Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Mielestäni tässä alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan joukkueen sisäisten harjoitusten ja parin ensimmäisen harkkapelin perusteella muutama selkeä kokoonpanolukko. Toki ensi viikko ylipäänsä kertoo taas lisää, mutta jos jotain hahmottelua tekisi:

RED WINGS:

Bertuzzi - Larkin - Mantha
Athanasiou - Filppula - X
Erne - Nielsen - X
Abdelkader - Glendening - Helm
X, X

Dekeyser - Green
Nemeth - Hronek
X - X
X, X

Howard
Bernier

NHL-rosteri taipuu mielestäni tällä hetkellä tähän muotoon. Hyökkäyksessä Ernellä on potentiaalia seilata 2. ja 3. kentän välillä, jolloin Nielseniltä uupuisi molemmat laiturit. Myös Helmin ja Abdelkaderin näen seilaavan 3. ja 4. kentän välillä.
Hyökkäyksessä X:n paikalle kärkkyy:
- Hirose, De la Rose, Ehn, Svechnikov, Rasmussen, Zadina, Veleno (varauksella Turgeon, Puempel, Smith).

Näistä Hirosen uskon olevan suhteellisen varma ja ottavansa kauden avauksessa tonttinsa luultavimmin 2. kentästä tai mahdollisesti 3. kentästä. Samoiten De la Rosen uskon ottavan ensimmäisenä paikan pelaavasta kokoonpanosta, jolloin hyökkäys on täytetty. Ehn on pääsääntöinen varamies, tähän völjyyn voisin nähdä myös Turgeonin ja Puempelin. Svechnikovin toivon hartaasti onnistuvan ja koen, että hänellä on pitkässä juoksussa eniten annettavaa, jos paikat vaan kestää. Mutta kun AHL on vaihtoehtona, niin jotenkin näkisin fiksulta aloittaa homman sieltä. Rasmussen, Zadina, Veleno toivon mukaan lähtökohtaisesti aloittaa/jatkaa isossa roolissa AHL:ssä. Kaikkien kolmen kohdalla ainakin alkuun näyttänyt, että AHL:n isot minuutit eivät ole missään nimessä väärä ratkaisu.

Puolustuksessa TOP4 on ilmiselvästi lukittu, jonka ainoa ihmetyksen aihe lienee miten parit tulevat muodostumaan. Loput tontit ovatkin sitten mielenkiintoisia, sillä puolustajia on niin maan perkeleesti. TOP6-pari on täysin auki ja lieneekin hankalin paikka, johtuen sopimustilanteista ja puolustajien lukumäärästä.
Puolustuksessa X:n paikalle kärkkyy:
- Ericsson, Daley, Bowey, Kaski, Cholowski, Seider (varauksella Hicketts).

En tiedä miten Yzerplan tulee tämän ratkaisemaan, sillä AHL:ssä on paikat lähes yhtälailla tukossa. Ericsson ja Daley lienevät toivon mukaan liipasimella ja täten heille siinä mielessä toivoo peliaikaa, jotta keväällä näistä hyödytään pickien muodossa. Boweysta en ole tähän päivään mennessä osannut muodostaa mielipidettä, mielellään jalat märiksi tämänkin kaverin suhteen, sillä vuoden päästä olisi hyvä tietää kannattaako tulevalle RFA:lle tarjota jatkosopimusta. Kaski pitäisi myös päästä ulosmittaamaan, sillä ei nuo Liiga-teot mitään turhiakaan ole. Se, että missä Kaskea pääsee kokeilemaan on eri asia. Siinähän ne paikat tosiaan sitten on mennytkin. Lähtisin surutta sillä, että Cholowski ja Seider aloittavat molemmat AHL:stä ja ottaisivat vaikka kärkiparin roolin haltuunsa. Hickettsiä en näe millään tasolla tulevaisuuden kannalta tärkeänä palana (saati, ylipäätään palana) ja hän on tässä tapauksessa täysin irrelevantti palanen. Jotenkin tuntuisi, että treidikumppanin löytäminen jo heti alkukaudesta olisi parasta lääkettä puolustuspalapelin ratkomiseen, jolloin Ericssonin tai Daleyn poistuminen avaisi tässä vaiheessa kivalla tavalla puolustusta.

Maalivahtiosastolla ei tarvitse kummoisia miettiä, mutta toivokaamme Jimmyn pysyvän kondiksessa ja pelaavan hyvin, jotta keväällä voitaisiin edes olla tilanteessa, että joku miettisi treidiä.

Kauden jälkeen UFA-osastolta löytyy Green, Ericsson, Daley ja Howard.

GRAND RAPIDS:

Griffins tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen tällä kaudella, sillä suurella todennäköisyydellä joukkueesta löytyy iso läjä tulevaisuuden potentiaalisia punanuttuja. Ketjuja yms. on aika hankala arvioida, toki esim. @Henkka osannee riipasta näistä AHL-jyristä vanhat tutkaparit. Paljon vaikuttaa myös yläkerran tilanne, mihin ratkaisuun siellä päädytään.
Kokoonpano kasattaneen kuitenkin pääosin seuraavista veijareista:

- Keskushyökkäjät: Veleno, Rasmussen, Turgeon, Pearson, MacLeod
-
Laitahyökkääjät: Zadina, Svechnikov, Smith, Puempel, Terry, Ford, Elson, Kuffner, Pope, Lukosevicius, Kestner
- Puolustajat: Lashoff, Cholowski, Seider, McIllrath, Saarijärvi, Lindström, Kaski, D'astous, Crawford
- Maalivahdit: Larsson, Pickard

Katsotaan, jos sitä saisi hieman enemmän annettua itsestään irti foorumille tulevana kautena. Hokikiima ainakin aiheuttaa jo pientä jäykistymistä housunlahkeessa. LGRW!
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Ensi yön Isles peliin ketjut:

Bertuzzi-Rasmussen-Mantha
Erne-Nielsen-Filip Zadina
Hirose-Filppula-Athanasiou
Helm-Veleno-Evgeny Svechnikov

Cholowski-Moritz Seider
DeKeyser-Hronek
Joe Hicketts-Kaski

Jimmy Howard is starting and Calvin Pickard is backing up.

Larkinia lepuutetaan varalta. Rasmussen saa näyttää ykkösen keskellä, mutta muitakin senttereitä testaillaan siinä sanoi Blashill. Hyökkäyksen osalta aika kovilla ketjuilla mennään ja nämä hyökkääjät + Ehn ovat varmasti niitä, joilla on oikea mahdollisuus päästä aloittamaan ylhäällä. Kun tuota ylläolevaa @Goose listaa katsoo, niin ruuhkaa tulee. En jaksa laskea juuri nyt kaikkia, mutta waivervapaat Grand Rapidsiin olisi ilmeisesti se tylsä, mutta toimiva vaihtoehto? Mihin Rasmussen, siinä ehkä mielenkiintoisin ratkaisu? Olisiko kuitenkin Grand Rapidsiin ensimmäiselle pro-kaudelle sentterinä?

Puolustuksessa nuorisoa ja Dekeyser. Kaski pelaa ensimmäistä(?) peliä ja Hicketts on taas mukana. Oli erittäin viihdyttävä toissa pelissä, tuollainen köyhän miehen Torey Krug.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
. Kun tuota ylläolevaa @Goose listaa katsoo, niin ruuhkaa tulee. En jaksa laskea juuri nyt kaikkia, mutta waivervapaat Grand Rapidsiin olisi ilmeisesti se tylsä, mutta toimiva vaihtoehto? Mihin Rasmussen, siinä ehkä mielenkiintoisin ratkaisu? Olisiko kuitenkin Grand Rapidsiin ensimmäiselle pro-kaudelle sentterinä?
Mää luulen että nähdään se tylsä waiveri-vapaat alas ratkaisu, jolla ei kuitenkaan ole mitään merkitystä isossa kuvassa. Parin viikon sisään jo tilanne muuttuu.

Joskus ennen olisi vaadittu Ken Hollandin päätä samasta vadille, mutta kun pyhä Yzerman tekee saman ratkaisun, se on vain järkevyyttä.

Mutta mutta, muutenhan tämä on nykytilanteessa kauden hienointa aikaa, kun näkee noiden nuorien esityksiä ja oppii tuntemaan kavereita paremmin.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Seider on vaikein ratkaisu. Wingsillä ei ole tilaa monelle pakille, Grand Rapidsissä on täyttä ja ECHL ei oikein ole vaihtoehto. Saksaan palaaminen olisi ehkä parasta, mutta toisaalta AHL olisi myös hyvä paikka. Laittaisin Seiderin takaisin Saksaan itse.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins

No niin, ei hätää. Dylan McIlrathin johdolla noustaan taas Liigan kärkijoukkueeksi.

Viime kauden suurin murheenkryyni oli puolustus, jonka pelaamisen takia maalivahdit löysivät kiekot selkänsä takaa useasti. Loukkaantumisista kärsinyt Dylan McIlrath hakee punapaidoista uutta suuntaa, ja terveenä pysyessään hän voi ottaa johtavan puolustavan aseman − etenkin, kun Mike Green kuntoutuu virusinfektiostaan.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids GriffinsYön Penssi-pelit highlightit. Jatkoajalla voitto 3-2. Mantha iski 2 maalia joista toinen onneks pomppu iskulla Jack Johnsonin mailaan. Toinen taas hirvittävin lämäri takarautaan mitä vähän aikaan nähnyt. Bowey osui jatkoajalla Larkinin ovelasta esityöstä. Aloitus eteenpäin omasta päästä ja itse perään. Boweylle 1+2 tehot.

Kokoonpano oli:

Bertuzzi - Larkin - Mantha
Smith - Rasmussen - Erne
Hirose - Ehn - Zadina
Kuffner - Veleno - Ford

Seider - Bowey
Cholowski - McIlrath
Kaski - Saarijärvi

Bernier
(Larsson)

Dyllan McIlrath dominoi 14minuuttia, oli -1 ja taklasi 6 kertaa.

Vaikka ykköskenttä olikin tehokas, niin hakemista oli silti pelaamisen kanssa. PItempään mukana olleet junnut olivat ehkä paremmin pelissä mukana, mutta alkavat taasen väsyä tähän otteluruuhkaan. Pakistossa oli 5 rightin pakkia ja kyllähän se virheherkkyytteen johtaa. Vaikeaa oli Seiderillekin tuolla vasemmalla puolella, jossa ei ole tainnut koskaan juuri pelata.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Melkoinen hulluviikko tämä treenipelien suhteen. Red Wings tulee pelaamaan kuutena päivänä seitsemästä tällä viikolla. Vain eilinen oli välipäivä. Toki kahdella eri rosterilla mennään, ettei se nyt kummoisempi tahti ole kuin joka toinen päivä peli per pelaaja.

Prospekteja selvästi halutaan kartoittaa tarkemmin NYT, kun heitä on sitten waiver-tilanteiden takia vaikeampi ylös kauden aikana nostella. Yzerman tästä myös kesällä puhui, että kauden aikana tilanne pelipaikan suhteen halutaan rauhoittaa. Reissaaminen NHL:n ja farmin väliä ei ole kenenkään eduksi. Varmasti jokainen sitten kun mahdollisuuden saa, niin vetää kerralla pitemmän stintin ja jää ylös tai lähtee takaisin.

Penssilässä nämä tänään:

Hirose - Filppula - Erne
Helm - Glendening - Abdelkader
Smith - de la Rose - Kuffner
Terry - Elson - Puempel


Nemeth - Green
Daley - Seider
Hicketts - Kaski

Bernier (starting)
Larsson

Crosby taitaa tehdä pre-season debyytin Penssin puolelta.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Detroit - St.Louis pelattiin tuolla jossain Michicagin korvessa 7000 asukkaan Calumet'n kaupungissa lähes 1000km päässä Detroitista. En nyt ihan täysin ymmärtänyt miksi tuolla pelattiin, mutta jotenkin se USA Hockeyn pikkupaikkakuntien promootioon liittyi. Oliko ollut joku pikkukaupunkien välinen arvonta, missä yksi harjoituskauden NHL-ottelu pelataan? Mutta tulipahan opittua maantietoa, en ole aiemmin edes tajunnut,että Michiganin osavaltio jatkuu tuonne Wisconsinin osavaltion pohjoispuolelle Lake Superiorin rannalle.

Mantha osui kahdesti ja tuntui olevan huimalla pelipäällä. Rasmussenille myös merkattiin pari osumaa, toisen ronkki maalin edestä ja toiseen sai jonkun pienen ohjurin väliin. Cholowskilta myös vahva peli. Calvin Pickard oli maalissa vahva.
St. Louisilta oli tuommoinen melkein puolirosteri NHL-miehiä mm. O'Reilly, Perron, Parayko, Dunn, Binnington. 7 hyökkiä + 2 pakkia, + ykkösmaalivahti, jotka pelasivat kevään playoffseissa mestareiksi.

Wings-rosteri oli tämä kiinnostavampi, jossa enemmän nuoriso-osastoa. Tuo Penssiä vastaan pelannut on enemmän AHL-jyräpainotteinen.

Bertuzzi - Larkin - Mantha
Hirose - Veleno - Zadina
Ehn - Rasmussen - Svechnikov
Shine - Turgeon - Loggins

DeKeyser - Hronek
Cholowski - Bowey
Saarijarvi - McIlrath

Pickard

Anthony Manthalle melkein uskaltaisin povata tykkikautta. Mies on kahtena aikaisempana kautena rikkonut kätensä käytännössä turhissa tappeluissa ja sen jälkeen miehen maalinteko/laukominen on tyrehtynyt paranemisprosessissa. Viime kauden lopulta edelliset 20 peliä eri paikoissa on tuottanut peräti 19 maalia ja 13 syöttöpistettä.

NHL-kauden lopetus, 8 ottelua, 8+7 = 15 pistettä
MM-kisat, 9 ottelua, 7+7 = 14 pistettä
NHL-harkkapelit, 3 ottelua, 4+0 = 4 pistettä
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Detroit - St.Louis pelattiin tuolla jossain Michicagin korvessa 7000 asukkaan Calumet'n kaupungissa lähes 1000km päässä Detroitista. En nyt ihan täysin ymmärtänyt miksi tuolla pelattiin, mutta jotenkin se USA Hockeyn pikkupaikkakuntien promootioon liittyi. Oliko ollut joku pikkukaupunkien välinen arvonta, missä yksi harjoituskauden NHL-ottelu pelataan? Mutta tulipahan opittua maantietoa, en ole aiemmin edes tajunnut,että Michiganin osavaltio jatkuu tuonne Wisconsinin osavaltion pohjoispuolelle Lake Superiorin rannalle.
700 asukkaan Calumet'n kaupungissa, 700 vetävässä hallissa. Maan vanhin jäähalli (oldest indoor ice rink sanoivat lähetyksessä). Tarkastin Googlaten ja tuolla Calumet'n kylässä on 700 asukasta ja koko kunnassa(?) 7000. Suomalaisaluetta, kun jossain taukohaastattelussa paikallista puuhamiestä haastateltiin, niin mainitsi mm. jääkiekkoperheet Helmiset ja Erkkilat. Näyttäisi nuo JYPin Helmiset olevan kyseistä sukua ilmeisesti.


Bertuzzi - Larkin - Mantha
Hirose - Veleno - Zadina
Ehn - Rasmussen - Svechnikov
Shine - Turgeon - Loggins

DeKeyser - Hronek
Cholowski - Bowey
Saarijarvi - McIlrath

Pickard
Nelosen laiturit oli mulle ihan outoja AHL-soppareilla Isokoskella pelaavia, niin salapoliisityö paljasti heidän olevan Pohjois-Michiganin yliopiston kasvatteja eli samoilla huudeilla hekin vaikuttaneet.

Anthony Manthalle melkein uskaltaisin povata tykkikautta.
Meinasin kirjoittaa jo aiemmin, mutta sitten tuli vähän kakkaa housuun. Nyt jälleen rohkaistuin: Mantha tulee tekemään ensi kaudella yli 40 maalia terveenä pysyessään. Noin.
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Detroitin rosteri taitaa olla valmis kauden avausta varten: Rosteri

Tuolla on vielä loukkaantuneet(?) Pearson ja McIsaac mukana, jotain teknisiä juttuja, jotka joku tietävä saa selittää. Nuo kun ottaa pois jää jäljelle 23 pelaajan rosteri. Aika tarkkaan sieltä @Goose ne aiemmin perkkasi (tummensin ylhäällä aloittavat):

Mielestäni tässä alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan joukkueen sisäisten harjoitusten ja parin ensimmäisen harkkapelin perusteella muutama selkeä kokoonpanolukko. Toki ensi viikko ylipäänsä kertoo taas lisää, mutta jos jotain hahmottelua tekisi:

RED WINGS:

Bertuzzi - Larkin - Mantha
Athanasiou - Filppula - X
Erne - Nielsen - X
Abdelkader - Glendening - Helm
X, X

Dekeyser - Green
Nemeth - Hronek
X - X
X, X

Howard
Bernier

NHL-rosteri taipuu mielestäni tällä hetkellä tähän muotoon. Hyökkäyksessä Ernellä on potentiaalia seilata 2. ja 3. kentän välillä, jolloin Nielseniltä uupuisi molemmat laiturit. Myös Helmin ja Abdelkaderin näen seilaavan 3. ja 4. kentän välillä.
Hyökkäyksessä X:n paikalle kärkkyy:
- Hirose, De la Rose, Ehn, Svechnikov, Rasmussen, Zadina, Veleno (varauksella Turgeon, Puempel, Smith).

Näistä Hirosen uskon olevan suhteellisen varma ja ottavansa kauden avauksessa tonttinsa luultavimmin 2. kentästä tai mahdollisesti 3. kentästä. Samoiten De la Rosen uskon ottavan ensimmäisenä paikan pelaavasta kokoonpanosta, jolloin hyökkäys on täytetty. Ehn on pääsääntöinen varamies, tähän völjyyn voisin nähdä myös Turgeonin ja Puempelin. Svechnikovin toivon hartaasti onnistuvan ja koen, että hänellä on pitkässä juoksussa eniten annettavaa, jos paikat vaan kestää. Mutta kun AHL on vaihtoehtona, niin jotenkin näkisin fiksulta aloittaa homman sieltä. Rasmussen, Zadina, Veleno toivon mukaan lähtökohtaisesti aloittaa/jatkaa isossa roolissa AHL:ssä. Kaikkien kolmen kohdalla ainakin alkuun näyttänyt, että AHL:n isot minuutit eivät ole missään nimessä väärä ratkaisu.

Puolustuksessa TOP4 on ilmiselvästi lukittu, jonka ainoa ihmetyksen aihe lienee miten parit tulevat muodostumaan. Loput tontit ovatkin sitten mielenkiintoisia, sillä puolustajia on niin maan perkeleesti. TOP6-pari on täysin auki ja lieneekin hankalin paikka, johtuen sopimustilanteista ja puolustajien lukumäärästä.
Puolustuksessa X:n paikalle kärkkyy:
- Ericsson, Daley, Bowey, Kaski, Cholowski, Seider (varauksella Hicketts).
Tuosta copy pastea ja pientä muokkausta, niin avauksen kokoonpano voisi olla jotain tällaista:

RED WINGS:

Bertuzzi - Larkin - Mantha
Erne - Nielsen - Athanasiou
Helm - Filppula - Abdelkader
Ehn - De La Rose - Glendening
Hirose

Dekeyser - Hronek
Nemeth - Green
Daley - Bowey
Cholowski
Ericsson

Howard
Bernier

Hyökkäyksessä 13. hyökkääjän lepovuoro kiertänee joukossa Ehn, De La Rose, Hirose. Joskus Helm ja Erne. Miksei välillä Glendening ja Abdelkader. Siellä on 1. kenttä, AA ja sitten tasapaksua 3-4 kenttää loput. Loukkaantumisia tulee varmasti, jolloin AHL:stä käy tulevaisuus välillä kylässä.

Jos puolustuksessa ei tule odotettua pappojen loukkaantumissumaa, niin jollain lepuutuskierrätyksellä saadaan varmaan peliaikaa kaikille. Cholowski on se herra, joka hyvillä otteilla saattaa pakottaa Yzermanin tekemään liikkuja Daley, Ericsson kaksikon kanssa. Viime kauden Cholowski aloitti hyvin, mutta piiputti puolessa kaudessa, miten nyt? AHL:ssä on pitkästä aikaa kohtuullisen täyttä varsinkin omien prospektien osalta, mutta Leftin pakki sinne vielä mahtuisi. Toivon toki, että Cholowski pakottaa otteillaan pitämään miehen shown puolella.

Grand Rapidsissä on mielenkiintoisin porukka muutamaan kauteen. Siellä on lähes neljä kentällistä pelaajia omasta takaa ja mm. 5 kpl Rightin pakkeja.

Lähden sillä oletuksella kauteen, että playoffeihin ei päästä ja pääpainona on nuoren talentin seuraaminen ja ehkä keväällä kevyt draftispekulointi. Toivon ennenkaikkea nousujohteista kautta AHL:n nuorille, joka pakottaisi johdon tekemään liikkuja trade deadlinella ja mahdollisesti ensi kesänä. Uskon tämän kauden olevan viimeinen hetkeen, jolloin jäädään ulos pudotuspeleistä ja uskon, että yksi kärkivaraus sekä 2. ja 3. kierrosten ylimääräiset varaukset (+ mahdolliset deadlinella haalittavat ylimääräiset pickit) tekevät hyvää organisaatiolle. Jos pudotuspelipaikasta taistellaan siirtorajalle asti, niin olen toki täysillä kannustamassa mukana.

(Disclaimer: Yleensäkin minulle on mahdotonta katsoa pelejä livenä ja olla toivomatta voittoa, joten tarkoittanee paremmin nukuttuja öitä ja jälkeenpäin kelailuja. Toki gloryhunttaan, jos playoffpaikka alkaa näyttää mahdolliselta.)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Tuosta copy pastea ja pientä muokkausta, niin avauksen kokoonpano voisi olla jotain tällaista:
RED WINGS:
Bertuzzi - Larkin - Mantha
Erne - Nielsen - Athanasiou
Helm - Filppula - Abdelkader
Ehn - De La Rose - Glendening
Hirose

Hyvinhän se siinä tiivistettynä. Veikkaan kyllä Hirosen olevan avauksessa, kun tuota offensiivisuutta ei alaketjuissa liiaksi ole ja toinen kaksikosta Ehn / DelaRose huilaa. Ovat niin samankaltaisia nelosen palikoita. Erne ehkä liikkuu alempaan ketjuun Hirosen tieltä. Glendy varmaan nelosen sentteri.


Kulfanin artikkeli oli aika pitkälle jyvällä näistä prospektien tilanteesta.

Kaikissa mahdollisissa rankkauksissa ollaan oltu Bottom3:ssa, joten kyllä melkoisia ihmeitä pitää tapahtua jos playoffseihin oltaisiin menossa. Mutta nyky-NHL on pirun tasainen ja playoff-viivan tuntumassa voi roikkua yllättävän pitkään. Viime kauden alku oli aika katastrofaalinen, kun "kaikki" veteraanipakit loukkaantui ja siellä pyöri täysin liigan kuulumatonta Sulakkia ja kumppaneita. Toivotaan nyt vähän onnekkaampaa alkua loukkien suhteen.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Harjoituksissa ollut näköjään

Bertuzzi - Larkin - Mantha
Erne - Nielsen - Filppula
Hirose - Glendening - Athanasiou
Helm - Ehn / De La Rose - Abdelkader

Ilmeisesti Blashill suunnittelee tuosta kolmosesta oman pään aloitusten ketjua, joka iskee laitureilla nopeasti vastaan. Nielsen ja Filppula yhdessä myös yllättävä kokeilu. Nielsen ainakin joissain statseissa näytti laiturina selvästi paremmalta mitä sentterinä. Saa nähdä kumpi pelaa keskellä.

Ja toki on monesti nähty, että itse ottelut pelataan eri kentällisillä mitä harjoituksissa on nähty.

Pakisto:

DeKeyser-Hronek
Nemeth-Green
Cholowski-Daley

Bowey ei olisi siis mahtumassa aloitukseen ja Ericsson ainoa mies loukkaantuneena.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Patty Marleau
Harjoituksissa ollut näköjään

Bertuzzi - Larkin - Mantha
Erne - Nielsen - Filppula
Hirose - Glendening - Athanasiou
Helm - Ehn / De La Rose - Abdelkader

Ilmeisesti Blashill suunnittelee tuosta kolmosesta oman pään aloitusten ketjua, joka iskee laitureilla nopeasti vastaan. Nielsen ja Filppula yhdessä myös yllättävä kokeilu. Nielsen ainakin joissain statseissa näytti laiturina selvästi paremmalta mitä sentterinä. Saa nähdä kumpi pelaa keskellä.

Ja toki on monesti nähty, että itse ottelut pelataan eri kentällisillä mitä harjoituksissa on nähty.

Pakisto:

DeKeyser-Hronek
Nemeth-Green
Cholowski-Daley

Bowey ei olisi siis mahtumassa aloitukseen ja Ericsson ainoa mies loukkaantuneena.
Detroit meinaa vissiin jatkaa tankkaamista, kun Dylan McIlrath ei ole kokoonpanoissa mukana.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Detroit meinaa vissiin jatkaa tankkaamista, kun Dylan McIlrath ei ole kokoonpanoissa mukana.
Juu, farmissa pelaa peräti 7 ykköskierroksen varausta. Tulevaisuuden tähdet Matt Puempel ja McIlrath. Heidän lisäkseen sitten tuota syvyyttä, eli Seider, Zadina, Svechnikov, Veleno, Rasmussen.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Miten Kaski pelasi niissä harjoitusotteluissa, joissa mahtui kokoonpanoon? Ihan mielenkiinnosta kysyn, kun entisen Pelikaanin otteet kiinnostavat.
Ei erottunut ainakaan vielä mitenkään erityisesti. Oli se ehkä paras noista AHL:ään lähteneistä pakeista yhdessä Seiderin kanssa.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Kentät aamujäiltä:

Bertuzzi - Larkin - Mantha
Hirose - Athanasiou - Glendening
Erne - Nielsen - Filppula
Helm(/Ehn) - de la Rose - Abdelkader

DeKeyser-Hronek
Nemeth-Green
Cholowski-Daley
(Ericsson-Bowey)

Howard starting
Bernier

Tämmösillä lähdetään kauden avaukseen, yllättämään Nashvilleä. Athanasiou yllättäen taas keskellä.

Voi kyllä tulla rajusti turpaan, oli Preds sen verran tikissä Wildia vastaan.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Grand Rapids aloittaa samaan aikaan AHL-kautensa ja siellä kokoonpano:

Elson - Rasmussen - Terry
Puempel - Veleno - Zadina
Smith - Turgeon - Svechnikov

Kuffner - MacLeod - Ford

Lashoff - Seider
Hicketts - Lindström
Kaski
- McIlrath

Pickard
(Larsson)
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Noh, turpaan ei tullutkaan, vaan ykköskenttä kävi dominoimassa 5-3 voiton. Juuse Saros antoi myös hieman helppiä imuroinneillaan. en muista koskaan Luke Glendeningin upottaneen maalia suoralla rannelaukauksella ilman maskia ja nyt semmoinenkin ihme nähtiin. Jimmy Howard oli maalissa todella kova. Aina se vaan näitä Central-jengejä vastaan onnistuu.

Bertuzzi 2+2
Mantha 1+2
(2-0 maalin koko kentän läpiajo oli todella huima)
Larkin 1+1 (maalin teki julmetulla lämärillä Manthan syötöstä, jonka Bertuzzi sitten vielä screenasi)
Glendening 1+1
Filppula 0+1
DeKeyser 0+1

Andreas Athanasioun piti pelata sentterinä, mutta ei kuitenkaan ilmestynyt kokoonpanoon. Joku harkkapaleissä tullut pikku vamma siellä vielä estää pelaamisen.

AHL:ssä Griffins otti 8-5 voiton Vegas-farmi Chicago Wolvesista. Viime vuoden playoff-tappio päästiin näin kuittaamaan ja jotain turpaanlyöntejäkin siellä oli vime kevään tapaan. McIlrath kurmuuttanut jotain kuin myös Givani Smith.

1-0 Svechnikov (Smith, McIlrath)
2-1 Ford (Svechnikov, Terry) PP
3-1 Rasmussen (Elson) PP
4-2 Terry (Rasmussen, Elson)
5-3 Kaski (Terry)
6-3 Kuffner (Ford)
7-5 Smith (Ford, Svechnikov) PP
8-5 Ford (Seider)

Evgeny Svechnikov 1+2
Michael Rasmussen 1+1
Givani Smith 1+1 ja tappelu, eli Gordie how hattrick
Oliwer Kaski 1+0
Moritz Seider 0+1

Peliä en nähnyt, mutta Zadina ollut raporttien mukaan surkea ja Veleno muuten pimennossa.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Bertti-Larkin-Manthalla nyt 48 pistettä viimeiseen 9 peliin. Saa nähdä miten pitkälle vire kestää, nautitaan vielä kun voi!
 
Life is funny, but not ha ha -funny.

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
NHL.comin highlightsit oli Nashvillen selostajilla. Tässäpä awoodilta meidän omilla:

Her-ran-ju-ma-la toi Larkinin lämäri. Ja on noi Manthan ja Hronekinkin laukaukset melkosia tykkejä.

Näytti hieman varianssivoitolta meidän suuntaan, mutta onneks on Jimmy. En tiedä kuinka monta W:tä onnistutaan kairaamaan tällä kaudella tämän viime yön kaveriksi, mutta näitä hyökkääjiä on ainakin viihdyttävää katsella! :D

Ekstrapisteet myös siitä että highlightien perusteella Bert ja Erne on omaksuneet meemin täysin siemauksin.
 
Large Professor in the house, you know how we do
I skate on your crew like Mario Lemieux

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ykkönen + Jimmy voiton takuumiehinä. Tuota ykkösketjun lentoa on kyllä ollu miellyttävä seurata viime kauden lopusta lähtien ja mukava huomata ettei kesällä tahti ole hiipunut yhtään.

Kahdelta sitten kotiavaus Dallasia vastaan.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Noh, tuli povattua Anthony Manthalle tykkikautta. Nyt on 5 maalia ja 7 tehopistettä kahden pelin jälkeen kasassa. :o

Oli muutenkin aivan käsittämätön peli Manthalta. Mantha siellä ja Mantha täällä, niitä paikkoja oli maalien lisäksi lukuisia ja järjesteli muillekin. Liikkui joka puolella kenttää jossain käsittämättömässä God-modessa.

Taitaa olla vaan fysiikaltaan mies ensi kertaa kunnossa. Murtunut jalka uran alussa hidasti kehitystä ja sitten nämä kahteen kertaan turhissa tappeluissa hankitut sormimurtumat ja käsivammat vaikuttivat laukomiseen peräkkäisillä kausilla. Mies on näyttänyt vaisulta ja jopa flopilta. Nyt meno maistuu.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy