Detroit Red Wings 2014–2015

  • 424 903
  • 1 566

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Vähän nihkeää oli, mutta kyllä se lopulta sieltä sitten kääntyi kuin kääntyikin.
Saatiinpas tappioputki (tämän kauden mittakaavassa) poikki.

Pari poimintaa.
-Pulkkiselta maalintekijän maali. Hakeutui hyvin reboundille ja läheltä ylös. Laukoo välillä kyllä ihme paikoista, mutta eiköhän tuo "hioonnu" vielä NHL-tasolle.
-Oilersin puolustus on kyllä uskomattoman hasardi. Siellä oli jopa A-kader pariinkin otteeseen karkumatkalla. Harmi vaan, että nuo paikat siunaantuivat juuri hänelle.
-Yakupov pelasi pirteästi ja sähäkästi, tehden lopulta sen maalinkin. Kyllä se potentiaali siellä vain on.
-Puolustajat väläyttelivät muutamaan otteeseen loistavia avauksia. DeKeyser ja Zidlicky muun muassa.
-Datsyukilta näppärä empty netter oman maaliviivan paikkeilta.

Tässä on kyllä vielä olemassa ihan hyvät mahdollisuudet ainakin kotiedun nappaamiseen ensimmäiselle kierrokselle. Ikävä kyllä, sieltä taitaa väistämättä olla tulossa Monttua tai Tampaa vastaan ekalla kiekalla...
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Ihan kiva voitto, niin ei tarvitse painaa ensimmäistä kertaa punaista nappia pohjaan tällä kaudella. Peliä en kattonut mutta highlightsit toki. Hyvä että Pulu sai onnistumisia, on ollut pirteä ja löytänyt ihan ok kemiaa Sheahanin ja Gussen kanssa. Zeta oli mainiolla peli päällä taas. Kapteeni pelaa jälleen hienoa kautta.

Mutta tosiaan näistä mahdollisista playoff vastustajista täytyy sanoa, että onhan nämä runkosarja pelit ollut surullisia niin Tampaa, Montrealia kuin Bostonia vastaan. Kaivoin vähän tilastoja:

Wings-Boston 2-1
Wings-Boston 2-3 SO
Montreal-Wings 2-1 OT
Wings-Tampa 3-4 SO
Wings-Montreal 1-4
Boston-Wings 5-2
Tampa-Wings 5-1
Wings-Montreal 0-2
Boston-Wings 5-3

9 ottelua, 1 voitto, 5 tappioo ja 3 tukkaan OT tai SO.

Tämähän näyttää nykysellä playoff systeemillä siltä, että tiputaan varmasti heti ensimmäisellä kierroksella. Kaikilta otettu pataan toistuvasti.

Jäljellä on vielä:

Tampa-Wings
Wings-Tampa
Wings-Boston
Montreal-Wings

Noista pitäisi nyt väkisin raapia voittoja, jotta tulisi hieman uskoa kevääseen. Joku konsti pitää löytää näitä jengejä vastaan. Toisaalta jos onnistuisi voittamaan ekan rundin, niin sitten ei kukaan tiedä mihin asti joukkue yltyy. Vähän mentiin asioiden edelle :)
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Boston-pelistä vielä sen verran, että tosi harvoin jää matsista noin vahvasti olo, että pari jätkää ryssi koko homman.
Weissin hasardit yvllä oli aika jäätäviä ja toisaalta Monsteri ei saanut edes silmiään kiinni. Järkyttävää touhua. Samaan aikaan Bostonin ruotsalainen oli myös anteliaalla tuulella, mutta kaikki momentumit kuolivat koko ajan noihin perseilyihin.

Pulkkiselle tosiaan nyt myös eka syöttö. On ton kaverin peliä mahtava seurata, osaa ja ennen kaikkea uskaltaa ampua tavalla, jota en muista suomalaiselta koskaan nähneeni. Selkeästi Babcock on myös rohkaissut ampumaan kun ampuu sieltä laidaltakin. Tänään tästä myös se syöttömerkintä.

Howard on jotenkin aiempia vuosia solidimpi jatkuvasti, siitä tulee hyvät vibat. Ja nyt kun Mrazek on ilmeisesti lähimatsit mukana, niin ei tarvitse edes pelätä Monsterin ilmaantumista rosteriin.

Wingsin rästipelit antavat kyllä mahdollisuudet vaikka mihin, mutta katsellaan nyt.
Ja niin, Paveli on taas huimassa tikissä. Pistevauhtihan taitaa olla ihan top5-kamaa.
 

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Voitto kaivettiin yöllä, vaikka meidän esitys nyt ei todellakaan ollut mikään erikoinen. Edmontonin puolustus antaa vain yksinkertaisesti uskomattoman paljon mahdollisuuksia. Meidän miehet unohtuivat jatkuvasti ja sellaisia junnumaisia virheitä tuli liukuhihnalta, joten pakkohan tuo peli oli voittaa. Muutama poiminta:

- Howard nukkui ensimmäisessä maalissa. Toisessa Kronner teki niin pahan maskin, että Yakupovin veto oli ottamaton. Vieläkään ainakaan itseltäni ei löydy Howardia kohtaan mitään suurta luottoa.
- Pululle ensimmäinen multi point game. Vielä kun oppisi, että ihan jokapaikasta ei ole pakko vetää.
- Dats välillä väläytteli ja varasteli keikkoja miten tahtoi.
- Zeta olisi varmaan halutessaan pystynyt suojaamaan kiekkoa koko pelin ajan.
- Tuosta Pulu - Sheahan - Goose ketjusta voisi tullakkin jotain. Kaikilla omat vahvuudet ja hyvin täydentävät toisiaan. Roolitkin ovat myös hyvin selvät.
- Colelta hieno esityö Kronnerin maaliin. Mies myös sai ohjattua kiekkoja useasti pelin aikana.

Sitten vähä raporttia loukkaantumisista. Kaikki kolme Helm, Marchenko ja Franzen ovat olleet luistelemassa. Helm voi palata viikonloppuna aikaisintaan. Marchenko varmaan lähtee farmiin kun tervehtyy tai niin itse veikkaan. Muulin paluusta ei mitään tietoa, mutta hyvä merkki, että mies on nyt käynyt ensimmäistä kertaa jäällä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Harjoituksissa menty samoilla kentällisillä tänään, millä edellinen ottelu pelattiin. Myös Helm käväisi jäällä, mutta lähti puolessa välissä pois. Vielä ei mies ole kunnossa.

Pulkkinen jatkaa tuossa Zetterbergin yv-viisikossa Oilers-matsin tapaan. Weiss heilui viisikossa maalinedusmiehenä, koska varsinainen maalinedusmies Abdelkader harjoitteli alivoiman puolella. Columbus-ottelun elaavan kokoonpanon suhteen Weiss tulee olemaan terve raaputus.

1.yv Weiss (maalinedus)
Pulkkinen - Zeta - Cole
Kronwall

2.yv Sheahan (maalinedus)
Nyquist - Datsyuk - Tatar
Zidlicky

Ketjut:
Abdelkader - Zeta - Cole
Tatar - Datsyuk - Glendening
Nyquist - Sheahan - Pulkkinen
Jurco - Andersson - Miller

Kronwall - Ericsson
DeKeyser - Quincey
Smith - Zidlicky


***

AHL:ssä Grand Rapidsin pisteputki on venynyt jo 16 ottelun mittaiseksi. Tuohon sisältyi mm. 9 ottelun voittoputki.

Andreas Athanasiou vastasi edellisen matsin komeimmasta osumasta:

Andreas Athanasiou Undresses Checkers For A beautiful goal - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Olipas taas synkkä matsi. Ei ole lähtenyt vielä uusien ukkojen kanssa pörräämään tuo touhu. Oikeastaan koko joukkue ihan yössä. Yli 40 vetoa kohti Bobrovskyä, jolla ei mitään ongelmia kun vedot menee logoon tai maski puuttuu. Toki Bobrovsky oli hyvä ei siinä. Kolmannessa ketjut sekaisin mutta ei tulosta. Jos positiivista haetaan niin peli pyöri Jacketsin päässä, mutta viimeistely ontuu pahasti.

Jurco mennyt yli 30 matsia maaleitta. Alkaa tällä varmaan usko loppumaan, ei se saa oikein mitään aikaiseksi. Perhanan Helm saisi tulla tuohon Datsyukin viereen nyt. Ei riitä Glendening, vaikka twitteristä bongasin jutun että Dats halusi Glennyn ketjuunsa. Tatarkin näyttää turhautuneelta.

Nyt lääkettä tuohon ennenkuin Bostoni tulee iholle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joo, oli kyllä helvetin turhauttava asennevammatappio. Nyt koko matsin läpi eikä vain tyypillisempi yhden erän nukkuminen. Minkäänlaista mega-kiri-vaihdetta ei löytynyt, mihin tällä kaudella on jo melkeen ehtinyt tottumaan.

Samat huomiot tuosta Datsyukin kentästä, yksinyrittämiseksi menee jokaisella ja Glendening ei istu roolipelaajan muottiin oikealla tavalla. Kemiat hävisi Helmin pudottua pois. Onneksi se on kuitenkin kohta tulossa jo takaisin.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Todella nihkeä peli oli ja Columbus puolusti sitkeäsi Bobrovskin johdolla. Oli siellä muutama huippupaikka, joista olisi pitänyt niitata tarvittavat maalit, mutta ei tällä kertaa onnistunut. Nelosketju epäonnistui tällä kertaa pahasti ja jäi kaksi maalia pakkaselle. Puheet Zidlickyn hitaudesta ei ole todellakaan tuulesta temmattu ja lisäksi on muutenkin usein omassa päässä pulassa. Etenkin tuossa 1-2 maalissa niin Zidlicky kuin koko nelosketju oli todella pihalla. Kiekollinen peli onneksi vähän korvaa, mutta alkaa olla jo lähellä korvaako taidot puutteita puolustuspelissä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Drew Milleriltä taatusti kauden huonoin peli. Pari pykälää tasakentin pakkasella, turha jäähy ja alivoimalla sijoittui päin helvettiä (yhdessä Ericssonin kanssa) mikä johti Atkinsonin läpikävelyyn ja maaliin.
 

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tatar - Datsyuk - Glendening
Abdelkader - Zetterberg - Cole
Nyquist - Sheahan - Pulkkinen
Miller - Andersson - Cleary/Weiss

Kronwall - Ericsson
DeKeyser - Quincey
Smith - Zidlicky
(Kindl, Marchenko)

Howard
Mrazek

Noilla ketjulla mennään tänään Phillyä vastaan päiväpelissä. Laitetaan muutama huomio ranskalaisittain:

- Helm ei vielä ollut pelikunnossa, mutta piti mahdollisena, että voisi huomenna olla Pingviinejä vastaan askissa. Oli koko harjoitukset mukana.
- Jurco jätti harjoitukset kesken, joten mies ei pelaa tänään.
- Clearyn ja Weissin väliltä ei ole vielä päätetty kumpi pelaa nelosessa.
- Marchenko sanonut, että pystyy pelaamaan tarvittaessa, vaikka ei lääkäri vielä ole lupaa antanut.
- Ericsson pelasi viime pelissä kolmannessa erässä vain kaksi vaihtoa ja syy siihen oli huonot esitykset ei loukkaantuminen, joten toivottavasti Big-E on tänään vähän paremmalla peli päällä.
- Franzen oli taas ollut vähän luistelemassa, mutta lähti pois jäältä, kun muu joukkue saapui.
- Howardin eka startti Phillyssä. Ainoa nhl kaupunki missä ei ole koskaan pelannut.
- Olisin toivonut ketjumuutoksia, mutta Helmin paluu onneksi pakottaa niitä tekemään.
- Jotain tämän tyylistä haluaisin Helmin paluun jälkeen. Olisi selvä roolitus joka ketjulla:

Tatar - Datsyuk - Helm
Abdelkader - Zetterberg - Nyquist
Cole - Sheahan - Pulkkinen
Miller - Glendening - Jurco
 

Voittaja

Jäsen
Olipa luokaton esitys Phillyssä, karmeaa tasakentin, ylivoimalla sekä alivoimalla ja onnistujia hankala löytää vierasjoukkueesta tänään. Hirveän vähän tullut katsottua pelejä tällä kaudella, joten tuli Pulkkista tuijotettua vähän tarkemmin kun osa sitä täällä hehkuttanut. Onhan tuolla pojalla vielä paljon tekemistä niin kiekollisena kuin myös karvatessa. Vieläkin sellaista samanlaista auton ikkunasta- pelaamista kuin nuorten kisoissa aikanaan.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kiekko-Espoo
Huhhuh, en vaivaantunut edes katsomaan peliä, kun oli vähän sellainen tunne, ettei tosta mitään hyvää seuraa. Itään siirtymisen jäkeen on ainakin oman tuntumani mukaan ollut tosi nihkeää Philadelphiaa vastaan, ja etenkin heidän kotiaskissa. Howardin paluun jälkeen on hyvät viihdyttävät esitykset vaihtuneet nyhjäämiseen ja ennakkoon aika varmaan 1rd. exitiin. Itselläni tällä hetkellä toiveissa lisää peliaikaa Mrazekille, Weissin ulosostaminen kesällä, Franzen LTIR. Mielestäni Howardin tilanne on myös vähän ongelmallinen, sillä hänen iso sopimus velvoittaa valmennusta peluuttamaan tätä 1. maalivahdin pelimäärän mukaisesti, eikä Jimmy "Hoover" Howard tule olemaan koskaan riittävän hyvä, jos oikeasti tavoiteltaisiin contenderin asemaa.
 
Viimeksi muokattu:

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Alivoimapeli ei ole toiminut muutamaan peliin ollenkaan ja tämä taisi olla surkeiden esitysten huipentuma. Lisäksi pakkien selkeistä syöttövirheistä tai kiekonmenetyksistä tuli todella monta maalia. Heikot esitykset vahvistusten saapumisen jälkeen jatkuvat, saa nähdä tuleeko parannusta ollenkaan. Colelta pari kertaa surkeaa puolustamista, joista toisella kerralla kolahti.
 

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Toivottavasti Mrazek on askissa ja kenttiä on hieman pyöritelty. Tekeminen on koko joukkueella kyllä huonolla tasolla. Marchenko ja Helm toivottavasti palaavat askiin.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Peli ollut niin sekaisin ettei ole huvittanut kirjoittaa mitään tänne, tulisi vain paha mieli. Jostain syystä nuo uudet hankinnat sekoittivat koko joukkueen pelityylin. Kiekonhallinta toimii vain ajoittain (CBJ-matsi), ja viimeistely on luokattoman paskaa. Vastaavasti oman maalin edessä ollaan ihan telineissä ja vihulainen saa riehua siellä miten huvittaa. Howard on loukkaantumisen jälkeen palannut viime kauden heikolle tasolle. Seuraavaksi Mrazekia kehiin. Ehkä Helm on se lääke joka palauttaa oikean tekemisen kentälle.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mrazek pelaa illalla Pensseleitä vastaan. En odota tältäkään päiväpeliltä paljoa, toivottavasti vihuilta puuttuu Malkin ja Crosby, saumat olisi pisteeseen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ihan hieno kasvojenpesu eilisen jälkeen, tosin Pens ei kovin kummoista vastusta tarjonnut. Mrazek vei Howardilta paikan ja Jimmy voi katsella peiliin, että miten nyt taas näin kävi. Pulkkinen nykäisi kaksi maalia, hieno peli koko tiimiltä.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Aika eri fiilikset nyt verrattuna eiliseen. Yhtäkkiä viisikkopeli toimi kuin taikaiskusta. Vastustajalta niistettiin kiekko jo keskialueelta eikä paikkoja tullut liukuhihnalta, kuten on totuttu. Mrazek oli ihan loistava, välillä puolustus kuitenkin nukahteli ja silloin veskari piti joukkuetta pystyssä. Konemainen esitys, kuin alkukaudesta. Vastustaja tosiaan oli heikko. Edit. Pens vei laukaukset toki selkeästi mutta suurin osa tuli heikoilta paikoilta ja Detroit teki maalit sen verran alussa että pelin jälkimmäinen osa oli johdon puolustamista.

Zidlicky oli nerokas hankinta Hollandilta, ihan omassa sarjassaan siniviivalla verrattuna muihin pakkeihin. Tänään 1+2 ja Detroitissa tällä kaudella 7 pelissä 3+4.

Pulun onetimer toi mieleen lähinnä Ovechkinin. Toivottavasti tuo tykki puhuu vielä monta kertaa tällä kaudella, saa toki puhua seuraavillakin.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Mrazekin fanina oli kyllä mahtavaa katottavaa tänpäiväinen. Statue of libertyt ja kaikki. Muutama huikea kolmen tai neljän torjunnan tilanne ja vaikka mitä. Mahtava ukko.

Pulkkisen eka häkki... Harvemmin suomipojat änärissä noita painelee.
 

Voittaja

Jäsen
Hieno voitto tänään, vaikka vastassa ollut rottalauma olikin umpipaska. Täysin erilainen esitys eiliseen verrattuna ja onnistujia laajalla rintamalla. Jos se Pulkkisen toinen ei ois mennyt maaliin, ois koutsi varmaan kysellyt että miksi piti lämätä tuosta kun oli rannarin paikka, mutta parempi näin, kaikki maalit kelpaa mitä tehdään.

Sheahanista on kasvamassa nopeaa vauhtia lempipelaaja itselleni, todella mukava seurata kaverin pelaamista.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Sellainen viikonloppu sitten takana. Kaksi täysin erilaista peliä. Lauantaina oltiin telineissä alusta loppuun ja Philly vei näytöstyyliin tuon ottelun. Vaseliinia jouduttiin taas kaivamaan, sen verta kipeäksi pöllönsilmä tuli tuosta pelistä.

Eilen sitten hyvä peli Pöökiä vastaan! Kaksi erää oli ihan viihdyttävää tälleen Wings fanin silmin. Oli fyysistä ja pientä torikokousta jatkuvasti. Marekilta huikea peli, samoin Mrazek ja Pulu saavat maininnan hyvästä pelistä.

Zidi tuo tohon puolustukseen juurikin sitä puuttuvaa viivapelaamista. Laukaukset lähtee helposti ja maalia kohti, mikä on suorastaan mahdottomuus muille pakeille, lukuunottamatta Kronneria. Aivan jäätävä one timer 5-3 yvllä. Pulun ensinmäisessä myös hieno laukaus.

Yllättävän kuriton oli Pööki kaksi erää, siellä suorastaan tarjottiin voittoa meille.

Toivottavasti tämä aukaisi taas vähän lukkoja ja taistelu jatkuu tällä viikolla Floridaa, Tampaa ja Bluesia vastaan!
 

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Philladelphia pelin jälkeisen nöyryytyksen jälkeen herättiin sitten kuritonta Pingviinilaumaa vastaan. Taisi olla ihan hyvä asia, että lukemat repesivät Phillyä vastaan oikein kunnolla, että joukkue tajusi, että näin ei voi jatkua. Pingviinit oli kyllä todella kuriton joukkue ja hölmöilivät kyllä meille niin paljon mahdollisuuksia, että tämmöiset pelit pitäisi aina voittaa. Muutamia huomioita:

- Ziclicky pinna per peli tahdissa Wings paidassa. Hyökkäyspäässä ollut erittäin hyvä ja saa vedot maalille asti todella hyvällä prosentilla. Harvinaista meidän puolustajalta. Tietenkään tuollaista pistetahti ei pysty ylläpitämään, mutta mies on ollut loistava lisä meidän puolustukseen. Holland saa kyllä tästä hankinnasta sulan hattuunsa, koska niin loistava hinta laatu suhde oli tässä hankinnassa.

- Toinen meidän hankinta Cole on välillä väläytellyt, mutta uskon miehen pystyvän olemaan vieläkin parempi, kun tottuu täysin meidän systeemiin. Erityismaininta Colen taidosta ohjata kiekkoja.

- Howard vs Mrazek taistelu on kunnolla alkanut. Mrazek oli Pinguja vastaan juuri sellainen kuin voittavan maalivahdin pitää ollakkin. Tärkeällä hetkellä ottaa loistavan torjunnan eikä päästä kaveria mukaan peliin. Howardilla ollut taas vähän huonompi jakso ja tällä hetkellä pidän Mrazekia meidän parhaana maalivahtina.

- Pulu painoi hienolla lämärillä maalin ja sitten toisessa oli rutkasti onneakin mukana. Tietysti välillä menee tuurillakin, koska mies vetelee niin paljon.
- Nyquistilta loistava esityö Zetan maaliin.
- Tatarille tarvittaisiin onnistumista. Pinguja vastaan todella näkymätön.
- Ericssonin taso heittelee aivan liikaa. Nyt tarvittaisiin mieheltä hyvää kevättä.
- Helmin pitäisi palata seuraavaan peliin, jos ei mitään takaiskuja tule.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Zidlickyn hankinta voi vielä osoittautua äärimmäisen tärkeäksi, koska olen viime peleissä havainnut vastustajien alkaneen sumputtaa maalinedussektorin todella vahvalla miehityksellä Wingsiä vastaan. Ja ihan oikea tappotaktiikka se meidän tämän kauden pelisysteemille onkin, koska siitä sektorista on tehty ylivoimaisesti suurin osa maaleista. Pakisto on sen verran keskikertainen, että perinteisen vahvuusalueemme, viivakutien ja maskipelaamisen osuus on tällä kaudella jäänyt todella minimaaliseksi. Kun vastustajat ovat havainneet, että viivalla ei ole mitään pelotetta, niin turha sitä sitten alkaa pelaamaan pois, vaan sumputtaa vaan sen maalin edustan.

Mutta Zidlicky on tuomassa nyt sen pelotteen takaisin, joka pakottaa vastustajat huomioimaan taas siniviivan uhkan ja se taas aukaisee tuota alkukauden kultakaivosta tehtyjen maalien suhteen, eli maalinedussektoria. Näin se pitääkin olla, yhdellä vahvuusalueella ei mikään joukkue pärjää pudotuspeleissä.

Tykkäsin nyt enemmän näistä Penssi-pelin ketjuista, Nyquist heräsi eloon Zetan rinnalla ihan eri tavalla mitä kolmosessa. Cole tuo helmimäistä nopeutta Datsin ketjuun, mutta myös kokoa ja parempaa maalinedusvoimaa, jota muuten tuossa helm-Datsyuk-Tatar -vitjassa ei olisi. Philly-pelissä nähtiin jo hieno ohjurimaalikin Colen toimesta, avausosuma Wings-paidassa. Sheahanin ja Pulkkisen peli kolmosessa tuntuu natsaavan sopivasti, ei oikeastaan väliä kuka se kolmas lenkki tuossa on. Weisskin meni siinä ihan hyvin (oikeastaan ainoa paikka mistä Weissistä on ollut viimeaikoina hyötyä), kuten eilen Jurcokin. Siinä voisi olla myös helmin paikka palatessaan.

Glendening ei sopinut Datsyukin rinnalle sitten yhtään ja neloskenttä tuntui aika haparoivalta viime pelit ilman Lukea siellä. Nyt mies taas omalla paikallaan ja neloselta onnistunut 0-0 peli.
 

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
Datsyuk ja Tatar on uinunut täysin Helmin tiputtua kokoonpanosta. Nyt miestä sitten kolmoseen vai? Lähtisin itse

Kader-Zeta-Nyquist
Helm-Dats-Tatar
Cole-Sheahan-Pulkkinen
Miller-Glendening-Jurco

E. Muokataan sen verran, että Datsyuk on pysynyt tehoilla YV:n ansioista, mutta Tatarilla viimeseen 7 peliin 0+2, Datsyukin 1+6.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös