Detroit Red Wings 2014–2015

  • 425 684
  • 1 566

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Jee, voitto. Ja Pavel sivussa, perkeleen perkele, nivuset vaivaa. Meneeköhän edes 40 peliä rikki Pavelille tällä kaudella, ei nimittäin kovin lupaavalta näytä.

Juu aika ikävä takaisku taas. Tuntuu että Pavel ole juurikaan missään vaiheessa ollut vielä 100% kunnossa, vaikka onkin muutamassa pelissä tehnyt mitä tahtoo kentällä.
Olisi nyt loppu kautta ajatellen tärkeää, että mies olisi täydessä tikissä. Vaikkakin ei ne pelit ole kauhean huonosti mennyt missä Dats ei ole pelannut.

Peli tuli katottua nyt aamusta ja täytyy sanoa että on toi Jersey todella väritön ryhmä. Jos Tootoo on kaverin näkyvin pelaaja, niin sillo on jokin pielessä. No kyllähän siellä myös aina upee #68 oli taas isolla perseellään esillä.

Ensimmäinen erä oli aikas tylsää pyörimistä siihen 17 minuuttiin saakka, kunnes Wingsit paino sen kaksi maalia putkeen. Tutut miehet Kindl ja Smith asialla. Toinen erä ihan yhtä päätä ja siinä tuntui että peli oli taputeltu. Vikassa erässä vielä Jersey kavennus, mutta kiri jäi kyllä siihen. Saatiin pari yv maalia ja pakit teki kolme reppua.
Aika hauska kyllä kun haukuin muutama päivä sitten tuota alakerran hyökkäyspään peliä, niin nyt tulee sitten sinne onnistumiset. Täytyy siis jatkaa samalla linjalla. Muulikin saatana paino komeen maalin. Muuten olikin oma ittensä, eli ei yhtään turhaa potkua.

Cleary ja Nestrasil -2 tähän matsiin, eli ihan ok.

Su yönä sitten Tampa kotona ja pitäis olla etulyönti asema, kun kaverilla on alle vuorokausi pelien välissä lepoa.
 

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Hieno voitto hyvällä esityksellä. Oltiin pelillisesti selvästi edellä ja johtoasemassakin pelattiin järkevästi. Muulia on ikävä. Siis sitä Muulia, jota nähtiin muutaman sekuntin ajan, kun laittoi upean vedon maaliin. Toivottavasti nähtäisiin tätä toista persoona edes vähän useammin. Tatar on selvästi piristynyt. Hieman yksinkertaistanut peliään ja heti on huomattavasti vaarallisempi. Ehkä tarvitsi vain sen onnistumisensa ja nyt lukot vähän auenneet. Kindl pelasi erittäin hyvin. Oli kiekon kanssa meidän paras puolustaja heti Kronwallin jälkeen. Ylivoimallakin saatiin pari maalia. Tietysti oli liigan surkein alivoima vastassa, joten ei kiljuta vielä riemusta. Cleary ei ollut myöskään niin huono miltä tilastot näyttävät. Huomattavaa kehitystä viime kaudesta, vaikka paljon huonompi ei voi olla kun herra oli viime vuonna. Abbyn suonenveto on loppunut. Pitikin mennä antamaan sille vähän kehuja ja heti taso tippu. No perutaan kaikki positiiviset kommentit miehestä, jos se sitten vaikka auttaisi.

Toi Pavelin tilanne on huolestuttava, vaikka nyt menee day to day statuksella. Yleensä nämä Datsin sairaslomat venyvät ja noi nivusvaivat on tunnetusti aika hankalia kuntouttaa, mutta toivottavasti olisin väärässä ja olisi jo sunnuntaina mukana. Quinceynkin pitäisi sunnuntaiksi palata.

Edit: Unohdin vähä kehu Helmiä. Nyt oli sitä samaa vanhaa mihinkä on totuttu eli pääsee paikoilla, mutta kädet ei toimi. Yleensä se vielä piristyy pikkuisen ja sitten loukkaantuu..
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
On se vaan jännä miten voitoton putki alkoi Quinceyn loukkaantumisen jälkeen. Cleary iskee ekalla kudillaan maalin ja helvetisti haukuttu Kindl onnistuu ja on advanced statseissa ylivertaisin Wings -puolustaja. Melkoiset scapegoat-viikot menossa.

Kindlin Corsi-on on selvästi paras, mutta sitten taas kun katsotaan esim. QoC-lukemaa ja O-zone-startteja, niin nopeasti huomaa miksi. Kindl ja Lashoff ovat aivan älyttömän suojattuja minuutteja pelaavia kavereita, harvoin noin suurta eroa noissa lukemissa näkee muuhun puolustukseen. Kindl saa käsittämättömät yli 70% O-zone-startteja.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Onkos Henkka tai joku muu seuraillut Griffinsien otteita tarkemmin? Ei oikein ole kausi lähtenyt toivotulla tavalla liikkeelle, 9 peliä ja 7 pistettä. Pulkkinen odotetusti johtaa pistepörssiä, 4+4 tehot.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Onkos Henkka tai joku muu seuraillut Griffinsien otteita tarkemmin? Ei oikein ole kausi lähtenyt toivotulla tavalla liikkeelle, 9 peliä ja 7 pistettä. Pulkkinen odotetusti johtaa pistepörssiä, 4+4 tehot.
Blashill on ainakin maininnut yhdeksi puutteeksi sentterit, jotka ilmeisesti ovat vasta oppimassa pelitapaa ja sarjan vaatimuksia. Emmerton sieltä ainakin lähti ja uusia on ainakin Nosek ja Miele. Miele vissiin on kuitenkin aloittanut ihan hyvin, kun pääsi kentälle. Kovin vahva tuo sentteriosasto ei kuitenkaan Griffinsissä ilmeisesti tällä kaudella ole.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Blashill on ainakin maininnut yhdeksi puutteeksi sentterit, jotka ilmeisesti ovat vasta oppimassa pelitapaa ja sarjan vaatimuksia. Emmerton sieltä ainakin lähti ja uusia on ainakin Nosek ja Miele. Miele vissiin on kuitenkin aloittanut ihan hyvin, kun pääsi kentälle. Kovin vahva tuo sentteriosasto ei kuitenkaan Griffinsissä ilmeisesti tällä kaudella ole.

Tuossa on osasyynsä. Lisäksi Nestrasil oli oletettu pelaamaan alas ja oli viimekauden lopun ykkössentteri Järnkrok-kaupan jälkeen. Nosek loukkaantui joku aika sitten ja Miele on vasta palannut kehiin loukkaantumisen jälkeen. Athanasiou vasta opettelee sentterin hommia. Potentiaalia parempaan siellä on rutkasti. Myös mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu kun Mantha palaa askiin ja pääsee aloittamaan pro-uransa.

Mutta myös maalivatiosasto on pettänyt. Mrazekin kauden aloitus on ollut aika huono.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Yöllä sitten hienosti aloittanut Bolts vastassa. Quincey kehissä, Lashoff katsomossa ainoa muutos kokoonpanoon. Kotona Wings on pelannut hienosti, 5-1-1 tällä hetkellä ja neljä voittoa putkeen. Eiköhän tästä kasata taas sellainen 23 voiton putki.
 

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Rankkareilla 4-3 tappio. Kaksi ekaa erää oltiin aivan purjeissa, mutta pysyttiin onneksi tuntumassa. Kolmannessa erässä Tampan pojat väsyi ja ote siirtyi Wingseille. Jatkoaika täysin Wingsien ja Kronnyllä oli siinä kyllä huippupaikka ottaa voitto kotiin. Laitetaan viel pari yleistä huomiota pelistä ranskalaisittain:

- Taas 2 yv maalia! Ehkä se alkaa vähän paranemaan.
- Goose oli aivan huikea. Upea maali ja jatkoajalla tarjosi unelmapaikan Kronnylle. Saisi kuitenkin vetää vähän useammin, kun omistaa noin laadukkaan laukauksen. Monta kertaa syöttää huonompaan paikkaan missä itse on. Jonkinlainen Filppula syndroma miehellä.
- Franzen oli hyvä tänään. Ylivoimalla taas hieno maali ja syötti myös Helmin oman. Blokkasi myös laukauksen kolmannen erän lopussa heittäytymällä. Voi kun tuota miestä koko ajan kiinnostaisi.
- Tatar oli myös pirteä, vaikka ei tehoja saanut. Mukavasti yksinkertaistanut peliään.
- Helm oli pirteä ja sai tärkeän kauden ensimmäisen maalinsa.
- Z oli tänään aika näkymätön.
- Toivottavasti Cleary palaisi katsomoon. Eikai se maali sinetöinyt paikkaa kokoonpanossa loppuvuodeksi?
- Abby hävinnyt täysin kuvasta Datsin loukkaantumisen jälkeen.
- Puolustajien avauspeli oli umpisurkeaa. Nyt tuli painetta pakeille ja hirveä hätä, joka johti aivan käsittämättömiin aivopieruihin. Tampan pelaajille kuitenkin tunnustusta karvauksesta. Kindl taisi olla pahiten hädässä, mutta kyllä tuntui olevan muillakin todella vaikeaa.
- Meillä on liigan surkeimmat rankkarinampujat. Siis aivan hirveitä yrityksiä. Harjoitellaanko niitä ollenkaan?
- Howard on liigan surkein torjumaan rankkareita. Meidän vetäjät + maalivahti, niin voitetaan ehkä kerran kymmenestä.
- Tärkeä piste kuitenkin.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Löytyykö jostain tilasto mikä Howardilla on rankkareista urallaan? Tätä ja viime kautta kun miettii, niin onhan se nyt aivan saatanan surullista. Aina turpaan! No piste oli kiva. Nyt vähän huilia!
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mihin Ovat Otsikot Kadonneet?

Guelph Stormin Tyler Bertuzzi oli valtavassa vireessä viime yönä. Tehot 2+5! Koko kauden osalta Bertuzzin saldo on nyt 17 8+15=23.

Owen Sound Attackin Zach Nastasiuk on parantanut roimasti viime kauteen (62 23+28=51) verrattuna. Nyt on kertynyt piste per peli: 18 10+9=19. Iso muutos olikin tarpeen - viime kauden kaltaiset pisteet eivät lupaisi hyvää ammattilaiskehien menestyksen kannalta. Jos ei saa pisteitä aikaan junioreissa, miten se muka onnistuu AHL-tasolla? Vaisuista tilastoista huolimatta Nastasiukin suoritukset tämän syksyn Red Wings -tulokasleirillä keräsivät kehuja aina Mike Babcockia myöten. Mukavaa huomata että OHL'ssä on alkanut vihdoinkin maaliverkko pullistua.

Portland Winterhawksin Dominic Turgeon on hieman herännyt erittäin vaisun kauden aloituksen jälkeen. Turgeon meni seitsemän ensimmäistä ottelua kiikaritehoilla. Tällä hetkellä tilastot ovat 17 4+8=12. Tällainen tahti tuo mieleen Landon Ferraron ja hänen selittämättömät vaikeutensa WHL-tasolla. Ferraro oli ja on erittäin taitava, mutta WHL'ssä tulosta ei tullut kummallakaan draftia seuranneella kaudella. Turgeon saattaa olla edelleen kolmossentterin asemassa Winnipeg-varausten Nic Petanin ja Chase De Leon takana.

Vielä Turgeoniakin heikommin on aloittanut Prince George Cougarsin puolustaja Marc "Jimmy" McNulty. Vuoden 2013 kuudennen kierroksen varaus ei ole kyennyt jatkamaan viime kauden (67 17+25=42) hienoja otteita tänä syksynä. Tehoja hyökkäävällä puolustajalla on vain 16 2+5=7. Harjoitusleirillä Red Wings -sopimuksen ansainnut varaamaton kiekollinen pakki Joe Hicketts sen sijaan porskuttaa: 19 5+19=24. Victoria Royalsin Hicketts on puolustajuudestaan huolimatta koko WHL'n pistepörssin 10. Hicketts on nimetty WHL'n kokoonpanoon ensi yönä alkavaan Canada-Russia -kiertueeseen. Tämä turnaus on erittäin merkittävä näyttöpaikka U20 -MM-kisoihin mieliville pelaajille. Sekä Bertuzzi että Nastasiuk ovat OHL'n kokoonpanossa.

Kelowna Rocketsin puolustajasta Mitch Wheatonista ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan, ellei korviahuumaavaa hiljaisuutta lasketa. Wheaton on pelannut vain neljä ottelua - viimeksi lokakuun alussa. Mikäli Wheaton mielii saavuttaa Red Wings-sopimuksen, hänellä ei olisi varaa menettää yhtään peliaikaa. Jo 17-vuotiskaudellaan hän kärsi loukkaantumisesta ja pelasi vain puolet kaudesta. Loukkaantumisesta lienee kyse jälleen.

Michiganin yliopiston Dylan Larkin on aloittanut erittäin lupaavasti. Larkin on pelannut kakkossentterinä ja pöytäkirjoihin on merkitty 7 2+5=7. Toinen viime kesän varaus, Colorado Collegessa aloittanut maalivahti Chase Perry on aloittanut takkuisesti. Neljä ottelua, kaksi tappiota, torjuntaprosentti 88,8. Pat Quinn saattaisi kuvailla tätä suoritusta "he has sucked the hind banana".

Vuoden 2013 neljännen kierroksen varaus, Nebraska-Omahan yliopistossa juuri aloittanut David Pope on pelannut kaksi ottelua, tehden niissä yhden maalin. Sen jälkeen hän on ollut poissa kokoonpanosta, vähintään yhtä mystisesti kuin Mitch Wheaton. Joudumme arvaamaan mistä on kyse. Taso ei riitä kokoonpanoon (Mike McKee), taso riittäisi mutta Pope on päätynyt valmentajan koirankoppiin, loukkaantuminen. Positiivinen merkki on se, että Popen nimi löytyy yhä Omahan nettisivuilta, joten häntä ei ole sentään kengitty ulos joukkueesta. Niinkin voisi käydä. Akateeminen taso ei riitä, kiinnostus yliopistokiekkoa kohtaan on kadonnut tai se oli jo alunperin kyseenalainen (Philippe Hudon), on epäiltynä lainrikkomuksesta ja yliopisto joutuu reagoimaan (Max Nicastro). Pelaajatyypiltään maalintekijänä kunnostautunut David Pope asettuu johonkin näistä skenaarioista.
 
Viimeksi muokattu:

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Guelph Stormin Tyler Bertuzzi oli valtavassa vireessä viime yönä. Tehot 2+5! Koko kauden osalta Bertuzzin saldo on nyt 17 8+15=23.

Tyler on kyllä ollut itselleni iloinen yllätys. Kun hänet varattiin tällä ylimääräisellä vuorolla mikä saatin San Josen kanssa tehdyssä kaupassa niin olin ihmeissäni. Poika oli kuitenkin kaikissa rankinglistoissa huomattavasti alempana kuin hänen varausnumeronsa 58. Ajattelin, että sukulaissuhteilla sai noin korkean varauksen ja hänet olisi voinut varata paljon myöhemminkin. Nuori Bertuzzi on kuitenkin tehnyt itseeni vaikutuksen. Osaa tehdä maaleja. Omistaa hyvän laukauksen ja on myös hyvällä tavalla todella vittumainen pelaaja ja taatusti inhottava vastustaja. Odotan innolla hänen kehitystään, koska näen että potentiaalia on ihan top-6 hyökkääjäksi. Vähän sellaiseksi Brad Marchandin tyyliseksi ilman näitä kaikkia typeryyksiä.

Iso kiitos JP:lle noista katsauksista. Varsinkin yliopistopelaajia on todella vaikea seurata, jos haluaa tietää muutakin kuin tehopisteet. Tälläiset tietopaketit näistä Detroit varauksista on aina kiinnostavaa luettavaa.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Kiinnostaisi tietää mitkä on Teemu Pulkkisen mahdollisuudet pelata tällä kaudella ylhäällä. Ollut kumminkin Grand Rapids Griffinsien paras pistemies ja viime kaudella myös erinomaiset tehot. Onko mitään mahdollisuuksia päästä ylhäällä kokeilemaan ilman loukkaantumisia? Entäs mites ensi vuonna? Eikös tämä ole Pulun viimeinen tulokassopimuskausi ellen nyt ihan väärin muista?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Eiköhän Pulkkinen jossakin vaiheessa pääse näyttämään taitojaan, vaikkei loukkaantumisia olisi (niitä kyllä tulee olemaan). Nestrasil ei ole vakuuttanut ja Jurcollakin on vähän vaikeaa. Cleary toivottavasti pysyy katsomossa muutenkin, joten eiköhän Pulkkinen pääse ylös. Toivottavasti menee hyvin ja ensi vuonna aloittaa suoraan ylhäältä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kiinnostaisi tietää mitkä on Teemu Pulkkisen mahdollisuudet pelata tällä kaudella ylhäällä. Ollut kumminkin Grand Rapids Griffinsien paras pistemies ja viime kaudella myös erinomaiset tehot. Onko mitään mahdollisuuksia päästä ylhäällä kokeilemaan ilman loukkaantumisia? Entäs mites ensi vuonna? Eikös tämä ole Pulun viimeinen tulokassopimuskausi ellen nyt ihan väärin muista?

Waiver-vapaus taitaa myös loppua tähän kauteen, joten ensi kausi on siinä mielessä melko ratkaisevassa roolissa Pulkkisen uran kannalta. Vaikea uskoa, että ilman loukkaantumisia ainakaan nostetaan vaan kokeilemaan, mutta loukkaantumisten takia on jopa todennäköistä, että Pulu jossain vaiheessa NHL-jäällä nähdään. Ferraroa ja Callahania ei välttämättä oteta ylös, vaan noston saa ennemmin Pulkkinen waiver-vapautensa takia. Mutta täytyy nyt kuitenkin muistaa, että ylhäällä on tälläkin hetkellä 15 hyökkääjää. Jurcon kanssa vaihto päittäin saattaisi olla toki jossain vaiheessa mahdollinen, jollei youtube-miehellä ala putki kulkea. Nestrasil ei ole pelannut mitenkään ihmeellisesti, mutta on pelannut riittävän hyvin. Pulkkinen ei kuitenkaan ole mikään tasapaksu jämäminuuteila ihmeitä tekevä jokapaikan höylä, vaan juurikin päinvastainen esimerkki. Jos Babcockin pään sisään tässä koittaisi päästä niin ennemmin 10 minuuttia Nestrasilia kuin Pulkkista ja puolestaan ennemmin 15 minuuttia Pulkkista kuin Nestrasilia.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Kiitos vastauksista. Toivon todella että Pulkkinen pääsisi kokeilemaan mahdollisimman paljon ylhäällä, ja että läpimurto tulisi nyt tässä kolmen vuoden sisällä viimeistään!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllä tuota Tampa-matsia katsellessa tuli juurikin ikävä Pulkkista. Se Stamkosin täys lämäri vastapalloon toi jotenkin semmoisen tunteen, että "tää ei ole edes reilua". Niin uskomaton kuti se oli. Ja ei se Pulkkinen kudissaan paljoa Stamkosille häviä. Sen verran alkanut tuo rightiton ylivoimapeli jo vituttamaan, että toivoisi Pulkkista jo pikkuhiljaa ylös. Sen jälkeen vasemmalla olisi jälleen todellinen laukaisu-uhka, joka taas avaisi tilaa muualle yv-viisikossa.

Jurcon vaihto Pulkkiseen ei olisi ollenkaan hullumpi ratkaisu tässä tilanteessa. Molemmat waiver-vapaita, toisella vaikeaa ylhäällä ja toisella kulkee alhaalla. Jurcolle tekisi hyvää nyt päästä alas isommille minsoille ja saamaan onnistumisia itseluottamuksen palauttaakseen. Näiden jannujen kohdalla olen muutenkin epäillyt tämän kauden splitattavan puoliksi, jotta molemmille saadaan halvat RFA-jatkot.

Pulu ylös ja omat toiveketjut:

Muuli - Zeta - Nyquist
Tatar - Datsyuk - Abdelkader
Helm - Sheahan - Pulkkinen
Miller - Glendening - Andersson
(Cleary, Weiss)
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Seuraavat kaksi peliä on pahoja (Hawks, Habs), mutta sen jälkeen antaisin Weissille näytönpaikan uudelleen kärkikentissä.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Joo Pulua ehdottomasti ylös. Voisi olla sellainen puuttuva palanen jota joukkueen syvyys juuri nyt kaipaa, kuten Sheahan viime kaudella.

Joku reipas voisi laskea Abbyn tehot kun molemmat Selke-kaksoset pelaavat ja silloin kun vain toinen on remmissä. Tuntuu että hyvät pelit tulevat jostain kummasta syystä aina kun on vierellä molemmat supermiehet. Ihme homma.
 

hiji91

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Melbourne Football Club
En usko että pulkkinen sopis tuohon joukkueeseen. YV:lle ei oo asiaa ja kolmos-nelos ketjuihin löytyy vahvempaa ja kokeneempaa jyrää. Tatar, glendening ja nyquist ja kumppanit ovat niin paljon edellä pulkkista!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
En usko että pulkkinen sopis tuohon joukkueeseen. YV:lle ei oo asiaa ja kolmos-nelos ketjuihin löytyy vahvempaa ja kokeneempaa jyrää. Tatar, glendening ja nyquist ja kumppanit ovat niin paljon edellä pulkkista!
Miksi YV:lle ei ole asiaa, tähän voisi jotakin perusteluja heittää.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
En usko että pulkkinen sopis tuohon joukkueeseen. YV:lle ei oo asiaa ja kolmos-nelos ketjuihin löytyy vahvempaa ja kokeneempaa jyrää. Tatar, glendening ja nyquist ja kumppanit ovat niin paljon edellä pulkkista!
Hohhoijaa, nimenomaan YV:lle sitä asiaa on ja se on myös ymmärretty Detroitissa. Viime kaudella niissä kolmessa pelissä Pulkkinen oli aina mukana kakkosyv:ssä, vaikka muuten peliaika jäikin vähäiseksi. Myös Jurcon on pelannut paljon yv:tä, vaikka muuten kellottaa joukkueen pienimpiä peliaikoja. Tällä hetkellä Pulkkisen nosto vaatisi sen pari loukkaantumista tai isompia muuveja muuten vain rosterissa. Mielenkiintoista nähdä kuitenkin mitkä on Detroitin suunnitelmat Teemun varalle, sillä uutta sopimusta pitäisi tämän kauden aikana alkaa rustaamaan ja waiver-vapaus myös loppuu tähän kauteen.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Sain laskettua tältä kaudelta. Abby kun Datsyuk on terve: 8. 3+3=6. Abby kun Datsyuk on sivussa: 7. 2+2=4. Pieni otanta mutta en kerkeä laskea viime kaudelta. Eivätkä olleet viime kautta kokonaan samassa ketjussa. Joka tapauksessa olen sitä mieltä ettei Abby vain riitä ykköseen vaikka hyvin on pisteitä nyt tullutkin. Selkejen rinnalla kuka tahansa tekee pisteitä. Olisi hienoa saada yksi ensiluokkainen voimalaituri tuohon. Liian monesti kiekon hallinta menetetään kun Abbylle syötetään. Ihannepelaaja kolmosketjuun kuitenkin, ja hyvä äijä kaikin puolin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös