Nyt näyttäs peli olevan vähän paremmin uomissaan, silti esitys Dallasissa ei ollut kummoisempi, vaikka tuloksena olikin verilöyly 6-2 -numeroin. Jason Williamsin selvä maali hylättiin vielä kaiken kukkuraksi.
1-0 -maalissa Fischer veti viivasta ja kiekko meni maskissa olleen Yzermanin jonkun ruumiinosan kautta sisään. 2-0 oli Yzermanin laserintarkka rannari yläkulmaan ylivoimassa, Turco oli pahassa maskissa eikä nähnyt mitään.
2-1 -kavennuksessa Bill Guerin heitti ylivoimassa löysän vedon maalille ja hyvän maskin tehnyt Brenden Morrow onnistui häiritsemään Hasekia sen verran, että kiekko meni jostain raosta maaliin. 3-1 oli Bootlandin loistava syöttö kulmasta maalin edessä vapaana olleelle Thomasille, Steve vippasi kiekon nätisti rystyllä takatolpan juureen ja kirjautti jälleen yhden voittomaalin itselleen. Thomasin voittomaalien määrää en muista, mutta niitä on todella paljon. Lindegren myös muistutti meitä siitä että Thomasilla on NHL:n ennätys ylivoimamaaleissa, 13 osumaa. Mitähän mieltä tästä on Dave Andreychuk? ;) 3-2 -kavennuksessa Dandenault ja Woolley pelasivat itsensä pihalle ja Brenden Morrow pääsi iskemään riparista maalin edestä aivan vapaasti. Tämän jälkeen Williams iski maalin, laukauksesta kiekko lirui Turcon haarojen välistä tolpan juureen ja tv-kamerat näyttivät kiekon olevan niukasti viivan yli kokonaan maalissa. Maalituomarin kuvasta sitä ei ilmeisesti näkynyt ja maali hylättiin. Onneksi se ei peliä ratkaissut.
Schneiderin 4-2 alivoimalla oli Chelioksen hyvän katkon Shanahanin nousun ansiota, Zubov peruutteli tilanteessa aivan väärään paikkaan ja Shanahanin täysin vapaaksi syöttämä Schneider veti tarkasti alakulmaan. 5-2 Datsyuk nousi ylivoimalla yksin omasta päästä ja veti Dallasin miessumpun keskeltä pakin jaloista etukulmaan ohi Turcon. 6-2 oli sitten illan namu Yzermanin 2-0:n ohella. Hull syötti Datsyukin aivan yksin läpi ja Pavel veti semmoisen
harhautuksen, ettei Turcolla ollut mitään mahdollisuuksia.
Detroitin maalit olivat todella pahoja, Turcoa en osaisi syyttää oikeastaan yhdestään. Pakkien virheitä, tarkkoja maskilaukauksia, kimmokkeita, vastustamaton yksilösuoritus. Sinänsä Detroit ei esittänyt mitään suvereenia hallintaa, mutta oli maalipaikoissa erittäin tärävä. Dallas sen sijaan vaikutti erittäin heikolta. Tuntuu siltä että Stars kärsi Hatcherin menetyksestä valtavasti. Muutamat Starsin vaaralliset paikat Hasek hoiti hienosti ja pari paraatipelastustakin nähtiin.
Boyd Devereaux tuntuu sopivan erittäin hyvin Yzermanin ketjuun. Taitoa miehellä ei hirveästi ole, mutta kokonsa puolesta vääntövoimaa ja luisteluenergiaa senkin edestä. Jos yksi "surkimus" saataisiin nyt onnistumaan huippumiesten kanssa, niin neljän kovan ketjun rakentamiseen olisi paremmat mahdollisuudet. Lidström-Chelios pelasi jälleen parina ja se toimi erinomaisesti. Bootland oli tappelupäällä kovastikin, jälkimmäisessä myllyssä Steve Ott sai pahasti päihinsä. Tappelu alkoi heti miesten 2 minuuttisten jälkeen, missä tuomarit ehtivät jo ennen esnimmäistäkään iskua väliin ja heittivät miehet boxiin.
Ketjuntynkää:
Shanahan-Yzerman-Devereaux
Whitney-Datsyuk-Hull
Maltby-Draper-Holmström
Thomas-Williams-Bootland
Lidström-Chelios
Fischer-Schneider
Woolley-Dandenault
Hasek
Ylivoima:
Shanahan-Yzerman-Holmström
Lidström-Schneider
Whitney-Datsyuk-Hull
Lidström-Woolley