Detroit - Calgary sarja

  • 24 471
  • 189

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
On taas vahvasti Detroitin hallussa tämäkin peli ja laukauksia satelee. Detroit tosin ampuu lähes joka paikasta, eikä juuri passaile enää hyökkäysalueella. Mitään supervaarallista ei ole näkynyt. Kiprusoff pelaa vuorenvarmasti ja puolustus on hyvä maalinedustalla. Muutaman vastaiskun sai myös Flames, mutta ei aivan onnistunut luomaan niistä kunnon maalipaikkoja.

Warrener sai Yzermanin mailan naamaansa. Stevie selvisi jäähyttä, mutta Rhett talutetiin pukukoppiin. Toivottavasti jässikkä toipuu tai kohta se Brennan Evans on oikeasti kokoonpanossa.

Eiköhän Detroit survo väkisin kiekon maaliin toisessa erässä, ja Calgaryn on pakko alkaa hyökätä pitkien läiskimisen sijaan.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Jepjep, ei hyvältä näytä. Laukaukset kahden erän jälkeen vaatimattomasti 26-9 isännille ja peli 3-1. Holmströmin ylivoimaohjaus on hyväksyttävä, mutta kaksi seuraavaa meni liian helposti.

Commodore on ollut täysin pihalla, ja jopa Yzerman on luistellut karkuun Flamesin puolustukselta. Ei näin vajaalla miehistöllä voi edes yrittää Red Wingsiä vastaan. Flames tosin yrittää, ja tekikin kavennusmaalin tasavajaalla. Donovan voitti komeasti Hatcherin nopealla liikkeellään ja ohjasi kiekon maaliin.

Saprykiniltä taklasi näyttävästi Cheliosia, joka joutui jättämään kentän olkapäävamman takia. Näyttää tosin palanneen kolmanteen.
 

Voittaja

Jäsen
5-2 voitto, tärkeä sellainen. Mutta joukkueiden materiaaleja vertaillessa ei voi hirveästi hehkuttaa, näin sen pitäisi mennä joka pelissä. No joka tapauksessa tärkeä voitto, tästä pitäisi olla hyvä lähteä seuraaviin matseihin Calgaryssa. Lidas 0+4.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
5-2 ja Flamesilla aika tarkalleen nuo kaksi maalipaikkaa. Red Wingsin ei enää kolmannessa erässä tarvinnut yrittää. Flames otti lopussa kuitenkin sopivasti tyhmiä jäähyjä niin, että Detroit pääsi tekemään kaksi 5-3 -maalia. Laukaukset 32-16 lopulta.

Hatcher on Iginlan kanssa vääntänyt nyt nämä pari peliä ja nyt ottelun lopussa otettiin sitten nyrkin apuun. Toinen, vaatimattomampi tappelupari oli Commodore-McCarthy.

Warrener palasi sairaalasta hallille kolmanteen erään, joten eiköhän mies ole pelikunnossa jatkossa. Eipä se tosin vielä yhdellä Warrenerilla miksikään muutu. Lisää miehiä tarvitaan. Tästä on huono jatkaa. Niin paljon parempi Detroit valitettavasti on.
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Paapparais joukkue voitti sitten , ei mikää yllätys tosin kun on kova kotonaan , tosin sarjahan on nyt 1-1 sinänsä ihan mielenkiintoista

Tuli noista pelaajista ajatus että aina jäänyt mieleen tuo Darren McCarthy ja Kirk Maltby ehdottomasti ärsyttävimpinä koko joukkueesta. Vaikka sehä niiden rooli vissiin olikin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Alkoihan ne ylivoimat pikkuhiljaa upota. 3 häkkiä tänään ja nyt ei kyllä ole enää mitään henkistä peikkoa jäljellä. Yzerman ja Lidström, kaksi ylivertaista franchise-kaveria näyttivät jälleen kerran mitä se todellinen Red Wing merkitsee.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Tulihan se kaivattu voitto sieltä. Näkyi Nicklas Lidström olleen ainakin viime yön pelissä hyvässä vireessä (0+4). Omalla kohdalla lämmittää myös Steve Yzermanin kaksi maalia. Tässä pitänee kaivella kohta Red Wings -paita kaapista ja alkaa todella jännäämään näitä pelejä.
 

eman

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taisi Kiprusoff pelata hyvän pelin, koska valittiin ottelun kolmanneksi tähdeksi, vaikka omiin meni viisi ja torjuntoja 27!!!
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Ei ollut missään tapauksessa mikään loistava esitys Kipperiltä eilen. Yhtään helppoa tai keskivertokutia ei kyllä mennyt, mutta kun täälläkin on puhuttu, että mies yksin voittaisi näitä pelejä, niin siitä oltiin kaukana. Kiprusoff ei tehnyt mielestäni yhtään todellista paraatipelastusta. Niitä olisi eilen kuitenkin vaadittu, ja niitä tullaan vaatimaan jatkossakin.

Sutter vihjaili muuten ennen peliä tuomareiden kallistumisesta Detroitin puolelle, teemasta, josta nyt on puhuttu ennenkin. Mielestäni kaikki Calgaryn jäähyt olivat ihan ansaittuja, mutta samalla läpi meni kaksi ottelun ehkä selkeintä jäähypaikkaa. Yzermanin korkea maila ei tietenkään ollut tahallinen mutta siitä huolimatta selvä penkin paikka. Vastaavasti Dandenault ajoi rumasti Oliwan pää edellä laitaan. Jälkimmäinen näkyy NHL.comin clipissäkin. Heh, häviäjän selittelyä, vaikka vastustaja oli noin 34 kertaa parempi, mutta jostain se on toivoa haettava. Peli olisi ollut toinen, jos Calgary olisi päässyt ylivoimalla avausmaalin tekemään.
 

Homer

Jäsen
Joku läheltä seurannut voisi kertoa, mikä tekee Kipperistä tällä hetkellä kuumimman suomalaisvahdei (ellei koko NHL:n?). Onko se tasainen varmuus ja varsinaisia imaisuja ei ole tapahtunut ja puolustuksen kanssa yhteenpelaaminen sujuu?
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Tasaisuus, riittävän korkealla tasolla, höystettynä ajoittaisilla haamusuorituksilla. Huonoja pelejä Kipperillä onkin tällä kaudella vain muutama. Tässä kaikessa on pohjana Calgaryn hyvä puolustuspelaaminen, jonka ansiosta Kipper ei joudu juuri koskaan älyttömään kiekkosateeseen tai katselemaan, kun vastustaja iskee kerta toisensa jälkeen takatolpalta tyhjiin. Näin minä näen asian nopeasti tiivistettynä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin yksi perusjutuista taitaa olla sekin että Calgary antaa laukoa, mutta ei läheltä, vaan kulmista/huonosta kulmas, luotto Kipperiin on kova ja pidetään maskimiehet/ripareihin juoksijat poissa kiekoista. Kipperi on pelannut koko kauden hyvällä tasolla ja ei päästä helppoja, oikeastaan on vain pelannut hyvin tai tosi hyvin. Jännä tilasto muuten oli tuolla Nucksien boardilla esillä, en muista tarkkoja lukuja, mutta aina kun Kipperi oli päästänyt 5 maalia, niin seuraavista otteluista oli aika huikea voittoprosentti/päästettyjen maalien vähyys.
 

Homer

Jäsen
löydätkö muuten tilastonikkari, kuinka hyvin Flames on onnistunut selvittämään 5-3 av:t Kipperin johdolla tai muuten. Ehkäpä MK ei tee kuitenkaan sellaisia haamupelastuksia kuin Dominik Hasek aikoinaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti Homer
löydätkö muuten tilastonikkari, kuinka hyvin Flames on onnistunut selvittämään 5-3 av:t Kipperin johdolla tai muuten. Ehkäpä MK ei tee kuitenkaan sellaisia haamupelastuksia kuin Dominik Hasek aikoinaan.

Vähän huono verrata Kipperiä yhteen kaikkien aikojen maalivahdeista, varsinkin kun ovat täysin erityylisiä. Hasek ei ollut myöskään parhaimmillaan av/yv(miten sen nyt tahtookin katsoa) torjujana, vaan avut jossain muissa asioissa.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Kun Kiprusoffista tuli puhetta, niin jatketaan. Jatkoajan pelaajakortissa on nimittäin hyvin outo kommentti: "eurooppalaiseksi maalivahdiksi erittäin hyvä mailapelaaja". Mielestäni tilanne on lähinnä päinvastainen. Suunnilleen kaikki, mitä Kipper mailallaan tekee torjuntojen ulkopuolella, on kiekon pysäyttäminen maalin takana ja mahdollisesti sen ampuminen ränniin. Kiprusoffilta on turha odotella peliä avaavia syöttöjä tai ylipäätään mitään mailataiturointia. Kulmaan en muista Kipperin menneen koskaan, mikä viisasta onkin. Ainakin pari kertaa tällä kaudella tuo heikko kiekonkäsittely on nimittäin aiheuttanut vaarallisia tilanteita omalla maalilla. Mm. Selänne riisti syksyllä täysin vaarattomassa tilanteessa kiekon Kipperiltä maalin takana ja tuikkasi sen maaliin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Detroitin kokoonpano oli edellisessä matsissa seuraava:

Shanahan-Lang-Whitney
Zetterberg-Datsyuk-Hull
Maltby-Draper-Yzerman
Holmström-Williams-McCarty

Lidström-Schneider
Hatcher-Chelios
Fischer-Dandenault

Cujo

Steve Thomas kärsii nivusvaivoista ja se taitaa vain olla hyvä asia tällä hetkellä. Jason Williams tuo nopeutta ja ryminää lisää hyökkäykseen ja juuri sitä tuo osasto tällä hetkellä kaipaa. Jarrumiehet ovat pitäneet Iginlan nollilla vielä tähän asti, saa nähdä miten pitkään tuo onnistuu. Grind-linea uudistettiin heittämällä Yzerman sinne ja se poiki Stevielle 2 maalia.

Grand Rapids Griffins putosi AHL:n pleijareista ja sieltä on kutsuttu Hudler, Kronwall ja maalivahti Lamothe ylös. Todennäköisesti kenellekään ei ole ainakaan nyt mitään käyttöä ellei loukkaantumissuma sitten iske. Jason Woolley on ensimmäinen varapakki ja Boyd Devereaux odottaa hyökkäyspäässä vuoroaan. Vahvan kauden pelannut Griffins putosi "yllättäen" erästä Kari Lehtosta vastaan...
 
Viimeksi muokattu:

steve-y19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings,Ilves,Arsenal
whitney ykkösketjussa,ihmettelen kyllä lewisin ratkaisua.Whitney ei ole ykkösen mies ,no tämä on minun mielepiteeni.Zetaa voisi myös kokeilla välillä shannyn paikalla.No seyraavasta pelistä voitto ja sitä myöten pikkuhiljaa konfrennssin finaaliin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Noh, vähän hölmösti laitoin nuo kentät kun ei niillä ole mitään virallista järjestystä. Whitneyn peliaika yksi pienimmistä hyökkääjillä.

Tähän mennessä:

Draper 17:49
Maltby 17:27
Yzerman 17:21

Siinä taitaa olla se oikea "ykköskenttä"...

Lang 17:12
Datsyuk 16:15
Zetterberg 16:00
Shanahan 15:51
Hull 14:02
Whitney 12:25
McCarty 11:46
Holmström 11:35
Thomas 7:51
Devereaux 6:13
Williams 4:46

Pakisto:

Lidström 25:34
Schneider 24:45
Hatcher 21:15
Chelios 21:13
Dandenault 12:52
Fischer 11:29

Ylivoima:

Lidström 5:32
Schneider 4:33
Chelios 1:38
Hatcher 1:07

Holmström 4:08
Datsyuk 3:55
Lang 3:52
Hull 3:45
Shanahan 3:23
Yzerman 2:59
Zetterberg 2:13
Whitney 2:05


Alivoima:

Lidström 4:12
Chelios 4:11
Hatcher 3:14
Schneider 2:51

Maltby 3:48
Draper 3:27
Yzerman 2:46
Shanahan 2:19
Zetterberg 1:20

Tasakentällisin:

Schneider 17:20
Hatcher 16:53
Lidström 15:49
Chelios 15:22
Dandenault 12:29
Fischer 11:11

Draper 13:56
Maltby 13:18
Lang 13:02
Zetterberg 12:26
Datsyuk 12:10
Yzerman 11:35
McCarty 10:58
Hull 10:15
Shanahan 10:09
Whitney 9:54
Thomas 7:45
Holmström 7:27
Devereaux 5:53
Williams 4:46
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kokemukseen näyttää Lewis luottavan peliajoissa (vai peluuttaako se Smith nyt pakkeja?). Fischerille ja Dandenaultille reilu kymmenen minuuttia, pappanelikolle kaikille yli 20.

Iginla pidetty tähän asti nollille, nyt on mielenkiintoista nähdä, mitä Sutter tekee, kun hän saa viimeisen vaihto-oikeuden. Yrittääkö hän laittaa Iginlan jäälle silloin, kun siellä eivät ole Draper tai Maltby.

Edellisen matsin loppu meni jo hulinaksi, aika näyttää nouseeko tunnetaso vielä korkealle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti Köpi
Kokemukseen näyttää Lewis luottavan peliajoissa (vai peluuttaako se Smith nyt pakkeja?). Fischerille ja Dandenaultille reilu kymmenen minuuttia, pappanelikolle kaikille yli 20.

Iginla pidetty tähän asti nollille, nyt on mielenkiintoista nähdä, mitä Sutter tekee, kun hän saa viimeisen vaihto-oikeuden. Yrittääkö hän laittaa Iginlan jäälle silloin, kun siellä eivät ole Draper tai Maltby.

Edellisen matsin loppu meni jo hulinaksi, aika näyttää nouseeko tunnetaso vielä korkealle.

Smith peluuttaa joo. Mutta on se pappanelikko herranjestas kyllä sen verran kovakin että ihan oikeat miehet siellä pelaa. :) Ei niistä ole kunnon pappa-iässä vasta kuin Chelios, muut ovat lähestulkoon ideaalisessa pakin iässä huippukokemuksen, mutta ei kuitenkaan liian ikääntymisen suhteen. Lidström(34), Schneider(34), Hatcher(31) ja Chelios(42). Fischer(23) on tunaroinut, mutta Dandenault(28) saisi pelata jopa enemmän.

Iginla on saanut nyt kahdessa pelissä 2 laukausta aikaan reilulla n. 45 minuutin peliajalla. On se Dreipperi vaan äijä. Noh, tuo vaihto-oikeus voi tosiaan muuttaa tilannetta seuraavissa peleissä.

Mukava oli huomata Hatcherin käyttäneen nyrkkejään ja merkkejä siitä, mitä minä ymmärrän käsitteellä Derian Hatcher. Pommeja, sikailua, rähinää. Tehdään vastustajan olo tukalaksi. McCartykään ei sitten halunnut jäädä tilanteessa yhtään pekkaa pahemmaksi. Lisää tunnetta, todellakin!
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Viestin lähetti Henkka
Iginla on saanut nyt kahdessa pelissä 2 laukausta aikaan reilulla n. 45 minuutin peliajalla. On se Dreipperi vaan äijä. Noh, tuo vaihto-oikeus voi tosiaan muuttaa tilannetta seuraavissa peleissä.

Mukava oli huomata Hatcherin käyttäneen nyrkkejään ja merkkejä siitä, mitä minä ymmärrän käsitteellä Derian Hatcher. Pommeja, sikailua, rähinää. Tehdään vastustajan olo tukalaksi. McCartykään ei sitten halunnut jäädä tilanteessa yhtään pekkaa pahemmaksi. Lisää tunnetta, todellakin!
Nyt on Iginlalla ja koko Calgaryllä the peli edessä. Pitäisi olla saletti, että nyt kaivetaan kotiyleisön edessä esiin se sama luistelu ja fyysinen peli, jolla Vancouverkin pudotettiin. Ei vielä voi väsyttää! Iginla antoi jo kapteenin esimerkkiä muulle joukkueelle nöyryyttämällä totaalisesti kolme päätä pidempää ja sata kiloa painavampaa vastustajaansa nyrkkitappelussa. Eiköhän Derian-pojan jatkuva sikailu ja huitominen loppunut siihen.

Sutter muuten ainakin kovasti väitti, ettei aio peluuttaa joukkuettaan sen perusteella, ketkä Detroitista ovat kentällä. No, saa nähdä, mikä on totuus.

Warrenerin pelaaminen on edelleen epävarmaa. Jos Rhett ei kentälle tule, niin pakkina pelannee joko Oliwa tai hätäapu Evans. Simoninkin paluuta on siis pidetty mahdollisena, mutta eihän näistä taas tiedä. Toivotaan vaan parasta. Tarvetta olisi.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
No niin. Näihän sen pitikin mennä. Loppui sitten kertaheitolla Detroitin ylivoima, kun Flames päätti alkaa pelata. Ei tullut Warrener eikä Simon, mutta eipä sekään haitannut. Kolmen vakiopakin poissaollessa pelattiin nyt viidellä puolustajalla. Evans tosin teki myös puoli minuuttia kestäneen NHL-debyyttinsä.

Iginla palasi maalintekijäksi, ja kuten ennenkin näissä pudotuspeleissä, se tiesi voittoa Calgarylle. Gelinaskin näyttää jatkavan kovassa iskussa. Pari syöttöä tällä kertaa. Kiprusoff taas voitti ilmeisen selvästi Josephin veskarien taistossa. Loistavaa, tästä on hyvä jatkaa -- nukkumaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei riittänyt Wings tällä kertaa. Vahva esitys Calgaryltä vain viidellä pakilla. Red Wingsin pakistoakin oli uusittu Chelioksen puuttuessa ja Woolley sekä Rivers oli otettu mukaan. Outoa ettei Woolleylle annettu ottelun alussa vastuuta, vaan vasta viimeisessä erässä, jossa mies oli Wingsin paras pelaaja. Nyt on kuitenkin äijä ajettu sisään ja seuraavassa matsissa uudet kujeet. Hyökkääjiä oli puettu vain 11, taas käytössä oli käytännössä 3 ketjua, McCarty ja Holmström eivät pelanneet juuri lainkaan. Oudosti kaikki maalit mätettiin 11 minuutin sisään toisessä erässä. Iginlakin onnistui, ylivoimalla. Kipru piti hurjassa loppurynnäkössä Flamesia hienosti pystyssä. Taistelu hävittiin, mutta sota jatkuu.

Red Wingsin kokoonpano:

Maltby-Draper-Yzerman
Zetterberg-Datsyuk-Hull
Shanahan-Lang-Whitney
Holmström-Lang-McCarty

Lidström-Schneider
Hatcher-Dandenault
Fischer-Rivers/Woolley

Cujo
 

steve-y19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings,Ilves,Arsenal
Ihmetellä täytyy noita peliminuutteja holmström 9.22,mccarty 4.35,rivers 3.06 ja woolley 7.59 !!!!!!!!!!!!!Enpä tiedä mitä on taas hitlerin mielessä liikkunut.Kiprulta hyvä peli taas.Seuraava matsi rupee oleen detroitin kannalta erittäin tärkeä,voitot on saatava tasoihin ennenkuin siirrytään takas hockeytowniin,no uskoa riittää ja eiköhän seuraavassa pelissä wings juhli.
 

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Näkikö joku pelin?
Eikö tota Iginlaa saa kuriin ilman, että Chelios ja Hatcher pitää sitä yhtäaikaa?
Onko muuten kellään tietoa koska Cheli palaa ja mikä miehellä on? Näitä ei yleensä hirveästi kerrota, joten jos joku tietää, niin suu puhtaaksi.
Miten Cujo mahtoi pelata? Tilastot on aina tilastoja, joten en haluaisi arvoida äijää vain niiden perusteella.

Onneksi matsit 5-7 näyttäisivät tulevan Canaalilta, niin ei tarvi kysellä. Tosin vikaa peliähän ei tarvita, koska liekit palaa loppuun ja sammuu voitoin 4-2.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös