Orvo Muusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Purple kiertää jälleen. Silmään pisti melkoisena yllätyksenä vähemmän tunnettu kappale "No No No". Soitettu edellisen kerran keikalla kuulemma 1972. Videota en ole löytänyt. Samalta levyltä (Fireball) mukana oleva "Demon's Eye" ei sekään ole turhan usein keikkasetissä ollut.

Fireball taisi muutenkin jakaa mielipiteet sekä bändin sisällä että fanipiireissä. Gillanin suosikkilevy kyseessä. Itsekin kyllä pidän kovasti, vaikka sisältää hieman erilaisia kappaleita mitä bändiltä on totuttu kuulemaan. In Rockin jälkeen taisi olla monelle kova pettymys.
Setlist.fm:ssä oli aiemmin vierheellinen settilista mutta se on korjattu nyt. Samalla ne menee ku aiemmin. Siksi videota ei ole löytynyt :)
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Setlist.fm:ssä oli aiemmin vierheellinen settilista mutta se on korjattu nyt. Samalla ne menee ku aiemmin. Siksi videota ei ole löytynyt :)
Tätä hieman ehdin epäilläkin, mutta aloin jo uskoa oikeasti. Eli taitaa siis olla "Bloodsucker" tuon paikalla edelleen. Joutaisi kyllä vaihtoon. No, on siellä sentään "Demon's Eye" ihan oikeasti mukana.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Gillan vahvisti hetki sitten Facebookissa että uusi levy tehty tuottaja Bob Ezrinin kanssa ja julkaisu joskus keväällä. Samalla keikkoja ensi kesäksi ja syksyksi alkaa putoilemaan. Toivottavasti ehtivät uuden levyn tiimoilta myös Suomeen vielä vaikka keikkatahti jo hidastamaan päin
 
Mikko Kurvinen: 0,02 maalia per ottelu
Suosikkijoukkue
HIFK
Yeah! Uuden levyn -järjestyksessään 21.- ilmestymispäivä 12.6. Levy kantaa nimeä Whoosh! mitä se sitten tarkoittaneekaan. 13 biisiä joista yksi lienee MkI kierrätys

Linkki yhtyeen kotisivulle jossa voi tutkailla kansitaidetta

 
Mikko Kurvinen: 0,02 maalia per ottelu

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Where were you while we were getting high?
Purplen Mark IV on huonossa maineessa - ja syyttä. On totta, että saivat aika vähän levytettyä tuotantoa aikaan, mutta kyllähän tuo kokoonpano oli aivan murhaavan hyvä. En tiedä, oliko se Deep Purple, mutta se oli helvetin hyvä bändi.

Coverdale ja Glenn Hughes olivat tottakai loistavia omilla paikoillaan, mutta kyllä tuon kokoonpanon kovin oli Tommy Bolin. Hämmästyttävän lahjakas ja monipuolinen kitaristi.

Bolin soittaa Purplen biiseissä Blackmoren ihan lättäjalaksi. Niin riffeissä kuin sooloillakin. Ihan saatanan kova svengi, todella kovaa kitarointia.
Bolinin soolot olivat vielä kovempaa kamaa. Tässä oli oikeasti hämmästyttävän lahjakas jätkä:
Myönnän toki, että kuulun Tommy Bolin-fanclubiin.
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy