jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Jaahas, mitä v****a! En kyllä näe mitään järkeä, että Tomasek ei jatka. Tiedä sitten kumman taholta tämä pois siirto on lähtenyt.

Jotain varmaan pitäs hankkia tilalle, joku jolla on potentiaalia ja taitoa, kuten Tomasekilla oli
 
Jyp häviämisen kulttuuria vuodesta 2018

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tavallaan huono juttu kun ei lähtenyt kulkemaan JYP:ssä, selvästi Tomasekissa on potentiaalia olla aika paljon kovemman luokan peluri mitä nyt esitti. Kaiken kaikkiaan vaikuttaa kuitenkin ihan järkevältä siirrolta molempien kannalta, nimenomaan tuon takia kun tuntui ettei missään vaiheessa oikein peli lähtenyt kunnolla käyntiin. Tosin en tänä syksynä ole ehtinyt pelejä juurikaan seuraamaan. Voihan olla että jotkut myös pelin ulkopuoliset asiat vaikutti päätökseen mikäli päätyy takaisin Tshekkeihin.

Edit. Lisätään sen verran että joku maalintekijä tarvitaan. Ihan oikea sellainen ei mitään toivotaan toivotaan osastoa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
6 pistettä 7 peliin niin ei pitäisi pelillisillä jutuilla tulla lähdöt. Täytyy olla jotain muuta taustalla tai sitten pelaaja on itse ilmoittanut, että haluaa pelata jossain muualla kuin JYPissä ja tästä ollaan päästy yhteisymmärrykseen. Katsotaan nyt mikä seura ja sarja julkaisee miehen sopparin...
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
6 pistettä 7 peliin niin ei pitäisi pelillisillä jutuilla tulla lähdöt. Täytyy olla jotain muuta taustalla tai sitten pelaaja on itse ilmoittanut, että haluaa pelata jossain muualla kuin JYPissä
Pelilliset jutut on muutakin kuin pisteitä...

Näinköhän JYP raivasi budjetista tilaa monsterimonnille.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pelilliset jutut on muutakin kuin pisteitä....
Tottakai. Mutta toisaalta eiköhän Tomasek nimenomaan oltu hankittu tekemään pisteitä, puolustavia hyökkääjiä on varmaan muitakin
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Voihan olla että jotkut myös pelin ulkopuoliset asiat vaikutti päätökseen mikäli päätyy takaisin Tshekkeihin.
Itse veikkaisin juuri näitä "henkilökohtaisia syitä". Voi olla kotopuolessa jotain sellaista meneillään, minkä vuoksi on fiksuinta pelata siellä. Pelillisistä syistä tuo siirto tuskin johtui. Kautta on kuitenkin niin vähän vasta takana ja onhan noita pisteitäkin ihan hyvin tullut, vaikkei esimerkiksi puolustussuuntaan homma olekaan täydellisesti toiminut.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sääli ettei Tomasekista saatu parasta irti kuin ajoittain. Selvästi rahkeita oli nosta jopa Liigan kärkipelaajien tuntumaan. Lukuisat komeat voittolaukaus suoritukset, terävä laukaus ja tsekkimäisen tyypilliset kikkailut ja juonikkuus kentällä jäi kyllä mieleen. Tuota viimeksi mainittua ei liiemmälti ole JYP-nuttuisilta viimeisten vuosien saatossa nähty vaan enemmänhän täällä on totuttu siihen "rumputulilätkään" (tai "reagointikiakkoon")... Pisteitä tuli ja ainakin sen mitä itse olen kauden alkua ehtinyt seuraamaan niin kentälläkin on näyttänyt ketjukavereiden kanssa olevan hauskaa. Yhtä kaikki, palaan vielä tuohon ensimmäiseen lauseeseen eli toivottavasti ei ainakaan seuraavalla kaudella tee tuhojaan jossain toisessa Liigaseurassa. ;-)
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Tottakai. Mutta toisaalta eiköhän Tomasek nimenomaan oltu hankittu tekemään pisteitä, puolustavia hyökkääjiä on varmaan muitakin
Tämä. Uutta Hubacekia Tomasekista ei saa. Surffivaihde eksyi toisinaan silmään, mutta jos etsii markkinoilta liigaan täydellisiä pelaajia, ei persaus kestä kuitenkaan sellaisen hintalappua. Joku puute on pakko hyväksyä.

Lähtö ei olisi ollut kesällä yllätys mm. Dufvan antamien vilttikomennusten vuoksi, mutta alkusyksyn pelien jälkeen sopimuksen purku ihmetyttää. Henkilökohtaisia syitä en lähde arvailemaan.
 
Minä oon syöny sen piirakan!

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Ikävä juttu kaikenkaikkiaan. Ottajia varmaan löytyy, joskaan toivottavasti ei kotoliigasta, koska Tomasekin potentiaalia on edelleen paljon reservissä.

Mutta kyllä on nyt ohutta hyökkäyksessä.
 
"Pitäisi tehdä elämällä muutakin kuin seurata lätkää.
Mutta tiedä sitten olisiko se elämää ensinkään?"
- Minä, elokuussa 2020.

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Yllätti ja ei yllättänyt. Koko ajan oli tunne miehen kehonkielestä, että joku asia tökki, eikä oikein löytänyt haluamaansa roolia joukkueessa. Sitä on tietty mahdoton sanoa, oliko kantona pelilliset vai sopeutumissyyt siviilissä, kaikki ei vaan natsannut. Itseasiassa oletin purkuilmoitusta jo viime kauden päätteeksi ja kun ei tullut, toivoin, että uudella valmennuksella homma aukeaisi. Jotenkin jäi myös olo, että rooliodotuksissa ehkä oli ristiriita pelaajalla ja seuralla, ymmärsin niin, että JYP hankki hänet kärkirooliin tulos - odotuksineen, mutta pelaaja tuli kehittymään paremmaksi kuin vielä on. Sellaista vastuuroolin habitusta ei Tomasekilla ollut missään vaiheessa, jolla otetaan joukkue reppuselkään, enkä ihmettele, kun ikä ja kokemus ei moista lainkaan tukenut. lahjakas pelaaja, josta vielä kehittyä mitä vain, kun karisma ja pelaamisen puutteet kokemuksen myötä paranee.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Koska olen joskus näillä palstoilla kritisoinut Tomasekia, niin ihan jondonmukaisena jatkona en pidä tätä katastrofina. Viime kauden kyykkäyksessä Tomasek tuntui usein pitävän omien näyttöjen antamista tärkeämpänä kuin ketjun/joukkuueen menestymistä. Potentiaalia varmasti oli, mutta suoranainen vahvistus Tomaksek ei ehkä koskaan ollut.

Jos tilalle ei tule ketään, niin sitten tämä on menetys. Ei JYPin hyökkäys niin ylimiehitetty ole. Mutta samalla rahalla saattaa saada enemmän JYP henkeä (sitä perinteistä) toteuttavan pelaajan, joka sitten sytyttää muitakin.

Mikään floppi Tomasek ei kuitenkaan ollut. Haki aktiivisesti ratkaisuja, syötöt osui usein kohdilleen ja kädetkin olivat riittävän pehmeät. Jokin jäi kuitenkin koko ajan puuttumaan. Saattaa loistaa tulevalla urallaan. Nähtäväksi jää.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tottakai. Mutta toisaalta eiköhän Tomasek nimenomaan oltu hankittu tekemään pisteitä, puolustavia hyökkääjiä on varmaan muitakin
Toki, mutta nykykiekossa pisteitä tekeväkään ei saa hävitä omaa peliänsä. Huhujen mukaan Tomasekin poissaolo taannoisesta Kärppä-pelistä johtui nimenomaan pelillisistä syistä.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #44, #15, Myyttinen Teutoni
Mainittakoon ehkä joillekin itsestäänselvyys, mutta itselle pienoisena heräämisen paikkana sellainen fakta, että Tomasekhan oli ainoa ulkkari tämän kauden joukkueessa. Jotenkin tottunut siihen, että siellä muutama kuitenkin on Ekin, Huban tai Yogin läsnäollessa on varmaan vallinnut enemmän englanti-ystävällinen ilmapiiri kopissa ja kentällä. Nyt kun olet yksinäisenä rapuna suomalaisten seassa niin voipi olla, että koppi- ja kenttäkielenä on pääsääntöisesti suomi ja sitä kokee itsensä entistä ulkopuolisemmaksi.

Toki varmasti suurimmalta osalta joukketta ja staffia myöten löytyy pätevyyttä englannista, mutta onko kiusaus kuitenkin vetää kaikki suomeksi liian kova. Voisiko olla ihan tällainenkin vaikuttavana seikkana kenties jonkun muun lisäksi? Ja onhan näitä Jakke venäjällä-tyyppisiä kokemuksiakin, että sitä joku saattaa viihtyä kielen puolesta ulkopuolisenakin, mutta voi olla nuorelle kaverille kovakin paikka.
 
"Suomessa mä luulen, että pelaan Jyväskylässä. Se on lähinnä se ainut mikä vaikuttaa ehkä enemmänkin kuin palkka." - Jarkko Immonen.

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tomasekin olemus on peleissä vaikuttanut siltä, että en todellakaan osannut odottaa lähtöä. Hymy on ollut herkässä, kiekko on liikkunut hyvin ja pisteitäkin kertynyt mukavasti.

En usko sekuntiakaan, että seuran puolelta olisi annettu lähtöpassit. Toisaalta en myöskään usko, että Tomasek olisi väkisin halunnut siirtyä muualle. Olisiko jotain ulkopuolisia syitä, joiden vuoksi Tomasek halusi lähteä? Tuleva seura varmaankin selviää kohtalaisen pian ja siitä voimme mahdollisesti päätellä jotain.

Mutta järisyttävä menetys tämä ei ole. On myös mielenkiintoista odotella kuka sieltä saapuu tilalle, kun nyt on verkot heitetty vesille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Nipa
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mainittakoon ehkä joillekin itsestäänselvyys, mutta itselle pienoisena heräämisen paikkana sellainen fakta, että Tomasekhan oli ainoa ulkkari tämän kauden joukkueessa.
Sori huutelu "vieraisiin pöytiin", mutta eikös JYP voittanut mestaruuden 2009 täysin kotimaisella joukkueella. Taktinen veto? ;)
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #44, #15, Myyttinen Teutoni
Paitsi on siellä muuan virolainen Robert Rooba.
Nojoo, luin Rooban suomeapuhuvaksi. En kyllä tiedä miehen suomenkielen taidosta mitään, mutta kuvittelin, että taittuu
 
"Suomessa mä luulen, että pelaan Jyväskylässä. Se on lähinnä se ainut mikä vaikuttaa ehkä enemmänkin kuin palkka." - Jarkko Immonen.

Hexa

Jäsen
Olihan seuran puolelta tullut palautetta esim. KalPa-ottelun jälkeen, että ei oltu täysin tyytyväisiä Tomasekin panokseen ja ilmeisesti tästä syystä oli sivussa seuraavassa pelissä. Silti tämä tuli pienoisena yllätyksenä, koska on kuitenkin kerännyt ihan kohtuulliset teholukemat pisteiden valossa, eikä tekeminen kaukalossa ole mitenkään huonolta näyttänyt. Tiedä sitten mitkä ovat olleet molemminpuoliset odotukset. Tomasekista tulee itselleni mieleen hieman parannettu versio Joose Antosesta. Kaikki ominaisuudet huippukiekkoilijaksi ovat periaatteessa olemassa ja taitoa on yllin kyllin, mutta silti se se viimeinen silaus jää jostakin syystä puuttumaan maalinteon tehottomuuden vuoksi.
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KLaser, Hokki (+Kärpät)
Erikoista...enkä näe valoa asiaan Jatkoajan kolumnissakaan: David Tomášekin lähtö tekee JYPin ringistä hälyttävän kapean, mutta silti se oli oikea liike

Tuolta on ongittavissa seuraavat seikat viime kaudelta (??) jotka ilmeisesti painaneet sopimusta purettaessa:
Kohtalaisista tehopisteistä huolimatta kautta kuvasti epätasaisuus ja poukkoilu eri roolien välillä.
..
Loppukauden penkitykset luonnollisesti söivät itseluottamusta.
ja lisäksi jotain ettei sentterinä onnistunut. No,en ihan osta tuota jos pisteitä napsui miten nyt alkukaudesta napsui eikä viime kausikaan huono ollut. Jäänee homma arvoitukseksi.
 
- Teuvo Emil Ulos

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erikoista...enkä näe valoa asiaan Jatkoajan kolumnissakaan: David Tomášekin lähtö tekee JYPin ringistä hälyttävän kapean, mutta silti se oli oikea liike

Tuolta on ongittavissa seuraavat seikat viime kaudelta (??) jotka ilmeisesti painaneet sopimusta purettaessa:

ja lisäksi jotain ettei sentterinä onnistunut. No,en ihan osta tuota jos pisteitä napsui miten nyt alkukaudesta napsui eikä viime kausikaan huono ollut. Jäänee homma arvoitukseksi.
Tuskin nuo asiat ovat lopulta painaneet sopimusta purettaessa. Tomasek on ollut ainakin minun silmissäni tällä kaudella varsin hyvä, vaikka maalipaikoissa olisi voinut olla tehokkaampi. Viime kaudella oli vaikeuksia ajoittain, mutta niin oli koko joukkueella ja iso osa Tomasekin vaikeuksista liittyi valmennukseen, joka on tälle kaudelle vaihtunut.

En vieläkään usko, että on saanut kenkää. Todennäköisempää on, että on itse halunnut lähteä. Syytä voi vain arvailla.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olla ihminen, siinäpä työ...

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viitanen oli juuri Cityllä haastattelussa ja antoi varsin selvästi sellaisen kuvan, että Tomasek on tehnyt aloitteen. Tomasekille ei ole haettu uutta seuraa aiemmin ja tilanne tuli kohtalaisen äkillisesti vastaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Unelmaosastolta sekä Antti Suomela että Markus Hännikäinen kelpaisivat korvaajiksi. Tuskinpa kuitenkaan kumpikaan on vielä Suomeen palaamassa vaikka kausi AHL:ssä alkaakin. Hännikäinen tosin meni waiverien kautta yksisuuntaisen sopimuksen takia. Mikään miellyttävä yllätys tuo ei hänelle varmaankaan ollut, kun mikään muukaan joukkue ei tuolta poiminut.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tiedä sitten miten olisi mennyt, jos olisi pelannut sentterinä alusta alkaen, mutta turhapa tuota on enää jossitella. Itselleni tästä poistumasta ei synny kuitenkaan negatiivinen fiilis.
 
I never lose. I either win or learn.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy