Darts

  • 170 545
  • 1 688

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Parempi tuo legiero-sääntö on, tarkoittaa ettei ole ottanut selkäänsä aiva pystyyn niin paljon.

UK:ssa menee Baggishilla jännäksi. Kolme ekaa päivää nolla pistettä ja nyt semeissä pelaamassa. Finaalitappio saattaa legierolla riittää jos oikein tiukaksi menee, mutta voitolla tietysti varma kortti. Pidetään peukkuja Dannylle.

Ai niin. Schindler paukutti tänään ysin Barneyta vastaan, mutta puukenkä vei 6-4. Oli Schindlerin keskari 103 ja risat.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Sen verran lujaa heitti Baggish semin, että tarvitsee finaalissa 1 legin taskuun ja se riittää. Kova temppu kyllä jos kortilla palkitaan ja voi kuvitella ketutuksen määrää jos häviäisikin nollilla ja jäisi voittolegien vähäisellä määrällä ulos.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Finaalivastustaja Mitchell veti myös kalkkiviivoilta maaliin. Pinnako sillä oli alla.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Baggishilla on kyllä kisahermot täyttä rautaa. Alkukarsinnoissa kaksi päivää aivan vihkoon ja viimeisenä päivänä suora paikka loppukarsintaan. Loppukarsinnassa kolme ensimmäistä päivää penkin alle ja viimeisenä päivänä sitten finaaliin saakka ja legieron turvin viimeinen korttiin oikeuttava sija.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, Barneylle kortti. Suomalaisille ei kortteja. Muita kiinnostavia pudonneita jos listaa niin Fallon Sherrokin kortti jäi saamatta, The Artist Kevin Painter ei saanut korttia ja ilmoitti samalla lopettavansa. Muita korttinsa kadottaneita Thorton, Jamie Lewis, Alan Norris, Rowby-John, Christian Kist, Benito van de Pas, Tony Alcinas, Jan Dekker. Ihan nimiähän tossa putos.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kausi 2021 alkoi ammattilaisilla. Kolmeen päivään on mahtunut jo Cullenin ja Rydzin voitot, sekä ysitikkaiset joka päivälle ukkeleilta, jotka eivät ole kuitenkaan selviytyneet lähellekään finaaleita (A.Lewis, M.Smith ja M.Suljovic) ja tänään Barney sitten tyhjensi pajatson pelaamalla koko päivän todella hyvin ja käyttämällä paikkansa Cullenia vastaan finaalissa hyödykseen lukemin 8-6. Maailmanlistan kärkihevoset ovat konttailleet oikein urakalla, MVG etunenässä ollut aivan lapanen.

”Last week I was amateur, a week later I win pro tour. That’s what can happen when you believe in yourself.”

Huomenna vielä tämän ensimmäisen rupeaman viimeinen osakilpailu.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Premier League alkaapi tänään ja alkuun rykäistään viisi iltaa putkeen. Kovin yllätys nähtiin jo ennen ekaa matsia, kun Gerwyn Price testautti itsensä koronapositiiviseksi ja joutuu jättämään skabat väliin. Tilalle astuu James Wade, joka voitti UK Openin tässä taannoin.

 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Onhan tätä Premier liigaa ollut taas kiva seurailla. Eilen oli kyllä Duzzalla todella tuskainen ilta. Ekassa legissä lähes 10 hukattua katkotikkaa ja samoin Dimilläkin. Dimi sitten lopulta onnistui, vaikka vaikeaa oli. Lopulta Duzzan peli ei missään vaiheessa lähtenyt kulkemaan ja Dimi 7-0 voittoon.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Duzzan tuskailu jatkuu, mutta on siellä hiukan valoa tunnelin päässä. Pitkä matka silti vielä takaisin voittavaksi pelaajaksi. Taisi vire kadota kärsimänsä koronan aikana.

Pari ysitikkaistakin nähty jo. Äijät on vireessä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Saivat ekan viikon tahkottua. Jonny Clayton ollut pätevin tähän asti kolmella voitolla ja yhdellä tasurilla, kirsikkana kakun päällä ysitikkainen. Taulukon toisessa päässä Glen Durrant viidellä tappiolla. Järkyttävän määrän maksimeita ja myös yhden ysitikkaisen heittänyt Jose de Sousa on 9. neljällä pisteellä, eli tasaista on. Tuo de Sousan 11 maksimia torstaina jakaa liigan ennätyksen Gary Andersonin joskus 2011 heitetyn kanssa. Onhan se kova suoritus, kun maksimimäärä yhteen matsiin on nopealla laskutoimituksella 24 kappaletta. Tuosta huolimatta sai matsista vain tasurin Nathan Aspinallia vastaan. Tuplathan siinä hiersi, mistä kertoo hiukan päälle satasen keskarikin.

Nyt huilataan reilu viikko ja sitten on taas neljä iltaa dartsia tiedossa. Oma mielenkiinto kohdistuu lähinnä Duzzaan ja Rob Crossiin. Duzza sai viikon edetessä jo hiukan tulosta aikaan, mutta gorilla selässä tuntuu silti kasvavan katkopaikoissa. Eilenkin laittoi 110 pitkäksi (60, 54) ja kattila kiehui. Ei ole tainnut vastaavassa jumissa kovin usein ollut, koska ei osaa oikein käsitellä tilannetta. Tai mistä mä se tiedän, kunhan arvailen. Crossin kuntokäyrä näyttää taas toiseen suuntaan ja sitä kolmen vuoden takaista tasoa tavoitellaan hiljalleen. Vaisun kauden aikana eka tikka jäi säännöllisesti triplan alle tehden homman vaikeaksi, nyt laatikko löytyy taas ja niput pysyvät pieninä. Eihän se heitto ole koskaan kaunis ollut ja se tuplatikkaa edeltävä tauko jakaa mielipiteitä. Cross taitaa tosin olla ainoa, kenen mielestä siitä on hyötyä. Entinen huippuheittäjä, nykyinen valmentaja ja kommentaattori Wayne Mardle taas sanoo "It doesn't help!". Mainio twiittaaja muuten, suosittelen.

Ai niin, kolmas mielenkiinnon kohde on Peter Wrightin tikat. Tähän mennessä viiden matsin jälkeen laskurini sanoo, että neljät erilaiset ainakin käyneet baanalla. Luulisin, että tämä kattaus tällä kertaa:
Nää (ilman väritystä tosin)
Nää
Nää
Nää
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt ollaan edetty niin pitkälle, että kaikki ovat jo heittäneet kaikkia vastaan. Jatkosta putosivat surkeasti heittänyt Durrant ja kohtuullisesti heittänyt Cross. Duzza hävisi kaikki matsinsa, mikä on viime vuoden voittajalta aika yllättävä suoritus. No jos on heitto hukassa ja kuuppa jumissa, tuolta se näyttää. Muuten sarja on umpitasainen. Pricen tilalle hälytetty Wade petrasi loppua kohden ja nousi neljänneksi 10 pisteellä. Viimeinen jatkoon päässyt Anderson keräsi 8 pistettä. Kärjessä on 13 pisteellä Aspinall legieron turvin, tasapisteissä Van den Berghin kanssa. Niin paljon pelattiin tasureita ja muuten vaan ristiin, että ei tuolta voi ketään varsinaisesti nostaa esiin. Tietysti uusi tulokas de Sousa on ollut ihan positiivinen yllätys.

Suurin osa porukasta huilaa reilun viikon, mutta ilmeisesti ainakin Cross ja Aspinall lähtivät Saksaan Players Championshipiä mättämään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
World Matchplay on rullannut tässä viikolla ja mielenkiintoista settiä on ollut. Toinen puolikas kvartseista on paiskottu, semeissä jo selvillä pari Dimitri Van den Bergh ja Ratajski. Ratajskin tie semeihin ei ole ollut erityisen kuoppaisa. Ekalla kiekalla hyvässä vireessä alkuvuoden heittänyt Brendan Dolan ei saanut itsestään oikein mitään irti tällä kertaa. Tokalla kiekalla kuvio toistui, kun nousussa oleva Luke Humphries hukkasi hyvän vireensä jonnekin. James Wade oli hänen käsittelyssään aivan paperia ja oletin Humphriesin selättävän myös Ratajskin. Kolmannella kiekalla Ratajskilla tuli melkein vapaalippu kouraan, kun Callan Rydz ei ole erityisen marinoitunut tällaisiin kekkereihin. Ekalla kiekalla pelinsä kanssa tuskaillut Durrant oli edelleen suht kuutamolla, vaikkei ihan samaa Premier League -räpellystä enää esittänytkään. Lasken Rydzin tokan kiekan voiton Crossista suonenvedoksi. Cross on löytämässä parasta virettään, mutta ei riittänyt tällä kertaa. Rydz taisi siinä matsissa pistää useammankin legin silmästä poikki, kirsikkana kakun päällä Big Fish 170.

Dimi on hallitseva mestari eikä ole erityisen kaukana ainakaan finaalipaikasta. Kvartseissa vastus oli ehkä kovin mahdollinen, kun vastassa oli hallitseva maailmanmestari Gerwyn Price. Gezzyltä jäi PL väliin koronan takia, joten hiukan ehkä antoi pelituntumassa tasoitusta. Ei se alkukierroksilla haitannut, ja nyt on sentään taas yleisökin paikalla, mikä ihan selkeästi sopii Gezzylle. Ekalla kierroksella Wattimena oli suupala, eikä maanmies Clayton seuraavallakaan aiheuttanut mitään ongelmia. Kvartsi olikin sitten henkien taistelua ja siinä taistelussa Dimi otti yllättäen liki selkävoiton. Gezzy kaiveli jo hiukan kikkapussiaan, kun ei pystynyt vastaamaan Dimille viivalla. Heikompi olisi ehkä tuossa murtunut, mutta Dimin selkäranka kesti ja silminnähden vahvistuikin matsin aikana. Peli taisi olla Dimille 8-7, minkä jälkeen Gezzy sai enää kaksi legiä, joista jälkimmäisen vasta siinä vaiheessa, kun Dimi oli jo kerran päässyt kokeilemaan kolmella tikalla voittotuplaa. Dimi saattaa näyttää viivalla hiukan hermostuneelta jupinoineen ja keräämisineen, mutta matsin edetessä löytyi uutta vaihdetta tarvittaessa ja katkot napsahtelivat huomattavasti vastustajaa varmemmin. Huippumatsi.

Toisella puolella kaaviota on kovat parit vastakkain. Suhteellisen helpolla tähän mennessä edennyt Peter Wright (Noppert ja Cullen saivat yhteensä sitsemän legiä) saa vastaansa Michael Smithin, joka oli jo sillassa kauden komeettaa de Sousaa vastaan. de Sousa on yleensä täydellisen viilipytty tilanteessa kuin tilanteessa ja viskoo täysiä melkein joka legiin. Katkotkin osuvat, kunhan ei yritä väärää tuplaa. Kaverilla on jonkin sortin numerosokeus, eli numerot sekoittuvat joskus hänen päässään. Laskutaidossa ei varsinaisesti ole vikaa, mutta noita tulee melkein joka matsiin. Siihen se ei tällä kertaa kaatunut, vaan käsi ei yksinkertaisesti totellut ratkaisuhetkillä.

Vähintään yhtä kova pari on MvG ja Aspinall. MvG on edennyt vaihteeksi katujyrän varmuudella. Aspin ja Gary Andersonin matsi oli taas melkoinen trilleri. En silti löisi kovin monta ropoa Aspin puolesta kvartsissa. Voihan MvG:lle tulla ohipäivä, mutta sen varaan on ihan turha laskea.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: jatu

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ja finaalia vaille valmis. Ratajski pisti ekassa semissä heti alussa kaasun pohjaan ja VdB oli hätää kärsimässä. Mutta sitten Dimi tuli väkisin rinnalle ja ohi, minkä jälkeen odoteltiin vain väistämätöntä. Niin päättäväistä oli Dimin touhu ja Ratajaskin selkäranka oli jo katkaistu puolivälissä matsia. Jos en väärin muista, Ratajski johti 6-2, mutta kolmannella tauolla peli oli Dimille 9-6. Hetken Ratajski vielä pyristeli ja vikalle tauolle Dimin johtaessa 11-9, loppunumerot 17-9 kertovan kaiken.

Toisessa semissä tuli sellainen näytös Wrightilta, että harvoin näkee. Varsinkin kun riepoteltavana oli MvG, joka ei hänkään heittänyt huonosti. Hetken näytti tosin siltä, että tulee kunnon trilleri, kun Wright missasi 10-4 tilanteessa pari tuplatikkaa ja hetken päästä peli oli 11-9. Sitten Wright osoitti, että liha tottelee kuria. Keskarilla 110,37 aika harva poistuu häviäjänä matsista. No aika harva poistuu voittajanakaan, mutta siihen on syynä se, että noin pitkässä matsissa sellaista näkee älyttömän harvoin. Itse asiassa Matchplayssä ei ikinä tätä ennen, Wright teki siis uuden ennätyksen. MvG:n 101,34 ihan kelvollinen myös, mutta eipä ollut lopulta edes lähellä haastaa Wrightia. Meni heittämällä (pun intended) ykköseksi näkemistäni matseista.

Finaali on tänään kymmeneltä Suomen aikaa. Molemmat ovat esittäneet A-peliään, joten voittajan ennustaminen on kohtuullisen hankalaa. Tällä hetkellä kutina on, että Wright saattaa olla lievä ennakkosuosikki. Pieni lisämauste finaaliin tulee siitä, että koronasulun aikana Dimi majaili Wrightin vieraana pitkät tovit. Jos niistä harjoittelusessioista toisella on joku henkinen yliote, niin silläkin voi olla vaikutusta.
 

jatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
alhaalta ponnistavat
Van der Bergh sai oikeaan aikaan tuplat osumaan, kun alkuviikosti oli vielä vähän hankaluuksia legien lopetuksissa. Tai no kyllä ne jo itseasiassa alkoi osua jo Pricea vastaan vähän paremmin.
Wright on taas ollu todella vakuuttava koko viikon ja eilenkin kun peli yski siinä yhdessä kohdin niin vaihtoi tikkoja tms (en tunne virallisia termejä)
Wrightin nostan itsekkin ennakko suosikiksi joillain 65-35 prosenteilla vaikka toivonkin Dimin voittavan.

On tämäkin, kun innostui tästäkin lajista yllättäen talvella vaikka ennen menny täyte ohjelmana jollei muuta tekemistä tai katsomista ole ollut. Kaksi viimeistä turnausta tullut katottua melkein kaikki ottelut.
Noita eri uutisia, jos jotain isoa tapahtuu niin @Leon voisi linkata tännekkin, kun vaikka pelejä seuraan, mutta muuten en juurikaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Noita eri uutisia, jos jotain isoa tapahtuu niin @Leon voisi linkata tännekkin, kun vaikka pelejä seuraan, mutta muuten en juurikaan.
Jos sua yhtään taustatarinat kiinnostaa, niin PDC:n virallinen twitter-tili on ihan seuraamisen arvoinen. Varsinkin isompien kisojen aikaan sieltä suolletaan hiukan tauhkaakin, mutta vastapainoksi ihan mielenkiintoistakin luettavaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: jatu

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
No niinhän se meni, että isäntä oli isäntä ja vuokralainen oli nöyrää poikaa. Hurjassa vireessä on kyllä Wright.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kävipä taas arvontaonni. World Cup alkaa perjantaina ja Suomella vastassa 1. kierroksella Wales. Ei taida maksaa vaivaa tutkia, ketä vastaan ehkä voisi heittää 2. kiekalla. Olettaen, että siellä on taas Price ja Clayton viskomassa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Korjataan sen verran aikataulua, että kekkerit alkavat jo tänään. Ja Suomen osalta luultavasti myös päättyvät tänään. Muutama vuosi sitten Viljanen/Kantele laittoi Walesin tiukille ja Gerwyn Price suurinpiirtein yksinään hoiti homman kotiin. Nyt on Pricellä kaverina kovavireinen Jonny Clayton, eli aika toivoton tehtävä Kantele/Viinikalla.

Wales lienee suurin suosikki voittamaan skaban. Samalla puolella kaaviota Hollanti (MvG/Dirk van Duijvenbode) ja Skotlanti (Wright/Henderson). Jos joku noista kolmesta ei ole finaalissa, maailmassa on virhe. Skotlantiin uskon vähiten, koska Henderson ei ole ihan terävintä kärkeä. No, on siellä vielä mustana hevosena Australia (Whitlock/Heta), joka voi aiheuttaa hämmennystä. Wales kohdannee Australian samassa vaiheessa kun Hollanti ja Skotlanti ovat vastakkain. Pelimuoto on 2-4. kiekalla muistaakseni singeli vs. singeli, tarvittaessa ratkaisupeli pareina, kaksi voitettua ottelua vie jatkoon.

Kaavion yläpuoli ei ole mielestäni yhtä laadukas. Selvä ykkössuosikki Englanti (Wade/Chisnall), muilla kuin Pohjois-Irlannilla (Gurney/Dolan) ei ole heittää kahta huippua. Onhan siellä Belgiaa (Dimi), Portugalia (de Souza), Itävaltaa (Mensur), mutta aika lailla yhden heittäjän varassa ovat.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ekaa kierrosta:

Kovaa kyytiähän sieltä Suomelle tuli, kuten odotettavissa oli. Peli oli hetkessä Walesille 3-0. Seuraavassa legissä Kantele sai yrittää pari kertaa tuplaa Walesin löysäiltyä katkopaikassaan, mutta D20 ei tällä kertaa natsannut. Seuraavassa legissä sen sijaan Kantele laittoi hienosti 95 keskeltä pox. Suoritusta vaikeutti vielä ekan tikan ulkopiha, mikä jäi roikkumaan keskirinkulan yläpuolelle ja Kantele joutui siirtymään vikalla tikalla aika paljon sivuun saadakseen vapaamman linjan keskustaan. Oli vielä ryöstölegi, Walesilla 40 alla. Kuudennessa legissä Suomi piti lähtönsä vuorenvarmasti ja seitsemännessäkin Kantelella taas ryöstön paikka shanghailla, mutta tuplatikka niukasti yli ja Wales otti omansa.

Marko Kantele oli kyllä oivassa vireessä. Muutaman kerran nähnyt telkkarissa hänen heittävän ja tämä oli ehdottomasti vahvin esitys. Veijo Viinikalla tulos hiukan takkusi alussa, mutta loppua kohti hänkin lämpeni. Ekalla kierroksella on ollut pari aivan turistimatsia, joten paremmalla arpaonnella tuo esitys olisi riittänyt helposti jatkoon. Tsekki ja Puola muuten viskoivat omassa matsissaan reilusti yli satasen keskarilla kumpikin. Ratajski nyt vaan oli liikaa Gavlas/Sedlasekille.

Tossa edellisessä viestissä dissasin hiukan Belgiaa yhden miehen joukkueeksi, mutta onhan Kim Huybrechts nyt kuitenkin ihan tekijämies. Nykykunnosta en sitten osaa tarkemmin sanoa. Jos Hurricane on vireessä, Belgia menee pitkälle. Tai sitten Suljovic/Rodriguez viskaavat Belgian kumoon jo tokalla kiekalla.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Korjataan sen verran aikataulua, että kekkerit alkavat jo tänään. Ja Suomen osalta luultavasti myös päättyvät tänään. Muutama vuosi sitten Viljanen/Kantele laittoi Walesin tiukille ja Gerwyn Price suurinpiirtein yksinään hoiti homman kotiin. Nyt on Pricellä kaverina kovavireinen Jonny Clayton, eli aika toivoton tehtävä Kantele/Viinikalla.

Tuli katseltua matsi ja vähän jäi vaisuksi suomalaisten osalta. Alkuun näytti siltä että Wales painelee 5-0 legein jatkoon, mutta saihan Suomi sieltä sitten pari vietyä pitkälti Kanteleen alettua osumaan tauluun. Kolmannen legin voitto oli sentistä kiinni, ei osunut ja sitten Price paketoi homman. Viljasella oli heitto hukassa koko pelin ajan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
No sehän meni hienosti, meikäläisen veikkaus siis. Sen verran osui, että Skotlanti oli finaalissa. Kaavion yläpuoli tosin oli finaalin perusteella heikompi, mutta Itävalta pääsi kyllä yllättämään vastustajiensa lisäksi myös meikäläisen. Suljovic oli finaalin ekaan matsiin asti suorastaan sensaatiomaisen hyvä, eikä Rodriguez ollut lähelläkään statistia. Eikä ollut Skotlannin "kakkosmies" John Hendersonkaan. Semeissä Hendo laittoi kumoon itsensä Gerwyn Pricen ja muutenkin piti Skotlannin mukana tiukoissa matseissa. Itävalta näytti marssivan jopa voittoon asti, mutta jotenkin onnistuivat tyrimään selvän johtonsa paripelissä. Wrightille pytty oli jo toinen, mutta Hendolle uran tähänastinen kohokohta ja se paistoi kauas.

Rowby-John Rodriguez on selvästi kasvanut pelaajana ja ihmisenä muutaman vuoden aikana. Saattaa yllättää montakin rankingissa ylempänä majailevaa jatkossa. Suljovicia ei ole koronan aikana liiemmin näkynyt, ja tikatkin oli uusittu. Onko sitten käyttänyt aikansa reenaamiseen, kun tuntui olevan elämänsä kunnossa. Seurailin varsinkin finaalissa kaverusten kemiaa, eli sen puutetta. Älkää ymmärtäkö väärin. Suljovic on lavalla täysin omissa maailmoissaan ja järjestelee heittojensa välillä lelujaan pöydällä. Rodriguez taas olisi halunnut heittää joka vuoronsa jälkeen fist bumpia, mutta Suljovic hädin tuskin noteerasi parinsa. Hyvissä väleissähän he ovat, mutta tyylit ovat vain täysin erilaiset.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Suljovic heittää lasit päässä, de Sousa ei heitä enää lasit päässä. Tapauksilla ei tietääkseni mitään yhteistä. Danny Noppertilla on paljon enemmän hiuksia kohdissa, joissa niitä ei ennen ollut. Ei muuta, heippa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Wales Grand Prix viskattiin eilen loppuun. Jonny Clayton pisti pienen näytöksen pystyyn ja hoiteli Gerwyn Pricen 5-1. Clayton oli niin hyvä, että Gezzyäkin alkoi jo naurattaa. Parhaana esimerkkinä peräkkäiset legit 3. erässä 170 ja 164 pox. Gezzy ei ollut semeissä parhaassa terässään ja oli pienissä vaikeuksissa Stephen Buntingia vastaan. Oli ihan hilkulla, ettei ollut jo 0-3 Buntingille. Mutta kaivoi jostain yhden vaihteen ja vei neljä peräkkäistä erää. Clayton ei antanut finaalissa mahdollisuuksia samaan temppuun, vaikka Gezzy saikin 4. erän napattua legein 3-2. Vuorenvarmat avaukset (World GP heitetään tupla-avauksella) ja sama varmuus jatkui lopetuksissa koko matsin ajan. Käsittämätön kone, kun tuloskin kulkee, henkisesti myös vahva. Ainoa miinus ns. board management, eli hiukan kyseenalaisia hakuja katkojen tuntumassa. Aivan sama, tuossa kunnossa on liki voittamaton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös