Dallas Stars 2023–2024 – jatkuuko lento?

  • 201 930
  • 900

Ostaako Stars Ryan Suterin ulos sopimuksestaan?

  • Kyllä

    Ääniä: 27 52,9%
  • Ei

    Ääniä: 24 47,1%

  • Äänestäjiä
    51
  • Poll closed .

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Seguin, Marchment ja Duchene ovat parissa viime matsissa löytäneet todella hyvän vireen ja yhteispelin. Paljon parjattu 27:kin näyttää haluavan pisteitä, eikä vain kompuroi ja ota jäähyjä. Erittäin hyvältä vaikuttaa.
 

Vogoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, NHL
Suter on ollut tosiaan positiivinen yllätys ja Harley sekä Lundqvist tuoneet valtavasti kiekollista osaamista hyökkäysten tukemisen muodossa.
Ärsyttää, kun HockeyGm -kimpassa kaveri valitsee aina jossakin vaiheessa jaksoa Ryan Suterin ja itse taas vältän valitsemasta häntä. Kuitenkin kaveri Suterin mitalla aina päihittää minut. Tämä kiistaton fakta osoittaa, että Suter saattaisi olla mainettaan parempi.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ei voi olla kuin loistava peli, kun McDavid ja Draisaitl jätetään nollille. Kolmannessa erässä alkoi näkymään valitettavasti back to backien nurja puoli. Varsinkin vikalla kympillä, kun Starsin koneistosta oli bensiini aivan lopussa. Onneksi Wedgewood oli mies paikallaan ottaen tarvittavat huippukopin pisteiden saamiseksi. Eli kolmatta erää lukuunottamatta tämä oli Starsilta joukkueena varsin mallikas esitys ja nyt saatiin ylivoimallakin onnistumisia.

Onko liian aikaista, mutta Hintzille Selke? Aivan mielettömän hyvää kahdensuunnan pelaamista alkukaudella. Nytkin Oilersia vastaan aivan ylikylän ukko.

Sanottakoon vielä, että en tiedä, kun tuosta Suterin koomailusta on päästy nyt ns. eroon ainakin alkukauden osalta, niin Hakanpäästä on valitettavasti tullut allekirjoittaneelle seuraava punainen vaate. Tiedän ettei pitäisi olla näin kriittinen, mutta voi hyvä luoja sentään miten kassalla Hakkis on ollut aika ajoin tällä kaudella. Noh, ehkä tämä tästä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Pistän tämän kauden ensimmäisen Dallas Stars prospektien pistepörssin (ei sisällä AHL-pelaajia)

Kenttäpelaajat:

1. Angus MacDonell (OHL) (12) 5+7 = 12 (+8)
2. Brad Gardiner (OHL) (11) 3+5 = 8 (+3)
3. Daniel Ljungmann (HockeyAllsvenskan) (13) 3+5 = 8 (-2)
4. Justin Ertel (OHL) (13) 3+5 = 8 (-2)
5. Tristan Bertucci (OHL) (13) 2+6 = 8 (+10)
6. Ayrton Martino (NCAA) (4) 2+2 = 4 (+1)
7. Sebastian Bradshaw (AJHL/BCHL) (4) 0+2 = 2 (-)
8. Aram Minnetian (NCAA) (6) 0+2 = 2 (+3)
9. Francesco Arcuri (ECHL) (3) 1+0 = 1 (-1)
10. Albert Sjöberg (SHL/HockeyAllsvenskan) (17) 0+1 = 1 (-4)

Jack Bar, George Feragas ja Samuel Sjölund eivät vielä ole avanneet pistetiliään.

Maalivahdit:

1. Maxim Mayorov (MHL) (5) torjuntaprosentti 94,9 prosenttia
2. Arno Tiefensee (DEL) (8) torjuntaprosentti 92,1 prosenttia
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Enpä muista hetkeen nähneeni moista kotituomarointia. Starsille jäähyt mm. mailan painamisesta ja nostamisesta. Esalle höyhenenkevyt poikkarijäähy ja Johnstonille kiinnipitäminen hipaisusta. Sylettää.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Enpä muista hetkeen nähneeni moista kotituomarointia. Starsille jäähyt mm. mailan painamisesta ja nostamisesta. Esalle höyhenenkevyt poikkarijäähy ja Johnstonille kiinnipitäminen hipaisusta. Sylettää.

En tiedä kuitenkaan, että ratkesiko pelkkään tuomarointiin peli? Canucks ei kuitenkaan yhtään yv-maalia tehnyt, vaikka toki linjatonta viheltelyä peli olikin. Haluan kuitenkin uskoa, että pitkässä juoksussa nuo menee tasan. Kyllähän tuossa pelin lopussa syletti Di Giuseppen Heiskasen kampitus, joka jäi viheltämättä, mutta äkkiä ainakin itseäni rupesi naurattamaan, kun selostaja taisi puhua taklauksesta kyseisessä tilanteessa.

Itse pelistä tuli tehtyä sellainen huomio, kun Canucks lisäsi hieman fyysisyyttä, niin Dallas alkoi olla vaikeuksissa. Ehkä tuo Dallasin kokoonpano kaipaisi lisää raspia? Jokatapauksessa ei huonolle jengille hävitty. Tocchetti on saanut Canucksin hyvin pelaamaan työteliästä kiekkoa, eikä ainakaan viime öisessä porukassa vapaamatkustajia ollut, kuten muutamana aikaisemmalla kaudella on Vancouverissa ollut. Petterssonikin otti Selke Roopen aikalailla takataskuun tällä kertaa.


4/6 pistettä on kuitenkin Länsi Kanadan kiertueelta hyvä suoritus. Maanantain ja tiistain välisenä yönä on taas kova testi, kun Boston astelee American Airlines Centerille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En tiedä kuitenkaan, että ratkesiko pelkkään tuomarointiin peli?
Ei tietenkään ratkennut. Demko seisoi päällään juuri silloin kun piti, ja Starsilta loppui ihan selkeästi bensa. Alkukauden suurin ongelma on ollut ylivoima, eikä se paria mylläkkää lukuunottamatta vieläkään hurraa-huutoja aiheuttanut.
 

M10

Jäsen
Dallas oli aivan puhki koko ottelun ja kovaa kotivastustajaa vastaan lopputulos on sitten toi. Erinomainen Kanadan kiertue silti. Toivottavasti Duchene ei ole pitkään sivussa tuon päähän osuneen taklauksen tiimoilta.

Meanwhile in Texas. Stars voittaa Iowa Wildin 4-0. Stankoven 1+1, Bourque 1+2 ja Bichsel 0+2.
 
Viimeksi muokattu:

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Meanwhile in Texas. Stars voittaa Iowa Wildin 4-0. Stankoven 1+1, Bourque 1+2 ja Bichsel 0+2.
Stankoven syötti Bourquen tavoin kaksi Texas Starsin maaleista.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Menee ehdottomasti positiivisen puolelle, että kymmenen pelin jälkeen, kun Dallasin rekordi on 7-2-1, Stars on ollut jokaisessa pelissä, myös tappiopeleissä mukana. Ei yhtään blowouttia. Tämä ei tietenkään vähiten erinomaisen maalivahtityöskentelyn ansiosta.

Vietiin myös kivikovalta Vegasilta piste, siinä missä Avs hävisi heille viime yönä 7-0. Vielä kun saadaan toi ylivoimapeli rullaamaan viime kauden malliin, niin hyvä tästä hei tulee. Ollaan edelleen Centralin kärjessä vaikka alkukauden ohjelma on ollut sanalla sanoen haastava ja road heavy.

Ma-ti yönä kotona Boston jonka jälkeen vielä tiukka kolmen vieraspelin rutistus. Sen jälkeen viis seuraavaa peliä AAC:llä jossa Stars on ollut tunnetusti vahva.

Toivottavasti tosiaan se ois Stankoven joka nousee parrasvaloihin jos Duchene joutuu sivuun.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars pelasi kaksi vierasottelua Iowa Wildia vastaan. @M10 jo mainitsi, että ensimmäinen ottelu päättyi Texas Starsin 0-4 voittoon. Toisen ottelun Texas Stars hävisi lukemin 4-2.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

0-1 Curtis McKenzie (Mavrik Bourque ja Logan Stankoven)
0-2 Mavrik Bourque (Curtis McKenzie ja Logan Stankoven)
0-3 Matej Blümel (Antonio Stranges ja Lian Bichsel)
0-4 Logan Stankoven (Mavrik Bourque ja Lian Bichsel)

Matt Murray torjui Texas Starsin maalilla 30 laukausta 30 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

2-1 Mavrik Bourque (Kyle McDonald ja Logan Stankoven) Ylivoimamaali
2-2 Lian Bichsel (Mavrik Bourque ja Curtis McKenzie) Ylivoimamaali

Matt Muray torjui Texas Starsin maalilla 26 laukausta 29 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssi 9 pelatun ottelun jälkeen:

1. Logan Stankoven (9) 6+7 = 13 (+3)
2. Mavrik Bourque (9) 5+8 = 13 (0)
3. Curtis McKenzie (9) 2+8 = 10 (0)
4. Matej Blümel (9) 4+4 = 8 (+5)
5. Oskar Bäck (9) 1+4 = 5 (+5)
6. Kyle McDonald (9) 3+1 = 4 (-3)
7. Lian Bichsel (6) 1+3 = 4 (0)
8. Fredrik Karlström (9) 2+1 = 3 (+2)
9. Derrick Pouliot (9) 1+2 = 3 (+3)
10. Antonio Stranges (9) 1+2 = 3 (0)
11. Christian Kyrou (9) 0+3 = 3 (+1)
12. Nicholas Caamano (9) 1+1 = 2 (+1)
13. Riley Damiani (9) 1+1 = 2 (-1)
14. Alex Petrovic (9) 0+2 = 2 (+2)
15. Scott Reedy (1) 0+1 = 1 (+1)
16. Artem Grushnikov (8) 0+1 = 1 (+2)
17. Matthew Seminoff (8) 0+1 = 1 (0)

Maalivahdit:

1. Matthew Murray (5) torjuntaprosentti 93,8 prosenttia
2. Rémi Poirier (4) torjuntaprosentti 89,9 prosenttia

Seuraavaksi Texas Stars pelaa yhden vieraspelin Rockford Icehogsia vastaan 8.11 ja kaksi kotipeliä Milwaukee Admiralsia vastaan 10-11.11.
 
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga, Leijonat, U20,

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Mason Marchment on hyvin turhauttava pelaaja. Eipä miulla muuta.

Itse peli oli kyllä hyvä vauhtinen ja todella viihdyttävä. Eipä tarvitse ihmetellä, että miksi Montyn Bruins on aloittanut kauden jälleen vahvasti. Erinomainen viisikko peli yhdistettynä loistavaan maalivahti peliin on kyllä myrkkyä monelle, niinkuin tänään Starsille. Stars kyllä sai luotua itselleen tarvittavat paikat pelin voittaakseen, mutta valitettavasti Boston oli molemmissa päädyissä tänään himpun verran etevämpi.

Lohduttavaa kuitenkin, että kyllä tälläisellä pelaamisella pitäisi ainakin jotain pisteitä irrota loppuviikon kamppailuista. Ylivoimastakaan en ole vieläkään huolissaan, kun kuitenkin pystytään luomaann maalipaikkoja. Niihin vielä vähän tappamisen meininkiä, niin hyvä tulee.

Ilmeisesti cap-tilasta tai sen puutteesta kiinni, ettei voida nostaan. Loukkaantumiset eivät ole LTIR-tyyppisiä, joten näillä mentävä.

Periaatteessa yhden hyökkääjän nostamiselle cap-tilaa Stars olisi halutessaan voinut luoda laittamalla Hanleyn waiverssiin sunnuntaina.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Mason Marchment on hyvin turhauttava pelaaja. Eipä miulla muuta.
No tämäpä just. Juuri kun alkoi tuntua, että ei kaveri ehkä sittenkään aivan niin suolesta ole, niin eikö nappaa äärimmäisen imbesillijäähyn, kun joukkueella on hyvä sutina päällä ja senhän tiesi, että Bostonin yv siitä rankaisi.

Toinen viime yönä korvennut asia olivat linjurit. Taas olisi muistutuksen paikka, että kukaan ei osta lippuja nähdäkseen linjureiden pilkkivän aloituksessa ja vaihtavan aloittajaa. Tässä matsissa se taisi olla vielä suhteellisen useasti se keskialueella oleva hiiri, joka vihelsi. Etenkin toi 6s ennen matsin loppua oli aivan farssi, missä Benn vaihdettiin Hintziin, kun Robo räpsäytti silmiään ennen seepran pudotusta.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Oikein nappi peli Columbuksen vieraana, vaikkakin tuo ylivoima alkaa tekemään hiukka harmaita hiuksia päähän.

Duchenen kentälliseltä oikein salonki kelpoinen peli ja nyt Marchment olikin vuorostaan loistava. Sinällään turhauttava peluri, kun ei ikinään tiedä mitä tuleva pitää sisällään.
 

rpeez

Jäsen
En koskaan oikein innostu konkaripelaajien hankinnoista, mutta nyt on myönnettävä että highlightsien perusteella Duchene on ollut aivan loistava hankinta täydentämään Starsia.
Liike on kuin nuorella oriilla, kiekko pysyy matkassa, tekee hyviä ratkaisuja, saa Marchmentillekin tulosta aikaiseksi.
 

M10

Jäsen
CBJ sai vähän varkain tuon 2-0 johdon, mutta sen jälkeen ottelu oli täysin isät vastaan pojat ja lukemat olisi voineet olla paljon rumemmatkin.

Duchenelta, Lundqvistilta, Oettingerilta, Heiskaselta, Suterilta ja Smithiltä aivan loistava peli.

Uransa ensimmäisen slumpin kanssa painivalle Robertsonille voisi tehdä hyvää käynti Bennin ja Dadonovin ketjussa. Nostetaan energinen ja kaksinkamppailuita voittava Johnston ykköseen.

Wedge maaliin Jetsiä vastaan, kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Uransa ensimmäisen slumpin kanssa painivalle Robertsonille voisi tehdä hyvää käynti Bennin ja Dadonovin ketjussa. Nostetaan energinen ja kaksinkamppailuita voittava Johnston ykköseen.

Wedge maaliin Jetsiä vastaan, kiitos.
Samaa mieltä molemmista pointeista. Ketjun vaihdos saattaisi herätellä Roboa, ja Wedge ehdottomasti maaliin Jetsiä vastaan. Meillä on tällä hetkellä kaksi helvetin hyvää veskaria, joten miksipä ei?

Duchene on kyl lyönyt meikäläisen ällikällä, odotukseni miehen suhteen olivat nimittäin suht matalalla. Ja Suter ei ole enää rasite joukkueelle, which is nice. Olikohan viime öinen kauden solideinta Starsia? Vielä kun sais ton ylivoiman tuottamaan maaleja...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Uransa ensimmäisen slumpin kanssa painivalle Robertsonille voisi tehdä hyvää käynti Bennin ja Dadonovin ketjussa.
Joku (!) joskus käski mun olla kärsivällinen Pavelskin tehoja odotellessa. Sanon nyt saman Robosta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
ylivoima alkaa tekemään hiukka harmaita hiuksia päähän.

Vielä kun sais ton ylivoiman tuottamaan maaleja...
Tokihan se olisi hyvä päästä rankomaan vastustajan jäähyistä, mutta ehkä se hopeareunus tässä on, että nyt ylivoiman tökkiessä Stars on osoittanut (joutunut osoittamaan) pystyvänsä tasaiseen ja säännölliseen maalintekoon 5v5 -pelissä. Ja ihan pudotuspelejä silmälläpitäen, kun tuomarit pistävät pillin taskuun, on se tärkeämpää kuin yv-prosentti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös