Dallas Stars 2023–2024 – jatkuuko lento?

  • 205 848
  • 913

Ostaako Stars Ryan Suterin ulos sopimuksestaan?

  • Kyllä

    Ääniä: 27 52,9%
  • Ei

    Ääniä: 24 47,1%

  • Äänestäjiä
    51
  • Poll closed .

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Kauden eka varsinaisella peliajalla kärsitty tappio. Iso tekijä oli muuri Toronton maalilla ja yksi sekoilu omalla maalilla toisen erän lopussa, josta Marner rankaisi armottomasti. Pahinta tuossa oli, että Stars oli hallinnut toista erää vahvasti ja sai useita A1 maalipaikkoja, mutta tulostaulu näytti vain yhtä osumaa. Lähti ilma purjeista. Yksilöistä Craig Smith oli erittäin ererginen päästyään Bennin ja Johnstonin rinnalle. Marchmentillekin helpotusta maalin muodossa.

Ärsyttää tää todella verkkainen ottelutahti. Nytkin seuraavaa matsia joutuu odottaa ma-ti -yöhön, jolloin vastaan asettuu Keklun BJ.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Stankoven viime yönä taas 1+1, kun Texas hävisi rankkareilla 2-3. Jos en väärin katsonut niin Stankoven pisteillä 50% Texasin maaleista. Kuuteen peliin mukavat 5+4 (+5), joilla johtaa tiimin maaleja, pisteitä ja plussia.

Hyppy miesten sarjaan on sujunut varsin hyvin. AHL:n tulokaspörssin kakkosena Joshua Royn jälkeen ja maalipörssin kärkisijan jakavat.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Mitäs porukka mieltä tästä Kane huhusta joka on nyt pyörinyt pari päivää. Tarvis kyllä varmaan Marchmentin treidaamisen jotta saisi Kanen hankittua mutta päästään taas siihen että Marchment treidaamiseen tarvitsee melko varmasti antaa picki + joku prospect.

Olisihan se kova nähdä Duchene-Seguin-Kane ketju mutta veikkaan että Kane pyytelee sitä 3,00AAV sopimusta loppukaudesta.

Itselle Marchment on ollut kunnon pettymys joka ei tunnu saavan kemiaa kenenkään kanssa, ja viittiikö ylipalkattua hyökkääjää peluuttaa nelosessa johon hän tällä hetkellä kuuluu kun katsoo Starsin hyökkäystä.

Itse antaisin vihreää valoa Kanen hankinnalle jos vaan Marchment saataisiin kohtuu hintaan treidattua ja Stankoven on tulossa tietysti viimeistään ens kaudeksi niin Kanea voitaisiin kokeilla jos vaan pystyy.
 

M10

Jäsen
Mitäs porukka mieltä tästä Kane huhusta joka on nyt pyörinyt pari päivää. Tarvis kyllä varmaan Marchmentin treidaamisen jotta saisi Kanen hankittua mutta päästään taas siihen että Marchment treidaamiseen tarvitsee melko varmasti antaa picki + joku prospect.

En syty ajatukseen, koska historia näyttää, kuinka heikosti tällaiset "loistavan hyökkäyksen päälle supertähti"-lisäykset on tuoneet menestystä. Joukkueen koheesio menee rikki.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars pelasi kaksi kotiottelua Milwaukee Admiralsia vastaan. Kuten tuossa @Mr. Smith jo mainitsi, hävisi Texas Stars ensimmäisen ottelun rankkareilla lukemin 2-3. Myös toinen ottelu päättyi Texas Starsin tappioon, tällä kertaa jatkoajan jälkeen numeroin 5-6.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-0 Logan Stankoven (Matej Blümel ja Mavrik Bourque)
2-1 Kyle McDonald (Logan Stankoven ja Mavrik Bourque) Ylivoimamaali

Matthew Murray torjui Texas Starsin maalilla 36 laukausta 38 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-1 Derrick Pouliot (Curtis McKenzie)
2-1 Matej Blümel (Oskar Bäck)
3-1 Oskar Bäck (Riley Damiani ja Matej Blümel) Ylivoimamaali
4-2 Fredrik Karlström (Artem Grushnikov)
5-3 Nicholas Caamano (Oskar Bäck)

Rémi Poirier torjui Texas Starsin maalilla 39 laukausta 45 vedosta.

Texas Starsin pistepörssi 7 pelatun ottelun jälkeen:

1. Logan Stankoven (7) 5+4 = 9 (+1)
2. Mavrik Bourque (7) 3+5 = 8 (-2)
3. Matej Blümel (7) 3+4 = 7 (+4)
4. Curtis McKenzie (7) 1+6 = 7 (-1)
5. Oskar Bäck (7) 1+4 = 5 (+3)
6. Kyle McDonald (7) 3+0 = 3 (-2)
7. Fredrik Karlström (7) 2+1 = 3 (+2)
8. Derrick Pouliot (7) 1+2 = 3 (+3)
9. Christian Kyrou (7) 0+3 = 3 (+1)
10. Nicholas Caamano (7) 1+1 = 2 (+1)
11. Riley Damiani (7) 1+1 = 2 (0)
12. Antonio Stranges (7) 1+1 =2 (0)
13. Alex Petrovic (7) 0+2 = 2 (0)
14. Scott Reedy (1) 0+1 = 1 (+1)
15. Lian Bichsel (4) 0+1 = 1 (-1)
16. Artem Grushnikov (6) 0+1 = 1 (+1)
17. Matthew Seminoff (6) 0+1 = 1 (0)

Maalivahdit:

1. Matthew Murray (3) torjuntaprosentti 93,0%
2. Remi Poirier (4) torjuntaprosentti 89,9%

Seuraavaksi Texas Stars kohtaa kaksi kertaa vieraissa Iowa Wildin 4-5.11.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En syty Kanelle. Vaikka Marchment on ollut pettymys, viime matsi nelosketjussa Faksan kanssa oli aika hyvää tekemistä. Mieluummin pidän tuon Mushin kuin treidaa assettien kera Kaneen.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Ööh, miksi UFA-Kanesta pitäisi antaa assetteja minnekään?
Siis, että Dallas saisi signattua UFA-Kane, koska Dallasilla ei ole tällä hetkellä palkkakatossaan tilaa signata häntä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kanessa tuntuu olevan huhuina DAL / DET / BUF:

Cappitilat:
- DAL 1.6M (Johnston alas)
- DET 4.9M (Berggren alas)
- BUF 9.0M

Maistuisi kyllä Detroitiin, jossa mies kyllä saisi toisen keskiketjun kyllä varmasti henkiin. Jonkun nelisen milliä tuosta voisi hyvinkin maksaa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Otetaan täältäkin pikku koppi tuohon Kane huhuun. Tämähän vaatisi sen, että joko Marchment tai Faksa pitäisi treidailla assettien kera pois muualle, kun molemmat omaavat negatiivisen vaihtoarvon tällä hetkellä. Tämähän ei olisi Jim Nillmäistä toimintaa sitten laisinkaan, joten aikalailla voi tämänkin huhun unohdella Dallasin osalta. Ihmettelen, että mistä oikein Marek ja Friedman tämän Dallas kytköksen ovat saaneet päähänsä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kirkkaassa muistissa on yhä kun Jaromir Jagr tuli Lone Star Stateen jäähdyttelemään 11 vuotta sitten edellisellä lockoutin sävyttämällä sesongilla. Se kausi menikin muuten sit ihan vitun nappiin (oltiin Tyynenmeren divisioonan jumboja).

Meillä on hyvä, jopa erinomainen rosteri kasassa, prospect pool NHLn parhaita, eikä cap tilaakaan liiemmin, joten sanosin kiitos mutta ei kiitos uransa ehtoopuolella olevalle Kanerille.

Tuo vajaa kausi kun Jagr pelasi täällä, oli muuten Dallasin viimeinen vanhalla logolla ja vanhoilla uniformuilla. Siitä sen muistaa hyvin.

Edit: oli myös viimeinen kausi, ennen kuin siirryttiin Keskiseen divisioonaan uuden divisioonajaon myötä. Kaikessa surkeudessaan monella tapaa historiallinen kausi Big D:ssä.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Mitäs porukka mieltä tästä Kane huhusta joka on nyt pyörinyt pari päivää. Tarvis kyllä varmaan Marchmentin treidaamisen jotta saisi Kanen hankittua mutta päästään taas siihen että Marchment treidaamiseen tarvitsee melko varmasti antaa picki + joku prospect.
Ei kyllä innosta ollenkaan varsinkaan, jos joku prospekti pitäisi antaa Marchmentin mukana, että Kanelle järjestyisi tilaa.
Mieleen tulivat herran viime kauden läpsyttelyt Rangersissa. Joo, ei kiitos.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viihdyttävä matsi ja Stars olisi voinut kevyesti tuplata numerot. Duchenen ketju oli kovassa vireessä, which is nice. Marchment jatkoi hyviä otteita jo toista peliä putkeen. Sääliksi käy, kun jonkun millimetrin paitsiomaaleja on enemmän kuin tehtyjä. Se eka oli selvempi, mutta tätä toista piti tutkia jo mikroskoopilla frame-by-frame. Joku kirous sillä on päällä.

Hine näytti monipuolisuuttaan ja viimeisteli tällä kertaa perseellään.
 

M10

Jäsen
Vahva esitys Starsilta, joka oli illan ottelussa Blue Jacketsia vastaan selkeästi parempi joukkue.

Matt Duchenen ketju oli ylivoimaisesti illan paras. Heillä oli valehtelematta about 10 laadukasta maalintekopaikkaa, joista 2 meni sisään ja yksi hyväksyttiin. Marchmentin paitsio oli kyllä taas kiinni about 2,5 millimetristä. On ollut ilahduttavaa seurata erityisesti Duchenen ja Marchmentin välille kehittyvää kemiaa näissä kahdessa viimeisessä ottelussa. #27 heräsi selvästi eloon tuon 4.ketju downgraden jälkeen. Ei olisi muuten väärin väittää, että Matt Duchene on ollut Dallasin paras hyökkääjä ensimmäisten 7 ottelun aikana. Jos jatkaa tuohon malliin, niin on kyllä melkoinen steal kolmella miljoonalla.

Pitää myös kehua jälleen kerran Jevgeni Dadonovia, joka on jatkanut siitä mihin viime keväänä jäi. Poikkeuksellinen slaavihyökkääjä, koska on niin työteliäs ja fyysinen. Menee kovalla vauhdilla joka koloon ja kiekko pysyy upeasti mukana. Viimeistelytaito on myös huippuluokkaa. Ei paljon ole mieheen treidattua Gurianovia ikävä :D

Seuraavaksi sitten Länsi-Kanadan kolmen matsin kiertue ja Wedgewoodille hommia tarjolla.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Itse olen tykännyt siitä, että miten paljon Harley ja Lundkvist ovat ottaneet kehitysaskeleita offseasonin aikana. Toivon vain, jos ja kun Hanleylle annetaan niitä pelejä, niin huililla olisi Suter tai Hakanpää. Pojat eivät tämän hetken otteillaan popparireissuja ansaitse.

Jotenkaan en ole päässyt tällä hetkellä tuohon Hakanpään sielunmaisemaan kiinni. Nytkin järkyttävimäpänä esimerkkinä Duchenen maalin jälkeen menee tuplaamaan Harleyn kanssa laidalle, jolloin Jenneri olikin nokikkain Oettingerin kanssa. Onneksi Otter otti huippukopin siihen. Toivottavasti Hakkis parantaa otteitaan.

Ylivoima on ollut alkukaudella tukkoista, mutta eiköhän sekin ala vielä rullaamaan tässä kauden mittaan.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Toivottavasti tänään ei jää Calgary pelin kolmas erä päälle tai kyyti on kylmää Edmontonissa. Ensimmäiset kaksi erää Calgaryssa oli kuitenkin hyvää vieras pelaamista. Kahdessa ensimmäisessä erässä peli hyvin tasaista Flamesin kanssa, mutta Stars sai kuitenkin luotua paikkoja oikein mallikkaasti neljällä sylinterillä Flamesin päätyyn ja paikkoja oli useampaakin maaliin.

Oettinger oli läpi ottelun vakuuttava. Muutenkin Otterin kauden alku on ollut loistava. Alkukauden pelitahti on tuntunut aika rajulta. Toivottavasti Wedgewoodillekkin saadaan pelejä nyt pikkuhiljaa ettei Oettingeria peluuteta puhki ennen joulua. :D

Ps. Ryan Suter ei ole ollut alkukauden heikoin Stars peluri.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

M10

Jäsen
Toivottavasti tänään ei jää Calgary pelin kolmas erä päälle tai kyyti on kylmää Edmontonissa. Ensimmäiset kaksi erää Calgaryssa oli kuitenkin hyvää vieras pelaamista. Kahdessa ensimmäisessä erässä peli hyvin tasaista Flamesin kanssa, mutta Stars sai kuitenkin luotua paikkoja oikein mallikkaasti neljällä sylinterillä Flamesin päätyyn ja paikkoja oli useampaakin maaliin.

Oettinger oli läpi ottelun vakuuttava. Muutenkin Otterin kauden alku on ollut loistava. Alkukauden pelitahti on tuntunut aika rajulta. Toivottavasti Wedgewoodillekkin saadaan pelejä nyt pikkuhiljaa ettei Oettingeria peluuteta puhki ennen joulua. :D

Ps. Ryan Suter ei ole ollut alkukauden heikoin Stars peluri.

Jännä tilanne kun peli ei oikein tunnu olevan vielä uomissaan ja ylivoima sakkaa. Rekordi silti 6-1-1.

Oettinger ollut alku kauden MVP, mutta hyökkäys on suoriutunut myös väkevästi ja jokainen vitja on ollut hyvä. Tuo top-9 on niin jäätävän kova, että tehot tulee jakaantumaan tällä kaudella huomattavasti tasaisemmin kun viime kaudella.

Suter on ollut tosiaan positiivinen yllätys ja Harley sekä Lundqvist tuoneet valtavasti kiekollista osaamista hyökkäysten tukemisen muodossa.

Faksa kylmänä, joten Steel saa nyt hyvän mahdollisuuden näyttää osaamistaan nelosketjussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös