Dallas Stars 2023–2024 – jatkuuko lento?

  • 205 870
  • 913

Ostaako Stars Ryan Suterin ulos sopimuksestaan?

  • Kyllä

    Ääniä: 27 52,9%
  • Ei

    Ääniä: 24 47,1%

  • Äänestäjiä
    51
  • Poll closed .

M10

Jäsen
Hyvä taistelu c-jengillä Avsin a-jengiä vastaan.

Lundqvistin ottelun tasoittanut onetimer-lämäri herättää isoja odotuksia ensi kauden ylivoimapelin suhteen.

Vielä olisi kolme harkkamatsia ja sitten on preseason pulkassa. Eiköhän lopuissa otteluissa mennä jo pääosin NHL-miehistöllä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Sanotaanko näin, että Bourque ja Stankoven ovat kyllä kisoissa mukana, kun tapellaan pelipaikoista. Viime yön pelissä poikien ja Blümelin muodostama kentällinen oli Starsin parasta antia kokonaisuudessaan.

Lundkvist on mennyt paljon eteenpäin, ei tunnu puristavan mailaa samalla tavalla mitä viime kaudella ja ei pelattu tilanteista sivuun, joten siellä on oikeasti jumpattu kesän aikana. Itse nostaisin viime yön pelin perusteella Jordie Bennin ohi Hanleyn hierarkiassa. Oli samanlaista koomailua Hanleylt yön ottelussa, mitä viime kaudella suurimmalta osalta ajasta.

Seggy, Lindell ja Marchment taas tuntuivat olevan vielä hiukka kesäterässä.

Noh kaiken kaikkiaan hieno nousu taas parin maalin takaa tasoihin, vaikka lopuksi ei saatu palkintoa. Wedgewood ja Gibson molemmat pelasivat hyvin.
 
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga, Leijonat, U20,
Löytyykö Dallasilta jopa sarjan syvin hyökkäys?

Robertson - Hintz - Pavelski
Duchene - Seguin - Marchment
Benn - Johnston - Stankoven
Dadonov - Faksa - Dellandrea
Blumel - Steel - Smith
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

M10

Jäsen
Löytyykö Dallasilta jopa sarjan syvin hyökkäys?

Robertson - Hintz - Pavelski
Duchene - Seguin - Marchment
Benn - Johnston - Stankoven
Dadonov - Faksa - Dellandrea
Blumel - Steel - Smith

Sanotaanko vaikka näin päin, että ei paremmasta väliä. Tuossa yhdessä podcastissa käsiteltiin esimerkiksi Stankovenin tilannetta ja hänen mahtumista hyökkäysrosteriin. Totuus on se, että Stars ei yksinkertaisesti "tarvitse" Stankovenia tällä hetkellä, vaikka lukuisissa muissa NHL-jengissä hänelle olisi pommin varma paikka opening night -rosterissa.

Niin, eikä pidä unohtaa Mavrik Bourqueta, joka Stankovenin tavoin on campilla osoittanut olevansa NHL-tasoa ja junnunäytöt on kiistattomat.
 

Åleg

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tällä kokoonpanolla mennään ensi yönä Coloradoa vastaan. Hine ei ole muuten vieläkään peleillä. Toivottavasti siellä ei vaan olisi mitään isompaa taustalla.
Eiköhän Hintziä vaan säästellä ja parannella sitä pientä vaivaa mitä miehellä oli. Sitten täysiä vaan kauteen alkuun. Pelottavan kovalta näyttää Stara tänä vuonna, vielä kun Suterin peliaika/vastuu saataisi vähiin niin hyvältä näyttää.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Stars voitti Avalanchen kotonaan 3-1. Pavelski teki voittomaalin Coloradon ison jäähyn aikana, jonka takia Faksa joutui tikattavaksi. Stankoven oli myös pisteillä saaden syötön Robon maaliin. Oettinger teki ottelussa preseason debyyttinsä torjuen 9 kiekkoa kymmenestä. Starsin saldo nyt viiden treenipelin jälkeen 4-0-1 on kyllä hyvä ja vain yhdessä pelissä ollaan oltu vastaan tulijoita.

Seuraavia leikkuita odotellessa. Tällä hetkellä ryhmässä on jäljellä 19 hyökkääjä, 11 puolustajaa ja kolme maalivahtia. Oletettavasti seuraavaksi farmiin lähetetään Bäck, Wheatcroft ja Poirier, kun taas waivereille matkaa jatkaa Rosburg ja Petrovic. Näin ollen viimeisistä paikoista kokoonpanossa taistelevat waiver vapaat Bichsel, Blümel Bourque ja Stankoven sekä waivereiden läpäisyä vaativat Damiani, Dellandrea Hanley, Smith, Steel ja PTO:lla oleva Jordie Benn. Jännä nähdä, että minkälaisia päätöksiä Starsin frontofficella tehdään tulevan kokoonpanon suhteen.
 

M10

Jäsen
Starsin sivuilla ihan hyvä Heikan Q&A. Jotain viiruja ulkomuistista

- uskoo, että Bichsel ja Stankoven aloittaa AHL:ssa. Heika vetosi Nillin tapaan kypsyttää lupauksia farmissa, priimusesimerkkeinä Hintz, Robertson ja Harley

- suurin uhkakuva Dallasin kaudelle on puolustus, mutta jos Harley jatkaa pudotuspelien tasolla ja Lundqvist ottaa stepin ylöspäin, niin joukkueella ei ole senkään suhteen hätää

- Starsin hyökkäyksen syvyys on poikkeuksellista ja jengin vahvuus

- Prospekti-tilanne on niin hyvä, että Heika uskoo Nillin olevan valmis jopa luopumaan 1. kierroksen varauksestaan trade deadlinella jos joukkueessa on tarpeita täytettävänä

- Jordie Bennin perhe asuu kaikki Dallasissa ja Heika arvioi, että hänen tulevaisuus on joko seiskapakkina / poppariosastolla Dallasissa, tai sitten ura ei jatku missään

**

American Airlines Centeriä on muuten uudistettu oikein urakalla. Kaikki penkit on uusittu ja suurimpana highlightina hieno, uusi jumbotron, minkä huipputason kuvan terävyys on kerännyt kiitosta. Mielestäni tuo näyttää ihan identtiseltä mitä on esim. Tampereella Nokia Areenalla tai vaikkapa Atlantassa Hawksin kotihallissa.

Yksi asia mistä ei ole kauheasti alkavan kauden osalta puhuttu on maalivahtien peluutus. Toivon todella, että Wedgewood saisi ainakin sen 25-30 starttia, jotta Oettinger ei olisi ylikulutettu ja puhki, niin kuin viime keväänä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Missäs Wyatt Johnston on, kun ei ole näkynyt harjoitusotteluiden kokoonpanoissa. Leputetaanko häntä vai onko hänellä jokin vamma?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Missäs Wyatt Johnston on, kun ei ole näkynyt harjoitusotteluiden kokoonpanoissa. Leputetaanko häntä vai onko hänellä jokin vamma?
Jotain pientä vammaa ilmeisesti mutta ei sen vakavampaa.

Johnston has been dealing with a "bit of tweak," according to coach Pete DeBoer. Despite Johnston suffering a slight setback in his recovery, DeBoer said the issue is "nothing major or concerning."
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Starsin preseasonin viimeinen ottelu Minnesotan vieraana päättyi 4-0 tappioon. Ottelusta ei jäänyt oikeastaan lapsille muuta kerrottavaa kuin, että kolmannessa erässä peli meinasi lähteä lapasesta.

Benn sai fanin heittämät popparit päälleen jäähyaitiossa hänen tapeltuaan Maroonin kanssa ja melkein heti tämän jälkeen Brandon Duhaime sai haettua Marchmentin tappeluun pienimuotoisen jahtaamisen jäljiltä.

Laitetaas nämä Dallasin pelin "highlightsit" tänne:

Bennin ja Maroonin tanhu:




Marchmentin ja Duhaimen vääntö:




Poppariepisodia en nähnyt, mutta Russo twiittaili asiaan liittyen





Itse odotan kovasti näiden joukkueiden kohtaamista runkosarjassa. Tässä voisi olla sitä vähän kaivattua rivalry henkeä.

Nyt on siis näytöt annettu ja DeBoer joutuu Nillin kanssa tekemään päätöksiä, että kuka aloittaa ja missä kautensa. Odotusarvoissa on, että vaikka Blümel, Bourque, Bäck, Damiani ja Stankoven vetivät hyvät leirit mieheen, niin matka käy farmiin. Toki Damianin seura saattaa vaihtua waiverssien myötä. Tätä ehkä toivoisin myös Damianille, kun Starsissa on reitti aika tukossa pelipaikkojen suhteen. Kaikki riippuu myös siitä, että missä kunnossa Faksa, Hintz ja Johnston todellisuudessa ovat.

Bichsel on saanut olla leirillä mukana yllättävän pitkään, joten onko hänellä paikka ylhäällä? Saako Jordie Benn vielä viimeisen sopimuksen? Aloittaako Hanley ylhäällä vai matkaako waivereille? Yksi asia on varma: Suter NMC:nsä kanssa on tehtaan takuu opening night rosterissa...

Noh enää 5 päivää vielä ennen kuin kisat virallisesti alkaa. On tätä kyllä taas ootettu, ai pertana alkais jo!
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Jos vielä rosterissa 24 pelaajaa, tarkoittaakohan toi, että 2 pelaajaa Hintz, Johnston Faksa -kolmikosta ei ole pelikuntoisia torstain avauksessa? Vai vieläkö pari pudotetaan? Eikös 22 ole ylhäällä olevan rosterin koko ilman loukkeja?
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Jos vielä rosterissa 24 pelaajaa, tarkoittaakohan toi, että 2 pelaajaa Hintz, Johnston Faksa -kolmikosta ei ole pelikuntoisia torstain avauksessa? Vai vieläkö pari pudotetaan? Eikös 22 ole ylhäällä olevan rosterin koko ilman loukkeja?

Chase Wheatcroft loukkaantui ainakin treenipelissä eli hän on varmasti loukkaantuneiden listalla ja 23 on rosterikoko, mutta Stars taitaa joutua pitämään 22 peluria rosterissa avauksessa, jotta pääsee katon alle. Jerad Rosburg ilmeisesti joutunee myös loukkaantuneiden listalle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös