Dallas Stars 2022–2023 – mitä nyt?

  • 311 988
  • 1 464

Kuka Stars-prospekteista pelaa eniten pelejä NHL:ssä kaudella 2022–2023?

  • Mavrik Bourque

    Ääniä: 13 11,7%
  • Wyatt Johnston

    Ääniä: 41 36,9%
  • Logan Stankoven

    Ääniä: 29 26,1%
  • Antonio Stranges

    Ääniä: 14 12,6%
  • Kukaan vaihtoehdoista ei saa pelejä NHL:ssä

    Ääniä: 14 12,6%

  • Äänestäjiä
    111
  • Poll closed .

Moritz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars
Starsilla on vähän sama homma kun Anaheimilla, käytössä tällä hetkellä logo joka ennemmin tai myöhemmin vaihtuu 100% varmuudella siihen alkuperäiseen ja kaikkien mielestä parempaan logoon. Ducksilla se tapahtunee nopeammin.

Toi reverse retro on ihan älyttömän hieno paita, ja jälleen, käsittämätöntä että tuo logo pidetään pääasiassa sivussa.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Voi tsiisus mitkä kotituomarit Torontossa. Jäi hiukan Rönnin housujen maku suuhun tuosta pelistä.
Kyllähän siellä muutama hölmö vihellys oli ja Starsin pari viheltämättä jäänyttä korkeaa mailaa + Heiskasen kampittaminen. Onneksi Stars haastoi Seguinin maalin joka meinattiin myös hylätä tuomareiden toimesta. Hölmöin vihellys taisi kuitenkin olla Glendeningin jäähy mutta sekään ei onneksi ratkaissut peliä.

Alivoima oli hyvää ja Wedgewood myös antoi avaimet voittoon. Avauserä ja toinen oltiin aika telineissä ja peli olisi voinut olla selvä jo kahden erän jälkeen.

Onneksi saatiin edes se piste joten tästä on hyvä jatkaa vieraskiertuetta.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ite sen verran naiivi, että ajattelen kuitenkin noiden vihellyksien menevän pidemmässä juoksussa tasan, siellä oli ensimmäisessä erässä menetettyä 5-3 ylivoimaa ja Pavelskin kamppia ennen Glendeningin heppoista jäähyä. Niinkuin edellä mainittiin, niin jäi siellä myös muutama Starsin jäähykin viheltämättä.

Avauserä ja toinen oltiin aika telineissä ja peli olisi voinut olla selvä jo kahden erän jälkeen.
Avauserähän oli Starsin paras erä. Toisen erän viisi kakkosta rikkoi pelin ja antoi se momentumin Leafsille. Tasaviisikoin peli oli omasta mielestä ihan hyvää yhtä kolmannen erän vaihtoa lukuunottamatta. Valitettavasti jäähyt sotki merkittävästi Starsin pelaamista. Hyvä pinna matkaan kaikesta huolimatta. Alivoima, Wedgewood ja DeBoerin haasto olivat pinnan avaimet tänään. Tästä on hyvä jatkaa Montrealissa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hiton monta turhaa ja typerää jäähyä Dallasille. Etenkin Hakanpään ja Marchmentin jäähyt jäivät mieleen tyhminä ja tarpeettomina. Silti pitää olla edes yhteen pisteeseen tyytyväinen.

Reverse Retro -paita on lähes yhtä ruma kuin legendaarinen vaginapaita.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hiton monta turhaa ja typerää jäähyä Dallasille. Etenkin Hakanpään ja Marchmentin jäähyt jäivät mieleen tyhminä ja tarpeettomina.
Kyllä kaikkein tarpeettomin oli Robertsonin jäähy. Ihan käsittämätön aivopieru. Sen sijaan Marchmentin jäähy ei kyllä täyttänyt mitään väkivaltaisuuden tunnusmerkkejä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Robo oli viimeisimmässä 32thougtsissa haastattelussa. Tässä kiinnostuneille Robertsonin haastattelu



Laitan vielä lisäksi kiinnostuneille Dimitri Filipovicin vetämän The Hockey PDOcast podcastin jakson, jossa The Dallas Morning Newsin Matthew DeFranks oli tällä viikolla vieraana käymässä läpi Starsin kauden alkua ja Dallasin pelaamisen muutoksia viime kaudesta.




Edit. Kirjotusvirheet
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
DeBoer ei kyllä selvästi ymmärrä Petersonin päälle lainkaan, mikä on sääli. Gurianov on highlight-pelaaja, joka totuuden nimissä oli edes tätä joskus pari vuotta sitten niillä näyttäville irtiotoillaan. Peterson _osaa pelata_ ja tekee pieniä peliä edestäviä asioita paineenkin alla.

Starsin laiva ei tuohon kaadu, mutta pettymys, että Peterson ei saa jääaikaa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Hyvä voitto Montrealissa! Ai, että on ollut mukavan näköistä lätkää nämä viisi peliä. Nytkin suht ehjä suoritus tasaviisikoin muutamaa oman pään myllyä lukuunottamatta. Erikoistilanne pelaaminen oli kuitenkin timanttia ja Oettinger otti päälle tarvittavat huippukopit. Kruununa Kapteeni Amerikalle ensimmäinen hattu runkosarjassa Stars paidassa.

Risuja jos pitää antaa, niin Hakanpää oli heikko tänään. Otti kolme kakkosta ja kiekolla ei pystynyt kuin räiskimään. Johnstonkin on ollut nyt kaksi edellistä peliä vähän nuhanen. Onko kuitenkin vielä shown vauhti ja fyysisyys liikaa? Ketju muutokset ovat aika ajoin hyviä, mutta Gurianovin sijoittaminen Seguinin ja Marchmentin vitjaan sai kyseisen kentällisen pelin sekaisin ensimmäiseksi kahdeksi eräksi. Peterson irti Ottawassa?

Kaikesta huolimatta tästä on hyvä jatkaa turneeta kohti Ottawaa ja Bostonia. Jos pitää veikata, niin Wedgewood aloittaa Senatorsia vastaan maalissa ja Otter pelaa Bruinsia vastaan. To-Pe yönä palataan sitten kotiin ja Washington on vastassa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hieno kauden alku kaikenkaikkiaan. Etenkin omissa on soinut erinomaisen vähän pelitavan olematta silti tylsä tai hitchcockimainen.

Joe-vaari jatkaa mahtavia otteitaan! On kyl huikea setämies. Eka maali etenkin oli erittäin makea rysty yläpeltiin oikeastaan katsomatta, mihin laukoo.

Gurianovia on täällä aiheesta ripitetty, siihen ei lisättävää. Johnstoniin en ole tyytymätön, mutta kyllä 9 pelin jälkeen on Texas Stars oikea paikka lähteä vielä kasvamaan ja pääsemään isompaan rooliin. Vai voikos hänet laittaa AHL:ään? No, voi tai ei, sinne kuuluu vielä hetkeksi.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Johnstoniin en ole tyytymätön, mutta kyllä 9 pelin jälkeen on Texas Stars oikea paikka lähteä vielä kasvamaan ja pääsemään isompaan rooliin. Vai voikos hänet laittaa AHL:ään? No, voi tai ei, sinne kuuluu vielä hetkeksi.

Johnston on lähetettävä junnuihin Windsoriin kasvamaan korkoa, jos tälläinen tilanne tulee eteen. Nyt kuitenkin vasta kaksi heikompaa peliä alla eikä näissäkään Johnston ole kuitenkaan ollut mikään täysi turhake. 4 peliä vielä, niin nähdään, että meneekö koko kausi ylhäällä vai loppukausi junnuissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Okei, no sit asia on vähän eri, jos joutuu junnuliigaan. En tiedä onko siellä paljoa enää opittavana.
 

M10

Jäsen
Hyvä voitto, vaikka vastustaja ei ihan edellisten tasoa ollutkaan. Tuo Pavelskin ensimmäinen maali oli kyllä huikea taidonnäyte. Jamie Benn oli myös erinomaisella pelipäällä ja voitti kulmissa kaksinkamppailuja isolla prosentilla.

Olen valmis sanomaan, että en ole koskaan nähnyt kenenkään puolustavan kiekottomana noin hyvin kun Heiskanen puolustaa. Aivan käsittämättömällä tasolla pelaa kaveri tällä hetkellä.

Hyvät naiset ja herrat, Denis Gurianov



 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hyvät naiset ja herrat, Denis Gurianov
Voi kilin kellit mikä suoritus! Naurattaisi jos ei itkettäisi. Mitähän videonauhaa Gurionovilla on DeBoerista, kun tuollaisetkaan aivopierut eivät johda penkitykseen, vaan itseasiassa 14:34 peliaikaan. Vähemmän peliaikaa hyökkääjistä saivat mm. Robertson (1+1), Pavelski (3+1), Hintz (0+2) ja Benn (0+2).
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Voi kilin kellit mikä suoritus! Naurattaisi jos ei itkettäisi. Mitähän videonauhaa Gurionovilla on DeBoerista, kun tuollaisetkaan aivopierut eivät johda penkitykseen, vaan itseasiassa 14:34 peliaikaan. Vähemmän peliaikaa hyökkääjistä saivat mm. Robertson (1+1), Pavelski (3+1), Hintz (0+2) ja Benn (0+2).

Toisaalta tämä voi ajatella niin, että Stars ryhmä on aika hyvässä hapessa, kun ykköstykkejä ei tarvitse peluuttaa 19-21 minuuttia pelissä, jotta voitto tulisi. Tämä toisekseen sataa myös DeBoerin laariin, ettei Gurianov voi sanoa ettei olisi saanut mahdollisuutta näyttää osaamistaan, vaikka se meitä faneja korpeaa, että siellä kentällä ollaan koomailemassa.

Toivottovasti kuitenkin Peterson saisi myös pikkuhiljaa mahdollisuuksia nostaa itsensä kokoonpanoon. AHL:n puolella Matej Blümelkin on lyönyt jo hirmunäytöt pöytään ensimmäiseen neljään otteluun tehden viisi maalia ja odottaa varmasti omaa mahdollisuuttaan näyttää osaamistaan shown puolella.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars pelasi kaksi vierasottelua Iowa Wildia vastaan. Texas Stars voitti molemmat ottelut: ensimmäisen ottelun lukemin 0-2 ja toisen ottelun voittomaalikilpailun jälkeen luvuin 3-4.

Texas Starsin ensimmäisen ottelun maalintekijät ja syöttäjät:

1-0 Riley Barber (Will Butcher ja Curtis McKenzie)
2-0 Matej Blümel (Tanner Kero ja Marian Studenic)

Matthew Murray torjui 24 laukausta 24 vedosta.

Texas Starsin toisen ottelun maalintekijät ja syöttäjät:

2-1 Ben Gleason (Fredrik Olofsson ja Riley Tufte)
2-2 Matej Blümel (Will Butcher ja Riley Barber)
2-3 Riley Barber (Matej Blümel ja Jerad Rosburg)
3-4 Tanner Kero (voittomaalikilpailu)

Anton Khudobin torjui 26 laukausta 29 vedosta.

Texas Starsin pistepörssi neljän ottelun jälkeen:

1. Matej Blümel (4) 5+2 = 7 (+2)
2. Riley Barber (4) 3+1 = 4 (+0)
3. Marian Studenic (4) 1+2 = 3 (+2)
4. Will Butcher (4) 0+3 = 3 (+1)
5. Tanner Kero (4) 0+3 = 3 (+1)
6. Curtis McKenzie (4) 0+3 = 3 (+1)
7. Ryan Shea (4) 0+3 = 3 (0)
8. Alex Petrovic (4) 2+0 = 2 (+3)
9. Ben Gleason (4) 1+1 = 2 (0)
10. Riley Damiani (4) 0+2 = 2 (-2)
11. Mavrik Bourgue (4) 0+1 = 1 (0)
12. Antonio Strranges (2) 0+1 = 1 (0)
13. Riley Tufte (2) 0+1 = 1 (+1)
14. Jerad Rosburg (3) 0+1 =1 (0)
15. Rhett Gardner (4) 0+1 = 1 (0)
16. Thomas Harley (4) 0+1 = 1 (+1)
17. Fredrik Olofsson (4) 0+1 =1 (0)

Joseph Cecconi, Oskar Bäck ja Fredrik Karlström eivät ole vielä avanneet pistetiliään.

Maalivahdit:

1. Anton Khudobin (2) torjuntaprosentti 93,3 prosenttia
2. Matthew Murray (2) torjuntaprosentti 91,2 prosenttia

Seuraavaksi Texas Stars kohtaa vieraissa 25.10 Chicago Wolvesin ja 26.10 Milwaukee Admiralsin sekä kotonaan 29.-30.10 Grand Rapids Griffinsin. Teen näistä otteluista raportin 31.10, sillä olen ensi viikon keskiviikosta sunnuntaihin Helsingissä.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Olen valmis sanomaan, että en ole koskaan nähnyt kenenkään puolustavan kiekottomana noin hyvin kun Heiskanen puolustaa. Aivan käsittämättömällä tasolla pelaa kaveri tällä hetkellä.
Vaikken tämän kauden Stars-pelejä ole liiemmin nähnyt, niin ei yllätä tämä yhtään. Taisin julistaa jo kevään playoff-sarjan jälkeen, että Miro on NHL:n TOP5-pakki, ja olen edelleen henk.koht. sitä mieltä. Ei ne pelkät tehopisteet...
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Eipä muuten ole tainnut kukaan kaivata Klingbergiä viiden eka matsin aikana? Itse toivoin aikanaan hänelle jatkosopparia, mutta ei ole kyl ollut ikävä. Puolustus on ollut hiton hyvä ja parit toimivat loistavasti.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllä mä tietyllä tapaa kaipaan Klingeriä. Syy on se, että Bonesin pelikirja sopi mahdollisimman huonosti hänelle. Olisi ollut kiva nähdä, olisiko DeBoer pystynyt palauttamaan Klingerin peli-ilon. Ja olihan se aika viihdyttävää parhaimmillaan.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Pete DeBoer olisi ollut parasta Lindy Ruffin jälkeen John Klingbergille, mutta turha katsella peruutuspeiliin. Jim Nillin kesän puolustajahankinnat Nils Lundkvist ja Colin Miller ovat ajaneet asian paremmin kuin hyvin. Starsin ja Lundkvistin otteet, jos vain jatkuvat samana, niin tuo hinta tulee tuntumaan ryöstöltä. Sanottakoon, että tuo pakisto tuntuu huomattavasti tasapainosemmalta, mitä Klingerin aikaan, kun ei tarvitse peluutella jo otteensa menettänyttä Sekeraa tai Hanleyta. Lisäksi Harleylla on nyt oikea syy olla kokoonpanon ulkopuolella.
 
Viimeksi muokattu:

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Eipä muuten ole tainnut kukaan kaivata Klingbergiä viiden eka matsin aikana? Itse toivoin aikanaan hänelle jatkosopparia, mutta ei ole kyl ollut ikävä. Puolustus on ollut hiton hyvä ja parit toimivat loistavasti.
Lähinnä kaipaan Klingbergiä Dallasin ylivoiman viivapelin uhkana. Dallasin puolustuksessa en niinkään, koska olihan se Klingbergin puolustuspelaaminen aika karmeeta katsottavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös