Dallas Stars 2022–2023 – mitä nyt?

 • 210 739
 • 1 070

Kuka Stars-prospekteista pelaa eniten pelejä NHL:ssä kaudella 2022–2023?

 • Mavrik Bourque

  Ääniä: 13 11,7%
 • Wyatt Johnston

  Ääniä: 41 36,9%
 • Logan Stankoven

  Ääniä: 29 26,1%
 • Antonio Stranges

  Ääniä: 14 12,6%
 • Kukaan vaihtoehdoista ei saa pelejä NHL:ssä

  Ääniä: 14 12,6%

 • Äänestäjiä
  111
 • Poll closed .

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Laitetaas kauden 2022-2023 ketju nyt tulille!

Mennyt kausi oli Starsille tuloksellisesti hyvä, sillä ei ollut mikään häpeä hävitä pudotuspelien ensinmäisellä kierroksella Calgarylle seitsemännen pelin jatkoajalla. Varsinkin, kun edeltävällä kaudella oltiin jääty playoffien ulkopuolelle. Runkosarjassa Dallasin pelin taso heitteli todella paljon, jopa otteluiden sisällä. Suurin murheenkryyni koko kauden ajan oli ponneton hyökkäys/avaus pelaaminen. Monissa otteluissa Starsille vastustajan alueelle pääseminen tuotti vaikeuksia ja tämän myötä laadukkaiden maalipaikkojen saaminen oli työläämpää, mitä suurimmalla osalla kanssa kilpailijoista. Tältä pohjalta allekirjoittanut oli hyvin skeptinen ennen playoffien alkua ja odotti Dallasin joutuvan Calgaryn yli kävelemäksi. Dallas taisteli ja tsemppasi Flamesia vastaan, mutta Bownessin pelikirjasta ei löytynyt tarvittavia eväitä Calgaryn lyömiseen. Hyökkäys peli oli Dallasilta loppu viimein varsin ponnetonta ja maalipaikoille ei varsinaisesti juhlittu. Hyökkäyspeli jäikin pitkälti Robertsonin,Hintzin, Pavelskin ketjun yksilösuoritusten varaan. Bownessille täytyy nostaa hattua kuitenkin siitä, että miten Stars pääsäntöisesti pystyi tukkimaan omissa pelatessa oman maalinedustan ja pitämään sarjan tiukkana, vaikka tähän suurin syy löytyi Dallasin maalin suulta. Jake Oettinger aloitti kauden nelos maalivahtina ja päätti kauden ansaitusti Starsin ykkösenä. Huikea ukko ei voi muuta sanoa.

Tuossa aikaisemmin jo mainitsin playoffien osalta, että Starsin tuloksen teko oli pitkälti Hintzin johtaman ketjun varassa, niin kauden aikana runkosarjassa oli sama tarina.
Starsin runkosarjassa 238 tekemästä maalista 105 (44,1%) oli Hintzin, Pavelskin ja Robertsonin tekemiä. Aivan järjetön määrä yhdelle kolmikolle. Jokaisen näistä kolmesta herrasta olisi voinut nimetä Starsin runkosarjan MVP:ksi. Hyökkäyssuuntaan alakanttiin pelanneiden Bennin ja Seguinin tehdessä vielä 42 maalia ja tähän päälle puolustuksen tehdessä 30maalia, niin Starsin loput hyökkääjät tekivät ainoastaan 61 maalia. Näistä suurimpina pettymyksinä Gurianov 11 maalilla ja Radulov 4 maalilla. En voi käsittää, että millä ilveellä Radulov sai koko kauden olla ylivoimalla heittelemässä rystybulgarialaisia. Pleijareissa toki poppareille joutuneena oli poissa ylivoimasta onneksi. Toki Radek Faksan 5 maalia kauteen 3,25 milj Cap hitillä ei myöskää mairittele. "Secondary scoringin" lisäksi tästä tehottumuudesta saa ottaa myös onkeensa Stars valmennus. Tradedeadlinella tullut Vlad Namestnikov jäi minusta myös vaisuksi Stars paidassa. Jacob Peterson oli rajallisella peliajalla todella positiivinen yllätys raivatessaan itselleensä pelipaikan training campin jäljiltä. Hänelle olisin suonut enemmän vastuuta.

Pakisto oli minusta Starsin parasta osa-aluetta yhdessä loppukauden maalivahtipelin kanssa. Ainoastaan Klingbergin kausi oli mielestäni heikko. Lukuunottamatta runkosarjan ylivoima pelaamista ja Calgary playoff sarjan sekoiluja. Runkosarjassa Klingbergin plusmiinus sarake näytti -28 muiden top5 pakkien ollessa plussalla. Joel Hanley, Andrej Sekera ja Thomas Harley taistelivat kuudennen pakin roolista. Itse en voinut ymmärtää, että miksi Harley jäi niin vähälle vastuulle.

Kauden aikana jatkui jo viime kaudella alkanut sukupolven vaihdos Dallasin kokoonpanossa Jake Oettingerin napatessa lopulta paikkansa Starsin ykkösmaalivahtina. Oettingerin aloittaessa kautensa farmissa Holtby säväytti heti alkuun Dallasin maalilla hyvillä otteillaan, kun taas Khudobin ei saanut enään silmiäkään kiinni. Khudobinin heikkojen otteiden johdosta Oettinger sai näytön paikan, jonka myös Otter käytti. Oettinger pelasi Holtbytä tasaisemmin tämän jälkeen ja oli jo Starsin ykkönen, ennen kuin Holtby loukkaantui ja joutui lopulta LTIR:lle. Tätä ennen Dobbykin oli rikkonut itsensä ahl:n puolella ja hänen kausi päättyi lonkka operaatioon. Tämän johdosta Nill hankki Scott Wedgewoodin Otterin aisapariksi ja Wedgewood hoitikin hyvin leiviskänsä pelaamissaan peleissään. Bishop päätti myös uransa tähän kauteen, kun polvi ei antanut myöten pelaamista.


No se menneestä kaudesta ja laitetaas katseet tulevaan. Tulevana kesänä ennen uutta kautta Starsilla on edessä tulevan kauden valmennuksen kartoittaminen Bonesin sopimuksen päätyttyä,Draft tilaisuus sekä sopimusneuvottelut RFA- ja UFA-pelaajien kanssa. Mielenkiintoinen kesä siis Starsin osalta tulossa.

Mitä tulevaan valmennukseen tulee, niin toivon, että Rick Bowness jää eläkkeelle ja eikä menneen kauden valmennustiimissä ollutta John Stevensiä nosteta päävalmentajaksi. Tuossa valmennustiimissä on kuitenkin kaksi mielenkiintoista kaveria Derek Laxdal ja Todd Nelson. Nelsonin @Henkka nosti jo esille edelliskauden ketjussa. Näistä kahdesta pidän Detroitin organisaatiosta Nillin hankkimaa Nelsonia todennäköisempänä penkin päähän. Stars organisaatiossa ollessaan Nelson on ainakin käynyt Arizonan ja Columbuksen haastatteluissa. Onhan tuolla toki vapaana nyt DeBoeria, Trotzia ja Mauricea näistä kokeneista veijareista, mutta silti mielestäni Stars tarvitsee kuitenkin uutta verta penkin taakse.

Stars tulee varaaman kesän varaustilaisuudessa Montrealissa 18:sta. Saa nähdä mitä kyseisellä vuorolla on Dallasille tarjolla ja mitä Stars tekee vuorollaan. Hyökkäyksen prospectpoolin ollessa kunnossa itse kääntäisin katseet Starsina oikea käsi alhaalla pelaavaan puolustajaan. Tällöin mielenkiintoisia nimiä olisivat QMJHL:ssä Gatineau Olympiquesin riveissä pelaavat Tristan Luneau tai Noah Warren. Myös OHL:n North Bay Battalionissa pelaava Ty Nelson vaikuttaisi mielenkiintoiselta tapaukselta. Nämä kaikki riippuen toki siitä, että haluttaisiinko kiekollista puolustajaa vai vähän jämäkempää puolustavaa pakki. Itselläni on vahva luotto Joe McDonnellin johtamaan amateur scoutingiin, joten eiköhän sieltä hyvä pickki saada aikaiseksi. Oli se sitten hyökkääjä, pakki taikka maalivahti.

Tähän väliin on nyt hyvä laittaa Starsin sopimustilanne:

Hyökkääjät
Tyler Seguin 9,85milj $ 26/27
Jamie Benn 9,50milj $ 24/25
Joe Pavelski 5,50milj $ 22/23
Radek Faksa 3,25milj $ 24/25
Roope Hintz 3,15milj $ 22/23
Luke Glendening 1,50milj $ 22/23
Joel Kiviranta 1,05milj $ 22/23
Jacob Peterson 0,842milj $ 22/23
Tanne Kero 0,750milj $ 22/23
Denis Gurianov RFA*
Jason Robertson RFA
Marian Studenic RFA*
Alexander Radulov UFA
Michaeal Raffl UFA
Vladislav Namestnikov UFA
Blake Comeau UFA

Puolustajat

Miro Heiskanen 8,45milj $ 28/29
Esa Lindell 5,80milj $ 24/25
Ryan Suter 3,65milj $ 24/25
Jani Hakanpää 1,50milj $ 23/24
Thomas Harley 0,863milj $ 23/24
Joel Hanley 0,75milj $ 22/23
John Klingberg UFA
Andrej Sekera UFA

Maalivahdit

Ben Bishop 4,9166milj $ 22/23 (LTIR)
Anton Khudobin 3,333milj $ 22/23
Jake Oettinger RFA
Scott Wedgewood UFA
Braden Holtby UFA

Taistelee paikasta

Hyökkääjät


Mavrik Bourque 0,8941milj $ 23/24
Wyatt Johnston 0.8941milj $ 23/24 #
Ty Dellandrea 0,8633milj $ 22/23
Riley Damiani 0,8033milj $ 22/23
Logan Stankoven 0,8366milj $ 23/24 #
Rhett Gardner 0,750milj $ 22/23
Riley Tufte RFA*
Fredrik Karlström RFA*

Puolustajat
Ben Gleason RFA*

(* välimieskäsittelyn oikeudet)
(# entry level slide mahdollinen)

Ketjusommitelma tällä hetkellä

Robertson-Hintz-Pavelski
Benn-Seguin-Peterson
Kiviranta-Faksa-Glendening
Gurianov-Dellandrea-Studenic

Suter-Heiskanen
Lindell-Hakanpää
Hanley-Harley

Oettinger
Khudobin


Oettingerin ja Robertsonin jatkosopimukset ovat tänä kesänä varmasti Jim Nillin työn alla ensinmäisenä. Oettingerille odottaisin 3x 3,5milj $ tyylistä lappua nyt alkuun, kuten Yzermankin teki aikanaan Vasilevskille Tampassa. Robon kohdalla se kahdeksan vuotinen sopimus olisi todellakin no braineri, mutta palkkakattoa ja Starsin kannalta ajatellen 3-vuotinen silta olisi ideaali. Tässä kohtaan Matthew Tkachukin 2019 syksyllä tekemä sopimus (3x 7milj $, vika vuosi 9milj $) toimisi hyvänä verrokkina Robertsonin jatkolle. Studenicin kanssa parin vuoden jatko minimi palkalla, mutta yhdensuunnan sopimuksella voisi olla molemmin puolin toimiva ratkaisu.

Sopimuksen päättävistä UFA- pelaajista tekisin jatkot Michael Rafflin ja Scott Wedgewoodin kanssa. Rafflin kanssa oman mieleni muutti herran playoff esiintyminen. Todella hyvää rikkovan roolin kiekkoa pelasi Calgarya vastaan, jos samankaltaisella palkalla kuin kuluneella kaudella saisi miehen jatkamaan niin olisin tyytyväinen. Uskoisin, että Wedgewoodin palkka jäisi alle kahden miljoonan. Siinä olisi Starsille hyvä edullinen kakkosveskari. Muille UFA ukoille kiitos ja hei. Toki, jos joku haluaa Klingbergin neuvotteluoikeudet hankkia, niin ehdottomasti heti kaupaksi vain.

Denis Gurianoville en näe enään mitään roolia Stars rosterissa. Ei riitä top-6 rooliin tällä hetkellä ja eikä kananmunat kainalossa pelatessa ole kykenevä hoitamaan rikkovaa roolia. Menneen kauden jäljiltä vaihtoarvo ei varmastikkaan ole kova, mutta mies tarvitsee uuden alun jokatapauksessa. Ehkä vaihdossa päittäin johonkin toiseen pieneen rooliin ajautuneesee pelaajaan. Dobbyn sopimus on toinen asia, joka pitää saada kaupaksi, jos Wedgewood saadaan jäämään Stars nuttuun.

Tulevaksi kaudeksi palkkatto nousee miljoonalla 82,5milj dollariin ja Starsilla on tällä hetkellä 9 hyökkääjällä, 6 puolustajalla ja Khudobinilla 22,7 milj$ dollaria tilaa katossa Bishopin ollessa LTIR:llä. Toivoisin Jim Nilliltä rohkeita liikkeitä. Ainakin yhtä rightin pakkia tuo pakisto huutaa.

Ja mitä pelaajahuhuihin tulee, niin toivottovasti ennen tradedeadlinea ilmoille heitelty Jeff Petry kesällä Starsiin huhu ei tule toteutumaan.

Tärkeitä päivämääriä

NHL Entry Draft
7.7-8.7

Free agency 13.7

Tälläne tästä nyt tuli!

Hauskaa kevättä Stars kannattajille ja muille jatkislaisille!
 
Viimeksi muokattu:
Dobbyn sopimus on toinen asia, joka pitää saada kaupaksi, jos Wedgewood saadaan jäämään Stars nuttuun.

Tulevaksi kaudeksi palkkatto nousee miljoonalla 82,5milj dollariin ja Starsilla on tällä hetkellä 9 hyökkääjällä, 6 puolustajalla ja Khudobinilla 22,7 milj$ dollaria tilaa katossa Bishopin ollessa LTIR:llä. Toivoisin Jim Nilliltä rohkeita liikkeitä. Ainakin yhtä rightin pakkia tuo pakisto huutaa.

Ja mitä pelaajahuhuihin tulee, niin toivottovasti ennen tradedeadlinea ilmoille heitelty Jeff Petry kesällä Starsiin huhu ei tule toteutumaan.
Hieno avaus!

Jos Stars lähtisi toivomalleni linjalle, että tuolta omista nostetaan niitä ukkoja pelaamaan, niin ei kai tuota Dobbya tarvi edes minnekään kaupata. Pelaamattomana taitaa olla reilu 2M rasite. Eli sen jälkeen on tilaa noin 24M. Varsinkin jos Oettinger tulee pelaamaan ~4M siltasopimuksella ja Robertson sillä toivomallasi 7M sillalla, niin kai tuo lopputila riittää hyvinkin? Jos Dobby mahtuu katon alle, niin pidetään se kolmosena ja ei makseta siitä, että joku sen ottaa. Joku pakki olisi kiva, mutta ei tuo rosteri tarvi mitään pakolla. Eli ylihintaa turha maksaa jostain korkeamman profiilin pelaajasta. Syvyyspakki toki on pakollinen, mutta niitä potentiaalisia kolmosparin pakkeja on markkinat täynnä. Sitä virhettä ei pidä tehdä tässä kohtaa, että vetää palkkakattoon joukkueen ja sitten vuoden päästä miettii, että millä ihmeellä Hintz mahtuu palkkakaton alle. Sinne kuitenkin tulee vuoden päästä reilu korotus ja mitään isoa ei ole lähdössä pois rosterista silloin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Todd Nelson
Jos ja toivottavasti kun Rick Bowness eläköityy, niin toivon ettei päävalmentajaksi nosteta ketään tuosta Starsin apukoutsikolmikosta, vaan käskyttämään otettaisiin ihan oikeasti meritoitunut päävalmentaja. Barry Trotz olisi vapaalla olevista valkuista toivelistan ykkönen, hän sai kuitenkin rosteriltaan keskinkertaisen Islesin kahdesti konfafinaaliin. Myös Maurice kelpaisi. DeBoerista en syystä tai toisesta pidä, vaikka ensimmäisten kausien tuloslista kaverilla vakuuttava onkin.

Jos kuitenkin katsoo Nillin aikakauden valmentajia (Ruff, Hitchcock, Montgomery, Bowness), niin fakta on, että ykköskorin kavereita hän ei Dallasiin ole saanut houkuteltua. Joten tällä perusteella lienee luultavinta, että joku apukoutseista sinne nostetaan.
 
(1)
 • Tykkää
Reactions: BigD

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Mielenkiintoinen kesä edessä Starsilla. Ensi kauden rosteria ajatellen (mikäli Robertson+Otter kaksikko sainataan n. 11M yhteiscapilla), olisi tilaa suurinpiirtein toiset 11miljoonaa.

Veskariosastolle edullinen jatko Wedgewoodille varmasti riittävä ratkaisu tässä kohtaa, arvioidaan vaikka 1x1M. Dobbysta eroonpääsemisestä turha maksaa assetteja, ellei palkkakatto sitä pakosti vaadi.

Puolustus huutaa sitä myyttistä top4 rightin pakkia, joita markkinat tunnetusti ovat pullollaan. Capfriendlyn mukaan tarjolla olisi nimiä kuten Letang, Deangelo, Wideman, Strålman, Schultz. Näistä Letang varmaankin jatkaa pingviineissä ja Wideman/Strålman eivät hirveästi kutittele. Deangelo ja ehkä Schultzkin tähän haarukkaan menisivät, mutta Deangelo on omanlaisensa ruutitynnyri (ja todennäköisesti liian kallis) ja Schultz saattaa jatkaa Capseissa (vähän siinä ja siinä meneekö top4 roolissa, ehkä Esan vierellä pärjää). Joka tapauksessa yli 5 miljoonaa ei taida olla varaa sijoittaa tähän hankintaan.

Hyökkäyksen osalta saatan mennä miinaan, mutta Gurianoville voisin antaa vielä näytönpaikan uuden valmentajan alaisuudessa, mikäli hinta ei nouse nykyisestä. Ikää vasta 24-vuotta ja upsidea kuitenkin on, eli esim 2x2,5M. Muilta osin Studenicille ja Rafflille jatko max miljoonan lapuilla. Junnut täydentää kilpailun pelipaikoista.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Gurianoville voisin antaa vielä näytönpaikan uuden valmentajan alaisuudessa
Samaa pohtinut, Bones on Gurianovin tyyppiselle pelaajalle melkoisen haastava. Oikeastaan myös Klinger kärsii samasta ongelmasta. Ei se niin heikko pakki ole. Yhteistä molemmille on se, ettei valmentaja edes yritä kaivaa pelaajien vahvuuksia esiin, vaan pakottaa molemmat epämukavuusalueelleen, huonolla menestyksellä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kiitokset erittäin hyvästä ketjun avauksesta @Pedretti. Mielenkiintoinen off-season on tulossa Dallasilta: Kuinka paljon RFA-pelaajat Robertson ja Oettingerin tulevat tienaamaan ja minkä pituiset sopimukset? Mitä tehdään Gurianovin kanssa? Keistä UFA-pelaajista pyritään pitämään kiinni? (Itse tekisin Michael Rafflin ja joko Scott Wedgewoodin tai Braden Holtbyn kanssa jatkosopimukset) Nouseeko kukaan Dallasin prospekteista pelaavaan kokoonpanoon (esimerkiksi Mavrik Bourgue, Logan Stankoven, Wyatt Johnston ja Antonio Stranges?)

Kenet Dallas tulee varaamaan ensimmäisenä tulevassa NHL Draftissa? Katsoin juuri Bob McKenzien TOP 32-listaa ja siellä oli 2 metrinen hujoppi oikeakätinen puolustava pakki Maveric Lamourex sijalla 28. Tuossa on thehockey writersin artikkeli Maveric Lamourexissa: Kuulema on isokokoiseksi pakiksi nopea, hyvä kiekonsiirtämisessä liikkuvasti, aktiivinen mailapelaamisessa ja -ulottuuvuus. Kehityksen kohteita ovat aukon hallinta (Gap control), tasapaino ja kulmapelaaminen/kääntyminen.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Puolustus huutaa sitä myyttistä top4 rightin pakkia, joita markkinat tunnetusti ovat pullollaan. Capfriendlyn mukaan tarjolla olisi nimiä kuten Letang, Deangelo, Wideman, Strålman, Schultz. Näistä Letang varmaankin jatkaa pingviineissä ja Wideman/Strålman eivät hirveästi kutittele. Deangelo ja ehkä Schultzkin tähän haarukkaan menisivät, mutta Deangelo on omanlaisensa ruutitynnyri (ja todennäköisesti liian kallis) ja Schultz saattaa jatkaa Capseissa (vähän siinä ja siinä meneekö top4 roolissa, ehkä Esan vierellä pärjää). Joka tapauksessa yli 5 miljoonaa ei taida olla varaa sijoittaa tähän hankintaan.

Hyökkäyksen osalta saatan mennä miinaan, mutta Gurianoville voisin antaa vielä näytönpaikan uuden valmentajan alaisuudessa, mikäli hinta ei nouse nykyisestä. Ikää vasta 24-vuotta ja upsidea kuitenkin on, eli esim 2x2,5M. Muilta osin Studenicille ja Rafflille jatko max miljoonan lapuilla. Junnut täydentää kilpailun pelipaikoista.

Chris Widemanin ja Anton Strålmanin voi varmasti top 4 puolustaja keskusteluista jättää pois. Kris Letangilla taitaa olla Penssiltä jo pöydällä 3x5milj $ eli hänestäkään on turha unelmoida. Tony DeAngelo on pelannut sellaisen tykkikauden, että on Starsin hintahaarukasta ulkona. Justin Schultz on näistä kavereista varmaan se realistisin vaihtoehto. Colin Miller on yksi nimi, joka tulee UFA-markkinoita selaillessa mieleen, vaikka Buffalossa on mennyt nyt vähän heikommin. Kesän lähestyessä alkaa huhut mahdollisista kaupattavista pelaajista, jos sieltä vaikka löytyisi se puolustaja.

Denis Gurianoville pitäisi tehdä sopimus ennen sopimusten neuvottelu perioodia, jos hänet haluaisi sainata tuoola esittämälläsi 2x2,5milj $ sopimuksella. Gurianovin Qualifying offeri tulee olemaan 2,9milj $. Sopimuksen pituutena tuo 2-vuotta olisi varmasti ihanteellinen Gurianoville, kun sopimuksen päätyttyä pääsisi UFA markkinoille. Oikeanlaisessa valmennuksessa ja roolissa Gurianov saisi varmasti paljon hyvää aikaiseksi. Sieltä löytyy hyviä työkaluja mm. luistelun ja laukauksen muodossa. Valitettavasti Coach Bowness ei saanut tätä realisoitua.


Kenet Dallas tulee varaamaan ensimmäisenä tulevassa NHL Draftissa? Katsoin juuri Bob McKenzien TOP 32-listaa ja siellä oli 2 metrinen hujoppi oikeakätinen puolustava pakki Maveric Lamourex sijalla 28. Tuossa on thehockey writersin artikkeli Maveric Lamourexissa: Kuulema on isokokoiseksi pakiksi nopea, hyvä kiekonsiirtämisessä liikkuvasti, aktiivinen mailapelaamisessa ja -ulottuuvuus. Kehityksen kohteita ovat aukon hallinta (Gap control), tasapaino ja kulmapelaaminen/kääntyminen.

Tämä Maveric Lamoureux on myös todella mielenkiintoinen puolustaja prospekti. Iso kokoinen (200cm/89kg) honkkeli olisi projektio pelaaja. Tässä Andy Lehouxin scouting reportissa löytyy todella hyviä klippejä Lamoureuxin vahvuuksista ja puutteista. Ensinmäisen kierroksen varausta en Lamoureuxiin kuitenkaan käyttäisi. Pakko sanoa tuosta gap controllista, että se on etäisyyksien hallintaa vastustajaan esim. valutko liikaa pakittaessa jne.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Seguin pelasi murtuneella jalalla pudotuspeleissä, kun taas Glendeningillä on aivotärähdystä, vääntynyttä polvea ja nivusvammaa. Hintzillä ilmeisesti jotain vatsalihas vaivaa(joku voi paremmalla lontoolla käännellä).
Heiskasen lisäksi Suomen joukkueeseen liittyy Lindell, kun taas Peterson menee vahvistamaan Ruotsin joukkuetta mm-kisoihin.


 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Oettingerin kauden päätös haastattelu oli mukavaa kuunneltavaa. Maalivahtivalmentaja Jeff Reese sai kovasti Jakelta kiitosta ja muutenkin tuntuu viihtyvän Dallasissa.
Klingberg exitti haastattelu. Klingbergillä tuntuu olevan kova tahto jäädä Dallasiin.
Gurianovkin haluaisi jäädä Starsiin vielä, mutta eipä näissä haastatteluissa voi muutakaan heitellä ilmoille. :D Positiivista kuitenkin, että tunnistaa oman pelin kehittämisen kohteet.Robertsonin exitti haastattelu. Kovasti tuntui odottovan tulevaa ja päättyneen kauden pleijarit kasvattivat nälkää.

 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Chris Widemanin ja Anton Strålmanin voi varmasti top 4 puolustaja keskusteluista jättää pois. Kris Letangilla taitaa olla Penssiltä jo pöydällä 3x5milj $ eli hänestäkään on turha unelmoida. Tony DeAngelo on pelannut sellaisen tykkikauden, että on Starsin hintahaarukasta ulkona. Justin Schultz on näistä kavereista varmaan se realistisin vaihtoehto. Colin Miller on yksi nimi, joka tulee UFA-markkinoita selaillessa mieleen, vaikka Buffalossa on mennyt nyt vähän heikommin. Kesän lähestyessä alkaa huhut mahdollisista kaupattavista pelaajista, jos sieltä vaikka löytyisi se puolustaja.
Kieltämättä epäselvästi tuli kirjoitettua, Wideman ja Strålman eivät tosiaan top4 kategoriaan millään kuulu, tarkoitus oli kuvata kesän UFA-markkinatilannetta näiden suhteen. Colin Miller voisi varmasti olla yksi vaihtoehto, mutta olisiko haussa kuitenkin paremmin kakkosylivoimaa pyörittämään kykenevä kaveri? Tässä tapauksessa Schultz varmasti olisi se realistinen kaveri. Johonkin huhuun törmäsin että Letang ei tuohon Pensin 3x5M tarjoukseen haluaisi tarttua, mutta eipä Starsilla rahallisesti taida varaa olla hirveästi nokittaakaan.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Kiitos @Pedretti noista linkeistä kauden exiteihin ja muutenkin ketjun aloituksesta.

Klingeristä sen verran, että ymmärrän hänen halunsa jäädä Dallasiin. On pelannut koko uransa NHL:ssä Starsissa ja varmasti kotiutunut perheensä kanssa Texasiin ja viihtynyt joukkueessa, missä on saanut paljon pelillistä vastuuta. Mikäli hän jäisi Dallasiin, niin mitään valtaisaa UFA-diiliä tuskin tulee saamaan, ellei Nill nyt ihan aivokuollut ole. Näytöt viime kaudelta ovat huonot vaikka potentiaalia Klingerissä olisikin. Ehkä hänelle tekisi kuitenkin hyvää vaihtaa maisemaa, saisi uutta potkua urakin. Sinänsä mulla ei ole mitään sympaattista ruotsalaista (voiko sellaisia olla?) vastaan.

Gurianoville sopparia vain siinä tapauksessa, että valkku vaihtuu johonkin modernimpaan. Hänkin saisi varmaan uutta potkua uralleen jossain muualla, vrt. Nichushkin.

Bonesin jatkohaluille ei, ei ja EI. Mikäli hän jatkaisi vielä vuoden, niin se tarkoittaisi joukkueen nuorennuksen siirtymistä taas yhdellä kaudella eteenpäin. Starsilla on hyviä prospekteja, mutta Bones ei osaa ajaa heitä sisään. Toivottavasti Tom Gaglardi takoisi Nillin päähän järkeä tässä asiassa. Muumio eläkkeelle!
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Bonesin jatkohaluille ei, ei ja EI. Mikäli hän jatkaisi vielä vuoden, niin se tarkoittaisi joukkueen nuorennuksen siirtymistä taas yhdellä kaudella eteenpäin. Starsilla on hyviä prospekteja, mutta Bones ei osaa ajaa heitä sisään. Toivottavasti Tom Gaglardi takoisi Nillin päähän järkeä tässä asiassa. Muumio eläkkeelle!

Itsellä tässä pelkona on Dallasin päästyä playoffeihin, että Gaglardi on juuri se jokahaluaa Bonesin jatkavan headcoachina. Eiköhän tässä kuukauden sisään nähdä, että kuka ottaa vetovastuun Stars peräsimessä.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Kiitos @Pedretti noista linkeistä kauden exiteihin ja muutenkin ketjun aloituksesta.

Klingeristä sen verran, että ymmärrän hänen halunsa jäädä Dallasiin. On pelannut koko uransa NHL:ssä Starsissa ja varmasti kotiutunut perheensä kanssa Texasiin ja viihtynyt joukkueessa, missä on saanut paljon pelillistä vastuuta. Mikäli hän jäisi Dallasiin, niin mitään valtaisaa UFA-diiliä tuskin tulee saamaan, ellei Nill nyt ihan aivokuollut ole. Näytöt viime kaudelta ovat huonot vaikka potentiaalia Klingerissä olisikin. Ehkä hänelle tekisi kuitenkin hyvää vaihtaa maisemaa, saisi uutta potkua urakin. Sinänsä mulla ei ole mitään sympaattista ruotsalaista (voiko sellaisia olla?) vastaan.

Gurianoville sopparia vain siinä tapauksessa, että valkku vaihtuu johonkin modernimpaan. Hänkin saisi varmaan uutta potkua uralleen jossain muualla, vrt. Nichushkin.

Bonesin jatkohaluille ei, ei ja EI. Mikäli hän jatkaisi vielä vuoden, niin se tarkoittaisi joukkueen nuorennuksen siirtymistä taas yhdellä kaudella eteenpäin. Starsilla on hyviä prospekteja, mutta Bones ei osaa ajaa heitä sisään. Toivottavasti Tom Gaglardi takoisi Nillin päähän järkeä tässä asiassa. Muumio eläkkeelle!
Klingberg pelas samalla tasolla kuin ennenkin, pisteitä ropisee ja mokailuja piisaa. Miinukselle toki meni pahasti ja se on vain hyvä jos sille jatkoa väännetään. Sillä notkahti huolella peliesitykset kun isoa jatkodiiliä ei syntynyt. Jokunen vammakin oli.
Miljoonan vähintää per tuleva kausi palkka putoaa, teki palveluksen suorastaan.
Mää heivaisin sen mäkeen, tack och ädjö

Bonesille kyllä kyllä kyllä, jatkaisi nyt aivan vittuillakseen, hah hah. Joukkopsykoosi jatkuisi
Mitä prospekteja nyt pitäis sisään ajaa, ei ole ennenkään ketään ajettu eikä jatkossa.eiku.

Joka kausi vingutaan että sitä ja tätä pitäis tapahtua, kuten ei pääsisi pleijareihin niin sitten läpäläpä, kaikki olis mahtavasti seuraavalle kaudelle. Kunnes taas maristaan psykoosissa jostain ja toiveet ladataan sitä seuraavalle kaudelle. Saadaan sitten TODELLINEN ruottalainen huippulupaus...kunnes taas paskaa kaikki. Aivan pellejä omat varauksetkin menneiltä vuosilta, o se Nill apina.
Voihan Bowness sanoisin
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Dallas on sopinut vuoden mittaisen ja 0,750 miljoonan dollarin sopimuksen Fredrik Olofssonin kanssa. Kyseessä on 25-vuotias hyökkääjä, jonka Chicago Blackhawks varasi vuonna 2014 neljännellä kierroksella. Fredrik Olofssonin tehot olivat SHL:ssä runkosarjassa 15+27 = 42 (+2) ja playoffseissa 2+6 = 8 (+2)

Lähteet:

 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Klingberg pelas samalla tasolla kuin ennenkin, pisteitä ropisee ja mokailuja piisaa. Miinukselle toki meni pahasti ja se on vain hyvä jos sille jatkoa väännetään. Sillä notkahti huolella peliesitykset kun isoa jatkodiiliä ei syntynyt. Jokunen vammakin oli.
Miljoonan vähintää per tuleva kausi palkka putoaa, teki palveluksen suorastaan.
Mää heivaisin sen mäkeen, tack och ädjö

Bonesille kyllä kyllä kyllä, jatkaisi nyt aivan vittuillakseen, hah hah. Joukkopsykoosi jatkuisi
Mitä prospekteja nyt pitäis sisään ajaa, ei ole ennenkään ketään ajettu eikä jatkossa.eiku.

Joka kausi vingutaan että sitä ja tätä pitäis tapahtua, kuten ei pääsisi pleijareihin niin sitten läpäläpä, kaikki olis mahtavasti seuraavalle kaudelle. Kunnes taas maristaan psykoosissa jostain ja toiveet ladataan sitä seuraavalle kaudelle. Saadaan sitten TODELLINEN ruottalainen huippulupaus...kunnes taas paskaa kaikki. Aivan pellejä omat varauksetkin menneiltä vuosilta, o se Nill apina.
Voihan Bowness sanoisin

Tämän oksennuksen tarkoitus oli?
 
(1)
 • Tykkää
Reactions: M10

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Näyttäisi ilmaisevan turhautuneisuutta joukkueeseen ja joukkueen faneihin, jota kyseinen käyttäjä kannattaa.

Tarvitsetko vielä tarkennusta?

Näin ajattelin, mutta kyseiseltä käyttäjältä itseltään haluisin kuulla, että miksi pitää kirjoittaa tälle palstalle, jos kerta ahdistaa jatkuvasti noin paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös