Dallas Stars 2022–2023 – mitä nyt?

  • 318 913
  • 1 464

Kuka Stars-prospekteista pelaa eniten pelejä NHL:ssä kaudella 2022–2023?

  • Mavrik Bourque

    Ääniä: 13 11,7%
  • Wyatt Johnston

    Ääniä: 41 36,9%
  • Logan Stankoven

    Ääniä: 29 26,1%
  • Antonio Stranges

    Ääniä: 14 12,6%
  • Kukaan vaihtoehdoista ei saa pelejä NHL:ssä

    Ääniä: 14 12,6%

  • Äänestäjiä
    111
  • Poll closed .

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Jeremy Rutherford tiesi kertoa tänään The Athleticin kirjoittamassa jutussaan ettei Matthew Tkachuk olisi tekemässä pitkää jatkosopimusta Flamesin kanssa ja treidi on hyvin todennäköinen. Stars olisi yksi huhutuista vaihtoehdoista johon Tkachuk olisi valmis tekemään jatkosopimuksen.

Jutussa kirjoitettua:"In addition to making the Flames aware that he won’t be re-signing with the organization that picked him at No. 6 in the 2016 NHL Draft, Tkachuk has supplied them with a list of teams with whom he would agree to a long-term contract, according to multiple sources. Tkachuk does have some power over where he might land, given that teams likely won't want to pay as large of a trade price for him as a rental.

One source familiar with Tkachuk’s list said that St. Louis, Vegas, Florida, Nashville and Dallas are options. New Jersey and the New York Rangers are also among the other teams that have expressed interest in the past."

Koko juttu on tällä kertaa kaikille luettavissa:
Tkachuk tells Flames he won't re-sign: Sources

Uskon, että tämä olisi todella kallis kauppa Starsin kannalta. Silti minusta olisi kuitenkin kiehtova ajatus nähdä tämän tapahtuvan, mutta riittääkö Nillillä kantti? Kallis kauppa olisi toteutuessaan ja Dallasin pitäisi pystyä liikuttelemaan palkkoja toiseen suuntaan. Pelkillä prospekteilla ja varausvuoroilla tätä treidiä ei saataisi maaliin. Toki, jos kyseessä olisi joku hockey trade, jossa Robertson menisi päittäin Tkachukiin voisi olla mahdollisuus. Noh viime vuosina Stars on ollut useasti yhdistettynä kesän isompiin nimiin, mutta useasti ollaan jääty viime kädessä hopealle.

Mitä mieltä ovat muut Stars kannattajat? Olisitteko valmiita näkemään Tkachukin Dallasin nutussa? Ja millä hinnalla?
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Vähän kuin Jarkko Ruutu pitäisi ottaa avosylin vastaan. No kyllä mä kestin Perrynkin. Tosin tuskin Stars pystyy kikkailemaan cap-tilaa ja samalla pitämään Robon ja Otterin. Noitahan ei pois päästetä.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Mitä mieltä ovat muut Stars kannattajat? Olisitteko valmiita näkemään Tkachukin Dallasin nutussa? Ja millä hinnalla?

Olisihan Tkachuk erittäin mielenkiintoinen hankinta, jonka mielelläni näkisin Dallasin riveissä. Mutta mielestäni fakta on, että ei Dallasilla ole edellytyksiä häntä hankkia. Nähdäkseni ainoa sauma olisi se, että Robertson annettaisiin vaihdossa mutta olisiko tuossa järkeä? Ainakaan itse en ole Robersonista valmis luopumaan. Jos Robertsonia tai Oettingeria ei anneta vaihdossa niin, sittenhän tila palkkakattoon pitäisi tehdä muulla tavoin. Aika vähissä ovat nuo vaihtoehdot. Gurianovin ja Faksan olisin valmis antamaan vaihdossa, mutta heidän lisäkseen pitäis vielä antaa jotain muutakin, että cappiin saadaan tilaa. Riippuu toki siitäkin, että minkälaiset jatkosopimukset Oettingerin ja Robertsonin kanssa saadaan tehtyä.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Olishan Tkachuk ja Benn sellainen grittiduo että altapois vaan, kuka vaan. Toki tämän treidin läpi meneminen vaatisi Robertsonin kauppaamista samaan suuntaan ja sitä en missään nimessä nää järkevänä ratkaisuna Dallasin kohdalla. Toki jos tuohon saisi Nill Seguinin ujutettua (ja tietysti hänen pitäisi tuo NMC hylätä ja hyväksyä kauppa Calgaryyn) niin voisi ehkä jotenkin olla järkevä. En kyllä tuohon usko itsekään sekuntiakaan ja alkaa olla aika videopelimäinen ideakin jo, mutta voisin kuvitella Dallasin aika innoissaan sanovan heihei Seguinille.

Robertson on parisen vuotta nuorempi ja Hintzin kanssa peli on niin silkkaa seksiä että turhaan sitä ulkopuolelta lähtee kavereita hakemaan kun nuo omat superjunnut jo kuitenkin kohta koputtelevat ovia nhl-jäille.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Nähdäkseni ainoa sauma olisi se, että Robertson annettaisiin vaihdossa mutta olisiko tuossa järkeä? Ainakaan itse en ole Robersonista valmis luopumaan.
Ihan mielenkiinnodta, niin mikset olisi valmis luopumaan Robertsonista?

Gurianovin ja Faksan olisin valmis antamaan vaihdossa, mutta heidän lisäkseen pitäis vielä antaa jotain muutakin, että cappiin saadaan tilaa.

Gurianovin ja Faksan ongelmahan on ettei heillä arvoa. Heitä liikutellessa Starsin pitäisi varmasti luopua jostain huippulupauksesta (Bourque, Johnston tai Stankoven), ensi kesän ensimmäisen kierroksen varaus olisi varmasti ehdoton toive Calgaryn suunnalta. Ja niinkuin sanoit lisää palkkoja pitäisi liikutella Calgaryn suuntaan (Khudobin) ja uskon, että se maksaisi Starsille taas lisää assetteja.


Olishan Tkachuk ja Benn sellainen grittiduo että altapois vaan, kuka vaan. Toki tämän treidin läpi meneminen vaatisi Robertsonin kauppaamista samaan suuntaan ja sitä en missään nimessä nää järkevänä ratkaisuna Dallasin kohdalla.

Sama kuin tuossa vähän ylempänä, että minkä takia et näkisi tätä järkevänä?

****

Joo myös itse näen niin, että Robertsonin kauppaaminen olisi ainut järkevä tapa Starsin saada Tkachuk. Tai näin ainakin Dallas pääsisi halvemmalla, kun ei tarvitsisi maksella ylimääräisiä assetteja palkkojen siirtelemisestä yms. Silti minäkään en kauppaisi Roboa, vaikka Tkachuk olisikin todella kutkutteleva pelaaja nähdä Dallasin paidassa. Uskon, että Robertsonin jatkosopimus olisi Dallasin kannalta parempi, vaikka Tkachuk on hiukka parempi pelaaja. Tässä kohtaan, ehkä tulee se fanipoikuus esiin ettei raaskisi luopua omistaan. Mene ja tiedä. Ehkä tänään julkaistaan Robertsonin synttäreiden kunniaksi hänen jatkosopimuksensa?

Edit. Ehkä ei tälläisenä päivän jatkoja nähdä, kun Kanadan kiekkoliitto julkaisi tänään junnumaajoukkueissa olleen enemmänkin näitä hyväksikäyttö tapauksia...
 

M10

Jäsen
Todella kiehtova ajatus tuo Tkachuk Starsin paidassa, mutta kuten yllä moni jo kirjoittikin, ei Starsilla ole pelimerkkejä siirreltäväksi, koska Oettinger, Heiskanen, ja Robertson on untouchables. Ainoa mikä sitten tuli mieleen, että voisiko joku Hintz + Stankoven/Johnston/Bourque -kombo toimia? Kamala, kamala hinta maksettavaksi, mutta jotain tuollaista se vaatisi. Itse en tuohon lähtisi.

Menkööt muualle, menee liian vaikeaksi. Sitä paitsi, helvetin hienoa seurata miten tuo edellä mainittu "elite-three" lähtee luomaan uraansa showhun.

EDIT: hyi helvetti kuin paljon sisällytin englanninkielisiä termejä tuoho tekstii. Häpeän.
 
Viimeksi muokattu:

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Ihan mielenkiinnodta, niin mikset olisi valmis luopumaan Robertsonista?



Gurianovin ja Faksan ongelmahan on ettei heillä arvoa. Heitä liikutellessa Starsin pitäisi varmasti luopua jostain huippulupauksesta (Bourque, Johnston tai Stankoven), ensi kesän ensimmäisen kierroksen varaus olisi varmasti ehdoton toive Calgaryn suunnalta. Ja niinkuin sanoit lisää palkkoja pitäisi liikutella Calgaryn suuntaan (Khudobin) ja uskon, että se maksaisi Starsille taas lisää assetteja.

Makuasioitahan nämä jonkin verran ovat, koska Robertson on hyvä pelaaja aivan kuten on myös Tkachuk. Mutta syy miksi en Robertsonista luopuisi on se, että uskon siihen, että me ei olla vielä parasta Robertsonia nähty. Luotan siihen, että hän voi edelleen kehittyä. Toki Tkachuk voi myös edelleen kehittyä, mutta oma tuntuma on että Robertsonilla on siihen vielä paremmat edellytykset kuin Tkachukilla. Ja kun puhuttaisiin mies miehestä treidistä niin kyllä silloin pitäisi olla tuntuma, että oma joukkue saa sen paremman pelaajan. Robertson <-> Tkachuk kaupassa en ole tästä varma. Toki tässä on monta muutakin asiaa, kuten millaisia sopimuksia pelaajat haluavat. Jos Robertson vaatii jotain aivan mottipäistä jatkosopimusta niin toki silloin treidi esim. Tkachukiin voisi olla vaihtoehto. Mutta tuo on sitten sen ajan murhe, jos Robertsonin kanssa oltaisiin umpikujassa.

Olet oikeassa, että Faksalla kuten ei myöskään Gurianovilla ole vaihtoarvoa. Nuo nyt ovat ne palaset, joilla palkkakattoon olisi mahdollista saada tilaa. Mutta kuten sanottua ei Tkachukin hankinta ole tätäkään kautta kovin realistinen.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Butcherin hankinnalle varovainen peukku täältä. Ei mikään pomminvarma onnistuja, mutta ehdottomasti tuolla diilillä kortti joka kannatti katsoa. Ikää kuitenkin vasta 27 vuotta, joten ei vielä ikäloppu. Toivottavasti saisi käännettyä uransa suunnan Dallasissa. Täytyisi joltain Devilsiä tai Buffaloa seuraavalta kysyä, että miksi Butcherin ura ajautui tuollaiseen alamäkeen. Tulokaskausi 17-18 oli kuitenkin erittäin hyvä pisteiden valossa, 5+39. Näin tuolla kaudella pari Devilsin peliä livenäkin, ja Butcher jäi noista peleistä positiivisesti mieleen.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Yauheni Aksiantsiuk (Yevgeni Oksentyuk) on laitettu Dallasin toimesta unconditional waivereille sopimuksen purkamisen johdosta. Ymmärrettävä ratkaisu, kun Aksiantsiukilla oli vaikeuksia mahtua pelaamaan AHL:n puolella ja viime kausi sujuikin suurimmaksi osaksi ECHL:n puolella muutamaa AHL stinttiä lukuunottamatta.




Edit. Aksiantsiuk ei halunnut enään pelata Pohjois-Amerikassa. Joten ihan hyvä, että sopimus purettiin.



 
Viimeksi muokattu:

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
The Athleticin Scott Wheelerin top 50 varattuihin prospekteihin mahtui 4 Starsin prospektia.

Tässä kiinnostuneille Wheelerin kirjoitukset Dallasin top prospecteista:

32. Wyatt Johnston, C, 19 (Dallas Stars — No. 23, 2021)

I mean, what a year for Wyatt Johnston. It cannot be overstated how impressive it was for Johnston to go from a lost season due to COVID-19 to 60 goals and 165 points in a combined 93 regular-season and playoff games. He had my vote on both ballots for the OHL’s Red Tilson Trophy (Most Outstanding Player) and I didn’t even have to give it any thought.

He was the league’s best player and he didn’t turn 19 until the middle of May when the playoffs were already underway. He outproduced his nearest teammate by 39 points in the regular season and 10 points in the playoffs. You could see it coming following his introduction to the Stars organization as one of the best players at the Traverse City Prospects Tournament last fall, too. Really, outside of an underwhelming showing at Team Canada’s summer showcase in Calgary in August (which I think was, in conjunction with his age, the reason he was excluded from the selection camp back in Calgary in December) it was a perfect season for him.

I think it’s clear now that Johnston was a little miscast ahead of the draft because of how effective he was in a checking role for Team Canada — and because his skating can kick out a little too. While he is a versatile, do-it-all type who is always on the right side of the puck, moulds his game to his linemates, excels in the faceoff circle, works hard, doesn’t make many mistakes, and comes up with a lot of lifts and steals, he’s also super talented. There were clear signs of this in minor hockey and in the second half of his rookie season in the OHL, when he had started to look like one of Windsor’s best players before COVID-19 hit.

His ability to make plays under pressure, play with tempo, and manufacture offence on his own has really shone through. The puck just finds him and then he just seems to make crafty, smart little skill plays with it. When you consider his 6-foot-1, 175-pound frame and the room he still has to get a little quicker and stronger, there’s a lot to be excited about.

He’s a guy I spoke about in advance of the draft as someone who several scouts and OHL executives spoke highly of unprompted. This year, he made them — and the Stars — look good, improving his projection from probably middle-six centre to potential impact top-six center.

38. Logan Stankoven, C/RW/LW, 19 (Dallas Stars — No. 47, 2021)

One of my favourite prospects from the 2021 draft class, the 5-foot-8 Stankoven, who ranked 18th on my board, was named the CHL’s Player of the Year in his post-draft season after he scored 62 goals and 135 points in 76 regular season and playoff games as Kamloops’ captain.

Despite his height, he plays a bulldog, competitive, driven, forechecking style that sees him consistently beat bigger, stronger, players in battles, or to loose pucks, or along the wall shedding past checks to keep the cycle alive and stay over top of pucks.

Stankoven’s got this shuffled, compact stride that rattles him around the ice and requires a lot of energy exertion. But that energy defines his game. He’s strong in puck protection, leaning on his lead knee and pivoting to push under bumps. He’s a fire hydrant for his size, rarely getting knocked off balance.

The wide gait to his stride also helps him sidestep defencemen with a head of steam, even if he’s not a speedster per se (though he does have legitimate perimeter speed and looked a step quicker to burn out wide more last season). And then from the top of the faceoff circles in, he’s a threatening creator who can crack a game open in a split second and who is even more dangerous the closer he gets to the hashmarks.

He’s got a strong release. He can break down defenders in traffic. He’s a sneaky-good facilitator. He’s got clear power-play upside, I think he’s got legitimate penalty-kill upside, and it’s not hard to imagine him as a third-line scorer who plays an honest game or high-skill top-six piece who has success with a playmaking linemate. He’s going to endear himself to fans, too. I don’t see his size as an issue. It’s an advantage in more ways than a disadvantage.

39. Mavrik Bourque, C, 20 (Dallas Stars — No. 30 2020)

In his last season at the junior level, Bourque, who missed all of November due to a shoulder injury, was one of its very best players, registering 100 points in 51 games across the regular season, a QMJHL title run, and the Memorial Cup to nearly break the rare two-points-per-game mark (after impressing me in Traverse City in September and briefly Edmonton in December). He gets high grades for his ability to maneuver in possession, manage the puck in control, adjust to pressure to evade checks, and make quick skill plays out of carries.

He’s also got great hands in traffic and around the net, he has started to show a real knack for improvisation, and I really saw his one-on-one skill flash more consistently last season. And all of those things have developed on top of a strong foundation of tools that he has always had. The trustworthiness off the puck defensively. The spatial awareness and his identification of where players are on the ice (with and without the puck). The consistency of the reads. His forechecking. His quick choices and his ability to play fast without necessarily being a burner. His light feet. His ability to play with the puck as a driver or play off of his linemates. His involvement level on the ice. His intensity and drive. Improved strength which has allowed him to add a step from a standstill.

All of those things, combined with his high-end skill, gives him legitimate, impact upside in the NHL, even if his 5-foot-10 frame and lack of a truly defining trait may prevent him from becoming a true star. He’s equal parts slick and detailed and that’s pretty rare.

50. Thomas Harley, LHD, 20 (Dallas Stars — No. 18, 2019)

I thought long and hard about ranking Oilers prospect Philip Broberg (one of my final cuts) here, which would have closed the list with three Oilers. But I kept coming back to my belief in Harley’s package. I stuck to my belief in Bouchard when it got harder and I’m prepared to do the same with Harley, whose time with the Stars at the NHL and AHL level has been a bit of a roller coaster.

It can be easy, as you wait for Harley to break through, to sour on him. It can also be easy to forget that he’s a late-August birthday, so while it feels like he has been around a long time now, he’s still quite young. Harley’s game exists and is evaluated at two polarities, where the highs are really high and the lows can be quite low, which doesn’t help come to a sensible conclusion about him on the whole.

Harley is a long, highly-talented puck transporter who is at his best when he’s playing a free-spirited, roving style that involves him in the game in all three zones (even when it comes with some mistakes). He can use his feet to escape, his length to flow up ice, and his gifts in control to pull pucks past opposing players in neutral ice or off the point. When he’s active, you notice him. But he’s a high-risk, high-reward player who for everything he gives you in transition offensively, or while using his skating to carry pucks deep into the offensive zone, or showing off excellent outside-in hands, or using his mobility to get back when the puck goes the other way — he can give back in misreads, mistiming, and the inconsistency of his decision making.

He’s got the ability to play an effective flow game defensively, sticking with opposing puck carriers and relying on his footwork and stick to compensate for mistakes. But his game lacks polish and he has struggled at the pro level with his identity (I actually find him too restrained at times, almost as if he doesn’t trust himself to make the plays he’s capable of making because he hasn’t been instilled with that confidence and leash from his coaches).

His style isn’t for everyone but I think he’s going to have to play loose to reach his ceiling as a play-creating top-four defenceman in the NHL. I want to see him hanging onto the puck and delaying until he can hit the second or third option. I want to see him taking space. Once he begins to do that, his ceiling will be high in the prime of his career.

Koko juttu maksumuurin takanta The Athleticista.



 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tälläistä höpöteltiin The Cam and Strick podcastissa.





Varmaan ihan höpö höpö juttuja nämä, mutta jos ajatellaan mahdollista kauppaa seurojen välillä, niin mielestäni Chicagon pitäisi jo alkuun pidättää 50% Kanen palkasta ja Dallasin pitäisi liikutella Dobbyn ja Faksan/Gurianovin sopimuksia niin, että saataisiin cap hitit matsaamaan. Todennäköisesti Gurianov liikkuisi, koska hänellä on enemmän arvoa. Prospekti/prospekteja pitäisi myös liikuttaa, mutta ei kuitenkaan @M10 mainitsemasta elite threestä :D. Onneksi prospectpoolista löytyy kuitenkin muitakin hyviä potentiaalisia ukkoja. Mitä varausvuoroihin tulee, niin ensi kesän ensinmäisen kierroksen varaus varmasti liikahtaisi, jollain top 10 suojauksella ja myös joku conditional pick mentaliteetilla, jos Stars etenee poffeissa tyyliin konferenssifinaaleihin niin ehdot täyttyvät ja esim. 4kiekka muuttuu 3kiekan varaukseksi tms.

En kuitenkaan jaksa uskoa, että Jim Nill osallistuisi moiseen kaupantekoon. Sanotaanko vuoden 2019 tradedeadlinea lukuunottamatta Nill on ollut hyvin harkitsevainen varsinkin draft pickkien treidaamisen osalta. Esim. Seguin ja Spezza treideissä liikkui aikanaan ainoastan vuoden 2015 2 kierroksen varaus.

Mitä muut ovat mieltä? Chicagon miehetkin @secord @Lico antakaa myös vaan kommenttia.
 

M10

Jäsen
Mielenkiintoista.

Olisihan Kane ihan helvetinmoinen boosti tuon joukkueen hyökkäykseen, vaikka ikää onkin jo sen 33v. Se on sitten eri asia, millaisia taikatemppuja se capin ja muun suhteen taas vaatisi. Noin yleisesti ottaen olen erittäin OK sen kanssa, jos tarkoittaa Gurianovista, Khudobinista ja semikorkeasta pickistä luopumista. Ja kenties jostain muusta, kunhan eliittikolmoseen ei kosketa (ja toki näin tyhmä ei Nill ole).

Olisihan tuo kyllä jo melko läppä kun joukkueessa pelaisi Bennin ja Seguinin lisäksi Kane, Pavelski ja Suter... Eikä välttämättä läppä positiivisessa mielessä.

Kane olisi kyllä melkoinen vetonaula joukkueeseen, se on varma.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mitä muut ovat mieltä? Chicagon miehetkin @secord @Lico antakaa myös vaan kommenttia.

@heikkik toisaalla osuvasti heitti, että Claude Girouxn treidi on aika hyvä vertailukohta tässä tapauksessa. Siihen kun lisätään, että Patrick Kane on heittämällä laadukkaampi pelaaja kuin Giroux eikä mitään hidastumisen merkkejä ole ilmassa. Davidsonina lähtisin vaatimaan vähintään ykköskierroksen vuoroa ja prospektia. Kanen palkasta voisi helposti pidättää tuon 50%, mutta joku Gurianov tuskin on sitä mitä Davidson tässä hakisi. Blackhawks pystyisi ottamaan jonkun isomman sopimuksen itselleen helposti, mutta sitäkään nyt tuskin hyväntekeväisyyttään tekisivät. Siitäkin pitäisi maksaa jotain. Eli kyllä minä en Davidsonina huolisi Dallasin suunnalta kuin 1st round pick´23 tai 24 + Johnston/Bourque/Stankoven. Sen verran tinkimisvaraa voisin jättää, että Khudobinin sopimus voisi vielä Hawksin kontolle mennä osana kauppaa.

edit. Ty Dellandrea olisi myös vaihtoehtona noiden kolmen prospektin listalle. Olisi varmasti Davidsonin näköinen pelaaja ominaisuuksiltaan. Eli vaikkapa sitten Kane (50% retained) ja Khaira sinne ja 1st + 4th´23, Dellandrea sekä Khudobin Chicagoon?
 
Viimeksi muokattu:

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Ainahan kaikki on mahdollista, mutta kyllähän Kanen saaminen Dallasiin näyttää, jos nyt ei mahdottomalta niin hyvin epätodennäköiseltä. @secord hyvin aiemmassa viestissään niputti sen, että Blackhawksin pitäisi saada. Jos Kane myydään niin vaihdossa pitäisi saada ennen kaikkea palasia, joka tukisi Chicagon rebuildia. Silloinhan katse Dallasin kohdalla kääntyy nimenomaan noihin prospekteihin kuten Johnston/Bourque/Stankoven. Ja jos nuo ovat koskemattomia niin aika hankalalta näyttää Dallasin kannalta.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Eihän tuo Seguin ole kuin 30v siel on esim GLendening ja Hanley vanhempia sekä Hakanpää saman ikäinen.

Mut onhan tuossa Kanen mahdollisen tulon jälkeen aihetta pappa YV-osastoon.

Kane 33v - Benn 33v - Seguin 30v - Pavelski 38v - Suter 37v
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mikähän 5M paperi sieltä ulostetaan Kanen tieltä? Oettinger menee kaupassa?

Vai ottaako Chicago Seguinin kontolleen? NMC helposti neuvoteltavissa pois?

Mun mielestä tässä spekuloidaan nyt lähes mahdottomilla asioilla. Ehkä dediksellä nuo Hawksin jampat voivat liikkua, kun 75% palkasta pidätetään kolmannen osapuolen kautta.

Kesän liikkeiksi en noita usko, mitenkään.

Eikös Patrick Kane itsekin tätä kommentoinut, että haluaa katsoa miten kausi etenee ja sitten tekee päätöksiä tilanteensa suhteen? Kuulosti lähinnä siltä, että "trade-deadlinella käy kauppa jonnekin, kunhan se on suht varma playoff-joukkue siinä kohtaa kautta". Kesällähän noita ei nyt vielä varmoiksi voi tietää.
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Heitän nyt ihan läpällä. Miltä kuulostaisi Phil Kessel? Oliko hyvä vai huono läppä? Ei se varmaan enää mitään mahdottomia pyytäisi. Pari kohtuullista kautta voisi olla vielä jäljellä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mikähän 5M paperi sieltä ulostetaan Kanen tieltä? Oettinger menee kaupassa?

Vai ottaako Chicago Seguinin kontolleen? NMC helposti neuvoteltavissa pois?

Mun mielestä tässä spekuloidaan nyt lähes mahdottomilla asioilla. Ehkä dediksellä nuo Hawksin jampat voivat liikkua, kun 75% palkasta pidätetään kolmannen osapuolen kautta.

Kesän liikkeiksi en noita usko, mitenkään.

Eikös Patrick Kane itsekin tätä kommentoinut, että haluaa katsoa miten kausi etenee ja sitten tekee päätöksiä tilanteensa suhteen? Kuulosti lähinnä siltä, että "trade-deadlinella käy kauppa jonnekin, kunhan se on suht varma playoff-joukkue siinä kohtaa kautta". Kesällähän noita ei nyt vielä varmoiksi voi tietää.
Jos Oettingerin heittäisivät toiseen suuntaan, olisi kyllä erittäin huono diili. Mies veti sen verran upeat playoffit, että odotukset ovat ja saavat olla korkealla ensi kauteen lähdettäessä.

Seguin lienisi todennäköisempi, mutta tuo NMC. En usko, että Seguin haluaa pois Dallasista rebuildaavaan organisaatioon.

Eli kuten sanoit, hyvin epätodennäköistä on. Mutta juurihan Johnny Hockey valitsi Columbuksen, joten ota näistä sitten selvää.

Kane olisi kyllä ehdottoman hyvä lisä tuonne, mutta Dallasin ikkuna on vähän epäselvä. Finaalit, sitten väliin keskinkertaisempaa tekemistä. Palasia tuolla kyllä on, mutta Kane sopisi paremmin lisäksi valmiiseen nippuun, joka tarvitsee sen viimeisen työnnön Kanisteriin.

Seguinista sen verran, että mies on ollut pettymys viime kaudet. Hintz siinä välissä napannut ykkössentterin roolin itselleen. Tuo olisi kova keskikaista jos Tyler saa paskansa kasaan, ja tekee edes sen 60+ pinnaa kauteen. Benn menee tietysti samaan kastiin. Hintz, Robertson ja Miro joutuvat kiskomaan tätä veturia eteenpäin, kun Benn ja Seguin nauttivat helppoa liksaa.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jos Oettingerin heittäisivät toiseen suuntaan, olisi kyllä erittäin huono diili. Mies veti sen verran upeat playoffit, että odotukset ovat ja saavat olla korkealla ensi kauteen lähdettäessä.

Eihän tuohon voi uskoa millään. Oettingerin ympärille tuo jengi rakennetaan.

Näemmä cap-matematiikka mahdollistaisi kuitenkin tuon kuvion, jos Khudobin liikkuu poispäin.

Eli Chicagoon
- Khudobin 3,333M
- pickejä + prospekteja

Dallasiin
- 50% pidätyksellä Patrick Kane 5,5M caphitti (maksettavaa palkkaa vain 1.45M)

- Jason Robertsonille 1v jatko 5.3M caphitillä
- Jake Oettingerille 1v jatko 4.2M caphitillä

Nämä oli matalimmat arviot noista jatkosopimuksista jotka evolving-hockey antaa.

Tällöin jäisi 200k tilaa cappiin 22-pelaajan rosterilla.

Luulen kyllä että Nill haluaisi signata Robertsonin ja Oettingerin pitempiin papereihin. Ne maksavat silloin heti enemmän. Toisaalta, bridget joillain 2-3-4 vuotisilla voisi tulla kysymykseen, jotta herrat olisivat halvempia tuon aikaa, kunnes Benn ja Seguin laput päättyvät. Sitten heille pystyy maksamaan enemmän. Muuten tämä Starsin cappi kyllä tukehtuu jotenkin omaan mahdottomuuteensa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Davidsonina lähtisin vaatimaan vähintään ykköskierroksen vuoroa ja prospektia. Kanen palkasta voisi helposti pidättää tuon 50%, mutta joku Gurianov tuskin on sitä mitä Davidson tässä hakisi. Blackhawks pystyisi ottamaan jonkun isomman sopimuksen itselleen helposti, mutta sitäkään nyt tuskin hyväntekeväisyyttään tekisivät. Siitäkin pitäisi maksaa jotain. Eli kyllä minä en Davidsonina huolisi Dallasin suunnalta kuin 1st round pick´23 tai 24 + Johnston/Bourque/Stankoven. Sen verran tinkimisvaraa voisin jättää, että Khudobinin sopimus voisi vielä Hawksin kontolle mennä osana kauppaa.

edit. Ty Dellandrea olisi myös vaihtoehtona noiden kolmen prospektin listalle. Olisi varmasti Davidsonin näköinen pelaaja ominaisuuksiltaan. Eli vaikkapa sitten Kane (50% retained) ja Khaira sinne ja 1st + 4th´23, Dellandrea sekä Khudobin Chicagoon?

Kyllä kyllä. Itse ajattelin vain tuota Gurianovin sopimusta(2,9milj) juuri cap matematiikan takia vielä lisäksi mukaan ja myös siksi, että hänellä olisi myös vähän positiivista vaihtoarvoa. Nyt kesällä, jos tuo kauppa meinataa pyöräyttää, niin Dallasin olisi pakko laittaa myös Gurianovin sopimus kauppaan mukaan. Varsinkin, jos/kun Dallas haluaa kesän aikana tehdä pidemmät sopimukset Oettingerille ja Robertsonille. Uskon, että Stars olisi valmis luopumaan Dellandreasta. Löytyyhän tuolta Starsia hyökkääjien prospectpoolista vielä mm. Arcuria, Martinoa ja Strangesia.

Eli oisko tällänen fantasia treidi mitään? Kane (50% retained), Khaira, 2024 5th <-> 2023 1st, 2024 3rd, Dellandrea, Martino, Gurianov ja Khudobin.

Seguinista sen verran, että mies on ollut pettymys viime kaudet. Hintz siinä välissä napannut ykkössentterin roolin itselleen. Tuo olisi kova keskikaista jos Tyler saa paskansa kasaan, ja tekee edes sen 60+ pinnaa kauteen. Benn menee tietysti samaan kastiin. Hintz, Robertson ja Miro joutuvat kiskomaan tätä veturia eteenpäin, kun Benn ja Seguin nauttivat helppoa liksaa.

Noista Seguinin ja Bennin sopimuksista on turha oikeastaan jauhaa enään mitään. Tottahan se on, että nämä ovat huonoja sopimuksia, mutta niiden kanssa Starsin on vain elettävä. Varsinkin, kun molemmat kaverit ovat omien tilanteidensa herroja NMC:ttein ja käytännössä ulososto suojattujen sopimustensa myötä. Silti Bennistä ja Seguinista on varmasti enemmän iloa joukkueelle, kun jostain minimisopparilla painavasta 4kentän grinderista. Toivotaan vaikka, että DeBoer saisikin enemmän Jamiesta ja Tylerista irti kuin Bones?

Heitän nyt ihan läpällä. Miltä kuulostaisi Phil Kessel? Oliko hyvä vai huono läppä? Ei se varmaan enää mitään mahdottomia pyytäisi. Pari kohtuullista kautta voisi olla vielä jäljellä.

Ihan hyvä heitto, mutta itse uskon Kesselin jatkavan uraansa siellä missä saa sata varmasti jatkaa omaa Ironman putkeaan. Itse en ainakaan halua, että Dallas osallistuu moiseen happy hokkey toimintaan.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Eli oisko tällänen fantasia treidi mitään? Kane (50% retained), Khaira, 2024 5th <-> 2023 1st, 2024 3rd, Dellandrea, Martino, Gurianov ja Khudobin.

Kyllähän tuo ihan kelpo fantasiaheitto on. Ajattelisin kuitenkin, että Gurianovin voisi myydä myös muualle kuin Chicagoon, jossa en näe hänelle oikein käyttöä. Toisaalta en ole Davidson niin mistäs näistä tietää? Jos saisin toivoa pesunkestävänä romantikkona, niin Kane pelaisi koko uransa Blackhawksissa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
itse uskon Kesselin jatkavan uraansa siellä missä saa sata varmasti jatkaa omaa Ironman putkeaan. Itse en ainakaan halua, että Dallas osallistuu moiseen happy hokkey toimintaan.

Onkohan menossa Keith Yandlen kanssa samaan joukkueeseen? Teräsmiehiä kaksin kappalein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös