Dallas Stars 2022–2023 – mitä nyt?

  • 31 226
  • 158

Kuka Stars-prospekteista pelaa eniten pelejä NHL:ssä kaudella 2022–2023?

  • Mavrik Bourque

  • Wyatt Johnston

  • Logan Stankoven

  • Antonio Stranges

  • Kukaan vaihtoehdoista ei saa pelejä NHL:ssä


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Veikkaan, että Bourque ja Johnston pelaavat itsensä campilta NHL-ammattilaisuuteen ja Stankoven lähtee vielä vuodeksi Kamloopsiin dominoimaan.

Tähän ajatukseen perustan itselleni sen, että Denis Gurianov kaupataan. Jos Gurianovia ei kaupata/saada kaupaksi offseasonin aikana, niin Deniksen pitää antaa kyllä parastaan campilla. Tuota Gurianovin 2,9miljoonaa ei voida vaan roikottaa poppareilla. Carolinassa vähälle vastuulle jäänyt Ethan Bear sattuisi olemaan juuri sopivasti kaupan.

Ei pidä myös yllättyä, jos yhden maalin Kivirantakin löytää itsensä waivereilta leiri leikkuita tehdessä. Dallasin onneksi Kivirannan sopimuksen saa kokonaan haudattua ahl:ään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Tähän ajatukseen perustan itselleni sen, että Denis Gurianov kaupataan. Jos Gurianovia ei kaupata/saada kaupaksi offseasonin aikana, niin Deniksen pitää antaa kyllä parastaan campilla. Tuota Gurianovin 2,9miljoonaa ei voida vaan roikottaa poppareilla.
Alkukuusta Athleticin Saad Yousuf spekuloi tälleen:

Gurianov is a restricted free agent whose qualifying offer will come in at $2.9 million. Offer sheets aren’t really a thing in the NHL unless you’re the Canadiens or Hurricanes but even if they were, nobody is champing at the bit to swoop in and get Gurianov. He’s likely to sign close to his qualifying offer and get one more shot to figure things out in Dallas under a new coach. He’s virtually a lock to return to the roster to begin the season but the probability of him ending the season in Dallas is a little lower.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Jätkät kyllä tämä tästä. Ensi kaudella on pelikirjassa muutakin kuin pitkä päätyyn ja perään. Pavelski ainakin tykkää, joten mennään näillä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

ipaz

Jäsen
DeBoer (54) on vienyt joukkueensa NHL:ssä kaksi kertaa finaaleihin. Yli 1015 valmennettua NHL-ottelua voittoprosentilla 56,6. DeBoerilla on enemmän otteluita kun Todd McLellanilla tai Bruce Boudreaulla.

No mutta ehkä se on silti aivan paska...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Veihän Boneskin Starsin finaaliin. Aika harva silti kehuu häntä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Vaikka hiukan DeBoerin palkkaamisesta hiukan näppylöitä tulikin, en pidä häntä missään nimessä huonona valmentajana. Annetaan toki ensin äijän näyttää, millaisen joukkueen rakentaa ja mitä se eye test sanoo. Pahin pelko on se, että prospecteille ei anneta tilaisuutta kasvaa ja runkopelaajat peluutetaan puhki.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
DeBoerin julkistamis tilaisuudessa Jim Nill kertoili, että ilmeisesti jatkoa pukkaa. Oman tulevan jatkosopimuksen lisäksi Nill kertoi, että Bishopin kanssa käydään keskusteluja johtotehtäviin liittyen.

Mitä noita klippejä tuli katsottua tuosta DeBoerin esittely pressistä, niin aika perus kliseitä DeBoer höpötteli. Positiivinen kuva tästä jäi kuitenkin.

Tämä kuulosti hyvälle. Toivottovasti tämä tulee näkymään myös jäällä eikä jää sanojen helinäksi.

Klippejä löytyy lisää Dallas Starsin ja Bally Sports Southwestin twitter tileiltä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Saint Johnissa pelattavassa Memorial cupin välierissä kohtaavat Artem Grushnikovin edustama Hamilton Bulldogs ja Mavrik Bourquen kipparoima Shawinigan Cataractes. Bourque on kolmessa pelissä tehnyt tehot 1+5, kun taas Grushnikov on saanut yhden syöttöpisteen kolmessa pelissä.

Turnauksen isäntä joukkue Sea Dogs on selvittänyt jo tiensä lohkosta finaaliin, kun taas Edmonton Oil Kings jäi lohkoon.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Dallasilla tulee olemaan urakka kaikkien jatkosopimusten jälkeen löytää puolustukseen vahvistusta. Varsinkin, jos ja kun Klingberg lähtee rahastamaan vapaille markkinoille.

Tässä Starsille vähän suht realistisia vaihtoehtoja:

Ufat:

John Klingberg 29v (74gp 6+41=47 -28)


Klingberg on näissä vaihtoehdoissa kuitenkin vielä mukana, kun Jim Nill kertoi viime viikolla vielä käyvänsä neuvotteluja Klingbergin agentin kanssa. Uskon Johnin kuitenkin jatkavan matkaa muualle.

Justin Schultz 31v (74gp 4+19=23 -15)

Kaksinkertainen Stanley cup voittaja toisi Starsin kokemusta. Hyvä yv pyörittäjä tänä päivänä enemmän kuitenkin joho köyhän miehen Klingberg enemmän kuin tulosta tiskiin lyövä puolustaja. Kiekollisena hyökkäyksiä tukevana puolustajana sopisi varmasti DeBoerin peli sapluunaan. Tarvitsee kuitenkin puolustavan pakkiparin rinnalleen.

Josh Manson 30v (67gp 6+10=16 -11)

Juuri Stanley cupin voittanut Manson olisi isäntä omaan makuun. Vaikka kiekollisesti ei olekaan niin pätevä, niin kompensoi tätä hyvällä fyysisellä puolustuspelillä. Stars puolustus kaipaisi mielestäni Hakanpään ohella toista kovempaan peliin kykenevää oman pään isäntää, mitään Esa Lindelliltä pois ottamatta. Manson sopisi Miron rinnalle kuin nyrkki silmään.

Colin Miller 29v (38gp 2+12=14 -2)

Miller olisi sitten näitä vähän halvempia vaihtoehtoja. Omaa suht hyvän liikkeen ja kovan laukauksen. Pyöritti Vegasin 1yvtä Stanley Cup finaaleihin päättyneessä runissa vuonna 2018. Kiekollista kuitenkin potentiaalia löytyy, vaikka Buffalossa on ollut vaikeampaa.

P.K Subban 33v (77gp 5+17=22 -8)

Subban olisikin todellinen jokerikortti. Ei varmastikaan olisi kallis. Vaikka ei ole enään Norris kaliberin vedossa, niin silti pätevä seppä monelle joukkueeelle 2/3 pariin. Egon istuminen pukukoppiin olisi ainut kysymerkki, mutta uskoisi Starsin vahvan leadership groupin saavan miehen ns. kuriin.

Offersheet:

Timothy Liljegren 23v (61gp 5+18=23 +15)


Starsin tarjotessa Liljegrenille 4,201,488$ joutuisi Dallas pulittamaan Torontolle 2kierroksen varauksen, jos Maple Leafs ei tätä matchaisi. En usko Nillin moiseen kuitenkaan ryhtyvän, vaikka Leafs pienessä cap rutistuksessa onkin.

Treidillä:

Jeff Petry 34v (68gp 6+21=27 -11)


Toivottavasti Jim Nill ei paina liipaisinta tämän kaverin kanssa. Jo 34vuotiaalla Petryllä vielä 3vuotta jäljellä 6,250milj $ arvoista sopimustaan jäljellä. Petry on pätevä puolustaja NHL:ssä, mutta tämä hänen sopimuksensa ei oikein istu Starsin palkkastruktuuriin.

Ethan Bear 25v (58gp 5+9=14 +1)

Bearilla alkuun Carolinassa näytti hyvältä, mutta lopulta löysi itsensä poppareilta koko playoffien ajan. Vaihto päittäin Gurianovin kanssa? Kaksi pelaajaa, jolla vaikeamman kaudet alla. En usko kuitenkaan, että Bear olisi vastaus Stars top-4 puolustukseen.

Nils Lundkvist 21v (25gp 1+3=4 +4)

Villikortti näihin treidi puheisiin. Tämä Rangersin hierarkiassa vähälle vastuulle jäänyt Ruotsalainen puolustaja on hyvä luistelemaan ja avaamaan peliä. Junnukisoissa ja mm-kisoissa jäänyt ainakin allekirjoittaneelle hyvin mieleen. Starsin prospekti poolist, kun löytyy paljon senttereitä, niin joku Dellandrea <-> Lundkvist olisi varmasti paikallaan.


Saa nähä mitä tuleman pitää. Mielenkiintoiset pari viikkoa edessä, kun ensi viikon torstain ja perjantain välisenä yönä drafti ja siitä reilu viikko (13.7), niin alkaa vapaiden pelaajien markkinat. Nillillä jokatapauksessa kova urakka edessä. Varsinkin tietäen, että DeBoerikin on tullut vain ja ainoastaan voittamaan kannua Dallasiin.

Edit. Liljegrenin offersheet voidaankin unohtaa, sillä hän teki tänään Leafsin kanssa kaksi vuotisen jatkon.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Onko muuten apuvalmentajia vielä julkaistu/hankittu? Maalivahtivalmentaja taisi olla ainoa, joka sai pitää työpaikkansa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Onko muuten apuvalmentajia vielä julkaistu/hankittu? Maalivahtivalmentaja taisi olla ainoa, joka sai pitää työpaikkansa.

Viime viikolla DeBoerin esittelytilaisuudessa Jim Nill taisi kertoa, että rupeavat miltein heti DeBoerin kanssa käymään potentiaalisia vaihtoehtoja valmennustiimiin eli mennee varmaan lähemmäksi syksyä ennen kuin lopuista koutseista saadaan selvää.

Maalivahtivalmentaja Jeff Reesen lisäksi videovalmentajat Kelly Forbes, Matt Rodell saivat jatkaa pesteissään.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Saint Johnissa pelattavassa Memorial cupin välierissä kohtaavat Artem Grushnikovin edustama Hamilton Bulldogs ja Mavrik Bourquen kipparoima Shawinigan Cataractes. Bourque on kolmessa pelissä tehnyt tehot 1+5, kun taas Grushnikov on saanut yhden syöttöpisteen kolmessa pelissä.

Turnauksen isäntä joukkue Sea Dogs on selvittänyt jo tiensä lohkosta finaaliin, kun taas Edmonton Oil Kings jäi lohkoon.

Hamilton Bulldogs eteni Memorial Cupin finaaliin. Molemmat Stars prospekti onnistuivat pelissä maalinteossa. Grushnikov oli edukseen hyvällä luistelulla ja hemmetti tämä poika tykkää hakea kontaktia ja mikä parasta ei pelaillut itseään ulos tilanteista, kun haki tööttejä. On hyvä poika, vaikka pistetaululla ei aina näykkään.

Mavrik Bourque oli ottelun parhaimpia pelureita yhdessä Bulldogsin Mason McTavishin kanssa. Bourque pelikäsitys on aivan omaa luokkaansa, sillä hän järjesteli ketjukavereilleen Oliver Nadeaulle ja Xavier Bourgaultille ainakin tontit neljään viiteen maaliin. Tämän lisäksi Bourquella oli itsellään maalin lisäksi pari tolppaa ottelussa. Todella kova pelimies tulossa syksyn trainingcampille.

Tämä Wheelerin twiitti kertoo Bourquesta sen, että kyseessä on todellinen voittajatyyppi. Ei voi kuin syttyä tähän poikaan.

 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Stars prospektit ovat olleet palkinnoilla CHL:n palkintojen jako tilaisuudessa.

Wyatt Johnston on saanut kauden parhaimman pistemiehen palkinnon.
Logan Stankoven on valittu CHL:n vuoden pelaajaksi. Palkinnon aikaisempia voittajia ovat mm. Sidney Crosby, Connor McDavid ja Mario Lemieux. Tämä oli myös ensinmäinen kerta, kun Starsin varaama pelaaja voittaa tämän palkinnon. Kerrottakoon myös, että Wyatt Johnston oli myös tässä palkinnossa ehdolla.


 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Mitäköhän Dallas aikoo tehdä Anton Khudobinin sopimuksen kanssa? Myydä hänet jollekkin joukkuelle vai pitää häntä AHL:n puolella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös