Dallas Stars 2007-2008

  • 127 977
  • 471

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Kylläpä tosiaan Dallas-fania lellitään tällä viikolla. Harmi vaan, että joukkue rasvasi hanurinsa ja otti nilkoista kiinni ennen Detroit-matsia. Unohtuivat sitten samaan asentoon Wildia vastaan, voi helevetti!

Detroit oli hyvä, en kiellä. Mutta eikö nyt löytyisi minkäänlaista asennetta joukkueesta, että ei mentäisi ihan heti ja pyllistettäisi, kun ensimmäinen punanuttu luistelee kaukaloon? Ihan sama, vaikka pataan tulisi 6-0, mutta silti kai voisi yrittää voittaa ottelut ottelun sisällä. Tippett ja Turco eivät näköjään kykene Red Wingsiä voittamaan. Toivottavasti lauantaina on Smith tolppien välissä.

Minnesotaa vastaan eka kymppi ihan okei, mutta sitten kun repsahti, repsahti kunnolla. Edes Morrow'n yritys saada joukkue hereille eka erän lopussa ei auttanut. Harvoin on muuten Stars-paidassa nähty noin raivokkaalla asenteella tapellutta kaveria kuin Morrow Vornosta vastaan. Morrow'ta vitutti sen verran, että Vornoksen kannattikin yrittää vaan sitoa. Oisi vaan voinut ottaa Morrow tanssiparikseen Daleyn ja kouluttaa oikein kunnolla. Alkaa tuon ikuisen lupauksen touhu kyrsiä niin totaalisesti. Hyökkäyssuuntaan ei saa mitään aikaan ja omissa soi tasaisesti, kun Trevor-poika on perseilemässä.

Ollaan sitten neljän ottelun tappioputkessa, ei nimittäin käänny kurssi lauantaina. En usko mitenkään. Pitkävetolappuun varma kakkonen.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Positiivista oli eilisillan pelissä se, että yritys oli Stars-pelaajilla ihan eri tasolla kuin muissa tämän viikon matseissa. Myös Smith otti muutaman hyvän ja yhden maagisen kopin.

Siihen loppuikin positiiviset asiat. Yrityksestä huolimatta Detroit näytti vievän ottelua leikittelevän helposti. Vaikka kiekko pyöri pitkäänkin välillä Red Wings -päädyssä, ei heidän pelissään näkynyt minkäänlaista paniikkia. Rauhallisia shakkimestarisiirtoja ja jälleen oli punakone vastahyökkäyksessä.

Hagman - Modano - Miettinen -ketju oli aivan käsittämättömän hukassa. Kiekko saatiin nippa nappa vastustajan sinisen yli, jossa se jo menetettiin. Tämän jälkeen #9 yleensä nostikin jo mailan pystyyn ja luisteli vaihtoon. Ex-kapu tarvitsee jälleen piristysperäruiskeen, vaikka sen paljon puhutun scoring wingerin.

Smith imaisi kakkosmaalin helposti, mutta ei voi syyttää, jos oma joukkue ei saa maaliakaan aikaan. Toivottavasti loukkaantuneet Lehtinen, Boucher & Jokinen palaisivat nopeasti saikulta.
 

M10

Jäsen
Starsin taisteluilme oli hyvä jne, mutta jos ei ole käsiä tai oveluutta yhtä pelaajaa lukuun ottamatta koko hyökkäyksessä, niin turha on toivoa menestystäkään näitä parempia joukkueita vastaan. Tämä on loppujen lopuksi edelleen (onneksi) maalintekopeli ja yhdellä Ribeirolla ei pitkälle pötkitä.

Stars kusee omaan vihtaansa, jos hyökkäykseen ei hankita (lähes hinnalla millä hyvänsä) ennen siirtojen takarajaa vähintään yhtä keskivertoa taitavampaa hyökkääjää, joka olisi aina boksiin astuessaan pelote vastustajalle.

Helpommin sanottu kun tehty, tiedän, mutta turha on menestystä toivoa tällä samalla kaavalla, millä jo vuosi sitten yritettiin.

NIN kirjoitti:
Tämän jälkeen #9 yleensä nostikin jo mailan pystyyn ja luisteli vaihtoon. Ex-kapu tarvitsee jälleen piristysperäruiskeen, vaikka sen paljon puhutun scoring wingerin.

Niin pahalta kuin se pitkäaikaisesta Stars-fanista tuntuukin myöntää, odotan jo vesi kielellä post-Modano eraa. Vieläkö muka kaksi kokonaista kautta?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Niin pahalta kuin se pitkäaikaisesta Stars-fanista tuntuukin myöntää, odotan jo vesi kielellä post-Modano eraa. Vieläkö muka kaksi kokonaista kautta?

Post Modano animal triste. Taisinkin jo aikaisemmin tästä asiasta kirjoittaa tähän ketjuun, että Modanolle pitäisi antaa joko mahdollisuus vanheta arvokkaasti tyyliin Steve Yzerman, joka pelasi viimeiset kaudet puolustavassa roolissa tai sitten hankkia se hyökkäyspään maalintekijäkaveri, jonka kanssa muodostaa kakkosiskunyrkin. Nyt Modanolta vaaditaan molempia, että teepä Mike kakkosketjun tehot Ottin ja Halpernin kanssa + ylivoiman viivamiehenä ja siinä samalla, ni etsä viittis vartioida tota San Josen ykkösketjua? Se ei tule toimimaan. 10 vuotta sitten? Helposti, vaan ei enää.

Toinen kysymys sitten onkin, että millainen tulee olemaan Modanon jälkeinen aikakausi. Ribeiro olisi pystyttävä pitämään lähes hinnalla millä hyvänsä joukkueessa ja vaikka niin kävisikin, ei nuoriso-osastolta ole luvassa ketään potentiaaliltaa ykkösketjun sentteriksi seuraavan 5 vuoden aikana. Tai jos on, kertokaa minullekin, niin korkkaan kuohujuoman välittömästi. Eli sitten ollaan jälleen siinä tutussa tilanteessa, että pitäisi mennä Hicksin pakeille hattu kädessä ja sydän kurkussa pyytämään pelirahaa. Ei siinä mitään, Hickshän mielellään maksaa, mutta UFA-pelaajat ovat aina iso riski. Viimeisellä kaudellaan ennen UFA-statusta pelaajat tunnetusti tapaavat pelata huikeamman kauden kuin ensimmäisellä kaudellaan uusissa ympyröissä. Ei tarvinne katsoa Manhattania kauemmas löytääkseen pari esimerkkiä tältäkin kaudelta.

Toista se olisi, jos draftaus olisi hoidettu Detroit-tyyliin (Datsyuk #171, Zetterberg #210, ei oo kyllä todellista!!), mutta kun ei ole, niin UFA taitaa olla ainoa keino. Ihan lyhyellä matematiikalla katsottuna, Armstrongin aikana (2002-2007) Stars varasi 14 pakkia. Samaan aikaan Stars varasi vain 6 sentteriä, ensimmäisen vuonna 2004 numerolla 280. Yksikään näistä ei tietenkään ole käynyt ylhäällä, lähimpänä on 2005 varaus Perttu Lindgren, josta en myöskään odota ykkösketjun sentteriä.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ei siinä mitään, Hickshän mielellään maksaa...

Nyt on pakko tulla antamaan pieni kommentti tästä...nimittäin äijällä on pelirahat aika loppu, on se nähty jo Liverpool-kuvioissa. Tietenkin, jos äijän tärkein sijoituskohde on Stars, niin kai hän "mielellään" maksaa, mutta ei sitä massia tällä äijällä ihan loputtomiin ole.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
No niin, valmentaja malttoi koota Morrow-Ribeiro-Miettinen-yhdistelmän taas yhteen ja...antaisikohan Tip-tap-Tippettille uskoa nyt lopettaa ketjupanikoinnin loppukaudeksi ja keskittyä siihen muiden ketjujen tehojen puristamiseen kun tuo ykkösketju on. Sen jälkeen ei tarvitsisi kuunnella Starsien Euro-GM-osastoa kuin tuon Ribeiron jatkosopparin ja Modanon laiturin verran niin joukkueella alkaisi olla ensi kausikin pulkassa. Kauhuskenario, se että Ribeironkin tilalle tarvitaan joku on oikeasti Dallasille sen verran paha että sitten pitäisi jo tyhjentää koko paletti ja rebuild.

EDIT: Oho, 5-vuotinen diili Ribeirolle! 25 miljoonaa. Linkki.

Nyky-NHL:ssä vaikuttaa huippudiililtä. Piste-per-peli ykkössentteri sopuhintaan. Hullin GM-taidot alkavat asialliseen tahtiin.

EDIT2: M10, onko burgerin paikka?
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
GA kirjoitti:
No niin, valmentaja malttoi koota Morrow-Ribeiro-Miettinen-yhdistelmän taas yhteen ja...antaisikohan Tip-tap-Tippettille uskoa nyt lopettaa ketjupanikoinnin loppukaudeksi ja keskittyä siihen muiden ketjujen tehojen puristamiseen kun tuo ykkösketju on.

Luin tuon boldatun tekstin viisi kertaa ketjutupakointina, kunnes sain oikein. Mutta joo, Miettinen osoitti kuuluvansa Mikey Ribsin ketjuun tekemällä pari nättiä maalia. Tärkeä voitto ennen pitkää vierasruljanssia.

Brett Hull sanoi erätaukohaastattelussa Starsin valmistelevan kauppaa treidin deadlinella. Haistan jotain suurta tapahtuvan...

BENOIT BRUNET!!

Aika isoja diilejä tehdään taas pari vuotta työtaistelun jälkeen.

Kyllä ja varsinkin pitkiä. Mutta tämä Ribeiron hinta on kyllä varsin kohtuullinen, kun puhutaan kuitenkin nuoresta, kovassa noususuhdanteessa olevasta piste per peli -sentteristä. Erinomaisesti alkanut kaksipäisen GM:n urakka, kuten AWe tuossa jo sanoikin.

Nyt on sitten Morrow ja Ribeiro kiinnitettyinä tuleviksi viideksi kaudeksi Stars-paitaan. Ja millä hinnalla? 9.1 miljoonaa per kausi. Ei todellakaan paha, kun katsoo mitä joillekin pelaajille varsinkin idässä maksetaan.

Modanon palkka ensi kaudesta lähtien on sen pari miljoonaa, joten ei hänkään tuota cappia niin pahasti enää kuluta. Niskanen on kevääseen 2010 asti alle miljoonan mies, which is fookin`nice. Sitten saattaakin pamahtaa astetta isompi soppari michiganilaiselle.

GA kirjoitti:
M10, onko burgerin paikka?

Eittämättä.

NIN 17.12 kirjoitti:
Tossa kun lauantaina istuttiin kaljalla Brett Hullin kanssa, sovittiin, että heti vuodenvaihteen jälkeen sorvataan Ribeirolle 4 vuoden jatkopahvi. Portugalin mies viihtyy Dallasissa niin hyvin, että ottaa 4 milliä kaudesta.

Sen verran lähelle meni tämä aikatauluineen, että uskon NIN:n todella käyneen bissellä Brettin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Starsien Euro-GM-osasto

Taitaa olla kolmas Euro-GM löytynyt. Enemmän sulla on tämän vuoden Stars-ketjuun postauksia kuin Caps-ketjuihin koko kirjoittajauralla.

Ribeiron diili on hyvä, vaikka milli ja vuosi veikkauksesta pieleen menikin. Hicks mieluummin törsää millin ylimääräistä Ribeiroon kuin punnankaan 'Poolin potkupallojoukkueeseen. Oikein.

Taas helpottaa, neljä tappiota nosti jo verenpaineen uusille metriluvuille. Tampan hyökkäyksestä voisi olla kyllä joku piakkoin liikahtamassakin treidimarkkinoille. Tosin Fonzie Tortorella varmaan ulostetaan samassa rytäkässä. Veikataan nyt vaikka Phillippe Boucher ja 2. kierroksen varaus Martin StLouisista. Tai Ovechkin Hagmanista.
 

M10

Jäsen
Taitaa olla kolmas Euro-GM löytynyt. Enemmän sulla on tämän vuoden Stars-ketjuun postauksia kuin Caps-ketjuihin koko kirjoittajauralla.

Juu ja sama pätee Kärpät - HPK -ketjuvertailussa. Tuossa ei toisaalta ryijyä voi gloryhunttauksesta syyttää.

NIN kirjoitti:
Veikataan nyt vaikka Phillippe Boucher ja 2. kierroksen varaus Martin StLouisista.

Tämä skenaario olisi kyllä aika hyvä Starsin kannalta, vaikka sen jälkeen Starsin nuori puolustus joutuisi melko koetukselle. Ehkä sieltä pitäisi saada kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Lukowich kääpiön kylkiäisenä.

NIN kirjoitti:
Tai Ovechkin Hagmanista

Veikkaan, että Caps vaatiisi tuossa treidissä Hagmanin lisäksi Starsista ainakin Trevor Daleyn. Jopa Brad Winchesterin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Taitaa olla kolmas Euro-GM löytynyt. Enemmän sulla on tämän vuoden Stars-ketjuun postauksia kuin Caps-ketjuihin koko kirjoittajauralla.

Sen verran lähelle meni tämä aikatauluineen, että uskon NIN:n todella käyneen bissellä Brettin kanssa.

~¨¨¨HA! Ehkä tässä on joku yhteinen nimittäjä. Olen Brett Hull? Golden...

Innostun tarvittaessa vetämään vaikka n. 60-70 prosenttia liigan joukkueista jos hinnasta sovitaan. Tällä hetkellä olen sorvannut työsopimusta Espooseen mutta nimet eivät vieläkään ole paprussa. Take a chance on me...

Siis oikeesti (kännisen helsinkiläisen äänellä sanottuna), Jatkoajan uutisessakin vidhuilakseen mainittu Niinimaa-aspekti on hupaisa. Ribeiro oli edelleen sillä hetkellä suht ylimääräinen Montrealissa, mutta nykyinen kaipuu ykkössentterin perään on muikea - Koivu kun ei ykköseksi riitä, mutta jos 1-2-punch olisi Koivu-Ribeiro puhuttaisiin XBox-managerointi tasolla aika taitavasta kaksikosta.

Tuosta hinnasta vielä. Se ei ole 27-vuotiaalle piste per peli-sentterille todellakaan paha. Se olisi 32-vuotiaasta jo selkeä riski, nyt mies on 32 vasta sopimuksen päättyessä. NHL:ssä on kuitenkin aina tärkeää että on jotain jonka ympärille rakentaa, ei pelkästään se että kaikki on aina tismalleen dollarinsa arvoista, jonkun siellä pitää niitä ylivoimia pyörittää, jonkun pitää johtaa pakistoa, jonkun pitää pystyä ykkösveskan lukemiin. Loppu on sitten hienosäätöä ja tuuriakin. Ribeirolla ei osteta Stanley Cupia Dallasiin mutta jos joukkueelle hommataan tehoja kakkosketjuunkin ja maalivahdit+puolustus jatkossakin se pääsee myös pleijarien ykköskierrosta pidemmälle. Nyt pitää peukkuja pitää sen puolesta että tuolla Ribeiro+Morrown sopimuksen loppupuolella on vielä Zubovilla askissa Malluja, tai että joku nuorista ottaa yhtä paljon tehoja takalinjoilla.
 

M10

Jäsen
Kovasti vellovat huhut nyt Dallasin ympärillä. JackHull on luvannut tehdä kaikkensa saadakseen Modanolle kunnon laiturin. Viimeisimpänä nimenä Starsiin on yhdistetty Bostonin nuori Phil Kessel. Bruins havittelee hyvää kiekollista puolustajaa ja ovat todennäköisesti kiinnostuneita Boucherista ja Niskasesta. Kessel <--> Boucher olisi Dallasin kannalta erinomainen kauppa. Niskaseen en Kesseliä kyllä vaihtaisi.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Bruins havittelee hyvää kiekollista puolustajaa ja ovat todennäköisesti kiinnostuneita Boucherista ja Niskasesta. Kessel <--> Boucher olisi Dallasin kannalta erinomainen kauppa. Niskaseen en Kesseliä kyllä vaihtaisi.

Itse en millään jaksa uskoa, että Boucherilla saisi Kesselin. Boucherilla ei kumminkaan ole kuin vuoden soppari jäljellä ja seuraava sopimus onkin sitten aivan eri luokkaa. Lisäksi kun Boston on sitonut kätensä Savardiin (5 m$), Bergeroniin (4,75 m$), Sturmiin (3,5 m$) ja Charaan (7,5 m$) pitkäksi aikaa niin enpä usko, että Boucheria voisivat edes resignata. Tai sitten Boucherin kanssa lähtisi joku nuori hyökkääjäkin (Eriksson, Jokinen, Neal)?

Todennäköisemmältä vaikuttaisi juuri toi Niskanen, mutta ei kai Dallas halua häntä antaa kaupassa?
 

M10

Jäsen
Itse en millään jaksa uskoa, että Boucherilla saisi Kesselin.

Tai sitten Boucherin kanssa lähtisi joku nuori hyökkääjäkin (Eriksson, Jokinen, Neal)?

Tuo Boucher <--> Kessel olikin enemmän toiveajattelua minulta. Itsekään en siihen kauppaan niin vahvasti usko juuri mainitsemistasi syistä johtuen. Wideman <--> Boyes -kaupan inspiroimana kuitenkin ajattelin, että Boston saattaisi jopa tehdä tuon kaupan. Kyseessä on kuitenkin organisaatio, joka treidasi Joe Thorntonin pois.

Joten ei se haaveeni kaukanakaan varmaan ole. Yhden Jokisen ja Erikssonin lisääminen kauppaan tekisi siitä hyvinkin mahdollisen. Boucher, Jokinen/Eriksson <--> Kessel kävisi minulle mainiosti. JJ tai Eriksson eivät kumpikaan ole Dallasille millään tavalla korvaamattomia pelaajia. Kesselin potentiaali on aivan eri luokkaa, mitä em. suomalaisella ja ruotsalaisella. Hitto sentään, luulen, että loistavasti viime aikoina Iowassa pelanneella Konstantin Pushkarevillakin on mahdollisuuden parhaimmillaan NHL:ssä kovempiin tehoihin, kuin Erikssonilla tai Jokisella.

Ja tuosta Boucherista vielä. Hänen treidaaminen on nyt kannattavaa, sillä miehellä on viime kauden ansiosta suuri markkina-arvo. Boucherin lähtö ei kuitenkaan tekisi liian suurta lovea Dallas-puolustukseen. Varsinkin pitkällä tähtäimellä tuo ei haittaisi juurikaan. Starsilla kun on loistavan näköinen tulevaisuus puolustuksessa. Niskanen, Vishnievsky, Fistric, Grossman..

Jos oletetaan, että Kessel <--> Boucher, Eriksson -kauppa toteutuisi, niin ketjut voisivat tämän jälkeen näyttää seuraavilta;

Morrow-Ribeiro-Miettinen
Kessel-Modano-Halpern
Hagman-Jokinen-Lehtinen
Ott-Barnes-Lundqvist

Zubov-Niskanen
Norström-Daley
Grossman-Robidas
Fistric


Todennäköisemmältä vaikuttaisi juuri toi Niskanen, mutta ei kai Dallas halua häntä antaa kaupassa?

Niskanen on tällä hetkellä koskematon pelaaja Dallasissa.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Taitaa vähän heikentää Boucherin treidausmahdollisuuksia se, että hän lienee vielä sivussa deadlinen (26.2.) aikoihin, ainakin jos Dallas Morning Newsia on uskominen:

Boucher, who had shoulder surgery Dec. 5, said his recovery was pegged at 12-16 weeks. He said he would like to shoot for 12 weeks or around the end of February.
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
taas treidi?

http://stars.beloblog.com/?nl
Junior Lessard treidattu ja vaihdossa oma varaus Dan Jancevski, taitaa olla aika puhdas AHL-treidi.Loppuiko kärsivällisyys Junior lessardiin?
 

M10

Jäsen
http://stars.beloblog.com/?nl
Junior Lessard treidattu ja vaihdossa oma varaus Dan Jancevski, taitaa olla aika puhdas AHL-treidi. Loppuiko kärsivällisyys Junior lessardiin?

Tämä oli Iowa Starsin kannalta tärkeä kauppa, heillä kun on hieman pulaa puolustajista. Jancevski on kokenut AHL-jyrä, joka tuo melko linnunluiseen Iowa-pakistoon jämäkkyyttä. Tämähän oli jo toinen pieni kauppa Tampan ja Dallasin välillä tällä kaudella. Muutama kuukausi sitten Mario Scalzo ja Bryce Lampman vaihtoivat seuroja.

Ennen kaikkea olen silti tyytyväinen Junior Lessardin kannalta. Mies ei saanut puolustusvoittoisessa Stars-organisaatiossa ansaitsemaansa pelipaikkaa, tai sitten oli aina pahimman loukkaantumissuman aikana itsekin kylmänä. Nyt maisema vaihtuu ja Tampa Bay voi olla juuri erinomainen organisaatio hänelle. Toivon vilpittömästi, että Junior onnistuu siellä.
 
Onko kellään mitään hajua millainen vamma Jokisella on ja kuinka kauan on pois rosterista?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Jussi väänsi polvensa joulukuussa ja paluu ajoittunee All Stars -tauon tienoolle.

Ei muuten ole Zubovkaan ihan kunnossa. Putki ei kulje, kiekko ei pysy normaalitavalla lavassa ja kahdessa matsissa viikon sisään on tästä syystä aiheuttanut vastustajalle rangaistuslaukauksen. Jotain jalka- ja käsivammojahan hänellä on nyt ollut ja se kyllä näkyy esim. ylivoimapelin tehottomuutena.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Dallasin/Iowan suunnalla saa olla kyllä pelaajapula isolla I:llä. Crombeen NHL:ään ja Lammers Iowaan. Ässäkasvatit ovat maailmalla arvotavaraa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Okei, tää palapeli Junior Lessard Tampaan ja B.J. Crombeen ylös ei oikein nyt aukea allekirjoittaneelle. Miksei vaikka Marty Sertich tai Toby Petersen tai jopa Konstantin Pushkarev? Jos äijä ei ollut edes jossain vitun viime kauden Ässissä viiden parhaan pelaajan joukossa tehopisteissä, niin sieltä vaan Iowa Starsin jäähykuningas hiihtelee Stars-rosteriin. Barch ja Winchester ei sitten riittäneet?
 

M10

Jäsen
Miksei vaikka Marty Sertich tai Toby Petersen tai jopa Konstantin Pushkarev?

Juuri näin. Tämä Crombeenin nosto on kyllä puhdasta vittuilua noille oikeasti hyville pelaajille. Ja ihan kun Dallas häviäisi pelejä tällä hetkellä sen vuoksi, että ei ole tarpeeksi grittiä nelosen laidalla! Voi elämän kevät. Starsilta puuttuu edelleen se kiekollinen taito ja oveluus. Tai on siellä ne pari äijää, jotka pistepörssiäkin johtavat, mutta eivät ne riitä. Sertich, Petersen tai Pushkarev olisi tarjonnut mielenkiintoisen lisän käsiä tuonne hyökkäykseen. Nyt tuli mies, joka ei pärjännyt edes SM-liigassa. Tai no pärjäsi, mutta ei tuonut mitään lisäarvoa kiekolliseen pelaamiseen.

Helvetti soikoon, että sylettää taas tämä homma. Ensi yönä SJ voittaa, Crombeen tappelee, Modano on suossa (missä valitettavasti vielä tulevat pari kautta) ja vastustajan jarrukenttä hoitaa Ribeirot pimentoon.

Tällä menolla ollaan kohta pleijareiden ulkopuolella.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Entäpä jos Starssila puuttuu nelosesta pelaaja, kannattaako farmista nostaa kädellinen pelaaja neloseen pelaamaan jämäminuutteja vaiko nostaa sinne neloseen sinne sopiva pelaaja tyyliin Crombeen?
 

M10

Jäsen
Entäpä jos Starssila puuttuu nelosesta pelaaja, kannattaako farmista nostaa kädellinen pelaaja neloseen pelaamaan jämäminuutteja vaiko nostaa sinne neloseen sinne sopiva pelaaja tyyliin Crombeen?

Nelosesta ei puutu pelaajaa. Esim. Barch ja Winchester ovat tietääkseni terveitä. Ja vaikka puuttuisikin, niin ylemmissä ketjuissa on kyllä riittävästi 3/4 -ketjuun paremmin sopivia pelaajia, jotka sitten voisi heittää alemmaksi ja nämä Iowan kädelliset ylemmäksi.
 

M10

Jäsen
Helvetti soikoon, että sylettää taas tämä homma. Ensi yönä SJ voittaa, Crombeen tappelee, Modano on suossa (missä valitettavasti vielä tulevat pari kautta) ja vastustajan jarrukenttä hoitaa Ribeirot pimentoon.

Ei pöllömmin ennustettu. Kaikki pieleen (tosin Crombeen ei edes pelannut).

**

SJ-Dallas 2-4. Tää on mun Dallas Stars. When you least expect it.

Starsilla oli erittäin aggressiivinen ilme ja joukkue pelasi aktiivisesti taklaten ja karvaten kovaa. Desperate hockey. Erinomainen voitto ehkä pahimmasta kilpailijasta. Starsilla nyt kuusi perättäistä voittoa HP Pavilionista.

Lähde tässä nyt sitten veikkailemaan, että miten käy lauantaina Anaheimia vastaan. Fyysinen peli ainakin tulee. Melkein jopa toivoisin, että klesana oleva Zubov jättäisi tuon pelin väliin ja hoitaisi itsensä kuntoon. Fistric on kuitenkin pelannut mallikkaasti. Viime yönäkin parin Dallas-maalin aikana kentällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös