Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Crowns – ruotsalainen KHL-unelma?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Tshekki77, 31.03.2016 klo 17.57.

 1. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ihmetyttää kyllä tämä hjalliksen rooli. Kaveri leikkii Kokoomus -johtajaa. Puolueen, jonka edustajat ovat olleet huolissaan venäläisten ostamista mökeistä Saimaan rannalla ja venäläisten hankkimista varastorakennuksista itä-suomen metsistä; myy kokonaisen jäähallin Putin sisäpiirille, Suomen rautatieliikenteen solmukohdasta. Parikymmentä miljoona napsahti tilille mutta silti... Ei mitään moraalia kaverilla.

  Ja Kummola.. No, se nyt on Tamperelainen.
   
 2. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Hamilton taisi, ainakin lehtitietojen perusteella, hoitaa homman eri tavalla.
  "Jos sie jossain kaipaat tyhmää ja sinisilmäst, ni Suomes siul o sellasii" Tuntematon somettaja.

  Jere osti itselleen spede-ikoni statuksen. HIFK kasvatti, ei muuta.
   
 3. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
 4. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Eikös Kale ole alunperin Turusta, nykyään vaikuttaa Tampereella kyllä. Junantuomia, sano.
   
 5. Salmis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Etninen turkulainen. Pahin mahdollinen yhdistelmä.
   
 6. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen käänne, vaikka eikös se viimeinen päivä, KHL:ään liitymiseksi jo ensikaudeksi mennyt? Vaikka toisaalta onhan tuon KHL:n osalta ennenkin viime hetken käänteitä tapahtunut, joten ei sääntöjen venyminen varmaan tässäkään tapauksessa ihan mahdotonta olisi. Eli jos tämä Crowns sitten hakisi pelipaikkaa naapurimaista, niin kymmenen kotiottelua, kolmessa eri pohjoismaisessa kaupungissa, jonne olisi myös helppo matkustaa Ruotsista. Kööpenhamina, Oslo ja bonarina Turku, että pääsee tukholmalaisetkin makuun. Voisiko tällaisessa tapauksessa pelaajat päästä myös verotuksessa helpommalla, jos ensimmäinen kolmannes vaikka Norjassa, toinen kolmannes Suomessa ja kolmas kolmannes ja mahdolliset pudotuspelit Tanskassa?

  Edit. mahdollisia halleja?
  Jordal Amfi, Oslo, 5500 paikkaa
  Spektrum Arena, Oslo, 7000 paikkaa
  Copenhagen Arena, Kööpenhamina, 12,500 paikkaa
  Brönbyhallen, Kööpenhamina, 6500 paikkaa
  Turkuhalli, Turku, 11820 paikkaa
  Kupittaan jäähalli, Turku, 3000 paikkaa
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2016 klo 19.10
 7. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Tän on oltava jotain paskaa sketsiä.
  KHL johto vois pikkuhilja torpata ton jo.
   
 8. faro Jäsen

  Lainaus:
  Taisipa KHL:n johtaja jo torpata tuon. Lupaa ei heru Ruotsin liitolta eikä tästä syystä myöskään KHL:ltä.
   
 9. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Mutta entä jos tuo uusi idea menisikin läpi ja Crowns siirtyisi vaikka Norjan liiton alle ja he antaisivat luvan? Alunperinkin tarkoitus oli pelata myös muissa Pohjoismaissa.
   
 10. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Huh huh, mitä suunnitelmia =) mutta eikait tuokaan auta siihen, että voi pelejä pelata Ruotsissa. Eikö yhdenkin pelin pelaaminen Ruotsin maaperällä käytännössä vaadi Ruotsin kiekkoliiton lupa? Tai siis ei tietenkään tarvita itse pelin järjestämiseen, mutta koska KHL ilmeisesti joutuu omaa kansallista lajiliittoa kuuntelemaan ihan lainsäädännöllisistä syistä, niin silloin Ruotsin liiton kielteinen kanta yhteenkään peliin Ruotsissa voi pysäyttää Crowns projektin, Ruotsin osalta. IIHF:kin joutuisi ikävään välikäteen, koska ei Ruotsin liitto varmaankaan jätä kv.korttia kääntämättä.

  Toki tämä kaikki tuntuisi olevan vain eräänlaista jääkiekkomaailman "hybridi sodankäyntiä". Eli vaikka KHL on virallisesti jo sanonut EI Crowns projektille, niin eihän se heitä varmaan haittaa, että Ruotsissa kaivetaan kokoajan maata, kansallisen kiekkoliiton alta, tai siis niiden tahojen alta, jotka suhtautuvat KHL:ään kielteisesti. Uskoisin, että jos myös kulisseissa olisi lähetetty selvä sanainen EI viesti, niin ei nämä Ruotsin janarit tätä projektia enää veisi eteenpäin.
   
 12. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Alan olemaan taipuvainen siihen että tämä Crowns on jonkin sortin performanssi. Ei ne ainakaan ihan vakavissaan ole jos ei nyt suoranaisesta trollauksesta olisikaan kysymys. Mielelläni minä ruotsalaisen seuran ottaisin vastaan ja etenkin jos sillä olisi jonkinlaisia perinteitä. Uskon että KHL myös joustaisi kannassaan mikäli kysymyksessä ei olisi joku tyhjä arpa. Todellisuudessahan Ruotsin jääkiekkoliiton kannalla ei ole mitään merkitystä.
   
 13. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Vaihtelu virkistää.
  Turhan vakavaa on ollut tämä(kin) urheilu.
   
 14. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän ruotsinliiton tuki tarvitaan siihen että ruotsissa pelataan joskus khl kiekkoa. Samoin kun Jokerit tarvitsee suomen liiton luvan. Jos tarkoituksena on pelata vielä turussa niin silloinkin tarvitaan suomen liiton tuki. Ne vain övat tosiasioita joita ei voi ohittaa.
   
 15. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Mahdollista tuokin ja jos noin, kertoo kuinka typerästi venäläiset asiaansa eteenpäin vievät. Ei toki olisi ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Pidän kuitenkin todennäköisempänä sitä, että ruotsalaiset ovat saaneet suunnilleen samat ehdot kuin Hjalliskin: kolmen kauden tappiot maksetaan, pelaajabudjetti on ruotsalaisittain riittävä (vrt SHL) ja ehkä ovat jotain extraakin saaneet nimenomaan itselleen sovittua... Tällöin he riippuvat projektissaan vaikka väkisin henkilökohtaisista eduista johtuen ja en yhtään ihmettelisi, jos haastaisivat kaikki tiellään olevat vielä käräjille.

  Ruotsin liitosta ei kummoloita löydy. Ovat sen verran isänmaallisia, eikä lahjonta auta tällä kertaa. Niinpä koko hanke on täyttä farssia alusta asti.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ruotsalaisessa virityksessä on samaa kaikua kuin Tallinnan Ilveksissä. Sellainen tuntuma on, että haetaan lähinnä medianäkyvyyttä.
   
 17. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Jotenkin tuntuu aika luontevalta tuo Luxemburg + Oligarkit + KHL. Siellä ei varmaan olisi mitään palkanmaksuongelmia ja kontaktit pankkimaailmaan kunnossaan jo vanhastaan.
   
 18. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Juu, eihän nuo ruotsalaiset tuossa projektissaan varmaankaan pelkästään hyvästä tahdosta ole mukana, vaan raha vaihtanee omistajaa, mikäli onnistuvat tavoitteessaan. Sen sijaan olisin kyllä taipuvainen uskomaan sitä negatiivisempaa puolta asiasta, koska nuo projektimiehet edelleen puhuvat nimenomaan ensi syksynä alkavasta kaudesta, vaikka KHL on jo "virallisesti" julistanut, että hakuaika ensikaudelle on ohi. Jos selväsanainen viesti tästä olisi mennyt ruotsalaisille myös kulisseissa, eivät varmaankaan omien sanojensa mukaan koittaisi enää ensikaudeksi paikkaa saada, vaan petaisivat tilannetta sitä seuraavalle kaudelle.

  Enkä ole varma asiasta, mutta noita muita foorumeita lukiessani, on jäänyt fiilis, että Venäjällä lainsäädäntö pakottaisi KHL:n kuuntelemaan kansallista lajiliittoa, eli eivät voi ihan fiilispohjalla tehdä, mitä haluavat, vaikka se usein siltä ulospäin näyttääkin. Kansallisen lajiliiton kohdalla tullaan sitten siihen, että heidän ensisijainen prioriteetti luulisi olevan maajoukkueessa ja jos mitään ongelmia tulee Ruotsin lajiliiton kanssa, voi se aiheuttaa välillisesti ongelmia myös maajoukkueelle. Ja varsinkin nyt, kun esim. venäläiset yleisurheilijat on ilmeisesti bannattu Rion olympialaisista, niin voisi luulla, etteivät siellä ihan helposti lähde riskeeraamaan mahdollista kiekkomaajoukkueen bannaamista, kansainvälisistä kisoista.
   
 19. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko luxemburgissa jäähallia missä pelata. Mistä katsojat vaikka halli olisikin. Luxemburgin liitollahan ei Ole toimivaltaa liittyen pelaamiseen ruotsissa ja suomessa.
   
 20. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Mihin niitä katsojia tarvitsee? Eihän heillä ole KHL:ssä juurikaan roolia, lipputuloilla kun ei ole mitään merkitystä.
   
 21. faro Jäsen

  Lainaus:
  Väitätkö nyt siis, ettei KHL halua saada näkyvyyttä?
   
 22. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Ainahan ne katsojat voi ostaa jostain.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  KHL:n puolelta on taas tänään ilmoitettu, ettei kruunut pääse ensikaudeksi mukaan. George Kobylyansky kertoisi tällaista r-sport sivuilla olevan jutun mukaan. Tai siis niin ainakin kuvittelen. Googlekääntäjä vääntää näitä vähän outoon asuun. Otsikossa muunmuassa puhutaan Breakfast Club "Krauns". Mikä ihmeen Breakfast club? Mikähän Venäjän kielen sanapari kääntyy muotoon breakfast club, vai onko jotain paikallista slangia, joka kääntyy hassusti?
   
 24. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Alkaa kuulostaa siltä, että Kruunujen taustalla puuhastelevat SCC-veteraanit Ritaluoma & Kiemunki.... Afrikkalaiset sijoittajat uupuvat enää suunnitelmista...
   
 25. P Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimen liigan karsinnat, puumailat
  Lainaus:
  Seisova pöytä on Venäjällä ruotsalainen pöytä. Ja sitähän voi syödä aamiaisella. Translate kävi ylikierroksilla, kun löysi sanaparin "Ruotsalainen seura".