Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Crowns – ruotsalainen KHL-unelma?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Tshekki77, 31.03.2016 klo 17.57.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tuleeko "malmölainen" seura, ennen Tallinnaa? 24malmo.se sivustolla juttua aiheesta. Hassulta toisaalta kuulostaa tuo mahdollinen kahdessa paikassa pelaaminen, mutta mahtaakohan se sitten olla jonkinlainen keino kiertää Ruotsin liiton valta? Jos näin on, niin kumpikohan on taipumassa, Norja vai Tanska? Tanska olisi sijainnin kannalta ehkä helpompi, mutta toisaalta jos haluavat maksimaalisesti pohjoismaalaisten altistumista, niin Norjassa ja Malmössä pelaamalla voinevat saada kannattajia kolmesta maasta.
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Aftonbladetissa lisää mahdollisesta ruotsalaisesta joukkueesta. Bengt-Åke Gustafssonia olisi ilmeisesti kaavailtu valmentajaksi ja pelaajamarkkinoita on ilmeisesti jo jonkin verran kartoitetttu. Jutussa ilmenisi myös, että tarkoitus olisi pelata 15 peliä Malmössä, jokuset pelit Kööpenhaminassa, Oslossa, Lillehammerissa ja loput Tukholmassa. Joukkueen työnimenä on Kruunut.

  Pitäisikö KHL:n suomalainen joukkue ottaa tästä mallia sitten joskus, jos venäläisten apurahat loppuvat? Hartwallin lisäksi pelejä Turussa ja Tampereella, jos sinne sen uuden, isomman hallin saavat aikaan.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  20 miljoonan budjetin kerääminen pääsylipuista nostaisi ne liian hinnakkaiksi, vaikka pelitapahtumaa kierrätettäisiin. Kun sugar daddy pistää hanat kiinni, niin Venäjällä pellailu oli siinä, uskon ma.
   
 4. vlad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vladimir Konstantinov.
  Lainaus:
  Vaikea se on kuvitella, että ilman huomattavaa rahoittajaa Jokereiden KHL-taival jatkuu sen jälkeen kun nykyisen rahoituskanavat laitetaan kiinni. On mahdollista, että rahahanojen sulkeuduttua Jokereiden piirissä yritetään kerätä rajoitus yhdelle kaudella, nostaa lippujen hintoja hiukan, mutta pidän hyvin epätodennäköisenä, että millään keinoilla saataisi kerättyä 20 miljoonan euron budjetti.

  Kuka ryhtyisi rajoittajaksi jatkossa? Ainoa mahdollisuus olisi jokin toinen oligarkki Venäjän suunnalta, mutta onko tuolloin sitten enää tarvetta suomalaiselle KHL-joukkueelle? Tietty jos joku tarpeeksi korkealla valtahierarkiassa sanoo, että Jokerit pidetään mukana pelissä vielä x kauden verran, rahoittaja aina löytyy. Mutta en oikein jaksa uskoa tähänkään skenaarioon.

  vlad
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  rsport.ru:lla (venäläinen urheilusivusto) ovat haastatelleet Ruotsin kiekkoliiton edustajaa ja hän toisti jo aiemmin kuullun kannan, ettei lupaa ole tulossa. Miksiköhän venäläiset tätä projektia kuitenkin jatkavat? Millanen ässä siellä on hihassa, vai onko tämä vain sitä samaa showta, jota ollaan nähty jo Milanon, Leipzigin, Gdanskin ja Oslon kustannuksella?
   
 6. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni tämän Ruotsin Kohelo-hankkeen vetäjät ovat luokkaa vitsi. Tietysti kun Suomen vastaavan hankkeen taustanimet ovat globaalisti tunnettuja hämärähessuja, niin ehkä kyseessä on askel parempaan suuntaan?
   
 7. Anzi Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti "Maailman valloitus" ylläpitämis- showta. Miksi Ruotsi antaisi Kohelon tulla maaperälleen? Eihän se Suomeenkaan olisi tullut ellei yhden järjettömään paikkaan rakennetun hallin taloustilanne olisi sitä vaatinut.
   
 8. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Itse näkisin Jokerien kannalta Venäjän tulevaisuuden merkittävimpänä tekijänä. Lipputulot, oheismyynti ja televisiointi pystyvät tuottamaan vain pienen osan budjetista. Tuskin metsään menen jos pidän 1/4 tuloista realistisena tavoitteena. KHL:n tulonjakopolitiikasta en sen kummemmin osaa sanoa juuta tai jaata, mutta tuolta ei mitään koko homman pelastusta varmasti tule.

  Jäljelle jää omistajatahojen rahat ja yhteistyösopimukset. Omistajien kohdalla voidaan sitten kyseenalaistaa toiminnan järkevyys: 5-10 miljoonaa omaa rahaa kaudesta on loppuviimein helvetin kova hinta Venäjän ulkopuolella pelaavan joukkueen pyörittämisestä. Päälle vielä omistajatahoihin kohdistuvat sanktiot ja Venäjän eristäytyminen&eristäminen lännestä, niin henkilökohtaisesti en usko tuon pumppauksen jatkuvan kauaa. Putinin hallinnon kannalta länsijengin pyörittämisen merkitys laskee sitä mukaa kun Venäjän ja lännen välinen kuilu kasvaa ja sanktiot vaikeuttavat omistajien toimintaa lännessä huomattavasti. Yhteistyökumppanien näkökulmasta taas Jokerit on kiinnostavimmillaan juurikin Venäjän markkinoiden osalta. Suomen markkinoilla pyörivät isot firmat tuskin pumppaavat liiemmin kansainvälisyyden tuomaa ekstraa jos Venäjällä saavutettu näkyvyys ei realisoidu asiakkaiden ollessa muualla. Venäjällä pyörivät firmat taas ovat riippuvaisia Venäjän talouden ja poliittisen kentän kehittymisestä: mitä enemmän talous sakkaa ja toimintaympäristö muuttuu epävarmemmaksi, stiä vaikeampi Jokerien on myydä tuotettaan yhteistyökumppanien suuntaan.

  Tuossa Ruotsin prokkiksessa on täysin sama ongelma. Ilman omistajien pumppaamaa rahaa ja isoja yhteistyökumppaneita ei seura saa millään muotoa kasaan uskottavaa joukkuetta. Ja noiden Jokerien ongelmien lisäksi tällaiselle tyhjästä vedetylle kiertolaisporukalle olisi vielä omat lisähaasteensa saada edes mainittavia lipputuloja tai vakuuttaa yhteistyötahot siitä, että joukkue tavoittaisi edes tyydyttävän yleisömäärän kotimaissaan. Jos veikata pitäisi, niin tuollainen kiertävä ruotsalaisjengi on mielestäni yhtä (epä)realistinen kuin Tallinnan Ilves, mutta noista kahdesta vaihtoehdosta vielä todennäköisemmin lyhytikäisempi toteutuessaan.
   
 9. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Expressenillä taas juttua Ruotsin laajennusjoukkueesta. Ei toinen kotimainen suju niin hyvin, kuin pitäisi, joten googlekääntäjällä tätäkin tavailin. Vakaa usko kaverilla on, että syksyllä aloittaisivat ja tässä jutussa nyt ensimmäistä kertaa mainitaan (tai sillee että omiin silmiin on osunut) jonkin mahdollisen "loophole" olemassa olosta. Mutta vaikka tällainen olisi, niin eikö Ruotsin liitto voi viimeisenä keinona alkaa taistelemaan vastaan IIHF:n kautta ja eikös IIHF:n "valta" ulotu ainakin jossain määrin myös Venäjälle. Siis jos tällaiseen riita tilanteeseen jouduttaisiin ja Fasel haluaisi pitää liittonsa kasassa. Vai meinataanko Venäjällä luopua kansainvälisestä yhteistyöstä kevään mm-kisojen jälkeen?
   
 10. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Tuo ruotsalainen joukkue kuulostaa niin kuolleena syntyneeltä ajatukselta. Mistä ne aikoo saada faneja joukkueelle, jolla ei ole edes kotikaupunkia vaan pelejä on tarkoitus pelata ilmeisesti jopa viidessä tai useammassa kaupungissa ja jopa kahdessa eri maassa? Ruotsissa kun vielä on ihan oikeaa fanikulttuuria ja näille jutuille KHL-joukkueesta vain naureskellaan kiekkofanien keskuudessa.
   
 11. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Crowns pitää perjantaina lehdistötilaisuuden eli silloin saadaan varmaan kuulla vähän enemmän kotipaikkakunnista, rahoituksista ynnä muista.
   
 12. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Kuinka vitun muovinen joku liiga voi olla? KHL vie asioita kyllä uudelle levelille ton Ruotsin virityksen kanssa.
   
 13. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  On kyllä harvinaisen amatöörimäisen näköstä touhua tuolla Crownsin tilaisuudessa. Onko tämä nyt oikeasti tapahtumassa ja pelaamme ensi kaudella tota hylkiöjengiä vastaan?
   
 14. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Aikamoista settiä. Toivottavasti seuraavaksi seuraan liittyy joukkueet Pohjois-Koreasta ja Syyriasta.
   
 15. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Lainaus:
  No mutta eikös siinä olisi sellaista Ruotsi-Suomi maaottelun henkeä? :D
   
 16. Max Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ''Mä hankkiudun siitä eroon''
  Jos toi Ruotsin muovijengi nyt toteutuu niin onneksi saadaan nähdä, että länsinaapurin kiekkofaneilla on varmasti enemmän selkärankaa kuin suomalaisilla ja tää vammailu jää yhden kauden mittaiseksi projektiksi katsomoiden ammottaessa tyhjyyttään. Toivottavasti nyt siellä liitto torppaa tällaisen urheilun raiskaamisen.
   
 17. Gooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit?
  Pitäisikö Ruotsin Kruunuille jo perustaa oma otsikkonsa? Aika surkuhupaisalta viritykseltä kuulostaa.
  Varmaan Suomen mediaankiin tulee juttuja, mutta tässä jotain pointteja tiedotustilaisuudesta:
  - Bengt-Åke Gustafsson tulossa valmentajaksi
  - etsiä isoa areenaa Tukholmasta, ovat varmoja lyövänsä yleisöennätyksen
  - kymmenkunta alustavaa pelaajasopimusta olemassa
  - pelaajat aiotaan hankkia Ruotsista ja AHL:sta
  - puheenjohtajan mukaan KHL antaa Crownsille enemmän rahaa kuin muille joukkueille
  - jännittävä ja kiinnostava tuote, kohderyhmänä jääkiekosta pitävät ihmiset
   
 18. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Jengi luulee tota piilokameraks. Ei vittu mitä touhua!
   
 19. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tarkoitat kai penkkiurheilua? Toi mahdollisesti syntyvä kruunut on yhtä urheilullinen kuin mikä tahansa muukin ammattilaisjengi, mutta läskiperseet siellä katsomossa (tai kotona) voivat olla ja ovat näreissään.
   
 20. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Eikö Ruotsin liitto jo sanonut, että he eivät KHL:ää Ruotsiin halua, mutta, koska Crowns ei liittoon kuulu, ei ole heidän asiansa torpata projektia.
   
 21. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olihan toi nyt ihan selkeesti joku pelkkä läppä. "Näät sä ton punasen valon tuolla? Sä oot piilokamerassa! HAHA!"
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Eli tuossa joku aika sitten oli tiedotustilaisuus jossa ruotsalainen joukkue Crowns esitteli KHL-projektiaan, vai esittelikö? Joukkue sai heti varsinkin ruotsissa naurunalaisen leiman, syinä suurimpana puuhastelu.

  Tiedotustilaisuus oli luokkahuoneessa, jossa oli A4-paperiset KHL-logot kiinni magneetein yms. Vastauksia ei oikein annettu mihinkään ja lisäkysymyksiä vain herätettiin. Joukkueella tavoite pelata jo ensi kaudella KHL:ssä ja heti tehdä ruotsin ja KHL:n yleisöennätys! Kuulemma myös noin 10- pelajasopimusta valmiina, jos luvat vain kuntoon saadaan.

  Projektille ei toki ole ruotsin liiton tukea, mutta kuulemma eivät sitä tarvitse. Projektilla tosin ei kuulemma myöskään ole venäjän kiekkoliiton tukea. Niin ja joukkueella ei ole myöskään tietoa missä hallissa pelaavat tms, ensi kaudella olisi kuitenkin tarkoitus jo olla KHL:ssä.

  Seurataan ruotsalaista sirkusta ja nautitaan poppareista! Jatkoajan artikkeli aiheesta --> http://www.jatkoaika.com/Uutiset/ruotsiin-puuhatun-khl-joukkueen-tiedotustilaisuus-herätti-hilpeyttä-ja-paljon-kysymyksiä/178246
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2016 klo 19.44
 23. Max Power Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ''Mä hankkiudun siitä eroon''
  Lainaus:
  Älä leiki tyhmää, kun kuitenkin tajusit pointin. Tällaiset muoviseurat tulevat tappamaan urheilun siinä muodossa kuin sen tunnemme ja muutamat petturit tekevät vielä yhteistyötä ton roskasakin kanssa. Tohon Ruotsin viritykseen verrattuna Red Bullin futisjoukkueet ja Mk Dons ovat varsinaisia perinneseuroja. Surullista nähdä, että tähän on tultu.
   
 24. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Ihan huikea tiedotustilaisuus. Tämä oli selkeästi kohdistettu myös suomalaiselle yleisölle, sillä kunniaa tehtiin niin Kummelille kuin The Penallekin.

  Kyllä tuollainen projekti voisi varmaan toimiakin, mutta jos meinaa asiasta pitää valtavalle toimittajajoukolle tiedotustilaisuuden, niin puitteisiin voisi sijoittaa yli kymmenen kruunua ja vaikka valmistautua vastaamaan niihin kysymyksiin joita väkisinkin tullaan esittämään. Nyt kävi selväksi, että voidaan hommata pelaajia jos saadaan siihen rahaa sekä luvat ja voidaan osallistua KHL:n jos saataisiin jonkun liiton tuki asialle. Ihan ei vielä riitä.

  Kaikista paras puoli tässä kuitenkin ovat palstan muovisuus- ja oikeinkannattajapoliisien saamat hermoromahdukset.
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Hyvin tiivistetty. Ihan uskomatonta hommaa, ei voi muuta sanoa.