Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Crowns – ruotsalainen KHL-unelma?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Tshekki77, 31.03.2016 klo 17.57.

 1. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuo Crowns taitaa olla ihan start up -tyyppinen yritys, joka ei varmastikaan ole mikään KHL:n virallinen projekti. Tämän erittäin hentoisen yrityksen takana olevat ruotsalaiset yrittävät päästä hyötymään venäläisistä rahoista, eikä sille mitään virallisen joukkueen asemaa ole KHL:ltä toistaiseksi annettu. Kuka tuollaista kiertävää sirkusta nyt haluaisi?
   
 2. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Lainaus:
  Toivottavasti vaihtavat myös r-kirjaimen tilalle l-kirjaimen.
   
 3. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Kuulostaa kyllä tuhoon tuomitulta idealta. Ei kotihallia? Kai nyt joku identiteetti pitää joulkueella olla? Ja miksi helvetissä tällainen tiedotustilaisuus pidetään noibamatöörimäisesti? Ihan ku oltais perustamassa jotain pikkuseuraa ivaloon tms...
   
 4. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Amatöörit yrittivät hakea uskottavuutta KHL:n ja ruotsalaisten silmissä, jotta tästä start up -yrityksestä voisi tulla jotain. Ei tainnut ihan onnistua. Tämä menee samaa kastiin sen Viron viritelmien kanssa.
   
 5. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  KHLn maailmanvalloitus etenee. Ruotsin Jokerit eli Clowns, siihen jatkoksi Pekingin Ankat ja Mongoolian Vaahterat niin jo alkaa änäri tutista.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Koittaisit tajuta itse, että urheiluviihde -kuten Liverpool, Jokerit tai tulevaisuuden kruunut- on ihan samaa tavaraa pohjimmiltaan. Sirkushuveja ja se kannattajakunta tai sen olemattomuus luo uskottavuuden perusteet. Samaan listaan voi pistää kaiken urheilun, mitä jengi menee katsomaan ja maksaa siitä. F1, Tero Pitkämäki, siitä vaan luettelemaan. Siinä on markkinat ja bisnestä. Joskus se on huonoa kuten blegit osoitti ja eipä swedujen viritykselle osaa hyvää tulevaisuutta povata, mutta toi itsensä urheiluviihteen kuluttajana ylentäminen on täysin naurettavaa.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Onko kruunulla venäläinen raha takana? Siitä se seura alkaa, mutta rahaa pitää olla 20 milj eeroo per vuosi vähintään käytössä.

  Onhan tää hivenen epäuskottavasti toteutettu, mutta raha ratkaisee. Ilman sitä tää kuivuu itsestään kasaan.
   
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Onko joukkueen nimi varikset vai kruunut, mikäli jälkimmäinen niin otsikkoa voisi muokata.
   
 9. Lainaus:
  Kyllä tässä on nyt useampikin kirotusvihre päässyt mukaan. @C.Orr mainitsema muotohan olisi ainoa oikea: Clowns.

  Tämän on pakko olla jokin käytännön pila.
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Täytyy myöntää että tiedotustilaisuuden puitteet olivat lievästi ilmaistuna vaatimattomat mutta tavoitteet ja unelmat sitä vastoin eivät.
   
 11. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Toimittajat väittivät, että olisi venäläinen miljardööri mukana, joka olisi antanut pelkästään palkkakuluihin 100 miljoonaa kruunua. Crownsin porukka väittää, että kyseinen tieto ei pidä paikkaansa ja ei ole venäläistä rahaa takana.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kukas ne viulut maksaa? Todella vaikea kuvitella, että noi pystyisi kasaamaan Ruotsista 2x paikallisen sarjan budjetin ja vieläpä tällaisella puuhastelulla. Ilman venäläistä rahaa ei tule toteutumaan, siitä voisin lyödä 2€ vetoa.
   
 13. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Voisin veikata, että taustalla on armenialais-, suomalais-, sveitsiläis-, venäläistä rahaa, sekä erään armenialais-, suomalais-, sveitsiläis-, venäläisen henkilön entisen yhtiökumppanin ruotsalaista rahaa.
   
 14. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Ihan hyvä stand up -yrityshän tuo oli.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kirjoititko vahingossa yritys, kun tarkoitit esitystä?
   
 16. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Puhutaankohan tässä aidasta vai seipäästä? Aftonbladetin sivuilla sanotaan suoraan, että:"Ägaren är en rysk mångmiljardär som kommer pumpa in 100 miljoner svenska kronor bara i lönebudget, säger Tommy Åström i podcasten." Eli vapaasti suomentaen Åströmin Tomppa toteaa podcastissa, että omistaja on venäläinen monimiljardööri ja tulee pumppaamaan nuo kruunut pelkästään pelaajabudjettiin. Podcastia en itse ole kuunnellut, mutta rohkea veto olisi Aftonbladetilta iskeä suoraksi lainaukseksi väitetty lause, mainita lähde ja olla silti rajusti väärässä. Ei mahdotonta toki kuitenkaan. Tosin noilla vaihtoehdoilla jää vielä sen verran pelivaraa, että omistaja voi olla venäläinen, mutta raha tehty esimerkiksi Donetskin Kansantasavaltaa rakentaessa tai Abhaasiaa turvaamalla ;)

  Tämä projekti on kyllä niin amatöörimäisesti vedetty kasaan, että ihan hirvittää. Tuo tiedotustilaisuus on niin kotikutoisesti vedetty kasaan, että olisi ollut parempi joko viivyttää tiedotusta tai vedellä joku "innovatiivinen" ratkaisu. Jotenkin tuosta tulee pikemminkin mieleen joku ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelijoiden viimeisenä yönä häthätään kyhäämä koulutehtävä eikä venäläisen monimiljardöörin siipien suojissa oleva vakava projekti. Kymmenkunta pelaajasopparia pitäisi olla, mutta silti tiedotustilaisuus vedetään nollabudjetilla ilman konkretiaa tai edes KHL:n tukea...
   
 17. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Aftonbladet on siinä täysin oikeassa, että Tommy Åström on näin sanonut. Mutta sitä en tiedä mistä Tommy Åström tämän tiedon on saanut, koska Crownsin perustajat ovat eri mieltä asiasta.
   
 18. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Aftonbladetista löytyy joku blogi, jossa tiedettäisiin ilmeisesti kertoa, että itse Putin olisi ollut läsnä Venäjän kiekkoliiton perjantaisessa tapaamisessa ja siellä olisi päätetty, että ilman Ruotsin liiton puoltavaa kantaa, ei ruotsalaisjoukkue voi KHL:ssä pelata.
   
 19. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Aivan huikeaa, ehdottomasti pitäisi saada tämä seura KHL:ään. On kavereilla ainakin pokkaa, kun pitävät noilla puitteilla tiedotustilaisuuden. Onkohan myös KHL:n PR-puoli hyväksynyt tämän ulostulon. Jos joku on nähnyt WinCapitan vyölaukkumies-videon, niin se tästä tuli heti mieleen.
   
 20. apulais-GM Jäsen

  Olisi se hyvä jos Ruotsissa olisi KHL-seura. Mutta kyllähän se pitäisi olla niin, että joku olemassa oleva seura siirtyisi liigaan mutta sitähän siis liitto ei salli.
  Ei kuulosta kovin lupaavalta, jos uusi joukkue alkaa pelata jossain hallissa missä jo valmiiksi pelaa joku joukkue. Sama kun Suomeen olisi perustettu HIFK:n, Jokerien, Bluesin ja Kiekko-Vantaan lisäksi KHL-seura pk-seudulle.

  En sitten tiedä montako SHL- ja Elitserien-joukkuetta Tukholman seudulla pelaa. Varmaan aika monta.
  Toki jos miljardööri olisi tosiaan mukana projektissa, niin mikä ettei sitten.

  Jotenkin huono nimi tuo Crowns. Kronor olisi hyvä.
   
 21. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ilmeisesti ruotsalaista joukkuetta ei nähdä ainakaan vielä ensi kaudella. 30.4 oli kait se aika raja, jolloin hakemukset piti jättää ja tässä tassin jutussa, jossa kerrotaan Pekingin hakemuksesta, mainitaan myös Rotenbergin suulla, etteivät tiedä ruotsalaisten projektin tulevaisuudesta. Uutinen siis eiliseltä. Kait se meinaa olisi kuitenkin kertonut tuossa yhteydessä, jos turbulenssista huolimatta ruotsalaiset olisivat hakemuksen jättäneet? Vai olisiko?
   
 22. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Pisteet Ruotsille 100-0, taas kerran.
  KHL menee Kiinaan, Ruotsi jää nuolemaan näppejään | Sportti.com
  "Ruotsin jääkiekkoliitto ei salli ruotsalaisseuran osallistumista KHL:ään". Mikä vittu siinä on että Suomi haluaa olla mukana nuolemassa Putinin persettä? Osa suomalaisista tuntuu tekevän kaikkensa, ettei Suomesta tulisi uskottavasti osa länsi-eurooppaa.
   
 23. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Lainaus:
  Ruotsilla ei ole Kalea ja Hjallista suhmuroimassa...
   
 24. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Suomessa Salonoja koitti jo, mutta ei ollut selänpesijäkaveri. Hjallis ko pessy Kummolan selkää edustussaunassa tarpeeks ni sai jengin tonne koheloon.
   
 25. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Uskoakseni melko harva suomalainen on koskaan edes tavannut Putinia. Saati sitten saanut mahdollisuutta rimmata häntä.

  On kyllä Putinilla onnekas tilanne, kun hänen luonaan on käynyt huippu-urheilijoita, olympiajoukkueita ja nyt viimeisimpänä Rosberg, Räikkönen ja Bottas rimmailuhommissa. HIFK ikoni Jere Karalahti oli aikanaan niin ahkera hommissaan, että ei edes MM pronssipeliin kerennyt.