Mennäänkö väliaikaisesti Venäjälle?

  • Ei mennä

    Ääniä: 292 82,7%
  • Mennään, jos se on ainoa vaihtoehto pelaamiselle

    Ääniä: 61 17,3%

  • Äänestäjiä
    353

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Liigassa
Hienoa uhriutumista.
Uhriutumista? Minähän vaan kaadoin sun täysin tuulesta temmattuja väitteitä faktoilla, joita sinä propagandaksi kutsut.

En tiedä sinun tapaasi lukea iltapäivälehtiä mutta aika selvästi se tuossa lukee. En myöskään iltapäivälehtiä lukiessa juokse eri lähteiden perässä.
Ehkä kannattaisi tarkistaa WHO:n luvut ennenkuin käytät WHO:n lukemia väittämiesi perusteluina. Muutenhan tahallasi tai tahattomasti jaat täällä disinformaatiota, joka ei nyt niin kauhean kaukana ole propagandastakaan.

Lisäksi tässä saa nyt helposti vaikutelman, ettei sinulla olekaan sellaista käsitystä ja faktaa pandemiasta, jonka annat ymmärtää. Ajattelin sinulla sellaista olevan, sillä niin innokkaasti tunnuit täällä mm. minua syyttelevän propagandasta.
 
Viimeksi muokattu:
Noin!

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@Kaspo niin. Tässä sanasta sanaan päivän IS:"KÄSITYS Covid-19-viruksen aiheuttaman koronataudin vaarallisuudesta tarkentuu jatkuvasti. Lokakuun alussa Maailman terveysjärjestö WHO muutti arviotaan koronataudista vähemmän vaaralliseen suuntaan. Koronaviruksen ns. fatality rate eli kuolleiden osuus sairastuneista laskettiin aiemmasta 0,6 prosentista 0,14 prosenttiin. Normaalin flunssan kohdalla luku on 0,1 prosenttia."
Juuh, kyllä mä tuon vilkaisin. Normaalin flunssan "ns. fatality rate" ei ole 0,1, influenssan kyllä.

WHO ei ole muuttanut arviotaan koronataudin kuolleisuudesta, brittiläinen paska-aviisi sen sijaan on tehnyt moisen tulkinnan. Tämän jutun IS nähtävästi löysi ja käänsi suomeksi.

WHO ei ole esittänyt elokuun jälkeen arviota kuolleisuudesta, elokuussa heidän epidemiologinsa arvio kuolleisuudesta oli 0,6%. Eri toimijoiden tutkimusten kuolleisuusarviot (IFR) pyörivät välillä 0,3%-1,4%.

En tiedä sinun tapaasi lukea iltapäivälehtiä mutta aika selvästi se tuossa lukee. En myöskään iltapäivälehtiä lukiessa juokse eri lähteiden perässä.
Luen juttuja kriittisesti, kuten myös muiden lehtien juttuja. Jos joku asia esitetään aiemmasta tiedosta hyvin poikkeavana, tulen entistä kriittisemmäksi.

Varmaan sun kannattaisi juosta niiden lähteiden perässä, ainakin jos aiot levittää "tietoa" keskustelupalstalla. Muuten voi käydä esim. niin että juttusi osoittautuvat perättömiksi, tai miksei jopa propagandaksi.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@Kaspo en tiennyt, että palstalla ei saa julkaista IS:n uutisia. Täytyy käydä lukemassa palstan säännöt uudestaan.
Kuka on kieltänyt? En tiennyt itsekään, melko yllättävää kieltämättä! Saanko lähteen tälle?

Jos tosissaan ollaan, niin kaipa se on keskustelutapa tuokin, kyllä tuo jossain määrin täyttää keskustelun kriteerit. Kai?

1) Heittää tarkistamattomia, harhaanjohtavia lainauksia ja 2) kun saa asiallista vasta-argumentointia ja harhaväitteet ammutaan alas, 3) heilutellaan käsiä ja keksitään lisää perättömiä väitteitä :)
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä tuuri on tainnut Jokereilla käydä toistaiseksi tartuntojen kanssa. Jos pitkin Liigaa on jo nähty tartuntoja ja Venäjällä rampannut Jokerit on säästynyt niin hyvä juttu.

Mutta. Nyt ollaan melkein viikko taas reissussa ja mennään äärimmäiseen itään ja koukataan kazakstanin kautta takaisin. Jatkuuko hillo?

Kahden kotipelin siirtäminen jälleen jos Kiuru laittaa karanteenin päälle yhdestä epäonnisesta tartunnasta - onnistuuko siirrot Avto- ja Vitzaz-peleistä, vai tuomitaanko suoraan tappiot? Ja mielenkiintoinen kysymys että pääsisikö joukkue livahtamaan Sotshiin 30.10. jos Barys-matsin jälkeen 22.10. Suomessa joku raportoisi muistakin tuliaisista kuin halvasta röökistä ja klamydiasta.
 
That's all folks!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy