Mennäänkö väliaikaisesti Venäjälle?

  • Ei mennä

    Ääniä: 298 82,1%
  • Mennään, jos se on ainoa vaihtoehto pelaamiselle

    Ääniä: 65 17,9%

  • Äänestäjiä
    363

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielestäni aihe on niin iso, että se ansaitsee oman ketjunsa ja äänestyksen. Koska asia liittyy myös peliin, niin ehkä tämä ketju olisi sopivampi kuin "pelin ulkopuoliset asiat".

Eletään yhtä jokerihistorian merkittävintä aikaa kaikinpuolin. On varteenotettava vaihtoehto, että Jokereilta jää ensimmäisen kerran historiansa aikana kokonainen kausi pelaamatta. Välttämättä nykyisetkään rajoitukset ei anna mahdollisuutta väliaikaiseen muuttoon Venäjälle.

Jos KHL ei suostu lykkäämään kauden aloitusta ja Jokereilta jää tämän vuoksi kausi pelaamatta, todistaa se, että muilla kuin venäläisillä ei ole väliä, ja Jokerit ei kuulu sarjaan. Ja mitä mahdollisia vaikutuksia tällä on Jokereiden tulevaisuuteen KHL:ssä ja yleisesti?

Äänestykseen toivoisin vain Jokeri-fanien ottavan kantaa, mutta muuten tähän kaikki keskustelu aiheesta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Hyvä ja varsin tarpeellinen avaus, kiitos siitä! Omasta mielestäni KHL voisi päättyä tähän. Taustalla on niin paljon kuraa, joka on tarttunut Venäjältä ja oligarkeista Jokereihin. Jos vielä pelaajien ja muiden seurassa toimivien terveydessä otetaan venäläiseen tyyliin Venäjällä riskejä, viimenenkin raja on ylitetty.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Jos sivusta voi sanoa niin äläkää menkö jokerilaaset sinne. Rajansa kaikella - ja yksi tärkeimmistä Suomen ja Venäjän välillä. Mitä jää identiteetistä jäljelle, jos hypätään kaudeksi (tai kuka tietaa vaikka pariksi) Pietariin setä Putinin myhäilevien silmien alle?
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Helppo ratkaisu. Karjalan Jokerit.

Karjalaa on molemmin puolin rajaa ja olihan esim Itävallan toinen Formula-kisa nimetty maakunnan mukaan, kun kahta saman alueen GP:tä ei saa olla (tms. porsaanreikä jolla se kierrettiin) On ollut San Marinon ja Luxemburgin GP't aikanaan.

Pelatkaa Karjala nimen alla, eikös se ole sponsorinakin? Ainakin jotain semmosta Narri-logolla kuvitettua Karjala-olutta tuli juotua Sabatonin keikalla.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Pakkohan noista pelaajasopimuksista on pitää kiinni ja jos venäläisiä joukkueita ei saada Suomeen niin onko muita vaihtoehtoja, en usko. Täysin absurdi tilanne kaiken kaikkiaan.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Eilen totesin että alkukausi voisi vielä mennä Pietarin puolella. Enemmän asiaa mietittyä ei tuossa ole mitään järkeä loppujen lopuksi. Taisi tuohon vaikuttaa vaan omat epätoivoiset ajatukset. Olisihan se ikävää jos koko kausi jää väliin niin miettii epätoivoisia ratkaisuja. Kaksi vaihtoehtoa tällä erää. Joko leiri pystyyn Pietariin tai kausi väliin kokonaan. Vaikka sitä kuinka haluaisi nähdä Jokereiden pelaavan niin jälkimmäinen ratkaisu on oikea.
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakkohan noista pelaajasopimuksista on pitää kiinni ja jos venäläisiä joukkueita ei saada Suomeen niin onko muita vaihtoehtoja, en usko. Täysin absurdi tilanne kaiken kaikkiaan.
Eikös koronan myötä nyt tullut niitä irtisanomis/lomautuspykäliä, mitä Liiga-jengitkin teki sopeuttaakseen taloutta. Kaikille pelaajille lomautuslappu kouraan? Jos vaihtavat työpaikkaa, niin onhan Jokereilla koko kausi aikaa rakentaa tulevaa nippua.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Älkää menkö sinne. Jotenkin alkaa tuntua ihan absurdilta, kuten edelläkin todettiin, nämä vaateet, jos siis tosiksi osoittautuvat. Ja vaikka se Venäjälle muutto olisikin pelkkä tornihuhu, niin Veli Korona pitää huolta siitä, että pelaaminen Venäjän liigassa maan tietyn kehitysmaa-tyylin huomioonottaen on hankalaa, ellei mahdotonta. Minulla ei ole mitään kaunaa, tai vihaa siitä, että Jokerit tämän KLH-turneen aikoinaan aloitti, enkä näin muodoin ole heidän Liigaan, tai suomalaisiin sarjoihin paluutansa vastaan. Onhan tämä näin urheilun seuraajasta aikamoista aikaa ja en siis tarkoita tällä sitä, että harmittaisi pelien vähyys, vaan sitä, että KHL:n kausi käyntiin kaameassa koronatilanteessa ja NHL:n kuplasuunnitelmat ovat vähintäänkin mielenkiintoisia "viritelmiä". Ei koskaan olisi voinut kuvitella pääsevänsä/ joutuvansa todistamaan moista. Minun Liigaan Jokerit on aina tervetullut takaisin.
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
VIIPURIN REIPAS

Itsestäänselvä ratkaisu. Olen tämän sanonut aikaisemminkin, ja sanon taas. Toiminta pysyvästi tuohon vanhaan venäläiseen kaupunkiin.
Viipuri ei taida olla vanha venäläinen kaupunki muuta kuin venäläisten unelmissa. Edelliset 75v ei muuta sitä edeltänyttä yli tuhatvuotista aikaa mitenkään. Kaunis ajatus noin muuten, taitaisi Reipas vain joutua pelaamaan joka tapauksessa Pietarissa?
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
En tiedä kuinka realistista tällainen kelailu on mutta nyt olisi Liigalla paikka tarjota Jokereille Liigalisenssiä ensi kaudelle - vaikka sitten pelaisivat kakkosjoukkueella liigaa ja sillä muukalaislegionallaan KHLää Pietarissa.

Kateus syrjään ja talous edellä - Jokereiden tulo liigaan Jokerikorttina (pun intended) toisi kyllä valtavan boostin ensi kaudelle jota varmaan yhden sun toisen liigajengin talous kiittäisi
Miksi joku Jokerien kakkosjoukkue toisi "valtavan boostin"? Ja onko sellaista joukkuetta olemassakaan? KiVa?
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"
(1)
  • Tykkää
Reactions: ilu

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Nyt olis viimeistään aika lähteä Kohelosta. Mut eikö ne oikeasti KHL:ssä ymmärrä että kautta ei voi aloittaa ajoissa edes Venäjällä, koska tilanne on niin paha. Pandemia jyllää vielä.
Se pelattaisiin tyhjille katsomoille.
Eikä siinäkään ole järkeä.
KHL antaa ihan varmasti jossain vaiheessa periksi. Samoin kuin silloin ku Jokerit ei jatkanut kautta maaliskuussa.

Onko tämä uutinen oikeasti nyt totta, vai jonkun lehden uutisankka?
 

Hatchetman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viipuri ei taida olla vanha venäläinen kaupunki muuta kuin venäläisten unelmissa. Edelliset 75v ei muuta sitä edeltänyttä yli tuhatvuotista aikaa mitenkään. Kaunis ajatus noin muuten, taitaisi Reipas vain joutua pelaamaan joka tapauksessa Pietarissa?
Kauemmin Viipuri on Venäjää ollut, kuin Suomen Tasavaltaa tai Suuriruhtinaskuntaa: 105 vuotta Tsaarin omistamaa suuriruhtinaskuntaa + 25 vuotta Suomen Tasavaltaa, vs. 178 vuotta kiinteä osaa Venäjän tsaari/keisarikuntaa, neuvostotasavaltaa tai federaatiota.

Tietysti oli ensimmäiset 420 vuotta Ruotsin rajakreivikunta.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
"I'll put on a show. Watch me on YouTube" -Trevor Gillies
”Ei mikään naurettava Ilmalan Puuhamaa, vaan perinteistä DDR-tunnelmaa ja lätkää. Tosin kaipaan aikoja, jolloin toppatakkiset äijät tupakoivat seisomakatsomossa, finninaamat huusivat popkornia ja IFK sai taklata.” -Riku Rantala Helsingin Jäähallista

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kokonainen kausi ilman Jokereita kirpaisisi, vaikkakin siihen on henkisesti pyrkinyt valmistautumaan jo maaliskuusta lähtien. Jos se kuitenkin samalla tarkoittaisi riitaantumista idän toverien kanssa ja sitä myöden isoa askelta kohti kotimaan sarjoja, niin otetaan vastaan.

Vastaukseni siis: ei mennä.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
EI mennä. Ei missään nimessä mennä. Jos sinne lähdetään, niin kyllä rupeaa kamelin selkä katkeamaan täältä suunnalta. Rakas seura on kyllä sitten viety aivan liian kauas siitä mitä ja missä se joskus oli. En ois ikinä uskonut tätä sanovani, mutta jos Venäjän liigaa pelataan vielä kaiken lisäksi Venäjällä Jokerit nimellä ja logolla, niin ollaan lähellä pistettä, jossa joutuu miettimään onko mulla enää jengiä olemassa? Tätä mieltä mä oon ja se ei siitä muutu. Surullista.
 
Suurin ongelma on se, että ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja.

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tarkemmin ku miettii, niin se voisi tarkoittaa että jos ei suostuta menee Venäjälle pelaa pelejä, niin liiga tulisi mahdollisesti kysymykseen, ehkä. Liigaseurat kiittäisi siinä vaiheessa. Lisenssi tulisi heille maksamaan siinä vaiheessa vähemmän. Tuolla liiga osiossa pyöritellään juuri mahdollista liigaan paluuta. Mut edelleen hallin omistaisi Venäläiset. Mut eikö se ollu niin että Jokereilla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus KHL:n kanssa?
Sen pystyis varmaan purkaa yhteisymmärryksessä, mahdollisesti!!
Onko muilla tietoa asiasta?
 

Ikuri

Jäsen
Venäjällä (Pietarissa) kotiotteluiden pelaaminen ei saa olla vaihtoehto Helsingin Jokereille. Oma sydän siinä särkyisi, jos Venäjälle muutamme. Hyvin vaikea kuvitella, mistä elämääni löytyy korvaavaa toimintaa Jokereiden kannattamisen ja seuraamisen tilalle, mutta Venäjälle edes väliaikaisesti muuttaminen olisi itselleni viimeinen pisara ja eurooppalaisen jääkiekkoilun seuraaminen saisi jäädä. On muuten haikea olotila jo nyt, vaikka vain ajattelen aihetta.
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,FPS,NHL
Ei kiitos. Helsingin Jokereiden koti otteluiden pelaaminen Venäjällä, ja pahimmassa tapauksessa rotan pesässä ei saa olla edes vaihtoehto! Jossei liigaan ole mahdollista palata ensi kaudeksi niin sitten pelaajille yms henkilökunnalle lomautus ja jatketaan seuraavana kautena taasen.
 
Kysymyksessä puhutaan väliaikaisesta menemisestä. Mikäli väliaikaisella tarkoitetaan kokonaista kautta, niin en näe Jokereiden menevän Venäjälle. Jos taas väliaikaisella tarkoitetaan osaa kaudesta, niin pidän tätä ihan mahdollisena.
 
RELEASE THE KRAKEN

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kysymyksessä puhutaan väliaikaisesta menemisestä. Mikäli väliaikaisella tarkoitetaan kokonaista kautta, niin en näe Jokereiden menevän Venäjälle. Jos taas väliaikaisella tarkoitetaan osaa kaudesta, niin pidän tätä ihan mahdollisena.
Mitään takuuta vain lyhytaikaisesta siirrosta tuskin pystyy kukaan antamaan. Jos lyhytaikaisen siirron jälkeen vaihtoehdot olisivat kauden jatkaminen loppuun Venäjällä tai sen päättäminen kokonaan Jokereiden osalta, olisi vaikea uskoa Jokereiden päätyvän jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Jos Jokerit lähtee Venäjälle, on heidän oltava valmiina pelaamaan siellä koko kausi.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tarkemmin ku miettii, niin se voisi tarkoittaa että jos ei suostuta menee Venäjälle pelaa pelejä, niin liiga tulisi mahdollisesti kysymykseen, ehkä. Liigaseurat kiittäisi siinä vaiheessa. Lisenssi tulisi heille maksamaan siinä vaiheessa vähemmän.
Ei se ihan noin yksinkertaista ole. Sanoisin, että pysyvä paluu saattaisi onnistua, mutta vuoden keikka ei varmasti. Ei ainakaan ilman mottipäistä summaa. Liigalisenssistä tuleva joukkuekohtainen siivu on isossa kuvassa aika mitätön ja toisaalta voimassaolevalle TV-sopparille olisi yksi potin ottaja lisää. Ns. pysyvä palaaminen olisi sitten toinen asia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy