Pinna per peli pakkorako, koska generational talent.
Bedard menetti tuon statuksen samalla hetkellä, kun Blackhawks hänet varasi.
Pinna per peli pakkorako, koska generational talent.
Missä se tulituki näkyi kun seuraavaksi paras teki 58p ja seuraavaksi paras hyökkääjä 51p ja crosby tosiaan 102pJoukkue oli toki surkea, mutta tulitukea oli kyllä nykyiseen Blackhawksiin verrattuna paremmin. Tuon 2005-06 kauden jälkeen ei tulokkaat olekaan sataan pisteeseen yltäneet. Sikäli poikkeuksellinen kausi tuo oli, että Crosbyn lisäksi myös Ovechkin tulokkaana paukutti vielä hieman paremmat lukemat tauluun. Malkin ja Barzal ovatkin sitten olleet lähimpänä sataa pistettä tulokkaina 85 pisteellään. McDavid olisi ehkä saattanut sataan pisteeseen tulokaskaudellaan yltää, jos olisi terveenä pysynyt sekä kiristänyt hieman tahtia. Hän oli sellaisessa 87 pisteen tahdissa. Bedardille Matthewsin tulokaskausi on hyvä mittatikku.
Kaudella 2005-06 vihellettiin kyllä aivan posketon määrä jäähyjä, mikä liittyi varmasti NHL:n uusien sääntöjen sisäänajoon. Mutta jos viime kaudella Ottawa Senators oli 1027 minuutilla jäähyherkin joukkue, niin kaudella 2005-06 tuo määrä olisi ollut liigan kolmanneksi vähiten. Nyt kun Ottawa oli ainoa yli tuhat minuuttia jäähyjä kerännyt joukkue, niin Crosbyn ja Ovechkinin tulokaskaudella 28 joukkuetta ylitti tuon kyseenalaisen rajapyykin. Ovechkin teki tuolloin ylivoimalla 52 ja Crosby 47 pistettä.
Missä se tulituki näkyi kun seuraavaksi paras teki 58p ja seuraavaksi paras hyökkääjä 51p ja crosby tosiaan 102p
Boldaamaani kohtaan sen verran, että kyllä tulee toki saamaan ykkössentterinä vastusta vastakkainpeluutuksen muodossa, mutta toisaalta johtuen Blackhawksin surullisen heikosta tasosta, Bedard tulee myös hyötymään siitä, että 82 pelin mittaisessa kaudessa vastapuolen joukkueiden ei tarvitse laittaa matseissa ihan 100% suoritusta. Sanotaan nyt vaikka, että jos kuitenkin vastustaja tahkoaa sen 4-5 maalia Haukkojen verkkoon, niin ei se paljon merkitse, jos siellä käy joku Bedardin poika toisessa erässä vähän kutittelemassa oman kassarin maaliverkkoja.Viimeisen viidentoista vuoden aikana ainoastaan McDavid ja Barzal ovat pystyneet yli 80 pisteen tahtiin tulokaskausillaan. Vastaavasti Barzal ja Panarin ovat ainoat yli 70 pistettä kaudessa tehneet pelaajat samalla ajanjaksolla. Ottaen samalla huomioon Chicagon joukkueen tulevalla kaudella, olisi 70 pistettä Bedardille hyvä saavutus. Oletettavasti pääsee erityishuomion kohteeksi vastakkainpeluutuksissa heti alusta alkaen, mikä lisää vaikeusastetta tehoiluun.
Siitä vaan imemään vaikutteita tulevia höntsä-otteluita varten.
Jospa Hakanpää on käyttänyt koko kesän tuon tekniikan oppimiseen ja yllättää tulevalla kaudella kaikki tekemällä 30+ maalia juuri tuolla tyylillä. Siinä olisikin aikamoinen pommi.Minusta on hämmentävää, että tällaista laukojaa ei ole ennen NHL-tasolla nähty. Olettaisin pelaajien ja valmentajien kokeilevan kaikkea uutta, jolla voisi saada ratkaisevaa eroa muihin. Jääkiekko on loppupeleissä ihan raakaa maalintekopeliä, joten laukaisun kehittäminen ja eri tekniikoiden tutkiminen luulisi olevan prioriteettilistassa korkealla.
Innolla kyllä odotan, että minkälainen ase tuo kiskaisu on aikuisten peleissä. Ja tuleekohan tuollaisesta vedosta eräänlainen standardi.
Minusta on hämmentävää, että tällaista laukojaa ei ole ennen NHL-tasolla nähty. Olettaisin pelaajien ja valmentajien kokeilevan kaikkea uutta, jolla voisi saada ratkaisevaa eroa muihin. Jääkiekko on loppupeleissä ihan raakaa maalintekopeliä, joten laukaisun kehittäminen ja eri tekniikoiden tutkiminen luulisi olevan prioriteettilistassa korkealla
Muistelen että tuo tarina meni niin että Bedard murti oikean eli alakätensä, ja tykkäsi jääkiekosta niin paljon että laukoi tuon ajan vain yhdellä kädellä. :D Tekniikkaa ei siis pitänyt muuttaa, vaan loukkaantumisen aikana yläkädestä tuli valtavien toistomäärien kautta poikkeuksellisen vahva ja tämä on syynä tuohon laukaukseen.Bedardin jälkeen sellaisia kyllä tulee liigaan kun nähdään miten tuhoisa ase tuo on. Varmaan sata kertaa todettu, mutta sanotaan nyt kuitenkin, että tuo Bedardin poikkeuksellinen laukaisutekniikka on peruja nuoruudesta kun oli murtanut kätensä (ranteensa?) ja oli pakko löytää erilainen tapa laukoa.
Unohdit Daiglen!Vähän jo jännittää. Lindros, Crosby ja McDavid. Nyt Bedard.
Eniveis, laukomaan kannattaa harjoitella/opetella ilman sivuttaisvetoa tai muitakaan maneereita.
Varmaan pahin mahdollinen kaksikko aloituksissa vastassa heti ensimmäiseen peliin.Crosby ja Malkin suorastaan alistivat aloituksissa
Eihän Malkin ole ollut oikeastaan koskaan hyvä aloittaja. Crosby nyt tietenkin meni ja kehitti senkin ominaisuuden eliittitasolle, kun joku meni vihjailemaan että ei ole kummoinen siinä hommassa.Varmaan pahin mahdollinen kaksikko aloituksissa vastassa heti ensimmäiseen peliin.