Jos ykkösvarausta miettii niin kyllä mun mielestä Slafkovsky ja Hischier varattiin niin, että heillä oli aika vahva pohjoisamerikkalainen haastaja. Viime vuonna Shane Wright sitten putosi yllättäen jopa neloseksi. Nolan Patrickin kohdalla arvelutti jo varaushetkellä loukkaantumiset ja siinä mielessä valinta hänen ja Hischierin väliltä osui Devilsillä oikeaan. Toki voidaan todeta, että Makar on ollut sen varausikäluokan paras pelaaja tähän mennessä.Ei Kakkoa laitettu haastamaan Hughesia kuin Suomessa. Noilla pohjois-amerikkalaisilla on vaan niin iso kotikenttäetu, että kuiva vuosi saa olla siellä, jotta ykkösvaraus valuu Eurooppaan.
E. Annetaan nyt sen verran siimaa, että pelipaikallakin on iso merkitys. Sentteri voittaa tasapelissä aina laiturin. Jos Kaapo olisi sentteri, loppukiri olisi luultavasti riittänyt laituri-Hughesia vastaan. Mutta Hughes oli about pari vuotta päivänselvä ykkösvaraus ja vasta viime metreillä hänen asemaansa hiukan kyseenalaistettiin.
Ymmärrän etteivät Hughes, Lafreniere, Power tai Slafkovsky ole mitään maagista esittäneet tulokaskausillaan, mutta kyllä kaikkien mahdollisten tilastojen valossa Bedardin kuuluisi olla (super)tähti jo tulokaskaudellaan kera Calder Trophyn. 60 pistettä yli 75 pelin kaudella pitäisi olla paperia, kysymysmerkkinä vaan riittävätkö ketjukavereiden kädet ja jalat Bedardin perässä.Aika kovia odotuksia Bedardilta jo eka kaudesta. Oma veikkaukseni, että pisteet noin 40 eka kaudelta.
Mitä Bedardin hypetyksestä olen ymmärtänyt niin kyllä tuo 60 pinnaa pitäisi paperia olla, mikäli liikaa pelejä ei missaa. Vertauksena Matthews painoi tulokaskaudella 69p ja Eichel 56p ja näitä varmaankin voi käyttää realistisina vertauskohtina. McDavidin yli piste-per-peli tahti voi olla liikaa, varsinkin kun ottaa huomioon Chicagon rosterin tason.Ymmärrän etteivät Hughes, Lafreniere, Power tai Slafkovsky ole mitään maagista esittäneet tulokaskausillaan, mutta kyllä kaikkien mahdollisten tilastojen valossa Bedardin kuuluisi olla (super)tähti jo tulokaskaudellaan kera Calder Trophyn. 60 pistettä yli 75 pelin kaudella pitäisi olla paperia, kysymysmerkkinä vaan riittävätkö ketjukavereiden kädet ja jalat Bedardin perässä.
Jos nyt pääsee heti kärkeen ykkösylivoimaan käyttämään laukaustaan niin eiköhän niitä pisteitä tule ihan hyvin.Mitä Bedardin hypetyksestä olen ymmärtänyt niin kyllä tuo 60 pinnaa pitäisi paperia olla, mikäli liikaa pelejä ei missaa. Vertauksena Matthews painoi tulokaskaudella 69p ja Eichel 56p ja näitä varmaankin voi käyttää realistisina vertauskohtina. McDavidin yli piste-per-peli tahti voi olla liikaa, varsinkin kun ottaa huomioon Chicagon rosterin tason.
Näissä vertailuissa olisi hyvä ottaa huomioon myös NHL:n dramaattisesti nousseet maalimäärät. Esimerkiksi McDavidin tulokaskaudella oli joukkueiden tehtyjen maalien keskiarvo 2.71 ottelua kohden, kun taas menneellä kaudella se oli 3.18. McDavidin tulokaskauden pistekeskiarvo 1.07 vastaisi siis viimekaudella hieman yli sadan pisteen tahtia.Mitä Bedardin hypetyksestä olen ymmärtänyt niin kyllä tuo 60 pinnaa pitäisi paperia olla, mikäli liikaa pelejä ei missaa. Vertauksena Matthews painoi tulokaskaudella 69p ja Eichel 56p ja näitä varmaankin voi käyttää realistisina vertauskohtina. McDavidin yli piste-per-peli tahti voi olla liikaa, varsinkin kun ottaa huomioon Chicagon rosterin tason.
Aika kovia odotuksia Bedardilta jo eka kaudesta. Oma veikkaukseni, että pisteet noin 40 eka kaudelta.
Ei se joku 50-60 pistettä ole mikään älytön odotus draftin ykkösvaraukselle.Vähän jäitä hattuun odotusten kanssa. Toiset sopeutuu nopeammin ja toiset hitaammin. Ehjä kausi ja riittävästi vastuuta +peliaikaa.. tehot tulee sieltä kyllä sitten ajallaan.
Barzal teki 85 pinnaa ekalla kaudellaan, siihen siis tähdätään ja sen yli.
Barzal oli pari vuotta vanhempi, joten ei mene vertailussa yksi yhteen. Bedard tekee reippaasti yli 100 pistettä kun on saman ikäinen mitä Barzal tulokaskaudellaan. Itse veikkaan 60-70 pisteen kautta Bedardille. Voi olla että vihkoon menee veikkaus.
Crosby teki aikanaan lähes yksinään tajuttomat tehot aivan surkeessa Pittsburghissa, eli siinä Connorille vähimmäistavoite.
Joukkue oli toki surkea, mutta tulitukea oli kyllä nykyiseen Blackhawksiin verrattuna paremmin. Tuon 2005-06 kauden jälkeen ei tulokkaat olekaan sataan pisteeseen yltäneet. Sikäli poikkeuksellinen kausi tuo oli, että Crosbyn lisäksi myös Ovechkin tulokkaana paukutti vielä hieman paremmat lukemat tauluun. Malkin ja Barzal ovatkin sitten olleet lähimpänä sataa pistettä tulokkaina 85 pisteellään. McDavid olisi ehkä saattanut sataan pisteeseen tulokaskaudellaan yltää, jos olisi terveenä pysynyt sekä kiristänyt hieman tahtia. Hän oli sellaisessa 87 pisteen tahdissa. Bedardille Matthewsin tulokaskausi on hyvä mittatikku.
Joo kyllähän tuo vaatisi vierelle vielä jonkun muunkin kuin Hallin, niin tulituki olisi 05-06 pittiksen tasoinen.
Mutta kuitenkin, älyttömän kauden Sid veti NHL:n lähes huonoimmassa joukkueessa. Siinä on oiva tavoite Bedardille.