Conan O'Brien

  • 449 387
  • 1 807
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tota Conanin podcastia tulee kuunneltua säännöllisesti ja on kyllä täyttänyt mainiosti sen tyhjiön minkä talk show jätti.

Sen jälkeen kun sub lopetti ohjelman näyttämisen tuota talk showta en ole enää seurannut, joten tuo tv puolella lopettaminen ei sinällään itselle kolahda, kun se surutyö on jo tehty.

Podcastissa Conan toimii ihan saakelin hyvin kun tosiaan voi vaan antaa mennä, jopa ne sen mainokset on hauskoja, mikä on kova suoritus. Podcastin parhaimpia hetkiä ovat olleet Beatles-imitaatiot, Jeff Goldblumin kehräys ja se kun Conan luki fifty shades of greytä (löytyy muuten YouTubesta).
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Seurasin aika paljon Conania sieltä ysärin loppupuoliskolta jonnekin 2010 tienoolle. Ei tämä viime vuosien formaatti enää ole toiminut. Syitä on monia ja yksikään ei ole ettenkö Conanista persoonana pitäisi.

Jostain syystä muut talk show:t on pyyhkinyt lattiaa Conanin show:lla jo ainakin 5-10 vuotta. Tämän kertoo katsojaluvut, sen myötä vieraat ei tunnetuimmasta päästä.
Itsekin siirtynyt viimeisen 10v aikana katsomaan youtubesta parhaat klipit Jimmy Fallonista, James Cordenista, Graham Nortonista ja kaikista parhaiten mun kieroon huumoriin upposi Graig Ferguson, todella sääli että lopetti show:nsa. Oli ylivertainen mun mielestä.

Conan lähtee nyt oikeaan suuntaan. Tuo sen kohelo tyyli ja kuiva huumorikin sopii matkailuohjelmiin missä kulttuurit törmää. Olen nämä muutamat viime vuosilta katsonut ja ovta mun mielestä parempaa viihdettä kuin hänen nykyiset talk show:nsa.
Saatetaan nähdä ehkä Suomessakin, miksipä ei.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Conanin ongelma YouTube kanavalla (kuten mm. Colbertillakin) oli pitkään mielestäni klippien lyhyys tai huonot videon otsikot. Sekaan mahtui myös tietenkin hyviä, mutta monesti oli joku 1 min klippi tai otsikko ei vastannut keskustelua/houkutellut katsomaan. Nykyään sitten alkoi olla parempia, mutta vieraat sitten ö-tason sivuosansivuosa Flulaa-tyyppejä. Myös monologien kuvatekstit olivat monesti Conan Monologue 11/12/16. Eipä tuota paljon kiinnostanut klikata, vielä kun saattoi olla lyhyt pätkä eikä koko monologi.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Conanin Late Night Show ja siihen Norm MacDonald vieraaksi. Ai ettien että.

CNBC:ltä tuli kytättyä show vuosituhannen vaihteen molemmin puolin ja sieltä on hyvät muistot.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Conan on ehkä vähän liikaa persoonana itselle, mutta toisaalta maltillisempi kuin Fallonit ja kumppanit. Tullut kyllä paljon seurattua ja ollut omasta mielestäni parhaimmillaan vieraiden ja noita vanhoja monologejakin silloin tällöin tullut katsottua. Viime aikoina itsekin katsonut sitten enää lähinnä noita remoteja, kun vieraiden taso romahtanut. Paljon hyviä persoonia ollut tiimi täynnä noiden clippien perusteella.

Ikävä kyllä tulee esim. Burr+Conan -comboa, mutta minkäs sille voi. Todellisuudessa se HBO:n ohjelma tulee varmaan olemaan hyvin lähellä nykyistä toimintaa, mutta saa enemmän mediatilaa, kun "lopettaa". Olettaisin ainakin näin.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Vieläkin ihmettelen, miksi Conan lopetti Clueless Gamerin teon. Se oli yksi Conanin suosituimmista osioista. Uusia mielenkiintoisia pelejä on tullut vaikka kuinka paljon sitten edellisen Clueless Gamer-jakson. Sehän pilattiin harmillisesti vieraiden mukahauskoilla jutuilla, joita oli enemmän kuin itse pelaamista.

Clueless Gamer oli kyllä hauska, mutta siitä tehtiin uusien pelien mainoskanava. Alunperin Conan ja Aaron pelasivat jotain vanhempia pelejä ja Conan antoi hölmöjä arvioitaan niistä. Myöhemmin he pelasivat julkaisuun tulevia uusia pelejä ja Conan aina esitti alussa hirveän kiinnostunutta, vaikkei oikeasti tiennyt pelistä mitään. Lopun hölmöt arviotkin katosivat jonnekin. Ja tosiaankin Aaron korvattiin monesti jollain vieraalla, jonka kanssa saatettiin puhua vieraan uudesta projektista tai sitten keskityttiin johonkin sketsiin. Toki osaa vieraista kiinnosti itse peli, mutta heillä ei ollut samanlaista nörtti-imagoa kuin Aaronilla eikä saatu luotua samaa kontrastia, kun Conan ei voi jotain julkkisvierasta uskottavasti kutsua nörtiksi. Harmi, että lopetettiin. Nopealla vilkaisulla nuo keräsivät kuitenkin miljoonia katselukertoja.

Todellisuudessa se HBO:n ohjelma tulee varmaan olemaan hyvin lähellä nykyistä toimintaa, mutta saa enemmän mediatilaa, kun "lopettaa". Olettaisin ainakin näin.

En oikein ymmärrä, mikä pointti tällä olisi. Ei Conanilla ole sellaista egoa, jota tarvitsisi ruokkia mediahuomiolla. Vai mitä tarkoitit?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Aikansa kutakin. Mielestäni päivittäiset talk show:t eivät enää sovi nykypäivään. On helpompi vain tsekata joku yksittäinen klippi sieltä täältä kuin katsoa koko ohjelma läpi kuten aiemmin.

Conan on tarjonnut itsellni noin 20 vuotta viihdettä. Eihän Conan ikinä päässyt samalle tasolle kuin Late Nightissa aikoinaan. Tonight Show oli kyllä parhaimmillaan huikeaa settiä, mutta ikävästi kyllä huomasi, että odotukset oli pomoilta jotain muuta kuin, mitä Conan oli tottunut tekemään. Siihen päälle Jay Leno ja loppu onkin historiaa.

TBS:llä show on ollut vaihtelevaa. Välillä ihan timanttisia sketsejä ja vieraita, mutta aivan liian usein ihan yhtä huttua. Conan on kuitenkin parhaimmillaan muualla kuin kertomassa monologia tai haastattelemassa jotain turhaa julkkista. TBS:n show kärsi myös siitä, että niin monet Conanin käsikirjoittajista/näyttelijöistä jäi matkan varrella pois. Nuo olivat itselleni ainakin valtavan iso osa sitä ohjelmaa, jota halusin katsoa.

Tuota 30min show:ta en ole tainnut juuri katsoa yhtään. Jos Conan aikoinaan ilman Andya oli iso menetys, oli Joelin ja Maxin ja lopulta koko bändin menetys valtavan iso menetys ohjelmalle.

Onneksi Conan kuitenkin tekee show:taan omaan tuotantoyhtiönsä kautta, jonka työntekijöitä henkilökunta on. Jordanit ja Sonat ovat siis mukana luultavasti jatkossakin.

Ja onneksi nuo Late Nightin parhaat pätkät löytyvät nykyään netistä. Noitten parissa tulee edelleen välillä viihdyttyä yhtä hyvin kuin silloin teini-iässä.

HBO Max:n ohjelmaa odotan innolla. Viikottainen sykli sopinee Conanille paljon paremmin ja katsojalle tuo on kuitenkin niin paljon helpompi sitoutuminen kuin katsoa 4 jaksoa per viikko.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En oikein ymmärrä, mikä pointti tällä olisi. Ei Conanilla ole sellaista egoa, jota tarvitsisi ruokkia mediahuomiolla. Vai mitä tarkoitit?
Lähinnä tuota uuden ohjelman mainostamista meinasin. Kaikissa noissa lopettamisuutisissa se kuitenkin mainitaan ja kerää enemmän klikkejä, jos sanotaan lopettavan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Burr on niitä harvoja vieraita, jotka saavat Conanin hajoamaan naurusta. Näissä haastatteluissa Conanin ei tarvitse ottaa ohjaksia käteensä ja viihdyttää katsojia, niin kuin monien vieraiden kohdalla. Conanin ei myöskään tarvitse tehdä liiemmin mitään pitääkseen haastattelun käynnissä. Hänen tarvitsee lähinnä heittää polttopuita pönttöön ja nauttia. Joskus on meinaan ikävä katsoa, kun Conan joutuu miltei antamaan tekohengitystä pitääkseen haastattelun elossa. Burrin kanssa hän ymmärtää ottaa takapenkin roolin ja antaa haastateltavan viedä. Joku Fallon tunkisi väliin vähän väliä, vaikka ei tarvitsisi.

Ja tosiaankin pakko mainita, että tasan kuukauden päästä on tämän ohjelman viimeinen jakso. Sen jälkeen Conan siirtyy HBO Maxin puolelle tekemään showta, josta ei ole hirveästi tietoa valunut. Hyvä homma on, että Conanin koko jengi taitaa siirtyä mukana, joten saamme jatkossakin nauttia hänen omalaatuisesta työryhmästä. Toiveena on, että HBO:lla hän voisi viedä showtaan roisimpaan suuntaan, joskin en usko, että samanlaista dadaistista settiä on luvassa kuin aikoinaan Late Nightissa. Kyllä sen huomasi, kun Conan siirtyi Tonight Showsta TBS:llä, että meno vapautui hieman, joskin onhan se vielä kaukana Late Nightista. Voi tietenkin olla, että kun niitä alkuperäisiä käsikirjoittajia ei ole mukana, niin semmoisia juttuja ei vaan enää kirjoiteta. Odotan kuitenkin mielenkiinnolla mitä tuleman pitää. Conan ei pelkää uudistua ja nykypäivänä talk show -homma ei toimi enää kuin ennen vanhaan, joten pitää kokeilla uusia juttuja. Toivottavasti heillä on nyt joku hyvä suunnitelma tulevaisuutta varten.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office




Siinä Conanin jäähyväiset "perinteisen" talkshown osalta.

Onneksi kyseessä ei ollut jäähyväiset showbisneksestä koska ura tosiaan jatkuu HBO:n puolella mutta kyllä tuota katsoessa silti vähän herkistyi.
2000-luvun alusta kun Sub TV sitä alkoi suomessa näytää niin siitä lähtien miehestä pitänyt ja enemmän ja vähemmän seurannut kokoajan.
 
Onneksi kyseessä ei ollut jäähyväiset showbisneksestä koska ura tosiaan jatkuu HBO:n puolella mutta kyllä tuota katsoessa silti vähän herkistyi.
2000-luvun alusta kun Sub TV sitä alkoi suomessa näytää niin siitä lähtien miehestä pitänyt ja enemmän ja vähemmän seurannut kokoajan.

Samoin, olen myös seurannut Conania jo parikymmentä vuotta. Viimeiset kaksi vuotta huomattavasti vähemmän kuin aiemmin, mutta jäähyväiskuukausi tai pari tuli seurattua tiiviisti. Oli kyllä mukavaa, että Conan sai arvoisensa vieraat viimeisiin jaksoihin. Toivottavasti HBO:lla homma jatkuu jo pian, mutta veikkaan, että uusi show ei ala ainakaan tänä vuonna.
Jännä muuten nähdä, tuleeko Team Cocon Youtube-kanavalle enää uutta sisältöä vai tulevatko HBO-klipit HBO:n Youtube-kanaville..
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Jännä muuten nähdä, tuleeko Team Cocon Youtube-kanavalle enää uutta sisältöä vai tulevatko HBO-klipit HBO:n Youtube-kanaville..

Kokonaisia haastiksia/mitäikinäsieltätuleekaan lienee ainakin turha odotella youtubeen ns. virallisia kanavia pitkin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Bill Maher on myös HBO:lla ja jä häneltä ainakin tulee melkein koko show youtubeen välittömästi.

Toivottavasti sama toteutuu Conaninkin kohdalla. Kai se riippuu vähän ohjelman formaatista. Ja ehkä minulle vain on jäänyt väärä käsitys HBO:n politiikasta julkaista sisältöjään muilla alustoilla.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Jon Oliver on myös HBOlla ja häneltä tulee aina se pääpuheenaihe youtubeen ja monesti se on lähes koko ohjelman mittainen. Lisäksi lyhyempiä web exclusive videoita saattaa tulla youtubeen silloin jos on sillä viikolla ollut tauolla.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Onhan tämä nyt tietyn aikakauden loppu, kun Conan lopettaa nämä hommat. Onneksi podcast pyörii ja netti on täynnä näkemättömiä klippejä ja sitten joskus toivottavasti mahdollisimman pian uusi ohjelma alkaa. Muut tämän hetken Late Night -ohjelmat ja juontajat eivät vaan herätä kovin paljoa tunteita, ainakaan positiivisia, niin mitään korvaavaa ei oikein löydy. Graham Nortonin show on toki hyvä, mutta se ei ole sama.

Hieno tuo Conanin kiitospuheenvuoro ja hyvä ettei tarvinut lähteä samanlaisin tunnelmin kuin NBC:llä reilu kymmenen vuotta sitten. Hyvä, että Conan antaa kredittiä taustajoukoilleen. Siellä on paljon porukkaa, jotka ovat olleet mukana alusta asti, ketkä eivät saa niin paljoa kiitosta kuin pitäisi. Sama jengi jatkaa Conanin mukana HBO:lle, joten Conan on jatkossakin hyvissä käsissä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Hieno tuo Conanin kiitospuheenvuoro ja hyvä ettei tarvinut lähteä samanlaisin tunnelmin kuin NBC:llä reilu kymmenen vuotta sitten.

Tuolloinen jäähyväispuhe muistuu kyllä edelleen mieleen eikä tarvitse paljon kelalla. Se kyynisyydestä puhuminen on yksi parhaita hetkiä kun miettii vallinnutta tilannetta. Toki rekka-autollinen rahaakin helpottaa tietyissä määrin, mutta Conan tuntuu tarkoittavan sitä mistä puhuu.

Conan on ollut iso juttu juurikin 2000-luvun alusta ja kukapa nyt ei muistaisi Walker-Teksasista-vipua, "there is no reason to live" -tyyppiä ja Artie Kendallia. Nämä kolme viimeistä ollut väijynnässä tuoreeltaan. Paljon on voittajajuttuja piisannut.

Conan kiteytti aika hyvin että kun tekee sydämellä hölmöä huumoria ja heittää sekaan vähän järkeäkin, voi tapahtua mielettömän upeita asioita.

Conanin 2010-luvun seteissä Sona on ollut aika kuningatar. Conan ja Sona on kyllä hämmentävä kaksikko. Sonan gigolo-mukin mysteeri on huikea.

Andy on kyllä ollut mielettömän hyvä sidekick vaikkei aina ole itseäni napannut. Voitti lopulta puolelleen.

Ja ehkä tähän lopuksi on sopivaa vielä mainita suomisetti. Tuollainen melko tyhjänä arpana lähtenyt juttu voi muuttua vain Conanin käsissä eeppiseksi spektaakkeliksi. Se Fageströmiin hajoilu on edelleen kova.

Haikea on fiilis, mutta toisaalta nyt voi olla ihan hyvä aika Conaninkin päivittää juttujaan. Uskon että uusi setti tulee toimimaan.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Onhan tämä nyt tietyn aikakauden loppu, kun Conan lopettaa nämä hommat. Onneksi podcast pyörii ja netti on täynnä näkemättömiä klippejä ja sitten joskus toivottavasti mahdollisimman pian uusi ohjelma alkaa. Muut tämän hetken Late Night -ohjelmat ja juontajat eivät vaan herätä kovin paljoa tunteita, ainakaan positiivisia, niin mitään korvaavaa ei oikein löydy. Graham Nortonin show on toki hyvä, mutta se ei ole sama.

Hieno tuo Conanin kiitospuheenvuoro ja hyvä ettei tarvinut lähteä samanlaisin tunnelmin kuin NBC:llä reilu kymmenen vuotta sitten. Hyvä, että Conan antaa kredittiä taustajoukoilleen. Siellä on paljon porukkaa, jotka ovat olleet mukana alusta asti, ketkä eivät saa niin paljoa kiitosta kuin pitäisi. Sama jengi jatkaa Conanin mukana HBO:lle, joten Conan on jatkossakin hyvissä käsissä.

Harmi, kun tuonne teamcocon puolelle ei ole ihan kaikkea saatu. Noita hyviä klippejä olisi loputtomasti, mitä lisäillä tuonne.

Conanin huumorintaju on osunut itselläni juuri täydellisesti kohdilleen. Ei toki aina, mutta enimmäkseen. Fallon, Leno, Letterman, Kimmel ja Colbert jättivät ihan täysin kylmäksi.

Letterman, vaikka ikoni onkin, on selvästi minua vanhemmalle sukupolvelle suunnattu ja en ikinä päässyt oikein miehen huumoriin mukaan ja se bändin tyyppi oli suorastaan raivostuttava ja mielestäni ei ikinä tuonut mitään lisää showhun, toisti vain mitä Letterman oli juuri sanonut.

Fallon taas taas on minulle turvallisen, mutta aivan täysin tylsän huumorin julkikuva. Hienoja gimmikkejä koko show täynnä, mutta sitten se itse huumori ei uppoa yhtään millään tasolla, vaikka ideat siellä taustalla on hyviä. Fallon oli surkea jo SNL:ssä, eikä todellakaan parantanut mielestäni talk show:n puolella. Mutta tokihan tuommoinen huumori uppoaa perusjenkkiin.

Jay Lenoa en halua edes mainita, sen verta vastenmielinen tyyppi on kyseessä ja, jonka haastattelut ja "komediasegmentit" olivat täysin ontuvia. Stand-upissa varmaan pärjää, mutta muuhun miehestä ei mielestäni ole.

Kimmel oli hauska Late Night Warssin aikana ja Matt Damon pätkänsä kanssa, muuten en oikein ikinä päässyt Kimmeliin "sisälle".

Craig Fergusonista sen sijaan pidin. Liekkö oli sitten aksentti vai oikeasti toimiva huumorintaju niinä harvoina kertoina, kun hänen pätkiään näin. Stewart onkin sitten toinen, jonka huumorintaju toimi, mutta toisaalta taas päivittäinen ohjelma jenkkien poliittisesta maailmasta ei ihan osu oikeaan kohderyhmään täällä.

Itse taisin lopetella Conanin katsomisen noin kolme vuotta sitten, jonka jälkeen on tullut katseltua lähinnä valittuja pätkiä sieltä täältä. Huumori naurattaa kyllä edelleen, mutta ei vain ole aikaa katsoa samalla tapaa tuota ohjelmaa kuin aiemmin. Siinä mielessä viikottainen show toiminee paljon paremmin. Haikein fiiliksin tuota tuli joka tapauksessa katsottua. On tuon Conanin eri ohjelmien parissa kuitenkin tullut kasvettua teini-iästä aikuisuuteen ja siitä vielä lähes keski-ikäiseksi. Viikottainen show menee ehdottomasti katselulistalle HBO:lta, jos/kun vain laittavat sen täälläkin päin maailmaa näkyville.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Conanista tykännyt aina, paras talk show mitä olen katsonut, ja tuo myös rakkaita muistoja mieleen, kun siskoni kanssa näille jutuille naurettiin. Ylipäänsä Conan oli osa nuoruutta (Simpsonit, Talk Show).





Tämä pätkä on kanssa osoitus Conanin hienoudesta.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Letterman, vaikka ikoni onkin, on selvästi minua vanhemmalle sukupolvelle suunnattu ja en ikinä päässyt oikein miehen huumoriin mukaan ja se bändin tyyppi oli suorastaan raivostuttava ja mielestäni ei ikinä tuonut mitään lisää showhun, toisti vain mitä Letterman oli juuri sanonut.
Fallon on minulle raivostuttavin talk show -isäntä äärimmäisen teennäisen olemuksensa vuoksi. Ilmeisesti taitoja löytyy imitoinnista, musisoinnista ja ties mistä, mutta etenkin toimintaansa vieraiden kanssa keskustellessa en vaan kestä seurata.

Sitten taasen sidekickien ärsyttävyyden huipentuma on tosiaan tämä Lettermanin kiipparisti. Googlettelun mukaan näköjään Paul Shaffer nimeltään. Mitään lisäarvoa en ole havainnut kaverin koskaan tuoneen mihinkään pätkään mitä olen showsta katsellut. Kunhan on äänessä.

Siinä olisi siis kauhein mahdollinen yhdistelmä; Fallon haastattelemassa jotain vierasta ja Shaffer antamassa mukaan tärkeitä kommenttejaan / naureskelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös