Conan O'Brien

  • 452 852
  • 1 818

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Ensimmäinen uusi jakso ei ollut ollenkaan huono ja toinen oli suorastaan poikkeuksellisen hauska. Conanin heikkous eli monologi oli terävä, Rodeo road -juttu sopivan tyhmä ja Twitter-juttu vieläkin tyhmempi, eli hyvä. Lisäksi Tom Hanks on aina yllättävän hyvä vieras. Joskus sai show'ssa päälleen kasan lunta, nyt ihan jotain muuta.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Mielestäni Conanin aloitus Tonight-showssa on ollut suorastaan mykistävän vakuuttava. Monologit ovat toimineet, samoin sketsit ja vieraat, ja jätkä on aivan älyttömän rento, nauttii varmasti duunistaan paljon.

Yksi asia vituttaa silti pahasti. Andy Richter on ihan helvetin epähauska. Toivottavasti rooli pienenee tulevaisuudessa. Sivusta huutelu nyt menee vielä jotenkin, mutta tuo Year3000 oli aika karmea...
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ei ole kovin hyvin lähtenyt tämän uutisen mukaan Conanin The Tonight Show käyntiin Jenkeissä.

Vähän on käynyt kyllä mielessä, että onko Conan nyt vaan siirtänyt oman ohjelmansa suoraan Tonight Show'n raamien sisään, ja varsinkin hieman pelolla odotellut miten USA:n kansa reagoi. Toki vanhat fanit ovat kuin kotonaan, mutta tuollainen (överi)hassutteluhuumori nyt ei varmaan varsinaisesti mikään valtti ole kuitenkaan, kun ajatellaan että katselijat ovat tottuneet Lenon suht konservatiiviseen linjaan pää-Talk Show:ssa.

No, toivotaan että ihmiset tottuvat Conanin juontoihin ja jatkavat seuraamista.
Vaikka pienenä ajatuksena itse ajattelin, että tämänlainen huumori olisi pysynyt parhaimmillaan juuri jonkun Lenon taustalla... koska luulisi että jotain tapahtuu väistämättä, jos kilpailevan kanavan CBS:n Late Show with David Letterman alkaa vetämään säännöllisesti suurempia katselijalukuja.

Oman lusikkansa pistää varmasti vielä katsojalukusoppaan syyskuun 14. starttaava The Jay Leno Show.

ps.Tuskin Conanin suosio mihinkään romahti, kuten Iltalehti otsikossaan väittää, vaan Tonight Show:n. Mutta se onkin iltapäivälehti, kuka noiden informaatiota todesta enää ottaakaan..


e:Lisätään vielä Kauppalehdenkin uutinen.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Letterman on ollut mielestäni aina hauskin näistä tonight -ohjelmista, Conan kakkosena.

Jay Leno oli niin puuduttavan "turvallista" huumoria eli mitään räväkkää saati rivoa ei koskaan ollut, tasapaksua käsikirjoitettua puuroa. Conan oli siinä mielessä sata kertaa parempi, huippuna tietysti Triumph the Insult Comig Dog sketsit jotka olivat aivan kuninkaita.

Tämä uusi Conanin show vaikuttaa vähän siistitymmältä versiolta kaverin aikai
semmasta showsta eikä se ole hyvä asia. Särmiä on hiottu mutta muuten näyttää samalta.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Niin, tai sitten...

On Tuesday night, Jupiter aligned with Mars, Julia Roberts aligned with David Letterman, and The Late Show beat Conan O’brien and The Tonight Show when it came to household Nielsen ratings according to preliminary metered market data, when Dave got a 3.4 rating and Conan got a 2.9 rating.
But Conan was back on top on Wednesday night, barely edging out Dave in the preliminary metered market data for Wednesday night when The Tonight Show scored a 3.2 household rating and The Late Show scored a 3.1 rating.
Conan Watch: Conan back on top

Late Night Ratings: NBC declares victory, Conan O'Brien crowned "the new king of late night"

Ainakin Conan vienyt aika selvästi "nuoret" (18-49) katsojat.


Lenon viimeinen sai 8,8
Conanin ensimmäinen 7,1

(yleensä jäähyväiset keräävät aina enemmän katsojia kuin aloitukset)

Conanin seuraavat 4 ohjelmaa saivat laskevia lukuja 5,0 -> 3,5 (Letterman perjantaina 2,7).

Seuraavan (eli tämän) viikon tiistaina Letterman oli 8 kuukauteen ensimmäisen kerran edellä Tonight Show'ta (3,4 vs. 2,9)
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Omasta mielestäni Dave ja Jay ovat yksinkertaisesti parempia haastattelijoita ja parempia esiintyjiä. Conanin jutut on jees, mutta mies on enemmän elementissään pienemmissä kuvioissa. Luulisin kuitenkin, että ratingsit nousee, kunhan porukkaa tottuu "uuteen" kasvoon.

Plussaa: Paremmat vieraat ja bändit.
Miinusta: mahdollisesti liian iso studio ja odotukset Conanille.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Minusta eilen Subilla näytetty (uusinta tänään) show oli paras Conanin Tonight Show tähän mennessä. Alkuun Slashin kanssa tehty kitaroiden ostoreissu. Norm MacDonaldin haastattelu oli täyttä tykistystä loppuun asti ja vihdoin Andylläkin oli jotain hyvää sanottavaa, eikä pelkästään hekottele taustalla. Loppuun vielä hyypiö-Gaffigan. Hohoo.
 

megamusil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minusta eilen Subilla näytetty (uusinta tänään) show oli paras Conanin Tonight Show tähän mennessä. Alkuun Slashin kanssa tehty kitaroiden ostoreissu. Norm MacDonaldin haastattelu oli täyttä tykistystä loppuun asti ja vihdoin Andylläkin oli jotain hyvää sanottavaa, eikä pelkästään hekottele taustalla. Loppuun vielä hyypiö-Gaffigan. Hohoo.

Olen samaa mieltä. Monologi oli mielenstäni aika heikko, mutta Slash-sketsissä alkoi näyttää jo paremmalta. Norm MacDonaldin haastattelu sen sijaan olikin jo aivan silkkaa kultaa. En muista että Conan olisi itse repeillyt noin pahasti pitkään aikaan haastattelun aikana Late Nightissakaan.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Parempaan suuntaan on menty, mutta kyllä vielä pientä hakemisen makua hommassa on. Perusongelma on kuitenkin minun mielestäni seuraava: Andy Richter ei ole hauska. 90-luvulla hän toimi sidekickinä ihan mukiinmenevästi, mutta nykyisellään ei ole tuonut mielestäni showhun mitään positiivista. En nyt muista yhtään tilannetta missä olisin nauranut Andyn heitoille ja Conanin väkinäiset kikattelut Andyn heittoihin aiheuttavat lähinnä myötähäpeää.

Nykissä Joel Godard oli jokseenkin uskomattoman loistava kuuluttaja, karisma ja huumorintaju sopivat kuuluttajanhommaan täydellisesti. Andy on Andy. Luulisi että tuohon nyt olisi joku sopivampi henkilö löytynyt. Vähän haiskahtaa suojatyöpaikalta vanhalle kaverille jonka ura nyt ei ihan lähtenyt miehen haluamaan suuntaan aiemmin.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Andy Richter ei ole hauska. 90-luvulla hän toimi sidekickinä ihan mukiinmenevästi, mutta nykyisellään ei ole tuonut mielestäni showhun mitään positiivista.

Olen kyllä samaa mieltä. Tosin en usko, että Andy olisi muuttunut vähemmän hauskaksi, mutta tämä rooli, johon hänet on istutettu on aika päälle liimatun oloinen. Tässä on ehkä haettu samaa meininkiä kuin Jay Lenon ja band leaderin (en muista nimeä) sanailuissa. Kun Max Weinberg on aika anakombi spontaaneissa heitoissa, tekijät ovat varmaan ajatelleet Andyn ottavan tämän paikan välihuutelijana. Homma ei vain toimi, koska Conanilla on sen verran tiivis puhetahti, ettei väliin pääse kuin hiukan naureskelemaan.

Tällaiset Andy'll Try It -segmentit ovat askel oikeaan suuntaan. Ehkä Andylle sopivat paremmin tällaiset selkeät soolo-osiot paremmin.
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Joo ei ole homma alkanut toimimaan. Sketsit ovat olleet entistäkin heikompia ja twitterit ovat olleet sieltä pahimmasta päästä - ihan kauheeta egon paisuttelua. Conan on haastatteluissa ollut lapsellisempi ja epävarmuus paistaa. Alkuvitsit ovat aina olleet Conanin heikoin lenkki ja uudessa formaatissa niitä on ilmeisesti lisätty vielä entisestäänkin. Haastattelujen kohdalla käännän kanavalle, mutta ekaa puoltatuntia ei oikeasti pysty katsomaan selvin päin.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Eipä itsellä kyllä mitään valittamista ole ollu. Shatnerin haastattelu on ollut tähän mennessä paras. Andylläki on ollut ihan hyviäki heittoja, masturboijan viikset jne.. ja Twitter-miehen yskiminenki sun muutkin on ollu hauskoja.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Yksi iso ongelma on se, että Conan ei voi enää sanoa "what kind of crappy show we have here", kun jokainen jakso maksaa miljaaaardin. Kovin suurta eroa Late Nightiin ei mielestäni ole, mutta jonkin verran kaikkea pientä, joka kyllä hioutuu kohdilleen.

Tosiaan Conanin heikkous on ollut monologi, joka on jopa Jimmy Kimmelillä ollut parempi. Nyt Tonightin ihan ekoissa jaksoissa se oli ok, mutta yllättävän paljon on taas palattu siihen älyvapaaseen huumoriin, joka sopii sketseihin, mutta ei monologiin.

New York ympäristönä on jotenkin mielenkiintoisempi, mutta toivottavasti sketseihinkin tulee muutakin ideaa, kuin "katsokaa, ollaan Los Angelesissa", tosin ei sketseissä sinänsä ole suurta vikaa ollut. Lisäksi jatkossa toivottavasti nähdään tuttuja näyttelijöitä Late Nightista enemmän.

Eka twitter-juttu muuten oli huippuhauska, mutta siinä taisi palaa kaikki hyvät tweet-vitsit.

Kaiken kaikkiaan ero Late Nightiin on kuitenkin lähinnä se, että Joel vaihtui Andyyn ja bändi soittaa väärässä suunnassa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sketsit ovat tosiaan menneet aika heikoiksi tässä uudessa showssa. Tosin, vaikka Triumph on menettänyt ajat sitten hauskuutensa, meikäläisen ainoa spontaani repeäminen on tullut siitä, kun Max löytyi munasillaan sen eksyksissä olleen tytön teltasta.

Shatner on kyllä aina taattua tavaraa. Haastattelut menevät yleensä niin päättömiksi, että on vaikea sanoa, onko se käsikirjoitettua vai johtuuko oikeasti äijän seniiliydestä. Ensin mainittua luultavasti.

Ja jonkinlaisena heikkoutena pidän myös sitä, että musiikkivieraat ovat menneet turhan turvallisiksi. Joko ne ovat ennalta tuttuja tai sitten muuten vaan mielenkiinnottomia. Late Nightistä tuli bongattua ties kuinka monta uutta suosikkia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
New York ympäristönä on jotenkin mielenkiintoisempi, mutta toivottavasti sketseihinkin tulee muutakin ideaa, kuin "katsokaa, ollaan Los Angelesissa", tosin ei sketseissä sinänsä ole suurta vikaa ollut. Lisäksi jatkossa toivottavasti nähdään tuttuja näyttelijöitä Late Nightista enemmän.

Eka twitter-juttu muuten oli huippuhauska, mutta siinä taisi palaa kaikki hyvät tweet-vitsit.
New York itseänikin lämmitti enemmän. Oli sellainen tunnekin, että nyt ollaan isossa pilvenpiirtäjässä ja pienessä studiossa(amerikkaisella mittakaavalla).
Conanissa ärsyttää se, kun pitää samoista henkilöistä jauhaa alkumonologeissa. Nyt kohteina ovat mm. Joe Biden, Spencer Pratt ja Heidi Montag. Ehkä kaksi jälkimmäistä ovat näitä meidän johannatukiaisia ja bb-hennoja.

Twitter-juttu on kyllä umpipaska. Ensimmäisenä kertana hiukan innostui, mutta jatkuva "twitter, twitter, twittertime" ja vastaavat hokemiset laskivat senkin.

Jimmy Kimmel on siitä parempi, että hän kysyy asiat suoraan. Mel Gibsoniltakin kysyi naisasiasta (vaimo pihalla, venäläinen nuori malli sisään) suoraan todella rohkeasti. Sitä tosin en muista mitä kysyi. Conan taas on aina enemmän "nuollut persettä" ja haastattelussakin hiukan epäröiden kysynyt vieraalta "saanko kysyä x ja x asiasta".
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Joo ei ole homma alkanut toimimaan. Sketsit ovat olleet entistäkin heikompia ja twitterit ovat olleet sieltä pahimmasta päästä - ihan kauheeta egon paisuttelua. Conan on haastatteluissa ollut lapsellisempi ja epävarmuus paistaa. Alkuvitsit ovat aina olleet Conanin heikoin lenkki ja uudessa formaatissa niitä on ilmeisesti lisätty vielä entisestäänkin. Haastattelujen kohdalla käännän kanavalle, mutta ekaa puoltatuntia ei oikeasti pysty katsomaan selvin päin.

Twitter Trackerhan on parhautta. Tähän astisista sketseistä juuri tuo täysin överiksi vedetty Twitter Tracker on saanut minut nauramaan kyynelet silmissä.

Jimmy Kimmel on siitä parempi, että hän kysyy asiat suoraan. Mel Gibsoniltakin kysyi naisasiasta (vaimo pihalla, venäläinen nuori malli sisään) suoraan todella rohkeasti. Sitä tosin en muista mitä kysyi. Conan taas on aina enemmän "nuollut persettä" ja haastattelussakin hiukan epäröiden kysynyt vieraalta "saanko kysyä x ja x asiasta".

Ja missään nimessä kysymystä ei ole sovittu etukäteen. Eihän?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja missään nimessä kysymystä ei ole sovittu etukäteen. Eihän?
Onhan ne etukäteen sovittu varmaan joka ohjelmassa, mutta Jimmy Kimmel saa sen silti kuulostamaan hauskemmalta. "Panit sitten sen paksuksi ja lähdit menemään?". Conan taas vetää muutenkin nuoleskellen. Ehkä tähänkin vaikuttaa eri kanavat ja lähetysajat herrojen välillä.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itselleni Tonight show on uponnut oikeastaan ihan yhtä hyvin kun Late Nightkin, ehkä ainoa miinus on tuo Joel Godardin vaihtuminen Andy Richteriin. Toki on myönnettävä, että CoCo:n huumori saattaa toimia paremmin nuoriin aikuisiin kuin 40+ vuotiaisiin, mutta eiköhän tuo tuosta vielä lähde rullaamaan oikein kunnolla kun suuri yleisökin tottuu Conanin huumoriin.

Tuosta olen kyllä hieman eri mieltä, että monologi olisi Conanilla jotenkin erityinen "heikkous". En tiedä, millainen sen "oikeanlaisen" monologin kuuluisi olla, mutta itselleni ainakin tuo Conanin vuorovaikutus yleisön kanssa ja nauhotetut sketsit toimivat paremmin kuin esimerkiksi Lettermanin "WHAT?!"-huudahdukset. Monta kertaa tuli eilenkin Conanin korttelikierroksella naurettua.

Tämän iltaisessa jaksossa vieraana muuten Lisa Kudrow, eikös tällä ja O'Brienilla ollut joskus jonkinasteinen suhde?
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Varautukaa kuulemaan tästä aiheesta: http://cnnwire.blogs.cnn.com/2009/07/03/palin-stepping-down-as-alaska-governor/
Kuinka monen päivän viivellä lähetys tulee?

Uusintojahan tuolta puskee juuri nyt. Olikohan 2 viikkoa tauon pituus uusista jaksoista. Taitaa se edelleen olla se 3 päivän viive Amerikan ja Suomen ensiesitysten välillä.

Sitä ihmettelinkin, taisi 3 viikkoa tulla alusta, kun jo puskee uusintoja. Eikö tuota vähän pidempään ois jaksanu.

Edit. Taisin sotkea Jimmy Kimmeliin, joka on lomalla 2 viikkoa.
 
Viimeksi muokattu:

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
Onhan ne etukäteen sovittu varmaan joka ohjelmassa, mutta Jimmy Kimmel saa sen silti kuulostamaan hauskemmalta. "Panit sitten sen paksuksi ja lähdit menemään?". Conan taas vetää muutenkin nuoleskellen. Ehkä tähänkin vaikuttaa eri kanavat ja lähetysajat herrojen välillä.

Kyllähän Conan alkuvuosinaan Late Nightissa heitti aika räävitöntä juttua, mutta lähetysajalla ja juttujen "asiayhteydellä" on ihan mieletön merkitys USA:ssa. Conan suostui jopa käsikirjoittamattomiin haastattelusessioihin aikoinaan Late Nightissa (tosin osa tehtiin vieraiden ehdottomasta vaatimuksesta). Tuo Tonight-Show ei mielestäni ollut ollenkaan sopiva paikka Conanin uran jatkolle, vaikka se luonnollinen askel uralla eteenpäin olikin. Tonitessa kun täytyy pitää kieli keskellä suuta eikä oikeastaan saa loukata ketään; mielestäni koko Conanin huumorin sielu katoaa, kun siitä aletaan tehdä kaikkien kristillis-fundalistien mielestä "sopivaa"...p*skaa.

Sopii hyvin amerikalaiseen kaksinaismoralismiin: palkataan paras (huomioimatta hänen lahjakkuuksiaan tietyillä alueilla), käsketään tehdä sitä, mikä on sopivaa... ja syytetään palkattua henkilöä, kun katsojaluvut laskevat.

Virhettähän ei olla tehty siellä johtoportaassa palkkaamalla vääränlainen henkilö väärään tehtävään.

Ei sillä, että Conan O'Brien olisi jotenkin samaistettava tavalliseen duunariin miljoonapalkkoineen, vaan sitä, että tässä tilanteessa todennäköisesti kärsijäksi/syntipukiksi nimetään Conan, ja ne yhtä kovaa, jos ei kovempaa palkkaa nauttineet Conanin tuohon hommaan palkanneet henkilöt eivät joudu vastuutaan kantamaan.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Virhettähän ei olla tehty siellä johtoportaassa palkkaamalla vääränlainen henkilö väärään tehtävään.

Virheenä voi kylmästi pitää myös sitä, että vuonna 2004 tehdään päätös Lenon "lopettamisesta" ja Conanin palkkaamisesta...niin palkkaamista vuonna 2009. Jo silloin hämmästeltiin, että missä muualla toimittaisiin tällä tavalla.

Tonight-Show oli luutunnut Lettermanilla lattiaa jo vuosia ja Lenon kaltainen työnarkkari nyt tekisi hommia vaikka 20 vuotta. NBC:n ei pidä sinänsä ihmetellä miksi sillä menee päin helvettiä joka aspektilla, kun se lähti jopa sörkkimään takuuvarminta tuotettaan.

Eli Show, joka toimii kuin rasvattu ja hallitsee 14 vuotta katsojalukuja kilpailijaan nähden, lopetetaan. Tilalle toinen host ja käytännössä ekalla viikolla kilpailija pääsee ohi ja nyt kamppaillaan tasaisesti. Katsojaluvut putosivat aika pahasti.

Oli selvä, että hätä oli melkoinen kun Lenon siirtymisestä kilpaileville huhuttiin ja sitten Jay palkattiin tuohon syksyn alkuillan talkkariin. Toki on edelleen mahdollista, että hitaan alun jälkeen Conan saa hyvän menon päälle (olihan Lenokin aikoinaan kovin kusessa, kuten myös Conan oman Late Nightin alussa). Silti periaatteessa koko NBC:n Leno/Conan/Tonight Show-sirkus on ollut aika perseilyä.

MACK
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös