Columbus Blue Jackets 2023–2024

  • 227 296
  • 837

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Eihän Lainetta voi loukkaantumisista syyttää, mutta seuran näkökulmasta voi kysyä saadaanko pelaajasta tuon sopimuksen edestä vastinetta? Ei saada ei.

Kun Laine tuli Columbukseen niin hän oli lähes ainoita jonkunlaisen tähti-auran omaavia pelaajia ja iso osa sinitakkien maalintekouhkaa.

Tilanne on sittemmin kääntynyt ympäri kun on nähty että ilmankin pärjätään (tai ainakaan ei sen paremmin suoriuduta kun Laine on kehissä) ja tuolla sopimuksella pitäisi paikka olla ykkösketjussa ja peliajan siellä 20min paremmalla puolella, mutta yhteispeli Gaudreaun kanssa ei toimi vaaditulla tasolla joten toinen on saatava kiertoon. Gaudreau ja Laine ovat liian samanlaisia "luksus-palasia" jotka eivät loista kovissa väännöissä ja jotka tarvitsevat ympärilleen palasia jotka paikkaavat heidän omia puutteitaan.

Jos tuosta Laineen saa kiertoon ja ensi kaudeksi laatusentterin tilalle niin kokoonpano on paljon paremmassa tasapainossa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Aika legendaarisella tavalla taas onnistuttiin puppeloimaan jo orastava voitto pelin lopussa.

3-2 johto ja about minuutti jäljellä ja käy näin..



Ja sit jatkoilla turpaan mm. tämän Flowerin paraatipelastuksen jälkeen..



Mut hei posin kautta, Sillinger teki näyttävän hattutempun!

 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Maalivahtitilanteen suhteen eletään mielenkiintoisia aikoja. Viime peleissä on Tarasovia peluutettu lähes pelkästään kun häntä on testattu sen suhteen että miten jaksaa pelikuormaa ja miten suoriutuu, kun taustalla on ollut parikin loukkaantumista viime kausilta. Samalla Spencer Martin on aukonut luukkua ja ykkösvahti Elvis Merzlikins on ollut jo useamman pelin healthy scratchina.

HC Pascal Vincent when asked why Elvis Merzlikins has not played since Dec. 29: “We are looking to evaluate Daniil (Tarasov). I know it's a big question, but Daniil hasn't played in quite some time. We want to see what he's got. We want to evaluate him. We believe he has the potential to be a No. 1, but that's just what we believe. He has to prove it. And that's what we're doing right now, as simple as that." On Merzlikins' reaction: "He's not happy. He wants to play. He's a hockey player. If I was in his shoes, I'd be the same. I'd want to play hockey. Elvis has been a good goalie for us, but we need to evaluate Daniil. And if you look at our team, where we are in the standings, that's the right time to do it."



Treidillä on aiemminkin spekuloitu, mutta samalla muistuteltu että Elviksen sopimusta on vaikea kesken kauden liikuttaa. Siksi vaikuttaakin ihmeelliseltä tämän hetkinen tilanne, ellei sitten treidi tosiaan ole mahdollinen jopa ennen trade deadlinea? Mm. Edmontonia spekuloivat aiemmin kohteeksi, mutta siellä on joukkue ja Skinner kääntäneet kurssin kohti pudotuspelejä ja liigassa muutenkin on capin suhteen niin tiukkaa että vaikea nähdä treidin tapahtuvan ennen kesää.

Merzlikinsillä on sopimusta jäljellä kauden 2026-27 loppuun 5,4 M AAV arvolla ja sopimuksessa on pykälänä 10 jengin no-trade-list.
 
Treidillä on aiemminkin spekuloitu, mutta samalla muistuteltu että Elviksen sopimusta on vaikea kesken kauden liikuttaa. Siksi vaikuttaakin ihmeelliseltä tämän hetkinen tilanne, ellei sitten treidi tosiaan ole mahdollinen jopa ennen trade deadlinea?

Merzlikins oli sairaana tuossa vuodenvaihteessa, joten ymmärrettävä tauko tuli peleihin. Sen jälkeen Tarasoville annettiin useampi startti putkeen, mikä on ihan järkevää. Nähdään venäläisen taso hieman isommalla kuormalla ja sen perusteella varmaan on helpompi hahmottaa onko Merzlikinsistä mahdollista/varaa luopua ja toisaalta olisiko Tarasov hyvää kauppatavaraa. Tämä(kin) kausi meni kuitenkin Columbukselta ohi, joten pelaajien arviointi sitoutumisen ja toisaalta kauppaamisen suhteen on se loppukauden kirkas tavoite.

Elvishän on pelaamassa vaihteeksi ihan hyvää kautta ja lukemat ovat vähintäänkin siedettävät. Tarasovin vastaavat ovat heikot eikä Martinilla juuri parempia. Siinä mielessä olisi vähän hölmöä treidata Merzlikins pois kun organisaatiossa ei montaa NHL-tason maalivahtia muutenkaan ole. Mutta markkinahan sen määrittää onko Elviksestä saatavilla jotain hyödyllistä.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Vancouver on paperia.

Merzlikins tosiaan palasi tolppien väliin pitkän tauon jälkeen ja joukkue todella näytti pelaavan tälle, jota myös Elvis kiitteli pelin jälkeen.

Sillinger on viime aikoina pelannut loistavaa kiekkoa ja olikin nyt ykkösen keskellä, aloittavassa alivoimassa, aloittavassa ylivoimassa ja sen myötä saikin 25m peliaikaa.
Pascal on viime viikkoina kehunut että Sillinger on ollut treeneissä kaikkea sitä mitä Columbuksessa pelaajalta halutaan ja korosti miten Sillinger on rakentanut kauttaan laittamalla puolustuspelin kuntoon. Nyt on hyökkäyspään kehittäminen ja muutama edellinen pelin on ollut hyvää tekemistä Gaudreaun kanssa.

Ennen eilistä peliä Elvis antoi haastattelun jossa kertoi löytäneensä yhteisymmärryksen Kekäläisen kanssa että maisemanvaihdos on tarpeen. Korosti kuitenkin ettei ollut pyytänyt treidiä pois mutta ei aio olla mitään muuta kuin ykkösmaalivahti missä ikinä pelaakaan.

Pelin jälkeen taas halusi täsmentää että on pyytänyt treidiä pois, ehkä tuo itseluottamusboosti voitosta avasi arkun.
Ylipäätään haastattelu oli hieman myrkkyä hienon voiton jälkeen. Tältä kysyttiin lopuksi kenelle on varsinaisesti vihainen kohtelustaan johon vastasi tyhjentävästi että se on henkilökohtaista eikä kuulu muille.

Merzlikins pitää saada pois.
Hankalaksi tekee yli 5M sopimus jota on pari vuotta vielä jäljellä. Caphitiltään Elvis on maalivahdeista sijalla 11. Kellään maalivahtia tarvitsevalla ei tällaista summaa ole käytettävissä joten luvassa lienee kolmen jengin diili, joka tulee myös maksamaan.
Mikäli sopimus ostettaisiin ulos niin rasite olisi yli 3M johon ei ole varaa ellei paineta jälleen jarrua joukkueen rakentamisessa ja saada mm.Laine ulostettua samalla.
Yhteinen tie Merzlikinsin kanssa on varmasti tullut päätökseen mutta saattaa olla että muutokset saadaan tehtyä vasta juhannuksen tienoilla.

Toiveissa olisi kuitenkin että tapahtumaan alkaisi nopeasti. Jiricek on joutunut olemaan sivussa parista viime ottelusta kun näyteikkunaa pidetään auki Peekelle sekä mahdollisesti Boqvistille. Provorov on kauhea ja jälleen sulka Jarmon päähineeseen mutta häntä on vaikea liikuttaa.

Jännä tilanne kun UFA pelaajia on vähän mutta muutama RFA pitää saada kiinnitettyä.
Silti pelaajia joita kovasti huhutaan olevan kaupan ovat Bemström, Merzlikins, Provorov, Peeke, Boqvist ja Texier. Sekä perinteinen Jenner Torontoon vaihdossa 2nd+kuka ikinä siellä katsomossa onkaan.

Laitahan Jarmo tuulemaan ja pakkaa laukkusi sen jälkeen. Vai onko tässä tilanne ettei Kekäläinen/Davidsson halua tehdä siirtoja kun tietää monoa tulevan heti kauden päätyttyä. Siinä tapauksessa monoa pitäisi tulla tämän kuun aikana.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Merzlikins pitää saada pois.
Hankalaksi tekee yli 5M sopimus jota on pari vuotta vielä jäljellä. Caphitiltään Elvis on maalivahdeista sijalla 11. Kellään maalivahtia tarvitsevalla ei tällaista summaa ole käytettävissä joten luvassa lienee kolmen jengin diili, joka tulee myös maksamaan.
Mikäli sopimus ostettaisiin ulos niin rasite olisi yli 3M johon ei ole varaa ellei paineta jälleen jarrua joukkueen rakentamisessa ja saada mm.Laine ulostettua samalla.
Yhteinen tie Merzlikinsin kanssa on varmasti tullut päätökseen mutta saattaa olla että muutokset saadaan tehtyä vasta juhannuksen tienoilla.
Jos Merzlikinsistä halutaan välttämättä eroon, olisiko järkevintä kaupata hänet sopivalla palkanpidätyksellä? Vaikka pari miljoonaa pidätystä, minkä jälkeen 3,4 miljoonan palkka olisi monelle joukkueelle huomattavasti houkuttelevampi vaihtoehto kuin yli 5 miljoonan soppari.

Tuntuisi ainakin järkevämmältä vaihtoehdolta kuin ostaa soppari ulos ja sitten 4–6 vuoden päästä täyttää palkkatilaa turhaan Merzlikinsin ulosostosta tulevalla 3,5 miljoonalla. Muutenkin nuo ulosostosäästöt ovat vuotta kohti niin pieniä, ettei se tunnu senkään takia järkevälle vaihtoehdolle.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Hieno Vancouver voitto maanantaina! Vastustaja ei ollut ihan parhaassa terässä pitkän rundin vuoksi mutta ei se vähennä suorituksen arvoa. Hyvin pelasi Blue Jackets eikä jäältä erottanut kumpi on kärkijengi ja kumpi rämpii pohjamudissa.

Gaudreau-Sillinger-Chinakhov ketjulta hienoa tekemistä. Numero 13 pelasi varmaan kauden parhaan pelinsä ja tuloksena 0+2. Sillingeristä on kuoriutumassa laatutekijä tähän sarjaan ja Chinakhov näyttää ihan oikealta top6 laiturilta. Voronkov oli vahva härkä läpi pelin ja sai kaksi maalia nimiinsä. Marchenko veti rankkareissa hatustaan näyttävän ratkaisun jossa kanavoi seurakaveri Texierin tuttua "firepokeria". Taisi päästä täällä kotisohvalta spontaani "uijuijui" kun tuon maalin #86 ujutti sisään.



Merzlikins saaga otti sen sijaan lisää kierroksia kun leuat loksui pelin jälkeisessä haastattelussa. Elvis myönsi pyytäneensä treidiä jne. Syytä kun kysyttiin niin vastaus oli "dont worry about it, it´s personal". Elvis varmaan luulee että jengit hänestä kilpailee mutta tuolla cap hitillä saa kohta istua 40 peliä katsomossa. Kesällä sitten ehkä jotain tapahtuu? Silloin sopimusta on jäljellä vielä 3 vuotta tuolla 5,4 M AAV arvolla. Ulosostokaan ei ole poissuljettu vaihtoehto. Onhan tuossa kaikkea tapahtunut. Kivleniksin tragedia, loukkaantumisia, surkeita peliesityksiä, paras kaveri Gavrikov treidattiin veks, sitten vaihtui hyväksi ystäväksi kasvanut mv-valmentaja Legace kesällä Bäckströmiin.. Sitten se Washington peli tällä kaudella jossa Elviksellä meni hermot Wilsonin hiillostukseen jatkoajalla ja Elvis aiheutti käytännössä itse tuossa pelissä tappion.

Aina on tän kaverin kanssa jotain draamaa. Paljon puhetta ja vähän tekoja. Kun aika koittaa niin laitetaan soimaan Volbeatin "Goodbye Forever".
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Nyt John Davidson oli sanonut radiohaastattelussa ettei Elvis ole pyytänyt treidiä eikä miestä kaupitella mihinkään. Elvis (yli)reagoi siihen että hän koki jääneensä kolmosveskariksi kun Tarasoville annettiin peliaikaa. Se oli tuon aiemman purkauksen takana ja ilmeisesti haastattelussa puhui ohi suunsa kun sanoi pyytäneensä treidiä.

Ihme säätöä. Pitäisi turpansa kiinni ja keskittyisi kiekkojen pysäyttämiseen.



Kolmen veskarin kuvio päättyi kuitenkin siihen. Spencer Martin lyötiin waiversiin ja eiköhän hänet joku poimi.

Jiricek pelaa pari peliä AHL:ää ja hyppää sitten vieraskiertueelle mukaan NHL:n puolelle. Esimerkiksi Peeken vois vihdoin vaihtaa tosta vaikka kassilliseen kiekkoja niin saataisiin tuota logjamia purettua ja helpommin Jiricekillekin roolia. Ei tässä pudotuspeleihin olla kuitenkaan menossa joten nuorille peliaikaa!
 

UpperDeck81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Aamulla hieraisin silmiäni kun ensin katsoin, että Keklu on tuupannu Elviksen waiveriin, kunnon hauiksen näyttö, että oohan poika hiljaa ja ota kiekkoa kiinni. Mutta sitten kun näkökyky normalisoitui niin Martinhan se tosiaan oli waiveriin laitettu. Jonkun otsikon näinkin jo ettei Elvikselle ole kysyntää, ehkä peliesitysten lisäksi vaikutusta on hänen kommentoinnillaan.

Onko Paten toipumisesta ja paluusta kaukaloon kuulunut mitään?
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Onko Paten toipumisesta ja paluusta kaukaloon kuulunut mitään?

On vastikään aloittanut luistelun, joten paluu lähenee, mutta voi olla että tulee takaisin kokoonpanoon vasta Allstars-tauon jälkeen. Tässä on Blue Jacketsilla ennen tuota vielä 6 peliä jäljellä.

Kapteeni Jenner sen sijaan palaa ensi yön Devils peliin.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Vaikea nähdä tätä tapahtuvan. AHL on varmasti oikea paikka hänelle.

Carolina poimi. Jo silloin kun CBJ Martinin nappasi niin huhujen mukaan olisi ollut useampi muukin "claim" mutta Columbus oli järjestyksessä edellä.



Elvis & Tarasov parilla jatketaan. Greaves kolmantena lenkkinä ja samalla Clevelandin ykkösenä.
 

ipaz

Jäsen
Nyt kun Martin läks Carolinaan, niin CBJ:lla on vain kolme maalivahtia sopimuksen alla. Elvis, Tarasov ja Graves. Luulen että kun sieltä joku veskari jostain joukkueesta waivereihin tupsahtaa, niin Kekäläinen on varmasti sormi napilla nappaamaan itselleen. Kovin ohuelta vaikuttaa mennä kolmella, kun yleensä NHL-joukkueella on sellaiset 5-7 sopimuksen alaista veskaria.
 
Nyt kun Martin läks Carolinaan, niin CBJ:lla on vain kolme maalivahtia sopimuksen alla. Elvis, Tarasov ja Graves. Luulen että kun sieltä joku veskari jostain joukkueesta waivereihin tupsahtaa, niin Kekäläinen on varmasti sormi napilla nappaamaan itselleen. Kovin ohuelta vaikuttaa mennä kolmella, kun yleensä NHL-joukkueella on sellaiset 5-7 sopimuksen alaista veskaria.

Carolinassa Kochetkov ja Andersen lähestyvät pelikuntoa, joten kohta Martin on siellä taas ylimääräinen, joten eiköhän Columbus viimeistään silloin poimi takaisin, niin saavat AHL:ään toisen molarin.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ihan periaatteessa miehekäs esitys Edmontonin vieraana. Kaksi erää pysyi selkä suorassa ja joidenkin tilastojen mukaan oltiin jopa hieman edellä, mutta kolmannessa toki kovempi joukkue pyyhälsi ohi McDavideineen.

Tuossa se on ollut tämän kauden esitykset ns. pähkinän kuoressa.

Ollaan mukana peleissä. Välillä jopa hallitaan tapahtumia, mutta paketti ei pysy kasassa lähes ikinä sitä täyttä 60 minuuttia. Omiin tulee maaleja yksittäisten virheiden myötä ja paljon tuon enempää ei tarvita tappioon.

Jos positiivisesti ajatellaan niin huolestuttavampaa olisi jos ei oltaisi peleissä pelillisesti mukana vaan koko ajan askeleen tai kaksi jäljessä? Toistan itseäni mutta opin vuosihan tämä on, mutta isossa kuvassa koko projekti on ottanut isoja askelia eteenpäin tällä kaudella kun se runko alkaa ottaa muotoaan Chinakhovin ja Sillingerin kehitysaskelien, Fantillin sisääntulon sekä mm. Marchenkon, Voronkovin ja Johnsonin panoksen myötä.

Taulullahan se ei näy positiivisessa mielessä tässä kohtaa, mutta karu fakta on ettei tässä liigassa nuorimmat joukkueet vielä mitään oikeasti voita. Aikaa se ottaa.

Fantilli 19v, Sillinger 20v, Johnson 21v, Jiricek 20v. Nuo kaverit kun ottaa ne seuraavat steppinsä niin lähtee seuraava vaihe käyntiin. Venäläiskolmikko Chinakhov 22v, Voronkov 23v ja Marchenko 23v näyttää jo enemmän kokonaisvaltaisesti valmiilta. Tuohon kun lisätään tulevan 1-2 vuoden sisään yliopistokiekkoilija Gavin Brindley 19v ja junnupakki Denton Mateychuk 19v niin alkaa lopullisesti nuori kaarti ottaa paikkansa. Unohtamatta takaa kurkottavia Stanislav Svozilia, Luca Del Bel Belluzia, Jordan Dumaista jne.

Mielenkiintoista nähdä mitkä palaset koetaan pysyviksi ja mitkä mahdollisesti liikuteltaviksi, sillä palasia on varsin paljon ja Kekäläinen tuntuu haluavan kiirehtiä prosessissa ainakin jossain määrin, mikä ei usein kovin viisasta ole.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Calgarysta haettiin 2-5 voitto. Maalit Chinakhov, Severson, Texier, Voronkov ja Fantilli. Maalilla Tarasov pelasi hyvän pelin. Boqvist otti kiekon naamaansa vaihtoaitiossa ja Roslovic lähti kaukalosta pää veressä Huberdeaun tyhmän niitin jälkeen.

Darren Dregerin mukaan Kekäläinen kuuntelee tarjouksia ainakin Laineesta ja Provorovista.. Good luck with that, ainakin Laineen osalta. Onhan tuossa kuunneltu tarjouksia niin Merzlikinsistä, Boqvistista ja Peekestäkin mutta ei saa Kekäläinen mitään kauppoja aikaiseksi. Joten en pidättäisi hengitystä odotellessani.

Jiricekin outo kohtelu jatkuu. Ensin hänet laitettiin pariksi peliksi AHL:ään ja jo silloin tehtiin selväksi että on tarkoitus nostaa Jiri ylös heti tämän jälkeen ja ottaa mukaan NHL joukkueen vieraskiertueelle. Näin kävikin ja heti eka vieraspeli healthy scratchina. Sitten ennen toista vieraspeliä Jiricekin nähdään kävelevän ulos Flamesin kotiareenasta kamojensa kanssa koska hänet on lähetetty takaisin AHL-Clevelandiin jotta saatiin Werenski IR-osastolta kokoonpanoon... Otetaan jannu mukaan Kanadaan asti, ei päästetä pelaamaan ja sit lähetetään kesken kaiken himaan? Näin kohdellaan omaa kärkilupausta.

Osaltaan tuo on seurausta siitä että ensin tehdään jatkot Peeken kanssa, sitten kesällä annetaan Seversonille tuhti sopimus ja sitten ei laitetakaan ketään ulospäin vaan lähdetään "tervettä kilpailua" vaalien kuudella (6) NHL-tason rightin pakilla kauteen (Severson, Jiricek, Gudbranson, Boqvist, Peeke, Blankenburg), jonka johdosta alkukaudella rosteri on tukossa ja Peeke ja Boqvist istuu katsomossa, sen jälkeen Boqvistille ja Peekelle annetaan pelejä jotta joku kiinnostuis ja pompotellaan Jiricekiä ylösalas kuin superpalloa. Sit kommentoidaan HC Vincentin suulla kun Jiricekillä on itseluottamus ollut alhaalla niin mistäköhän vois johtua?

Oon aivan v*tun kyllästynyt tollaseen epäpätevään puuhasteluun. Kekäläisen tulisi kantaa tästä vastuu ja erota.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Darren Dregerin mukaan Kekäläinen kuuntelee tarjouksia ainakin Laineesta ja Provorovista.. Good luck with that, ainakin Laineen osalta. Onhan tuossa kuunneltu tarjouksia niin Merzlikinsistä, Boqvistista ja Peekestäkin mutta ei saa Kekäläinen mitään kauppoja aikaiseksi. Joten en pidättäisi hengitystä odotellessani.

Jiricekin outo kohtelu jatkuu. Ensin hänet laitettiin pariksi peliksi AHL:ään ja jo silloin tehtiin selväksi että on tarkoitus nostaa Jiri ylös heti tämän jälkeen ja ottaa mukaan NHL joukkueen vieraskiertueelle. Näin kävikin ja heti eka vieraspeli healthy scratchina. Sitten ennen toista vieraspeliä Jiricekin nähdään kävelevän ulos Flamesin kotiareenasta kamojensa kanssa koska hänet on lähetetty takaisin AHL-Clevelandiin jotta saatiin Werenski IR-osastolta kokoonpanoon... Otetaan jannu mukaan Kanadaan asti, ei päästetä pelaamaan ja sit lähetetään kesken kaiken himaan? Näin kohdellaan omaa kärkilupausta.

Osaltaan tuo on seurausta siitä että ensin tehdään jatkot Peeken kanssa, sitten kesällä annetaan Seversonille tuhti sopimus ja sitten ei laitetakaan ketään ulospäin vaan lähdetään "tervettä kilpailua" vaalien kuudella (6) NHL-tason rightin pakilla kauteen (Severson, Jiricek, Gudbranson, Boqvist, Peeke, Blankenburg), jonka johdosta alkukaudella rosteri on tukossa ja Peeke ja Boqvist istuu katsomossa, sen jälkeen Boqvistille ja Peekelle annetaan pelejä jotta joku kiinnostuis ja pompotellaan Jiricekiä ylösalas kuin superpalloa. Sit kommentoidaan HC Vincentin suulla kun Jiricekillä on itseluottamus ollut alhaalla niin mistäköhän vois johtua?

Oon aivan v*tun kyllästynyt tollaseen epäpätevään puuhasteluun. Kekäläisen tulisi kantaa tästä vastuu ja erota.
Kekäläinenhän on ollut aina kova neuvottelija ja pyrkinyt nyhtämään kaupoista maksimaalisen arvon. Asia jota olen miehessä myös arvostanut, vaikka Dubas miehen kanssa kauppaa tekikin. Taitaa olla aika yleinen konsensus tällä hetkellä, että Kekäläisen jakkarassa on kolme jalkaa jäljellä. Ei välttämättä houkuttele maksamaan ylihintaa Kekäläisen pelaajista, kun miehen vaihtuessa seuraava GM todennäköisesti aloittaa jonkinlaisen siivouksen, kun pudotuspelit ovat karanneet jälleen kerran.

Sillä tavallahan tuo taktiikka rightin pakkien haalimiseksi on ihan toimiva, että heistä yleensä maksetaan vähintäänkin pientä ylihintaa. Kekäläinen vain taisi ylipelata kätensä ja mitä kauemmin tuo tilanne pitkittyy, niin sitä varmemmin pelaajien arvo laskee. Samalla kun oma joukkue + pelaajat kärsivät tilanteesta.

Tämä vain omaa tulkintaa, mutta koitin miettiä mistä tämä Kekäläisen puuhastelu saattaisi johtua. Fiksuhan olisi pyrkinyt kaupoilla tekemään muutosta ennen kuin on pakko. Peeke esimerkiksi on sellainen pelaaja joka olisi saattanut ja saattaa edelleen kiinnostaa esimerkiksi Torontoa.
 

acido

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus
Vähän odotin että Andersson ois saanut edes pientä muistutusta edellisestä kohtaamisesta, mutta ei sit niin yhtään mitään.
Aika iso ero toissapäiväiseen Florida- Arizona matsiin. Ekaan 7 sekuntiin kaksi "tappelua" ja Cousinin telojaa hierottiin hanskalla naamaan pitkin matsia.
En sit tiedä mistä kertoo vai siitä, että toinen on joukkue isolla J:llä ja toisesta ei sellaista taida hetkeen vielä tulla.

Edmonton peli oli kyllä hienoa kiekkoa Columbukselta. Ylhäältä tuplattiin kahdella pakilla rohkeasti. Siihen se Edmontonin eteneminen jäikin.
Tekis mieli sanoa pelaavat liian vaikeaa kiekkoa pelaajien tasoon nähden.
Jätän sanomatta koska mukavampi katsella, kuin kiekko päätyyn, perään ja takas omaan päätyyn. Sellaistahan se joskus oli.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitähän Keklu voisi saada Patesta, kuitenkin pari vuotta vielä kallis soppari päällä ?
 

UpperDeck81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vähän odotin että Andersson ois saanut edes pientä muistutusta edellisestä kohtaamisesta, mutta ei sit niin yhtään mitään.
Aika iso ero toissapäiväiseen Florida- Arizona matsiin. Ekaan 7 sekuntiin kaksi "tappelua" ja Cousinin telojaa hierottiin hanskalla naamaan pitkin matsia.
Tämä yllätti kyllä. Juurikin tuon Florida-Arizona matsin tyylistä alkua odotin. Aamulla mulla loppui aika matsin katsomiseen ja ekan erän jälkeen tilastoista tarkistamaan, että eikö tosiaan ole Gudbranssonilla tappelu vitosta samaan aikaan anderssonin kanssa. Ei ollut ei. Se siitä koodista sitten, mistä on niin jauhettu.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Mitähän Keklu voisi saada Patesta, kuitenkin pari vuotta vielä kallis soppari päällä ?
Luultavasti ei mitään ellei paketoi kärkivarausvuoroja tai lupauksia mukaan. Statistiikan mukainen arvo (peli<—>caphit) alkaa olla niin alhaalla ellei pian palaa ja osoita pystyvänsä tekemään pisteitä.
Columbuksen pitäisi varmasti myös syödä palkkaa mutta Keklun rakentaman cap-helvetin myötä tämä voi olla haastavaa.
Uudet sopimukset täytyy tehdä Sillingerille, Marchenkolle sekä Chinakhoville. Nämä kolmehan pelaavat myös uransa parasta lätkää joten kaikki halutaan Columbuksessa pitää. Lisäksi kiinnittää pitäisi itseään hakeva Kent Johnson.
Kysymysmerkki on myös Texier. Näillä esityksillä antaisin mennä vapaille markkinoille ja katsoa millaisen sopimuksen saa.
Hyökkäyksen osalta rahaa ei tule vapautumaan kuin Roslovicin (4M) osalta joka on nopeasti palanut tulokassoppareiden vaihtuessa.

Millä helvetillä joku on onnistunut kasaamaan Liigan kalleimman puolustuksen näillä nimillä? Ilman että kenenkään sopimus edes loppuisi. Tuskin myöskään pystytään ulosostoja tekemään kun hyökkäyksessä on niin monta sopimusta paikattavana ja Wennberg kummittelee vielä pari kautta.
Jotainhan on pakko tapahtua vai aiotaanko Blankenburgin ura tuhota sillä että kukaan ei osaa tätä AHL:stä hakea eikä ilmaiseksi suostuta antamaan. Sitten on Jiricek. Kohta Mateychuk.
Miksi Severson edes haluttiin? Ei varmasti kelpaa mihinkään niin saadaanko Beane ja Peeke johonkin hivutettua?

Kekäläinen&JD ulos ja joku toinen paikkaamaan jälkiä. Mitä nopeammin, sitä parempi.
Kekäläisen nerokkuutta jaksetaan aina kehua niin milloin Keklu on tehnyt hyvän treidin joka ei ole sisältänyt Seth Jonesia? Tuota listaa kun katsoo niin aika usein Columbuksessa jäänyt suuhun vahvin virtsan maku.
 
Jotainhan on pakko tapahtua vai aiotaanko Blankenburgin ura tuhota sillä että kukaan ei osaa tätä AHL:stä hakea eikä ilmaiseksi suostuta antamaan. Sitten on Jiricek. Kohta Mateychuk.
Miksi Severson edes haluttiin? Ei varmasti kelpaa mihinkään niin saadaanko Beane ja Peeke johonkin hivutettua?

Mateychuk ei ole edes ammattilaissopimuksella vielä. Jiricek pelaa tulokaskauttaan. Blankenburg on varsin yhdentekevä pelaaja kuitenkin, ja sopimus päättyy tähän kauteen. Kuten myös Beanilla. Kyllä sieltä paikkoja avautuu niille, jotka sen ovat valmiita ottamaan.

Ymmärrän sekä Provorovin ja Seversonin hankinnat. Paperilla Columbuksen puolustus näytti ja näyttää paremmalta kuin vuosikausiin roolituksineen, kätisyyksineen jne. Vaan eipä näitä paperilla ratkota.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Onhan tuo Paten 8.7 miljoonaa ihan järkyttävä riippakivi joukkueelle. Ainoa mikä tilanteen pelastaa on se että Jackets on vielä rakennusvaiheessa. Tuolla Paten viimekausien recordilla eurooppa kutsuu tätä menoa. En olisi ikinä uskonut että sanon näin, mutta niin se vain on. Ei mitään annettavaa joukkueelle noilla rahoilla. Melkein tippa tulee linssiin kun kirjoitan tätä. Paten piti olla Suomen Ovechkin kentällä!!! Ei vittu :(

Ps: yhtään olutta en oo juonu :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös