Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Columbus Blue Jackets 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Värnilkki, 21.06.2018 klo 11.59.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei, vaan nykyisin trendinä on sekaantuminen huumekauppaan.
   
 2. Bertil Snöre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eräältä Facebook sivulta luin että Bobrovsky olisi poistunut pukuhuoneeseen, käynyt suihkussa ja lähtenyt hallilta kun hänet oli vaihdettu kesken pelin Tampa Bayta vastaan
   
  aessi tykkää tästä.
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Hirveesti lisäinfoo ei ole tosta Bobrovsky tapauksesta tullu. Jotain juttua on ollu siitä että Bobrovsky olisi ottanut Tampa matsin jälkeen yhteen joko Tortorellan tai jonkun joukkuekaverin kanssa. Mutta Kekäläinen (?) on kai kiistänyt ton että Tortorella vaihtoehdon. Tosin on huhuja että yksi syy siihen miksi Bobrovsky ei olisi jatkamassa Columbuksessa on juuri Tortorella. Tollasta jengin sisäiset yhteenottamiset on sen verran yleisiä että niistä ei kyllä penalita napsu ellei kyseessä nyt ole ihan joku järjetön ääritapaus.

  Mutta itsellä kävi mielessä että jos Bobrovsky on lähtenyt hallilta ovet paukkuen niin siinä matkan varrella on saattanut sitten joku Blue Jakcetsin organisaatioon tai hallin henkilökuntaan kuuluva henkilö saanut osakseen epäasiallista käytöstä Bobrovskyn suunnalta. Toi siis olisi se "incident occurred" osuus tiedoteessa. Siinä vaiheessa kun purat kiukkuasi pukukopin ulkopuolisiin henkilöihin niin se menee sen rajan yli jolloin GM:än ja seuran on asiaan jollain tavalla puuttuva. Ja toi taas olisi se "There are certain expectations and values that we have established for our players that define our culture" - osuus tiedoteesta.

  En kyllä usko että ihan pienestä asiasta on Kekäläinen lähtenyt polttamaan siltoja pelajaan jolta koittaa saada nimen jatkosoppariin tai sitten lisää jengejä siihen 5 joukkueen listaan johon Bobrovsky hyväksyy treidin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 11.00
  Henkka tykkää tästä.
 4. Uncle Leo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat altavastaajille
  Lainaus:
  AKAT HILJAA!!!

  Kyllähän sen yhdenkin persu-valtuutetun mukaan avioliitossa ei voi tapahtua raiskausta. No näinhän tämmöiset on nähtävä, jos naista vähän pyörittelee kotona ja näyttää kaapin paikan, ei siihen ole kellään sanomista, oppiipahan olemaan. Ei kuulu muille. Nyt mentiin kyllä harvinaisen kovalla urpous-prosentilla tuossa viestissä.

  Ja ei, en syytä Bobrovskia hakkaamisesta tai todellakaan raiskaudesta, oli vain pakko tarttua tuohon, sen verran mentiin alta lipan. Eiköhän syy ole jokin paljon lievempi ja salonkikelpoisempi ja kohta julkaistaan siirto toiseen joukkueeseen
   
 5. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Jep, Kekäläisen lausunnosta saa sen käsityksen, että vain jotain joukkueen sääntöä tai muuta sisäistä asiaa on rikottu. Eli tuskin on siis mikään poliisiasia tms missä olisi muita ulkopuolisia osapuolia. Lähtenyt liian aikaisin pois, missannut yhteisen palaverin, treenit, epäasiallinen käytös muita organisaation jäseniä kohtaan tms.
   
 6. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Jep, jep. Taas tahallista väärinymmärtämistä. Tai sitten vaan yleistä urpoilua.

  Se, mitä yritin sanoa on se, että miehet kärsivät perheväkivallasta huomattavasti naisia enemmän nykyään, joten on irvokasta enää tänä päivänä puhua mistään "vaimonhakkaajista". Meniköhän nyt jo perille?

  Kaikenlainen perheväkivalta on tietenkin tuomittavaa ja kuten sanoit, se on poliisiasia, eikä siten kuulu joukkueelle. Tai kenellekään muullekaan oikeastaan.
   
  jaakr tykkää tästä.
 7. Vinyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aravirran kovuus
  Lainaus:
  No kyllähän se nyt aivan varmasti kuuluu joukkueelle jos joku perseilee väkivaltaisesti jossain ja joutuu tämän takia tekemisiin poliisin kanssa. Vai meinaatko ihan tosissaan että sieltä putkasta päästetään esimerkiksi harjoituksiin ja joukkuepalavereihin ihan normaalisti. Lisäksi veikkaisin että jo ihan siinä pelaajasopimuksessa on erikseen kohdat kaikenlaisille rötöstelyille. Tai lähinnä kohda että mitä ei kannata tehdä. Nyt valoja päälle.
   
 8. Hermanni-10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Columbus Blue Jackets
  https://yle.fi/urheilu/3-10591626

  Tässä on mielenkiintoinen YLE:n artikkeli case Bobrovskystä. Todennäköistä on se, että Jarmo tekee kaikkensa, että Bobi treidataan ennen siirtorajaa.

  Toivottavasti Bobin lähtö ei vaikuta Panarinin jatkosuunnitelmiin.
   
 9. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Yleltä oikeasti todella hyvä NHL-artikkeli, koskien ei-suomalaista pelaajaa? Onkohan tämä vaan vedetty Google Translatella jostain jenkkimediasta.. Yllättävää

  Itse case-Bobiin liittyen, juttua lukiessa en yhtään ihmettele jos on Tampasta lähtenyt ovet paukkuen (jos homma on niin). Ei varmasti jaksa tommoisessa epäluottamuksessa tyynenäkään pysyä. Toivon että Keklu vetää fiksut ja nopeasti siirto.
   
 10. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Bobrovsky on antanut kommenteja tapauksesta. Linkki youtubeen. Mielestäni on aika nöyrän oloinen on tossa, ja vahvistaa että syynä oli ilman puhidstus pukukopissa.