Bertil Snöre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Eräältä Facebook sivulta luin että Bobrovsky olisi poistunut pukuhuoneeseen, käynyt suihkussa ja lähtenyt hallilta kun hänet oli vaihdettu kesken pelin Tampa Bayta vastaan
 
Wake up, YEAHH!

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hirveesti lisäinfoo ei ole tosta Bobrovsky tapauksesta tullu. Jotain juttua on ollu siitä että Bobrovsky olisi ottanut Tampa matsin jälkeen yhteen joko Tortorellan tai jonkun joukkuekaverin kanssa. Mutta Kekäläinen (?) on kai kiistänyt ton että Tortorella vaihtoehdon. Tosin on huhuja että yksi syy siihen miksi Bobrovsky ei olisi jatkamassa Columbuksessa on juuri Tortorella. Tollasta jengin sisäiset yhteenottamiset on sen verran yleisiä että niistä ei kyllä penalita napsu ellei kyseessä nyt ole ihan joku järjetön ääritapaus.

Mutta itsellä kävi mielessä että jos Bobrovsky on lähtenyt hallilta ovet paukkuen niin siinä matkan varrella on saattanut sitten joku Blue Jakcetsin organisaatioon tai hallin henkilökuntaan kuuluva henkilö saanut osakseen epäasiallista käytöstä Bobrovskyn suunnalta. Toi siis olisi se "incident occurred" osuus tiedoteessa. Siinä vaiheessa kun purat kiukkuasi pukukopin ulkopuolisiin henkilöihin niin se menee sen rajan yli jolloin GM:än ja seuran on asiaan jollain tavalla puuttuva. Ja toi taas olisi se "There are certain expectations and values that we have established for our players that define our culture" - osuus tiedoteesta.

En kyllä usko että ihan pienestä asiasta on Kekäläinen lähtenyt polttamaan siltoja pelajaan jolta koittaa saada nimen jatkosoppariin tai sitten lisää jengejä siihen 5 joukkueen listaan johon Bobrovsky hyväksyy treidin.
 
Viimeksi muokattu:
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Uncle Leo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat altavastaajille
Ensimmäinen valkoritari lehahti välittömästi paikalle, ei siinä kauaa mennyt ;)

Itse olen sitä mieltä että se on ihan se ja sama vaikka "hakkaisikin" vaimoaan, koska se ei kuulu kodin ulkopuolelle se asia, eikä etenkään joukkueelle. Hakkaaminen lainausmerkeissä siksi, että äärimmäisen harvoin kyse on tuollaisesta, jonka voi typistää noinkin vahvasti yhteen sanaan. Kuten sanottu niin siellä takana voi olla vaikka ja mitä ja kaikkien tuoreimpien tutkimusten mukaan ns. länsimaissa nimenomaan mies on se, joka joutuu paljon useammin perheväkivallan uhriksi (naisen taholta) kuin toisinpäin. Naiset kohdistavat myös huomattavasti enemmän väkivaltaa lapsiaan kohtaan kuin miehet. Näistä syistä johtuen pidän äärimmäisen vastenmielisenä kaikkia, jotka alkavat puhumaankaan mistään "naistenhakkaajista". Ne kun ovat yhtä harvinaisia kuin Himalajan lumimiehet.
AKAT HILJAA!!!

Kyllähän sen yhdenkin persu-valtuutetun mukaan avioliitossa ei voi tapahtua raiskausta. No näinhän tämmöiset on nähtävä, jos naista vähän pyörittelee kotona ja näyttää kaapin paikan, ei siihen ole kellään sanomista, oppiipahan olemaan. Ei kuulu muille. Nyt mentiin kyllä harvinaisen kovalla urpous-prosentilla tuossa viestissä.

Ja ei, en syytä Bobrovskia hakkaamisesta tai todellakaan raiskaudesta, oli vain pakko tarttua tuohon, sen verran mentiin alta lipan. Eiköhän syy ole jokin paljon lievempi ja salonkikelpoisempi ja kohta julkaistaan siirto toiseen joukkueeseen
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jos olisi lakia rikkonut niin varmaan olisi pidätystiedot jo netissä. Samoin siitä saisi lukea monissa muissa paikoissa.

Bobrovsky on tehnyt jotain sopimatonta ja Kekäläinen ja Davidson ovat tehneet päätöksen siitä ettei Bobrovsky saa osallistua joukkueen peliin.
Jep, Kekäläisen lausunnosta saa sen käsityksen, että vain jotain joukkueen sääntöä tai muuta sisäistä asiaa on rikottu. Eli tuskin on siis mikään poliisiasia tms missä olisi muita ulkopuolisia osapuolia. Lähtenyt liian aikaisin pois, missannut yhteisen palaverin, treenit, epäasiallinen käytös muita organisaation jäseniä kohtaan tms.
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Siis... Mielestäsi puolisoon kohdistuva väkivalta on täysin hyväksyttävää, eikä se missään nimessä kuulu esimerkiksi poliisille? Asia selvä.

Eiköhän tässä keississä ole kyse jostain treeneistä tai palaverista myöhästymisestä.
Jep, jep. Taas tahallista väärinymmärtämistä. Tai sitten vaan yleistä urpoilua.

Se, mitä yritin sanoa on se, että miehet kärsivät perheväkivallasta huomattavasti naisia enemmän nykyään, joten on irvokasta enää tänä päivänä puhua mistään "vaimonhakkaajista". Meniköhän nyt jo perille?

Kaikenlainen perheväkivalta on tietenkin tuomittavaa ja kuten sanoit, se on poliisiasia, eikä siten kuulu joukkueelle. Tai kenellekään muullekaan oikeastaan.
 
"Jääkiekko on tunnepeli" - Veli-Matti Savinainen

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Kaikenlainen perheväkivalta on tietenkin tuomittavaa ja kuten sanoit, se on poliisiasia, eikä siten kuulu joukkueelle. Tai kenellekään muullekaan oikeastaan.
No kyllähän se nyt aivan varmasti kuuluu joukkueelle jos joku perseilee väkivaltaisesti jossain ja joutuu tämän takia tekemisiin poliisin kanssa. Vai meinaatko ihan tosissaan että sieltä putkasta päästetään esimerkiksi harjoituksiin ja joukkuepalavereihin ihan normaalisti. Lisäksi veikkaisin että jo ihan siinä pelaajasopimuksessa on erikseen kohdat kaikenlaisille rötöstelyille. Tai lähinnä kohda että mitä ei kannata tehdä. Nyt valoja päälle.
 
Skate or Die, mielummin Die.

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Yleltä oikeasti todella hyvä NHL-artikkeli, koskien ei-suomalaista pelaajaa? Onkohan tämä vaan vedetty Google Translatella jostain jenkkimediasta.. Yllättävää

Itse case-Bobiin liittyen, juttua lukiessa en yhtään ihmettele jos on Tampasta lähtenyt ovet paukkuen (jos homma on niin). Ei varmasti jaksa tommoisessa epäluottamuksessa tyynenäkään pysyä. Toivon että Keklu vetää fiksut ja nopeasti siirto.
 
Ambitious, but rubbish

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Bobrovsky on antanut kommenteja tapauksesta. Linkki youtubeen. Mielestäni on aika nöyrän oloinen on tossa, ja vahvistaa että syynä oli ilman puhidstus pukukopissa.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Columbuksessa eletään jännän äärellä: 5 pelin tappioputki alla, viivan alla olevat jengit hengittää jo niskaan, TDL lähestyy, koska Keklu vetää liipasimesta?

Kaikki tietää että Bob ei ensi kaudella Ohiossa vaikuta, kysymys kuuluukin että saadaanko miehestä jotain käyttökelpoista vastinetta vai ei.

Jos vielä palataan tuohon Bobin hyllyttämiseen johtaneeseen Tampa peliin: Bob vedettiin maalilta 4-0 tilanteessa ja sen sijaan että mies olisi jäänyt juomaan hartsporttia ja näennäisesti tsemppaamaan kavereita niin Bob lähti kesken pelin suihkuun, pakkasi kamansa ja lähti v*****n. Okei peliaikaa oli jälellä vähän reilu 10 min, mutta käsittääkseni on tapana että varaveskari pysyy aitiossa pelin loppuun saakka. Bob sai palautetta niin seuran johdolta kuin pelaajiltakin.

Mun puolesta Bob saa mennä, joukkueen epäluottamus häntä kohtaan huokuu tänne kotisohvalle asti. Jotain huhua on että Florida olisi kiinnostunut ja kyllähän siinä jotain järkeä on, jos Columbukseen tulisi Brassard niin olisi ihan ok. Lämpimän leppoisa ja paineeton Florida voisi olla paikka jossa Bobin kireät hermot leppyisivät ja se vezina vahti kaivautuisi sieltä mullasta taas esiin.

Ongelmahan on että nutuissa on Dubois ykkössentterinä ja sitten on kolme nelossentteriä Wennberg, Dubinsky ja Nash. Nyt siellä on jouduttu käyttämään Folignoa sentterinä kun parempaa ei ole. Wennberg vetänyt ihan alta riman, samoin Nash ollut pettymys. Dubista nyt ei hirveitä odotuksia enää edes ollut. Kakkossentteriä tuo rosteri huutaisi, olisiko Brassardista siihen?

En usko että Panarin liikkuu minnekään vaikka kesällä menisi ilmaiseksi. Jos ja kun tässä nyt mennään pleijareihin niin Keklu ei voi ottaa sitä riskiä että sieltä tulisi jossain vaiheessa Panarin vastaan eikä hänestä saatava korvaus todennäköisesti vastaa Artemin panosta joukkueelle loppukaudella.

Columbuksen kovaksi väitetty puolustus on ollut melko pehmoinen, irtokiekot jää järjestäen vastustajalle ja miehiä on huipputonteilla jatkuvasti vapaana.
Duclairin tilanne on kummallinen; mies pääsee hyville tonteille melkein aina kun pääsee pelaamaan ja sitten istuu taas katsomossa. Sitten siellä joku Wennberg viilettää kiikareilla taitoluistelijan kovuudella illasta iltaan. Taisi mies mennä piloille siihen Wilsonin tälliin.

Ei siinä, uskotaan nyt että homma kääntyy ja pleijareihin mennään.
 
Jos väittelet idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin.

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Bobrovskin treidaaminen esim. juurikin Floridaan kuulostaisi omaan korvaani ihan järkevältä molemmille osapuolille. Bob ei ole ollut tasollaan tällä kaudella Columbuksessa ja muutenkin kun on melko selvää ettei jatkoa ole enää tulossa niin parempihan se olisi nyt mies treidata pois kun siitä A) jotain vielä saa + B) Bob ei ole ollut edes tällä kaudella niin hyvä kuin mitä pitäisi olla. Keklu tiimeineen on Brassardista ollut kiinnostunut jo vähän pidemmän aikaan niin siinä olisi ainakin yksi palanen joka voisi matkata Columbukseen ja sitten jotain muuta sälää vähän päälle. Florida saisi Bobista puolestaan hyvän maalivahdin itselleen moneksi vuodeksi, tuskin kuitenkaan pysyvästä tasonlaskusta on kyse.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Florida saisi Bobista puolestaan hyvän maalivahdin itselleen moneksi vuodeksi, tuskin kuitenkaan pysyvästä tasonlaskusta on kyse.
Varmuudella Florida saisi Bobista maalivahdin täksi kevääksi, eikä edes välttämättä hyvää sellaista. Todennäköistä on, että Bobrovskyn heikot otteet tällä kaudella johtuvat motivaation puutteesta ja mies palaa tasolleen uudessa osoitteessa. Mutta kyllä sopimusneuvotteluistakin tulee kinkkiset, sillä eivät tämän kauden otteet puhu Vezina-tason sopimuksen puolesta, jota venäläisen leirissä varmasti haetaan.

Vaikka treidattaisiin takarajalla, en yllättyisi jos Bobrovsky haluaa tsekata UFA-markkinat.
 

Värnilkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ USA
Kausi on kyllä ollut erittäin ailahteleva, joten ei tässä meinaa kyllä usko riittää suureen playoff menestykseen. Ihan jo viime kesän Tavares-saagaa mietittynä mielestäni Bob ja Panarin, molemmat pitäisi treidata pois. Mieluusti länteen, ettei omakoira pääse puremaan heti playoff-taisteluissa, jos ja kun sinne päästään. Bobista tuskin joukkue saa mitään takasin, mutta ei Bobrovsky kyllä ole joukkueellekkaan tänä vuonna antanut juuri mitään, Panarinista taas voisi kuvitella saavan Hossa/Kovalchuk-treidien tyylisen paketin takaisin, mikä mielestäni olisi tyhjää parempi.

Oli ratkaisu mikä tahansa, niin ongelmahan tosiaan on tuo Wennberg-Dubinsky-Nash kolmikko, jotka ovat vahvasti alisuorittaneet. En usko, että Brassard olisi mitenkään parannus tähän kolmikkoon nähden, mutta saa nähdä. Veikkaan Jarmon tekevän useamman kaupan seuraavien viikkojen aikana, joiden jälkeen joukkueella on aseita tälle vuodelle, kuin myös tulevaisuuteen.
 

Hermanni-10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Columbus Blue Jackets
Ja niin vain Keklu hommasi Duchenen loppukaudeksi. Pakko sanoa, että olen todella yllättynyt. Tämähän kertoo siitä, että nyt on kaikki panokset tässä keväässä. Tuskin siis Bobia ja Panarinia treidataan parin vuorokauden sisällä. Valtavat riskithän tässä on, kun nyt kolmen tärkeimmän ukon sopparit loppuu kesällä.

No, katse kevääseen! Toivotaan, että jengi pääsisi huippulentoon nopeasti. Olisi huikeaa jos vielä jotenkin voitaisiin napsaista Metropolitanin voitto, että Caps ja Penguins voitaisiin välttää ekalla kierroksella.
 

teppana

Jäsen
Ja niin vain Keklu hommasi Duchenen loppukaudeksi. Pakko sanoa, että olen todella yllättynyt. Tämähän kertoo siitä, että nyt on kaikki panokset tässä keväässä. Tuskin siis Bobia ja Panarinia treidataan parin vuorokauden sisällä. Valtavat riskithän tässä on, kun nyt kolmen tärkeimmän ukon sopparit loppuu kesällä.

No, katse kevääseen! Toivotaan, että jengi pääsisi huippulentoon nopeasti. Olisi huikeaa jos vielä jotenkin voitaisiin napsaista Metropolitanin voitto, että Caps ja Penguins voitaisiin välttää ekalla kierroksella.
Rohkea mutta hyvä siirto. Mitäpä sitä tosiaan himmailemaan jos uskoa joukkueeseen on. NHL:ssä mahdollisuudet taistella mestaruudesta kestää vain lyhyen aikaa. Panarin ja Bob kun pakkaa kimpsut ja kampsut alkaa joukkueessa uudelleenrakennus. Nyt se on taottava kun rauta on kuumaa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Rohkea mutta hyvä siirto. Mitäpä sitä tosiaan himmailemaan jos uskoa joukkueeseen on. NHL:ssä mahdollisuudet taistella mestaruudesta kestää vain lyhyen aikaa. Panarin ja Bob kun pakkaa kimpsut ja kampsut alkaa joukkueessa uudelleenrakennus. Nyt se on taottava kun rauta on kuumaa.
No en nyt mistään uudelleenrakentamisesta tiedä, etenkin jos saavat pidettyä Duchenen. Siellä on kuitenkin Seth Jones, Pierre-Luc Dubois ja Zach Werenski aika hyvinä nuorina palasina. Siinä olisi sitten kaksi hyvää keskushyökkääjää (Duchene, Dubois) ja kaksi nuorta huippupuolustajaa. Sitten laitureita pitäisi saada muutama kappale jostain.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Duchenen jatkosopimus olisi kyllä loistava juttu Columbuksen maineelle. Ei tule nopeasti mieleen yhtään isoa UFA-signausta, kaikki tähdet hankittu varaamalla tai treidaamalla.
 

teppana

Jäsen
No en nyt mistään uudelleenrakentamisesta tiedä, etenkin jos saavat pidettyä Duchenen. Siellä on kuitenkin Seth Jones, Pierre-Luc Dubois ja Zach Werenski aika hyvinä nuorina palasina. Siinä olisi sitten kaksi hyvää keskushyökkääjää (Duchene, Dubois) ja kaksi nuorta huippupuolustajaa. Sitten laitureita pitäisi saada muutama kappale jostain.
Duchenen jatkosoppari olis hieno juttu. Tällä "uudelleen rakennuksella" tarkoitin siis sitä, että aletaan kypsyttämään ja rakentamaan joukkuetta PLD ja Werenskin kautta. Todella lupaavia nuoria pelaajia, mutta heidän kohdalla varmasti kestää hetki että nuoret miehet kypsyy kantamaan joukkueen mestaruuteen. Ei siellä mistään ruohonjuuritasolta lähdetä, mutta jos/kun veli venäläiset lähtee pois, niin kyllä näkisin että tuon joukkueen pitkäjänteinen rakentaminen alkaa eri tavalla kuin tällä hetkellä.
 

Matsku

Jäsen
No en nyt mistään uudelleenrakentamisesta tiedä, etenkin jos saavat pidettyä Duchenen. Siellä on kuitenkin Seth Jones, Pierre-Luc Dubois ja Zach Werenski aika hyvinä nuorina palasina.
Joo, liigan nuorin joukkue tuskin aloittaa rebuildia (avg age 26.86).

Columbuksella nyt vahva nippu, mutta kiekonsyöjää toi pakisto vielä pleijareihin vaatisi.
 

Värnilkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ USA
Vais että vielä Dzingelki remmiin mukaan. Taitaa olla nyt tai ei koskaan - mentaliteetti tänä vuonna päällä. Erittäin hankala nähdä enää, että kumpikaan venäläinen siirtyisi pois, varsinkin kun Bobrovsky on alkanut heräilemään tähän kauteen. Nyt vielä yksi puolustuspään vahvistus ja joukkue on niin vahva ja leveä, että mahdollisuus on mihin vain.

Vaikka varausvuorojen tyhjennysmyynti kirpaiseekin, on prospect-osastolla kuitenkin paljon hyviä pelaajia vielä jäljellä, joten ei tässä täysin tulevaisuuttakaan ole romutettu, vaikka pahin skenaario toteutuisikin. Nyt vain vyötä kireämmälle ja kohti yöunien vähennys talkoita.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Täytyy nöyränä ottaa hattu pois ja nostaa sitä Keklulle. Keskinkertaista taivallusta on nähty ihan riittävän kauan, ihan turhaan odotella jotain kakkoskierrosten varausten kypsymistä loputtomiin. Kasassa on kaikkien aikojen paras BJ nippu:

Dzingel Duchene Atkinson
Panarin Dubois Bjorkstrand
Foligno Jenner Anderson
Robinson Nash Sedlak
Dubinsky,Wennberg

Murray Jones
Werenski Savard
Harrington Nutivaara
Kukan

Bob, Korpi

Duchenen ja Dzingelin haut on kyllä hyviä kun niitä on nyt hetken makustellut: Duchene on perheellinen mies, joten Columbus voisi hyvinkin olla paikka jossa perhe kasvattaa ja jatko sorvata. Dzingelillä on jo historiaa Ohiossa kun pelasi Ohio Statessa. Luulen että Keklu on kyllä miettinyt näillä hauilla myös tulevaisuutta. Vaikka Bob ja Panarin kesällä lähtisivätkin, mutta Duchene ja Dzingel saataisiin pysymään niin ihan kilpailukykyisinä pysyttäisiin, jollei jopa parempina (case Tavares). Prospect pool on ihan riittävän syvä, joten pickeistä oli vara luopua ja pelaavasta kokoonpanosta ei menetetty kuin Tortun koirankopissa majaillut Duclair.

Kun katseli nämä kaksi peliä kun Duchene oli mukana, niin täytyy sanoa että suunta joukkueena on hyvä. Keklu osoitti joukkueelle että uskoo ja luottaa tähän porukkaan, se on iso viesti pelaajille ja se kyllä on näkynyt.

Kyllähän tällainen ennakkoluuloton satsaaminen luo mielenkiintoa ja säpinää.

Keklu pisti all in, katotaan miten käy?
 
Jos väittelet idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin.

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Jos Keklun strategiana onkin kerätä kaikki hyvät rentalit itselleen ja ajaa samalla Panarinin hinta pilviin?
 
Ei tässä nyt mitään kätellä.
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Jos Keklun strategiana onkin kerätä kaikki hyvät rentalit itselleen ja ajaa samalla Panarinin hinta pilviin?
Jos nyt miettii että mikä jengi Panarininsta hyötyisi, niin joku contenderihan sen olisi oltava että tuollaisessa rentalissa olisi järkeä. Panarin on pala joka voi kääntää pelin. Divisioonan sisällä kauppaa ei tule, tuskin edes konfrenssin. Katse siis länteen.
Nashville, Winnipeg nyt tulee heti mieleen, ehkä Vegas. Keklu on tainnut ilmoittaa että joku valmis pelaaja joka auttaa jengiä jo tänä vuonna olisi tultava takaisin päin. Jos Winnipeg heittäisi peliin kotikylän pojan Roslovicin + 1st niin voisin kyllä laittaa myyntihousut jalkaan. Winnipeg ei täysin vastaa Panarinin himoitsemaa rantakaupunkia niin jatkosta siellä ei taida tarvita edes keskustella. San Josehan olisi kyllä rannalla...
 
Jos väittelet idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin.

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Pitää nyt heittää omat kommentit vähän jälkikäteen näistä kaupoista, joita osa on pitänyt sulana hulluutena ja arvostellut kovasti.

Hurja vetohan nuo kaupat ovat, ei sitä voi kiistää. Kaksi profiilipelaaja lähdössä pois eli Bobrovsky ja Panarin, joista pitäisin itse vain Panarinin, sillä Bobrovskyn palkkapyyntö on maalivahdille aivan liian suuri ja ei ole tosiaan osoittanut pään kestävän pudotuspeleissä.

Moni tietysti näkee ymmärrettävästi järkevänä vaihtoehtona myydä molemmat pois, jotta jotain saadaan takaisin, mutta siinä on se ongelma että kyseessä on kaksi rentalia, joiden pitämisestä ostajalla ei ole mitään takeita. Panarin on tehnyt selväksi testaavansa markkinat, joten ei hänestä saa arvon mitoittamaa hintaa millään. Jouduttaisiin siis myymään halvalla pois ja myynti pois kyllä tekisi vaikeaksi yrittää sitä jatkosopimusta vielä taikoa, jos sellainen ihme saataisiin aikaan.

Panarinin ja Bobrovskyn kohdalla kyse on lopulta siitä, ylittääkö heistä saatava vastike sen hyödyn mitä Blue Jackets saisi pitämällä pelaajat loppukauden.

Täytyy huomioida Columbuksen olevan pieni markkina-alue, joka on kärsinyt uskottavuusongelmista. Seura ei ole voittanut yhtään pudotuspelisarjaa historiansa aikana ja on käynyt suurimman osan ajastaan rebuildia. Joskus pitää sen rebuildin loppua ja koittaa menestyä ja sen aika on nyt. Seuran uskottavuus kannattajien silmissä vaatii sitä, samoin pelaajien silmissä. Täytyy muistaa ettei Panarin ole ensimmäinen pelaaja, joka ei ole Columbuksessa pelaamisesta pitänyt - Adam Foote ja Jeff Carter tekivät selväksi etteivät Columbuksessa halua olla. Silloin joukkue oli toki huomattavasti heikompi kuin nyt.

Seuran uskottavuus ja vetovoima vaatii siis jonkinlaista menestystä ja osoitusta, että täällä ollaan tosissaan eikä ikuisessa rakennusvaiheessa. Sen tähden Duchenen ja Dzingelin hankinnat ovat perusteltuja.

Kovilla panoksilla Keklu pelaa, mutta uskon hänellä olevan seurajohdon luottamus. Keklu on ihan aiheellisesti todennut ettei kannua voiteta ilman huipputalenttia ja on ennenkin tehnyt peliliikkeitä sellaisen talentin saamiseksi - Jones, Gaborik ja Panarin on kaupoilla hankittu joukkueeseen. En kauheasti välitä jostain kakkoskierroksen vuoroista, nuo ykköset kirpaisevat enemmän. Mutta seuran menestyksestä riippuen nekin voivat olla aika loppupään varauksia, joilla tuskin saadaan Duchenen kaltaista talenttia.

Enpä yllättyisi jos Keklu naaraa kesällä Stonen Panarinin tilalle, jos hän lähtee pois.. Nyt on ainakin Wennberg aika selvästi kauppatavaraa.
 
"Tomas Plihalin ajattelin haukkua jossain kohtaa lähetystä, katsotaan tuleeko aihetta." Antti Mäkinen 10.10.2012.

Plihal teki ottelussa kaksi maalia.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy