Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Columbus Blue Jackets 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Värnilkki, 21.06.2018 klo 11.59.

 1. Värnilkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CBJ USA
  Kesä on pitkällä, draft lähestyy ja kiekkopiireissä on tuttuun tapaan treidihuhut ja tulevan kauden spekulaatiot ottaneet tuulta alleen. Nappaako sama puuska Sinitakit jälleen vinhaan lentoon kohti playoff-pelejä, vai tyyntyykö keli tuoden tuskallisen lässähdyksen aikaiseen kesälomaan? Myöskin kahden edellisen kevään aikana ovat nähty kuinka lumet ovat sulaneet, samoin kuin joukkueen suurin ja tärkein tukipilari, Bobrovsky. Näillä negatiivistä vivahdetta omaavilla sanoilla kohti uuden kauden pohjustusta.

  Sopimustilanteen tarjoaa tuttuun tapaan CapFriendly.com.

  Uusia sopimuksia tullaan rustaamaan kesän aikana RFA-pelaajien Jennerin, Bjorkstrandin ja Murrayn kanssa. UFA-pelaajista pitkäaikaiset soturit Calvert ja Johnson saavat ilmeisesti etsiä uuden seuran itselleen. Calvertille olisi edelleen käyttöä, mutta se on siinä ja siinä kannattaako neloskentän pelaajalle kovin paljoa yli kahta miljoonaa maksaa. Deadlinella hankituista Letestusta, Vanekista ja Colesta ovat myös suurella todennäköisyydellä kaikki suuntaamassa kohti vapaita markkinoita. Ainakin Vanekin suunnalta tieto on jo vahvistettu.

  Tilannekatsaus:

  Harmillisesti Elvis Merzlikins ei saavu vielä tällä kaudella Ohion liepeille vaan jatkaa sopimuksensa loppuun Luganossa. Yhtä odotetusti ja yhtä harmillisesti Brandon Dubinsky on muuttunut sankarista roistoksi vain muutamassa vuodessa, eikä kapteeni Folignon sopimus näytä mitenkään mairittelevalta tulevia kausia ajatellen. Myös joukkueen kolmas keskushyökkääjä, Wennberg, pelasi heikohkon kauden kuten moni muukin joukkueen runkopelaajista. Jokaisen runkopelaajan pitäisi nostaa tasoa tulevaa kautta ajatellen.

  Kaiken kukkuraksi kuluneiden päivän kuumin puheenaihe on viime vuoden kuumin puheenaihe, Artemi Panarin. Joukkueen ehdoton hyökkäyspelin dynamo, mies joka tekee kentälle jääkiekosta taidetta. Hän ei tuoreimpien twitter-tietojen mukaan halunnut keskustella vielä jatkosopimuksesta joukkueen kanssa. Asiahan on erittäinkin ymmärrettävää, sillä ensi kesänä miehellä on mahdollisuus pyytää vapailta markkinoilta lähes mitä vain. Asiasta käynnistyi saman tien huhumylly, jonka mukaan Kekäläinen testaa Panarinin markkinoita. Miehelle varmasti löytyy ottajia, mutta kuinka mies korvattaisiin tässä joukkueessa? Vastaus on lyhyt: Ei mitenkään. Tämän myötä täytyy toivoa, että nimet löytyvät sopimuspaperista tulevan kauden aikana.

  Viime kauden positiiviset suoritukset tulivat nuorilta pelaajilta, Bjorkstrandilta, Duboisilta ja Nutivaaralta, joista kaikki lukitsivat asemansa joukkueen runkoon. Myös Milanon 15 maalia rajoitetulla peliajalla oli hyvä suoritus, mutta tilaa suurempaan rooliin oli hankala saada. Nyt tulevana kautena Milanon tulee murtautua suurempaan rooliin, tai hänestä voi alkaa puhua menetettynä lupauksena.

  Menetetyistä lupauksista puheenollen… Muutama kausi sitten Columbusin prospekti-osasto oli liigan leveimpiä, mutta mikä tilanne on nyt? Carlsson ei murtautunut viime kaudella pelaavaan kokoonpanoon, eikä puolustavan puolustajan varaaminen ensimmäisellä kierroksella näytä tällä hetkellä nappiin osuneelta valinnalta. Hänen lisäkseen tulevaisuus osastolta löytyvät taitava Abramov, jolle tuleva kausi on ensimmäinen ammattilaiskausi. Taitoa löytyy, mutta kuinka hän sopeutuu pelaamaan isompia ja ilkeämpi vastustajia vastaan?

  Ranskalaissentteri Texier on kärsinyt loukkaantumista ja hän kävi alkukesästä olkapääleikkauksessa. Ehkä suurimman potentiaalin tulevan kauden joukkueeseen omaa ruotsalaissentteri Kevin Stenlund. Pakko myöntää, että hän ei ole kovinkaan tuttu minulle, joten tämä saattoi olla ihan hatusta vedetty arvio. Näiden kolmen nimen ja Merzlikinsin lisäksi organisaation omistukseen kuuluu vielä Gavrikov, josta ei voi mitenkään varmasti sanoa, tuleeko hän koskaan merten yli taalaliigaan edes pelaamaan. Toivottavasti tulee.

  Tulevaan varaustilaisuuteen Sinitakeilla on tällä hetkellä 5 varausvuoroa, joista korkein on numero 18. Tuolla numerolla toivon, että joukkue varaa hyökkääjän, tai vaihtoehtoisesti jenkkipuolustaja Bode Wilden. Mahdollisia hyökkääjiä, joita on suurin piirtein kaavailtu tuolle kohtaa draftia ovat: Kraut, Bokk, Lundeström, Noel & Denisenko. Mikäli Joseph Veleno sattuisi tipahtamaan meille asti, niin hän olisi oiva valinta. Ensimmäisen kierroksen lisäksi muut varaukset ovat kierroksille 2, 3, 6 ja 7.

  Mikäli yllä olevat hahmotelmat pitävät paikkansa, tulevan kauden joukkue voisi näyttää seuraavalta.

  Panarin - PLD - Atkinson
  Jenner - Wennberg - Bjorkstrand
  Milano - Foligno - Anderson
  Hännikäinen - Dubinsky - Sedlak
  Stenlund

  Werenski - Jones
  Murray - Nutivaara
  Kukan - Savard
  Harrington

  Bobrovsky - Korpisalo

  Kokoonpanoa kun katsoo, niin kyllähän se yhtä rutinoitunutta hyökkääjää huutaa avukseen. Puolustuksessa olisi myös tilaa yhdelle oikealta ampuvalle pakille. Vaipailta markkinoilta löytyy nippu mielenkiintoisia hyökkääjiä, mutta puolustukseen on hankala saada apua sieltä suunnalta. Se mitä Jarmo tekee tulevina viikkoina voi yllättää meidät kaikki jälleen. Näihin sanoilla kohti tulevaa kautta. Join the Battle!
   
 2. KöyhänmiehenGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Columbus Blue Jackets
  Noniin noniin.

  Kerrataanpas mitä on tapahtunut @Värnilkki :n aloituksen jälkeen.

  Sopimukset rustattiin RFA:iten kanssa seuraavasti:
  Ryan Murray, 1 vuosi 2,825 mil AAV
  Oliver Björkstrand 3vuotta 2,5 mil AAV
  Boone Jenner 4 vuotta 3,75 AAV

  UFA markkinoilta tarttui:
  Anthony Duclair 1 vuosi 0,65 mil
  Riley Nash 3 vuotta 2,75 mil AAV.

  Letestu on ainoa jonka liikettä vielä odottelen, toisaalta toisi syvyyttä mutta oliko Nashin tulo merkki siitä että jatkoa ei ole tulossa.

  Kimpsut ja kampsut pakkasi JJ siirtyen ehkä vähän yllätyksekkäästi verivihollisten leiriin, Calvert lähti Coloradoon samoin kuin Colekin ja Vanekki löysi taas hetkeksi kodin Detroitista.

  Draftista tarttui:
  #18 Liam Foudy C
  #49 Kirill Marchenko RW
  #80 Marcus Karlberg LW
  #159 Tim Berni D
  #173 Veini Vehviläinen

  Foudy ilmeisesti dominoi testejä ollen kärjessä lähes kaikilla osa-alueilla. Ehkä vähän yllättäviä hakuja Marchenkoa lukuunottamatta. No Keklu osaa asiansa.

  No sitten Panarin; neuvotteluja on ilmeisesti käyty Ranskassa, missä Artjom on lomailemassa Bobin kanssa ja Keklu raahautunut paikalle hattu kourassa. En tiedä onko Bobin kanssa vielä neuvoteltu mistään. Olisihan Panarinin lähtö hirveä menetys, mutta jos miestä kiinnostaa enemmän cool asuinpaikka kuin menestymisen mahdollisuus niin menköön. Huhu oli että mies haluaisi pelata akselilla Florida-NY-LA. Jos TDL:llä ollaan playoff junassa niin sitten mies pidetään vaikka mies sen jälkeen kävelisi ilmaiseksi ja jos juna on karannut niin sitten jotain vastinetta tilalle. Toivottavasti Panarin kuitenkin päättäisi jatkaa Columbuksessa. Keklu huhujen mukaan tarjonnut 8v 9mil diiliä, tiedä siitä sitten.

  Ei kai ensi kaudelle ole muuta tavoitetta kuin playoffit ja ensimmäisen kierroksen voittaminen. Columbus on ainoa seura NHL:ssä joka ei ole voittanut yhtään pleyoffsarjaa, tästä kyseenalaisesta kunniasta olisi päästävä. Puolustus on eliittiä samoin Bob, hyökkäys vähän nukkavieru heti Panarinin jälkeen.

  Voihan se olla että Keklu vielä loihtii treidin, josta kukaan ei olisi osannut haaveilla/pelätä, Panarin<->Saad, Saad<->Panarin...

  Ei siinä, uotellaan taas kanuunan paukuttelua.
   
 3. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
 4. Hermanni-10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Columbus Blue Jackets
  Myös Tortorella jatkaa Columbuksessa vuoteen 2021. Hyvä näin!
  https://www.nhlsuomi.com/2018/09/12...-olla-paras-on-tarttunut-koko-joukkueeseemme/

  Ensi kausi ei vielä hirveästi kiksejä herätä. Tähän mennessä ainoa sisään tullut avauskokoonpanon pelaaja ollee neloskentän Nash. Vanek, Calvert ja Letestu ovat siirtyneet muualle. Myös erittäin todennäköisesti ainoat superstarat Panarin ja Bobi joudutaan myymään ennen kauden alkua, sillä kumpikaan ei ole ilmeisesti kiinnostunut tekemään jatkosopimusta.

  Toivottavasti Keklu näyttää vielä olevansa velho ja tekee ihmeitä ennen lokakuuta.
   
 5. grace Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CBJ
  Lainaus:
  Tuskin nyt ennen kauden alkua näitä kahta tullaan treidaamaan ellei sitten vastine ole jotain oikeasti harkitsemisen arvoista. Vanek ja Calvert on pelillisesti mahdollista korvata omasta porukasta. Nash hommattiin korvaamaan Letestu. Toisaalta meillä ei edelleenkää ole "pommin varmaa" 1-sentteriä. Wennbergiltä vaadittaisiin taas eteenpäin menemistä yhden vaisun kauden jälkeen. Lopulta nelikko Dubois, Dubinsky, Nash ja Wennberg on sellainen, joka kelpaa, mutta selkeää ykköstä tuosta ei löydy tällä hetkellä. Sedlak kilpailee 4. sentteirn paikasta, mutta muuten tuo keskusta on auttamatta edelleen todella kapea.
   
 6. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Jos ei tule sophmore slumppia, niin uskon kyllä että Dubois on se josta se "pommin varma" ykkönen tulee. Oli jo tulokaskaudella paikoitellen vakuuttava. Eikä sitä tiedä vaikka Bobrovsky/Panarin kaupoilla tulee toinen kova ykkönen.
   
 7. B-Jacket Jäsen

  Lainaus:
  Ikävään tilanteeseen kyllä ajauduttu Bobrovskyn ja Panarinin kohdalla. Pari kysymystä tämänkaltaisiin kommentteihin liittyen:

  Millainen vastine on oikeasti jotain harkitsemisen arvoista? Pitäisikö tyytyä sellaiseen ratkaisuun, johon Ottawa päätyi Karlssonin kanssa? Missä suhteessa joukkue tarvitsee nyt laatua/määrää?

  Vielä olennaisempi kysymys on se, voiko Bobrovskyn tai Panarinin kauppa-arvo nousta yhtään sen korkeammalle tai edes pysyä nykyisellä tasolla, mitä lähemmäs trade deadlinea saavutaan?

  Tällä hetkellä sopivan diilin odottaminen näyttää aikamoiselta riskipeliltä molempien herrojen kanssa.
   
 8. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Selostajan mukaan Dubois olisi ollut kuntotestien ykkönen jo toisella kaudellaan joukkueessa.
   
 9. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Varsin kusiseen paikkaan on venäläisduo Keklun laittanut. Siirtotakarajalla hyvistäkään ykkösvahdeista ei ole juuri maksettu. Etenkään, jos tiedossa on, etteivät suostu jatkosopimusta tekemään tai pidempiaikaista tarvetta ykkösvahdille ei hankkivalla joukkueella ole (esim. Bishop). Toisaalta riippuen muista tarjolla olevista pelaajista Panarinia huonommistakin vuokramiehistä on maksettu ykköskierroksen vuoro ++.

  Bobin osalta kysyntää toki varmasti on, mutta suurimmat tarvitsijat (mm. Carolina) tuskin ovat sellaisia joukkueita, joihin Bob myöskään haluaisi siirtyä (NMC) tai etenkän jatkosopparia tehdä. Hankala tilanne kaikkiaan, koska ilman Bobia pleijareihin pääseminenkin tulee olemaan haastavaa.

  Panarinista varsin todennäköisesti saa kummassakin skenaariossa vähintään kohtuullisen vastineen, mutta ei Panarinin tasoista pelaajaa.
   
 10. Värnilkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CBJ USA
  Jones ulkona 4-6 viikkoa. Murray olettavasti myös ulkona. Kylläpä taas näin kauden alla koetellaan. Tähän päälle venäläisduo ja huhut... Tulee jännä kausi.

  Panarinin korvaaminen on lähestulkoon mahdotonta, jos mies päättää lähteä joukkueesta. Bobin korvaus voi onnistua yllättävänkin kivuttomasti Elviksen kanssa, johon ainakin minulla on järkkymätön luotto, vaikka taalaliigasta ei olekaan pienintäkään näyttöä.

  Harjoituspelejä en ole nähnyt, muuta kuin tuloksia, joten niistä en osaa sanoa. Tuskimpa suurempia yllätyksiä kauden avausmiehistössä nähdään pois lukien puolustus, jossa loukkaantumisten myötä tilaa on.
   
 11. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Panarin oli antanut haastattelun, jossa sanoi olevansa valmis neuvottelemaan Columbuksen kanssa jatkosopimuksesta tammikuussa. Kesällä oli kuulemma vielä toiset ajatukset ja nyt halunnut keskittyä vain pelaamiseen. Näinköhän Panarin jää sittenkin sininuttuihin?
   
 12. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Käynyt vilkaisemassa Lännen sarjataulukkoa?
   
  Merovingi ja secord tykkäävät tästä.
 13. Hermanni-10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Columbus Blue Jackets
  https://www.nhl.com/bluejackets/new...ot-be-with-team-against-nashville/c-303743602

  "There are certain expectations and values that we have established for our players that define our culture," said Kekalainen. "An incident occurred in which Sergei failed to meet those expectations and values, so we made the decision that he would not be with the team for tonight's game. This is an internal matter and we will have no further comment at this time."

  Bobi siis hyllytetty yön matsista. Olisi todella kiinnostava tietää, mikä on todella ollut syynä tähän. Voisiko olla sopimusasiat?
   
 14. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Tullut krapulassa harjoituksiin, sekoillut kännissä? Jotenkin en jaksa uskoa, että sopimusasiat aiheuttaisi hyllytyksen. Duchenekin pelasi ties kuinka pitkään Avsissa, vaikka kaikki tiesi jo ettei tätä kiinnostaisi olla siellä pätkääkään. Ammattilaispelaaja pystyy kyllä suorittamaan hyvällä tasolla, vaikka haluaisikin joukkueesta pois.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Nyt kun venäläisestä on kyse, niin luultavasti siellä on hakattu vähän vaimoa/tyttöystävää/rakastajatarta tai kaikkia noita.
   
  Taison tykkää tästä.
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kiinnostus Avalancheen lopahti vasta kaudella 2016-17 ja seuraavalla menikin jo kaupaksi.
   
 17. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Tuosta englanninkielisestä jutusta aukenee hieman paremmin kuin Jatkoaikaan suomennetusta versiosta, ettei kyse todennäköisesti ole silloin mistään sopimusasioista, jos sanamuoto on "an incident occurred".

  Eli jotain tiettyä on juuri nyt tapahtunut, mutta mitä, se jää toistaiseksi arvoitukseksi.

  Noita en ymmärrä lainkaan, että pelaajaa aletaan hyllyttämään jos on ollut jotain pientä (tai vaikka suurempaakin) fightia kotioloissa, sillä mistä vitusta sen tietää mitä niissä milloinkin on takana? Akatkin kun tuppaa valehtelemaan ja uhriutumaan minkä kerkeää, niin on aika kyseenalaista jos joukkuekin lähtee peliin mukaan ja alkaa leikkimään jotain valkoista ritaria. Joukkueen tulisi ensissijaisesti tietenkin seisoa oman pelaajansa takana ja tukena.

  Eikä joukkueen pitäisi muutenkaan liiaksi tuppautua pelaajan yksityisasioihin, etenkään mitä kotioloihin tulee. Koska ne eivät välttämättä näy millään tavalla edes kentällä, toisin kuin esim. päihdeongelmat.
   
  jaakr tykkää tästä.
 18. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nimenomaan. Kyllä siinä tuli jokunen peli pelattua.

  Lainaus:
  Joukkueetkaan ei tuppaa kaikkea hyväksymään. Kaikessa eiole kyse vain siitä, miltä asiat näyttää kentällä. Joukkueet pitää huolta pr-puolestaan myös. Jos nyt olisi jostain vaimonhakkaamisesta kyse niin olisihan se vahva viesti jos jengi antaisi jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mutta tottakai se täytyy olla akan uhriutumista. Kuitenkaan missään ei ole edes kerrottu onko kyse kotiolojen tapahtumista vai jengin toimintaan suoraan liittyvistä asioista.
   
 19. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Eiköhän se ole ollut joku bust-up jonkun joukkuetoverin, median edustajan tai koutsin kanssa. Tai sitten sanonut fuck väärässä paikassa tai vetänyt röökin vitutukseen ellei jopa ostanut bissen. Kannattaa muistaa, että jenkkilä on tekopyhyyden mallimaa ja jeesustelua saa aikaiseksi mistä tahansa.

  Kuitenkin tapahtunut "incident" ajoittuu matsin ja kotimatkan väliin, eli ei siinä nyt ihan hirveitä rikoksia ehdi tekemään, ellei sitten kyseessä ole joku vanhempi juttu mikä tuli nyt ilmi. Veikkaan että on liian julkisessa paikassa käskyttänyt esmes Tortsia painumaan vittuun.
   
  aessi, LostHorizon & Wild-Chester tykkäävät tästä.
 20. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ensimmäinen valkoritari lehahti välittömästi paikalle, ei siinä kauaa mennyt ;)

  Itse olen sitä mieltä että se on ihan se ja sama vaikka "hakkaisikin" vaimoaan, koska se ei kuulu kodin ulkopuolelle se asia, eikä etenkään joukkueelle. Hakkaaminen lainausmerkeissä siksi, että äärimmäisen harvoin kyse on tuollaisesta, jonka voi typistää noinkin vahvasti yhteen sanaan. Kuten sanottu niin siellä takana voi olla vaikka ja mitä ja kaikkien tuoreimpien tutkimusten mukaan ns. länsimaissa nimenomaan mies on se, joka joutuu paljon useammin perheväkivallan uhriksi (naisen taholta) kuin toisinpäin. Naiset kohdistavat myös huomattavasti enemmän väkivaltaa lapsiaan kohtaan kuin miehet. Näistä syistä johtuen pidän äärimmäisen vastenmielisenä kaikkia, jotka alkavat puhumaankaan mistään "naistenhakkaajista". Ne kun ovat yhtä harvinaisia kuin Himalajan lumimiehet.

  Mutta se siitä, jokaisella joukkueella on toki oikeus omiin kriteereihinsä, mutta se on jo todella kyseenalaista jos pelaaja vaikka hyllytetään sen takia, että jostain asiasta on vasta noussut epäilys . Sitten vasta kun asia on tutkittu ja jos rikoksesta on kyse, niin vasta tuomion jälkeen on syytä alkaa miettimään mitä tälle pelaajalle nyt oikein tehtäisiin. Sitä ennen ei mielestäni ole syytä reagoida muuten kuin ilmoittamalla suoraan, että tämä joukkue on oman pelaajan puolella.

  Itse veikkaan kuitenkin että Bobrovski on vaan ollut vähän ryypyllä, eikä siksi ihan täydessä tikissä. Ehkä joku serkkupoika kotimaasta on tullut piipahtamaan ja pojat on vetäneet kalinkaa hieman turhan myöhään..
   
  jaakr tykkää tästä.
 21. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL, COL, WPG, DET, FLA, STL
  Ehkä nyt kannattaisi odottaa ensin jos asiaan tulee joku selvyys myöhemmin kuin lähteä kyseenalaistamaan tätä organisaation päätöstä ilman minkäänlaisia tietoja tapauksesta.

  En siis sitä sano, etteikö keskustelupalstalla voisi tätä arvuutella, mutta kun asiasta on tiedot about nollassa, niin päätöksen kyseenalaistaminen tässä vaiheessa tuntuu omituiselta.
   
 22. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ja jos olisi suomalainen kyseessä, niin olisi puukotettu ryyppykaveria.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Vähän mietityttää mitä on tehnyt. Radulov sai kesken pudotuspelien hyllytyksen kun oli ollut viihteellä liian pitkään, voisiko tämä olla sellainen tapaus. Jos olisi lakia rikkonut niin varmaan olisi pidätystiedot jo netissä. Samoin siitä saisi lukea monissa muissa paikoissa.

  Bobrovsky on tehnyt jotain sopimatonta ja Kekäläinen ja Davidson ovat tehneet päätöksen siitä ettei Bobrovsky saa osallistua joukkueen peliin.
   
  Henkka tykkää tästä.
 24. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Siis... Mielestäsi puolisoon kohdistuva väkivalta on täysin hyväksyttävää, eikä se missään nimessä kuulu esimerkiksi poliisille? Asia selvä.

  Eiköhän tässä keississä ole kyse jostain treeneistä tai palaverista myöhästymisestä.
   
 25. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Tai vetänyt 8g kokkelia?

  Mutuillaan tässä nyt muutama sivu, niin nähdään kenellä on mikäkin suhtautuminen huumeisiin, pitkittyneisiin iltoihin, valmentajan haukkumiseen, pelikaverin puukottamiseen, vaimonhakkaamiseen... mitä muuta tässä nyt voisi keksiä.

  Jos joku on varmaa, niin se että tällaisia pätöksiä ei tehdä ihan hetken mielijohteessa, juurikin siitä syystä millaisen spekuloinnin se synnyttää ja miten joukkue asian käsittelee.