Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Trent Frederic
Vaikka en Dubnykin fanikerhoon kuulu, niin hyvä hankinta ja omasta mielestä saatiin lähes ilmaiseksi. Mieluummin Dubnyk kun Bernier. Sellaset traumat viime kaudesta että ei vaan jatkoon voi lähteä Johansson kakkosena.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
JOS Grubauer menee rikki, niin Dubnyk on erittäin hyvä stuntti. Minä pidän tästä hankinnasta.
 
"Be a bad motherfucker" -Jules Winnfield

Ralph

Jäsen
"It's safe to assume that for sure", että Pavel Francouz ja Erik Johnson eivät pelaa enää runkosarjassa. Tai siis Francouz ei pelannut yhtään. Joten tilaa olisi palkkakatossa hommata vielä joku vähän kalliimpikin vahvistus, kun Johnson on ison cap hitinsä kanssa LTIR-listalla runkosarjan loppuun. Matt Calvertia ei ole vieläkään laitettu edes IR-listalle, mutta ei hänenkään paluu ennen toukokuuta ole mitenkään varmaa.

Taylor Hallia joku väläytteli, mutta ehkä nyt ei kuitenkaan tuollaista ala tulemaan sisään.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

GeneRation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minnesotan ja San Josen matseja seuranneet osannevat kertoa enemmän Dubnykin tämänhetkisestä tasosta? Tuuletin spontaanistl nähtyäni uutisen, mutta en näemmä ollut seurannut Dubnykia enää pariin vuoteen. Aikoinaan oli Minnesotassa loistava, mutta nyt on statsit pudonneet melkoisesti.

Yhtäkaikki luotto veskariduoon Grubauer - Dubnyk on huomattavasti korkeampi kuin, jos toisena veskarina olisi Johansson.
 
"Mut Matilla on tatsi, Mervillä vaan pretty face." - Cosmo

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Ainakin paperilla hyvät täsmätreidit Coloradolta. Tarve oli oman pään luudalle ja kakkosmaalivahdille. Nemeth ja Dubnyk lähtökohtaisesti täyttävät nämä saappaat, eikä tarvinnut luopua juuri mistään. Kokoa tuo pakisto tarvitsi jo ihan pleijareitakin ajatellen, vaikka EJ kuntoutuisikin pelikuntoon. Etenkin Vegasin oletan pyrkivän ottamaan yliotteen fyysisyydellään.

Nemethin tilastot kaudelta ovat oikein kelvolliset, etenkin kun huomioidaan Detroitin kompuroinnin, niin tuota -1 voi pitää hyvänä. Pisteitä rooliinsa nähden ihan ok, eikä häntä Avsiin siksi tuotu, vaan estämään vastustajan pisteiden teon.

Dubnykin numerot eivät imartele, mutta kuinka paljon siitä sitten on maalivahdista itsestään kiinni vs. joukkueesta. Ei kalpene juuri Jonesiin nähden. Huomattavasti enemmän kuitenkin luottoa, kuin Johanssoniin, joka hienon nollan pitikin. Bednarin kommenteista päätellen tulevat sekä Dubnyk ja Johansson saamaan peliaikaa runkosarjan viimeisissä 16 pelissä eli Grubaueria todennäköisesti tullaan lepuuttamaan runsaasti.

Capissa ilmeisesti olisi vielä tilaa. CapFriendlyn mukaan LTIR:ien kanssa 4,6 miljoonaa, mutta näinköhän tuo koko summa olisi hyödynnettävissä? Jos on, niin voisi odottaa vielä liikehdintää tapahtuvan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Dubnykin numerot eivät imartele, mutta kuinka paljon siitä sitten on maalivahdista itsestään kiinni vs. joukkueesta. Ei kalpene juuri Jonesiin nähden.
Taisivat Jones ja Dubnyk olla viime kaudella NHL:n kaksi huonointa enemmän pelannutta mokea. Dubnyk näistä pääsi vielä pelaamaan hyvän puolustuksen takana.

Tällä kaudella Jones on näistä kahdesta ollut selvästi parempi ja onkin ottanut pääosan San Josen voitoista. Jones on pelannut 27 peliä voittaen 15. Dubnyk on pelannut 17 pelissä ja voittanut 3.

Tokihan Dubnyk voi onnistua uudessa tiimissä, mutta ei tuo vaihto Wild -> San Jose ainakaan onnistunut pelastamaan Dubnykin luisua kohti uran lopettamista.
 

3za

Jäsen
Devon Toews oli pelannut kahden kauden aikana alivoimaa 116 ottelussa n. 9 minuuttia. Tällä kaudella 37 ottelussa 117 minuuttia. Vaikkei nyt huonosti ole alivoimaa pelannutkaan niin Nemethin myötä tuota kuormaa saadaan herralta pois.
 

Ralph

Jäsen
Odotin, että Avalanche hommaisi uuden kokeneemman 13. hyökkääjän, mutta näemmä isommat piipussa Joe Sakicilla. Tiettävästi Sakic on havittelemassa Nick Folignoa ja tarjonnut ensimmäisen kierroksen varausvuoroa, mutta muutama muukin joukkue on Folignon perässä ja niiden ensimmäisen kierroksen varausvuoro saattaa olla aikaisempi kuin Avalanchen. Mutta kertoo siitä, että haussa on muutakin kuin rileysheahan.

Kohta vastassa Ducks. Uusi ykkösvahti Jonas Johansson pelaa toisen pelin putkeen. Devan Dubnyk liittyi jo joukkueeseen, kun ajeli San Josesta Anaheimiin, mutta ei tiedossa istuuko hän vai Philipp Grubauer penkillä. Patrik Nemeth matkustaa suoraan Denveriin ja liittyy joukkueeseen siellä. Huomenna heti back-to-back-peli Coyotesin isäntänä, mutta Nemeth tuskin pelaa vielä siinäkään. Bluesia vastaan sitten varmaan.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Odotin, että Avalanche hommaisi uuden kokeneemman 13. hyökkääjän, mutta näemmä isommat piipussa Joe Sakicilla. Tiettävästi Sakic on havittelemassa Nick Folignoa ja tarjonnut ensimmäisen kierroksen varausvuoroa, mutta muutama muukin joukkue on Folignon perässä ja niiden ensimmäisen kierroksen varausvuoro saattaa olla aikaisempi kuin Avalanchen. Mutta kertoo siitä, että haussa on muutakin kuin rileysheahan.
No Foligno kaupattiin Maple Leafsille. Eipä tuonne hyökkäykseen mitään hirveän erikoista tarjolla ole, jos kriteereinä on pelaaminen nyt joukkueessa, joka ei pudotuspeleihin tule pääsemään ja UFA:ksi tuleminen kauden päätteeksi. Alex Iafalloa on Kings kuulemma kauputellut ja siinä olisi jotain Avalanchelle. Toinen toivotaan, toivotaan olisi Ryan Dzingel Senatorsista ja kolmas Scott Laughton Flyersistä. Flyers toki nyt on pudotuspelitaistossa vahvemmin mukana kuin esimerkiksi Kings. Itse tosin odotan ja veikkaan edelleen puhdasta nelosen miestä. Tuskin mitään Ryan Getzlafia tuonne ollaan hommaamassa.

Ducks kaatui 4-1 yöllä ja merkittävin asia oli Gabriel Landeskogin tehot 1+2, jonka myötä sai 500 pistettä täyteen NHL:ssä. Hänestä tuli viides Avalanchessa 500 pistettä tehnyt pelaaja. Jonas Johansson oli jälleen maalilla hyvä. Ryan Gravesille onnekkaasti kauden ensimmäinen maali. Itse peli oli sellainen rutiinivoitto, että "pelataan ja voitetaan alta pois, kuten nää pelit pitääkin". Olihan siinä toki tunnetta ja varsinkin kolmannessa erässä oli muutama isompi torikokous.

Mutta ensi yönä sitten Coyotes ja katsotaan kuka tällä kertaa maalissa. Tuskin Johansson pelaa back-to-back-pelejä putkeen. Devan Dubnyk oli penkillä Ducksia vastaan ja Philipp Grubauer pääsi huilaamaan kokonaan pois ottelusta. Grubauerin voisi veikata pelaavan Coyotes-pelin, mutta tiedä vaikka Dubnyk hyppäisi maalille heti. Matt Calvert laitettiin viimein IR-listalle, mutta eipä siinä mitään erikoista ole.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Toinen ruotsalainen paluumuuttaja, kun Carl Söderberg palaa Avalancheen. Vaihdossa lähti Brian Rolstonin poika Ryder, joten ei taida hänestä tulla toisen polven Avalanche-kiekkoilijaa. Varausvuorot säilyi, jos Joe Sakic meinaa vielä jonkun ison nimen hankkia, kuten huhuissa on ollut. Mutta kuten mainitsin jo pari kertaa, itse odottelin jotain kaveria nelosketjuun ja sieltähän se nyt tuli. Tuskin muuta enää.

Landeskog - MacKinnon - Rantanen
Nichushkin - Kadri - Burakovsky
Saad - Jost - Donskoi
Bellemare - Söderberg - Compher

Ja jos Matt Calvert saadaan raavittua vielä mukaan, niin Pierre-Edouard Bellemare katsomoon.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Trent Frederic
Mitä ihmettä on tapahtunu AJ Haefelelle? Pidän kyllä miehestä mut mikä tuo kunto on. Ei ihan normi elämällä tohon kuntoon päästä. Aikasemmasta käsitys et painon kanssa ongelmia mut hurjaa on meno. No Avalanche asioista jaksaa toivottavasti puhua.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Ihan hyvää työtä Joelta tällä deadlinella. Syvyyshankinnat niille paikoille mihin tarvittiin, tuttuja pelaajia, eikä näistä maksettu käytännössä melkein mitään.
 

Ralph

Jäsen
Jännäksi mennyt Avalanchen kannattaminen, kun voitto tulee ja silti päälimmäisenä mielessä harmitus siitä, ettei Philipp Grubauer saanut nollapeliä. 50 minuuttia sitä nollapeliä ehti makustella tai siis avauserässä Coyotes teki yhden, mutta se lopulta hylättiin. Sitten tuli Varlamov-efekti ja vikalla kympillä nollapeli rikki, mutta perään toinen. Olihan tuo kuitenkin Grubauerilta parempaa niiden parin heikon Wild-ottelun jälkeen ja yli 30 torjuntaa, mikä on Avalanchessa varsin harvinaista nyt.

Peli ei itsessään kovinkaan kummoista Avalanche-kiekkoa ollut muutenkaan. Avalanche hävisi laukaukset selkeästi ja laukoi vain 20 kertaa maalia kohden. En nyt ala tarkistamaan, ehkä myöhemmin, mutta eiköhän tuo ole pienin laukaisumäärä Avalanchella tällä kaudella. Mutta voitto mikä voitto, sehän tässä kuitenkin loppujen lopuksi pääasia on. Koko NHL:n kärkipaikka vankistui ja 150 maalia täyteen ensimmäisenä joukkueena tällä kaudella.

Nathan MacKinnonille tehot 1+1 ja päällä nyt kymmenen ottelun pisteputki. MacKinnon on ehkä vähän huomaamatta noussut pistepörssissä sijalle kuusi ja kolmospaikkaan, parhaaksi ei-Oilers-pelaajaksi, on pari pistettä. MacKinnonilla haussa viides peräkkäinen Avalanchen sisäisen pistepörssin voitto, mikä on toiseksi eniten Avalanchen historiassa. Joe Sakic voitti seitsemän kertaa ja Peter Forsberg sekä Matt Duchene olivat pisteissä vähintään jaettu ykkönen neljästi, kuten MacKinnon nyt vielä.

Mikko Rantanen teki pari maalia ja nousi yksinään maalipörssin kakkoseksi Auston Matthewsin takana. Toki Matthewsilla seitsemän maalin kaula ja ilman Matthewsin loukkaantumista, jonka pitäisi tulla pian, Rantanen ei maalipörssiä voita. Cale Makarille pari syöttöpistettä ja nyt taas tasan piste per peli, 30 ottelua ja 30 pistettä. Tahti parempi kuin pakkien pistepörssin kärjellä eli Victor Hedmanilla, mutta poissaolot vaikuttaa sijoitukseen. Eihän Makar ole edes Avalanchen ykkönen, kun Sam Girardilla on yhä piste enemmän. Toki vaikka Makarilla pistetahti on parempi kuin Hedmanilla, niin kokonaisvaltaisesti Makarista ei olisi haastamaan Hedmania Norriksesta, vaikka terveenä olisikin pysynyt. Tänäänkin Makar ehti pelin jättää avauserässä, mutta onneksi ei ollut mitään vakavampaa ja palasi peliin. Makarilla noita loukkaantumisia on lyhyellä NHL-uralla ehtinyt jo tulla kyllä monta.

Maaliskuun ekasta päivästä lähtien koko NHL:n pistepörssissä kolmen kärjessä on Rantanen, Gabriel Landeskog ja MacKinnon, kaikilla 32 pistettä. Nelossijasta alkaen sitten jotain muita kavereita toisista joukkueista.

Avalanchen keskiketjut taas huolestuttaa. Ei Joonas Donskoilla enää osu ja Nazem Kadrikin pimennossa. Andre Burakovsky teki eilen ja Brandon Saad tänään, mutta eipä mitenkään erikoisen loistokasta keskiketjujen peli nyt ole. Saad ja Valeri Nichushkin vaihtoivat viime peliin paikkoja eli pientä kokeilua muutoksiin. Sakic tiettävästi yritti jotain isoa kalaa hyökkäykseen metsästää siirtorajalla, mutta ei sellaista löytänyt. Mitä ikinä oli, niin ymmärrettävästi keskiketjuja haluttiin vahvistaa. Mutta sitten toisaalta, Avalanche on koko NHL:n kärkijoukkue ja tehnyt eniten maaleja, joten tarvitseeko tässä olla sittenkään huolissaan?

Runkosarjaa on nyt jäljellä 14 ottelua. Coyotes, Ducks tai Wild ei enää vastaan asetu. Neljä peliä on Bluesia, Kingsiä ja Sharksia vastaan sekä kaksi kärkikamppailua Golden Knightsin kanssa. Ensimmäiseksi vastassa Blues ja jokohan paluumuuttajaruotsalaisista edes Patrik Nemethia voidaan tuohon peliin odottaa. Onhan se iso vahvistus Keaton Middletonin paikalle.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Philipp Gruauber lisättiin korona-protokollalistaan ja on sivussa kaksi viikkoa. Devan Dubnykin hankinnalle tuli todellakin tarve ja hän torjui avausottelussaan Bluesia vastaan 4-3-voiton. Sinänsä hyvä, että Grubauer saa huilata, mutta onko hän itse sairastunut ja jos on, niin missä kunnossa palaa kahden viikon päästä?

Joonas Donskoi oli sivussa, kun koronarokotteesta tuli jotain sivuvaikutuksia ja ei tuntenut oloaan terveeksi. Donskoille eka huilattu peli tähän kauteen, jonka myötä vain Nazem Kadri ja Mikko Rantanen ovat enää matkalla täyteen kauteen. Carl Söderberg pelasi Kadrin ja Andre Burakovskyn kanssa. Valeri Nichushkin, Tyson Jost ja Brandon Saad muodostivat kolmosketjun. Patrik Nemeth ei vielä pelannut, mutta Conor Timmins pääsi peleille ja syötöille. J.T. Compher alkaa saamaan juonesta kiinni myös tehojen osalta ja tauluun nyt 1+1.

Tällä hetkellä divisioonan kakkossija näyttää pienemmältä pahalta, kun vastaan tulisi näillä näkymin Wild ja voittajana Blues. Tietysti Avalanche olisi ennakkosuosikki myös Bluesia vastaan, mutta vaarallinen vastustaja kyseessä varsinkin pudotuspeleissä. Avalanche kohtaa loppuviikosta nyt kahdesti kotona Kingsin, mutta sen jälkeen ensi viikolla kolmesti lisää Bluesin vieraissa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Yöllä siis Kings vastassa Avalanchen neljänneksi viimeisessä runkosarjan kotiottelussa, jos ottelua ei peruta. Siellä on nimittäin taas aamujäät peruttu, kun Avalancheen on saatu uusi positiivinen koronatesti. Tiedossa ei ole, että kuka siellä tällä kertaa jää sivuun. Onko edes pelaaja vai onko joku toimihenkilö, mutta näillä näkymin ottelua ei peruttaisi.

Jos ottelu pelataan, se on 360. runkosarjaottelu Jared Bednarin aikakaudella. Se tekee hänestä eniten runkosarjaotteluita Avalanchessa valmentaneen päävalmentajan. Tällä hetkellä Bob Hartleyn kanssa tasoissa. Pudotuspeliotteluita Hartleylla 47 enemmän, joten sinne on vielä isosti matkaa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Avalanchen molemmat Kings -pelit on peruttu, samoin peli 20.4. St Louisia vastaan.

Muoks: tai ei siis peruttu vaan siirretty johonkin tulevaan.
 
Mörököl on Ice 2019

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Coloradon seuraava peli siirretty ensi viikolle. Pe ja Su Losi pelejä ei ainakaan pelata eikä tiistain STL peliä myöskään.
 
Doing your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen!
-Sean Connery (1930-2020 RIP)

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikö näille joukkueille ole jaettu rokotteita?
 
"Älä väittele idioottien kanssa, koska he vain vetävät sinut omalle tasolleen ja voittavat kokemuksella"

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alkuviikosta saivat rokotuksen, mutta ei se heti suojaa ja taudilla on se muutaman päivän itämisaika muutenkin.
Ok. Oletin, että rokotuksia olisi jaettu jo huomattavasti aiemmin.
 
"Älä väittele idioottien kanssa, koska he vain vetävät sinut omalle tasolleen ja voittavat kokemuksella"

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Donskoin jälkeen ei ole uusia pelaajia lisätty koronalistalle, Bowen Byram sen sijaan pääsi eilen listalta pois. Eli vaikuttaa siltä että tästä ehkä selvittiin säikähdyksellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy