tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Usko jo saatana että Byramista ei luovuta
Oltiinhan sitä jo Halliin lykkäämässä.. Se vasta idiotismia olis ollu. Sakic on järkevä, ei tee mitään tyhmää.
Connor kuitenki melko laadukas top6 hyökkääjä.

Toisaalta katotaan miten Byram suoriutuu ja koska, ei oo peliäkää miesten tasolla. Huippulupaus on, sitä en kiistä.

Ykköskierroksen vuoroa tai mitään kivaa prospektia tyyliin Martin Kaut en haluaisi kaupata, mutta tuskin Pageau siirtyy pelkällä kakkoskierroksen vuorolla ja jollain A.J. Greerillä.
En usko tosiaan et 1stiä liikkuu kenenkään muun kuin Kreiderin kohdalla jos edes siirtyy.
Henk. kohtasesti Kautista en odota ihmeitä. Avsiin kolmos ketjun laiturin. Mielummin Pageau jatkolla sentteriksi kuin Kaut hamassa tulevaisuudessa siihen laitaan.

Cale Makarin peluuttaminen viime vuoden pudotuspeleissä tosiaan johti siihen, että hänet pitää suojata Seattle-draftissa ja samalla poltettiin ensimmäinen sopimusvuosi tulokaspaperista.
Luulin et tämä ei vaikuttanut, mut olin väärässä.
Älkää ristiinnaulitko.
 
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

3za

Jäsen
Martin Kaut nostettu farmista.

Otteluohjelma joukkueella seuraavanlainen (1-seuraava ottelu, 24-runkosarjan viimeinen ottelu)

Kotona:
1-NYI, 4-BUF, 8-ANA, 12-NYR, 13-VAN, 14-VGK, 15-SJS, 17-MTL, 21-NSH, 22-ARI, 23-WPG, 24-STL

Vieraissa:
2-ANA, 3-LAK, 5-CAR, 6-NSH, 7-DET, 9-VAN, 10-SJS, 11-LAK, 16-NSH, 18-MIN, 19-EDM, 20-WPG

Runkosarja päättyy neljään kotiotteluun, jos peilataan kauteen tähän asti niin se ei ole hyvä asia. Nashville kohdataan vielä 3 kertaa, itse pidän Nashvillea vahvana nousijana loppukaudella. Muuten otteluohjelma on jopa helppo, joukkue ei kohtaa enää ensimmäistäkään Idän kärkijengiä.
 

Ralph

Jäsen
Vaikka Shane Bowersin halusin NHL:n puolelle, niin Martin Kaut on kyllä myös mielenkiintoista nähdä Avalanchen paidassa. Meinasin mainita kiintiötshekiksi, mutta onhan tuolla maalilla Pavel Francouz. Ja aiemmin tänään kiintiötshekistä tuli mieleen nimi Ondrej Kase, jonka TSN oli listannut 50 kiinnostavan palan joukkoon tälle siirtorajalle. Olisi mielenkiintoinen haku laituriosastolle rightin mailan kanssa. Ei mikään supernimi, joten ei kallis, mutta potentiaalinen. Eikä olisi rental, sillä on niin nuori, että on kesällä vielä RFA.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Jeremy Roenick, 片瀬ひとみ
Nyt ehkä ei kannata tehdä mitään. Alkaa olee liian pitkä ja merkittävä vikalista. Jos kausi menee loukkaantumisten takia vihkoon, niin oma ykkönen nousee korkeammaksi, siitä pidettävä kiinni. Mennä omilla prospekteilla ja katsoa miten käy. Joku syvyysmaalivahti ehkä.
Juurikin näin. Rantasen vamma ehkä ei ole niin paha joten jotain hyvää, mutta ei tässä mitään all in kannata laittaa. Odotetaan magneettikuvat. Kuten taisin sanoa jo viime kesänä niin nyt on hyvä tilanne sopimusten muodossa. Ei taas siihen vanhaan kun on ongelmia. Eaglesista vaan kokelaita ja Kaut onneksi saa tulikasteensa seuraavaan peliin.

Francouzin renkaita oon tässä nyt reilu vuoden pumppaillu ja mielestäni jos veskari hankitaan niin lähtökohtasesti kakkonen. On tässä onneksi muutama päivä aikaa. Tampa pelin muutamalla puolustusnäytöllä ihan sama kuka siellä seisoo.

--------

Sopimuksiin liittyen mielenkiintosta nähdä mitä Landeskogista ollaan mieltä.
 
Republikaanit

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Milläköhän Dillon irtoaisi Sharksista?
Washingtoniin meni, oma veikkaus melko liki(3rd&4th), 2rd + ehdollinen 3rd seuraavalle vuodelle riitti.

Juurikin näin. Rantasen vamma ehkä ei ole niin paha joten jotain hyvää, mutta ei tässä mitään all in kannata laittaa.
Seravalli: Avs kovin Kreiderin perässä, jo ennen Mikon loukkia.
Sit taas Dater sano et jollei Kreider taitu ni Tatar on mahdollinen.

Kuulostaa et kyl Sakic jtn siellä miettii.
 
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

Ralph

Jäsen
Vai että Chris Kreideriä. Itse en juuri innostu. Pelaajana ei vikaa nyt, mutta hinnan pelkään olevan. Rentaliksi hinta voi olla todella suuri ja jos ei ole rental ja tekee jatkon, pelkään sellaista Milan Lucicin, David Backesin, David Clarksonin, Loui Erikssonin ja kumppaneiden tulevaisuutta. Eli joku kuuden vuoden ja yli kuuden miljoonan caphitin sopimus, joka on jo parissa vuodessa ongelma.

Toisaalta luottoa on Joe Sakiciin, että ei tuollaiseen ryhdy. Jos Kreider irtoaisi ilman ykköskierroksen vuoroa ja tekisi kaksivuotisen jatkosopimuksen, niin sitten innostun. Mutta en usko kumpaankaan.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Adrian Daterin mukaan Mikko Rantasta on lupa odottaa takaisin kentille vielä runkosarjan lopulla. Jos pitää paikkansa, niin se on enää Philipp Grubauer, jonka pitkää sairauslomaa on pelättävä.

Francouzin renkaita oon tässä nyt reilu vuoden pumppaillu ja mielestäni jos veskari hankitaan niin lähtökohtasesti kakkonen.
Onhan Pavel Francouz pelannut hyvin ja hän riittää, jos Grubauerin loukkaantuminen ei ole pitkää sorttia. Mutta jos on, niin Francouzille olisi hyvä löytää pari, jota voi myös peluuttaa, vaikka Francouz pelaisikin enemmän. Hunter Miskat, Antoine Bibeaut ja Adam Wernerit ovat sitä tasoa, että maalille pääsevät vain hätätapauksessa.

Jossain oli mainintaa, että Avalanche kyselisi Corey Crawfordia. Mielummin Blackhawksista Robin Lehner, mutta ei ole välttämäti tarjolla, vaikka sopimus katkolla. Grubauerista odotellaan loppuviikosta lisätietoja.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Muutama sananen lisää potentiaalisista uusista hankinnoista, Canadiensin kaksikosta Tomas Tatar ja Max Domi. Ottaisin Tatarin mielummin kuin Chris Kreiderin. Kreiderin fyysisyys olisi kyllä iso plussa Avalanchen hyökkäykseen, mutta Tatarilla näen enemmän pistepotentiaalia ja veikkaan sopivan paremmin Avalanchen hyökkäyskalustoon. Tatarilla on myös sopimusta vielä ensi kausikin jäljellä, mikä olisi iso plussa Kreideriin nähden. Kuten aiemmin mainitsin, Kreider kelpaisi jos tekisi lyhyen jatkosopimuksen. Tatarilla olisi tämä "jatkosopimus" jo valmiiksi tehtynä ja Kreider ei tässä iässä sekä tilanteessa varmasti lyhyttä sopimusta ole tekemässä minnekään.

Domi olisi kyllä mielenkiintoinen kaveri, mutta pelkään hinnan nousevan liian korkeaksi. Domi olisi kuitenkin pitkän tähtäimen hankinta, eikä vuoden tai parin kuten Kreider tai Tatar. Domi voi pelata myös keskellä, mikä olisi iso etu Nazem Kadrin loukkaantumisen ajaksi. Aiemmin tänään pohdin kolmatta Canadiens-hyökkääjää eli Jonathan Drouinia. Hänestä ei siis ole pienintäkään huhuja ollut eli puhdasta omaa spekulaatiota. Drouin on Nathan MacKinnonin vanha tutkapari junnuista ja olisi hauska nähdä NHL:ssä sama kaksikko. Mutta mielummin kyllä Domi kuin Drouin, jos saisi valita ja jos Drouinista jotain huhuja edes olisi olemassa.

Toinen itse pohtimani kaveri on Kyle Palmieri, jos Devils siis häntä oikeasti kaupittelee. Kreiderin ja Tatarin ikäluokkaa, hyvin samanlaisia pistemääriä kuin heillä ja Tatarin tavoin sopimus jatkuisi ensi kaudelle. Mutta klassinen "rightin mailasta plussaa", sillä rightin hyökkääjät ovat Avalanchella vähissä.

Katsotaan, mitä tapahtuu. Huhuja on alkanut nyt tippua sen verran kovaa, että eiköhän Joe Sakicin aikeet top-6-hyökkääjän hankkimisesta pidä paikkansa. Toivottavasti sellainen löytyy ja jos ei meinaa löytyä, toivottavasti Sakic ei hätäpäissään hommaa mitään Kyle Okposoa.

Nyt yöllä siis vastassa Islanders ja maalissa vastapuolella Semyon Varlamov. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Varlamov torjui nollapelin, mutta josko tribuuttivideo saisi Varlamovin päästämään muutaman maalin. Avalanchella maalissa tietysti Pavel Francouz. Martin Kautin odotetaan debytoivan Pierre-Edouard Bellemaren ja Matt Nieton ketjussa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Olisiko tosiaan Avsin ja Habsin välille tulossa kauppaa... Ainakin Marc Bergevin on paikalla Denverissä.
 
Mörököl on Ice 2019

Ralph

Jäsen
Olisiko tosiaan Avsin ja Habsin välille tulossa kauppaa... Ainakin Marc Bergevin on paikalla Denverissä.
Todennäköisesti katse on Tyson Jostissa tuossa ottelussa. Jotain mainintaa oli, että Avalanchea kiinnostaisi Tomas Tatarin ja Max Domin ohella myös Phillip Danault. Jos Domia tai Danaultia Avalanche metsästää, ei mikään varausvuoro riitä vaan joku, todennäköisesti Jost, olisi mukana kaupassa. Tatar voisikin irrota varausvuoroilla.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Jeremy Roenick, 片瀬ひとみ
Olisiko tosiaan Avsin ja Habsin välille tulossa kauppaa... Ainakin Marc Bergevin on paikalla Denverissä.
Oli se jo viime pelissä. Itse en oikein innostu Tatarista tai mielestäni ei ole sellainen pelaaja jota Avalanche tarvitsee. Joku uninen NHL Networkin toimittaja piti hyvänä ideana Carey Pricea Avalancheen. Ekana tuli mieleen et mitä tyyppejä sinne palkataan... Siis nimenomaan tuon sopimuksen kautta en ymmärrä.

Trade deadlinesta ku on taas kova säpinä päällä niin 2001 voitto tuli ilman Foppaa! Sillon oli kyllä kova jengi ja ei kovin monta kertaa kauden aikana tarvinnu pettyä kun teksti tv 235 latas naaman eteen. Pelejä tietysti ei pystyny kattomaan samaan tahtiin kun nykyisin, mut oli kova jengi.
 
Republikaanit

Ralph

Jäsen
En tiedä mikä siinä on, että lausun itsekseni Pavel Francouzin nimen aina ranskalaisittain "Franzuaa", vaikka olen tarkistanut, että mies itsekin lausuu sen kuten jenkkiselostajat eli "Fransous".

Mutta siis Francouz päätti näyttää, ettei uutta ykkösmokkea tarvita Philipp Grubauerin loukkaantumista paikkaamaan vaan Francouz itse kantaa jengiä tarvittaessa. NHL-uran ensimmäinen nollapeli jäi parin minuutin päähän. Toki Islandersin maalihanat on tukossa, neljään peliin nyt vain kaksi maalia, mutta silti Francouzille syystä kehut.

Semyon Varlamov oli hyvä myös. Vaikka pudotuspeleissä jäi tulos mitättömäksi, on hän Avalanche-uran toiseksi kovin maalivahti Patrick Royn jälkeen. Hyvä, että suksi luistaa Islandersissakin.

Ylivoima yskii, mutta en tekisi mitään hankintaa vain ylivoimaa silmälläpitäen. Nykyisillä nimillä on kyllä kykyjä tehdä tulosta, kunhan lukko vähän aukeaa. Nathan MacKinnon jatkaa erityisen tehokkaana ilman Mikko Rantasta. Cale Makarille myös kaksi syöttöpistettä lisää, kolmaskin meinasi tulla viimeiseen maalin, mutta merkittiin lopulta Gabriel Landeskogille.

Tappioputki siis poikki ja seuraavaksi viikonlopun back-to-back-peleihin Kaliforniaan. Ensin Ducks ja sitten Kings. Francouzille startit peräkkäisinä päivinä, Hunter Miska maalille vai uusi maalivahti sisään ennen viikonloppua? Avalanchen vierasvireen ja Ducksin sekä Kingsin kauden tasoon nähden alle neljä pistettä on pettymys.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Sakic jutteli lehdistötilaisuudessa, että syvyysmokkea etsivät. Muuten:

“It’s like this every year. Ultimately, you would like to get your deals done before the deadline because it is a hectic day,” Sakic said. “It’s all open right now. We’ll do what we feel is best for our group and if we don’t feel it’s best for our group, we won’t do anything.”

Sakic said there has been a plan in place for about a month in regard to how the Avalanche will approach the deadline. He said they would like to get a deal done to acquire a depth goaltender.


ja vielä:

So what about draft picks? More specifically, first-round draft picks?

What makes the Avalanche’s landscape different than most is they are a franchise that is trying to win now while attempting not to mortgage their future. Look no further than their current roster. Tyson Jost, Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon, Cale Makar and Rantanen are all former first-round picks made by the club. That figure rose to six with winger Martin Kaut, the team’s 2018 selection, making his NHL debut against the Islanders.

“I rather not but I won’t rule anything out,” Sakic said. “It all depends upon what packages are out there and to be honest with you, I’d prefer a hockey trade rather than going into the rental market. But we’ll be open to the rental market as well. It’s just going to come down to what’s the cost going to be. Then we’ll decide if it’s worth it for us. We’re not here just looking short term. I’m here to look after the big picture.”


Lähteenä Ryan S Clarkin juttu the Athleticissa (maksumuuri): The Avs trade deadline plan? Find a deal for now that won't...
 
Mörököl on Ice 2019

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Joku uninen NHL Networkin toimittaja piti hyvänä ideana Carey Pricea Avalancheen.
Kelpo vastine ja canadiens pidättää 50% palkasta ni eiköhän toi voi maalille ottaa. Muussa tapauksessa helll nou!

Francouz paikkaa hyvin enkä nää syytä välttämättä hankkia mokkea nyt jollei tosiaan Gru ole esim loppu kautta sivussa. Sit joku kokeneempi tyyliin Miller loppu kaudeks rentalina.

Itse en oikein innostu Tatarista tai mielestäni ei ole sellainen pelaaja jota Avalanche tarvitsee.
Mä sit taas näkisin Avsissa käyttöä Tatarille.
Tuo leveyttä top9:Iin ja voi peluuttaa 1-3 ketjuissa.
Cap ei ole paha ja hyvässä iässä, hyvillä jaloilla sekä tekee töitä molempiin suuntiin. Tasanen 50pinnan suorittaja yhtä dippi kautta lukuunottamatta.
Ainoa mikä tässä mietityttää on vastine, Haefele tais veikkailla 1st+Timmins tasoa.
 
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Katsoiko kukaan peliä? Mitenkähän Marty Kautilla debyytti sujui...
Kattelin kolmannen erän. Ei silleen jäänyt mieleen, mutta selostajat kehuivat debyyttiä, että just silleen pitikin pelata.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Jeremy Roenick, 片瀬ひとみ
Mä sit taas näkisin Avsissa käyttöä Tatarille.
Tuo leveyttä top9:Iin ja voi peluuttaa 1-3 ketjuissa.
Cap ei ole paha ja hyvässä iässä, hyvillä jaloilla sekä tekee töitä molempiin suuntiin. Tasanen 50pinnan suorittaja yhtä dippi kautta lukuunottamatta.
Ainoa mikä tässä mietityttää on vastine, Haefele tais veikkailla 1st+Timmins tasoa.
No käyttöä ois varmaan, mut puolustus tossa tarvii apua jos joku. En usko et Tataria saa järkevällä hinnalla niin se on suurin syy miksi en halua. Suurin syy siihen että en muutenkaa tykkää näistä trade deadline hankinnoista.

Ennen palkkakattoa oli eri tilanne.
 
Republikaanit

Ralph

Jäsen
Canadiensin väitetään olevan kovasti Ryan Gravesin perässä. En todellakaan ymmärrä kenenkään pakin kauppaamista tällä hetkellä, mutta jos Joe Sakic ja kumppanit epäilevät häntä yhden kauden ihmeenä, niin eiköhän ne kaupaksi hänet laita. Tai jos Canadiens näkee hänet niin kovana, että sillä irtoaa joku hyvä hyökkääjä, niin siinä toinen syy. Mutta Gravesin kauppaamisen myötä Avalanchella olisi enää viisi NHL-tason pakkia, joten ei kauppaamisessa ole järkeä.

Graves johtaa NHL:n tehotilastoa lukemalla +42, kun kakkossijaa jakavilla Artemi Panarinilla ja Dougie Hamiltonilla on +30. 2000-luvun paras lukema on toistaiseksi Milan Hejdukin ja Peter Forsbergin jakama +52, jota paremmaksi Graves voisi päästä, jos jatkaisi Avalanchessa, eikä joutuisi Canadiensiin. Siis Hejdukin ja Forsbergin +52 on paras kaikista, ei vain Avalanchen pelaajista. Gravesin lukema jakaa tällä hetkellä sijaa yhdeksän 2000-luvulla.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

3za

Jäsen
Canadiensin väitetään olevan kovasti Ryan Gravesin perässä. En todellakaan ymmärrä kenenkään pakin kauppaamista tällä hetkellä, mutta jos Joe Sakic ja kumppanit epäilevät häntä yhden kauden ihmeenä, niin eiköhän ne kaupaksi hänet laita. Tai jos Canadiens näkee hänet niin kovana, että sillä irtoaa joku hyvä hyökkääjä, niin siinä toinen syy. Mutta Gravesin kauppaamisen myötä Avalanchella olisi enää viisi NHL-tason pakkia, joten ei kauppaamisessa ole järkeä.
Siintääkö horisontissa jo kesän 2021 Expänsiöni...? Johnson (NMC), Makar, Girard.

Graves, 4th <-> Danault itselle se mieluisin vaihtoehto. Toisi alivoimalle ryhtiä ja Danault on myös hyvä aloittamaan.

Edit. Itse en kyllä Gravesia vaihtaisi. MTL huhuiltu Petryn lähtöä, oiskohan Graves sitten jonkinmoinen back-up.
 

Ralph

Jäsen
Hah. Siellä on jotkut hätähousut jo väittäneet, että Avalanche olisi hommannut Chris Kreiderin vaihdossa Vladislav Kameneviin, Sampo Rannan oikeuksiin, tämän kesän ykköseen ja ensi kesän kakkoseen. Aivan järkyttävä hinta olisi loppukauden rentalista, eikä kyseessä ole edes mikään supertähti vaan kakkosketjun mies. Itse ottaisin tuollaisella hinnalla mielummin Canadiensista jonkun pidemmäksi ajaksi.

Kreideristä on Avalanchen lisäksi ollut kiinnostunut Bruins ja Islanders, joista Bruins hommasi tänään Ondrej Kasen. Lisäksi Islanders on tehnyt Blackhawksin kanssa juuri kaupan, jossa saattaa Brandon Saad siirtyä Islandersiin eli kaksi Avalanchen väitettyä kilpakumppania olisivat nyt hommanneet oman chriskreiderinsä eli lähtenevät pois kisasta.

No, katsotaan taas. Ducks vastassa yöllä ja Pavel Francouz tietenkin maalilla. T.J. Tynan heitetty farmiin ja Sheldon Dries nostettu tilalle.

EDIT: Ai niin. Joe Sakic on jossain kuulemma sanonut, että kukaan kärkiprospekti ei ole kaupan. Tällä tarkoitettiin puolustajia Bowen Byram ja Conor Timmins sekä hyökkääjiä Martin Kaut ja Alex Newhook. Hyvä tieto ja poistaa spekulaatiot Byramin päästämisestä pois.

Eikä Islanders ketään Saadia tai muutakaan ole hankkinut.
 
Viimeksi muokattu:
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
Francouz signattu seuraavat 2 vuotta. Cap hit ei vielä tiedossa
 
Are lobsters mermaids to scorpions? The truth is out there.
Always be yourself. Unless you can be the Batman. Then always be the Batman.

Ralph

Jäsen
Pavel Francouz päätti näyttää uudelleen, että uutta ykkösmokkea ei tarvita ja jatkosopimus oli aiheellinen. Nyt sitten tuli se nollapeli, kun viimeksi oli niin lähellä. 26 torjuntaa siihen tarvittiin ja 1-0-voitto Ducksista. Ainokaisen laukoi J.T. Compher Martin Kautin esityöstä eli Kautille nopeasti uran ensimmäinen NHL-piste. Tämä NHL-kausi päättynee Kautin osalta huomenna Kings-otteluun, sillä oletettavasti sen jälkeen rosteriin astuu uusi pelaaja, joka tiputtaa Kautin takaisin farmiin. Kautia ei muutenkaan kannata peluuttaa kymmentä ottelua, jotta tulokassopimus liusuu taas eteenpäin.

Ja sitten. Sam Girard loukkasi kätensä ottelun loppupuolella ja nyt jännitetään, että mitä lääkärit kädestä löytää. Kautta on takana 60 ottelua ja viisi pelaajaa on 23:sta pysynyt pelikuntoisena koko kauden. Girard, Nathan MacKinnon ja Matt Nieto ovat pelanneet kaikki 60 ottelua. Ryan Graves on ollut kerran sivussa terveenä ja Mark Barberio ollut terveenä katsomossa kolme neljäsosaa kaudesta. Lukema uhkaa nyt laskea yhdellä, jos Girard putoaa sairastuvan puolelle. Pakkeja ei siellä nyt olekaan ketään.

Siirtotakarajan jännityksistä ei ole uutta kirjoitettavaa. Kaksi ja puoli vuorokautta aikaa tehdä jotain. Ensi yönä vastassa on Kings ja eiköhän Francouz pelaa molemmat näistä back-to-back-peleistä, eikä Hunter Miskaa laiteta maalille.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
Pavel Francouz päätti näyttää uudelleen, että uutta ykkösmokkea ei tarvita ja jatkosopimus oli aiheellinen. Nyt sitten tuli se nollapeli, kun viimeksi oli niin lähellä. 26 torjuntaa siihen tarvittiin ja 1-0-voitto Ducksista. Ainokaisen laukoi J.T. Compher Martin Kautin esityöstä eli Kautille nopeasti uran ensimmäinen NHL-piste. Tämä NHL-kausi päättynee Kautin osalta huomenna Kings-otteluun, sillä oletettavasti sen jälkeen rosteriin astuu uusi pelaaja, joka tiputtaa Kautin takaisin farmiin. Kautia ei muutenkaan kannata peluuttaa kymmentä ottelua, jotta tulokassopimus liusuu taas eteenpäin.
Vieläkin ärsyttää viime kauden Makarin peluuttaminen juuri yhden ottelun yli tuon rajan. Olisi nyt saanu sitten edes voittaa sen pelin ja sarjan, nyt tuo meni täysin hukkaan. Siinä pelattiin upporikasta ja rutiköyhää ja mustapekka jäi todellakin käteen. Kivasti vaikeuttaa tuota ensi vuoden laajennusdraftiakin
 
Rotta sut saadaan vielä!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy