Ralph

Jäsen
Cole ja Graves pelaavat tällä hetkellä sillä tasolla, että heillä ei tee juuri yhtään mitään.
Mun mielestä Graves täyttää paikkansa kutospakkina, vaikka nyt enimmäikseen Cale Makarin parina onkin pelannut. Eikä Ian Colekaan surkea ole ollut, vaikkei yli neljän miljoonan arvoinen myöskään. Mutta Calle Rosenin nostossa ei ole heistä kyse vaan siitä, että Erik Johnsonilla onkin Alex Kerfoot -tapauksen jäljiltä pientä vammaa ja hänen pelaamisensa Oilersia vastaan on epävarmaa. Mielummin farmista Rosen kuin seiskapakki Mark Barberio jäälle.

Mikko Rantanen ei tosiaan pelaa Oilersia vastaan, mutta Blackhawks-peleissä toivottavasti. Gabriel Landeskog on saatu jäälle viimein myöskin. Colin Wilson on tuttuun tyyliinsä ties kuinka pitkään DTD-statuksella ja vaikka harjoitteleekin, ei kukaan tiedä milloin pelaa ja hyvä että tiedetään edes, että mikä vamma siellä tällä kertaa on kiusana. Matt Calvertin tilanne ei näytä kovinkaan hyvältä ja voi olla, ettei Calvertia nähdä jäällä hetkeen.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Erik Johnsonilta jää väliin ainakin tämän viikon kaikki kolme peliä. Ei tullut tervettä kautta tästäkään Johnsonille. Oletettavasti Calle Rosen pääsee tekemään Avalanche-debyytinsä.

Johnson tekee ison loven Avalanchen puolustukseen. Ei kaveri suotta pelaa edelleen jengin isoimpia minuutteja.

Philipp Grubauer aloittaa jälleen maalilla.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Useampi hyvä paikka oli ja yli 30 minuuttia kesti, mutta sitten Avalanche sai maalihanat auki ja lopulta kolmannen erän alussa iski tarvittavat kolme maalia 4-1-voittoon. Logan O'Connorin uran avausmaali nyt isoin juttu, vaikka tehokkaimpana toimikin vähemmän yllättäen Nathan MacKinnon. Calle Rosen pääsi myös pisteille ja paikkasi Erik Johnsonia varsin kelvollisesti. Leon Draisaitlia ja Connor McDavidia ei päästetty rellestämään liikaa. Philipp Grubauerille hyvä peli, 19 torjuntaa toki ei ole hirveästi.

Ylivoima ei tuottanut tulosta, vaikka sitä tarjottiin. Ihan viidenkin minuutin edestä, kun T.J. Tynan sai Adam Larssonilta kyynerpäätä. Nyt oli Andre Burakovskyn vuoro loukkaantua ja kyllä kapeaksi käy rosteri, jos Burakovsky ei ole viikonloppuna kunnossa ja Mikko Rantanen ei olekaan valmis. Mutta lähdetään siitä, että Burakovsky ja Rantanen molemmat pelaavat. Jännä nähdä, miten ketjut menisi sitten. Joonas Donskoi tai Rantanen vasempaan laitaan ja samaan ketjuun? Vai Burakovksy jatkaa siinä ja Rantanen menee Nazem Kadrin rinnalle? Vai peräti Kadri MacKinnonin ketjuun, jolloin Burakovksy ja Rantanen pelaa laituriparina vaikkapa J.T. Compherin välissä?

No, katsotaan missä kunnossa rosteri on silloin. Blackhawks vastassa ensin Chicagossa ja sitten Denverissä. Peräkkäisiä voittoja olisi hyvä taas ottaa, kun Avalanche on valahtanut jo neljänneksi divisioonassa. Toki ei ole ongelma, kun kausi on näin alussa ja Avalanchella on vähiten pelejä divisioonansa joukkueista.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Mikon pitäisi palata la-su -yön kotipeliin Chicagoa vastaan Avalanchen nettisivujen mukaan:

Mikko Rantanen was a full participant in Tuesday's practice and morning skate but will not play against the Oilers. After Colorado's morning skate, Bednar noted that Rantanen is likely to return when the Avs host the Blackhawks on Saturday in the second half of a home-and-home set. "Jumping him back into his first game and playing in a back-to-back in a day and a half is probably not the best idea, so we will give him the extra time," said Bednar. "Then, hopefully he is ready to go for Saturday, rested and fully recovered and feeling really confident on his leg."

Jos ja kun palaa, niin arvaukseni on, että hänet istutaan omalle paikalleen MacKinnonin viereen ja Donskoi vasempaan laitaan oli Burakovsky mukana tai ei (toivottavasti on). Voi toki olla, että pelaa myös pienempiä minuutteja esim. Jostin ja Compherin kanssa, mutta en oikein jaksa uskoa tähän.
 
Mörököl on Ice 2019

Ralph

Jäsen
Mikko Rantanen ei pelaa, Andre Burakovsky ei pelaa ja Matt Nieto on arvoitus. Hellanlettas, kun alkaa rosteri käymään vajaaksi. Sheldon Dries ja A.J. Greer nostettiin farmista joukkueen mukaan. Toinen pelannee varmasti huomenna, kun kerta Burakovsky on pudonnut sitten viime pelin. Ja toinen on mukana siltä varalta, ettei Nietokaan pelaa.

Rantanen harjoitteli jo normaalisti ketjupelaamista Nathan MacKinnonin ja Joonas Donskoin kanssa, mutta häneltä jää siis väliin ainakin Chicagon-peli. Ymmärrettävää kyllä, että pitkän poissaolon jälkeen ei haluta laittaa suoraan back-to-back-peleihin, mutta kun rosteri on aika vajaa, olisi Rantaselle tarvetta.

Pahimmassa tapauksessa eli Nieton puuttuessa huomenna hyökkäys saattaa näyttää tältä:

Nazem Kadri - Nathan MacKinnon - Joonas Donskoi
Tyson Jost - J.T. Compher - Valeri Nichushkin
Vladislav Kamenev - Pierre-Edouard Bellemare - Logan O'Connor
A.J. Greer - Sheldon Dries - T.J. Tynan

Ykkönen on kelvollinen. Kakkonen näyttää ihan ok kolmoskentältä. Kolmonen heikolta neloskentältä ja nelonen AHL-ketjulta.

Eihän Nieto sateentekijä ole, mutta tuohon bottom-six-osastoon tasoa Hart Trophy.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Ei mikään taideteos tämä ottelu, mutta paperilla komea 5-2-vierasvoitto Chicagosta. Avalanche ei luonut paikkoja samaan tahtiin kuin normaalisti, mutta verkko heilui kovalla prosentilla. Kahden erän jälkeen oli 14 laukausta, joista viisi maalia. Oli hyvä saada ratkottua peli kahdessa erässä, niin kolmannessa pääsi kärkimiehet lepäilemään huomista varten. Erityisesti Nathan MacKinnon on joutunut kapealla rosterilla operoidessa pelaamaan isoja minuutteja.

Cale Makar pääsi taas maalin makuun parin kiikaripelin jälkeen. MacKinnon paukutti tehot 1+3 ja siinä sivussa J.T. Compher 1+2. Pavel Francouz pelasi ja torjui komeasti 34 kertaa. Huomenna varmastikin Philipp Grubauer maalilla, mutta myös Blackhawksilla lienee ykkönen eli Robin Lehner huomenna irti.

Matt Nieto pelasi ja oli heti iso vahvistus tässä tilanteessa. Huomenna odotellaan siis Mikko Rantasta takaisin, jolloin Sheldon Dries putoaa takaisin AHL:ään. Andre Burakovskyn kohdalla on edelleen isompi kysymysmerkki, mutta hänen pelatessaan lienee T.J. Tynanin aika mennä katsomoon. Uskoisin Logan O'Connorin menneen nyt hierargiassa Tynanin edelle. Rantanen pelannee MacKinnonin ja Joonas Donskoin kanssa, kun Burakovsky hyppäisi Nazem Kadrin ja Compherin ketjuun. Tällöin kolmonen olisi muodossa Nieto, Tyson Jost ja Valeri Nichushkin, mikä ei ole mikään erikoinen kolmoskenttä NHL:ään, mutta selkeä parannus esimerkiksi tähän ensimmäiseen Chicagon-peliin. Mutta katsotaan nyt pelaako Burakovsky.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
MacKinnon veti 14 ottelua ilman laitureitaan (olettaen Rantasen palaavan tänään) ja niistä saldona 10+14=24 tehot. Hyvin on siis kulkenut ilman Rantasta ja Landeskogia. Noilla ollaan vahvoilla kauden päätteeksi sitten Hart-keskustelussa, sillä kyllä tämä kovalla tasolla vedetty jakso ilman laitureita tullaan muistamaan. Mikäli Oilersin ja Bruinsin kaksikot syövät toisiltaan ääniä vielä, olisi MacKinnon sen myötä vahvoilla. Toki tässä on vielä paljon kautta pelaamatta ja tilanteet tulevat muuttumaan vielä, mutta kyllähän MacKinnon on vahvasti vetämässä jälleen siellä. Tällä kaudella taitaa viimein mennä satanen rikki kun kahdella edellisellä kaudella se rajapyykki on jäänyt muutamasta pisteestä kiinni.
 

Ralph

Jäsen
A.J. Greer ja Sheldon Dries lähtivät molemmat takaisin farmiin, mutta ei samaan aikaan. Voidaanko tästä ymmärtää jotain? Greer heitettiin ensin, kun tiedettiin Mikko Rantasen olevan kunnossa. Sitten heitettiin myöhemmin Dries, kun saatiin varmuus Andre Burakovskyn olevan kunnossa? Vai?

Toki kuten mainittua, Avalanchen ja Eaglesin välillä siirrot ovat helppo tehdä pienemmälläkin varoitusajalla. Mutta ilman Rantasta ja Burakovskya ylhäällä olisi 11 tervettä hyökkääjää, joten ainakin Rantanen pelannee yöllä.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Kyllä se verkko heilui Robin Lehnerinkin takana. Aika hienoa kiekkoa kaksi erää ja kolmas oli lähinnä summerinsoiton odottelua. Päästetty alivoimamaali ja kaksi annettua kahden miehen ylivoimaa ei ole hyvä, eikä kolme päästettyä maalia. Mutta voitto mikä voitto, maaleja sentään Avalanche itse mätti kaksi erää. Maalinteko ei ollut vain Avalanchen hyvyyttä, mutta otetaan vastaan.

Mikko Rantaselta onnistunut paluu ja kahdessa erässä neljä pistettä tauluun. Nathan MacKinnonkin pääsi huilailemaan kolmannessa erässä ja hyökkääjien peliaikaykköset olivat J.T. Compher ja Valeri Nichushkin. Uudet kaverit Nazem Kadri ja Joonas Donskoi saivat kymmenen maalia täyteen tällä kaudella. T.J. Tynanille uran avauspiste syötön muodossa.

Nyt odotellaan, että Gabriel Landeskog, Andre Burakovsky ja Erik Johnson saadaan kaukaloon. Kolme huilipäivää edessä ja sitten Maple Leafs vieraissa eli Kadrin paluu Torontoon. Noudetaanko Alexander Kerfoot vai käykö Johnson itse vetämässä turpiin, jos on kunnossa? No, vitsit vitsinä. Maple Leafsin jälkeen heti perään Canadiens vastassa ja viikonloppuna vielä idän kovin eli Bruins. Sitten ensi viikoksi takaisin Denveriin.

Devils ottaa vastaan ehdotuksia Taylor Hallista, väitetään. Avalanchen on epäilty olevan Hallin perässä ja Hallin sopivan Avalancheen, mutta haluaisin nähdä miten hyökkäyksellä sujuu Landeskogin ja Burakovskyn ollessa terveenä, eli hyökkäyksen kärkikasikon ollessa kaikkien kokoonpanossa, ennen kuin maksaisin Hallista liikoja. Mikään ykkösvuoro plus Sampo Ranta ei riitä Devilsille, enkä tahtoisi Avalanchen kauppaavan ketään Tyson Jostia, Martin Kautia tai Alex Newhookia, jos Hallille ei huutavaa tarvetta ole ja Hallilla haluja jatkaa Denverissä myös tulevilla kausilla.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Olipas huhhuh-peli. Mitä nyt sössivät ekan yv:nsä, mutta sitten pistivät haisemaan oikein kunnolla. Toiveeni toteutui ja suomalainen nakkisämpylä oli kasattu, kunnes peli oli ratkaistu. Tuohon vielä saikulta pari ruotsalaista lisää, niin Bednarilla on positiivinen ongelma. Jännä nähdä, mihin Landy isketään jatkossa. Sinivalkoisin lasein Donskoi istuu ykköseen paremmin nykykunnossaan. Kakkonen on parhaassa mahdollisessa joka tapauksessa myös kivikova. Aika hyvin osuivat hankinnat tälle kaudelle.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Devils ottaa vastaan ehdotuksia Taylor Hallista, väitetään. Avalanchen on epäilty olevan Hallin perässä ja Hallin sopivan Avalancheen, mutta haluaisin nähdä miten hyökkäyksellä sujuu Landeskogin ja Burakovskyn ollessa terveenä, eli hyökkäyksen kärkikasikon ollessa kaikkien kokoonpanossa, ennen kuin maksaisin Hallista liikoja. Mikään ykkösvuoro plus Sampo Ranta ei riitä Devilsille, enkä tahtoisi Avalanchen kauppaavan ketään Tyson Jostia, Martin Kautia tai Alex Newhookia, jos Hallille ei huutavaa tarvetta ole ja Hallilla haluja jatkaa Denverissä myös tulevilla kausilla.
Avs on siipirikkoisenakin tehnyt liigassa toiseksi eniten maaleja, ja eniten maaleja per peli. En näe mitään käyttöä Hallille ehjässä kokoonpanossa, varsinkin kun haaskalla on iso kasa muitakin jengejä nostamassa hintaa ylös.
 

Ralph

Jäsen
Toiveeni toteutui ja suomalainen nakkisämpylä oli kasattu, kunnes peli oli ratkaistu. Tuohon vielä saikulta pari ruotsalaista lisää, niin Bednarilla on positiivinen ongelma.
Jos suomalainen nakkisämpylä on valmiina, niin kaveriksi ruotsalainen nakkisämpylä tulisella libanonilaisella täytteellä?
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Jos suomalainen nakkisämpylä on valmiina, niin kaveriksi ruotsalainen nakkisämpylä tulisella libanonilaisella täytteellä?
No sitä mä tossa jo taannoin ehdottelin ihan siksi, että kaks hotsia (yhellä) kuulostaa kivalta. Vai onko se kakkonen swedish meatballs sillä libanonilaisella kastikkeella?
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Ralph

Jäsen
Sekä hyvää että huonoa kuulunut harjoituksista. Hyvät uutiset ensin eli Matt Calvert ja Gabriel Landeskog osallistuivat ketjuissa harjoituksiin. Yllättäen Calvert on lähempänä pelikuntoa ja pelaa ehkä jo Torontossa.

Huonoa kuuluu kahdelta loukkaantumisherkältä kaverilta. Erik Johnsonin vamma ei olekaan mikään pieni vaan on nyt listattu week-to-week eli muutaman viikon poissaolo luvassa. Vähintään. Tuskin pelaa tämän vuoden puolella enää. Lisäksi Colin Wilson meneekin leikkaukseen ja poissoloarvio on simppelistä pitkä. Eli olisiko tämä kausi ja koko Avalanche-ura tässä? Vai koko ura?

Andre Burakovsky ei ole mukana tämän viikon kolmen ottelun vieraskiertueella, mutta hänen kohdallaan pidetään mahdollisena, että liittyy joukkueen mukaan myöhemmin eli pelaisi viikonloppuna Bostonissa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Matt Calvert pelaa yöllä Torontossa, mutta Vladislav Kamenev on sivussa. Hän on vain kipeänä eli ei loukkaantumisesta kyse. Calvert pelaa Tyson Jostin ja T.J. Tynanin ketjussa. Philipp Grubauer jatkaa maalilla.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Sekä Burakovsky että Labdeskog ovat mukana kiertueella ja ovat jo harjoitelleen normipaidoissa mutta eivät pelaa vielä Torontossa. Rantanen pelaa.
 
Mörököl on Ice 2019

Ralph

Jäsen
Philipp Grubauer torjui Maple Leafsin nurin. Peli jäi näkemättä, mutta 38 torjuntaa kertoo tarpeeksi. Valeri Nichushkin teki alivoimalla voittomaalin, kun Jason Spezza ja Morgan Rielly sekoilivat viivassa päästäen Nichushkinin läpi. Hänelle kolmas maali tähän kauteen ja neljäs piste viiteen peliin. Nathan MacKinnon vähemmän yllättäen tehokkain tehoin 1+1. Nazem Kadri ei päässyt tehoille paluussa Torontoon.

Ja tulevana yönä Avalanche on taas irti, kun Canadiens tällä kertaa vastassa. Eiköhän Pavel Francouz ole maalilla ja Grubauer valmistautuu viikonlopun Bruins-peliin. Andre Burakovskyn ja Gabriel Landeskogin tilannetta seurataan, samoin Vladislav Kamenevin.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Arkkienkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Valeri Nichushkin on noussut yhdeksi suosikikseni alkukaudesta. Hyvä työmoraali ja asenne sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Isokokoinen ja voimakas, mutta myös yllättävän nopea luistelija, On päässyt usein hyville tekopaikoille ja nyt on saanut kiekkoa myös maaliin. Ainakin tähän mennessä voi pitää hyvänä hankintana. Toivottavasti kymmenen maalia menee rikki tällä kaudella.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Mörököl on Ice 2019

Ralph

Jäsen
Gabriel Landeskog ja Andre Burakovsky pelasivat molemmat. Landeskog pääsi heti maalin makuun ja hienolla tavalla. Aiemmin Cale Makar näytti mallia miten Canadiensin puolustuksen ohi tullaan oikeaa kaistaa ja Landeskog teki perässä. Voittomaali syntyi eilisen tapaan alivoimalla, mutta nyt Matt Calvertin toimesta.

Landeskog ja Burakovsky siis palasivat, mutta mystisesti Nazem Kadri putosi pois. Tämän myötä Avalanchella on vain viisi pelaajaa, jotka ovat pelanneet täydet 28 peliä alkukauteen. Hyökkääjät Joonas Donskoi, Nathan MacKinnon ja Matt Nieto sekä puolustajat Sam Girard ja Cale Makar. Muista 23 ykköskokoonpanon miehestä Mark Barberio, Ryan Graves ja Valeri Nichushkin ovat olleet terveenä alkukauden. Barberio paikkailee seiskapakkina ja Graves on huilannut vasta yhden pelin, mutta terveenä. Nichushkin on 24 peliä, mikä on aika paljon 13. hyökkääjälle. Vladislav Kamenev ei pelannut viime yönä eli T.J. Tynan sai jatkaa kokoonpanossa.

MacKinnonin piste- ja maaliputki päättyi, mutta uutta yritystyä ylihuomenna Bruinsia vastaan. Bruinsin kotisaldo alkukaudesta on 12-0-5, joten se pisteputki olisi kiva katkaista. Bruins vieraili Denverissä heti kauden alussa ja silloin Avalanche voitti 4-2.

Landeskog pelasi tutulla paikallaan MacKinnonin ja Mikko Rantasen kanssa. Burakovsky, J.T. Compher ja Donskoi muodostivat toisen kärkikentän.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Nichushkin on 24 peliä, mikä on aika paljon 13. hyökkääjälle.
No ehkä kauden alussa 13. hyökki, mutta nyt on jo kolmosketjutasoa. Nostanut profiiliaan parin viikon aikana aivan pirusti. Tää timantti taidetaan hioa tällä kaudella aika hienoon kuosiin. Samanlainen ellei vielä pahempi härkä kuin Canesin Svechnikov. Parempi luistelija ja parempi veto. Pelikäsityksestä paha vielä sanoa, vastuuta kun ei saa ihan samaan malliin. Olisi haaskuuta hukata Val nyt rotaatiopelaajaksi.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Ralph

Jäsen
Olisi haaskuuta hukata Val nyt rotaatiopelaajaksi.
Eikä hukatakaan, kun Wilson on sivussa ties kuinka pitkään. Jos Wilson olisi nyt terveenä, hän taistelisi kolmosketjun paikasta Nichushkinin kanssa. Nelonen on muodossa Nieto-Bellemare-Calvert erinomainen ja seitsikko Burakovsky, Compher, Donskoi, Kadri, Landeskog, MacKinnon ja Rantanen ovat selkeitä top-9-pelaajia. Sitten on Jost, joka kuitenkin on Nichushkinin edellä. Wilson oli kauden alussa, mutta olisiko enää?
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Jatketaanpas vielä Valin roolituksesta. On käsittääkseni tällä hetkellä kakkos-yv:ssä ja -av:ssa. Lasken JT:n ja Calvertin ykkös-av:ksi. Potentiaalia on tulosyksiköihin, mutta tuo mainittu seitsikko on kivikova. Onhan tuo nelosketju ihana, mutta esim. Nieton paikka ei ole kiveen hakattu. Eikä ole Donskoinkaan ykkösessä, voi ihan koska tahansa löytää itsensä Kadrin ketjusta kaikkien ollessa terveenä. Oli miten oli, kahdessa kärkiketjussa ei ole tällä hetkellä tilaa. Mutta jos Val jatkaa samaa tahtia, en kyllä näe häntä enää rotaatiossa. Sinne pääsee Jost ja Nieto häntä ennen ja useammin. Tuskin Val kuitenkaan kaikkia jäljellä olevia pelejä pelaa. Perustan näkemykseni ihan täysin tuohon kokonaispakettiin kookkaassa ruhossa. Jos olisi hitaampi tai kädet olisivat huonommat, jäisi varmaan täytepelaajaksi. Potentiaalia on kuitenkin huimasti ja osa siitä alkaa jo realisoitua.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Ralph

Jäsen
Kohta mennään kolmannen ja viimeisen kerran tällä idän kiertueella. Nazem Kadrilta jää väliin tämäkin ottelu, mikä on kyllä harmi. Ei vain siksi, että on hyvä pelaaja vaan myös siksi, että ehti luoda kyseenalaista mainetta Bostonissa Maple Leafsissa pelatessaan, joten olisi ollut kiva nähdä Kadri taas hämmentämässä Bostonissa.

Matt Calvert on sivussa henkilökohtaisista syistä ja Vladislav Kamenev on tervehtynyt. Kärkiketjut pysyvät ennallaan ja kaksi muuta ketjua ovat nyt muodossa Matt Nieto, Pierre-Edouard Bellemare ja Valeri Nichushkin sekä Tyson Jost, Vladislav Kamenev ja T.J. Tynan.

Mark Barberio pelaa toisen ottelun putkeen ja Calle Rosen jatkaa katsomossa. Yllättäen Nikita Zadorov ei saanutkaan pelikieltoa tappoyrityksestään Jesperi Kotkaniemeen ja jatkaa kokoonpanossa normaalisti. Philipp Grubauer palaa maalille odotetusti.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy