Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

Colorado Avalanche 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Ralph, 10.05.2018 klo 18.02.

 1. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS&NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #24, #8, #64, #47
  Ei voi kyllä olla pettynyt kauteen kokonaisuudessaan.
  2rd game 7 ei huono saavutus.

  Toi joukkue alkaa olee niin lupaava nyt kun Makarkin mukana.
  RFA miehille laput, Bowers rinkiin, Draftista secondary scoringiin sopiva ukko, USA-markkinoilta joku täsmää hankita hyökkäykseen.
  Siinä mun silmään kesän pläänejä.
  Hyvät ja terveet harjotuskaudet alle.
  Ens kaudella Mikko ja Mäkki on ns. vuoden vanhempia ja noilta kahdelta voi odottaa mitä vaan.

  Lets Go AVS!
   
  lasaleiko ja Alamummo tykkäävät tästä.
 2. Arkkienkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Ylivoima! Sillä olisi voinut ratkaista Sharks-sarjan ja jatkaa kautta. Kehnoa läpi sarjan ja etenkin seiskapelissä.

  Nyt olo on tyhjä ja pettynyt, mutta kokonaisuutena positiivinen kausi. Mestaruudesta toki kun pelataan, niin putoaminen missä tahansa vaiheessa kirpaisee.
   
 3. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Draftissa voisi ainakin yhden kolmen ensimmäisen kierroksen varauksesta käyttää maalivahtiin. Avsin mokkeprospektit ovat nimittäin jokseenkin ohuet. Annunen on usean vuoden päässä NHL:stä ja sitten on pari vähän valmiimpaa euroarpaa Kvaca ja Werner ja vielä yksi venäläinen arpa Shamkov. Sopimuksen alla ei ole tällä hetkellä yhtään mokkeprospektia, noh paitsi Spencer josta voidaan olla tyytyäväisiä jos hän on joskus AHL startteri.

  Grubauer pelasi loistavan loppukauden mutta maalivahdit on niin vodoo juttuja että koskaan ei voi olla 100 % varma saako hyväksi aiemmin todistettu maalivahti kiekkoja kiinni. Ja jos haluaa nähdä miltä näyttää huippjoukkue huonoilla maalivahdeilla niin tarvitsee ainoastaan katsoa Florida Panthersia. Syvyyttä täytyy löytyä organisaatiosta.

  Ja lisäksi jos varaat maalivahdin niin on täysin mahdollista että varattu mokke ei pelaa peliäkään NHL:ssä 5-6 vuoteen joten mokket tätyy varata tämä huomioon ottaen.

  Jos Spencer Knight on vapaana kun on Avsin vuoro huutaa 1. kierroksen jälkimäisellä pickillä niin en panisi pahakseni jos Avs hänet poimisi. Ja jos esim. Ilya Konovalov on vapaana 3. kierroksella niin siinäkin olisi mukava kaveri saada organisaation.
   
 4. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Muuten samaa mieltä, mutta on paljon hyviä maalivahteja, jotka ei saa edes mahdollisuutta erinäisistä syistä. Tällä kaudella mm. Francouzille ois voinu antaa pelejä näyttää paljon enemmän kun mv peli ei ollu parasta.

  Spencer Knightista on silmiin osunu jotai arvioita joissa on korostettu olevan todella kova prospekti joten sinänsä varaus jälkimmäisellä ykkösellä ei mitää masennusta aiheuta. Aina ei kuitenkaa kannata merta edemmäs kalaa lähteä. Pitäs ainaki ensiks kattoa mitä jo on.
   
  LostHorizon tykkää tästä.
 5. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Kaksi ensimmäisen kierroksen varausta vain ja maalivahtia Avsin ei niillä kannata varata, koska maalivahdeilla kestää liian kauan kehittyä. Avs tarvitsee nyt halpoja kenttäpelaajia paljon, kun ikkuna Stanley Cuppia varten on nyt auki. Palkkakatosta sulaa aika paljon tilaa tulevia RFA-pelaajien sopimuksia varten ja Barrieta on tarjolla enää pari kautta, niin nyt pitää käyttää se ikkuna hyödyksi.

  Maalivahtitilanne on mitä on, mutta Grubauerin tasoon on vain luotettava ja toivottava Sakicin saavan Francouzin jatkamaan organisaatiossa.
   
  Logan tykkää tästä.
 6. Ralph Jäsen

  Vasili Podkolzin tippuu listoilla ja toivottavasti tippuu Avalanchen toiselle eli omalle eli 16. vuorolle. Sitä en tiedä, että kuka kannattaisi varata nelosvuorolla. Puolustaja Bowen Byramin varaamisessa en näe järkeä, joten Kirby Dach sitten varmaan.
   
 7. Räpylätassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
  Sentteri ehdottomasti 4. pickillä, on se sitten Dach, Cozens tai Turcotte.

  16. pickillä olen edelleen toista mieltä Juteenin kanssa, Spencer Knight olisi loistava haku. Ikkuna ei ole vielä täysin auki. Tai on, mutta mahdollisuus voittaa vain kasvaa muutaman vuoden sisällä verrattuna ensi kauteen, Knight turvaisi tätä tulevaisuutta. Mutta joo, Arthur Kaliyev tai Alex Newhook maistuisivat myös hyvin. Tai jos NHL:n GM:t ovat jälleen kerran niin tyhmiä että Cole Caufield valuu draftissa niin haluaisin hänet kaikkien realistisesti vielä saatavilla olevien prospektien yli.

  Jos Spencer Knight ei tartu matkaan numerolla 16, toivon todella että Avs käyttää vähintään yhden seuraavsta kolmesta vuorosta maalivahtiin.
   
 8. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Knight olisi hyvä varaus, mutta Avalanchen paras mahdollisuus Stanley Cupia varten on MacKinnonin nykyisen sopimuksen aikana ja sitä on jäljellä vielä neljä kautta. Yleensä maalivahdeilla kestää kehittyä joku 4-5 vuotta draftin jälkeen, että he ovat valmiita NHL-kiekkoon. Knight olisi hyvä hankinta pidemmällä tähtäimellä, mutta Coloradon tulisi pistää nyt tulevien neljän draftin aikana kaikki paukut mahdollisimman valmiiden prospektien varaamiseen, joista olisi hyötyä melkein heti. Monta ELC-pelaajaa mahdollistaisi myös UFA-markkinoilla toimimisen hieman suuremmalla rahamäärällä.

  Seuraavat kaksi kautta olisivat ehkä kaikkein parhaimmat Stanley Cup mahdollisuuksia ajatellen, kun Grubauer pelaa reilulla kolmen miljoonan dollarinsopimuksella ja Makarilla on vielä tulokassopimuksessaan kaksi vuotta jäljellä.
   
 9. JL21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd
  Taitaa Gabriel Landeskog tulla Ruotsin mukaan kisoihin, joten lisää kettuilua luvassa Suomelle
   
 10. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tähän peilaten olisi kyllä ollut pirun tärkeää saada parempi varausvuoro ja vaikkapa juuri Kakko jo ensi syksystä alkaen jeesaamaan (ei raakile-Hughesia). Jännä nähdä, saadaanko tuolla neljännellä vuorolla NHL-valmis pelaaja jo ensi kaudelle.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Hyvin epätodennäköistä. NHL-valmiita pelaajia ei juurikaan tässä draftissa ole. Ja kyllähän sitä voi vuoden odottaa yhtä pelaajaa. Sitten on yksi pelaaja ELC:llä vähän pidempään.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Lainaus:
  Voihan tuota varausvuoroa käyttää treidissä, luulisi jostain oikein hyvänkin NHL-valmiin pelaajan saavan tuolla? Jos Coloradon officella siis ajateltaisiin samalla tavalla kuin täällä, että valmis pelaaja tuleviin vuosiin olisi parempi vaihtoehto joukkueelle kuin joku prospect jonka aika on kuitenkin vasta joskus tulevaisuudessa...
   
 13. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuka täällä niin ajattelee? Viime vuosina nuo asiat eivät ole poissulkeneet toisiaan, esimerkkinä vaikka Svechnikov viime kesältä.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ei, mutta kai tuo nyt silti epätodennäköisempää on, että vuorolla neljä varataan valmis pelaaaja kuin, että tuo vuoro kaupattaisiin ja sen avulla jostain saataisiin se valmis pelaaja. Sitä tässä hain, toki voihan sen valmiin pelaajan onnistua varaamaankin ja onhan niitä varattu suuremmillakin numeroilla, mutta jos valmiin pelaajan haluaa niin varmempi tapaus tässä kohtaan olisi kauppa varmaan kuitenkin.
   
  Fat Cat tykkää tästä.
 15. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Kyllä varmasti on, mutta minkälaisen pelimiehen sieltä saisi? Ideahan olisi saada halpa (tulokassopparilla) pelaava valmis pelaaja, koska siellä joudutaan isoja sopimuksia nyt antamaan kuitenkin useammille pelaajille. Jos treidin kautta haetaan, niin mikä joukkue on valmis luopumaan tulokassopimuksella pelaavasta kaverista, joka olisi valmis sarjaan ja mielellään ainakin 2 tai 3 kentän rooliin.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Coloradolla olisi se oma ykkönen ihan hyvillä sijoilla Brett Leasoniin nähden. 20-vuotias (2017 ja 2018 draftissa ohitettu) ja siten valmiimpi myöhäisherännyt. Rankkailtu sinne 30.tienoille.
   
 17. Ralph Jäsen

  Adam Werner sai NHL-sopparin. Pelasi mallikkaan kauden Färjestatdin kakkosvahtina. Euroopasta voisi Avalanche napata vielä Emil Larmin ja sitten tehdä jatkot Pavel Francouzin kanssa.

  Sitten Philipp Grubauerin takana kakkosvahdin paikasta kova taistelu käyntiin. Werner, Larmi ja Francouz.
   
  Alamummo tykkää tästä.