Christopher Gibson Lukossa

  • 56 706
  • 441
Suosikkijoukkue
Lukko
Tänään torjuntaprosentti 93,33...gibson heräilee. Ja tuo on semmoinen luku että tuolla kuuluisi jo joukkueen voittaa...ja no niinhän tavallaa voitti...siis tepsukka jonka maalivahdilla sama torjuntaprosentti.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Mun mielestä Gibsonin voisi antaa mennä muualle, mikäli Lebedeff Lukkoon jää ja toisaalta miksei jäisi. Saattaa Leben pahvilla olla sen verran arvoa, ettei sitä moni hevillä halua ottaa kontolleen.

Hommaisin Gibsonin tilalle kovan veskarin. Vuorio saisi hinkata kesän Leben kanssa kuvioita ja hakea se kadotettu itseluottamus takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Epäilen vahvasti että keikkasoturi Gibsonia ei Raumalla eikä koko vanhalla mantereella saada pysymään, jos vaikka AHL:ssä joku maali vahdittavaksi löytyy. On toki mahdollista ettei löydy.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
ECHL:aankö Gibi sitten meinaa? Tai AHL:aan kolmoseksi? Aika ison kysymysmerkin Gibsonkin jättää jälkeensä. Näkyi kyllä otteissa, ettei niin kovin paljoa ole viime vuosina pelannut. Parempi silti kuin se toinen Lukossa loppu kaudesta ollut maalivahti. Siihen ei silti kovin ihmeellistä suoritusta tarvittu.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Epävarma ja hidas.
Mutta silti keväällä ykkösvalinta maalin suulle.

Kertoo kaiken urheilujohdon suorituksesta.
 

Vasenpaitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei saanut Gibby silmiäkään kiinni sääleissä. Surkeaa toimintaa. Oli silti koko joukkueelta luokatonta räpellystä.
Aina kun Lukko on edes vähän pärjännyt on ollut maailmanluokan maalivahti. Nyt täytyy nopeasti löytää joku oikeasti pelejä voittava imuri.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ei saanut Gibby silmiäkään kiinni sääleissä.

Jotenkin tuntuu, että esimerkiksi eilisessä neljännessä takaiskussa taisi nimenomaan saada silmänsä kiinni. No en toki tiedä, mutta kovin erikoinen oli miehen torjuntayritys tuohon. Joka tapauksessa voittava maalivahti olisi tuon kyllä kopannut ja samaten sen toisen takaiskun.

Edit. En toki huomannut Reunasen tekemää sopivaa maskia neljännessä. Se antaa sentään vähän anteeksi, mutta olihan tuo laukaus ihan vitun lepakko, eikä Lukko syystä tai toisesta moisia itse onnistunut tekemään...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös