Christian Kåsastul – norski Nordiksella

  • 103 668
  • 677
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tähän kaveriin voi liittää myös luonnehdinnan, liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi…

Sitä vaan ihmettelen, ettei kukaan muu muista Krisua…? Se hintelähkö poika Branderin kiekkokoulusta aikoinaan, joka ujosti ei pitänyt itsestään meteliä ja sitten vaan sitä ei enää näkynyt. Huhuttiin perheen muutosta ulkomaille. No, tervetuloa takaisin himaan Krisu.
 

Mäyräkoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK En gång-alltid-aina
No, tänään nähdään mikä mies tämä Nordiksen Espen Knutsen nyt sitten on, jos hän jää
pidemmäksi aikaa niin voi vielä kasvattaa kunnon liimaletin.

Ei nyt teilata ennen sitä, vaikka lähtökohdat ei ehkä ole parhaat mahdolliset. Akkurat !
 
Viimeksi muokattu:

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelaako turska jo tänään?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Noiden videopätkien perusteella liigatasollekin poikkeuksellisen kovaa fyysistä kontaktia hakeva pakki ja jos ei (nuorehkot) pelaajat ole hereillä laitojen lähellä, niin voi saada aikaan hurjiakin niittejä. Saa nähdä istuuko pian pelikiellossa. Tulee vähän mieleen maanmiehensä Ole-Kristian Tollefsen. Rajalliset kiekolliset avut, mutta jatkuvasti kovia taklauksia hakeva ja fyysiseen peliin luottava portsari. Kyllä silläkin kova kansainvälinen ura tehtiin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä silläkin kova kansainvälinen ura tehtiin.
Toki en Kasatuolia ihan Tollefseniin vertaisi. Tämä 2 markan tollefsen lähti maitojunalla Ameriikoista lähes samantien pois siinä missä Tolle itse veti siellä monta vuotta ja siihen päälle kunniakas ura Farjestadissa. Toki jos kv-uralla tarkoitat Norjan maajoukkueessa pelaamista niin sitten asia erikseen.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Koko ajan olen kummastellut ja kritisoinut tätä hankintaa, mutta hallille istahtaessa tuli fiilis, että tässä voi sittenkin olla kulttipelaajan tai vähintään riittävän leveyspakin ainekset. Toivottavasti vainu osuu kerrankin oikeaan.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Ensimmäisen 6,5 minuutin perusteella Kåsastul on vahvistus. Sähäkkä liike ja avaukset vähintään kohtalaisia. Kiekolla rohkea, vaikkei se selkeästi olekaan vahvuus. Pelkällä liikkeella ja yrittämisellä tuo jo lisää.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ekan pelin perusteella on liigatasoa 6-7 pakkina
Ihan vitun hyvä av-pakki kuten Tobias mainosti. Antaa maskimiehen touhuta lapa vapaana ilman että tekisi elettäkään hoitaakseen miestä tai edes mailaa pois. Ihan uskomaton haku. Ei mitään käyttöä jos se mainostettu vahvuus ja erikoisosaaminen on nollatasoa.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Täällä raati oli jo eilen oikeassa. Tyhjä arpa! Toivottavasti tuli verkkaripalkalla eikä sillä kuuluisalla mottipäisellä!

Mikä ihmeen hankinta tää oli :D ja vielä että ennenkin on hierottu diiliä saman herran kanssa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös