Chicago Blackhawks 2023–2024

  • 145 371
  • 616

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy




Tässä mukavasti Patrick Kanen mietteitä myös Blackhawksista. Väkisin tuosta sellainen kuva jää, että ovi olisi voinut olla jo tällä kaudella auki paluulle ja voi olla vielä myöhemminkin, mikäli Hawksin suunnalta näin haluttaisiin. Pelkkää hyvää kyllä toivon Kanelle Detroitissa.

Sopivasti ensi yönä sitten pelataankin Detroitissa, vaikka Kane ei vielä kokoonpanossa olekaan. Voihan tuo vähän Red Wingsin motivaatiota myös nostaa ja kyllä tästä aika vaikeaa peliä muutenkin povailisin. Detroit pelaa rakenteellisesti aika hyvää lätkää ja sellaisten kanssa on ollut erityisen vaikeaa. Samalla kokoonpanolla mennään kuin Krakenia vastaan ja Beauvilier ei vielä joukkueen kanssa ole viisumiasioiden takia.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Muutamia mietteitä Detroit pelistä ja ensiksi on todettava, että Detroit oli hyvä ja erittäin luisteluvoimainen jengi. Meillähän perheestä löytyy myös Detroit fanitusta, joten se on hieman tutumpi jengi. Helppo povata heille valoisaa tulevaisuutta, ikkuna voi olla auki jo parin vuoden päästä. Mehän YV:lle laitettiin Korchinski luutimaan pakiksi Jonesin tilalle ja nyt siis näin mentiin jo toka peli. Molemmissa peleissä YV:llä yksi omiin ja nyt
Detroit selkeästi jo laittoi isoa painetta #55:lle meidän yv:llä. Se ei tietenkään ole pelkästään pakista kiinni, mutta ei toimi, ei toimi yhtään. Nyt toki saatiin Reichelin maalitili auki YV:llä, mutta sekin tuli "broken play" tilanteestä ja Bedardin upeasta esityöstä. En tiedä onko se King vai kuka tosta YV:stä vastaa, mutta se on luokatonta. Yksi valmennuksellinen asia myös paistoi silmään, josta ennen en ole kirjoittanut eli silloin kun puolustetaan omalla alueella (papp), niin aika systemaattisesti laitetaan polvea jäähään tai ollaan jopa pitkin pituuttaan peittämässä. Modernissa kiekossa näin ei pitäisi tehdä vaan sut pelataan ulos heti ja tässä pelissä taisi 2 mennä omiin, kun meillä oli kaveri peittämässä jäätä. En usko, että noin systemaattisesti sitä tehtäisi ilman valmennuksen "lupaa". Omituista kerrassaan. Mrazek otti kiinni sen minkä pystyi vaikka pelin % ei mairittele. Mun pickit ehkä tästä pelistä Foligno ja Raddysh hyökeistä ja Jones pakeista. Jones itseasiassa mun silmään pelaa tällähetkellä parasta kiekkoaan Hawks aikana.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Vähän vieraisiin pöytiin huutelua mutta miten blackhawks oikein puolustaa? Myönnetään etten asiantuntija ole ja koosteiden perusteella mennään mutta näyttää antavan todella paljon tilaa?

Lopetetaan positiivisella, Bedard on kyllä vaarallinen, jotenkin omaan silmään ei näytä siltä mutta ”aina” jotain tapahtuu
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Vähän vieraisiin pöytiin huutelua mutta miten blackhawks oikein puolustaa? Myönnetään etten asiantuntija ole ja koosteiden perusteella mennään mutta näyttää antavan todella paljon tilaa?

Lopetetaan positiivisella, Bedard on kyllä vaarallinen, jotenkin omaan silmään ei näytä siltä mutta ”aina” jotain tapahtuu
Käytännössä niin, että kentällä on aina puolustaja, jolla on alle 100 ottelua NHL kokemusta (Vlasic, Kaiser, Phillips, Korchinski) sekä sentteri, joka ei ole erityisen hyvä puolustussuuntaan (Bedard, Johnson, Donato), ainoana poikkeuksena Dickinson, joka ei toki myöskään ole mikään Selke-ehdokas. Eli tulee merkkausvirheitä, pientä varastamista riistotilanteissa ja hävitään kaksinkamppailuja. Ei tuosta oikein muuta analyysia voi tehdä tällä hetkellä, koska materiaalissa annetaan aika paljon eteen.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Joo, samanlailla Hawks yrittää puolustaa, kuin valtaosa jengeissä eli alueen /miehen hybridia. Tilanteen lukeminen ja esim. miehen vaihto tietysti vaatii kokemusta ja sitä ei vielä ole.
Muutenkin puolustuksen "lukeminen" hilightsien perusteella on turhaa, koska siinä näkyy vain tilanteet, kun joku on jäänyt vapaaksi :)
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Aika tulee konttorilla pitkäksi, joten hypätään mieliaiheeseeni veskareiden tarkasteluun, koska sieltä löytyi jotain hyvin yllättävää.

Mennään syviin tilastoihin ja uidaan kohtaa, missä tarkastellaan "goals against vs goals saved above expected".
Verrokkina kärkihevonen Adin Hill, joka on päästänyt 26rysää ja expected ollut 38,6 eli kaveri on plussalla sen 12.6 maalia. On kyllä käsittämätön statsi, kun pelattuna hänelle 14 matsia eli lähes maalin pelissä tehnyt Vegasille hyvää.

Mikäkö tässä on yllättävää, no tietysti se, että meidän veskarit on "väärinpäin" yleistä mielipidettä (johon omakin vahvasti kuuluu). Soderblom löytyy sijalta 29. ja on hänkin 1,5maalia vielä paremmalla puolella ! Mrazek sijalla 54. ja nyt mennään pakkaselle 1,7maalia.

Tämä kyllä peilaa aika kivasti, jos katsotaan esim. kahta tän hetken kovinta ja hieman yllättävästikin eli Rangers ja Kings, niin Quick ja Talbot löytyy sijoilta 4. ja 5. Shesterkin 10.

Statsit, mikä ihana syy......

P.S. toinen vkonloppu putkeen 2 x euro primetime
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Ei tullut viime kaudella tuttua selkäsaunaa Jetsiä vastaan, joten siihen nähden hyvä suoritus. Olihan tuo kuitenkin varsin kädenlämpöinen esitys. Mitä pidemmälle ottelu meni, sitä enemmän tasoero alkoi näkyä. Beauvillierin debyytti omaan silmään mallikas. Toi Bedardin vierelle kaivattua tasapainoa.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Semmonen viikonloppu.

Etenkin tänään taas jahdattiin vastustajaa puolustuspäässä ja suht tasaisista laukaustilastoista huolimatta tuo oli täysin Wildin peli. Väsyneenä ja alivoimaisena on kovin hankala hyökätä. Bedard kai näissäkin molemmissa peleissä niitä harvoja valopilkkuja oli. Pystyi olemaan sentään hyökkäyssuuntaan vaarallinen ja pääsi ihan kivasti vetopaikoille.

Vaikealtahan tämä näyttää kyllä ja tuollaisia selkeitä tappioita tulee nyt paljon. Viime kaudella vähän kokeneempi jengi roikkui paremmin peleissä mukana. Nyt joukkueen veteraanit ovat kyllä pääosin todella heikkoja, eikä sieltä paljoa tukea nuorille pelillisesti tule.

Sharksin kanssa kamppailuksi tämä mennee.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Kovin hauras on joukkueen pelillinen rakenne. Beauvillier ja Reichel veivät mennessään vähänkin luovuuden. Bedard jäi taas yksin. YV oli kuitenkin suht hyvää ja Mrazekin ansiosta vältettiin isompi tappio. Puolustuksessa Crevierille debyytti ja omaan silmään mallikas sellainen. Puolustuksen keskipituus oli muuten 195cm. Melkoisia kolosseja. Harmi vain, kun näitä pelejä ei senteillä voiteta.

Vaikeampi ajanjakso tosiaan menossa. Kahdeksan tappiota kymmenestä. Kohta katsellaan piristyneen Sharksin peräpeilejä. Vähän naiivisti odottelin ennen kautta, että tehdään pieni parannus ja jätetään Celebrini-jahti joillekin muille, mutta siellä taas ollaan ja ei tämä tosiaan viime kautta parempi joukkue ole. Vieraissa varsinkin on todella vaikeaa. Onneksi seuraavat neljä on kotona. Jospa sieltä haettaisiin uutta virtaa tekemiseen.
 
Viimeksi muokattu:

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Mä olen edelleen sitä miestä, että Jones vetää pirun hyvin ja on tällä erää ylivoimaisesti paras pelaajamme. YV tosiaan oli lupauksia herättelevä, mutta vastaavasti AV taas vuoti pahasti. Ekat "10-15 peliä" Korchinski oli todella hyvä, mutta nyt on hieman ollut vapaata liukua alaspäin. Vastuuta tosin tuli ihan liikaa mm. se YV tontti muutaman pelin ajaksi, mutta nyt on hankalaa. Ilman muuta on meidän TOP 3 pakki seuraavat 10v, mutta oppirahat on näemmä kaikkien maksettava. Crevier teki virhjeettömän debyytin, pelasi todella varmasti, ei mitään riskejä. Uskalsi myös heti hakea omista kiekkoa vaikka selkään luisteli 100kg mörkojä. Ton jengin takana tosiaan on MV:n vaikea loistaa tilastoissa, eilenkin Mrazekilta oikein hyvä peli, mutta prossat jää sinne 88% huudeille. Kovaa homma, nyt tarvitaan muutama voitto, alkaa suupielet menemään jengillä jo alaspäin.
 
Kyllähän tämän joukkueen suurin (ainoa) mielenkiinto liittyy ennen kaikkea Bedardiin ja pariin muuhun junnuun. Itse seuraan erityisesti Bedardin tehoilua ja sen kehittymistä suhteessa muuhun joukkueeseen. Bedardilla nyt jo seitsemän pisteen kaula seuraavaan. Verrokkina tässä on tietysti Crosbyn tulokaskausi, jolloin Crosby voitti joukkueen toiseksi parhaan 44 pisteellä. Ihan noin isoin eroon en Bedardin kohdalla usko, mutta olisihan se joku 30 pinnan ero jo komea.

Bedard itse on nyt noin 40 maalin ja noin 70 pisteen tahdissa. Se olisi aivan huippukausi ehdottomasti. Muistaakseni veikkasin itse ennen kautta 30 maalia ja 70 pinnaa ja tuossa tahdissa ollaan.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy


Tämä on ihan kiva juttu, että näkyy olevan Blackhawksin prospekteista Frank Nazar, Oliver Moore, Gavin Hayes ja Sam Rinzel mukana USA:n U20 preminilary rosterissa. Toki ihan odotetuskin. Tuossa on siis 29 pelaajaa ja 25 pääsee lopulta edustamaan USA:ta nuorten kisoihin. Olisi kiva nähdä vaikka kaikki neljä kisoissa, aika lailla noita mielenkiintoisimpia Hawksin prospekteja kun ovat.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vaikka tässä kuinka realiteetit ymmärtää, niin on tämä turhauttavan tuskallista seurattavaa Chicago-fanin vinkkelistä. Ohuen ohuesta rosterista kun viedään pois vielä Taylor Hall, Corey Perry sekä Andreas Athanasiou, joka ei hänkään ole varsinainen vahvistus ollut, niin kovin on köykäinen nippu kasassa. Siihen päälle Reichelin taantuminen ja takapakki, niin ei tässä tosiaan Bedardia lukuunottamatta montaa ilonaihetta joukkueesta kykene löytämään. Seth Jones on pelannut tosiaan hyvää lätkää, mutta sitten taas Murphy kenties heikoimpaa mitä Blackhawksin paidassa on esittänyt. Kaiserille tuli seinä vastaan ja passitus farmiin, mutta edelleen tulokkaita takalinjoilla riittää eikä taas kokeneiden Tinordin ja Zaitsevin harteille voi paljoa laskea.

Pitkä on matka ja kenties pidempi kuin toivoisi. Väkisin jos hopeareunusta haluaa tästä löytää, niin ensi kesänä on taas kärkivaraus tulossa sieltä top 3-5 sijoilta. Sitten pitää toivoa, että joku noista nuorista lupauksista ottaa kehityksessä suuria harppauksia lyhyessä ajassa. Varmaa on sekin, että osasta ei kasva edes NHL-tason pelaajia. Tämä on jo tilastollinen fakta. Onneksi tilanne on kuitenkin hyvä määrällisesti että laadullisestikin nuorten suhteen, kuten nyt tässä tilanteessa kuuluukin olla.

Mutta tuosta pitkästä matkasta vielä, että täytyy vain toivoa ettei Blackhawksissa tarvitse odotella yhtä pitkään uutta tulemista kuin vaikkapa Buffalossa. Siellä on laadukkaita nuoria pelaajia vaikka kuinka ja muutama pätevä kokeneempikin seppä, mutta silti positiivisista signaaleista huolimatta pohjalta on vaikea ampaista kärkikahinoihin tai edes pudotuspeleihin. Pelkät korkeat varausvuorot ja lukuisat lahjakkaat nuoret pelaajat eivät vielä takaa mitään. Usko on kuitenkin kova, että Davidson strategia on oikea ja se tuottaa hedelmää ennemmin tai myöhemmin. Tällä hetkellä joukkueen otteiden seuraaminen on vaan ihan helvetin puuduttavaa ja raskasta harrastustoimintaa. Kaiken se kestää..
 
Viimeksi muokattu:

Meidänpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liiga, KooVee, KPK, Chicago Blackhawks
Onko kukaan teistä seurannut tarkemmin parin vuoden takaista ykköskierroksen loppupään varausta Nolan Allania? Peliäkään edes Hawksien rupusakissa ei ole ylhäällä päässyt pelaamaan, onko toivoa paremmasta?
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Onko kukaan teistä seurannut tarkemmin parin vuoden takaista ykköskierroksen loppupään varausta Nolan Allania? Peliäkään edes Hawksien rupusakissa ei ole ylhäällä päässyt pelaamaan, onko toivoa paremmasta?

Tältä kaudelta on nähtynä Blackhawksissa ennen kautta pelatut rookie- ja harjoituspelit. Viime kaudelta jokunen Seattlen matsi ja junnukisat. Joitakin raportteja Rockfordista tulee myös lueskeltua.

Allan on tosiaan tuollainen fyysisen peruspakin prototyyppi, jolta ei varmasti miesten tasolla paljoa pisteitä kannata odottaa. Odottaa voisi fyysistä, vahvaa puolustamista ja taklauksia. Ehkä siinä on se kysymysmerkki, riittääkö kiekolliset taidot pelata NHL:ää. Toki harjoituspelien perusteella puolustamista miehiä vastaan saa myös vielä harjoitella. Allanin liike vaikuttaa varsin hyvältä.

Joka tapauksessa Allanin kohdalla oli melko selvää, että hän tulee menemään AHL:ään ja pelaa pääsiassa siellä koko kauden, joten tässä tilanteessa ei ole mitään yllättävää. On hyvin mahdollista ellei jopa todennäköistä, että vaatii pidemmänkin ajan marinoitumista AHL:ssa. Siellä saa hioa vahvuuksiaan ja samalla kehittää kiekollista peliä. Tältä kaudelta on onnistunut tosiaan saalistamaan 0+2 tehot 18 otteluun.

Mitenkään menetettynä tapauksena häntä ei kuitenkaan voi vielä nähdä, vaan on vielä selkeästi kehitysvaiheessa ja varmasti ihan suunnitelmien mukaan tässä nyt mennään. Ihan mahdollisena näkisin, että hänestä voisi tuollainen kolmosparin perusluuta tulla. Tunkua toki Hawksin puolustukseen on ja useita nuoria leftin pakkeja systeemistä löytyy. NHL:ssä on jo nähty Alex Vlasic, Kevin Korchinski, Wyatt Kaiser ja Isaak Phillips. AHL:n puolella Ethan Del Mastro taistelee pitkälti Allanin kanssa samantyyppisestä roolista ja hänellä on nähdäkseni näistä kahdesta paremmat kiekolliset taidot.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Mitenkään menetettynä tapauksena häntä ei kuitenkaan voi vielä nähdä, vaan on vielä selkeästi kehitysvaiheessa ja varmasti ihan suunnitelmien mukaan tässä nyt mennään.
Just näin. Allanin tapainen puolustaja vaatii hyvän marinoitumisen. Hosumalla ei tule kuin kusipäisiä kakaroita ja paskoja peruspakkeja. Hawks on valinnut rohkean lähestymistavan, kun nuoria puolustajia peluutetaan noinkin isoissa rooleissa. Toivottavasti se ei kostaudu esim. Korchinskin kanssa. Voi hyvinkin olla, että Allan painaa tulevaisuudessa vilkulla ohi näistä muista, kun saa nyt rauhassa kehittyä poissa parrasvaloista.

Viime yönä taas pelattiin ja kauden ekoissa voittomaaleissa turpaan. Pisteetön putki sentään poikki eikä voittokaan olisi ollut vääryys. Dickinsonin numeroketju ja Jones kirkkaimmat tähdet. Bedard väläytteli muutaman kerran, mutta tehot jäivät piippuun. Pitää toivoa, että tuosta kolmosesta tulisi pelillinen suunnannnäyttäjäketju, jolta saisi tasaisesti viime yönä nähtyä suorittamista. Kaksi kärkiketjua oli taas ihan yössä.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Kyllä toi rosteri huutaa muutamaa top4 laituria. Bedard viime yönä täysin pelistä ulkona 2 erää. Pitäisi itse hakea kiekko alhaalta ja luoda itselle maalipaikka. Apuja laitureilta ei tule yhtään. 3 ketju tosiaan ainoa, joka kestää vertailua ja Jones tarpeeksi hyvä 1 pakki tohon rosteriin. Kyllä se "unelma" 60p kaudesta ja sitä kautta parannuksesta on utopiaa ilman hankintoja.
 

Meidänpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liiga, KooVee, KPK, Chicago Blackhawks
Tältä kaudelta on nähtynä Blackhawksissa ennen kautta pelatut rookie- ja harjoituspelit. Viime kaudelta jokunen Seattlen matsi ja junnukisat. Joitakin raportteja Rockfordista tulee myös lueskeltua.

Allan on tosiaan tuollainen fyysisen peruspakin prototyyppi, jolta ei varmasti miesten tasolla paljoa pisteitä kannata odottaa. Odottaa voisi fyysistä, vahvaa puolustamista ja taklauksia. Ehkä siinä on se kysymysmerkki, riittääkö kiekolliset taidot pelata NHL:ää. Toki harjoituspelien perusteella puolustamista miehiä vastaan saa myös vielä harjoitella. Allanin liike vaikuttaa varsin hyvältä.

Joka tapauksessa Allanin kohdalla oli melko selvää, että hän tulee menemään AHL:ään ja pelaa pääsiassa siellä koko kauden, joten tässä tilanteessa ei ole mitään yllättävää. On hyvin mahdollista ellei jopa todennäköistä, että vaatii pidemmänkin ajan marinoitumista AHL:ssa. Siellä saa hioa vahvuuksiaan ja samalla kehittää kiekollista peliä. Tältä kaudelta on onnistunut tosiaan saalistamaan 0+2 tehot 18 otteluun.

Mitenkään menetettynä tapauksena häntä ei kuitenkaan voi vielä nähdä, vaan on vielä selkeästi kehitysvaiheessa ja varmasti ihan suunnitelmien mukaan tässä nyt mennään. Ihan mahdollisena näkisin, että hänestä voisi tuollainen kolmosparin perusluuta tulla. Tunkua toki Hawksin puolustukseen on ja useita nuoria leftin pakkeja systeemistä löytyy. NHL:ssä on jo nähty Alex Vlasic, Kevin Korchinski, Wyatt Kaiser ja Isaak Phillips. AHL:n puolella Ethan Del Mastro taistelee pitkälti Allanin kanssa samantyyppisestä roolista ja hänellä on nähdäkseni näistä kahdesta paremmat kiekolliset taidot.
Tiedossani on toki Allanin pelaajaprofiili, sillä kysyinkin teiltä paremmin seuraavilta että onhan juna hänen osaltaan raiteilla ja mukava kuulla että on. Odottavan aika on pitkä, tosin ennen dynastiaa odottaminen alkoi käydä epätoivoisen raskaaksi..
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Tiedossani on toki Allanin pelaajaprofiili, sillä kysyinkin teiltä paremmin seuraavilta että onhan juna hänen osaltaan raiteilla ja mukava kuulla että on. Odottavan aika on pitkä, tosin ennen dynastiaa odottaminen alkoi käydä epätoivoisen raskaaksi..

Joo, näin oletinkin, tuli vaan vähän pohjustettua tuota kirjoitusta Allanin profiililla, koska saattaa enempi tämän kaltaisilla pelaajilla ottaa aikaa NHL-valmiuteen. Ihan positiiviselta pitäisi Allanin tilanne näyttää ja eipä tuota tiedä, jos pääsisi jonkun pelin jo tällä kaudella ylhäällä testiksi pelaamaan.

Mutta näin se vaan on, turhauttaa välillä odottaa niitä parempia aikoja tietäen samalla, että tämä rakennusvaihe tulee kestämään vielä vuosia. Hyvät ajathan tuossa pitkään oli ja siitä voi olla onnellinen. Toki toisaalta jo ennen tätä uudellenrakennusta useampi kausi oli puuduttavaa keskinkertaisuutta. Pitää koittaa saada iloa näiden nuorten kehittymisestä ja heidän tuottamistaan väläytyksistä.

Ensi yönä olisi tarjolla hyvän alun jälkeen kompuroineen Anaheim Ducksin vierailu Chicagossa. Toivottavasti Anaheimin kokoonpanosta löytyy huikean alkukauden pelannut Leo Carlsson. Detroitissa sitten taas olisi Patrick Kanen debyytti.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Vihdoinkin voitto. Ja täysin ekan nollapelinsä haukkanutussa pelanneen Mrazekin ansiosta. Mutta olihan huono peli. Secordia lainaten voi sanoa, että kaikkea tämä harrastustoiminta teettää, kun aikaansa tähän tuhlaa. Murphykin näytti ihan NHL-pakilta, kun vastassa ei ollut kovin kummoista laatua.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
0-peli ja YV maali. Voi tätä ilon ja onnen päivää. Elämä ei antanut mahdollisuutta katsoa matsia, joten
tolla 9min koosteella mentiin. Statseista poimittua Bedardin peliaika 16min hienoa, mutta aloitus % pyöreä nolla ! Pakko kaivaa myöhemmin, että montako kertaa yritettiin ? Vlasicin peliaikaa näköjään nostetaan, stay home puolustajalle on kyllä käyttöä :)
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
0-peli ja YV maali. Voi tätä ilon ja onnen päivää. Elämä ei antanut mahdollisuutta katsoa matsia, joten
tolla 9min koosteella mentiin. Statseista poimittua Bedardin peliaika 16min hienoa, mutta aloitus % pyöreä nolla ! Pakko kaivaa myöhemmin, että montako kertaa yritettiin ? Vlasicin peliaikaa näköjään nostetaan, stay home puolustajalle on kyllä käyttöä :)

5 aloitusta ja hävisi ne kaikki
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Vlasicin peliaikaa näköjään nostetaan, stay home puolustajalle on kyllä käyttöä :)
Vlasic pelasi tosi hyvin. Pelasti esim. varman läpiajon, kun Crevier vähän sekoili sijoittumisensa kanssa ja muutenkin jämäkkä esitys. Sen sijaan Korchinskin pelaaminen alkaa näyttää siltä, että pikku lepotauko poppareilla tekisi hyvää. Virheet alkavat kasaantua.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Vlasic pelasi tosi hyvin. Pelasti esim. varman läpiajon, kun Crevier vähän sekoili sijoittumisensa kanssa ja muutenkin jämäkkä esitys. Sen sijaan Korchinskin pelaaminen alkaa näyttää siltä, että pikku lepotauko poppareilla tekisi hyvää. Virheet alkavat kasaantua.

Kyllä, Alex Vlasic oli jälleen kerran todella hyvä. Jopa ihan uskomattoman varma on Vlasic pystynyt tuossa sekamelskassa olemaan. Toki Seth Jonesille on annettava myös kunniaa. Hänen vierellään nuo nuoret puolustajat ovat parhaat pelinsä mielestäni pelanneet. Toista solidia veteraanipakkia ei tällä hetkellä löydy, mikä on vaikeuttanut huomattavasti esim. Korchinskin ja Kaiserin tekemistä.

Olen kuitenkin samaa mieltä Korchinskista. Jos minkäänlaista lepuuttamissuunnitelmaa ei ole ollut valmiiksi tehtynä, niin nyt olisi korkea aika alkaa sellaista suunnitella. Puolustajia kyllä riittää määrällisesti sen verran, ettei tuossa olisi mitään ongelmaa.

Kuten yllä todettu, niin itse peli oli pitkälti Mrazekin näytös. Ei tuosta kauheasti keksi muuta kerrottavaa. Murphy-Zaitsev parista ehkä sen voisi sanoa, että moni kauhuelokuva jää hirveydessään tuosta pakkiparista jälkeen.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Jopas jotain, ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi voittoa putkeen. Vieraissa kun on vaikeaa, niin sentään United Centeristä tehdään jonkinlainen linnake. Mrazek taas jäätävän hyvä ja olisi ansainnut nollapelin, mutta harmittavasti viime minuuttien ylivoima falskasi. Kakkos- ja nelosketjut tosi hyviä ja Zaitsev taisi pelata parhaimman pelinsä tälle kaudelle.

Puolustus muutenkin kovassa vedossa. Neljälle pakille tehopisteet mukaan. Vlasic jälleen kerran pirun kova. Crevierille uran eka piste ja Beauvillierille eka maali haukoissa taidokkaalla ohjauksella. Korchinski poissa perhesyiden takia, mutta ei hänen poissaoloaan jäällä huomannut. Toivottavasti perheessä ei ole mitään vakavaa, tauko peleistä tekisi kuitenkin hyvää fyysisen ja henkisen palautumisen kannalta. Aina Bluesia vastaan hyvin pelannut Phillips stunttasi tosi hyvin.

Tänään sitten Capsien kimppuun ja toivottavasti Putinin fanipojan kanssa ei olla yhtä huomaavaisia kuin viime visiitillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös