Chicago Blackhawks 2023–2024

  • 158 366
  • 663

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Luke Richardson oli vieraillut juuri Coming in Hot -podcastissa ja jakanut hieman infoa Blackhawksin scouting osaston viimeisimmästä paliksesta. Siellä oli painotettu isojen, kookkaiden, hyvin liikkuvien ja kiekkoa liikuttavien sekä puolustamisen osaavien pakkien perään. Toki myös nopeus- ja taitoelementit olivat kuulemma arvossaan Blackhawksin papereissa. Tästä kommentista aina asiantunteva NHL Suomi -sivusto veti johtopäätöksen, että Chicagon kiikarissa on kolmikko Levshunov, Silayev ja Dickinson. Kuka tietää, voihan se ollakin, että puolustaja huudetaan toisella vuorolla. Tuosta kolmikosta itse innostuisin eniten jostain syystä Sam Dickinsonista. Loistava luistelija ja pelaa hyvin molempiin suuntiin. Mutta tiedä nyt näistä sitten. Mielikuvilla tässä pitkälti itse arvotaan. Luotetaan haukkojen scoutingiin ja että tekevät oikean päätöksen eli päätyvät Demidoviin ;-)
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Viime kesän toisen kierroksen haku Martin Misiak sainattu tulokassoppariin.


Misiak on vähän sellainen aktiivinen hyrrä kentällä. Kova tsemppari ja ajaa ahnaasti kiinni kiekollisiin. Väittäisin, että NHL-ura luodaan enemmän puolustavammassa roolissa jos luodaan. Aikaa on vielä kehittyä, että katsotaan mihin slovakin rahkeet lopulta riittää.

Edit. Unohtui lisätä, että Zach Sanford sai yhden vuoden ja kahden suunnan jatkosopimuksen (aav:775K). Tuo tärkeää kokemusta Rockfordin puolelle ja voi toimia hätäapuna hajapelejä ylhäällä mikäli ukkoja tippuu sairastuvalle viime kauden tahtiin.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Chris Vostersin ura Blackhawksin äänenä jäi lyhyeksi. Vostersin korvaa kokeneempi Rick Ball, joka on viimeiset kymmenen kautta toiminut mm. Flamesin selostajana. Ilmeisesti yleisön palaute Vostersista vaikutti tähän päätökseen? En muista lukeneeni kovin montaa positiivista palautetta Vostersin työstä. Hieman epäreiluun tilanteeseen Vosters laitettiin, kun lajin ulkopuolelta hänet tuotiin huippusuositun Pat Foleyn saappaita täyttämään.
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Eipä ollut suuri yllätys, että Vostersista luovuttiin. Liikaa kontrastia vähän joka suuntaan. Foleyn haamu kummitteli vielä selostuskopissa ja sitten nuorelle kaverille annetaan aisapariksi kaiken kokenut ja nähnyt Darren Pang. Yritti tehdä vaikutusta väkinäisillä vitseillä ja omituisilla tempauksilla, mutta ei uponnut faneihin. Selosti itseasiassa parhaimmat pelinsä Caley Chelioksen kanssa, jonka kanssa hänellä klikkasi huomattavasti paremmin kuin Pangin kanssa.

Ballista ei ole kovin kummoista kuvaa, mutta ei Kanadan markkinoilla kymmentä vuotta selosteta, jos ei osata hommia. Ensi kaudella voi siis odottaa niin jäällä kuin tuotannossakin laadukkaampaa kautta. Jännä nähdä, millaista jälkeä tämä Blackhawksin, Bullsin ja White Soxin oma kanava saa aikaan.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vuotuinen Draft Combine Buffalossa alkaa olla loppusuoralla ja jäljellä on vielä testiosuudet perjantaina ja lauantaina. Organisaatioille kenties se tärkein anti on henkilökohtaiset haastattelut näiden nuorten pelaajien kanssa. Mike Donegheyn johdolla Blackhawksin väki on tavannut noin 70 pelaajaa tällä viikolla. Lopullinen lista alkaa saada muotonsa. Combinen jälkeen on vielä yksi keikka agentti Dan Milsteinin järjestämällä showcasella Floridassa, jonne ennakkotietojen mukaan on saapumassa mm. Ivan Demidov. Noiden haastattelujen myötä organisaatiot pääsevät myös tutustumaan hieman paremmin pelaajan persoonaan ja sillä voi olla lopulta merkittävä vaikutus seurojen listoihin.

Combinesta ei ole juurikaan huhuja vuotanut, mutta toimittaja Anthony Martineau oli haastatellut Artyom Levshunovia, joka oli taas todennut Blackhawksin olleen erityisen kiinnostunut hänestä. No eihän tuossa nyt sikäli mitään ihmeellistä ole. Levshunov on varmasti yksi niistä nimistä, joka on vahvasti tutkalla ja vaihtoehtona vuorolla kaksi.

Jos nyt unohdetaan omat preferenssit varattavan pelaajan suhteen, joka muutenkin perustuu enemmän mutuiluun ja mielikuviin, niin näkisin Blackhawksilla olevan ehkä viisi varteenotettavaa vaihtoehtoa ensimmäisellä vuorollaan. Toki tämäkin arvio on enemmän ja vähemmän valistuneen mutuun perustuvaa, mutta uskoisin sen olevan aika lähellä totuutta. Jo mainittu Levshunov on tietenkin yksi ehdokas ja sitten laskisin Demidovin, Lindstromin, Dickinsonin sekä Silayevin tuohon viisikkoon.

Levshunov sekä Lindstrom vastaisivat ehkä eniten myös tarpeita, joita tosin organisaatiossa riittää laajalti, mutta isokokoinen ja hyvin liikkuva rightin puolustaja sekä fyysinen voimahyökkäjän muottiin menevä Lindstrom ovat sellaisia pelaajatyyppejä, joita ei ihan organisaation joka oksalla istu. Lindstromin kohdalla pientä huolta herättää varsinkin se selkävamma, mutta eiköhän hänen epikriisi ole tutkittu läpikotaisin organisaatioiden toimesta. Sam Dickinson on taas hyvin kahteen suuntaan pelaava puolustaja ja kenties yksi draftin parhaista luistelijoista. Donegheyn arvoasteikolla tuo ominaisuus on tunnetusti korkealla. Demidov ja Silayev ovat sikäli haastavampia tapauksia, että heitä ei ole päästy näkemään livenä ja ainoa tapaaminen järjestyy nyt sitten tässä kuussa siellä Floridassa. En tosin tiedä onko Silayev siellä paikalla, koska hän ei kuulu Milsteinin talliin. Demidovin kohdalla pientä huolta voi aiheuttaa myös polvivamma, josta kärsi kauden alussa sekä MHL:n finaaleissa sama polvi otti uudestaan osumaa ja hän joutui jättämään leikin kesken aivan loppusuoralla. Silayev on varmasti houkutteleva vaihtoehto kokonsa ja luistelunsa ansiosta. Ihan mutulla vetäisen loppuun arvion, että venäläiskaksikko on lähtökohtaisesti hieman takamatkalla muihin epävarmuustekijöiden takia, vaikka Demidoviin lievä mancrush on henkilökohtaisesti kehittynytkin.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Todettakoon nyt lyhyesti tähän, että Kyle Davidson ampui alas kaikki huhut Patrick Kanen mahdolliselle paluulle. Kirjan kannet on laitettu pysyvästi kiinni tässä tapauksessa. Jake Guentzeliä koskeviin huhuihin ei luonnollisesti halunnut ottaa kantaa. Friedmanhan oli tässä pari päivää sitten heittänyt sivistyneen arvauksen, että Guentzel saattaisi päätyä Chicagoon. En tiedä miksi Guentzel haluaisi tässä kohtaa Chicagoon ja olisiko taas Blackhawksin järkeä sitoa häneen miljoonia?

Davidsonin mukaan eivät ole vielä päättäneet, kenet varaavat numerolla kaksi. Yleisesti uskotaan, että valinta on kallistumassa Levshunoviin, jonka kanssa olivat lounastaneet ja muutenkin kauden aikana pitäneet tiiviisti yhteyttä. Islandersin kanssa tehty vuorojen vaihdon taustalla oli parantaa hieman asemia ja määrän sijasta panostaa laatuun. Davidsonin kommenteista päätellen aloite kaupalle oli tullut Islandersin suunnalta, mutta tämä on omaa tulkintaani asiasta eikä faktaa.

 
Viimeksi muokattu:

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Tämä on nyt hieman infoarvoltaan haalea viesti, koska en muista lähdettä vaikka laitoin sen omasta mielestäni ylös :) "Jostain" siis jenkkisaitilta lukaisin vkonlopun aikana, että Blackhawks olisi yksi mahdollinen Kakon osoite ensi kaudeksi ja jonkinlaista kyselyä puolin ja toisin olisi jo ollutkin. Toteutuessaan antaisin ehdottomasti peukkua tälle, olettaen, että hinta ei olisi kohtuuton. Pelkkä ykköskierroksen varaus ei uutisen mukaan riitä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kakko kelpaisi, mutta edes pelkkää ykkösvuoroa en kyllä vaihdossa antaisi. Reichelista voisin luopua vaihdossa ja jos siihen päälle pitäisi jotain sälää laittaa, niin ehkä joku varausvuoro tai prospekti. Mikäli ykkösvuoroilla alkavat jossain vaiheessa valmiita pelaajia hankkimaan, niin toivoisin tähtäimen olevan hieman Kaapoa korkeammalla.

Lisätään muutama twiitti ja pätkä Combinesta. Levshunov jätti ainakin toimittajiin lähtemättömän vaikutuksen olemuksellaan.











 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nyt kun NHL tuli tällä viikolla ulos ensi kauden numeroiden suhteen koskien palkkakattoa ja -lattiaa, niin pikainen tarkastelu Blackhawksin näkökulmasta tähän asiaan on paikallaan. Nyt kun vielä CapFriendlyä voi käyttää tässä apuna, niin ko. sivuston mukaan Davidsonilla on tämän hetken tietojen perusteella sellaiset kymmenen miljoonaa käytettävissä palkkalattian ylittämiseen. Tuo nyt ei tule olemaan mikään ongelma, jos nyt katsoo vaikka tuon CapFriendlyn tarjoaman rosterin kautta asiaa. Siinä on 16 pelaajaa listoilla eli sellaiset 6-7 pelaajaa pitää vielä tuoda mukaan ja joukossa tulee olemaan pari kolme hieman isompaakin sopimusta. Samalla voidaan olla hieman epävarmoja ovatko esim. Slaggert ja Nazar heti kauden alusta mukana kokoonpanossa. Se on kuitenkin melko selvää, että Davidson ei tule käyttämään palkkakattoa hipovaa pelaajabudjettia.

Draftin jälkeen onkin mielenkiintoista nähdä, minkälaisia pelaajia vapailta markkinoilta Davidson onnistuu Chicagoon houkuttelemaan ja millaisilla sopimuksilla. Friedmanhan on vihjaillut Guentzeliä mahdollisena hankintana, mutta jotenkin suhtaudun tähän varauksella. Lähinnä siitä syystä, että miksi Guentzel haluaisi tulla tässä kohtaa uraansa juuri Chicagoon, jossa pudotuspelipaikkakin tuntuu olevan utopiaa vielä jonkin aikaa. Mutta mistäs näistä koskaan tietää? Ainakin Davidson voisi tarjota mottipäistä, jos oikein markkinoilla riehaantuu.

Draft lähestyy ja spekulaatiot kiihtyy. Media ja sitä kautta iso osa faneista pitää jo melkein varmana, että Levshunov on valinta, koska lounas ja niin edelleen. En tähän tarinaan vielä täysin tartu, vaan uskoisin edelleen vaihtoehtoja olevan muitakin. Levshunov on varmasti vahvoilla, mutta Demidov, Dickinson, Silayev tai Lindstrom voivat yhtä hyvin päätyä Blackhawksin valinnaksi. Lindstromista on tihkunut sen verran tietoa, että tuo selkävaiva ei olisi sellainen, josta pitäisi olla jatkossa huolissaan. Cayden ei kuitenkaan ole vielä täysin sataprosenttisessa kunnossa, eikä pystynyt Combinessa osallistumaan aivan kaikkiin testeihin. Vasta julkaistussa Hockeyprospect.comin rankingissä Lindstrom oli arvostettu sijalle kaksi heti Celebrinin jälkeen. Tässä kohtaa näyttää siltä, että Celebrinin jälkeen järjestys on täysin avoin. Siellä on ne kymmenkunta nimeä, jotka sitten vaihtavat eri listoilla paikkoja maun mukaan. Tulee mielenkiintoinen draft, joka käynnistyy varsinaisesti Chicagon vuorosta.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
"Jostain" siis jenkkisaitilta lukaisin vkonlopun aikana, että Blackhawks olisi yksi mahdollinen Kakon osoite ensi kaudeksi ja jonkinlaista kyselyä puolin ja toisin olisi jo ollutkin. Toteutuessaan antaisin ehdottomasti peukkua tälle, olettaen, että hinta ei olisi kohtuuton. Pelkkä ykköskierroksen varaus ei uutisen mukaan riitä.
Kakko allekirjoitti siis vuoden jatkot (2.4milj), joten katseet muualle. Harmi, uskon että siirto meille olisi ollut win-win. En oikein ymmärrä Rangersia tässä, miksi maksaa 2.4milliä (heillä) 12min hyökkääjälle ? 5v lyönyt päätä seinään jo samassa osoitteessa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kakko allekirjoitti siis vuoden jatkot (2.4milj), joten katseet muualle. Harmi, uskon että siirto meille olisi ollut win-win. En oikein ymmärrä Rangersia tässä, miksi maksaa 2.4milliä (heillä) 12min hyökkääjälle ? 5v lyönyt päätä seinään jo samassa osoitteessa.
Paremmin saavat varmaankin Kakon kaupaksi kun on sopimus alla. Olen aika varma että Kakko vaihtaa osoitetta ennen uuden kauden alkua. Onko se uusi osoite sitten Chicago vai joku muu jää nähtäväksi.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Täällä puhutaan aivan liian vähän draftista. Dan Milsteinin Gold Star Hockey agentuurin asiakkaat ovat näytillä parhaillaan Floridassa ja mielenkiinto on kohdistunut erityisesti tietenkin Ivan Demidoviin. Tiettävästi Blackhawks vei nuoren venäläisen illalliselle ja jos vielä hetki sitten media rummutti Levshunovin (myös Milsteinin asiakas ja paikalla) olevan lähes varma valinta, niin ääni on nyt hieman muuttunut.

Ulospäin näyttää nyt siltä, että kahden välillä tämä valinta tehdään. Milstein on vakuuttanut, että Demidov on viimeistään vuoden päästä Pohjois-Amerikassa, eikä riskiä jatkosopimuksen suhteen Venäjälle olisi olemassa. Mahdollisesti jo ensi keväänä Demidov voitaisiin nähdä rapakon takana. Demidovin pituudesta on puhuttu ja spekuloitu ja silminäkijähavaintojen mukaan venäläislaituri olisi pidempi kuin 5´11. Jäällä Demidov ei pysty vielä harjoittelmaan MHL:n finaaleissa kärsityn nilkkavamman (ei siis polvi) vuoksi, mutta omien sanojensa mukaan kahden viikon kuluttua pystyy aloittamaan jääharjoitukset. Kaikinpuolin on vakuuttanut mediaväen nyt ainakin ja monet kysymysmerkit ovat kaikonneet tämän nuoren lupauksen yltä.

Yhä edelleen kallistun vahvasti Demidovin leiriin, vaikka eihän näistä nuorista pelaajista koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tuntuu kuitenkin siltä, että Demidovin potentiaali on Celebrinin jälkeen korkein ja tätä korttia ei nyt kannata jättää Davidsonin johdolla katsomatta. Levshunovin valinnan toki ymmärrän, että sieltäkin löytyy sitä potentiaalia ihan ykkösparin luutijaksi ja sellaisia on vielä vaikeampi saada kaupoilla tai vapailta markkinoilta kuin laitureita, mutta hieman ristiriitaisia raportteja hänestä on tullut luettua ja en ole vakuuttunut Levshunovin olevan selkeästi draftin potentiaalisin puolustaja.

Toivoisin, että Cayden Lindstrom olisi vielä vahvasti vaihtoehtona Blackhawksin papereissa. Tuo huhuttu selkävamma on paljastunut välilevyn pullistumaksi, mutta lääkärien lausuntojen ja Lindstromin itsensä mukaan tuosta ei tarvitse olla jatkon suhteen huolissaan. Lindstrom olisi kyllä sitä, mitä lääkäri määräisi Blackhawksin tulevaisuuden tarpeisiin. Isokokoinen, fyysinen, taitava ja nopea sentteri tulisi kyllä kuin tilauksesta tähän väliin. Valitettavasti hän ei kuitenkaan taida olla Davidsonin ja Donegheyn papereissa nyt samalla viivalla Demidovin ja Levshunovin kanssa.

Itseasiassa toivoisin kakkospickin kohdalla valintaa joko Demidovin tai Lindstromin väliltä. Sillä 18. vuorolla voisivat sitten hakea sitä pakkia ja EJ Emery tai Adam Jiricek voisivat olla hyviä vaihtoehtoja tuossa kohtaa. Puolustajien kehityspolku on ainakin omaan silmään aina vähän mutkikkaampi ja tiedä vaikka joku Emeryn kaltainen pelaaja kehittyy lopulta draftin kärkipään puolustajaksi. Siis nimenomaan kun puhutaan puolustuspään pelaamisesta. Hyökkäyspään potentiaali hänellä on toki selvästi rajallisempi kuin näillä korkeammalle rankatuilla puolustajalupauksilla. Jiricekin kohdalla loukkaantumiset mietityttävät sitten myös, kun melkein koko kausi meni pipariksi niiden takia.

Enää reilu viikko draftiin. Vielä ehtii kuitenkin muuttamaan näkemyksiään ja pyöritellä päänsä pehmeäksi erilaisilla skenaarioilla ja spekuloinneilla. Sehän se tässä hauskaa justiinsa onkin.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Mitään en mistään tiedä ja liian vähän on ehtinyt tähän vuosikertaan perehtyäkään, mutta Cayden Lindstromissa on mun silmiin liian isot kysymysmerkit, että hänet voisi tässä draftissa 2nd overallina ottaa. Hänestä on nähty tuota hyökkäyspään potentiaalia melko lyhyen aikaa, eli käytännössä tämän kauden alussa ennen loukkaantumista. Tätä olisi pitänyt ehkä nähdä enemmän ja pidempään. Loukkaantumisen jälkeen oli, ymmärrettävästikin, hiukan vaikempaa. Siitä sitten päästäänkin siihen loukkaantumiseen. Voi olla, ettei aiheuta tulevaisuudessa mitään ongelmia, mutta voi myös olla, että vaikuttaa. Muutenkin Lindstromin kohdalla mennään mielestäni vähän liian paljon toivotaan_toivotaan osastolle sen vuoksi, että nuo fyysiset ominaisuudet ovat niin mahtavat - JOS kun vielä olisi tarpeeksi lahjakas pelikäsitykseltään ja pelitaidoiltaan, niin kyseessä olisi mahdollisesti supertähti-luokan pelaaja. Mielestäni kuitenkin tuo jos on vähän turhan iso, kun mietitään, mitä muita vaihtoehtoja on saatavilla. Toisaalta joo, Blackhawksille riittäisi varsin hyvin, että Lindstromista tulisikin "vain" kakkosketjun veturi. Lindstrom todennäköisesti tulee menemään Top kympissä, mutta jos jotenkin kävisikin niin, että alkaisi tippua kympin toiselle puolelle, niin sitten varmasti yrittäisin Kylen housuissa kovastikin päästä varaamaan Lindstromia. Siinä kohti olisi jo järkevämpää luottaa potentiaaliin ja siihen, ettei nuo yllä mainitut riskit realisoidu.

No, mitä tässä sitten itse tekisin? Mielestäni Hawksilta puuttuu se aivan selkeä ykkösparin potentiaalin omaava puolustaja prospect poolista ja nyt tässä olisi jopa muutamakin sellainen tarjolla. Siksi minusta tuntuisi siltä, että en haluaisi käyttää tuota kakkospickiä laituriin, vaan valitsisin näistä sen puolustajan, jonka parhaaksi ammattimiehet arvioi.

Levshunov tuntuu hyvinkin turvalliselta pickiltä, ehkä tavallaan jopa vähän tylsältä. Hänessä pitäisi olla kaikki osa-alueet riittävän hyvässä kunnossa ja vielä plussana rightin kätisyys. Itse näen kyllä hänessä ihan riittävästi ominaisuuksia nousta ykkösparin puolustajaksi sekä vielä käyttämätöntä potentiaalikin, mutta ymmärrän myös, miksi joidenkin muiden puolustajien katto nähdään korkeampana.

Toiseksi vaihtoehdoksi olen itselleni nostanut Zeev Buiumin. Järjetön kausi takana yliopistossa ja jotenkin kaikki tästä pelaajasta lukemani huutaa, että pelitaidot ja -äly ovat ihan priimaa. Niilläkin mennään jo aika pitkälle, mutta sitten kun vielä Buiumin puolustuspelaaminenkin on mennyt raporttien mukaan selkeästi eteenpäin, niin olisihan tästä mahdollista kasvaa aika huikea puolustaja. Isohan Buium ei ole, mutta EP:n ilmoittama 183 cm on kyllä aivan tarpeeksi.

Jos kuitenkin päädytään hyökkääjään, niin siihenkin tilanteeseen olen itselleni saanut aika tasavertaisen vaihtoehdon Demidoville. Kyseessähän olisi siis Berkly Catton. Käytännössä Catton on aikalailla Cayden Lindstromin vastakohta ja argumentit puolesta sekä vastaan menevät aika hyvin vastakkain. Fyysisten ominaisuuksien riittämistä mietitään, mutta sitten taas ne pelitaidot ovat ihan kiistattomat. Pudotuspeleissä Catton ei ollut tänä keväänä parhaimmillaan, mutta runkosarjassa poika takoi 54 maalia ja 116 pistettä. Catton vaikuttaa äärimmäisen älykkäältä pelaajalta ja pienen koon vastapainoksi pojalta löytyy erittäin hyvä liike. Työmoraali on myös kohdallaan, eli Catton ei tosiaan ole pelkkä kikkapoika. Näen tässä jotenkin vähän isomman ja parannellun version viime vuonna draftatusta Zach Bensonista, joka pelasikin monien yllätykseksi jo viime kaudella NHL:ssa, ja hyvin pelasikin. Jotkut ovat jopa uskoneet, että Catton voisi NHL:ssä pärjätä sentterinäkin.

Itku ei kuitenkaan pääse, jos valinta osuu Demidoviin. Hän on kaiken perusteella superlahjakas ja varmasti äärimmäisen viihdyttävä peluri. Hänen kohdallaan pitäisi luottaa siihen, että hän pystyy hyödyntämään noita taitojaan myös miesten peleissä. Toki itse uskon, että pystyykin, sillä vaikka MHL tasoltaan ei mikään suuri mittari ole, niin on nuo hänet tehot siellä ihan kaikkien aikojen kovimpien joukossa.

Ehkä noita myöhäisempiä pickejä ehtii vielä miettiä tässä reilun viikon aikana vähän enemmän.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Varmaan nuo mainitsemasi kysymysmerkit ovat syy siihen, ettei Lindstromin nimi ole nyt spekulaatioissa noussut vaihtoehdoksi. Tosin noista lounaalle viemisistä ei täysin aukottomasti voi päätellä organisaation valintoja. Tuollainen yhdistelmä taitoa ja fyysisyyttä on vain harvoin tarjolla keskikaistan pelaajalla ja pelkästään potentiaalin vuoksi voisin ottaa riskin. HockeyProspect.comin lopullisella listalla on kuitenkin sijalla 2.

Toisaalta tuolla vuorolla olisi nyt lähes pakko onnistua saamaan tulevaisuuteen kärkipelaaja ja siinä mielessä ison riskin ottaminen ei ehkä kannata. Ja sitten taas riskittömiä vaihtoehtoja tuskin onkaan, kun puhutaan 18-vuotiaista nuorukaisista. Jokin tuossa puolustajan ottamisessa vaan tökkii. Kenties minulle on jäänyt jotain post traumaattisia oireita Cam Barkerin varaamisesta, muutenkin ykköskierroksella varattujen puolustajien osalta rekordi on Chicagolla heikohko oman seuraamisen ajalta nyt ainakin. Brent Seabrookin kohdalla tuli sentään kunnon osuma. Eihän se tietenkään näiden nykyisten nuorten vika ole, eikä heillä ole muutenkaan mitään tekemistä menneisyyksien hutien kanssa, mutta silti vähän huolestuttaa että jostain Levshunovista tulee lopulta Cody Ceci tai Zach Bogosian. Itselleni ei ole kasvanut suosikkia näistä kärkeen sijoitetuista puolustajista ja Levshunovin lisäksi se voisi aivan hyvin olla Dickinson, Buium tai Silayev. No onneksi ei tarvitse itse tehdä valintaa, joka tosin olisi tietenkin Demidov :-D

PS. Olisiko jollain intoa ja aikaa avata uusi kausiketju ennen draftia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös