Chicago Blackhawks 2022–2023

  • 78 382
  • 355

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rohkeasti vaan numero 98 ja nimi Bedard paitaan. Rohkea rokan syö. Itse olen harkinnut Hossan paitaa seuraavaksi.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Ajat on haastavat ja nyt törmäsin aivan uudenlaisen haasteen eteen. Pitäisi itselle pelipaita taas tilata kuusen alle, mutta millä nimellä / numerolla ? Tossa ei ole ainuttakaan pelaajaa, joka edes "aattoaamuna" olisi varmuudella enään Haukkojen rosterissa. Ok, Jones varmaankin on, mutta en oikein haluaisi hänen nimeä selkään. Murphyä pidin pitkään seuraavana paita mannekiininäni, mutta on pelannut sen verran hyvin, että eiköhän hänkin ole jo kohta muualla. Vaikeita aikoja ja yllättävistä syistä :)
Joo ei nykyrosterista taida löytyä varmaa valintaa joka toimisi vielä ensi joulunakin, ellei #19 #88 #81 linjalla vaikka menisi. Tai jotain näistä #52 #16 #58 .
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ensi yönä taas pelataan, mutta ketä kiinnostaa? No sen verran, että vastassa on Montreal Canadiens ja Kirby Dach. Olisiko uran ensimmäisen hattutempun paikka Dachille? Sopisi hyvin kuvaan. Ei vaan, hienoa että pääsi pois Chicagosta ja uuden alun perinteitä pursuavassa organisaatiossa.

Dachista saa ohuen aasinsillan Blackhawksin yhteen venäläiseen prospektiin eli Ilja Safynoviin. Safynov (21v) oli juurikin se pelaaja, johon Dach törmäsi junnukisojen alla 2020 loukaten ranteessa siinä rytäkässä. Isokokoinen venäläissentteri pelaa Ak Barsissa kelpo kautta ja on 31 ottelussa tehnyt 10+5=15 tehot. Safynov sai tuurata joukkueen kapteenina viime pelissä ja hänestä tuli Ak Barsin historian nuorin kapteenina tominut pelaaja. Sopimus hänellä ylettyy aina kauteen 24/25, mutta kukaties siinä voisi olla valmis pelimies sitten aikanaan haukkanuttuun.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Ei tehnyt Dach hattua, mutta ratkaisevan maalin voittomaaleissa ja sai kuitata hänelle jostain syystä buuanneelle United Centerille. Söderblom oli itse pelissä hyvä, mutta rankuissa täysin hyödytön. Mallikas peli kuitenkin haukoilta, vaikka voittoa ei tullutkaan. Montreal blokkasi hulluna vetoja eikä näennäistä hallintaa saatu käännettyä kunnon maalipaikoiksi. Seth Jonesia en aluksi kaivannut kokoonpanoon, kun loukkaantui, mutta kyllähän tuo puolustus häntä tarvitsee. Jos pelaisi tällaisia pelejä koko ajan, niin ei olisi mitään kritisoitavaa.

Tilastopala pelistä: Kane nousi kolmannen erän syötöllään jaetulle neljännelle sijalle amerikkalaisten pelaajien syöttötilastossa Chris Chelioksen kanssa. Seuraavaan päänahkaan eli Brian Leetchiin on matkaa 18 syöttöä. Kokonaispisteissä neljäs sija ja Jeremy Roenick on 20 pisteen päässä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kohtalaisen tilannetajutonta buuata Dachille. Tosiaan kuitti maalin merkissä ja siihen vähän päälle vielä elekieltä perään. Ei siitä sen enempää.

Velipoika Colton oli vauhdissa viime yönä Kelownan riveissä. Valinta ottelun ykköstähdeksi 1+1 tehoin Everettin kaatuessa 4-2 maalein. Nolan Allan avasi viime yönä maalitilinsä uudessa joukkueessa ja siihen päälle vielä pari syöttöpistettä. Kevin Korchinskille taas yksi syöttöpiste Seattlen 6-1 voitossa Portlandista.

AHL:ssä Rockford on päässyt mukavaan liitoon. Nyt kaatui Milwaukee Admirals 6-4. Lukas Reichelilla oli kolmen pisteen ilta (1+2) ja valinta ottelun kakkostähdeksi. Ykköstähtenä loisti Dylan Sikura kahdella maalillaan. Farmiin palautettu Ian Mitchell sai yhden syöttöpisteen tililleen.

Tilastopala pelistä: Kane nousi kolmannen erän syötöllään jaetulle neljännelle sijalle amerikkalaisten pelaajien syöttötilastossa Chris Chelioksen kanssa. Seuraavaan päänahkaan eli Brian Leetchiin on matkaa 18 syöttöä. Kokonaispisteissä neljäs sija ja Jeremy Roenick on 20 pisteen päässä.

Tässähän on tapahtumassa henkilökohtaisesti koettu isänmurha. Jeremy on kuitenkin minulle se kaikista suurin Blackhawks-pelaaja ikinä ja koskaan.

edit. Reichelin ja Allanin maalit:

Ja Colton Dach joutui muuten jättämään pelin kesken kolmannessa erässä laidassa tapahtuneen taklauksen jäljiltä. Ei hyvä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös