Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Niin tai siis tuo järjestö vaatii, että Bowman tulisi kenkiä olympiajoukkueen GM:n pestistä. Jenkkien olympiakomitea ei ole kaiketi kommentoinut asiaa mitenkään.
Voisi toki kuvitella ettei USA:n olympiakomitea halua tulla enää kertaakaan edes sivutuksi hyväksikäyttöön liittyvissä otsikoissa. Ihme on jos Bowman saa kisa-GM:n paikkansa pitää.
 
"Tältä osin olemme saapuneet tilanteeseen, missä miltään osin harkitaan toimenpiteitä joiltain osin. Siltä osin myöhemmin osaamme sanoa pohditaanko rajotuksia näiltä osin."
- Krista Kiuru
Voisi toki kuvitella ettei USA:n olympiakomitea halua tulla enää kertaakaan edes sivutuksi hyväksikäyttöön liittyvissä otsikoissa. Ihme on jos Bowman saa kisa-GM:n paikkansa pitää.
Joo samaa mieltä ollaan, mutta lähinnä tarkoitin että potkuista puhuminen on tässä kohtaa ennenaikaista.
 
RELEASE THE KRAKEN

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Blackhawksin ja Wildin prospektit ottavat kahdesti yhteen tulevana viikonloppuna (pe ja su). Ottelut striimataan Wildin youtube-kanavalle. Blackhawksin rosterissa ei mitään huippulupauksia tai nimekkäitä nuoria pelaajia vilise. Lukas Reichel on merkittävin ja mielenkiintoisin nimi ennakkoon seurattavaksi, mutta toki muitakin mielenkiintoisia nimiä tuolla nähdään. Maalivahti Arvid Söderblom sekä kesän ykkösvaraus Nolan Allan - nyt pari mainitakseni - on kieltämättä mukava nähdä tositoimissa.

Scott Powers on juuri rustaillut maksumuurin taakse The Athleticiin kattavan jutun Allania koskien. Lainataan tuosta jutusta pari kuvausta nuoresta puolustajasta tähän viestin loppuun.


Corey Pronman’s take

Allan’s statistics won’t inspire you, but he is a 6-foot-2 defenseman who can kill a lot of rushes with his gap control, physicality and reach and can kill penalties well. He can make a pro-caliber first pass but his game lacks offense due to a lack of puck skill and creativity. He’s not going to be leading rushes or running a power play at the higher levels but he does show flashes with the puck of playmaking instincts. His skating is good enough for his frame and to be an NHL player, but his quickness won’t jump out to you. In a sentence, Allan projects as a “hard to play against” third-pair NHL defenseman who has limited offense.

Scott Wheeler’s take

Allan’s got some redeeming qualities as a big kid who skates and defends well. But his game with the puck already concerns me against his peers and he’s going to need to take big leaps forward there to translate some of those other tools up levels. I’d be pretty surprised if he becomes more than a third-pairing guy and wouldn’t have considered taking him until the draft’s later rounds.

An NHL amateur scout’s take

There are things to like about his game. He’s a big body, long, his skating IQ is sound and his hockey IQ is reliable. His puck play is average and safe. He doesn’t beat it square but also doesn’t have much upside with the puck on his stick. I have to say, in my opinion, players like that are scattered all over the world. He’s a simple player with size who absolutely leans as a defensive D as a pro. I’m looking for him to get stronger and continue to add more bite and meanness to his game. The Blackhawks could have got him later in the draft.
Mark Kelley tiesi, että Allanin kurssi ei ollut etukäteisarvioissa nostettu noin korkealle, mutta Blackhawks ja Kelley luottavat valintaansa.

“Obviously we had him higher than some of the prognosticators had him, but we’re very, very comfortable,” Kelley said after drafting Allan. “In time, people are going to understand exactly the direction.”
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Blackhawskin ja Wildin prospektit ottavat kahdesti yhteen tulevana viikonloppuna (pe ja su). Ottelut striimataan Wildin youtube-kanavalle. Blackhawksin rosterissa ei mitään huippulupauksia tai nimekkäitä nuoria pelaajia vilise. Lukas Reichel on merkittävin ja mielenkiintoisin nimie ennakkoon seurattavaksi, mutta toki muitakin mielenkiintoisia nimiä tuolla nähdään. Maalivahti Arvid Söderblom sekä kesän ykkösvaraus Nolan Allan nyt pari mainitakseni on kieltämättä mukava nähdä tositoimissa.
Kyllähän Lukas Reichelin pitäisi erottua tuossa sakissa edukseen ja näin varmaan tuleekin tekemään.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kyllähän Lukas Reichelin pitäisi erottua tuossa sakissa edukseen ja näin varmaan tuleekin tekemään.
No näin. En jaksanut katsella tuota lähetystä, mutta Reichel pelasi edukseen ja oli joidenkin mielestä kentän paras pelaaja. Reichel loi laatupaikkoja jatkuvasti mm. Colton Dachille, mutta viimeistely ontui tällä kertaa. Blackhawksin nuorukaiset hävisivät Wildin vastaaville pelin lopulta maalein 3-2. Blackhawksin maaleista vastasivat DJ Busdeker sekä Michal Teply, syöttöpisteen Evan Barrattille ja Nolan Allanille. Maalilla oli ainakin Söderblom. Sunnuntaina revanssin paikka.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ensi yönä harkkakauden avauspeli Detroitia vastaan. Blackhawks lähtee tuohon seuraavalla kokoonpanolla:

Kubalik-Toews-Kurashev
Hagel-Dach-Connolly
Reichel-Borgstrom-Nylander
Khaira-Entwistle-Gaudette

Stillman-Murphy
Caleb Jones-Kalynuk
Phillips-Beaudin

Lankinen saa torjuntavastuun ja pelaa Collitonin mukaan koko pelin. Toews halutaan nähdä myös heti tositoimissa ja katsoa miten kapteeni selviää kuormasta. Tuloksella ei nyt niin väliä, mutta erityinen mielenkiinto kohdistuu Reicheliin ja Borgströmin otteisiin. Ja muutaman muunkin.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Kausi auki ! Kylläpä oli mukava tulla konttorille ja katsella hi lightit ja hieman lueskella rapsoja. Lankinen hörppäsi yhden, Borgstromiä ei hi lighteissa juuri näkynyt. Ekassa vihulaisen maalissa "joku, jonka numero päättyi 3" lopetti juoksemisen omiin kesken, toivottavasti ei ollut Borgstrom (en tunnistanut). Kapteeni kellotti heti lähes 23min kelloon. Vaikea tästä on nyt vielä mitään sanoa, katsotaan, josko pidemmät hi lightsit tulee päivän aikana. Hienoa !

Miltä kuulostaisi jokin "tapaaminen" eli joku esim. lauantai /sunnuntai euroaika peli TV:lle huutamista yhdessä jossain soittoruokalassa ? Itse olen pääkaupunkiseudulta, joten oma ääni menisi tuohon ison kirkonkylän juottoloihin.....
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ensimmäinen harkkapeli meni ja toinen tulee. Raporttien mukaan erityisesti Gaudette oli hyvällä pelipäällä ja moni muukin jätti itsestään hyvän kuvan mm. Kurashev ja Reichel. Nylander taas ei tehnyt itselleen palvelusta otteillaan, mutta kyseessä oli vasta ensimmäinen matsi ettei nyt mennä asioiden edelle. Tosin kilpailu pelipaikoista on nyt kovempaa kuin aikoihin eikä ohipäiviin ole kauheasti varaa. Ainakaan Nylanderilla.

Ensi yönä vastassa Blues ja tuohon peliin lähdetään todennäköisesti seuraavalla kokoonpanolla:

DeBrincat-Tyler Johnson-Kane
Hagel-Toews-Reichel
Nylander-Carpenter-Strome
Pour-Reese Johnson-Osipov

McCabe-Seth Jones
Caleb Jones-De Haan
Mitchell-Allan

Fleury
Delia

RELEASE: Blackhawks Sign Colton Dach to Three-Year Entry-Level Contract

Colton Dachille sorvattiin tulokassopimus. Nuorempi Dach suuntaa ensi kaudeksi takaisin WHL:ään, jossa hänet kaupattiin omasta pyynnöstä. Saskatoon vaihtuu nyt Kelownaan. Colton sai leirin alussa jotain pientä iskua käteen tai johonkin enkä tiedä onko päässyt nyt edes harjoittelemaan?

Kesän varaukset Jalen Luypen ja Ethan Del Mastro lähetettiin takaisin CHL-joukkueisiin. Leirivahvuus on tällä hetkellä 61, mutta eiköhän mm. Allan jatka pian ensi yön pelin jälkeen takaisin WHL:n puolelle.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Harkkamatsi tsekattu jälkimmäisen puoliskon osalta jälkilähetyksenä.

Preseason ja sillain, mutta hyökkäyspelaamisessa punainen lanka loisti poissaolollaan jos vertaa kaveriin. Blues tuli systemaattisesti parilla syötöllä keskialueen yli ja näytti huomattavasti valmiimmalta otteluun.

Seth Jonesiin kohdistui suurin mielenkiintoni ja oli kyllä nimenomaan sitä mitä mainostettiin eli isokokoinen puolustaja, joka tekee kaikkea. Ihan järkyttävän kova luistelija. Muutaman kerran ehkä jopa ylikorostunut hyökkäyspeliin liittyminen toi vastustajalle tilaa vastaiskuihin ja kun pelasi pääasiassa smurffiketjun takana, niin runkosarjassa noista tulee rumaa jälkeä.

Strome ja Nylander eivät kuulu tähän joukkueeseen.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Lukasin tossa artikkelin jossa Stromen peliä kehastiin. Voitti seitsemän aloitusta yhdeksästä, joukkueesta eniten kiekonriistoja kolme ja syöttö. Jonesia kehuttiin mutta etunimi oli Caleb. Nuorempi veli on pelannut hyvät ottelut. Vanhemman Jonesin startti ei ollut mikään loistokas vaan enemmänkin keskinkertainen päätyen saldoon -3 hänenkin osaltaan. Vaan jospa se siitä lähtisi.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Nuorempi veli on pelannut hyvät ottelut. Vanhemman Jonesin startti ei ollut mikään loistokas vaan enemmänkin keskinkertainen päätyen saldoon -3 hänenkin osaltaan. Vaan jospa se siitä lähtisi.
Caleb on pelaamassa näillä otteilla itseään rosteriin. Sethillä on vähemmän todistettavaa höntsäpeleissä, joten toivottavasti kone lähtee kunnolla käyntiin tosipelien alkaessa.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Jälleen upea tulos viime yöltä, 6-4 rotsiin Detroitia. Hi lightsien varassa jälleen mennään, mutta Kapteeni alkaa olla siinä kunnossa, että kyllä kiitos. S Jones tikkasi lähes 25min ja kyllä ehkä hieman laittaisin suitsia kireemmälle. Kovin on huoletonta hyökkäämistä.
Numeroiden takaa paljastui myös Hagel eli 12min peliajalla +3 teholukema ja sama määrä syöttöpinnoja. Borgström veti sen vajaa 13min ja ei hi lightseissa juuri näkynyt teholukeman oltua +1. Sen verran alkoi "ammattilaisten" tietämykset kiinnostamaan, että kurkkasin Coolbetin kertoimet play off paikasta. Ei jatkoon 1.73 ja PO paikka 2.15. Itse myös näppituntumalta odotin aika tasaturpa kertoimia tähän juoksuun.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Hagelista on kuoriutumassa timantti jonka voi heittää mihin kenttään vaan. Muutenkin neloskenttä oli liekeissä Hagel-Gaudette-Entwistle, laukaukset maalia kohti 6-0 ja maalit 2-0.
Puolustuspelaaminen ja etenkin alivoima vaan jatkavat kyntämistään, Detroit teki kaikki neljä maaliaan alivoimalla, huh. Borgström yksitoista aloitusta ja vei niistä kahdeksan.

Kuuntelin jenkkipodin ja siinä ei kyllä kehuttu kumpaakaan uutta pakkihankintaa Seth Jonesia eikä Jake McCabea tuon pelin esityksistä vaikka pisteille pääsivätkin. Tilanteista ulkona ja hassipasseja liikaa laatumiehille, mutta ehkäpä tässä on nyt niin monta uutta miestä että se ottaa aikaa saada paletti kuntoon. Kapun peli paranee peli peliltä.

Se voi Nylanderia ja Stromea alkaa kuumottelemaan vähitellen. Vakipelipaikat taitavat olla tiukassa ellei treidi narahda ennen kauden alkua...
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Brandon Hagelista on kuoriutumassa Brandon Saadin uusi tuleminen. Ei hyvää päivää miten ihana mies.

Borgström sopii tuohon joukkueeseen paremmin kuin Dylan Strome viime yön perusteella. Selkeästi nopeampi kaveri ja se jo riittää.

Gaudette pelaa myös erittäin hyvin.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks


Arvid Söderblom odotetusti lähetettiin Rockfordin vahvuuteen. Jakub Galvas on ollut selkeästi positiivinen yllättäjä harkkaleirillä ja saanut laajalti kehuja otteistaan. Saa nähdä yllättääkö jopa niin, että on mukana kauden avauksessa? Mutta noista ryhmistä voi jo tehdä jotain johtopäätöksiä.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Mitäs Connollylle tehdään, sopparia on jäljellä vielä 22/23 3,5 milliä per kausi? Borgströmistä maksettu hinta. Brett ei ole kuitenkaan kuin 29 vee, mutta vaikeata tuosta on hänellekään pelipaikkaa lohkaista. Eikä hänen treidaamisensa ole sen helpompaa.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
"Tästäkin eteenpäin tulen sanomaan asiat niin kuin minä sanon ne, suomen kielellä, joskus vähän epäkorrektisti, joskus korrektisti. Sellaiset jotka eivät halua minun kannanottojani kuunnella, niin älkää kuunnelko niitä." -Mauri Peltokangas
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Jaahas, tässähän alkaa jo hieman innostua, viikko vielä tositoimiin. Muutaman klipin vaan nähnyt ja kun rosteri on päivittynyt noinkin paljon, niin mielenkiintoista nähdä miten joukkueen kemia saadaan toimimaan. Alkukausi tärkeä pisteiden valossa ja en mieluusti näkisi meitä vuodenvaihteessa huonoissa asetelmissa, vaan pisteitä täytyy saada tasaisesti tulevilla viikoilla.

- Toewsin kunto
- Dach (ehjä kauteen valmistautuminen ja pysyykö ukko kasassa)
- Strome (miten järkevästi peluuttaa, nopeutta tuskin tullut lisää)
- Ketjukarusellia, vai esim Toews -Kubalik / Kane - DeBrincat sementöintiä
 
"Fortune favors the bold. Of course, so does Death."

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Connolly oli tullut leirille hyvässä kunnossa ja esittänyt pelissäkin hyviä otteita.
Sekään ei nyt auttanut, kun sellaiset pelaajat, jotka sopivat vielä paremmin tulevaisuuden kuvioihin pistävät pykälää paremmat näytöt taululle.Positiiviista pöhinää tuntuu nyt olevan joukkueen ympärillä ja tämä on helppo uskoa, koska hetkeen ei ole ollut tällaista kilpailutilannetta pelipaikkojen suhteen. Kalunyk tulee olemaan tosiaan sivussa 2-4 viikkoa ja Mitchell nostettiin tuohon kahdeksan puolustajan rotaatioon, jotka ovat hahmotelmissa avauskokoonpanoon. Caleb Jones oli tänään sivussa harjoituksista vasemman käden ranteen kipujen vuoksi. Jakub Galvas on edelleen mukana ja veikkaan, että joko hän tai Mitchell tipahtaa tuosta pois. Kalunyk palannee jossain vaiheessa takaisin käyden ehkä parin pelin kuntoutusmatkalla Rockfordissa eli veikkaan, että valmennuksen papereissa S.Jones, Murphy, McCabe, de Haan, Stillman, C.Jones ja Kalunyk tässä kohtaa top seiska alakerrassa.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy