Chicago Blackhawks 2020–2021

  • 229 912
  • 1 072

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Ja Kane kehuu Collitonin tuomaa taistelukulttuuria myös.

Patrick Kane, Dominik Kubalik, ja Alex DeBrincat keräsivät yhdessä 14 pistettä noissa kahdessa Hurricanes pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Boston Universityn Alex Vlasic iski ensimmäisen maalinsa yliopistosarjassa jatkoajalla lukemin 3-4 päättyneessä tappiopelissa Boston Collegea vastaan. Ensimmäisellä kaudella NCAA:ssa Vlasic pelasi 34 ottelua tehoin 0+4. Enemmän puolustuspään ominaisuuksitaan tunnettu toisen kierroksen varaus vuodelta 2019 on nyt seitsemässä pelissä kerännyt tehopisteitä 1+4=5 pisteen verran.

Landon Slaggert kirjautti 1+1 tehot Notre Damen piestessä Ohion 6-1. Slaggertilla on koossa nyt 5+5=10 pojoa 15 pelatun ottelun jälkeen.

Lukas Reichelin pistetehtailu tuon neljän pisteen illan jälkeen on hyytynyt. Pari peliä mennyt kiikareilla ja viime pelissä taisi tulla yksi syöttöpiste. Reichel on raporttien mukaan pelannut keskellä, ketjukaveri ottaa tosin useimmat aloitukset ja Reichelin pelaaminen on ollut silminnäkijöiden mukaan hyvällä tasolla, vaikka pisteille ei aina olekaan päässyt. Ainakin kaksinkamppailuissa on kuulemma viime kautta parempi. Kolmetoista peliä takana tehoin 3+5=8.

edit. Lisätään liikkuvaa kuva-aineistoa todisteeksi Vlasicin ja Slaggertin maaleista







 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Rockford IceHogs avasi kautensa tappiolla Chicago Wolvesia vastaan lukemin 4-5. Wyatt Kalunykilla oli hyvä pro-debyytti 1+1 tehoilla sekä valinnalla ottelun kolmostähdeksi. Scott Powers oli vakuuttunut näkemästään; erityisesti Kalunykin liike ja kiekolliset taidot nousivat esiin. Powersin mukaan Kalunyk tulee vielä tällä kaudella saamaan NHL-kasteensa. Evan Barratt oli kahdella syöttöpisteellä vahvasti myös esillä. Vastustajilta Carolinan ykkösvaraus viime vuodelta Seth Jarvis iski pelissä kaksi maalia ja valittiin ottelun ykköstahdeksi.

Alex Vlasic iski heti perään kauden ja yliopistouran toisen maalinsa ylivoimalla Boston Universityn ottaessa revanssin Boston Collegesta luvuin 3-1. Drew Commesso on ollut pari peliä nyt sivussa covid-protokollan vuoksi ja Jake Wise on pelannut vasta kaksi peliä koko kaudella Boston Unin riveissä tällä kaudella. Landon Slaggertille 0+2 Notre Damen pöllyttäessä Ohion uudestaan tällä kertaa 8-1 numeroin.
 
Viimeksi muokattu:

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Jengi pelaa aika nöyrää ja kiekoista tapellaan ja halutaan sitä kiitettävästi. Hieman uusia naamoja, nuoruutta et cetera. Tämä matsi hyvä ja kyllä me pisteistä pelataan jos tällainen jatkuu. Työmoraali.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Miau mikä Kissa!

DeBrincat on hurjassa tikissä. Subbanilta hyvä peli maalilla ja muutenkin hieno taisteluvoitto. Silmätestin perusteella oltiin jopa parempia kentällä.

Ei muuta ku lisää pökköä pesään ja näytähän Colliton näille kaiken maailman kotisohva-arvostelijoille, kuten mulle, mistä kana pissii. Tätä kiekkoa on kiva katsoa.
 
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nonii nyt pääsee itsekin kirjoittaa tänne palstalle, terve kaikille tasapuolisesti! Tosiaan alkupelien yskimisen jälkeen on saatu hyvä ote joukkueelta & toivotaan, että meno pysyy samana. Pari viime kautta on ollut rankempaa katsottavaa, mutta jälleenrakennus vie aikansa. Vielä ei parane liikoja odottaa, kun pelejä on vielä edessä ja divisioonien jaot ei paljoa vastustajia anna, joten Lankisella ja inkkariporukalla on uusintanäytös jossain vaiheessa vahvaa, muttei voittamatonta Tampaa vastaan. Cat & Strome on ollut positiivisia tämän kauden alussa & 88 on löytänyt pistehanat auki, vielä "Showtime" moodi pitää saada kovemmalle, mutta tästä on hyvä jatkaa. Showtimella viittaan siihen, että rankkarit alkaa menemää sisään taas jne...
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Hieno voitto kovan työn kautta. DeBrincat on liekeissä ja selvästi näkyvin pelaaja Teksasin iltapäivässä. Subbanilla oli taas vaikeuksia ripareiden kanssa, mutta muuten tosi hyvä peli ja nähtiinhän sitä taas yksi urheiluruututorjuntakin, kun venyi varpaalla Kurianovin vedon eteen.

Colliton on jo kehuttu, niin pakko kai sitä on Bowmaninkin selkää vähän taputtaa. Hienosti on tunnistettu viime kauden kipukohdat ja löydetty oikeat pelaajat oikeisiin rooleihin. Janmark on ollut loistava ja itse epäilin suuresti riittääkö Söderbergin jalka enää, mutta riittäähän se tuossa roolissa. Erikoistilannepelaaminen oli surkeaa viime kaudella, mutta nyt sekä YV että AV on ihan priimaa. Hienoa kiekkoa pelataan juuri nyt.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kiekosta tapellaan eikä löysäillä ja se näkyy heti kentällä. Ei ole vuosiin näkynyt näin systemaattisesti ketjulta kuin ketjulta. Beaudinia on kiva katsella. Cat pelaa elämänsä kiekkoa ja vihdoinkin Subbanillekin voitto.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Mahtivoitto Dalllasista tiukasta kamppailusta.
Yhtenä Collitonin vahvana arvostelijana täytyy nyt antaa credittiä toiseenkin suuntaan. Pakkohan tuossa on olla valmentajallakin sormet pelissä kun hän on saanut viritettyä tuon rutkasti uusiutuneen ryhmän tuollaiseen hurmokseen. Kyllä tämän joukkueen sinnikästä tekemistä on kiva katsella ja se toimii jopa yllättävän hyvin tällä hetkellä.
Kova kokoonpanon uudistuminen on varmaan ollut yksi avain tähän kulttuurinmuutokseen joka kyllä sopii tälle penkkiurheilijalle. Joukkueessa vaikuttaa olevan kovin positiivinen henki päällä nyt.

Yksittäisenä pelaajana ylitse muiden on nyt ollut Alex DeBrincat. Koronaprotokollan takiakin sivussa käyneen pelurin tahti jatkuu entistäkin tehokkaampana. Viimeiseen kolmeen peliin DeBrincat on kahminut neljä maalia, kaksi syöttöä ja seitsemäntoista laukausta maalia kohti. Kauden yhdeksässä pelissään hän on tehnyt tehot 6+6=12. Eikä siinä vielä kaikki, hänen kokonaisvaltainen pelaamisensa on mennyt isoja loikkia eteenpäin.
Joukkueen suurin kysymysmerkki eli maalivahtipelaaminen onkin kääntynyt vahvuudeksemme sillä Subban antoi eilen joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Subbanin riparikontrolli vaikuttaisi olevan Lankisen vastaavaa heikompi, sellainen mututuntuma ainakin on jäänyt.

Ja tämä Stromen mahtitarjoilu jälleen YV:llä.

 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Boqvist on vapaa mies. Saas nähdä kuinka nopeasti takaisin kokoonpanossa?

Jännä tosiaan nähdä, mitä hänen kanssa tehdään. Beaudin luultavasti joutuu paikastaan luopumaan, vaikka on pelannut paremmin kuin Boqvist ennen taukoaan. Puolustus on toiminut näillä miehillä tosi hyvin. Kovaan paikkaan joutuu Boqvist, jos suoraan tulee kokoonpanoon. Itse passittaisin hänet Rockfordiin ja sieltä sitten ylös, kun peli kulkee.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Seabrookin selkä krenkkaa ja Bowman on miehestä huolissaan. Olikohan se sitten siinä?

Boqvist on vapaa mies. Saas nähdä kuinka nopeasti takaisin kokoonpanossa?
Kylläpä tuo Seabrookin tarinan käsikirjoitus etenee kohti loppua.
Boqvist kysymykseen sanoisin ettei tuota kokoonpanoa kannata nyt mennä muuttelemaan.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lazerus oli haastatellut Bowmania ja kysellyt erityisesti näkemyksiä nuorten pelaajien otteista. Bowman tuntui olevan erityisen tyytyväinen Boqvistin otteisiin ja totesi joukkueen ykkösylivoiman kaipaavan häntä. Haiskahtaa siltä, että Boqvist on pian takaisin kokoonpanossa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Lazerus oli haastatellut Bowmania ja kysellyt erityisesti näkemyksiä nuorten pelaajien otteista. Bowman tuntui olevan erityisen tyytyväinen Boqvistin otteisiin ja totesi joukkueen ykkösylivoiman kaipaavan häntä. Haiskahtaa siltä, että Boqvist on pian takaisin kokoonpanossa.
No puhuuhan Bowman muutakin skeidaa mm. siitä ettei hän ole yllättynyt joukkueen vahvasta startista. Vai eikö kukaan palstavelikään ole yllättynyt?
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kenties Bowman nyt sanoo, mitä GM:n kuuluukin eli uskoa omiinsa. Me palstaveljet ollaan sen verran äkkipikaista sakkia, että hyvähän se on ettei oikeasti johdeta mitään jääkiekkojoukkuetta kuin ehkä virtuaalimaailmassa.

Obviously Adam Boqvist is out right now, but what did you see out of him early on?

I think Adam was actually one of our more reliable defenseman the first four or five games. He really wasn’t underwater defensively. The one thing is he wasn’t really connecting on a lot of his passes, so his offensive game wasn’t really firing at that point. He was pretty good on the power play, though, and I think that unit misses him. The power play’s been really strong these first 12 games, but especially lately, it’s been mostly that second unit. So we do miss him there. But I think the start of this year, there seemed to be a misperception of his play early. He really wasn’t the cause of a lot of those goals, when we were giving up five goals a game. It was rarely ever his issue. He just wasn’t generating a lot of 5-on-5 offense, which obviously is more his role. But he was still nevertheless a good sign that he was pretty steady and he wasn’t the cause of those goals-against. Our team is in a better place right now, we’re playing much better, so it’ll be nice to see when he does come back, hopefully he can assimilate quickly and get going, because we want him to be a threat to score 5-on-5.

Kyllähän tämä näkemys on kuitenkin melko mielenkiintoinen ja tulee väistämättä ajatus, että ollanko sitä samoja pelejä katseltu vai mitä? Boqvist oli ensimmäisissä peleissä pelokas ja epävarma eikä meidän kotisohvalle ainakaan välittynyt luotettavuus millään tavalla. Vahvaa ja fyysistä Dallasia vastaan en nyt ainakaan laittaisi nuorukaista askiin. Muutamat kunnon harjoitukset alle ja kenties sitten taas tositoimiin. Mutta kenet tuolta alakerrasta tiputat pois, jos kuudella puolustajalla jatkavat? Olisi jotenkin todella epäreilua esim. Beaudinia kohtaan, jos hänet siirrettäisiin nyt sivuun Boqvistin tieltä.

Edit. Ei Boqvist tietenkään voi Dallasia vastaan pelata, kun ei ole koko matkalla mukana. Olinpas typerä.
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Ai, että mikä peli taas. Alussa vähän nukuttiin ja näytti, ettei pystytä vastaamaan Dallasin vauhtiin, mutta lopulta päästiin jopa kuskin paikalle. Huonoa alkua ehkä selitti Murphyn poissaolo sekä seitsemän pakin ja kolmen ketjun rotaatio. Kolmannen erän alkupuoliskoa oli suorastaan nautinto seurata, kun hyökkäykset vyöryivät Dallasin alueelle.

Lankinen oli taas voittavassa vireessä ja alivoima jatkui erinomaisena. Ykkösylivoimalla oli vaikeaa, mutta kakkonen oli jälleen kerran hyvä. Boweylle haukkadebyytti ja hyvin meni.

Erityisesti tässä pelissä lämmitti tuo sisukkuus, millä peli käännettiin vaikean alun jälkeen.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
On kyllä mukava katsella Keken tekemistä. Ei joudu repimään mitään epätoivoisia torjuntoja pelistä toiseen kun tuntuu tuo sijoittuminen olevan tällä hetkellä aika huikealla tasolla.

Suurin osa niistä näyttävistä venytyksistä kun alkaa siitä, että ennen sitä maalivahti on tehnyt jotain väärin
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kyllähän tämä rosteri ja heistä muodostunut joukkue jaksaa vaan yllättää. Miten tuo puolustuspelaaminen onkaan saatu nyt noin tiiviiksi ja tekemisen taso tuntuu kestävän pelistä toiseen. Kone lämpesi tänään varsinaisesti vasta viimeiseen erään jossa oltiin sitten vahvempia myös hyökkäyspäähän. Ja Lankinen oli totutusti viimeisenä lukkona tässä tapahtumassa rauhallisella tekemisellään.

Mikä karkki tuo ratkaisumaali olikaan, Hagelin vahva nousu ja eleetön syöttö Suterille joka hoitaa loput.
Mielenkiintoiseksi ratkaisun tekee myös se että ratkaisumaalin tapahtuessa Chicagolla oli jäällä neljä rookiepelaaja.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Miltä näyttää Pius Suterin tekeminen? Olen pari peliä nähnyt ja niiden perusteella on yllättävänkin potentiaalinen kaveri taalajäille, mutta onko mulle osunut van oikeat peli?
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Suterilla omaan silmään riittää taidot ja pelinäkemys änäriin. Ongelmia on pelitempossa pysymisessä ja kaksinkamppailuissa. 5v5-pelissä ei tahdo aika välillä riittää ja yrittää liikaa. Hintzin maali taisi tulla viime yönä hänen turnoverista. Ollut kuitenkin positiivinen suorittaja, joka varmasti parantaa, kun saa kropan ja jalat NHL-tasolle.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Miltä näyttää Pius Suterin tekeminen? Olen pari peliä nähnyt ja niiden perusteella on yllättävänkin potentiaalinen kaveri taalajäille, mutta onko mulle osunut van oikeat peli?
Kyllä Pius tulee pärjäämään, hyvä starttihan hänellä on ollut. NHL:n rookiepörssin kakkonen kahdeksalla pisteellään ja heidän maalipörssin ykkönen viidellä maalillaan.
Maalintekijän lahja kaverilta löytyy ja sitä eivät kaikki saa. Suter on pelaillut vähän kaikissa kentissä ja peliajat ovat vaihdelleet. Samoin ehkä hänen esityksensäkin mutta en näe mitään syytä huoleen Suterin kohdalla. Omaan silmään hän on pärjännyt ahtaissakin paikoissa hyvin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Siihen nähden ettei ollut mitään odotuksia ennen kautta tai sen alkaessa, niin onhan tämä nyt ollut melko huikeaa hei! Neljännes kautta pelattu ja divarin kolmosena komeilevat. Kuka olisi uskonut? Pisteitä ja voittoja enemmän on vaikutuksen tehnyt joukkueen peli-ilme. Jos työmoraali jatkuu tuollaisena läpi kauden, niin nostan hattua huolimatta voittojen ja pisteiden määrästä. Selvää on, että nuorelle joukkueelle tulee vaikeat jakson eteen tappioineen muineen, mutta kyllä tästä ryhmästä voi olla helvetin ylpeä toistaiseksi.

Brandon Hagelia olen jo useammin kehunut ja mikä esityö jatkoajalla Suterin maaliin. Oli Chicagon onni ettei Buffalolle mies kelvannut. Nicolas Beaudinin itsevarma ja rauhallinen kiekollinen pelaaminen hivelee silmiäni. Jotenkin vaan tykkään tuosta rauhallisesta ja eleettömästä tyylistä. Valmentajana antaisin kokeilla pelin tai parin ykkösylivoimassa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Shaw on joutunut aivotärähdysprotokollan takia sivuun ja Murphy on sivussa 10-14 päivää lannevamman takia. Wallmark on vapautunut covid protokollasta, monenlaista liikehdintää tapahtuu
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Shaw on joutunut aivotärähdysprotokollan takia sivuun

Tämä on kyllä todella ikävä uutinen tietäen Shawn taustan näiden kolhujen kanssa. Kyynärpäästä tuli viime pelissä osumaa ja nyt kävi näin. Ollaan varmasti siinä pisteessä, että aletaan miettimään jo uran jälkeistä aikaa. Shaw puhui tästä kuinka oli nauttinut perheensä kanssa vietetystä ajasta ja kuinka tuo aika auttoi suhtautumaan uraan jääkiekkoilijana eri tavalla. Saattaa olla, että Shawn pelit on pelattu. Terveys ja uran jälkeinen elämä menee nyt etusijalle. Chicagon joukkueelle Shawn menetys voi olla isompi kuin se kenties jäällä näkyy. Andrew pitää omalla persoonallaan hyvää ilmapiiriä yllä ja on sikälikin tärkeä hahmo tuossa nipussa. Katsotaan nyt mihin tämä kehittyy, mutta pahalta vaikuttaa.

*

Kalunyk oli nostettu takaisin taxiin ja Lindholm suuntaa Rockfordiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös