Chicago Blackhawks 2020–2021

  • 229 905
  • 1 072

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Siinä on hyvä mitata tasoa heti mestarin kanssa. Nylanderista vielä sen verran, että kyllä vähän harmittaa tuo uutinen, koska olisi ollut kiva nähdä lähteekö se käyrä sojoittamaan ylöspäin.
Samaa mieltä, jotenkin Nylander on omaan silmään aina vaikuttanut siltä että katto on todella korkealla, mutta "ei vaan kiinnosta".
Tuntuu siis vieläkin siltä, että jos vaan nyt vuoden ajan kuuntelis niitä valmentajia niin olisi hyvä pelaaja mutta kun ei niin ei.
Tämä siis aika paljon omaa fiilistä, ei varsinaista faktaa.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Ikävä juttu tosiaan Nylanderin itsensä kannalta. Tuleva kausi olisi ollut hänen etsikkoaikansa, mutta nyt kävi näin. Henkilökohtaisesti en jää kuitenkaan surffipoikaa kaipaamaan. Potentiaalia olisi, mutta jättää sen käyttämättä. Enemmän huolettaa Kirbyn loukkaantuminen. Toivotaan parasta.

Hyvää joulua kaikille palstan haukkaveljille ja -siskoille!
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Viimeksi muokattu:

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Tämä uutinen on kyllä niin 2020, ettei mitään rajaa. Voisi vähitellen loppua tämä vuosi.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vamman vakavuudesta ei siis vielä tietoa, mutta eiköhän junnukisat Dachin osalta ollut siinä. Hienosti alkaa, kukas seuraavaksi?

Hyvää Joulua tosiaan kaikille!
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Musertavaa. Kaikki feelsit Kirbylle. Valtava duuni turnauksen eteen, kapteenin natsat, pian alkava NHL-kausi ja sitten käy näin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Näytti ranne samalle kun itsellö toisen kerran murtuessa. Värttinäluu halki, poikki ja pinoon ja jää ranne roikkumaan alaspäin. 1kk kipsissä 2kk että taipui taas suoraan. Toinen kerta kun murtui vuoden sisään itsellä siis.

Toivotaan, että ei käynyt kuitenkaan nuin pahasti. Viime kauden lähes ainoita valopilkkuja Kanen Paten rinnalla.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Paska säkähän tuossa kävi. Ei voi mitään. Kirby on kuitenkin niin tärkeä palanen tulevaisuutta, että nyt kannattaa hoitaa tämä vamma kerralla kunnolla kuntoon. Kesti mitä kesti. Dachin parhaimmat vuodet ovat toivottavasti vielä reippaasti edessäpäin. Tulevalla kaudella ei muutenkaan mitenkään suuria menestystoiveita ilmassa ole. Owen Power ja Jesper Wallstedt esimerkiksi voisivat olla seuraavia poimintoja tulevaisuuden coreen.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Hassua, Pierre McGuire oli lipsauttanut radiossa että Toews olis loukannut itsensä treenatessa ja oiis sivussa 4-6kk. Mikään tai kukaan muu taho ei ole tätä vahvistanut. Hfboardsilla tätä on jauhettu, mutta ei siitä sen enempää.
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
On muuten rujon näkönen Dachin ranne, kohtuullisen pahasti mutkalla. Complete hockey newsin facesta ja instasta löytyy kuva.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tuolla ranteella ei hetkeen runkata, saati kiekkoa pelata.

Yhä edelleen Dylan Stromen jatkosta ei kuulu mitään. No nyt on pikku pyhät päällä, mutta ei tässä pitkään enää neuvottelmaan ehditä, jos leirille ja kauden alkuun mielii mukaan. Sitten jos taas tuo Pierren möläyttämä kapteenin loukkaantuminen pitää kutinsa niin äkkiä olis ykkössenan tontti Dylanille tarjolla. Toivotaan nyt, että Pierre sekoitti Toewsin ja Nylanderin keskenään.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Toivotaan tosiaan, että Pierrellä on mennyt nimet sekaisin. Jos Toews ja Dach on pitkään poissa ja ollaan Stromen varassa, niin voidaan jo ruveta sovittelemaan Owen Powerin nimeä selkämyksiin ennen kuin kausi ehtii edes alkaa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Carl Söderberg sainattu yhden millin pahvilla Chicagoon. Nyt täytyy tunnustaa ettei oo kaverin nimikään tuttu. Kohtuu tehot 35 pinnaa 70 matsia viime kaudella. 35 vee että semmosta nuorennosta tällä kertaa
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Eletään jälleen niitä mielenkiintoisia aikoja ja hei, koskas ei?! Kaiken järjen mukaan tämä Söderbergin hankinta oli nyt reagointi tuohon Dachin loukkaantumiseen. Silti ja yhä edelleen on jännä nähdä mitä Stromen kanssa tehdään? Söderbergin hankinta yhdeksi tynkäkaudeksi miljoonan caphitillä ei nyt muuta isoa kuvaa mihinkään. Toki hän alkaa olla uransa ehtoopuolella, mutta kykenee silti tuomaan kahden suunnan elementtiä keskikaistalle sekä myös kokoa. Kojoottipaidassa 17 maalia ja sitä edellisellä 23 lumivyöryssä sekä viimeiset kolme kautta taklaustilastoonkin on merkintöjä näemmä ihan mukavasti kertynyt.

Jos ja oletettavasti kun Stromen kanssa sopimukseen päästään, niin keskikaistalle olisi heittää Toews, Strome, Söderberg ja Wallmark. Voidaan myös leikkiä ajatuksella, että Strome tullaan kauppaamaan ja silloin mennään Toews, Söderberg, Wallmark, Kämpf nelikolla kunnes Dach on taas takaisin tositoimissa. Voihan olla, että Dachin rannetta säästellään ja poika pelailee tämän kauden laidassa eikä ota aloituksia jne. Tämä nyt on tämmöistä jonninjoutavaa spekulointia. Odotellaan ja ihmetellään.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Onhan Söderberg vanha eikä korvaa mitenkään Dachia, mutta on hän kuitenkin rutinoitunut veteraani alaketjuihin ja tuo vaihtoehtoja keskikaistalle. Nyt kaikki avaimet on Stromella. Jos haluaa jatkaa Chicagossa, niin ohikausiin ei ole enää varaa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Voin kyllä sanoa suoraan, että Dachin ranteella ei pelata peliäkään. Näyttää juuri samalta kuin omani aikanaan. Et saa edes maitopurkkia nostettua tai avaimella ovea auki. Vaikka kuinka teippaat ja puudutat niin mailasta kiinnipitäminen saati laukominen suora mahdottomuus.

Mikäli värttinäluu napsahtanut suoraan poikki kuntoutus nopeampaa. Jos kuten tuossa epäilen luu on katkennut ja katkenneet päät menneet päällekkäin keskenään vaatii leikkauksen, kipsauksen ja kuntoutuksen. Vie sen 2-4kk että pystyt kunnolla edes mailaa pitämään kädessä. Aloituksista / laukauksista puhumattakaan. Itse pelasin pakkina niin lämäri lähti, mutta syöttäminen ja rannelaukaus tuotti alkuun kipuja.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
On mielenkiintoista nähdä miten puolustuspelaaminen ja alivoima lähtevät menemään ruotuun tulevalla kaudella kun sinne on niin vastuullisia naapurimaan pelureita nyt hankittu.
Nyt on lyhyt kausi ja sikäli viime kauden mukaista heikkoa lähtöä ei ole kenelläkään varaa ottaa. Viime kaudella alun tahmeus johtui ehkä eniten Collitonin pelillisistä asioista.
Uskotaan maalivahtiosastolla että Lankinen onnistuu oikealla hetkellä vakuuttamaan valitsijamiehensä. Mikäli Shaw on pelikunnossa hän voi tiputtaa myös kolmosen heikoimman sinikeltaisen neloseen ja ottaa siitä paikan.


Suter/Shaw - Toews - Kubalik
DeBrincat - Strome - Kane
Janmark - Wallmark - Söderberg
Highmore - Carpenter - Kampf


Keith - Mitchell
de Haan - Murphy
Zadorov - Boqvist

Lankinen
Delia
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Dachin ranne operoitu ja arvioitu toipumisaika on 4-5 kuukautta. Aikamoista tuuria taas.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Dachin ranne operoitu ja arvioitu toipumisaika on 4-5 kuukautta. Aikamoista tuuria taas.
Aikalailla sitä mitä arvelinkin. Hyi hyi.

Huonoa tuuria kyllä kun harmittoman näköisessä tilanteessa meni nuin pahaan kuntoon. Itselläkin eka kerralla murtui ranne "nätisti" kun ajettiin vastapalloon pystyyn ja jäi ranne väliin. Vuosi tästä ja kompastuin ja otin käsillä vastaan ja ranne samanlaiseen solmuun kuin Dachilla tuossa kuvassa. Siinä vaati jo operaation, mutta ylempi luu ei ole vieläkään kohdallaan. Luutui hieman väärään asentoon ja "pullottaa" pinnassa. Ei ole kuitenkaan tekemistä haitannut.

No nyt voi Dach kehittää luistelua ja jalka+keskivartalon voimaa ihan urakalla. Jos pitää positiivistakin hakea.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tällä kertaa näin. Huonoa tuuria tosiaan, mutta tekevälle sattuu ja muuta mukavaa. Vitutt...harmittaa, kun yksi mielenkiintoisimmista seurattavista Chicagon paidassa on nyt sivussa. Isossa kuvassa parasta on vaan nyt hoitaa ranne kerralla kuntoon ja sitten kehittää vaikka noita muita ominaisuuksia kuten yllä mm. mainittiin. Dachin harteilla lepää paljon, jos nyt ei tietenkään yksin, mutta merkittävä osuus uuden kukoistuksen potentiaalia.

Toimistolla taidettiin tietää jo hyvissä ajoin, missä mennään ja Carl Söderbergin hankinta tehtiin tästä syystä. Dachin harteille ladattiin fanien toimesta isoja odotuksia upeasti sujuneiden kuplapelien ansioista ja ihan aiheestakin. Dachin kehitys runkosarjapeleistä kuplan otteisiin oli todella iso loikka ja odotukset nousivat pilviin. Söderberg ei nyt hahmona ole yhtä seksikäs ja hänen tulevaisuutensa Chicagon paidassa on olla vain ohikulkumatkalla muutenkin uran ollessa jo lähestymässä loppuaan. Puhtaasti pelillisesti Söderberg voi paikata Dachin vielä hyvinkin. Runkosarjassa Dach teki 23 pistettä, kun Söderberg teki maaleja jo pelkästään 17. Odotusarvo on tietenkin se, että Dachin käyrä olisi osoittanut selvästi ylöpäin ja Callen alas. Hyvä kuitenkin muistaa, että näiden nuorten pelaajien kehityskäyrä ei ole aina lineaarinen vaan sinne mahtuu myös käyriä alas ja ylös. Voi siis olla, että tällä alkavalla kaudella Söderberg paikkaa Dachin jättämän aukon paremmin kuin hyvin kuten nyt mm. aloitusympyrässä, maalinteossa ja niin edelleen. Tässäkin tapauksessa olisin katsellut mielummin Dachin viilettävän jäällä, mutta toivotaan että Dach lunastaa vielä kaikki ne häneen asetetut odotukset ja loistaa NHL-kentillä yhtenä kirkkaimmista tähdistä Callen nauttiessa siinä kohtaa maukkaista eläkepäivistään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös