Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blackhawks
Kyllä tosiaan ottaa päähän tämä, mutta näitä sattuu. Ei pääse näkemään Dachia tällä kaudella ja toki kehitys tästä voi pienen hitin ottaa myös. Toivotaan kuitenkin, että ranne tulee 100 % kuntoon, eikä vaikuta loppu-uraan haitallisesti. Lääkäri kun en ole, niin en tiedä onko tällaisella toipumisen jälkeen mitään merkitystä. Vastoinkäymiset toki voi myös kasvattaa, joten oikealla asenteella kun tähän suhtautuu, niin ei tämä maailmanloppu ole.

Söderberg ei oikein herätä minkäänlaisia tunteita. Ok paikkaaja, mutta olisi puolestani voinut jäädä signaamattakin. Mutta vuoden diili halvalla, joten eipä tuossa mitään menetä. Tuskin tukkii kenenkään nuoremman pelipaikkaa, jos sellaisen joku otteillaan ansaitsee.

Dachin ja Nylanderin loukkaantumisten jälkeen mielenkiinto kohdistuu entistä vahvemmin peräpäähän.
 
Almuja ei jaeta.

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mutta vuoden diili halvalla, joten eipä tuossa mitään menetä.
Juuri näin ja kun pudotuspelihaaveet ovat kuitenkin jo TDL:n aikaan menneet, voi Söderbergin kaupata pientä korvausta vastaan johonkin contenderiin.

Powersin kynästä maksullista tarinaa:


“Blackhawks, I think they’ve been interested in me for a couple years, but now there was a chance, the room was there and I’m really excited to be a part,” Soderberg said. “It’s been my role for awhile playing against top lines, helping the team defensively, helping the team score some goals. I think hopefully that’s what I can do this year, too.”

Soderberg said he wasn’t worried about getting an NHL contract this offseason.

“I had a pretty good season last year, so I pretty much knew a couple of teams were gonna step up late and gave me a couple of offers,” Soderberg said. “I didn’t want to sign before we knew the whole setup — where it was going to be and now we (know) it was 56 games that we’re (going) to play. It was never a question for me. I wanted to play in the NHL and I was very happy when Chicago called me.”
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Toews on poissa ainakin kauden alun sairauden vuoksi. Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa..


 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Toews on poissa ainakin kauden alun sairauden vuoksi. Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa..
Joo kylläpä tämän Söderbergin sainauksen nyt alkaa jo ymmärtääkin. Kaikkien uutisten lisäksi siihen vielä Strome on ilman sopparia niin alkaa olla centteriosastolla olla vapaita paikkoja auki.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Viimeksi muokattu:
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blackhawks
Kyllä tulee nyt ihan kunnolla kylmää vettä niskaan. Eihän tässä auta kuin toivoa, että Kapteenilla ei mitään vakavampaa olisi taustalla. Tiedotteen perusteella syytä ei ole oireisiin löytynyt, mutta tiedä sitten. Toki turha arvuutella ja toivottavasti saa itsensä kuntoon.

Saa nähdä, miten nämä Dachin ja Toewsin poissaolot vaikuttaa Stromen diilin suuruuteen.

Mitenkään posin kautta näitä uutisia ei voi ottaa, mutta ainakin nyt se on jo varmaa, että ensi kesälle saadaan kärkipick.
 
Almuja ei jaeta.

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Terveys menee tietenkin jääkiekon edelle ja toivotaan nyt vaan ettei mitään vakavempaa taustalla ole. Joukkueen kannattajana jo vähän naurattaa tämä tilanne. Mitähän seuraavaksi, Kanella todetaan kuppa ja Keithiltä kihti? No mutta näillä mennään sano entinen plikka tai jotain.. Stromen diilin suuruuteen ei nyt pitäisi minkään muun merkitä kuin Stromen pelilliset ansiot. En minä osaa sanoa enää mistään mitään, mutta tonttia olisi Dylanille tarjolla. Kenties nyt hieman edullisempi siltasoppari. Siitä sitten tulosta tekemään ja lopuksi naureskellaan matkalla pankkiin.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Söderberg ja Wallmark ovat siis joukkueen kärkisentterit leirille lähdettäessä. Melkoista. Molemmat ovat vieläpä uusia nimiä haukkanutussa.
Siinä onkin vastustajan valmennustiimeille purtavaa kerrakseen, että miten lähdet peluuttamaan näitä vastaan ja tosiaan vielä uusina kavereina tuovat ihan uusia juonia Chicagon hyökkäyspeliin. Vitsillä sisään ja siitä sitten taas pohtimaan, että mitä sen Dylan Stromen kanssa nyt tehdään? Jostain luin, että Stromen pöydällä olisi lojunut jo pidempään kaksi tarjousta, joista toinen on QO ja toinen pidempi lappu. Mikäli tämä pitää kutinsa niin kumpaankaan ei ole Dylan tarttunut. Pelaako joku nyt kovaa palloa vai mikä tässä mättää? Mielessä on käynyt kaikenmaailman kauppaskeenariotkin ja nyt viimeisimpänä, kun Roslovic oli ilmioittanut agenttinsa kautta toivovansa treidiä, niin olisiko näiden kahden ympärille mahdollista rakentaa kauppaa?

Jay Zawaski totesi podcastissaan, että oli kahdelta lähteeltään tiedustellut Toewsin tilanteesta ja kyseessä ei olisi ainakaan mitään hengenvakavaa. Kieltämättä tälläisen mystisen ulostulon jälkeen on vaikea olla spekuloimatta ja miettiä mitä kaikkea taustalla voisi olla. Jotain kait se Pierrekin tiesi asiasta? En tiedä miksi, mutta sellainen vaihtoehto kävi myös mielessä, että taustalla saattaisi olla myös jotain uupumukseen viittaavaa. Kuten hyvin tiedämme ovat kiekkoammattilaisetkin lopulta ihmisiä inhimmillisine taipumuksineen jne. No mutta hölmöä tässä on spekuloida. Kenties saamme asialle joskus vahvistuksen ja tärkeintä nyt vaan on, että Toews saa itsensä kuntoon. Elettävää elämää pitäisi olla vielä runsaasti jäljellä, vaikka kiekkoilijan ura onkin kääntynyt hiljalleen kohti päätyä.

Kaikkien näiden vastoinkäymisten myötä Blackhawksin joukkuetta mitataan nyt huolella. Erityisesti sen henkistä kanttia. Niin ikäviä kuin loukkaantumiset ja sairastumiset ovatkin, niin jollekin toiselle ne avaavat mahdollisuuden loistaa. Uusille vastuunkantajille olisi nyt tilaa ja erityisesti katson tässä Dylan Stromen suuntaan. Mikä mahdollisuus todistaa olevansa enemmän kuin odotetaan. Saa nähdä kariutuuko tuo mahdollisuus nyt sitten neuvottelupöytään?

Ainekset ovat myös täydelliseen katastrofiin. Nuorten pelaajien kehitykselle tuskin tekee hyvää olla jatkuvasti turpaan ottavana osapuolena varsinkin, jos esim. Kanen ja Keithin työmoraali alkaa murentua, niin tässä voidaan kylvää myös pahan siemenet pidemmäksi aikaa. Ei maalailla piruja nyt seinille etukäteen vaan uskotaan, että tämän kausi opettaa ja antaa myös paljon hyvää tulevaan, jos nyt tässä kohtaa se vähän ottaakin.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Mitenkään posin kautta näitä uutisia ei voi ottaa, mutta ainakin nyt se on jo varmaa, että ensi kesälle saadaan kärkipick.
Ihan samat mietteet nousi itsellekin. Jos haluaa ajatella posin kautta, niin onneksi luvassa on jo lähtökohtaisestikin tynkäkausi ja todennäkoinen rämpiminen kestää siis lyhyemmän aikaa ennen uutta toivoa mahdollistavaa draftia ja offseasonia.

Pitkän menestysjakson jälkeen Blackhawks on palannut tuttuun vuosituhannenvaihteen meininkiin. Onneksi sentään vanha kitupiikki on vaihtanut hiippakuntaa, että sikäli asiat ovat kyllä paremmin.
 
RIP Naisten SM-sarja 1982–2017

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Pitkän menestysjakson jälkeen Blackhawks on palannut tuttuun vuosituhannenvaihteen meininkiin. Onneksi sentään vanha kitupiikki on vaihtanut hiippakuntaa, että sikäli asiat ovat kyllä paremmin.
Ja moni muukin asia on huomattavasti paremmin. Joukkueessa on sentään laadukkaita pelaajia yhä sekä nuoria lupaavia myös kasvamassa. Tuolloin joukkue oli täynnä enimmäkseen haluttomia ja laiskoja veteraaneja tai muilta ylijääminä tulleita hasbeenejä. Tilanne on sikäli huomattavasti parempi. Sarja tuppaa vaan olemaan tasaisempi ja laadukkaita joukkueita on enemmän eikä siinä vauhdissa tahdo kohtalainenkaan nippu välttämättä pysyä kyydissä.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme
Vitsillä sisään ja siitä sitten taas pohtimaan, että mitä sen Dylan Stromen kanssa nyt tehdään? Jostain luin, että Stromen pöydällä olisi lojunut jo pidempään kaksi tarjousta, joista toinen on QO ja toinen pidempi lappu. Mikäli tämä pitää kutinsa niin kumpaankaan ei ole Dylan tarttunut.
Jotenkin tuntuu, että olisi molemmille osapuolille ihan nobrainer ottaa se lyhyt (max. 2 vuotta) sopimus melko edullisesti ja todistaa tällä kaudella nimellisenä ykkössentterinä olevansa seuraavaan sopimukseen niiden useiden miljoonien arvoinen. Toki tuo ajatus treidistä Jetsin kanssa on myös ihan mielenkiintoinen. Roslovicilla nähdäkseni olisi eväitä isompaan rooliin, mitä on Winnipegissä saanut ja olisi tulevaisuudessa mainio keskiketjun sentteri Chicagolle siinä missä Strome on turhauttanut monet fanit olemalla toisinaan hyvä, mutta kuitenkin jättämällä usein vähän kylmäksi. Näen Stromen treidiarvon näistä kahdesta sen verran isompana, että Jetsin pitäisi maksaa muutakin jos nämä kaksi liikkuisivat. No kiva spekuloida. Veikkaan, että Strome pelaa kauden Chicagon paidassa ja sopimus syntyy ennen kauden alkua.
 
RELEASE THE KRAKEN

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Viimeisimmässä Blackhawks talk podcastissa piipahti Stan Bowman vieraana. Jonathan Toewsista totesi vain sen verran, että kapteenin oireet ovat jatkuneet jo pidempään, mutta ei halunnut sen tarkemmin asiaa puida. Selitti myös taustaa päätökselle päästää Kirby pelaamaan nuorten kisoihin ja kaikille, jotka asiaa vielä märehtivät suosittelen kuuntelemaan vastauksen. Dylan Stromen tilannetta valotti sen verran, että sopimuksesta neuvotellaan yhä ja toivoo, että yhteisymmärrykseen päästään ennen sunnuntaita, mutta samalla painotti tarvetta olla kärsivällinen asian suhteen. Loukkaantumistilanteella ei Bowmanin mukaan ole mitään merkitystä Stromen tulevan sopimuksen suhteen vaan vaakakupissa painavat täysin muut asiat. No mutta, kannattaa käydä kuuntelemassa jos et sitä vielä ole tehnyt.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Heikkojen uutisten keskellä välillä jotakin hyvääkin, Andrew Shaw on pelikunnossa ja tuntee olevansa paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Shaw kokeili joskus pelata keskelläkin eli keskikaistan mahdollisuudet levenevät aavistuksen.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Boqvist oli kyllä Edmontonia vastaan paha pettymys ei voi mitään. Dachin ylösnousun myötä hän näytti entistäkin heikommalta noissa peleissä. Mutta ei hätää, aikaa on.
Zack Smith on myös pelikunnossa, bottom six tonteille alkaa vaan olla sen verran tulijaa etten ole aivan varma riittääköhän hänelle pelipaikkaa...

Kovasti pyörii nyt huhuissa Kane ja Toews mahdollisten treidien kohteena tulevalle kaudelle. Loukkisuma kun on vienyt joukkueen parhaan terän tulevaan tynkään ainakin paperilla. Josko olisikin sopiva hetki aloittaa todellinen nuorennusleikkaus kun noista kavereista voisi saada vielä hyviä vaihtareita? Täydelliset treidisuojat molemmilla ja terveystilanteet ovat vielä toki kaiken tuon esteenä todellisessa maailmassa.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Kovasti pyörii nyt huhuissa Kane ja Toews mahdollisten treidien kohteena tulevalle kaudelle. Loukkisuma kun on vienyt joukkueen parhaan terän tulevaan tynkään ainakin paperilla. Josko olisikin sopiva hetki aloittaa todellinen nuorennusleikkaus kun noista kavereista voisi saada vielä hyviä vaihtareita? Täydelliset treidisuojat molemmilla ja terveystilanteet ovat vielä toki kaiken tuon esteenä todellisessa maailmassa.
Kanen lähtö Dachin ja Toewsin poissaolojen lisäksi tekisi joukkueesta niin tylsän, että ennemmin seuraisi nurmikon kasvua. Toivotaan nyt, ettei tällaista hirveyttä tapahdu.
 
Gatorade me bitch!

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Harjoitusleirit ovat käynnistymässä, mutta Blackhawks ei ole vielä julkaissut leirikokoonpanoaan. Dylan Strome on myös edelleen ilman sopimusta. Strome on kuulemma Chicagossa, että hän pystyy kyllä liittymään nopeastikin leiriryhmään kunhan nyt rustaa nimensä paperiin ensin. Saa nähdä jääkö tästä jotain säröä pelaajan ja joukkueen välille? Bowman on aika nopeasti painanut liipasinta, jos on näyttänyt siltä, että ajatukset eivät kohtaa neuvottelupöydässä (esim. Saad, Schmaltz).

Mitä tulee huhuihin liittyen Toewsiin tai Kaneen, niin en ole juuri niihin törmännyt. Ellei sellaisiksi lasketa sitten fanien ja toimittajien spekulointia. Nuorten pelaajien kehitykselle kenties parasta on hengittää samaa ilmaa näiden mestarien kanssa ja oppia heiltä, mitä menestyminen vaatii niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Jos nyt jonkun näkisin noista veteraaneista treidattavan, niin laittaisin rahat likoon Keithin puolesta.

Nuorten kisat lässähtivät Chicagon nuorten lupausten väijymisen suhteen heti alkuunsa, kun Kirby Dach loukkaantui sekä jo aiemmin Lukas Reichelin kisat jäivät väliin koronan takia. Reichel on nyt kuitenkin toipunut tuosta täysin ja saanut jo pari peliä alle Eisbärenissä. Muutama kilo tullut ruotoon lisää ja nyt suunta näyttää ainakin oikealta.


Reichel worked to put on weight over the offseason. He felt like he was getting pushed around too much last season. After adding about 10 pounds, he now feels stronger against opponents. He hasn’t noticed a difference in the added weight slowing down his speed, which is one of his best attributes.

“Last season, I was more like the young guy, the kid,” Reichel said. “This season, I feel like I have a bigger role on the team. I try to make the team better.

“Of course, I want to get more ice time with the Eisbaren, try to play my game, yeah, maybe play more physical. I want to play more physical because last season I’m not the strongest guy, but I think in the NHL you have to play physical. That’s why I play now more physical.”
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Hyvä, että tuokin saaga saatiin päätökseen ja vielä maltillisella siltasopparilla. Keskikaista näyttää taas kohtuulliselta ja Stromella on nyt itsellään kultainen näytönpaikka.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tulihan se sieltä ja juuri sopivasti leirin alkuun. Hyvältä sopimukselta vaikuttaa ja Stromella on nyt elämänsä tilaisuus nostaa tasoaan pykälällä tai parilla. Katsotaan miten juippi huutoon vastaa.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mielenkiintoista nähdä miten ketjuja rakennetaan. Stromelle on tavallaan kolme laitahyökkääjää, jotka hänestä erityisesti hyötyisivät eli Cat, Kubalik sekä #88. Kanen kohdalla sanoisin edelleen, että hän pystyy ketjua kantamaan itsenäisestikin. Ei uskalla mitään arvata, mutta nuorisolle antaisin näytönpaikkoja.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Näin lähtökohtaisesti en laittaisi Kanea Stromen kanssa vaan kuten @Lico tuossa totesi, niin Kane pystyy ottamaan ketjun reppuselkäänsä ja kenties Söderberg olisi paras vaihtoehto hänelle. Söderberg tuntuisi myös puolustusvelvotteiden osalta paremmalta ketjukumppanilta Kanelle kuin Strome. Ylivoimalla Strome ja Kane varmasti pääsevät touhuamaan. DeBrincat ja Strome olisi sitten kenties se luonnollisin vaihtoehto, mutta kauden aikana tullaan näkemään varmaan useampia ketjukoostumuksia. Ja valitettavasti tuskin loukkaantumiset off seasonille jää. Näin myös nuorisolle jää varmasti näytönpaikkoja.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Näillä loukeilla ja kysymysmerkeillä voi tulla via dolorosa tästä kaudesta. On upeeta, että saadaan kiekko taas käyntiin ja odotan malttamattomana kauden alkua, mutta on pelko perseessä, että se "unelma" playoff paikasta kuolee heti pois ja voittosarakkeen näyttäessä jotain naurettavaa numeroa, voi katselunautinto kauden edetessä muuttua hyvinkin karvaaksi. Itse pidän Söderbergin hankkimista hyvänä vetona ja odotan, että hän on +- tilastossa joukkueen kärkipäässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy