Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Hypetetään vielä ensi yön draftia omalla top5:lla. Viime vuonna menin Alex Turcotten kanssa pahasti metsään, joten ammutaan nyt tarkkuuskiväärin sijasta haulikolla, jos kerrankin osuisi oikeaan.

1. Hendrix Lapierre
2. Dawson Mercer
3. Connor Zary
4. Jacob Perreault
5. Dylan Holloway
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
H-hetki lähestyy ja mitä lähemmäksi sitä tullaan niin vaikeammaksi omat toiveet muuttuvat. Selkeää kuvaa ei nyt ole, mutta nostetaan muutama nimi, joita en toivoisi ekalla kiekalla Chicagoon päätyvän:

1. Noal Gunler
2. Sam Colangelo
3. Mavrik Bourque
4. William Wallinder
5. Hendrix Lapierre

Todennäköisesti tässä on muutama tulevaisuuden tähtipelaaja tulossa, mutta nyt vaan intuitio sanoo että ei kiitos. Olisi Chicagon tulevaisuuden kannalta todella tärkeää löytää pari NHL-tason kiekkoilijaa ja mielellään toinen olisi kärkiketjujen pelaaja. Draft on muutenkin erittäin tärkeässä roolissa, kun organisaatiota rakennetaan tuleville vuosille. Se semidynastia rakennettiin pitkälti varausten kautta täydennettynä parilla täsmähankinnalla. Toivotaan, että nyt osuisi mukavasti edes parilla vuorolla. Parin viime vuoden drafteja on vielä vaikea lopullisesti arvioida, mutta Chicago on varannut ihan ok tasolla viime vuosina. 2010-lukua kun tarkastellaan varausten osalta suurennuslasilla, niin kyllä paljon parempaankin olisi voinut pystyä.

No laitetaan vielä oma toivelista kuitenkin loppuun:

1. Seth Jarvis
2. Dylan Holloway
3. Dawson Mercer
4. Connor Zary
5. Jacob Perreault

Tuo jääköön viimeiseksi ja pian nähdään, mitä sieltä oikeasti on tulossa. Toivotaan osumaa kultasuoneen. Ja mitä vittua, eikö Bowman aio ulostaa Smithiä?
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lukas Reichel.

Tuntuu semmoiselta turvalliselta varaukselta. Täytyy sulatella vielä hetki ennen kuin voi tehdä mitään analyysejä. Omissa mockeissa meni sinne väärälle puolelle ykköskierrosta, lähemmäs loppupäätä. No, Saksassa on tehty asioita oikein viime vuosina.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ei tullut varausta to do -listalta, mutta ei toisaalta no to do -joukostakaan. Tässä kohtaa tunne on hieman pettynyt, kun seksikkäämpiä nimiä olisi ollut tarjolla kuten nyt vaikkapa tuo heti Chicagon vuoron jälkeen Devilsiin napattu Dawson Mercer. Se miltä nyt fanista tuntuu on yhdentekevää, muutaman vuoden päästä ollaan taas jo viisaampia näiden varausten suhteen.

Mitä sitten tulee itse Lucas Reicheliin, niin ainakin geenit on kunnossa. Isä on entinen Saksan maajoukkuejyrä Martin Reichel ja eno/setä Robert Reichel. Lucas totesi itse yksikantaan, että tavoite on olla NHL:ssä kahden vuoden päästä. Totesi myös hankkineensa kesän aikana 6 kiloa lisää elopainoa ja vertaa pelityyliään Elias Petterssoniin.

Lucas Reichelin sijoitukset eri listoilla:

Bob McKenzie #20
Craig Button #33
Corey Pronman #20
Scott Wheeler #31

Pronmanin kommentit:

20. Lukas Reichel, LW, Berlin-DEL

May 17, 2002 | six-foot | 170 pounds

Skating: 55
Puck Skills: 60
Physical Game: 45
Hockey Sense: 60

Reichel had an impressive season playing versus men and getting regular minutes in the DEL for a good club in Eisbaren Berlin. I always saw some skill and speed in his game, but this season I saw a high level of creativity with the puck, making difficult plays through defenders and to his teammates. He has the skill and the pace to score in the NHL. I wouldn’t call him the true playmaker you want running a power play, but he sees the ice well and gets a high IQ grade due to how well he creates in small areas. The last time he recorded a penalty was two seasons ago in junior club play, but I don’t think he’s soft. I’ve seen him be hard on his puck pursuits, drive the net frequently and win battles versus bigger players. But it would be fair to say he’s not a very physical or edgy player.

Tobias Abstreiter, coach of Germany’s U20 team, on Reichel: “With the puck, he knows what to do. He brings speed and a high skill level.”

Scott Wheelerin vastaavat:

31. Lukas Reichel — LW, Eisbaren Berlin, 6-foot-0
Early on this season, I was more impressed in my first DEL viewings of countryman J.J. Peterka than I was of Reichel. But as the year progressed, Reichel just continued to progress while Peterka’s game plateaued. Peterka plays a heavier, more net-driven game (more on him later), while Reichel has a finesse and touch to his game that makes him more dangerous both off the rush and from the offensive zone in. The more I watched him, the more I appreciated the way his heads-up style allows him to impact the game as both a scoring threat and a creator for his linemates. There’s a comfort level about his game that I admire. He doesn’t rush plays under pressure. To have that assertiveness on the ice against professionals this early in his career is impressive. Add in standout skating (especially through his crossovers), a May birthday and room to add some muscle and there are a lot of reasons to believe he will continue to progress.

Draft Dynastyn YouTube-kanavalla on hyviä analyyseja pelaajista ja Lucas Reichelista löytyy myös hyvin informatiivinen pätkä saksalaisesta:

No niin peli on auki ja kohti uusia pettymyksiä. Marat Khusnutdinov, Noal Gunler, Helge Grans, William Wallinder, John-Jason Peterka, Jeremy Poirier, Sam Colangelo ja Jan Mysak nyt esimerkkeinä vapaina olevista nimistä toisen kierroksen vuoroille.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Eipä osunut haulikollakaan. Vaikka olin Lapierren kelkassa, niin jotenkin oli kutina, että Hawks valitsee Mercerin, mutta tulikin Reichel. Puskista tuli, mutta luotto scouting tiimiin on niin vahva, että jonkinlaiseen arvometallisuoneen varmasti osuttiin.
 

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Hieman on tullut lueskeltua, lähinnä Athleticista, mutta myös muualta erilaisia listoja ja katsellut sieltä sijoilta 10-25 omaa toivetta ja Saksan poika ei kyllä käynyt millään mun listalla kertaakaan. Täysin tutkan ohi koko jätkä. Lyhyen, mutta intensiivisen netti scouttaamisen seurauksena on helppo yhtyä tuohon "turvallinen valinta" huutoon. Ei näistä (turvallista valinnoista top 10 ulkopuolelta) koskaan ihan ykköskorin jätkiä taida tulla, mutta josko edes ura Chicagossa tai tulevissa vaihdoissa. Ketäs me sit odotellaan, joku härmän poika olisi kiva saada pyörimään organisaatioon, tulisi niitä ressujakin seurailtua paremmin, anyone ? Hauska on ollut tänään eri julkaisuja lueskella ja katsella TNT:ltä pätkiä tosta Keklun toiminnasta. Pitää olla aikamoinen luotto omiin scoutteihin, arvostan !
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blackhawks
Kyllähän Reichel kelpaa erinomaisesti. Aina iso plussa mun silmissä, että on tässä vaiheessa jo miesten pelejä takana hyvällä menestyksellä, asia mitä en tuossa iässä lähtisi aliarvioimaan lainkaan. DEL:n varsinkin kärkipää on aika kova.

Vaikuttaa arvioiden perusteella hyvinkin kypsältä pelimieheltä ikäisekseen. Upsidea on vaikea arvioida, mutta kyllä hänestä varmasti Top 6 wingeri voi kasvaa. Jokunen kovempi puhtaasti hyökkäyspään talentti tuossa taisi olla saatavilla, mutta tyytyväinen olen silti valintaan. Toki poika itse kuvaili itseään Pettersonin tyyliseksi, joten olisihan siinä sitä upsidea ihan tarpeeksi :)

Lundellin valuminen oli myös toiveissa, mutta ei se ollut mitenkään realistista.

Hawks oli myös nähtävästi yrittänyt treidata Wildin pickin jälkeen ylöspäin, mutta ei onnistunut. Olisikohan ollut sitten Askarov kiikarissa? Onneksi ei onnistunut, jos näin oli, vaikka kova talentti onkin. Mieluummin nämä korkeammat pickit kuitenkin käyttää kenttäpelaajiin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Upsidea on vaikea arvioida, mutta kyllä hänestä varmasti Top 6 wingeri voi kasvaa.
Tämä oli myös Mark Kelleyn näkemys. Harvoin olen draftia odottanut yhtä hartaasti (saati pitkään) ja sattuneista syistä ehtinyt tutustumaan tarjolla olevaan satoon samalla hartaudella. Siihen peilaten tämä Reichel tuntuu jotenkin, no ei oikein miltään eli ei herätä suurempia tunteita. Ei siis mikään pettymys, mutta ei mikään seksivau nimi. Puhtaasti jos tunnetasolla mennään, niin aikoinaan Mark McNeill tuntui todella onnistuneelta ja odotetulta nimeltä, mutta eihän siitä sitten mitään tullut. Kenties suurin pettymys kaikista, kun odotin lähes varmaa tulevaa kakkossenaa Toewsin taakse.

Aina iso plussa mun silmissä, että on tässä vaiheessa jo miesten pelejä takana hyvällä menestyksellä, asia mitä en tuossa iässä lähtisi aliarvioimaan lainkaan.
Tämä on totta ja kun on peliälykäs kaveri varustettuna hyvillä vaistoilla niin sekin on väistämättä toiveikkuutta herättävä seikka nuoressa pelaajassa. Mitään supertähteä on kenties turha odottaa, mutta pätevä ja luotettava top 6 -hyökkääjä olisi jo todella kiva juttu.

Ketäs me sit odotellaan, joku härmän poika olisi kiva saada pyörimään organisaatioon, tulisi niitä ressujakin seurailtua paremmin, anyone ?
Jos jo ensimmäisen kierroksen hakuammunnalla tuli vedettyä hutikuti, niin myöhäisemmät vuorot ja kohteet ovat herran hallussa. Eiköhän sieltä nyt vähintään yksi kiintiöruotsalainen naarata kuitenkin.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blackhawks
Tämä oli myös Mark Kelleyn näkemys. Harvoin olen draftia odottanut yhtä hartaasti (saati pitkään) ja sattuneista syistä ehtinyt tutustumaan tarjolla olevaan satoon samalla hartaudella. Siihen peilaten tämä Reichel tuntuu jotenkin, no ei oikein miltään eli ei herätä suurempia tunteita. Ei siis mikään pettymys, mutta ei mikään seksivau nimi. Puhtaasti jos tunnetasolla mennään, niin aikoinaan Mark McNeill tuntui todella onnistuneelta ja odotetulta nimeltä, mutta eihän siitä sitten mitään tullut. Kenties suurin pettymys kaikista, kun odotin lähes varmaa tulevaa kakkossenaa Toewsin taakse.
Kiitokset muuten taas aktiivisesta skouttaamisesta, pysyi hyvin kartalla näistä mahdollisista nimistä ja omatkin toiveet mukailivat sen myötä aikalailla toiveitasi. Itsellä alkanut NFL-kausi on taas vienyt reippaasti tuota ylimääräistä aikaa. Toki Athletic ja Twitter päivittäisessä käytössä auttaa, muttei niin syvällisesti ehtinyt perehtyä mitä esimerkiksi viime Draftiin. Keep up the good work!

Reichel tuli esiin joissakin ennakkopodcasteissa ja niiden innoittamana tuli kaverista luettua ja muutama youtube-video katseltua. Niiden myötä nousi omalle "listalle" kyllä, mutta sen kummemmin muihin mahdollisiin valintoihin vertaamatta. Aiemmin painotin myös luisteluvoiman merkitystä ja Reichelilla tämän pitäisi olla kunnossa. Positiivisena asiana pidän sitäkin, että Reichelin kehityskäyrä on kokoajan osoittanut ylöspäin.

Kuten tuo McNeill esimerkkisikin osoittaa, niin onhan näitä pirun vaikea arvioida, varsinkin kun mennään sen Top 5-10 ulkopuolelle. Joillakin se potentiaali ei syystä tai toisesta realisoidu, ja joillakin sitä on vielä sitten piilossa. Pään pitäisi olla kunnossa ja kestää, ja eihän noista asioista varsinkaan maallikkona voi paljoa tietää. Paljon on toki infoa tarjolla nykyään, mutta ihan yhtälailla nuo analyytikotkin ampuu huteja.

Pidän myös noita draftin voittajat ja häviäjät -listoja aika roskana, kun perustuvat juuri toimittajan ennakkokäsityksiin ja omiin listoihin. Ajan kanssa näitä voi sitten todellisuudessa arvioida.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Drew Commesso. Ihan kiva, että maalivahti valittiin, mutta oli siellä pari mielenkiintosta prospectia edelleen jäljellä.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Maalivahti ja Drew Commesso sieltä sitten tuli.

 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Drew Commesso. Ihan kiva, että maalivahti valittiin, mutta oli siellä pari mielenkiintosta prospectia edelleen jäljellä.
Salaa toivoin Jan Mysakia, mutta nyt mentiin kyllä selkeästi tarve edellä. Chicagolla ei ole ollut mitään kovin mairittelevaa recordia maalivahtien varaamisessa, mutta muuan Corey Crawford varattiin myös toisella kierroksella. Siinä meni sitten seitsemän vuotta varauksesta, kun Crawford otti ykköstorjujan tontin Chicagossa. Eli Commessoa voidaan odottaa 2027 maalin suulle..
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blackhawks
No niin, se molarihan sieltä tuli ja eipä tähän valintaan paljon ole kommentoitavaa. Ehkä Joel Blomqvist olisi ollut jo ihan Kärppätaustan takia mieluisampi valinta. Oli toki myös vakuuttava noissa kauden ekoissa peleissä ja junnuissakin on kulkenut. Vakuuttavat on kyllä tämän Komissaarinkin statsit, eipä siinä mitään. Jokunen vuosi saadaan kyllä odotella, ennen kuin Hawksin paidassa nähdään.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kolmannella kierroksella valinnat kohdistuivat sitten tuttuun tyyliin NCAA:n suuntaaviin pelaajiin. Sentteri/laituri Landon Slaggert pelaa fyysistä kahden suunnan peliä, mutta viime kauden edetessä alkoi myös tekemään tulosta ihan mukavasti. Wyatt Keiser on taas hyvin Chicagon näköinen pakkivaraus. Pienehkö leftin puolen luutija on erinomainen luistelija. Slaggert on siirtymässä Notre Damen yliopistojoukkueeseen ja vastaavasti Keiser Minnesota-Duluthiin.


 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Neljännen kierroksen vuoro osui tsekkipakki Michael Krutiliin. Puolustava puolustaja, jolla on ollut vaikeuksia pysyä kasassa parina viime kautena.

 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Pakko näin ammattilaisena mainita, että vähän jäi valju kuva koko draftista Blackhawksin osalta. Jos täytyy siis veikata, niin löydettiin seuraava Elias Pettersson, Carter Hart sekä Duncan Keith. Muista en osaa mitään kertoakaan. Mulla on todella vahva luotto Kelleyn toimintamalliin, mutta tuo pieni ihastus Yhdysvaltojen kehitysohjelmaan aiheuttaa aavistuksen pelonsekaisia fiiliksiä, varsinkin kun Bowmanin suhde sinne on kaikkien jääkiekkoa seuraavien tiedossa.

Ketä me siis valittiin ja ketä olisin valinnut mahdollisesti tilalla?

#17 Lukas Reichel (Dawson Mercer)

Saksalainen Reichel oli mielenkiintoinen, mutta samalla omasta mielestäni ehkäpä turhan turvallinen valinta. Mitä enemmän kaverista kuitenkin lukee, sen innostuneempi olen. Hän tituleeraa itseään Elias Petterssonin kaltaiseksi pelaajaksi, saa suorittaa! Seurasin viime kaudella Saksan liigaa jo paljon, mutta nyt sain todella suuren syyn sille.

Dawson Mercer nyt oli se oma suosikkini eikä liene enää kenellekään täällä salaisuus. Oli valittavissa ja mielestäni olisi pelityylillisesti sopinut aika nätisti Dachin laidalle. No mutta Reichel on noin 7 kuukautta nuorempi, pelaa miehiä vastaan ja eiköhän kaveri ole scoutattu aika huolella.

#46 Drew Commesso (Ty Smilanic, Jeremie Poirier, Jean-Luc Foudy, Tristen Robins, monet muut)

Draftin toiseksi paras maalivahti ennakkospekulointien mukaan ja Blackhawks otti vedon vastaan. Carter Hartin tyyliseksi tituleerasi itsensä. Maalivahdit ovat aina oma tarinansa, mutta olisin ehkä itse lähtenyt eri reittiä. No, vaihtoehtoja oli muitakin, mutta myönnettäkööt, ettei niin tarkkaa analyysia ole myöhemmin valituista kavereista. Smilanic kiinnosti eniten raporttien puolesta.

#78 Landon Slaggert (Justin Sourdif, Dylan Peterson)

Ihan niin sanotusti puskista tuli tämä valinta eikä ole mitään taustatietoa kaverista. Ilmeisesti kahden suunnan pelaaminen on vahvalla tasolla ja näitä aina tarvitaan. Talenttia oli sentteriosastolle vielä tarjolla Sourdifin sekä Petersonin osalta, molemmat menivät myöhemmin mitä odotin. He olivat valittavissa myös Blackhawksin seuraavalla varausvuorolla.

#80 Wyatt Kaiser (Justin Sourdif, Dylan Peterson)

Joku vertasi Duncan Keithiin. Perinteinen Blackhawksin varaus, pienikokoinen loistavasti luisteleva puolustaja. Edelleen sentteriosastolle oli talenttia tarjolla.

#109 Micheal Krutil (Eamon Powell)

Isokokoinen tsekkipuolustaja. Vahvuutena puolustaminen sekä omien sanojensa mukaan pystyy tukemaan hyökkäyspeliäkin. Nopean scouttauksen perusteella pitkäaikainen projekti. Jälleen valinta Euroopasta ja nimenomaan Tsekeistä.

Eamon Powell meni myöhemmin mitä osa spekuloi, varmasti syystä. Yllätyin silti, kun Powell on varmasti scouttiosastolle tuttu kaveri. Kertooko se sitten jotain?

Ja sitten loppui omat pienetkin tiedot eli viimeiset varaukset olivat:

#140 D Isaak Phillips
#171 C Chad Yetman
#188 D Louis Crevier

Katsellaan. Reicheliin ja Comessoon kääntyvät katseet yllättäen. Hienoja nimiä valittiin muuten, jos ei muuta.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lucas Reichel ja Drew Commesso eivät tosiaan olleet nimiä, joita tuli ajateltua kahden ensimmäisen varauksen kohdalla. Omat tunteet ja ajatukset ovat lopulta kuitenkin ihan yhtä tyhjän kanssa kuten on tosiaan draftin voittajat ja häviäjät niputtaminen heti varaustilaisuuden jälkeen. Tulos nähdään muutaman vuoden viiveellä ja näillä on nyt mentävä. Organisaatiot tekevät kuitenkin huikean määrän työtä nuorten pelaajien scouttaamiseen ja heidät tarkkaillaan lähes puhki ihan jokaiselta kantilta eli varausten taustalla on paljon sellaista infoa, josta me tavan ihmiset emme tiedä tuon taivaallista. Se ei silti tarkoita etteikö organisaation ihmiset tee virheitä ja vääriä valintoja.

Mark Kelley muuten nimesi Commesson olleen sellainen varaus, jonka kohdalla oli huolissaan toisen organisaation ehtivän ensin. Viittasi näihin joukkueisiin, joilla oli useampia toisen kierroksen vuoroja. Yhtenä valintakriteerinä saattaa myös olla se, missä varattavat pelaajat pelaavat jatkossa. Commesson kohdalla nostettiin esiin sitä, että on menossa Boston Universityn ohjelmaan ja pitävät sitä hyvänä kasvualustana. Kelleyn mainitsi myös Commesson kohdalla peliälyn, jota kuulemma harvoin maalivahtien kohdalla nostetaan esiin, mutta Commesso osaa kuulemma lukea peliä loistavasti ja vaistoaa tilanteita etukäteen.

Landon Slaggertin ja Wyatt Kaiserin varauksista olen varovaisen tyytyväinen. Slaggert vaikuttaa tuollaiselta köyhän miehen Hollowayltä. Fyysinen, kahden suunnan pelaaja, joka alkoi löytämään myös hyökkäyspään tehoja kauden edetessä. Mielenkiintoista seurata hänen otteitaan Notre Damen yliopistojoukkueessa jatkossa.

Wyatt Kaiser on myös erittäin mielenkiintoinen nuori puolustaja. Oli muuten Bob McKenzien listalla sijalla 81 eli Bobilta tarkka osuma tuossa kohtaa. Kaiserista hyvä Michael Russon juttu The Athleticillä(€):


And the scouts really like his game because he can do a little bit of everything.

Lyhyt lainaus:

“He’s very cerebral,” Brackett said. “Outside of hockey, I think he thinks a lot and processes, and that’s how he plays the game, too. He’s got a really good brain, good feet, he plays with poise. I think that’s why he can go to Dubuque to play junior hockey, he’s able to step right in seamlessly, then come back to his high school team and lead by example. I think when he gets to Duluth, you’ll start to see because he can move the puck so efficiently that his offense will start to come.”
***

#140 D Isaak Phillips
#171 C Chad Yetman
#188 D Louis Crevier
Isaak Phillips iski Blackhawksin scouttien silmään heidän tarkkaillessaan Sudburyn peleissä lähtökohtaisesti Quintin Byfieldiä ja Jack Thompsonia, mutta Phillipsin kypsä pelaaminen vakuutti heidät joka kerta. Isokokoinen ja enemmän puolustussuuntaan orientoitunut pakki kuten tällä kertaa tuntui teema varattujen puolustajien kohdalla olevan. Kanadan ja Jamaikan kansalaisuudet taustalla ja kertoi äitinsä sukujuurten olevan Suomesta.

Chad Yetman oli pari vuotta yli-ikäinen tähän draftiin ja en oikein päässyt kärylle, miksi häneen nyt päädyttiin. Pienehkö laituri oli Erie Ottersin paras maalintekijä OHL:ssä viime kaudella 43 maalilla 61 pelissä.

Chicago teki vielä Montrealin kanssa kaupat ja hankki seitsemännen kierroksen vuoron vaihdossa ensi vuoden vuoroon samalta kierrokselta. Valinta osui viimeisellä kierroksella Louis Crevieriin, joka on yli kaksimetrinen puolustaja QMJHL:n Chicoutimin joukkueesta. Tälläisen youtube-pätkän löysin internetin syövereistä:
Siitä tulevaisuuden kolmospariin Alex Vlasicin pariksi, niin olisi sellaiset neljä metriä ihmislihaa takalinjoilla luutimassa.

***

Chicago teki QO:t odotetusti Kubalikin ja Stromen kanssa, mutta mm. Subban, Koekkoek ja Caggiula jäivät ilman.

 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Caggiula ja Koekkoek tosiaankin hinnoittelivat itsensä ulos n. parin miljoonan palkkapyynnöillään.

LeBrunin mukaan kiinnostus Saadia kohtaan on korkea. En oikein tiedä mitä hänestä kannattaisi tässä vaiheessa pyytää, kun drafti oli ja meni, mutta katsellaan mitä käy.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Bowman vahvisti juuri, että Crawford ei ole tulossa takaisin ensi kaudeksi. Kiitokset Top-femmalle kahdesta mestaruudesta ja muista hienoista hetkistä! Stanin puheiden mukaan nyt on ilmeisesti tarkoitus antaa sauma organisaation nuorille maalivahdeille eli Delialle ja Lankiselle. Subbanin kanssa toivotaan myös tehtävän sopimus, vaikka miehelle ei QO:ta annetukaan. Noin muutoinkin nuorennusleikkaus on mitä ilmeisemmin tosiasia ja muutkin veteraanit voivat olla liipasimella.

Mielenkiinnolla odotan kyllä, millaiseksi rosteri muotoutuu. Menestystoiveita lienee turha asettaa ensi kaudelle, mutta josko sitä saataisiin edes mielenkiintoinen rosteri, jossa nuorille on tarjolla tonttia.
 
Fucking right Chicago

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
LeBrunin mukaan kiinnostus Saadia kohtaan on korkea. En oikein tiedä mitä hänestä kannattaisi tässä vaiheessa pyytää, kun drafti oli ja meni, mutta katsellaan mitä käy.
Tai mitä hänestä saa? Kannusta taistelevalle joukkueelle Saad olisi loistava täsmähankinta vuoden pahvillaan. Mielelläni pitäisin hänet kyllä Chicagossakin, mutta taitaa olla vallitsevan tilanteen johdosta vaan päästettävä Saadistakin irti.

Bowman vahvisti juuri, että Crawford ei ole tulossa takaisin ensi kaudeksi. Kiitokset Top-femmalle kahdesta mestaruudesta ja muista hienoista hetkistä! Stanin puheiden mukaan nyt on ilmeisesti tarkoitus antaa sauma organisaation nuorille maalivahdeille eli Delialle ja Lankiselle.
Yhden aikakauden loppu siinä sitten taas. Yksi kaikkien aikojen paras Blackhawks-vahti. Hattu päästä, kiitos ja onnea jatkoon!

Mielenkiinnolla odotan kyllä, millaiseksi rosteri muotoutuu. Menestystoiveita lienee turha asettaa ensi kaudelle, mutta josko sitä saataisin edes mielenkiintoinen rosteri, jossa nuorille on tarjolla tonttia.
Taitaa olla entistä nuorempi rosteri käsissä ensi kaudella. Se voi olla, että lottopalloissa ovat ensi kesänä.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Bowman vahvisti juuri, että Crawford ei ole tulossa takaisin ensi kaudeksi. Kiitokset Top-femmalle kahdesta mestaruudesta ja muista hienoista hetkistä! Stanin puheiden mukaan nyt on ilmeisesti tarkoitus antaa sauma organisaation nuorille maalivahdeille eli Delialle ja Lankiselle. Subbanin kanssa toivotaan myös tehtävän sopimus, vaikka miehelle ei QO:ta annetukaan. Noin muutoinkin nuorennusleikkaus on mitä ilmeisemmin tosiasia ja muutkin veteraanit voivat olla liipasimella.

Mielenkiinnolla odotan kyllä, millaiseksi rosteri muotoutuu. Menestystoiveita lienee turha asettaa ensi kaudelle, mutta josko sitä saataisin edes mielenkiintoinen rosteri, jossa nuorille on tarjolla tonttia.
Aikamoinen pommi. Pitäisköhän Seabrook ostaa ulos nyt samalla, niin saadaan pöytä putsattua.
 
Gatorade me bitch!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy