Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Selittäkäähän mulle tuo äskeinen. Jeremy Colliton, PACK YOUR SHIT!!! Monenlaista paskaa olen Collitonin aikana nähnyt silloin kun peleissä alkaa olla edes pienen pientä panosta, mutta nyt meni yli hilseen. Tuolla pukupellellä ei pitäisi olla mitään asiaa penkin taakse tämän pyhäinhäväistyksen jälkeen. Ei hemmetti oikeasti miten saamattoman limanipun tuo oli onnistunut valmistamaan otteluun.

Ai niin, Olli Määttä on kyllä todella huono jääkiekkoilija. Luulisi, että NHL-tason pelaajalla olisi edes välttävät kiekonkäsittelytaidot, mutta tällä mopolenkkarilla ei ole.
 
Viimeksi muokattu:
Fucking right Chicago

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Joo-o, se niistä pleijareista. Jos ei pystytä voittamaan tuota Detroitia, niin ei ansaita mennä yhtään mihinkään. Boqvist ja Carlsson vaihtuivat kahteen puukäteen, mutta ei sen pitäisi vaikuttaa kokonaiskuvaan noin paljon. Tällaisen illan jälkeen kukaan ei saa puhtaita papereita. Pelaajien lisäksi meidän TET-harjoittelija penkin päässä suoritti mahtavasti. Mitä siellä erätauolla oikein tehdään, jos pelaajia ei saada henkisesti ja taktisesti parempaan iskuun? Luulisi, että Colliton nuorena valmentajana olisi taktisesti valveutunut ja innovatiivinen käskijä, mutta ei. Aina kun on vaikeaa, niin Quennevillen kikkakirjasta Toews ja Kane samaan aikaan jäälle ja sokeasti toivomaan, että jospa nämä kaksi taas tekevät ihmeitä. Bowmanin on pakko syödä ylpeytensä ja päästää irti Collitonista. Täysin väärän profiilin valmentaja tähän hetkeen.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jotenkin osasin odottaa jotain tälläistä. Ottelu, joka olisi ehdottomasti pitänyt hoitaa, mutta jälleen kävi näin. Selityksiä jos haluaa hakea, niin Blackhawksilla kolmas peli neljän päivän sisään ja Detroitilla oli kolme päivää taukoa edellisestä pelistä. Ei mennä sen taakse nyt kuitenkaan, Vaikka vituttaakin niin hyvä muistaa, että tässä sarjassa kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Yön kierroksella hyviä esimerkkejä tästä.

Seuraavat kaksi viikkoa ovat vedenjakajat Blackhawksin lopullisen sijoituksen suhteen. Erityisesti jälkimmäisellä viikolla, kun kohdataan kahdesti Wild sekä kerran Buffalo määrittää pitkälti joukkueen kohtalon. Toki ensi viikolla pitäisi onnistua nappaamaan pisteet ainakin Sharksilta sekä Senatorsilta, mutta ihmetellään nyt peli kerrallaan tätä touhua.

Prospektien puolella Alec Regulalle 1+1 ja on nyt kolmen maalin päässä 30 osumasta. Ian Mitchell osui myös kerran Denverille ja on kerännyt yhden kauden ennätyspisteensä NCAA:ssa.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nalimov tehnyt PTO:n IceHogsien kanssa. Musta hevonen kesän maalivahtisuunnitelmiin.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nalimov tehnyt PTO:n IceHogsien kanssa. Musta hevonen kesän maalivahtisuunnitelmiin.
No siinä vastaus kysymykseeni, että mikä on suunnitelma Nalimovin suhteen. Melko rikkonaisia kausia on vuoden 2014 kuudennen kierroksen varauksella takanaan. Viimeisen neljän kauden aikana edustanut seitsemää eri KHL-joukkuetta. Tosin Pietarin SKA:ssa ei pelannut peliäkään. Isokokoinen maalivahti kyseessä, mutta taso on täysi mysteeri. Kaikki kortit kannattaa silti katsoa.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Nyt pitää jo kohta kyseenalaistaa oma mielenterveys, miksi herää kattomaan tätä Collitonin ja Bowmanin sytyttämää roskistulipaloa. Onneton esitys kotona Detroitin nöyryytyksen jälkeen. Ylivoima totaalista kuraa jälleen kerran. Blues ottaa season sweepin. Mitä vielä pitää tapahtua, että pääsee Bowmanista eroon.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Semmosta. Boqvist aivotärähdys-protokollaan eli ainakin jonkun aikaa out, Caggiula rikkoi kätensä ja ties vaikka pääkin olisi ottanut taas osumasta suurempaa vahinkoa. Aseeton joukkue lännen parasta vastaan ja tuo lopun ilme kyllä kertoi kaiken. Defeated.

Kaksi ennakkoon helppoa matsia tulossa tälle viikolle eli Senators ja Sharks, jonka jälkeen muutama pudotuspelijoukkue tai paikasta kisaava vastaan. En mä tiedä mitä tässä toivoisi, mutta matemaattisesti edelleen kaikki mahdollista. Tuohon vain ei enää usko, joten kaippa tässä toivoo sitä parempaa sijoitusta taas lotteryyn. Pisteet Senatorsille ja Sharksille olisi aika kova juttu tulevista kahdesta ottelusta.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks
Hei vaan kaikille palstaveljille (ja -siskoille), vuosia tullut luettua jo tätä foorumia mutta nyt vihdosta viimein tuli itsellekkin hommattua kirjoitus oikeudet. Pitkäaikaisena Blackhawks-fanina pakko tulla tänne laittamaan ensimmäinen viesti. Olisihan se huomattavasti mukavempi ollut kirjoittaa ensimmäinen viesti esim viime vuosi kymmennen puolivälissä niin olisi hiukan positiivisempi sävy viestissä.

Aiheeseen: aika raskas kausi Chicagolla takana, slumppeja tulee ja pelit mitkä pitäisi voittaa niin lähes järjestäen hävitään. Joukkue tuntuu etsivän jotain mutta nyt sitä jotain ei vaan löydy mistään. Kaikki on vähän liian mukavuusalueella ja (tämä seuraava ihan omaa mutua) asenteella että kyllä tämä tästä. Hiukan toivoisi semmosta tekemisen meininkiä enemmän mitä näkee esim somessa jne. Kausihan on pieniä valonpilkahduksia lukuunottamatta taas pettymys - playoff juna lähes mennyt jo ja tiettyjen pelaajien kehityskäyrä taantunut. Organisaatio aikalai tauko tilassa - äijät ei vaihdu ja tuntuu että siellä ollaan ihan tyytyväisiä tai tuudittauduttu tilanteeseen. Miksi? Kyllähän tuolla nyt jotain isompaa remppaa vaatii myös johtoporras, GM-osasto ja valmennus. Mihin suuntaan Chicago Blackhawks on menossa? Ollaanko me tauolla määrittelemättömän ajan ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo? Mitä liikkeitä te odotatte että organisaatio tekee kesällä?
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Melko skitsofreeninen fiilis on ainakin seurata tätä joukkuetta. Niitä hyviä jaksoja tulee aina silloin tällöin ja sen verran, että teoreettiset mahdollisuudet nousta pudotuspeliviivan paremmalle puolelle ovat olemassa. Nuo teoreettiset toiveet ja hyvät fiilikset tappaa toistuvasti taas nuo heikommat jaksot, joita tälläkin kaudella on vain ollut liikaa. Askel eteen ja kaksi taaske tuntuu nyt olevan suunta. Kautta pitää katsoa kokonaisuutena, eikä vain parin viime pelin osalta ja Chicagon turmioksi näyttää käyvän erityisesti surkea alkukausi.

Oman mielipiteeni organisaation liikkeistä olen moneen otteeseen kertonut joten ei siitä sen enempää. Se mitä sitten oikeasti tulee tapahtumaan voi ollakin jotain ihan muuta. Tuntuu siltä, että Rocky Wirtz luottaa John McDonoughiin, McDonough luottaa Stan Bowmaniin ja Stan omaan valintaansa Jeremy Collitoniin. Kenties kesällä joku apuvalmentaja saa siis lähteä? En todellakaan osaa ennustaa, mitä tulee tapahtumaan ja mikä suunnitelma siellä toimistolla oikein mahtaa olla? Kenties hommat eivät ole menneet toimistonkaan suunnitelmien mukaan. Tärkeintä olisi katsoa tilannetta rehellisesti silmiin ja todeta, missä joukkue oikeasti menee.

Kenties parasta mitä voisi käydä, olisi varata mahdollisimman korkealla ja saada kesän draftista huippulupaava tulevaisuuden runkopelaaja riveihin. Kympin sakissa jos pääsevät varaamaan, niin tilanne on jo melko lupaava tuon toiveen suhteen. Samalla on hyvä muistaa myös realiteetit siitä, että sarja on äärettömän tasainen ja viime vuosikymmenen kaltaista dominointia tuskin tullaan näkemään hetkeen miltään joukkueelta. Eli jos vertailukohdaksi ottaa 2010-luvun otteet, niin ennustettavissa on kroonista pettymystä vuodesta toiseen.

Tervetuloa @Pablo joukkoon kummaan!

ps. Onko @Lico tai joku muu seurannut tiiviisti noita KHL-pelejä? Miltä tuon Artur Kayumovin pelaaminen on näyttänyt? Kayumov teki Lokomotivin kanssa jatkosopimuksen, mikä ulottuu kauteen 2021-22. Runkosarjassa hän iski 16 maalia ja nyt kahteen viime pudotuspeliin osunut molemmissa kertaalleen Jokereita vastaan. Powersin mukaan Kayumov oli jo tulossa ensi kaudeksi rapakon taakse, mutta nyt Chicago saa odottaa venäläislaituria vielä pari kautta.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Onko @Lico tai joku muu seurannut tiiviisti noita KHL-pelejä? Miltä tuon Artur Kayumovin pelaaminen on näyttänyt? Kayumov teki Lokomotivin kanssa jatkosopimuksen, mikä ulottuu kauteen 2021-22. Runkosarjassa hän iski 16 maalia ja nyt kahteen viime pudotuspeliin osunut molemmissa kertaalleen Jokereita vastaan. Powersin mukaan Kayumov oli jo tulossa ensi kaudeksi rapakon taakse, mutta nyt Chicago saa odottaa venäläislaituria vielä pari kautta.
Kaikki Lokomotivin playoff-pelit nähneenä kommentoin.. Ekat kaksi peliä Jokereita vastaan Kayumov oli samaa harmaata massaa muun joukkueen kanssa. Nyt kolmeen viimeiseen, ja varsinkin noissa Lokon voittopeleissä, Kayumov on kyllä osunut silmään positiivisesti. Kohtuu nopea ja taitava sälli, joka on vaarallinen aina saadessaan kiekon. Kaksinkamppailuissa jäänyt vähän kakkoseksi jokeriukkojen kanssa, mutta paikkaa sitä kyllä hyvin kiekollisella pelillä. Tulevaisuuden suunnitelmista en osaa sanoa, mutta ainakin näissä viidessä pelissä nähdyn perusteella, tulee tekemään ihan kelvollisen uran. Sellainen köyhän miehen Artemi Panarin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ihan pisteiden valossa Kayumov näyttää ottaneen tällä kaudella selkeän stepin. Kenties vastuutakin on ollut entistä enemmän tarjolla ja tuo on seurausta suoraan siitä. Toivotaan, että Kayumov kehittyy tuosta vielä lisää ja sitten 24-vuotiaana suoraan Blackhawksin kokoonpanoa vahvistamaan.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ihan pisteiden valossa Kayumov näyttää ottaneen tällä kaudella selkeän stepin. Kenties vastuutakin on ollut entistä enemmän tarjolla ja tuo on seurausta suoraan siitä. Toivotaan, että Kayumov kehittyy tuosta vielä lisää ja sitten 24-vuotiaana suoraan Blackhawksin kokoonpanoa vahvistamaan.
En ole ihmeellisesti Kayumovin matseja tarkkaillut tältä kaudelta, mutta videoiden ja parin Jokeri-ottelun perusteella eteenpäin on menty. Vauhtia ja taitoa riittää sekä edelleen ne jalat ovat todella hyvässä kondiksessa, sillä tasapaino on mielestäni huippuluokkaa. Näen kyllä NHL-potentiaalia edelleen ja jos vuosi sitten se oli minulle realistista, niin nyt se tuntuu jopa todennäköiseltä.

Samassa draftissa varattu Altybarmakyan on vähän erilainen pelaaja, nopeampi, taitavampi paremmalla laukauksella, mutta vaati vähän jalkoihin vielä jerkkua.

Ihan mielenkiintoisia nuoria pelaajia on Blackhawksilla organisaatiossa.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Tuolta toisesta ketjusta löysin valmiina ao. statsit:

Tilanne:
2.varaus Kakko 10+13=23 (65 peliä)
3.varaus Dach 8+14=22 (63)
1.varaus Hughes 7+14=21 (61)

Kakko & Hughes saavat aika paljon kuraa niskaa, kun homma ei oikein ota tuulta purjeisiin. Itse en ole juurikaan törmännyt samanlaiseen käsittelyyn Dach`n puolesta. Onko odotukset niin paljon maltillisemmat vai vaatimustaso alenpana ?
Hughes pelannut vajaat 16min ja Dach ja Kakko n. 14min / peli.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blackhawks
Tuolta toisesta ketjusta löysin valmiina ao. statsit:

Tilanne:
2.varaus Kakko 10+13=23 (65 peliä)
3.varaus Dach 8+14=22 (63)
1.varaus Hughes 7+14=21 (61)

Kakko & Hughes saavat aika paljon kuraa niskaa, kun homma ei oikein ota tuulta purjeisiin. Itse en ole juurikaan törmännyt samanlaiseen käsittelyyn Dach`n puolesta. Onko odotukset niin paljon maltillisemmat vai vaatimustaso alenpana ?
Hughes pelannut vajaat 16min ja Dach ja Kakko n. 14min / peli.
No onhan ne odotukset Dachia kohtaan ainakin tälle kaudelle olleet selvästi matalammat. Kakon ja Hughesin kohdalla odotusarvo oli, että ovat heti valmiina tekemään tulosta NHL:ssä. Eli vaikka draft oli kovatasoinen, niin kyllä tuo superkaksikko oli silti muita selkeästi edellä. Kuten on nähty, niin odotukset eivät olleet ihan realistisia, mutta tämä sen kritiikin aiheuttaa.

Dachin kohdalla suurimmalle osalle tuli yllätyksenä, että jäi jo täksi kaudeksi jo NHL:ään. Tämäkin taisi tapahtua ainakin osittain Hawksin tilanteen takia, vaikka sittemmin Dach on jo osoittanut pystyvänsä pelaamaan tälläkin tasolla. Hänelle kaikki onnistumiset ovat olleet enemmänkin plussaa, kuin että mitään ihmeitä olisi odotettu. Taso on toki heitellyt paljon, mutta kun odotukset ovat olleet maltilliset, muistetaan helpommin onnistumiset. Dach on myös kyennyt pelaamaan paljon sentterinä, Hughesilla tuo ei ole ymmärtääkseni luonnistunut ja Kakkokin nähdään laiturina.

Mutta kiva pick meille osui ja Dachin valinta tuntuu nyt todella hyvältä. Tällä kaudella nähdyn perusteella voisi sanoa, että Dachin potentiaali on ihan samalla tasolla Kakon ja Hughesin kanssa, ellei jopa pienillä värilaseilla vähän kovempikin. Mutta eihän näistäkään tiedä, mihin suuntaan lähtee etenemään. Aineksia kuitenkin on mihin vaan. Tuo fyysisten ominaisuuksien ja pelitaitojen yhdistelmä jos saadaan hiottua optimaalisesti, niin kyllä tästä franchise-sentteri saadaan.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tuolta toisesta ketjusta löysin valmiina ao. statsit:

Tilanne:
2.varaus Kakko 10+13=23 (65 peliä)
3.varaus Dach 8+14=22 (63)
1.varaus Hughes 7+14=21 (61)

Kakko & Hughes saavat aika paljon kuraa niskaa, kun homma ei oikein ota tuulta purjeisiin. Itse en ole juurikaan törmännyt samanlaiseen käsittelyyn Dach`n puolesta. Onko odotukset niin paljon maltillisemmat vai vaatimustaso alenpana ?
Hughes pelannut vajaat 16min ja Dach ja Kakko n. 14min / peli.
En ole Hughesin tai Kakon pelaamista nähnyt niin paljoa, että pystyisin sen paremmin sanomaan heistä mitään. Dachin kohdalla ei pidä tuijottaa vain pistetiliä. Dach on pelannut todella kypsää kahdensuunnan peliä ja useina iltoina, vaikka pistesarakkeeseen ei ole tullut merkintöjä, on ollut joukkueen parhaimmistoa. Toki heikompiakin jaksoja löytyy, mutta kokonaisuutena on ollut positiivinen yllätys. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Bowman ja Kelley osuivat napakymppiin vuorollaan sillä Dachissa on kaikki ainekset olla franchise-tason sentteri Blackhawksille.

***

Nicolas Beaudin nostettu farmista ja hän saa ensi yönä kasteensa shown puolella. Myös aiemmin nostettu Brandon Hagel pelaa Sharksia vastaan.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Päättyikö Blackhawksin kausi voittoon? Kukapa olisi uskonut! MIelenkiintoista nähdä miten käy draftien jne. kanssa nyt sitten.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Laitetaas Saint Patrick's Dayn kunniaksi Chicago river kuva kolmen vuoden takaa. Chicago river oli värjätty ameriikkalaisittain myös päivän väreihin.
 

Liitteet

LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Bowman jatkaa GM:nä per Scott Powersin uusi artikkeli Athleticilla. LeBrun tätä komppasi myös.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Bowman jatkaa GM:nä per Scott Powersin uusi artikkeli Athleticilla. LeBrun tätä komppasi myös.
Ikäviä uutisia, ois tässä voitu uudistua oikeastikin ilman Bowmania. Se tarkoittaa samalla myös Collitonin jatkamista peräsimessä.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ikäviä uutisia, ois tässä voitu uudistua oikeastikin ilman Bowmania. Se tarkoittaa samalla myös Collitonin jatkamista peräsimessä.
Tästä tulikin jo käytännössä varmuus eli myös JC jatkaa ensi kaudella päävalmentajana.

Olen edelleen sitä mieltä, että Colliton on oikea koutsi nuorille pelaajille, joskin hän joutuu veteraanien kanssa pakkorakoon, jolloin nuoret eivät välttämättä saa peliaikaa kuten heidän kuuluisi saada. Näkisin silti, että toisella valmentajalla tuosta rosterista olisi otettavissa enemmän irti.

Nykyinen kausi kun on täysin seisahtunut eikä jatkosta ole varmuutta, niin haluaisin nostaa Nicolas Beaudinin debyytin vielä esille, kun se unohtui täysin. Todella varmaa puolustuspelaamista, nousi hyökkäysten tueksi jatkuvasti ja laukauskin kohdallaan. Sekunteja päälle 17 minuuttia avausotteluun on kelpo lukema.

Lucas Carlsson, Nicolas Beaudin sekä Ian Mitchell ovat toivottavasti osana sitä seuraavaa aaltoa puolustuskalustossa, jota täyttää toivottavasti ensi kaudella myös Duncan Keith, Connor Murphy sekä Adam Boqvist. En kuitenkaan usko, että ihan noin nuorella kuusikolla Blackhawks lähtisi kauteen. Olli Määttä sekä Calvin de Haan (Brent Seabrook) ovat siellä tavallaan mukana tuomassa veteraanistatusta, mutta erityisesti de Haan sekä Seabrook ovat isoja kysymysmerkkejä. Omissa villeimmissä ajatuksissa joko de Haan tai Määttä vaihtaa maisemaa/eläköityy LTIR:ssä jolloin toinen on osana vakiokalustoa, Seabrook eläköityy LTIR:ssä ja Beaudin sekä Carlsson kisaavat viimeisestä pelipaikasta. Mitchell on osa ensi kauden joukkuetta.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Tästä tulikin jo käytännössä varmuus eli myös JC jatkaa ensi kaudella päävalmentajana.

Olen edelleen sitä mieltä, että Colliton on oikea koutsi nuorille pelaajille, joskin hän joutuu veteraanien kanssa pakkorakoon, jolloin nuoret eivät välttämättä saa peliaikaa kuten heidän kuuluisi saada.
Olen kyllä varauksella samaa mieltä. Oma skenaario vain on, että JC:llä ei hauis riitä päättämään kentäntason asioista loppuun asti. Valmentaminen NHL:ssähän on täysin eri, kuin esim. Suomessa ja valmentajan rooli on täysin eri. Näen, että JC on enemmän tätä eurooppalaista koulukuntaa ja pelin osaaminen on kiitettävää luokkaa. Mistään en ole löytänyt varmuutta sille, että hänen auktoriteettinsä (osaamisesta huolimatta) olisi riittävä siihen ihan viimeiseen sanaan. Omasta mielestä tämä tuli just esim. YV:ssä esiin. Sinne hitsataan ne kokeneet pelaajat aina 90sek ajaksi, toki he tekevät myös pinnoja, mutta silloin (usein), kun homma ei kulkenut, niin pidempi munainen koutsi olisi aloittanut YV:t myös muilla jätkillä.

Hieman sumussa olen kulkenut tuon "reservin suhteen", mutta palsta-aktivoitumisen + loistavien tietäjien ansiosta olen hieman tutkinut myös omalta osaltani tuota pakistoa ja mitä sieltä on tulossa. Apatia sen huhteen on omalla kohdallani vaihtunut varovaiseen optimismiin, kiitos siitä.

Be safe !
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Valitettavasti Collitonin kokemattomuus oli merkittävä syy miksi joukkue hukkasi mahdollisuutensa jo alkukaudesta pitkään terveellä rosterilla pelaten. Collitonilla ei ole riittävästi munaa tuohon touhuun.

Noista nuorista pakeista täytynee todeta että monesti lopputulos NHL:ssä ei ole niin ruusuinen kuin mitä se juniorisarjoissa tai farmissa pelaten näyttää vaan joukossa on varmasti myös "Cam Barkereita". Mutta puolustuksen tilanne tulevalle kaudelle on vähintään mielenkiintoinen. Eiköhän sieltä Seabrookille leikkausten jäljiltä pukanne joku ihottuma ettei hänen suorituksiaan enää nähdä.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tämän koronapaskan keskellä olisin ihan vaan kiitollinen, että saisi nähdä vaikka sitä surkeaa ylivoimaa tai kauden alun koomailua. Melko odotettu uutinen tämä kyllä oli. Jos jotain positiivista tästä haluaa hakea, niin JC on ainakin taas vähän kokeneempi valkku.

On totta, että noiden nuorten pelaajien kohdalla odotusten suhteen kannattaa olla maltillinen. Kuitenkin aihetta optimismiin on, sillä esim. Boqvist osoitti olevansa odotettua kehityslinjaansa edellä ja Carlsson sekä Beaudin eivät näyttäneet olevan mitenkään hukassa noilla pienillä otannoillaan NHL:n puolella. Ian Mitchell todennäköisesti olisi jo pelannut tällä kaudella shown puolella ellei olisi jatkanut Denverin yliopistojoukkueessa. Jännä nähdä vaikuttaako tämä tilanne hänen haluunsa palata vielä kaudeksi taistelemaan Denverin puolesta yliopistomestaruudesta?

Kaikille nuorille puolustajille ei paikkaa auringosta löydy ja kaikki eivät tavoita sitä arvioidun potentiaalinsa kattoa. Blackhawksilla on kuitenkin hyvä tilanne siinä mielessä, että nuoria puolustajia on organisaatiossa laajalla rintamalla. Toiset ovat lähempänä paikkaa kuin toiset, mutta arpoja on hyvä olla useampia, jolloin ei olla aivan yhden tai kahden kortin varassa. Pelaajat kehittyvät eri tahtiin ja vielä on vaikea ennustaa ketkä lopulta ovat niitä alakerran taakan kantajia tulevaisuudessa. Jo mainittujen nimien lisäksi mm. Dennis Gilbert, Alec Regula ja Alex Vlasic ovat taustalla tulossa hieman eri tahtiin ja kenties ei vielä pidä yliviivata Chad Krysiäkään vaikeasta ensimmäisestä pro-kaudesta huolimatta.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy