Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 30.04.2016 klo 11.05.

 1. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Todella mielenkiintoinen matsi noin kronologisesti, tylsää ja intohimotonta läpsyttelyä kolmanteen erään asti kotijoukkueelta, kunnes pelikellosta häviää 35 sekuntia ja pum, kaksi pistettä jää Chicagoon. Jalka on selkeästi pois kaasulta, mutta silti pisteitä sataa laariin. Kai se on edelleen hyvän joukkueen merkki.

  Hayden on ollut hyvä.

  Tiistaina Canucks.
   
 3. Ketuttaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa ja Chicago Blackhawks
  Näin sitä sitten varmistettiin pudotuspelipaikka ja juna se vaan jatkaa puksuttamista. Viime kauden ja tämän kauden välissä siirtyminen opiskelijaelämästä työelämään kyllä syönyt paljon mahiksia seurata änäriä, mutta koosteet kaikista Hawksin peleistä katsotaan edelleen (kuten myös suomalaisittain kiinnostavista joukkueista) ja hyvältähän tuo pääosin näyttää. Pitää koittaa viimeistään pleijareissa sitten kärkkyä muutamia pelejä ihan kokonaan, ettei mene siltä osin täysin ohikaudeksi.

  On muuten lupaavan olosia kavereita näistä nuoremmista ainakin Schmaltz, Hayden ja Hartman. Mukava nähdä että tuollaisia löytyy kaudesta toiseen, ettei jää noiden ison tilipussin kavereiden vastuulle täysin tuloksen tekeminen. Eipä sillä etteikö esimerkiksi Breadman-Showtime kaksikko ole taas yltynyt sellaiseen liekkiin että huh. Muita onnistujia hyökkäyspäässä ainakin Toews ja Panik. Sinänsä hauska kun taisin alkukaudesta itsekin kritisoida Toewsin tekemistä. Taas kun ruvetaan ratkomaan pelejä niin Kapteeni Vakava näyttää mistä on tehty.

  Kiitoksia taas varsinkin Licolle, kun helpotat tapahtumien seuraamista sellaiselle jolla aikaa ei niin paljoa ole. Pysyy hyvin kärryillä joukkueen tapahtumista ihan tätä ketjua lukemalla.

  Let's go Hawks!
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Onneksi muutama muukin kirjoittelee vähintään säännöllisesti, niin ei ketjun ylläpito aivan meikäläisen harteille jää, mutta mielelläni minä. Hyvä, jos siitä on jotain hyötyä. Tulee itsellenikin mielenkiintoinen ensi kausi, kun siirryn työelämään täysillä, nyt on kirjoiteltu opinnäytetyötä aina matsin jälkeen; kovin montaa ottelua ei ole livenä tullut katsottua koko kaudelta, joten siinä mielessä täälläkin otettu hieman takapakkia seuraamiselle. Valitettavasti pari "ohipeliä" on sen johdosta tullut, kun on välillä vaikea olla spoilaantumatta.

  Jos teikäläistä tai jotakin muuta vähemmän seuraamaan kykeneväistä kiinnostaa tietyistä pelaajista tai oikeastaan mistä tahansa aspektista tietää jotain, niin parhaani mukaan voin yrittää kertoa yksityiskohtaisempaa informaatiota. Sen perusteella toki miten itse näen asiat.

  @lunde @secord @B4rre @TweetyLeaf & @Artturenos muiden ohella voisivat myös kevättä kohden hieman heräillä, kaksi ensimmäistä senioria varsinkin.
   
 5. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Minulla ainakin tarkoitus tässä aktivointia kevättä kohden, ja toivottavasti tämä onnistuu. Nyt jäänyt seuraaminen lähinnä livetuloksien tarkkailuun, ja viikonloppujen prime time ottelujen seuraamiseen.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Vancouver haki pisteet jatkoilta, lukemin 5-4. Sedinit ylivoimalla, kuinkas muutenkaan.

  Hartmanille kaksi, Panikille yksi ja Hossalle myös yksi. Hyvä nousu kolmannessa erässä tasoihin kahden maalin takaa, mutta ei aivan riittänyt. Piste kuitenkin, voipi olla tärkeä piste, kun Wild katkaisi tappioputkensa juuri.

  Huomenna Dallas.
   
 7. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Huh, onhan ollut Blackhawks hurjassa vedossa viime aikoina. Hiukan ihmeellinen ottelu Vancouveria vastaan, tuntui että vastustaja onnistui kaikista paikoistaan ja Blackhawks myllytti hirveällä tahdilla 1-4 tilanteesta vielä tasoihin.
  Panik laukoi kauden maalin 20 ja Hartman tulee kovaa takaa lukemalla 18 kaappia.

  Muutaman pelin otannalla John Hayden on enemmänkin sitä mitä joukkueemme kaipasi kuin Jurco. Hayden tuo kokoa, joukkueen fyysisin taklaaja koko viikonlopulla sekä käsiäkin häneltä näkyy tarvittaessa löytyvän. On jännä nähdä tippuuko John kokoonpanosta kun Anisimov palaa joskus laatikkoon. Kero ja Schmaltz painivat pelistä toiseen heikkojen aloitustensa kanssa, muutenhan ukot täyttävät hyvin roolinsa. Nyt vaan varmistellaan lännen kärkipaikkaa viimeiset kierrokset.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hartman kakkosen keskelle, Schmaltz kolmosen laitaan.

  Tosta kun #38 pelaa itsensä sentteriksi vielä, niin siinä on kyllä Blackhawksin rookie of the year, jos sitä ei jo ole.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tanner Kerolle kahden vuoden jatkodiili! Erinomaista.

  Nelossentteri ensi kaudelle signattu, joka pystyy paikkaamaan ylemmissäkin ketjuissa. Eiköhän tämä nyt viimeistään tarkoita sitä, että Krüger on yhtä kuin gone.
   
 10. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  3-2 Dallasia vastaan rankkareilla. Aika mitäänsanomaton matsi, tuntui että Hawksit oli aika väsyneellä jalalla liikkeellä ja vähän uniselta vaikutti joka puolin. Eipä Dallasiltakaan kummempia otteita nähty, vaikka vedoissa ja paikoissa voittivat. Maalit Kane ja Hossa, rankkareissa onnistui Kane ja Panarin.
   
 11. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Olipas hieno nähdä kerran vielä Eddie the Eagle inkkaripaita päällä... Eddie oli Hawksin veska sillon, kun alotin Chicagon seuraamisen...
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Todellakin väsynyt matsi, varsinkin hyökkäyspelin puolesta. Viisikkopuolustaminen toimii kuitenkin riittävällä tasolla, jotta pisteitä tasaisesti edelleen laariin ropisee ja kun yksilötaito on mitä on, niin jos ei jatkoilla niin viimeistään voittomaaliskabassa Mr. Showtime tulee ja ratkaisee homman. Tai Breadman, mutta kuitenkin.

  Hartman oli mielenkiintoista nähdä sentterinä eikä kyllä pelannut siinä huonosti. Hänellä on erilaiset avut kuin vaikkapa Schmaltzilla ja jotenkin tuntui, että tuossa voisi olla kolmikko, joka pelin vielä rullaamaan saa. Panarin nyt valitettavasti kärsii joko toisen vuoden kirouksesta tai sitten ei yksinkertaisesti vain kykene pelaamaan jääkiekkoa ilman syöttämistä Kanelle tai seisomista vasemmalla pointilla odottamassa one-timeria. Toivottavasti keksivät pudotuspeleihin jotain uutta, jos kaksikko yhdessä pidetään, sillä kovin heikkoa se pelaaminen tuntuu olevan liian usein. Yksi hyvä keino olisi tietysti se, että Panarin vain laukoisi useammin.

  Kahdeksan pistettä eroa Wildiin. En pidä Centralin tai konferenssin voittamista kovin tärkeänä, mutta ei se kotietu loppuun asti haittaisi kyllä. Kaasu on kuitenkin selkeästi pois päältä ja keskittyminen keväässä. Toivottavasti loukkaantumisilta säästytään, rotaatiota käytetään ja kotietu vähintään ensimmäiselle kierrokselle silti jää.

  Lauantaina Floridassa, joko siellä kissojen kotiluolassa se kamera on ylempänä? Saa nähdä jaksaako edes katsoa, jos ei ole.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tanner Keron cap hit on muuten $750k molemmilta vuosilta, joten kyllä maittaa. $80k ja muutamat dollarit korotuksena vuosittaisiin tuloihin. Toivottavasti kykenee kehittymään kesällä vielä enemmän, jotta korvaa Krügerin täysin. Ei hänen tarvitse olla edes yhtä hyvä kuin Krüger, vaan riittävä nelossentteri.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jatketaan vielä kolmannen viestin verran, ettei katoa tuonne sekaan, mutta ilmeisesti Hartmanin otteet sentterinä eivät tyydyttäneet Quennevillea, joten kokeilu ilmeisesti on käytännössä päättynyt, ainakin postgame-haastattelun perusteella.
   
 15. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Semmonen matsi, vaikka onkin kesken. Hassuja jäähyjä, mutta oikeastaan jalka ei kaasulle edes eksynyt. 6-0 kirjoitushetkellä. Vähän höyryjä päästelty kanssa, mutta niin. Eipä ole katsottavaa juurikaan.
   
 17. Ben Marco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks
  Kanen scrappi Jussin kanssa kertoo kaiken meidän motivaatiosta tällä hetkellä. Wild perseilee, niin ei tunnu tatsia löytyvän näihin loppupeleihin. Pattyn Art Ross kisaa olisi toki kiva seurata. Barkov on kyllä huigee!
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Veri suussa pelannut idän ykkösjoukkue piti pudotuspelitoiveensa elossa isolla voitolla Blackhawksista. Todella viihdyttävä matsi, Lightning pelasi todella hyvää lätkää, vaikka materiaali onkin kauppojen ja sairaslomien myötä mitä on.

  Piste kuitenkin, joten hyvä lopputulos sinänsä, jos peilaa vaikka lauantaille. Maalit Panarinille, Kanelle, Jurcolle kauden avausmaali sekä Panikille.

  Keskiviikkona sitten se idän kakkosjoukkue.
   
 19. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Tänä yönä hallitsevat mestarit vastassa eli CHI @ PEN. Saas nähä miten Hawks lähtee peliin. Periaatteessa kova mittari, kun lännen paras vastaan idän melkein paras, mutta kun katsoo tuota pingviinien injury-listaa niin on karua kateltavaa; Hagelin, Letang, (Malkin?) Määttä, Cullen jne, niin tiedä sitten. Hawksit on mielestäni pelannut viimeiset ottelut todella pienellä liekillä. En Tampa-matsia nähnyt, mutta muuten on näyttänyt aika cruisailulta. Luistin ei liiku niin nopsaan eikä muutenkaan niin täysillä vedetä, mutta pistetään sen piikkiin ettei tässä vaihteessa tarvikaan niin kovaa vetää. President's Trophy tuskin nyt paljoa joukkuetta kiinnosta.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Mikäs hallitseva mestari se Chicago on? Ei ainakaan Stanley Cup (vastustaja Pens) eikä lännen (viime vuoden finalisti Sharks).
   
 21. Cibbura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Niin, hallitsevat mestarit, eli Pens vastassa.
   
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  No niinhän siinä lukeekin. Luetun ymmärtämistä vissiin harjoittelemaan, ennen kuin yrittää viisastella enempää.
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hyvä voitto parin tappion jälkeen ja loppujen lopuksi aika aseettomaksi Penguins sitten tehtiin. Varsin pätevä vierasesitys ja täytyy kyllä sanoa, että tuli vastaan pudotuspeleissä kuka tähtipelaaja tahansa, jossain vaiheessa Keith tai Hjalmarsson sen nimen ottaa itselleen ylös. Käsittämättömän hyvää duunia molemmilta. Campbell sekä van Riemsdyk toimii, Oduya ja Seabrook vähän niin ja näin.

  Maalit Panarinille, Panikille, Krügerille, Hossalle ja Kerolle. Kero on pelannut kakkosen keskellä pari matsia oikeastaan aika hyvin, joten saapi nähdä mitä käy, kun Anisimov saikulta aikanaan palaa. Halusin Keroa nähdä jo aikaisemmin tuossa keskellä, koska osaa aloittaa ja on nopeampi kuin Anisimov ja pystyy silti pelaamaan maalin edessä hyvällä tasolla, vaikka on hieman pienempi.

  Crawford oli hyvä.
   
 24. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  On kyllä Alex DeBrincat pelaamassa huikeata kautta. Runkosarjassa hän teki 63 matsiin 65+62 eli yli maalin per peli ja yli kaksi pinnaa per peli. Sarjan pistepörssin hän voitti 18 pisteen erolla ja maalipörssin 17 maalin erolla.

  Jos tuo runkosarjan tahti oli aika kovaa niin playoffeissa DeBrincat on vähän vielä koventanut tahtia. Ensimmäinen kierros meni vähän yli kolme pinnaa per peli tahtiin (4 ottelua, 2+11). Toki koko ketju on ollut hyvässä iskussa, mutta kyllähän alle 20-vuotias DeBrincat vetää melkoista showta OHL:ssä tällä hetkellä.

  Jos OHL:stä hakee vertailua DeBrincatille niin vastaavaan pistekeskiarvoon (1.74 PPG) koko OHL-urallaan kykeni esimerkiksi Marc Savard, joka oli toinen "alamittainen", mutta äärimmäisen taitava sekä pippurinen pelaaja.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  On pistänyt poika kyllä ennätyksiä uusiksi muutamaankin otteeseen kauden mittaan, täytyy ne kaivella kauden päätyttyä vielä kaikki esille. Upeaa kautta pelaa.

  Pudotuspeleissä tahti on tosiaan ollut kova, mutta kahdessa ottelussa kärsi koutsin toimesta muutaman vaihdon kestäneitä penkityksiäkin. Ei ole Alex ihan pelannut ehkä semmoista tyypillistä pudotuspelikiekkoa alà joukkueelle ensin, mutta onhan tuo junnulätkä myös semmoista hurlumhei-meininkiä parhaimmillaan ja pahimillaan, jolloin virheitä sattuu, kun peli ei niin organisoitua ole.

  Edelleen jaksan uskoa, että DeBrincat voi olla ensi kaudella se musta hevonen, joka siirtää tehonsa ainakin osittain NHL:n puolelle. Laukaus ja varsinkin release on parempaa NHL-luokkaa, kaverilla on grittiä kokoisekseen oikein kivasti ja omaa hyvän peliälynkin. Luistelee myös hyvin, mutta ne ensimmäiset potkut ovat vielä heikohkoja.

  Laukoo paljon, koko ajan ja siksi haluaisin nähdä hänet Patrick Kanen kanssa kentällä samaan aikaan.