Mainos

Chicago Blackhawks 2015–2016

  • 460 303
  • 1 994

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Tiedättekös tarkemmin noista Panarinin bonuksista? Olen siinä käsityksessä että Calder Trophystä (mikä tahansa Trophy) ainakin Dylan Larkinin kohdalla napsahtaisi 2M bonari. Mahdollisuus sitten lisäksi 1M henkkoht bonuksiin ja perusosa lapusta 925k. Panarinilla voi toki olla eri ehdot lappusessaan.

Olen nuo aikaisemmin tässä ketjussa kirjoittanut auki. Panarinilla on tosiaan hiukan joukkueystävällisemmät ehdot sopimuksessaan, mutta tosiaan tuosta top 10 -sijoituksesta pistepörssissä napsahtaisi tuon käytännössä varmasti jo ansaitun reilun 1m$ lisäksi reilu 1,7m$ lisää.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Kyllähän tää on vaan hienoo menoo! 11 putkeen, eikä näyttänyt edes vaikealta. Joo - Crow otti muutaman tähtipelastuksen, mutta muuten peli oli kokoajan ihan hallussa. Kyllä tuo joukkueiden tasoero vaan näkyi aika selkeästi, varsinkin kun Montrealilla ei ollut Pricea pitämässä joukkuetta pinnalla. Nyt näyttää siltä, että peli kulkee sekä kotona kuin vieraissa, kaikilla neljällä kentällä. Yllättävää kyllä, viimeaikoina kolmoskenttä on jäänyt vähimmälle huomiolle. Viimeaikoina varsinkin ykkönen ja nelonen ovat nostaneet osakkeitaan, kun lopulta on saatu niitä onnistumisia niin Panikille, Garbuttille kuin Mashinterillekkin. Rasmussen puolestaan antoi esimakua osaamisestaan jo aikaisemmin kaudella. Ykkönen on taas lähtenyt hurjaan vireeseen koko kolmikon voimin. Pitkään täälläkin pohdittiin olisiko aika erottaa Hossa ja Toews ja mikä on oikea paikka Shawille. Nyt näyttää siltä, että Viiksen harvinaisen pitkä pinna Hossa-Toews kaksikon kanssa alkaa tuottaa hedelmää. Shawkin päässyt peliin mukaan ja tuo paikka ykkösessä ainakin lähiaikoina melkoisen sementoitu. Ainakin jos verrataan siihen alkukauden lottopaikkaan.

Kakkoskentästä on vaikea sanoa mitään, mitä ei ole jo aiemmin toisteltu. Saattaa seilata puoli ottelua melkoisessa pimennossa, ja sitten tulee täysin yllättäen highlight reel maali. Jos Kanen pulleaa palkkapussia ei lasketa, niin kyllä ollaan vaan halvalla saatu (toistaiseksi) tuon tasoinen kentällinen. Lähinnä siis Panarin ja Anisimov. Mahtavia kaappauksia molemmat Bowmanilta.

Vaikka sanoinkin aiemmin tuosta kolmoskentän pysymisestä pimennossa viimeaikoina, ei tuo Teukka - Danault - Desjardins koostumus ole missään nimessä ollut huono. Desjardinsilta tuli tuossa muutama peli taaksepäin melkoinen rypäs maaleja ja muuten ketju on pelannut hyvinkin tasapainoista peliä. Olen oikein koittamalla koittanut etsiä virheitä erityisesti Teräväisen pelistä, mutta on niitä vain helkkarin vaikea löytää. Ei ehkä tee mitään highlight ratkaisuja, eikä ole päässyt ihan huippupaikoille, mutta pelaa vaan kokoajan niin helkkarin fiksusti että oksat pois. Alkukaudella tuli varsinkin omissa muutamia hazardeja, mutta nyt kaveri on itse varmuus kentällä. Ei menettele keskialueelle tai anna harhasyöttöjä. Pelaa aina fiksusti eteenpäin nopealla ratkaisulla tai dumppaa kiekon päätyyn jos muita vaihtoehtoja ei ole. Samaa voidaan sanoa myös muiden pelistä. Desjardinskin parantanut merkittävästi kun nostettu kolmoseen ja saanut Krugerin sijasta vähän kiekollisesti taitavammat pelikaverit. Tuota kolmoskenttää voidaan käyttää missäpäin kenttää tahansa ja tuntuu hoitavan aina oman tonttinsa mallikkaasti. Vielä kun vähän saadaan tuuria mukaan ja maalintekotilanteissa viimeinen ripaus tarkkuutta, niin tuo kenttä tulee tekemään jälkeä myös hyökkäyspäässä. Sen jälkeen voidaan sanoa että Blackhawks toimii neljällä sylinterillä. Tai no, kun muut kentät pystyy tekemään maaleja, niin pelin pitäminen nollassa oman vaihdon aikana riittää...

Puolustajista ei ole tullut puhuttua hirveästi, joten tehdäänpä myös pieni katsaus niihin. Ihan suurin timantti puolustuksessa on Gustafsson. Timantti siitä syystä, että kuinka nuoresta ja kokemattomasta kaverista on kyse, mutta pelaa samanlaisella itseluottamuksella kuin joukkuekaveri Duncan "Norris" Keith. Vetopassi tuohon Panikin ekaan maaliin oli jotain maagista. Tästä kaverista pitää pitää kiinni!

Kärkipuolustajat ovat pitäneet tasonsa hienosti, eikä sen kummempaa sanottavaa ole. Seabrook on ehkä lievästi taantunut alkukauden huimasta vedostaan, mutta pelaa edelleen erinomaisesti puolustussuuntaan. Myös Keith on ollut tavallista näkymättömämpi, mutta ei ole näkynyt myöskään mitenkään huonossa valossa. Näiden kavereiden kohdalla puhutaan sellaisista pelaajista, jotka pystyvät ihan perustasollaankin olemaan johtavia pelaajia NHL:ssä. Eli säästelkööt niitä huippuratkaisujaan tärkeämpiin peleihin. Nykyinen taso riittää vallan mainiosti.

Hjalmarsson on kyllä noussut omien suosikkien joukkoon tuolla mahtavalla mentaliteetillaan. Pelaa jokaisen vaihdon täysillä ja aina joukkueen eteen. Ottaa pelistä toiseen valtavan määrän iskuja vastaan niin kiekoista, taklauksista kuin vastustajien mailoistakin. Siitä huolimatta missaa vaihdon äärimmäisen harvoin. Ihan loistava esimerkkipelaaja koko joukkueelle ja todellinen taistelija kyseessä.

Vanhoista parroista Rozsival parantanut peliään roimasti. Ei enää erotu kentältä hitaudellaan ja tekee jopa toisinaan hyviä ratkaisuja kiekollakin. Hyvä syvyyspelaaja kolmospariin. Scuderi on ollut pääasiassa näkymätön, mutta mielestäni kuitenkin melkoinen downgrade Daleyhin verrattuna. Kiekollisena täysi turhake, eikä sovi Chicagon kiekonhallintaa painottavaan sapluunaan. Ainoat ratkaisut pakki-pakki syötöt tai rännikiekot. Hyökkäysalueella laukoo hanakasti, mutta tosi harvoin screenin takaa ja melkein joka kerta keskelle maalivahdin logoa. Niin kauan kuin pysyy näkymättömänä, niin menee kolmosparin syvyyspakkina. Kuitenkin vertailussa esimerkiksi Gustafssoniin jää jälkeen jokaisella pelin osa-alueella.

Trevor Van Riemsdyk ollut ehkä ailahtelevin pelaaja puolustuksessa viimeaikoina. Välillä tekee hyviä ratkaisuja (2vs1 katkominen Torontoa vastaan) ja välillä sitten pelaa itsensä ulos turhan helposti. Montrealiakin vastaan nakkasi kiekon katsomoon vaikkei mitään kamalaa kiirettä tilanteessa ollut. Kun pääsisi eroon pahimmista hasseista ja pelaisi helpommilla ratkaisuilla, niin olisi hyvä pakki kolmospariin. Tällä hetkellä kakkosparissa saa liikaa vastuuta, eikä pysty oikein lunastamaan odotuksia. Kaverissa on kuitenkin potentiaalia joka näkyy parhaina pelipäivinä. Pystyy olemaan ihan kärkitason pakki parhaimmillaan. Harmi vain, että taso vaihtelee aivan liikaa top4 puolustajalle.

Maalivahdeista molemmat viimeaikoina aivan ilmiömäisiä. Varsinkin Crawfordin putki on ihan käsittämätön.

Kyllä kelpaa olla Blackhawks fani tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hyvä viesti edellä, komppaan varsinkin tuota kommenttia liittyen kolmoskenttään. On täysin utopistista ajatella, että jokainen kenttä onnistuisi säännöllisesti ja kun katsoo vaikka kahden viime mestaruuskauden pelaajatilastoja runkosarjasta, voi huomata, että bottom 6 ei ole kovin huonosti tälläkään kaudella pelannut. Molempiin suuntiin hyvällä asenteella pelaamista Quenneville vaatii jokaiselta ketjulta sekä pelaajalta, pl. Patrick Kane ja sillä ansaitsee kokoonpanopaikan sekä se riittää, kun hyökkäyksessä on clutch-pelaajia.

Van Riemsdykista en ole ihan samaa mieltä kuitenkaan. Ei hän kovin ailahteleva minun silmääni ole, mutta ehkä tämä yhdentoista ottelun liito on pimentänyt silmäni hänen suhteen. Muutenkin, Goosen hyvien otteiden puolesta Trevor on valahtanut kolmospariin Rozsivalin pariksi ja he ovat pelanneet erinomaisesti. Erinomainen vitospakki, jolla on upsidea pelata kovia minuutteja erinomaisella tasolla.

Palkkakatto-ongelmiin vielä: en näe tilannetta kovin pahana. Shaw joko hinnoittelee itsensä ulos tai ei, mutta silloin Krüger saanee diilin sekä Hartman (tai joku muu) yrittää korvata Shawin. Tulevana syksynä alkavaan kauteen tilanne on huomattavasti parempi kuin keskeneräiselle. Puolustus on käytännössä valmis sekä hyökkäyksestä korvaajaa tarvitaan ainoastaan Shawille/Krügerille, jotka tulevat todennäköisesti organisaation sisältä. Danault ei varmasti vaadi kallista lappua ja kas niin alkaa jo paikat täyttyä.

Mutta who knows mitä tapahtuu ensi kesänä.

Bowmanilla on muuten $4,64 miljoonaa tilaa trade deadlinella, jos sieltä joku rental tulee.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Itsekkin kävin just läpi tuota Chicagon palkkatilannetta ja tosiaan ei tuo nyt ainakaan tällä tai seuraavalla kaudella erityisen pahalta näytä. Ensi kaudella vielä muunmuassa Panarin, Teräväinen, Garbutt ja Desjardins hyökkääjistä ja Riemsdyk ja Gustafsson puolustajista pelaa todella halvalla lapulla. Kärkikorin jätkät taas on kiinnitetty pitkälle tulevaisuuteen, ettei niitä tarvitse edes miettiä.

Shaw, Kruger, Panik, Rasmussen, Mashinter ja Danault hyökkääjistä ja Rozsival puolustajista pelaamassa sopimuksensa viimeistä kautta. Ylhäällä tällä kaudella pelanneista myös Baunin ja Svedbergin sopimukset päättyvät tähän kauteen.

Eli kun ihan jo noita nimiä katsoo ja vertaa tilastoihin, niin siellä oikeastaan Shaw on ainoa "merkittävä" palanen Chicagon rosteria. Niin Krugerille, Rasmussenille, Panikille kuin Danaultillekkin löytyy melkolailla vastaavantasoinen korvaaja Rockfordista. Hinostroza ja Kero tulevia bottom 6/backup senttereitä ensikaudelle, Dano puolestaan korvannee jonkun laitureista. Todennäköisesti jo tämän kauden aikana. Rozsivalin tilalle taas on nostaa Pokka, joka toivottavasti jo näin suomalaisittainkin ajateltuna pääsisi viimeistään ensi kaudella tekemään läpimurtoa myös shown puolella.

En kuitenkaan usko tai toivo, että kaikkia näistä kavereista päästetään menemään. Erityisesti Danault on vakuuttanut meikäläisen otteillaan, eikä Rasmussenkaan ole huono ollut. Panikilta ihan hyvä sisääntulo rosteriin näissä muutamassa pelissä. Kaikille näistä olisin mahdollisesti valmis tarjoamaan jonkin sortin siltasopparia 1-2m / 2-3 kautta, Danault prioriteettina. Puolustajista myös Rozsival voisi olla signattavissa vastavalla 0,6-1m ja 1v jatkopahvilla, mikäli jalka vielä kulkee post-seasonilla nykyiseen malliin.

Ja sitten tietysti se Shaw. Ilman muuta haluaisin nähdä jatkossakin Chicagon paidassa, mutta en lähtisi kovin monen miljoonan sopimusta tekemään. Katsellaan tämä kausi loppuun ja minkälaisia näyttöjä on antaa. On kuitenkin ensisijaisesti bottom 6 kaveri, enkä toivoisi että saisi top6 korin sopimusta. Voi käydä Bickellit.

Sopimukset joista pitäisi koittaa päästä eroon ovat Bickellin 4 miljoonaa ja Scuderin reilut 2m. Tuskin päästään.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Bowmanilla on muuten $4,64 miljoonaa tilaa trade deadlinella, jos sieltä joku rental tulee.

Mihinköhän tämä muuten perustuu? Kun Keith oli pitkään pois ja Kruger loppukauden telakalla jne.?

Bickell Tampaan ja Stamkos rentalina takaisin - ja sitten heräsin.

Siellä on itse asiassa erittäin laadukas UFA-joukko ainakin näillä näkymin tulossa. Kuka sitten sopisi Chicagoon. Esimerkiksi Loui Eriksson voisi olla erinomainen vuokrahankinta ja aivan mahdollisuuksien rajoissa mielestäni. Jos Shaw ylisuorittaa ja antaa signaalia, että ei tee kohtuuhintaista jatkoa, niin hänethän voisi lähettää sinne muiden rottien sekaan. Tätä taisin ehdotella jo aikaisemminkin ja sopisi mielestäni edelleen. Shaw pääsisi takaisin omalle alempien kenttien rooliinsa ja Loui ykkösen vasempaan laitaan.

Vrbata ja Okposo sen sijaan ovat oikeita laitoja ja sellaiselle ei oikein ilman loukkaantumisia ole tarvetta. Eric Staal osa palkasta pidätettynä, Ladd takaisin pyttyjahtiin, Hudler, Boedker myös mahdollisia vuokrahankintoja kaikkia riippuen ao. joukkueiden tilanteista siirtotakarajalla. Byfunkin tietysti voisi kotiuttaa. Yandlea en kaipaa Chicagoon. Veskaria emme toivon mukaan tavitse.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mihinköhän tämä muuten perustuu? Kun Keith oli pitkään pois ja Kruger loppukauden telakalla jne.?

Käytännössä kyllä.

http://www.generalfanager.com/teams/chicago-blackhawks

Tuosta kun pistää kursorin "Cap space on deadline day"-kohdan kysymysmerkille, saa englannin kielisen selostuksen asiasta. General Fanageria McKenziet sun muut retwiittaavat koko ajan, joten luotan tässä tapauksessa noihin lukemiin, ainakin arvioina.

Mainitsemistasi pelaajista itse pidän juuri Erikssonista, jollain tasolla Staalista sekä Boedkerista. Hudler oli viime kaudella hyvä, mutta on ollut pitkin kautta enemmän ja vähemmän hajalla, joten päivän kuntoa on vaikea arvioida.

Maalivahdilla tuskin tehdään mitään, niin kuin mainitsit enkä näe tällä hetkellä akuuttia tarvetta puolustajalle. Toisaalta, Quennevillen tuntien hän halunnee vaihtoehtoja pelaavaan kuusikkoon enkä ihmettele, jos joku sieltä tulee. Yandlen palkkaa voi toisaalta myös pidättää edelleen CBA:n perusteella, joten jos siitä toiset 50% saa pois, niin tervetuloa. Muuten kyllä samaa mieltä hänen suhteen.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
En kuitenkaan usko tai toivo, että kaikkia näistä kavereista päästetään menemään.

Danault on aivan varmasti pitkäaikainen ratkaisu sentteristöön eikä Bowman hänestä päästä irti. Vaakakuppi kallistuu häneen, jos Krüger hinnoittelee itsensä ulos. Uskallan näin väittää.

Vähän kommenttia noista siltasopimuksista sekä lappujen hinnoista. Mainitsemistasi kavereista Shaw sekä Krüger ovat ansainneet korotuksia liksoihinsa, mutta Bowmanin on turha maksaa ylihintaa, koska korvaajia on. Danault tuskin yhden kevään vuoksi saa mitään älytöntä palkankorotusta, hänet varmasti saa signattua miljoonalla ainakin yhdeksi vuodeksi. Loput nimet ovat marginaalipelaajia bottom 6-osastolla ja vaikka ovatkin pelanneet hyvin elleivät erinomaisesti, heille ei ole varaa eikä kannata maksaa juuri yhtään sen enempää mitä tällä hetkellä tienaavat.

Todennäköisesti prioriteettilistalla on saada Shaw sekä Krüger jatkosopimuksiin, mutta toisesta täytyy luopua. Danault saa jatkosopimuksen sekä loput nimet signataan, jos suostuvat erittäin maltillisiin korotuksiin. Jokainen satku on Blackhawksille arvokas.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Danault on aivan varmasti pitkäaikainen ratkaisu sentteristöön eikä Bowman hänestä päästä irti. Vaakakuppi kallistuu häneen, jos Krüger hinnoittelee itsensä ulos. Uskallan näin väittää.

Vähän kommenttia noista siltasopimuksista sekä lappujen hinnoista. Mainitsemistasi kavereista Shaw sekä Krüger ovat ansainneet korotuksia liksoihinsa, mutta Bowmanin on turha maksaa ylihintaa, koska korvaajia on. Danault tuskin yhden kevään vuoksi saa mitään älytöntä palkankorotusta, hänet varmasti saa signattua miljoonalla ainakin yhdeksi vuodeksi. Loput nimet ovat marginaalipelaajia bottom 6-osastolla ja vaikka ovatkin pelanneet hyvin elleivät erinomaisesti, heille ei ole varaa eikä kannata maksaa juuri yhtään sen enempää mitä tällä hetkellä tienaavat.

Todennäköisesti prioriteettilistalla on saada Shaw sekä Krüger jatkosopimuksiin, mutta toisesta täytyy luopua. Danault saa jatkosopimuksen sekä loput nimet signataan, jos suostuvat erittäin maltillisiin korotuksiin. Jokainen satku on Blackhawksille arvokas.

Olen sanonut jo pitkin kautta, että kyllä se on Kruger, joka lähtee. Ei tällä hetkellä ainakaan mitään tarvetta Krugerille, kun saatamme saada kaksikon Danault + Rasmussen kummankin samalla hinnalla siltasopimuksilla kuin Krugerin yksinään. Danault on ollut erittäin vakuuttava ja kaiken järjen mukaan tulee vain parantamaan tästä.

Shaw saa lähteä, jos palkkakattorasitus on yhtään yli 3m edellyttäen, että pelaa tällä tasolla ykköskentässä loppukauden. Jäljempänä mainitusta syystä en myöskään toivo kuin ehkä vuoden tai parin jatkosopimusta. Aikamoista fantasiointia tietysti, mutta toivotaan, että @Artturenos on tässä oikeassa ja Shaw haluaa pysyä Chicagossa antaen kotikaupunkialennusta sekä rahassa että sopimuksen pituudessa. Kuten @Ketuttaa totesikin, ei mitään uusia Bickelleitä enää kiitos. Siihen ei nimittäin ole varaa, kun ensi kauden jälkeen loppuu Panarinin, Teuvon, Danon ja Gustafssonin tulokassopimukset. Jos palkkakatto ei nouse roimasti, niin kaikkia näistä ei mitenkään tule olemaan varaa pitää. Toisaalta kun Teuvoa peluutetaan tuollaisessa roolissa ja nyt ei ole enää pelannut ylivoimaakaan, niin uskon edelleen vakaasti, että Teuvo tulee tekemään joukkueystävällisen siltasopimuksen. Lisäksi on pakko toivoa, ettei Panarin tule hinnoittelemaan itseään ulos.

Näihin sivuosannäyttelijöihin ei saa missään nimessä rakastua. Niin pitkään, kun Chicago on erittäin kilpailukykyinen, meillä ei tule olemaan vaikeuksia löytää näitä alempien kenttien laitureita tai kutos- ja seiskapakkeja halvalla, kuten viimeiset kaudet ovat osoittaneet.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Olen sanonut jo pitkin kautta, että kyllä se on Kruger, joka lähtee. Ei tällä hetkellä ainakaan mitään tarvetta Krugerille, kun saatamme saada kaksikon Danault + Rasmussen kummankin samalla hinnalla siltasopimuksilla kuin Krugerin yksinään. Danault on ollut erittäin vakuuttava ja kaiken järjen mukaan tulee vain parantamaan tästä.

Danaultia voi pitää tosiaan varmana korttina, mutta on erittäin mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan Rasmussenin peli tästä vielä kehittyy. Hän on kuitenkin pelannut vajaan yhdeksän minuuttia ottelua kohden sekä aloitusprosentti on karvan vajaa 50. Jos nyt pitäisi päättää, signaisin Krügerin vielä, jos suostuu jatkamaan maltillisella hinnalla, koska Rasmussenista ei ole pidemmän päälle mitään takeita. Mutta niin kuin itsekin totesit, Krügerille ei pidä maksaa yhtään ylihintaa niin kuin ei Shawillekaan. Onneksi organisaatiosta löytyy kuitenkin kaksikko Hinostroza sekä Kero, jotka ovat edelleen potentiaalisia bottom 6-senttereitä tähän joukkueeseen tulevana syksynä.

Joku huhu oli kesän lopussa, että Krüger suostui vuoden jatkoon siksi, että hän saa ensi kesänä pidemmän termin sopimukseensa. Saa nähdä mitä tapahtuu, voi olla, että tämä loukkaantuminen muuttaa asioita ja varmasti niin tekeekin. Marcus on ollut iso osa menestystä, mutta vallitseva tilanne on edelleen sama kuin vuosi sitten: älä maksa liikaa bottom 6-kavereille, koska halvemman vaihtoehdon saa muualtakin.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Danaultia voi pitää tosiaan varmana korttina, mutta on erittäin mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan Rasmussenin peli tästä vielä kehittyy. Hän on kuitenkin pelannut vajaan yhdeksän minuuttia ottelua kohden sekä aloitusprosentti on karvan vajaa 50. Jos nyt pitäisi päättää, signaisin Krügerin vielä, jos suostuu jatkamaan maltillisella hinnalla, koska Rasmussenista ei ole pidemmän päälle mitään takeita. Mutta niin kuin itsekin totesit, Krügerille ei pidä maksaa yhtään ylihintaa niin kuin ei Shawillekaan. Onneksi organisaatiosta löytyy kuitenkin kaksikko Hinostroza sekä Kero, jotka ovat edelleen potentiaalisia bottom 6-senttereitä tähän joukkueeseen tulevana syksynä.

Joku huhu oli kesän lopussa, että Krüger suostui vuoden jatkoon siksi, että hän saa ensi kesänä pidemmän termin sopimukseensa. Saa nähdä mitä tapahtuu, voi olla, että tämä loukkaantuminen muuttaa asioita ja varmasti niin tekeekin. Marcus on ollut iso osa menestystä, mutta vallitseva tilanne on edelleen sama kuin vuosi sitten: älä maksa liikaa bottom 6-kavereille, koska halvemman vaihtoehdon saa muualtakin.

Tosiasia on, että Krugerille ei ole varaa maksaa pitkässä juoksussa sitä, mitä hän saisi muualta. Etenkin joku pitkä sopimus on täysin poissa laskuista. Tästä näkökulmasta olisi ehkä parempi vain tunnustaa tosiasiat ja kaupata Kruger muualle. Mihinkään pidempään 2m AAV tai ylikin sopimukseen ei ole mitenkään varaa juuri tuosta syystä, että näitä tärkeämpiä palasia pitää kiinnittää ensi kauden jälkeen ja Krugerille on huomattavasti helpompi löytää korvaaja kuin esim. Panarinille. Nyt näyttää lisäksi vahvasti siltä, että Krugerin korvaajat löytyvät jo valmiiksi omasta organisaatiosta.

Ensi kausikin tulee olemaan vielä todella tiukkaa, jos palkkakatto ei nouse ollenkaan ja Panarin kuittaa nuo isommat bonukset, vaikka täällä toisenlaisiakin mielipiteitä on esitetty. Vaikka Bickellistä päästäisiin esim. pidättämällä puolet ja paketoimalla hänet jonkun varausvuoron kanssa, niin silti tiukkaa tulee olemaan, jos Shaw pidetään ja hän syö esim. tuon miljoonan lisää. Seabsin ja Anisimovin kalliimmista sopimuksista tulee vajaa 2,5m lisää, niin oltaisiin käsittääkseni jo ylikin katon. En näe oikein mitään skenaariota, jossa noissa olosuhteissa voitaisiin pitää Kruger. Edelleen Danaultin ja Rasmussenin siltasopimukset tulevat syömään enemmän kuin nykyisen 1,44m.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Tosiasia on, että Krugerille ei ole varaa maksaa pitkässä juoksussa sitä, mitä hän saisi muualta

Vaikka tämä on vain spekulointia, niin samalla logiikalla myös Shawille on turha maksaa tulevana kesänä sitä mitä hän pyytää, vaikka olisikin vain miljoonan palkankorotus. Tämä sillä oletuksella, että sekä riippakivet Scuderi että Bickell jatkavat Blackhawksissa, vaikka Rockfordiin heidät voikin dumpata ja säästää sen $1,9 miljoonaa.

En tiedä haluaako menestyksen suhteen koko organisaatio pitää välivuoden ja jättää signaamatta Krügerin, jonka saa halvemmalla kuin Shawin. Sopimuksen pituutta nyt ei kukaan voi ennustaa tähän hätään. Minä itse valitsisin Krügerin ennen Shawia, jos sillä säästää edes miljoonan, vaikka Shaw parempi pelaaja onkin. Hänkään ei kuitenkaan ole korvaamaton edes organisaation sisällä olevilla pelaajilla, vaikka tällä hetkellä vetääkin ihme moodissa.

Tämä kuitenkin riittää tältä erää ensi kautta koskevista keskusteluista, turha jauhaminen mielipideasioista toiston kera ei vaan keskeneräiseen voittoputkeen sovi.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Meno on hurjaa mutta mennään vaan mukana tämä on kivaa. Tässä CBS juttu menestyksen takuumiehistä.
Heppujen rosteripohdinnasta, minun rosterissa ei näy Krügerin nimeä ensi kaudelle. Sen verran surkeasti hän pelasi alkukaudesta ennen loukkiaan ja korvaajat näyttävät olevan monipuolisempia.

Mikäli Shaw tahkoaa loppukauden ykkösessä on saletissa että hänelle tulee myös hyvin pisteitä. Hän on monipuolinen sähikäinen ja siten arvokkaampi kuin pelkkä puukätinen AV-mies. Detroit sainasi Justin Abdelkaderille käsittämättömän 7-vuotisen 30 miljoonan pahvin ($4.25 per vuosi). Ja näiden jannujen vahvuudet ovat aikalailla yhtenevät, valitsisin toki mieluummin Shawn omaan joukkueeseeni.
Tässä yhteydessä on mielestäni tarpeetonta höpistä mistään kotikaupungin alennuksista kun niihin eivät ole suostuneet suuremmatkaan pelimiehet. Money talks ja Shawn kaltaiselle pelurille näkisin kysyntää muuallakin. Aika näyttää miten käy, mielellään näkisin hänen tyylisen pelurin rosterissamme.

Alaketjujen miehiä meillä näyttäisi olevan hyvin saatavilla, sillä tykkäsin myös Tanner Keron otteista ylhäällä.
Scuderin suhteen sanoisin että hän on melkoinen päivitys vielä muutaman minuutin finaaleissakin pelanneeseen Timoseen :) Joukkue on tällä hetkellä jopa yllättävänkin hyvässä balanssissa.

Lopuksi pari sanaa Teuvon otteista, hän ei ole pystynyt ottamaan seuraavaa askelta jos verrataan hänen pelejään vaikka finaalipeleihin. Otteet ovat erittäin hentoja syötöt ja laukaukset mukaan lukien. Toki hyviäkin asioita tapahtuu, muttei merkittävää kehitystä ole näkynyt.
Kun Teuvo ja Hossa pelasivat yhdessä ylivoimaa niin katsoin että nuo eivät sovi yhteen YV:lle, siitä leipomisesta ei tullut loppua kun kumpikaan ei tee itse ratkaisua.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Meno on hurjaa mutta mennään vaan mukana tämä on kivaa. Tässä CBS juttu menestyksen takuumiehistä.
Heppujen rosteripohdinnasta, minun rosterissa ei näy Krügerin nimeä ensi kaudelle. Sen verran surkeasti hän pelasi alkukaudesta ennen loukkiaan ja korvaajat näyttävät olevan monipuolisempia.

Mikäli Shaw tahkoaa loppukauden ykkösessä on saletissa että hänelle tulee myös hyvin pisteitä. Hän on monipuolinen sähikäinen ja siten arvokkaampi kuin pelkkä puukätinen AV-mies. Detroit sainasi Justin Abdelkaderille käsittämättömän 7-vuotisen 30 miljoonan pahvin ($4.25 per vuosi). Ja näiden jannujen vahvuudet ovat aikalailla yhtenevät, valitsisin toki mieluummin Shawn omaan joukkueeseeni.
Tässä yhteydessä on mielestäni tarpeetonta höpistä mistään kotikaupungin alennuksista kun niihin eivät ole suostuneet suuremmatkaan pelimiehet. Money talks ja Shawn kaltaiselle pelurille näkisin kysyntää muuallakin. Aika näyttää miten käy, mielellään näkisin hänen tyylisen pelurin rosterissamme.

Alaketjujen miehiä meillä näyttäisi olevan hyvin saatavilla, sillä tykkäsin myös Tanner Keron otteista ylhäällä.
Scuderin suhteen sanoisin että hän on melkoinen päivitys vielä muutaman minuutin finaaleissakin pelanneeseen Timoseen :) Joukkue on tällä hetkellä jopa yllättävänkin hyvässä balanssissa.

Lopuksi pari sanaa Teuvon otteista, hän ei ole pystynyt ottamaan seuraavaa askelta jos verrataan hänen pelejään vaikka finaalipeleihin. Otteet ovat erittäin hentoja syötöt ja laukaukset mukaan lukien. Toki hyviäkin asioita tapahtuu, muttei merkittävää kehitystä ole näkynyt.
Kun Teuvo ja Hossa pelasivat yhdessä ylivoimaa niin katsoin että nuo eivät sovi yhteen YV:lle, siitä leipomisesta ei tullut loppua kun kumpikaan ei tee itse ratkaisua.

Olipa itseasiassa erittäin hyvä artikkeli. Käytännössä samoihin asioihin (Kane, Crawford, kerran elämässä UFA-hankinta + muut UFA-hankinnat + lupaukset, ydinjoukko suorittaa sittenkin edelleen vahvasti ja Stan Bowman) kiteyttäisin itsekin tämän kauden tähänastisen hyvän menestyksen. Stan todellakin taikoi aika montakin kania hatustaan täksi kaudeksi ja siksi Chicago on juuri nyt tässä. Toki tuolla toisessa ketjussa todettu seikka eli menestys huomattavasti auttaa näiden UFA-pelaajien metsästyksessä ja saamisessa juuri tuuliseen kaupunkiin. Toisaalta ei ole syytä unohtaa, että Chicagon organisaatio käyttää ainakin omien sanojensa mukaan (muistaakseni Stan totesi tämän jossain podcastissa) eniten rahaa sellaisiin voimavaroihin, joita ei lasketa palkkakattoon, kuten kykyjenetsintään, valmennukseen ja tilastonikkareihin. Tarkoitus ei toki ole ottaa kunniaa Stanilta, sillä jokainen isokin laiva tarvitsee kapteenin.

Abdelkaderin sopimus oli mielestäni täysin käsittämätön. Jos Shawn pyyntö on edes lähelle tuota luokkaa, niin saa minun puolesta jatkaa matkaa. Nythän Shaw kannattaisi myydä, kun hinta on korkeimmillaan. Kuitenkin jos jonkun kohdalla voisi puhua kotikaupunkialennuksesta, niin se on mielestäni Shaw. Mies tuntuu jokaisella solullaan sykkivän tälle joukkueelle ja organisaatiolle. En pitäisi mahdottomana ihmeenä, vaikka juuri hän sellaista suostuisi antamaankin.

Teuvosta olen täysin samaa mieltä - valitettavasti. @Artturenos sen tuossa vähän aikaisemmin totesikin, että Teuvon vaikeudet ovat tällä hetkellä juuri siellä yllättävimmässä paikassa eli syöttö- ja hyökkäyspelissä. Puolustuspelaamisessa on mennyt isoin harppauksin eteenpäin ja Q:nkin luotto on nyt ansaittu, kun Teuvo on päässyt pelaamaan myös alivoimaa ja viimeisillä minuuteilla johtoasemassa jne. Itse en tosin tämän kummallisempaa tältä kaudelta vielä odottanutkaan eli hyvää puolustuspelaamista ja ~0,5 pistettä per peli. Alkukauteen verrattuna tuntuu kuitenkin, että on osittain menettänyt tuon hyökkäyspelaamisen osalta itseluottamuksensakin. Vetoja huomattavasti vähemmän kuin alkukaudella, jolloin veti käytännössä jokaisesta mahdollisesta paikasta. Usko Teuvoon ei kuitenkaan ole ainakaan minulta vielä loppunut. Fyysisesti poika on edelleen täysin Mikki Hiiri, joten kun tuolla osastolla tulee varmasti kehitystä amerikan puuron avulla, uskon sen tulevaisuudessa heijastuvan myös peliesityksiin. Tuo ei välttämättä ole edes mitenkään huono asia Chicagon kannalta, jos Teuvo suorittaa hyökkäystehojen osalta maltillisemmin ja häntä peluutetaan tuolla kolmoskentässä, jossa puolustusvelvoitteet ovat suuressa roolissa. Jatkon kannalta tuo saattaa olla jopa hyvä asia, jos se todellinen läpimurtokausi olisi se ensimmäinen halvan siltasopimuksen sopimuskausi + nousisi esiin taas viimeistään pudotuspeleissä tällä kaudella.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
HAWKS WIN! A NEW FRANCHISE RECORD!

Twelfth in a row! Uusi franchise-ennätys on nyt tehty ja putki vain jatkuu, tällä kertaa Predators sai kotihallissaan nöyrtyä lukemin 4-1. Blackhawksilta aika rutiinisuoritus vieraskentällä, paikoista maalit sekä tiivistä puolustuspeliä. Nashville saattoi hallita ottelua pitkälti, mutta pääasiassa se oli näennäistä eikä Crawford nykyisellä tasollaan päästä juuri mitään selkänsä taakse. Ainakaan, kun edessä pelaava joukkue johtaa.

Maalit Anisimoville, Panikille, Kanelle sekä Desjardinsille. #88:lle kauden numero 30, sivuaa omaa henkilökohtaista ennätystään. Panik onnistui toisessa ottelussa putkeen ja alkaa näyttämään loistavalta syvyyshankinnalta. Kolmonen oli erinomainen, joutui (tai pääsi, Quennevillen mielestä) pelaamaan suht vaikeita minuutteja ja suorituivat rutiinilla koko kolmikko. Jälleen ottelun lopussa pojat olivat kentällä ja se palkittiin empty-netterin muodossa.

Torstaina backtoback-ottelut Floridassa, ensin Boltsit.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Tuo Panarinin Calder pitäisi kyllä olla aika varma, mielestäni ihan objektiivisesti Johnson ja Palat olivat McKinnonia parempia pelaajia tulokasvuotena mutta pisteet menivät aika tasan ja kannu nuorelle pelaajalle. Nyt taas Panarin on ollut ihan ylivoimainen muihin nähden niin ei tuossa valinnassa pitäisi olla mitään arpomista tällä hetkellä.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Tässä välissä iso kiitos kaikille, jotka öisiä otteluita katsottuaan jaksavat niitä kommentoida - @Lico lle erityisesti. Itse katson nykyisin yleensä viimeisen erän verran miltei joka ottelusta, mutta siltä pohjalta ei kauheasti kannata koko pelin kuvasta puhua. Ja taannoin kuumeisen yön jälkeen kuvittelin, että ottelu oli päättynyt 11-4 - totuus selvisi sitten joskus illalla. Mutta siis: suurella kiinnostuksella luen aina aamuiset kommentit ja keskustelut!
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Blackhawksilta aika rutiinisuoritus vieraskentällä, paikoista maalit sekä tiivistä puolustuspeliä. Nashville saattoi hallita ottelua pitkälti, mutta pääasiassa se oli näennäistä eikä Crawford nykyisellä tasollaan päästä juuri mitään selkänsä taakse. Ainakaan, kun edessä pelaava joukkue johtaa.

Panik onnistui toisessa ottelussa putkeen ja alkaa näyttämään loistavalta syvyyshankinnalta. Kolmonen oli erinomainen, joutui (tai pääsi, Quennevillen mielestä) pelaamaan suht vaikeita minuutteja ja suorituivat rutiinilla koko kolmikko. Jälleen ottelun lopussa pojat olivat kentällä ja se palkittiin empty-netterin muodossa.

Tuohon minun lihavoimaan kohtaan totean, että olihan siellä mm. Teuvolla täysin tyhjä maali ja Shaw yksinläpi, joista kummatkin laittoivat ihan puhtaasti ohi. No ei tietysti makeaa mahan täydeltä. Kun kakkoskenttä viimeistelee aivan käsittämättömällä prosentilla (laukaisuprosentit tällä kaudella: Anisimov 21,6 / Kane 17,2 / Panarin 14,2), niin muiden kenttien suoritukset tuntuvat noiden rinnalla täysin mitättömiltä, vaikka ne eivät sitä suinkaan ole.

Tämä joukkue se vain osaa pelata johtoasemassa. Chicagon puolustuspaketti pysyi tosiaan mielestäni aika hyvin kasassa ja Nashvillen vaarallisimmat paikat tulivat pääasiassa - yllätys, yllätys - viivalta. Tilastot tukevat tätä käsitystä, kun Corey joutui tekemään vain kolme torjuntaa vaarallisista paikoista lähteneistä vedoista ja suurin osa vedoista tuli sektorin ulkopuolelta per war-on-ice. Viimeisenä lukkona tosiaan aivan huikeassa vireessä oleva Crawford, joka on maalilla kuin itse varmuus. Kiekot tarttuvat eikä vaarallisia paluukiekkoja käytännössä tule ja sijoittuminen on tällä hetkellä virheetöntä. Coreyn itsevarmuus huokuu myös mailapelissä, joka sekin on nykyisellään aivan Vezina-tasoista.

Neloskenttä oli mielestäni tuota maalia ja ihan yhtä-kahta vaihtoa lukuun ottamatta aika huono. Joutuivat todella pahoihin pyörityksiin omissa ja vain Crawford ja puolustajat pelastivat. Panik näyttää kuitenkin tosiaan erinomaiselta no risk - medium reward hankinnalta. Vaikka Panikin maali menikin lähes täysin Rinteen piikkiin, niin veto lähtee napakasti ja Panik pystyy myös fyysiseen peliin. Tällaisia pelaajia ei voi ikinä olla yhtään liikaa.

Näiden nostojen lisäksi voisi nostaa erikseen esiin vielä Hjalmarssonin, joka oli taas tänään aivan käsittämättömällä pelipäällä. Sanoisin, että tästä ei puolustava puolustaja paljoa parane. Sijoittuu joka tilanteessa oikein, pysyy iholla ja pakottaa vastustajan hyökkääjät huonompaan sektoriin ja kun veto lähtee, on joko itse tai mailan kanssa edessä. Lisäksi pystyy rakentamaan peliä ja purkamaan rauhallisesti kovankin paineen alta sekä pelaamaan isot minuutit, kun häntä tarvitaan. Ei voi muuta sanoa kuin että <3
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Tässä välissä iso kiitos kaikille, jotka öisiä otteluita katsottuaan jaksavat niitä kommentoida - @Lico lle erityisesti. Itse katson nykyisin yleensä viimeisen erän verran miltei joka ottelusta, mutta siltä pohjalta ei kauheasti kannata koko pelin kuvasta puhua. Ja taannoin kuumeisen yön jälkeen kuvittelin, että ottelu oli päättynyt 11-4 - totuus selvisi sitten joskus illalla. Mutta siis: suurella kiinnostuksella luen aina aamuiset kommentit ja keskustelut!

Nooh, kiitosta vaan. Ehkä meikäläisen kirjoittamista helpottaa se, että yleensä ottelun jälkeen poikkean joko jumpalle kuntosalille tai suoraan luennolle eli nukkumaan en mene, vaikka väsymys iskeekin. Tämmöistä tämä on, kun yrittää tunkea suht tiukasti täytettyyn kalenteriin tätä toista elämää, Blackhawks-kannattajan arkea. Mielelläni tätä kuitenkin tekee: katsoo ottelut livenä sekä kirjoittaa pienimuotoista raportin tahi analyysin poikasta Jatkoaikaan. Jostain se on pois, mutta muutamat vuodet se on ollut sen arvoista. Tietysti toki aina nousee pieni virne naamalle, kun joku mainitsee lukevansa sekä vielä tuppaa kiinnostamaankin!

Tuossa yllä jäsen @B4rre purki hyvin ottelua lisää. Oli tosiaan joo tyhjää maalia sekä läpiajoa ja sen sellasta tarjolla, mutta jotenkin tuntuu, että touhu on ollut voittoputken aikana erittäin kliinistä viimeistelyn osalta. Otteluita ollaan kyllä hallittu ja paikkoja tulee liukuhihnalta, mutta ne kunnon paikat on käytetty armotta hyväksi, ainakin jäänyt noin päällimmäiseksi fiilikseksi. Tämä on toisaalta tuttua varsinkin pudotuspeleistä viime vuosilta, joten menee sen kuuluisan clutchin alle. Tänään tuntui erityisesti korostuvan paikkojen käyttäminen, 23 torjuntaa Rinteelle, joista en nyt muista kovin montaa huippupelastusta. Myönnän tähän väliin, että en tutki tilastoja laukaisukarttojen osalta sekä ottelun aikana tein opinahjoon liittyvää projektia sivusilmällä, joten ehkä missasin yhden tai useamman laatupaikan. Toki kaikki muu on toissijaista prioriteettilistalla, kun Blackhawks pelaa!

Nelonen sai tosiaan sen maalin, mutta heti seuraavassa vaihdossa soi omissa eikä koko kolmikon otteet olleet niin hyviä kuin esimerkiksi sunnuntaina Canadiensia vastaan. Ovat kuitenkin olleet kohtalainen kolmikko ja tuoneet secondary scoringia streakin aikana. Panikista on sanottu kaikki.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Kanen ja Panarinin välinen kemia muistuttaa vähän Selänteen ja Kariyan yhteispeliä 1990-luvun lopussa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kanen ja Panarinin välinen kemia muistuttaa vähän Selänteen ja Kariyan yhteispeliä 1990-luvun lopussa.
Hyvä vertaus, jotakin maagistahan tuossa on. Vielä kun Panarinin sopeutumista NHL kuvioonkin epäiltiin.

Sanoisin että Teräväisen maininta eillisessä viestissäni sai Teuvon pelaamaan tämän pelin paremmin:) Teuvo oli näkyvästi esillä ja tuntui ehtivän kaikkialle ja laukoikin viisi kertaa maalia kohti. Tämän lisäksi Teukka oli jälleen pelaamassa pelin ratkaisuhetket, se on hieno asia.
Ykkönen jäi tänään kiikareille samoin YV.
Nashvillen kommentaattori puheli useampaan otteeseen Teuvosta positiiviseen sävyyn, kuten myös @B4rre :n mainitsemasta liigan ykköspakista roolissaan eli Niklas Hjalmarssonista.
Crawfordin taso se vaan kestää, tämä on ennennäkemätöntä. Mikä rauhallisuus otteissa ja missä välissä tuo mailankäsittelykin on parantunut noin merkittävästi.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Hyvä vertaus, jotakin maagistahan tuossa on. Vielä kun Panarinin sopeutumista NHL kuvioonkin epäiltiin.
Kane on ehkä "venäläisin" pohjoisamerikkalainen pelaaja jonka olen koskaan nähnyt. Siis pelityyliltään. Hänen ja Panarinin ajatukset jäällä menevät paremmin yhteen kuin kenelläkään toisella parivaljakolla jonka olen moneen vuoteen nähnyt. Tämä siitä huolimatta että heillä ei ole yhteistä puhekieltä koska Panarin osaa vain muutaman sanan englantia.

Se että laittaa kaksi hyvää pelaajaa yhteen ei välttämättä tarkoita sitä, että he osaavat pelata hyvin yhdessä. Esimerkiksi Ovetshkin ja Malkin eivät ole koskaan pelanneet hyvin yhdessä maajoukkueessa, eikä Crosbyn ja Kesselin kesken syntynyt Pittsburghissa minkäänlaista kemiaa vaikka Kesselistä kai suunniteltiin Crosbylle jonkinlaista tutkaparia.

Olen katsonut livetv.ru kautta muutaman Chicagon pelin kokonaisuudessaan jälkikäteen tällä kaudella vain jotta näkisin miten Panarinin sopeutuminen NHL:ään on toteutunut. En edes osannut odottaa mitään sellaista mitä olen nähnyt Panarinilta ja Kanelta kun pelejä katsoin. He tuntuvat pystyvän lukemaan toistensa ajatukset jäällä. He eivät syötä sinne missä toinen on syöttöhetkellä, vaan sinne missä toinen on sekunnin tai kahden päästä syöttöhetkestä. Tämä mahdollistaa pelin jatkuvan liikkeen ja kiekon hallussapidon vastustajan kenttäpäädyssä. Ketjun sentterin Artem Anisimovin rooli on lähinnä mennä seisomaan maalin eteen maskipelaajaksi ja irtokiekkojen rouhiminen.

En ihmettelisi, vaikka Kane ja Panarin veisivät pistepörssin kaksi kärkipaikkaa tällä kaudella ilman loukkaantumisia.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kane-Panarin akselista näkisin että se on vaan paranemassa koko ajan. Panarin kotoutuu nyt pieneen kaukaloon, uuteen maahan, joukkueeseen, asuntoon, kieleen jne. ja peli tulee vaan paranemaan.
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Ei ollut mitenkään erikoinen peli vierasjoukkueelta, mutta puolustussuuntaan kuitenkin pelattiin erinomaisesti ja maaleja tehtiin tarpeeksi. Kanekin vaikutti olevan suurimman osan pelistä aika pihalla ja kiekko poltteli lavassa. Kuitenkin kun on niin maaginen kaveri kyseessä, pystyy hän huonompanakin päivänä iskemään multi-point pelin. Eikai siinä!

Teräväiseltä hieno peli ja oli omaan silmään tänään jopa haukkojen paras pelaaja. Hieman parempaa tuuria ratkaisupaikoissa niin itseltä kuin ketjukavereiltaankin, niin ois Teuvonkin kohdalla puhuttu multi-point pelistä. Tänään palkinnoksi hienosta esiintymisestä kuitenkin syöttö Desjardinsin tyhjään rysään pelin lopussa. Ansaittu piste, vaikka tulikin tällä kertaa tällä tavalla.

Crawford oli loistava jälleen kerran ja piti joukkuetta pystyssä. Ei Nashville mitään erityisen vaarallisia paikkoja saanut, mutta jos maalivahti ennättää kiekon tielle 38 kertaa 39 laukauksesta, niin ansaitsee kyllä kehut. Ihmettelen kyllä, miten Crawfordia ei valittu ottelun tähdistöön?

Tällä hetkellä peli kulkee ja uusi voittoputkiennätys on tosi asia. Torstaina onkin luvassa kova ottelu kun lähdetään ottamaan mittaa viimekauden Stanley Cup finaaliparista Tampa Baystä vieraskentällä. Perjantaina heti perään suurimmasta nosteesta laskeutunut Florida. Kova peli sekin. Hyviä hetkiä luvassa loppuviikosta!
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Kanen ja Panarinin välinen kemia muistuttaa vähän Selänteen ja Kariyan yhteispeliä 1990-luvun lopussa.

Luin tuota vähän aikaa sitten Selänteen kirjaa, ja mieleen tuli juuri sama.

Hieno on putki päällä, niin eiköhän laiteta 20 voittoa riviin, niin on sitten tuleville kausille haastetta ennätyksen rikkomiseen. Vaikka Kakkonen on yhä edelleen aikalailla päävastuussa maaleista, niin tämän putken on mahdollistanut muiden kenttien parantuneet otteet, tietenkään puolustajia ja maalivahteja unohtamatta. Yhdellä kentällä ei putkilla juhlita, ja nyt kakkonen on saanut pelillistä tukea muilta, vaikka muiden kenttien suorittaminen yhä on hieman epätasaista tuloksellisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös