Chicago Blackhawks 2003-2004

  • 52 914
  • 310

Mammutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Blackhawks,Cam Neely, Timo Peltomaa
Miten olisi pikku survival-peli?

Laitetaan kaikki blackhawks-organisaation omistajat, johtajat ja valmentajat pienelle saarelle. Annetaan rynnäkkökiväärit mukaan ja katsotaan kuka jää viimeisenä henkiin. Tämä sitten tuodaan johtamaan joukkuetta..

Mitä, eikö jäänyt ketään, voi kun harmi..
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Koskas Thibaulttia vois alkaa jo toivoa kentälle?
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
MON-CHI

Oikein rupesi kyyneleet valumaan katsellessa Blackhawksin nykytilaa. Hyökkäys on huono, puolustus huonompi ja maalivahdit vielä huonompia. Vielä on muistissa ne Roenickin passit purkkaa jauhavalle Larmerille, jonka viuhuvat lämärit saivat maaliverkot pullistumaan. Larmerin tuuletus oli luokkaa pieni nyökkäys syöttäjälle. Tyyliä. Chelios ja Smith pitivät huolen omasta päästä. Maalille ei ollut mitään asiaa. Nyyhnyyh. Nykyään Blackhawksien maalilla juhlivat kaikenmaailman "bulikset". Ei hyvää päivää vaan sinne Chicagoon.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, nimittäin Mark Bell on pelaamassa parasta kauttaan ja pisteellisesti nyt jo henk.koht. ennätys, Tuomo oli Montreal-ottelussa täysin eri pelaaja kuin mitä aiemmin on nähty. Luistin liikkui ihan eri malliin, kiekko pysyi lavassa ja selvästi näki että peli oli muutoinkin määrätietoisempaa. Ja luotan yhä Arnasoniin että Calderiin, kaikki edellä mainitut pelaajat ovat alle 26- vuotiaita. Yakubov, Vorobiev ja Babchuk ovat myös kehittyneet eteenpäin farmissa.

Se että loukkaantumisiin ei ole reagoitu osoittaa taasen sitä, että voimme ampua alas ajatuksen, jossa johto yrittää päästä pleijareihin veteraanien säestyksellä.

Mitä tulee Roznerin kirjoitukseen niin siihenkin voi varautua tietyllä kritiikillä. Samainen kaveri, joka nyt tuntee sympatiaa Smithiä kohtaan piti häntä vielä viime kaudella suurimpana piruna, go figure. Syytökset Sutterin yrityksiin pilata Yawneyn mainetta ja keskittyä pääsääntöisesti pitämään huolen siitä, ettei Norfolk pääse AHL:n pudotuspeleihin ovat kyllä kaukaa haettuja. Pelaaja liikenteestä farmin ja Hawksin välillä voi vetää muitakin johtopäätöksiä. Hänen kirjoituksessaan on varmasti paljon asiaakin, mutta tässä tuntui olevan mukana enemmän tunnetta kuin järkeä ja jos Pulfordin että Sutterin lähtölaskenta on alkanut, niin se jos mikä on hyvä alku.

Puolustus on kyllä todellinen huolenaihe ja kärsii pahasti McCarthyn, Poapstin että Crapovstevin poissaolosta, eikä terveenäkään ole kummoinen osasto. Nyt kun huhut Zhamnovin kauppaamisesta ovat kiihkeimillään täytyy vain ihmetellä, jos hänet kaupataan huhuissa liikkuneisiin pelaajiin. Huhuissa vahvimpana ehdokkaana pidetään Vancouveria ja liitetty nimiä kuten Fedorov, Reid, King, Auld, Umbergeri jne. eli paljon nuoria hyökkääjiä. Täytyy toivoa vain, että kun Archie aikanaan vaihdetaan pois tulisi kaupassa Chicagoon puolustaja/puolustajia, nuoria, prospectejä tai jo paikkansa liigassa vakiinnuttaneita, puolustajia pliis..

Mutta kyllähän tämä rämpiminen on raskasta fanillekin, täytyy vain luottaa parempaan huomiseen ja hei Chicago taitaa saada vielä isonkin vonkaleen kesän varaustilaisuudessa. Ainoa mikä huolettaa draftissa on Dumas, miehen aiemmat varaukset eivät vakuuta vaan lähinnä pelottavat.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Viestin lähetti secord
Huhuissa vahvimpana ehdokkaana pidetään Vancouveria ja liitetty nimiä kuten Fedorov, Reid, King, Auld, Umbergeri jne. eli paljon nuoria hyökkääjiä.

Voihan piru... Itse en todellakaan toivo, että Vancouver olisi se kaupunki johon Zhamnov myydään. Sentteriosasto nyt on tarpeeksi hyvin kuosissa, eikä mielestäni Zhamnov siihen apua tuo. Morrison-Sedin-(Linden)-Chubarov-Cooke-(Kesler) ovat senttereitä tai ovat pelanneet sillä paikalla tällä kaudella ja mielestäni noilla voidaan hyvin jatkaa.

Tosin Vancouverilla olisi kyllä tällä hetkellä mahdollisuus luopua nuorista tulevaisuuden tähdistä, enkä yhtään ihmettelisi vaikka King tai Reid vaihtaisivatkin seuraa vielä tällä kaudella. Mutta toiseen suuntaa saisi tulla kyllä ennemmin playoffia ajetellen Morrow-tyyppinen pelaaja. Zhamnov voisi sopia paremmin Manhattanille...
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Burke on kyllä ihan julkisesti maininnut kiinostuksesta Zhamnoviin, mutta tyhmyyksiin asti ei Brianin mukaan tarjouksissa lähdetä. Umberger saattaa olla hyvinkin mahdollinen, sillä Nucksien GM ei aio tehdä sopimusta heidän taannoisen ykkösvarauksensa kanssa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
No eipä hyvältä näytä, mutta mitä uutta tässä sitten oli? Ihmetyttää Maple Leafin jatkuva tarve valittaa kuinka huonosti organisaation asiat ovat. Ihan oikeasti täällä voi kirjoittaa muustakin, ellei sitten tunnu että muusta ei aihetta löydy. Eiköhän tilanne ole kaikille selväksi tullut, joten itse yritän löytää edes jotain positiivista esille kuin jatkuva johdon tai valmennuksen sekoilujen märehtiminen. Tällä kaudella sentään pelaajat ovat välttyneet sähläilyiltä, ainakin jään ulkopuolella.

En kulje laput silmillä tähtäimessä vain puolustella suosikkijoukkuettani, kyllä täällä tiedetään mikä mättää, mutta ei tässä sääliä kaivata ja viimeöisestäkin voi löytää jotain positiivistakin sanottavaa sentään. Paitsi ei ehkä Toronto-fanille... ; )

Ellei tarkoituksesi sitten ole ollut provosoida, jos näin niin onnistuit.

ps. laput silmillä on vaikea tähtäillä..
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Zhamnovista sen verran, että (jos sitä ei vielä täällä lue jossain..) Snickersin sivujen mukaan Blackhawks olisi ollut valmis vaihtokauppaan, jossa Zhamnov olisi siirtynyt Canucksiin ja paluupostissa olisi tullut muuan J. Ruutu. Ilmeisesti Vancouverissa vain ei oltu halukkaita tällaiseen kauppaan...
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Viimeöinen oli ihan oikein Torontolle. Vieläkin risoo se, että aikanaan Sullivan lähetettiin ilmaisena Chicagoon. Pitihän Dmitri Hristitshille (sic!) tehdä tilaa kokoonpanoon.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti secord
No eipä hyvältä näytä, mutta mitä uutta tässä sitten oli? Ihmetyttää Maple Leafin jatkuva tarve valittaa kuinka huonosti organisaation asiat ovat. Ihan oikeasti täällä voi kirjoittaa muustakin, ellei sitten tunnu että muusta ei aihetta löydy.
- - -
...mutta ei tässä sääliä kaivata ja viimeöisestäkin voi löytää jotain positiivistakin sanottavaa sentään. Paitsi ei ehkä Toronto-fanille... ; )

Valitan Hawks-organisaation asioista siksi, että (kuten olen joissain aikaisemmissa viesteissäni jo vuosi-kaksi sitten kirjoittanut) sympatiseeraan Hawksia, ja olen olettanut näiden asioiden (esimerkiksi linkkien) kiinnostavan Hawks-faneja. Voin toki myös lopettaa niiden iskemisen tähän ketjuun, jos niitä ei tänne haluta.

Viime yöstä löytyy vain negatiivista sanottavaa (tähän silmää vinkkaava hymiö). Toronto näytti taas kerran, ettei ajatuksen tule askaroida liikaa tulevissa peleissä (to-pe yönä Leafs pelaa Ottawassa ennakkotunnelmien mukaan todella kuuman ottelun). Hawks-peliä pidettiin kai vain alkuruokana ja varmana kahden pisteen tuojana. Laukaukset Leafs sentään voitti 44-15, joten Hawks-vahti Anderson taitaa olla tällä hetkellä joukkueen sankari.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Viestin lähetti Simon
Zhamnovista sen verran, että (jos sitä ei vielä täällä lue jossain..) Snickersin sivujen mukaan Blackhawks olisi ollut valmis vaihtokauppaan, jossa Zhamnov olisi siirtynyt Canucksiin ja paluupostissa olisi tullut muuan J. Ruutu. Ilmeisesti Vancouverissa vain ei oltu halukkaita tällaiseen kauppaan...

No eiköhän kaupassa ollut muitakin osapuolija, sillä Jarkko suoraan Zhamnoviin...ilmeisesti Hawks ei olisi halukas ko. treidiin.Tarjouksia voi odottaa muiltakin joukkueilta, joten jos Nucks haluaa miehen niin eiköhän ne parempaan pysty. Mutta jos näin käy niin lopetan tänne kirjoittamisen.

Ok Maple Leafs, tämä oli oma kantani ja tokihän tätä topicia muutkin lukevat, joten jatketaan samaa rataa. Etsi sinä kura niin minä yritän sen puhdistaa....
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Wirtz ja 120-vuotissuunnitelma

Jotain positiivista sentään tuo ESPN-lista on saanut aikaiseksi www.blackhawkzone.com . Negatiivista se, että tulokset näkyvät vasta silloin kun meikäläisestäkin horsmat kasvavat.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Täytyy Hawksä-fanien puolesta toivoa että pomot malttavat pitää ainakin Sullivanin ja Berardin joukkueessa tämän kauden jälkeenkin...Zhamnov lienee pelannut jo viimeisen ottelunsa Hawkseissa...huhut kiihtyvät koko ajan jenkkilehtien kolumneissa...
 
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, HIFK
Olen viime vuodet odotellut, että suunta lähtisi vihdoin ylöspäin, mutta ei... Nykyisellään Blackhawks on ehkä liigan huonoin joukkue. Tuosta organisaatiosta on jauhettu jo aivan tarpeeksi, joten en jaarittele enää samoja juttuja uudestaan. Vuosien määrätietoinen organisaation tuhoamiskampanja on kuitenkin tuonut tulosta, pohjalla ollaan. Suoranainen häpeä, kun kyseessä on kuitenkin NHL:n alkuperäisjoukkue.

Mutta suosikkijoukkuetta ei vaihdeta koskaan. ;) Olihan Ottawakin aikoinaan liigan huonoin joukkue, joten kaikki on mahdollista. Tuntuu vain että menestystä tulee vasta sitten kun Wirtzistä ja Pulfordista aika jättää. Jollain tavalla uskon vielä Sutteriin, mutta pelaajamateriaali ei anna paljon mahdollisuuksia. Pitkään uskottelin itselleni, että nykymateriaalilla on realistisia mahdollisuuksia pudotuspeleihin. Totuus on kuitenkin karu, materiaali on huono mutta kapea. Palkkamenoissa tämä ei käsittääkseni kyllä juuri näy.

Thibaultin varaan on kyllä ihan hyvä rakentaa, kun mies on kunnossa. Puolustus on nykyisin aika surkea, vahvistuksia kaivattaisiin molempien päiden pelaamiseen. Hyökkäyspuolella on sentään jotain toivoa, Bell, Calder, Arnason ja Ruutu tuovat hieman valoa tunnelin päähän. Daze, Sullivan ja Zhamnov pelaavat omalla tasollaan, mutta supertähdiksi heistä ei ole.

Voi kuinka kaipaankaan vuosien 90-95 Blackhawksia, silloin oli materiaalia ja se näkyi menestyksessäkin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Odotan uudelta CBA:lta paljon, mutta kuitenkin suhtaudun palkkakaton saamiseen varauksella. Katto toki mitä todennäköisimmiten saadaan, mutta kuinka ehdoton on eri asia. Eli jos joukkueilla on yhä mahdollisuus ylittää tuo ennaltasovittu palkkakatto maksamalla ns. luxury tax on Hawks ulkona bisneksistä tulevaisuudessakin ja toiveet nostattaa vasta mahdollinen uusi omistaja. Bisneksellä tässä kohtaa tarkoitan kalliiden tähtipelaajien hankintoja ja isoja summia yksittäisten pelaajien palkkoihin sijoittamisella.

Chicagolla on silti kaikesta surkeudesta huolimatta pitkästä aikaa hyvä syy ajatella positiivisesti tulevaisuuteen. Organisaatiossa on liuta lupaavia ja kehityskelpoisia nuoria tarjolla. Yakubov,Vorobiev, Radulov, Babchuk,Seabrook, Ellison, Keithit, Leighton, Anderson, Wisniewski, Kantee etc. ovat hyvä syy ainakin elää toivossa paremmasta menestyksestä. Kun tähän listaan voi ensi kesänä mahdollisesti lisätä vielä esim. Malkinin, Oleszin, Barkerin tai vaikkapa itse Ovechkinin, voi hyvällä syyllä sanoa, että organisaation sisällä on hyvä kasvualusta menestykselle. Bell, Calder, Arnason, Ruutu, McLean, McCarthy ja T-bo, kaikilla uraa vielä reilusti jäljellä. Tätä tilannetta voi johto toki muokata omilla ratkaisuillaan suuntaan tai toiseen, mutta ainakin näin tämän kauden perusteella suunta on ollut oikea - kaikesta huolimatta.

Materiaali on vielä kovin kapea, eikä se kestä kolmen runkopelaajan loukkaantumista, eteenkään ykkösmaalivahdin jota voi ainoana Hawks-miehistöstä tituulerata tähtipelaajaksi. Daze sekä Zhamnov ovat hyviä ja joukkueelle tärkeitä pelaajia kumpainenkin, mutta eivät minunkaan mielestä mitään supermiehiä. Hawks otti tällä kaudella rohkean riskin lähtiessään kauden alussa kentällisellä tulokkaita kohti myrskyjä ja runkopelaajien loukkaantumiset vain lisäsivät keltanokkien määrää ja tähän päivään asti on intiaanipaidassa vilissyt yli tusinan verran rookie-pelaajia. Riski ei niin sanotusti kannattanut, ainakaan menestyksellä ja voitoilla mitattuna mutta itse uskon ratkaisun olleen oikean, pitkästä aikaa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Voihan Peeee, nyt se alkaa haukkapakka olla täynnä kädettömiä ukkoja kun Sullivankin treidattiin pois.
 

Cramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kylläpäs meinas tipahtaa tuolilta pois kun luki remen kommentin. Valitettavasti se on totta. Steve lähti Nasvilleen vuoden 2004 ja 2005 toisen kierroksen varauksia vastaan. Enpä olisi uskonut, että Sullivan on ensimmäinen joka lähtee.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kauppaahan tässä ollaan odotettu jo useita päiviä, tosin Sullivanin treidaaminen tuli täytenä yllätyksenä varmasti kaikille Hawks-faneille. Pulford yritti omien sanojensa mukaan saada pitkää sopimusta Sullyn kanssa, mutta Steve ei suostunut "little less money"- sopimukseen, Pullyn sanoja lainatakseni. Pulford oli vahvasti sitä mieltä, että Sullivanista olisi jouduttu luopumaan kesällä joka tapauksessa, no mene ja tiedä. Nyt odotellaan vaan Zhamnovin siirtymistä ja näin ollen palkkamenoissa säästetään näiden kahden pelaajan osalta yli 7 miljoonaa dollaria kaudessa. Pully lupaa Chicago Tribunen haastattelussa hankkia kesällä neljä huippu free agenttia ja ainakin yksi näistä olisi puolustaja.
Just, näitä lupauksiahan ei olekaan viime vuosina juurikaan sadellut, joten voimme jäädä odottamaan todella kovien hankintojen sopimusjulkistamisia kesällä tyyliin Zelepukin, Nichol ja Nieminen.

Kaksi toisen kierroksen varausvuoroa Sullivanista ei kuullosta hyvältä, luulisi että parempaakin olisi saatu ja kun asiantuntevat scouttaajat potkittiin organisaatiosta pois vain palkatakseen uudelleen surkeat vanhat parrat tilalle, ei treidiin voi olla tyytyväinen.

Chicago putsaa nyt huolella pöytää NHL- lakon kurkistaessa oven raosta, ei pidä yllättyä jos maaliskuun yhdeksännen päivän jälkeen Dazekin on treidattu.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Viestin lähetti secord

Kaksi toisen kierroksen varausvuoroa Sullivanista ei kuullosta hyvältä, luulisi että parempaakin olisi saatu ja kun asiantuntevat scouttaajat potkittiin organisaatiosta pois vain palkatakseen uudelleen surkeat vanhat parrat tilalle, ei treidiin voi olla tyytyväinen.


Nashville on ainakin kauppaan todella tyytyväinen. Uskomattoman halvallahan Sullivan lähti Chicagosta. Ei oikein voi edes uskoa, että joku tekee kyseisen kaupan. Sullivan sopinee erittäin hyvin Nashvillen hyökkääjistöön hyvän liikkeensä ansiosta. Chicagon joukkueessa ei paljoa katseltavaa enää tämän jälkeen ole. Zhamnov odottelee kauppoja ja puukädet heiluvat puolustuksessa. Mukavaa loppukautta.
 

Baron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers&Ukraine
Viestin lähetti Cramer
Kylläpäs meinas tipahtaa tuolilta pois kun luki remen kommentin. Valitettavasti se on totta. Steve lähti Nasvilleen vuoden 2004 ja 2005 toisen kierroksen varauksia vastaan. Enpä olisi uskonut, että Sullivan on ensimmäinen joka lähtee.
Aivaan, sanopas muuta! Jos Zhamnovkin lähtee niin tulee sääliksi Dazea... Muuten Nashvillen fanina olen todella tyytyväinen kauppaan kun halvalla saatiin...
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ero Penguinsien ja Hawksien välillä on vain se, että Pens joutuu myymään kalliit pelaajansa koska heillä ei ole varaa pitää näitä tähtiä joukkueessa. Wirtzillä taasen ei ole rahapulaa, eikä tälläiset säästö toimenpiteet ole välttämättömiä.

Mutta katsotaan nyt sitten kesän yli pitääkö puheet hankinnoista paikkansa ja arvioidaan sen jälkeen onko suosikkijoukkueen vaihtaminen mahdollista.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
HYVÄ Sully, mahtava näpäytys Chicagon johtoportaalle. Pisteet 3+1 ekassa pelissään uudessa joukkueessa. Korvaajaksi kaavaillaan sit mm. John Maddeniä, kukas toi on?
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Korvaajaksi kaavaillaan sit mm. John Maddeniä, kukas toi on?

Selke Trophyn voittaja kaudella 2001, muistanko oikein? Loistava puolustava hyökkääjä ja alivoimaspesialisti, joka on urallaan naputellut pisteitäkin ihan mukavasti.

John Madden

Tällä hetkellä Maddenin peli ei vaikuta kulkevan aikaisempaan malliin, mutta ihmettelen jos Devils päästää miehen riveistään. Siksi tärkä Mad Dog on joukkueelle ollut aina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös