DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Yksi asia, mikä tässä häiritsee, on tuo päästettyjen maalien sarake. Toiseksi eniten Valioliigassa ja Chelsealla on kuitenkin maailman kallein maalivahti...
Chelsean puolustuksesta puuttui johtaja alkukaudella, kun Rudiger oli loukkaantuneena. Tilalla Lampard joutui peluuttamaan Zoumaa joka oli kentällä lähinnä selviytymässä. Lisäksi, kun takavuosien luottoratsu Azplicuetan taso on suorastaan romahtanut, niin ei ole ihme että omissakin on kolissut. Chelseahan on muutenkin alkukauden pelannut ennakkoluulotonta ja melko hyökkäävää futista ja tässä vaiheessa vielä se on puolustuspeliltä pois.
Itse uskon että alakerran tilanne muuttuu nyt Rudigerin paluun myötä kertaheitolla parempaan suuntaan. Vielä, kun Reece James saadaan kuntoon niin Azplicuetan voi huoletta tiputtaa penkille.
 
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eilinen peli oli 4-0 siihen asti, kun Rüdiger jouduttiin ottaa vaihtoon. Isot puolustusvirheet ovat kolisseet omissa kauden aikana, eipä noista Kepaa ole ollut syyttäminen.

Eilisessä pelissä palattiin Conten ajan peluutukseen, kun kentällä oli kolme topparia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tänään alkaisi sitten myös UCL taival, kun Stamford Bridgelle saapuu vieraaksi Valencia. Viikonloppuna siniset saivat maalihanat auki todenteolla, mutta omiin kolisi edelleen maaleja. Puolustuslinja oli kolme topparia ja wing packit, ehkä tänään myös sama meininki, vaikka Rüdiger onkin jälleen telakalla. Muita poissaolijoita ovat Emerson ja Kante. CHO ja Reese James pelasivat jo viikonloppuna U-23 joukkueen mukana, joten paluu lähenee pikku hiljaa. Pulisic huilasi Wolvesia vastaan, eli tänään pitäisi kaiken järjen mukaan olla avauksessa. Kärkeen veikkaan jompaa kumpaa, Giroudia tai Batsmania, ehkä jälkimmäinen todennäköisempi.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lampard luottaa samaan avaukseen kuin viikonloppuna, pl. Rüdiger. Kepa, Zouma, Tomori, Christensen, Alonso, Azpi, Jorginho, Kovacic, Willian, Mount ja Abraham.

Vaihdossa: Caballero, Guehi, Barkley, Pulisic, Pedro, Giroud ja Batsman.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mason Mount on sitten seuraava pelaaja, joka liittyy pitkälle saikkulistalle. Nilkka vääntyi ikävän näköisesti, joten eiköhän huilia tule vähintään muutama viikko. Todella harmittava juttu, kun pelaaja aloittanut kauden niin hyvin.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Pisteitä, jopa voittokin olisi ollut eilen täysin otettavissa. Täyttä Chelsean hallintaahan tuo oli ja Valencia sai luotua paikkansa lähinnä vastahyökkäyksistä ja erikoistilanteista. Tuo Mountin loukkaantuminen kyllä vituttaa, tusinaspanskilta täysin turha taklaus ja olisi ehdottomasti kuulunut lentää suoralla punaisella pihalle. Tämän takia hyökkäyksestä hävisi juonikkuutta ja tilalle tullut Pedro ei saanut eilenkään mitään peliä edistäviä ratkaisuja aikaan. Siirtobannin päätyttyä Espanjalaisen täytyy kyllä olla ensimmäisenä ulostettavien joukossa. Barkleyn esityksestä ja varsinkin hänen rankkaristaan en viitsi edes mainita mitään muuta kuin että miksi ei vain voinut antaa Jorginhon, Willianin tai vaikka Tammyn ampua?!
Sunnuntaina sitten Liverpool vastassa. Katsotaan minkälainen kokoonpano saadaan jalkeille. Toivoa sopii, että ainakin Rudiger olisi jo pelikunnossa.
 
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lampard sanoi pressissä pelin jälkeen, että Barkley oli ykkösvaihtoehto rankkarissa, vaikka Jorginho ja Willian olivat kentällä. Todella outo tilanne ja tuskinpa on enää tuon jälkeen ihan heti potkimassa pelitilanne rankkareita. Kaveri jauhaa purkkaa suun täydeltä ja sitten suupasee hirveän tällin ylärimaan -> osasin jopa odottaa jotain tuollaista.

Willian ja Alonso olivat eilen Chelsean parhaat pelaajat, varsinkin Willian oli todella pirteä läpi pelin. Alonsolle taitaa sopia tuo wing packin rooli huomattavasti paremmin kun, voi pelata pari napsua ylempänä.

Mikä mahtaa olla Pulisicin tilanne joukkueessa, on istunut nyt kaksi peliä penkillä? Ei ole kyllä esittänyt mitään ihmeellistä alkukaudella, joten sen puolesta tuo paikka on ihan ansaittu.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
CHO:n jatkosopimus julkaistaneen huomisen päivän aikana, eli tämä taitaa enteillä sitä, että pelaaja tullaan näkemään hyvinkin pian pelaavassa kokoonpanossa?

Myös Abrahamin ja Tomorin kanssa on jatkosopimusneuvottelut käynnissä. Chelsea kiinnittää sopivasti kaikki tulevaisuuden pelaajat heti alkukaudesta. Gilmourin kanssa tehtiin jatkosopimus toissaviikolla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: DR_J

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsea lähtee kotiottelussaan haastamaan Poolia seuraavalla kokoonpanolla: Kepa, Emerson, Tomori, Christensen, Azpi, Kante, Jorginho, Kovacic, Mount, Willian ja Abraham.

Penkkiä kuluttuvat: Caballero, Alonso, Zouma, Barkley, Pedro, Pulisic ja Batsman.

Chelsea saa otteluun mukaan pari saikkuosaston miestä ja Kante näistä tärkeimpänä, vaikka Emerson onkin ollut koko alkukauden todella hyvä. Myös Mount on avauksessa, mikä on helkkarin hieno juttu. Pulisic aloittaa penkillä jo kolmannen pelin putkeen, todennäköisesti peliaikaa irtoaa ensi viikon Liigacupin pelissä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ensimmäisen puoliajan satoa, Poolilla kaksi erikoistilannetta (vaparia) hyvistä paikoista ja niistä maalit. Lisäksi Emerson ei kestänyt reilua 10 minuuttia pidempään, kun joutui jo tulemaan pois kentältä. Jotta ei menisi liian hyvin, niin Christensen liittyi puoliajan loppupuolella saikuttajien listalle.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Pienestä oli kiinni. Toinen puoliaika Chelsean hallintaa ja muutama paikka mistä olisi pitänyt naulata. Poolille ei montaa paikkaa pelitilanteiden kautta matsissa tullut, joten puolustus onnistui ihan kohtuuhyvin. Tomori on kyllä yksi pallovarmimmista puolustajista Chelseassa sitten Terryn kulta-aikojen ja tällekin pojalle viiden vuoden jatkopahvia ja äkkiä.
Kliinisyyttä viimeistelyyn niin hyvä tästä vielä tulee. Täytyy kuitenkin muistaa, että vastassa oli tänään hallitseva UCL-voittaja ja sarjan paras joukkue. Silti pystyttiin varsinkin pelin loppupuolella hallitsemaan peliä ja luomaan hyviä paikkoja.
 
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jep, tämä joukkue taistelee ja pelaa viihdyttävää jalkapalloa. Tällaista on mukava katsoa. Eniten tästä illasta jää harmittamaan loukkaantumiset, jotka tuntuvat riivaavan tätä joukkuetta jatkuvasti. Heti kun joku tulee saikulta pois, niin lisää ukkoa menee tilalle. Ja samaa mieltä Tomorista, on ottanut hienosti paikkansa puolustuksesta. Olisiko Rüdiger-Tomori joukkueen ykköstoppari pari?

Keskiviikkona jatkuvat pelit Carabao cupissa. Rotaatiota luulisi tulevan ainakin hyökkäyksen osalta. Aloitus voisi olla Pedro, Pulisic ja Batsman. Myös CHO ja Reese James saattavat olla pelissä mukana, toivottavasti ainakin. Rotaatiota pitää käyttää.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Toivottavasti siellä annetaan Lampardille kunnolla aikaa ilman minkäänlaisia hätäilyjä.
Nähdäkseni Chelsea olisi ehdottomasti ansainnut tämän viikon kotipeleistään muutakin kuin kaksi tappiota.

Hyvää peliä Chelsea on pelannut hyökkäyspäässä. Puolustus nyt vähän vuotaa mutta sen varmaan saa ajan saatossa kuntoon.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tänään taidetaan nähdä todella keski-iältään nuori kokoonpano. Lampard todennäköisesti ottaa ainakin nämä kolme pelaajaa mukaan: Marc Guehi, Faustino Anjorin ja Ian Maatsen. Lisäksi on odotettavaa, että CHO ja Reese James ovat mukana...

Emerson on poissa kentiltä ainakin seuraavaan maajoukkuetaukoon asti ja myös Christensen on pois loukkaantumisen takia ainakin jonkin aikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Edellä mainittujen lisäksi kai voisi odottaa myös Gilmourille minuutteja. Vaikka toisaalta onhan siellä noita veteraaniosaston pelaajiakin, joille täytyy antaa peliaikaa rotaation nimissä. Tuohon porukkaan lasken ainakin Caballeron, Pedron ja kenties myös Giroud’n.
 
RELEASE THE KRAKEN
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ja avauskokoonpano on aika odotettu: Caballero, James, Zouma, Guehi, Alonso, Gilmour, Barkley, Pulisic, Pedro, CHO ja Batsman
Vaihtarit: Cumming, Tomori, Maatsen, Jorginho, Mount, Anjorin ja Abraham.

Paljon on nuoria luopauksia mukana, joten voisi sanoa, että Chelsean tulevaisuus näyttää aika valoisalta tällä hetkellä. James, Guehi ja Gilmour ovat ensimmäistä kertaa avauksessa. Chelsea hakee muuten edelleenkin kauden ensimmäistä kotivoittoa.

Giroud saattaa lähteä jo tammikuun siirtoikkunassa jenkkilään, ei välttämättä ole kovinkaan tyytyväinen peliaikaansa...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kauden ensimmäinen kotivoitto tuli tyylillä, vaikka vastustaja olikin aika huumoriosastoa. Vastustajan veskari antoi kaikki vaparit yms. omalta kenttäpuoliskolta -> pitkä päätyyn ja perään periaatteella. Yksi maali tuolla taktiikalla syntyi, kun vähemmän yllättäen Zouma sekoili jotain ja ei mennyt pääpalloon. Chelsea voitti ottelun 7-1 ja kentän hahmo oli Reese James, huikeata menoa tältä pelaajalta tehoin yksi maali ja kaksi maalisyöttöä. Highlightit pelistä:Pulisic on aika surullinen näky kentällä ja peliminuutteja Valioliigassa ei ole näillä esityksillä tiedossa tai sen enempää UCL peleissä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lampardin kommentteja pressitilaisuudesta. Emerson ja RLC ovat ainoat pitkäaikaispotilaat, Rûdiger myös pois ilman paluu aikataulua. Giroud parantunut lentsusta ja Christensen on myös pelikunnossa. Lampard kommentoi, että on hienoa nähdä nuorten pelaajien ottavan vastuuta ja kehittyvän, mutta samalla heillä on myös vielä paljon opittavaa. CHO:n avauspaikka kokoonpanossa saa odottaa vielä itseään loukkaantumisen jäljiltä. Pulisic tarvitsee aika tottua uuteen sarjaan jne., ikää on vasta 21-vuotta ja tästä pelaajasta tullaan kuulemaan vielä. Reese James saattaa olla avauksessa myös huomenna, koska ensi viikon keskiviikkona on UCL vieraspeli Lilleä vastaan ja Azpi on todennäköisesti silloin avauksessa.

Huomisen Brighton pelin avauskokoonpano on todennäköisesti seuraava: Kepa, Alonso, Tomori, Christensen, Azpi, Jorginho, Kante, Kovacic, Mount, Willian ja Abraham.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: DR_J
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kantella reiden kanssa ongelmia ja Zouma kipeänä, kumpikaan ei pelaa. Aloituskokoonpano on seuraava: Kepa, Alonso, Tomori, Christensen, Tomori, Azpi, Jorginho, Barkley, Willian, Pedro, Mount ja Abraham.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lampardille ensimmäinen kotivoitto Valioliigassa ja samalla myös kauden ensimmäinen nollapeli. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikon UCL peliin Lilleä vastaan. Chelsea voitti 2-0, maalintekijöinä Jorginho ja Willian. Nämä molemmat pelaajat ovat nostaneet tasoa viime kaudesta reippaasti. Paikkoja olisi ollut tehdä vaikka triplasti enemmän, mutta ensimmäisellä puoliajalla viimeistely oli todella huolimatonta.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Lampardille ensimmäinen kotivoitto Valioliigassa ja samalla myös kauden ensimmäinen nollapeli. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikon UCL peliin Lilleä vastaan. Chelsea voitti 2-0, maalintekijöinä Jorginho ja Willian. Nämä molemmat pelaajat ovat nostaneet tasoa viime kaudesta reippaasti. Paikkoja olisi ollut tehdä vaikka triplasti enemmän, mutta ensimmäisellä puoliajalla viimeistely oli todella huolimatonta.
Matsia en nähnyt, joten olisi mukava kuulla CHO:n otteista pientä raporttia. Oli näköjään päässyt kentälle 63 minuutin kohdalla.
 
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
CHO pelasi hyvin ja teki useita peliä edistäviä asioita hyökkäys suuntaan. Antoi myös syötön Willianin 2-0 maaliin. Lisää vain minuutteja, niin pelituntuman parantuessa tulemme näkemään vielä huikeita suorituksia. Suunta on oikea.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: DR_J
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy