Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nyt on aika kova miehitys Lilleä vastaan: Kepa, Azpi, Tomori, Zouma, James, Alonso, Jorginho, Kante, Mount, Willian ja Abraham. Taktiikka näyttäisi olevan 3-4-2-1. Vaihtarit: Caballero, Christensen, Kovacic, Pedro, CHO, Giroud ja Batsman.

Illan peli on Willianille 300. sinisissä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: DR_J

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Varsin hyvä avauskokoonpano ja hienoa erityisesti, että James pääsee irti myös UCL:n puolella. CHO tänään penkillä, mutta minuutteja lienee luvassa myös hänelle. Sen sijaan Pulisic ei mahdu edes penkille. Onkohan kyse jostain vammasta vai eikö Lampard vain näe jenkille käyttöä?

Tänään olisi sitten hyvä ottaa pisteitäkin, jottei mene jatkopaikan kanssa liian tiukille.
 
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kokemattomuus paistaa joukkueen otteista, kun ensimmäisellä puoliajalla peli meinasi karata ihan täysin käsistä Lillen tasoituksen jälkeen. Willian kruunasi juhlaottelunsa hienolla tavalla ja ensimmäinen voitto UCL:ssä on plakkarissa. Zouma on edelleenkin liikkuva katastrofi puolustuksessa, eilen sössö tasoitustilanteessa puskun ja yritti myös toisessa tilanteessa saada Lillen pelaajan tekemään maalia. Pakon edessähän sitä peluutetaan, joten olisi kiva jos Rüdiger alkaisi olla pikku hiljaa kondiksessa. Nuori Tomorikin tarvitsee lepoa, vaikka eilenkin esiintyi jälleen edukseen antaen hienon keskityksen Abrahamin maaliin linjan taakse.

Pulisic on mielenkiintoisessa tilanteessa. Ei ole loukkaantumisia taustalla, ainoastaan pelilliset asiat. Pelaaja ei yksinkertaisesti ansaitse peliaikaa Lampardin suunnitelmissa ja eilinen oli aika vahva viesti pelaajan suuntaan, mitä häneltä vaaditaan.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Gareth Southgate julkaisi joukkueen lokakuun maaotteluihin kun Englanti kohtaa Bulgarian ja Tsekin ja mukana ovat sinisistä Abraham, Mount, Tomori ja Barkley. Barkleyn valintaa ihmettelen kyllä viime aikojen esitysten ja kännisekoilun takia suuresti. Sen sijaan muiden edellä mainittujen valinnat ovat itsestään selviä ja luultavasti CHO kuuluu myös Southgaten suunnitelmiin kunhan toipuu täyteen pelikuntoon.
 
Lauttasaari.
Barkleyn valintaa ihmettelen kyllä viime aikojen esitysten ja kännisekoilun takia suuresti. Sen sijaan muiden edellä mainittujen valinnat ovat itsestään selviä ja luultavasti CHO kuuluu myös Southgaten suunnitelmiin kunhan toipuu täyteen pelikuntoon.
Barkley on maajoukkueessa avauksen pelaaja, joten eipä tuo valinta nyt mikään yllätys ollut. Se olisi ollut yllättävää jos olisi jätetty valitsematta. Tomorin valinta sen sijaan oli itselleni yllätys, mutta toki myönteinen sellainen.

Onhan se jotenkin ennenkuulumatonta, että Chelsea voi saada jopa kuusi pelaajaa Englannin maajoukkueeseen kun nyt valittuihin lisätään CHO ja RLC.
 
RELEASE THE KRAKEN
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jep, tuo näyttää kyllä hämmentävän hyvältä, seurassa on tehty jotain asioita oikein juniorityöskentelyssä. Se on sinänsä mielenkiintoista, että suurin osa akatemian helmistä on tosiaan englantilaisia, vaikka seuraan on haalittu myös iso nippu ulkkarijunnuja.

Chelsea lähtee hetken päästä alkavaan (Viasatin näyttämään) Soton peliin seuraavalla kokoonpanolla: Kepa, Alonso, Tomori, Zouma, Azpi, Jorginho, Kante, Willian, CHO, Mount ja Abraham.

Vaihtarit: Caballero, Christensen, James, Kovacic, Barkley, Pulisic ja Batsman.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hieno 4-1 voitto ja onnistumisia laajalla rintamalla. Puolustaminen on edelleenkin aikamoista rulettia, mutta eipä pelien seuraaminen tylsää, kun tilanteita tulee molempiin päihin. Hienoimman maalin tehtailivat Batsman ja Pulisic.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Hieno 4-1 voitto ja onnistumisia laajalla rintamalla. Puolustaminen on edelleenkin aikamoista rulettia
Harhasyöttöjen ja pallon menetysten kautta Southampton tänään tosiaan paikkansa sai, muutenhan tuossa ei mitään isompaa hätää ollut. Puolustuspelaamiseenkin tulee lisää varmuutta, kunhan Rudiger palaa kokoonpanoon.
Varsin hyvä esitys tänään ja nuorten esiinmarssi jatkuu. Mount, Tammy ja CHO olivat jälleen hyviä tänään ja kokeneemmasta kaartista pakko mainita Willian. Ollut jo monta matsia putkeen todella pirteä. Hyvää duunia molempiin suuntiin ja Kante on edelleen oma tasainen itsensä. Myös Jorginho on pelaamassa itseään Chelsea-fanien sydämiin. Hyvää suorittamista pelistä toiseen eikä varakapteenin nauhakaan vahingossa ole hihaan ilmestynyt.
Hyvillä mielin maaottelutauon viettoon ja toivottavasti siitä selvitään tällä kertaa ilman loukkaantumisia.
 
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Harhasyöttöjen ja pallon menetysten kautta Southampton tänään tosiaan paikkansa sai, muutenhan tuossa ei mitään isompaa hätää ollut. Puolustuspelaamiseenkin tulee lisää varmuutta, kunhan Rudiger palaa kokoonpanoon.
Kyllä, mutta eihän tuollaisia almuja saisi vastustajalle antaa. Parempi joukkue rokottaa heti, onneksi Sotonille ei kelvannut kuin yksi. Siinä maalissahan Sotonin pelaaja tulee läpi neljästä sinisestä. Lisäksi erikoistilannepelaaminen omassa boksissa ei ole kovinkaan hyvin hanskassa, koska merkkausvirheitä tulee aivan liikaa. Hyökkäyspelaaminen on hyvin hanskassa ja siihen löytyy variaatioita, mutta joukkueen saaminen balanssiin puolustuksen ja hyökkäyksen osalta onkin vähän isompi kakku pureksittavaksi.

Willianin työnteko viimeisessä viidessä pelissä on ollut vähintäänkin esimerkillistä, Brassi tukee puolustusta hienosti ja on esimerkkinä nuorille.
 
Ei siitä enää irtoa euroja, tulee siirtymään ilmaiseksi ensi kesänä, ellei tee jatkoa. Todennäköisesti lähtee muualle, kuten myös Pedro.
Joo sitä meinasinkin, että jos tekisi vielä sen klassisen vuoden jatkon vielä syksyn aikana, niin olisi mahdollista myydä tammikuussa tai ensi kesänä. Todennäköisintä kuitenkin, kuten sanoit, on ilmaissiirto ensi kesänä.
 
RELEASE THE KRAKEN

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Sean Dyche, Sir Bobby Robson
Chelsealla on muuten tällä kaudella englantilaiset pelaajat tehneet 13 maalia. Kahdella viime kaudella yhteensä englantilais-pelaajat tekivät Chelsealle 10 maalia.
 
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”

”The football was similar to Tony Pulis but at least Tony had a plan. I remember Steve would throw the ball in the middle in training and say “let’s play” like we were under 9’s. It was crazy.”
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsealla on muuten tällä kaudella englantilaiset pelaajat tehneet 13 maalia. Kahdella viime kaudella yhteensä englantilais-pelaajat tekivät Chelsealle 10 maalia.
Emenalon ollessa seuran tekninen johtaja 2011-17, joku sen aikaisista managereista oli ollut halukas lopettamaan akatemian. Olisi kiva tietää, kuka on ollut kyseessä. Abra kuitenkin oli ollut Emenalon kanssa samaa mieltä ja nyt saadaan nauttia sen tuotoksista. Kaiken kaikkiaan, nyt on menossa hyvin poikkeuksellinen aikakausi, koska pitkästä aikaa omat juniorit pääsevät pelaamaan ja pelaavat myös isoissa rooleissa. Avauksessa pelaa 3-4 englantilaista, ei ole ihan hetkeen tapahtunut sinisissä. Viime kaudella ei välttämättä ollut yhtään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kante jälleen saikulla, tällä kertaa tuli jotain lihasvammaa eilisen ottelun alkulämmössä ja pelaaja otettiin sivuun kokoonpanosta. On kyllä huonoa tuuria matkassa ja tuntuu, että nyt ei pysy paikat kasassa millään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lisää loukkaantumisia, kun Kovacic sai osumaa polveensa eilisessä Wales pelissä. Joutui jättämään pelin kesken ensimmäisen puoliajan jälkeen. Kohta alkaa olla kortilla keskikenttäpelaajat...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Päivitystä loukkaantumistilanteeseen... Christensen on pois marraskuun alkuun asti, joten paluuaikataulu osuu samoihin aikoihin kuin mahdollinen RLC:n kuntoutuminen. Kantella on nivusvamma, joka pitää pelaajan pois kentiltä toistaiseksi, ei pitäisi olla kuitenkin isosta vammasta kyse. Tämä on kuitenkin sen puolesta huolestuttavaa, että pelaajalla tuntuu hajoavan koko ajan jokin paikka. Emerson ja James ovat lähellä, viimeistää ensi viikolla pitäisi olla molempien kunnossa. Kovacic ja Barkley ovat kunnossa tämän päivän peliin, todennäköisesti Kovacic aloittaa. Rüdiger on jo aloittanut treenaamisen täysipainoisesti, enää puuttuu pelikunto. Siinäpä niitä saikkulaisia, lista on kyllä pitkä ja ei tunnu millään lyhentyvän.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsea lähtee kotiotteluun Newcastlea vastaan seuraavalla avarilla: Kepa, Azpilicueta, Tomori, Zouma, Alonso, Jorginho, Mount, Barkley, Willian, Hudson-Odoi, Abraham

Vaihtarit: Caballero, Kovacic, Giroud, Pulisic, Batshuayi, James, Guehi.

Barkleyn hyvät otteet majun mukana palkittiin näemmä avauksen paikalla tai sitten hän on vain paremmassa kondiksessa kuin Kovacic? Joka tapauksessa, Chelsea lähtee jälleen nuoriso edellä peliin ja tiedossa on hienoja tilanteita. Toivottavasti tulee myös hienoja maaleja.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Hyvä matsi tänään ja Newcastle jätettiin oikeastaan vaille mahdollisuuksia. CHO näytti jälleen miksi hänen kanssaan kannatti tehdä 5-vuotinen jatkosoppari. Oli ajoittain tänään pitelemätön. Lisäksi Willianin otteet ovat yllättäneet ainakin allekirjoittaneen. Vielä pari kuukautta sitten olisin ollut valmis myymään brassin vaikka Jenkkien liigaan muiden veteraanien kaveriksi, mutta en enää. Todella hyvää tekemistä viime matseissa, ollut joukkueen paras pelaaja ja todellinen johtaja hyökkäyspäässä. Myös Alonso vaikuttaa saaneen Lampardin alaisuudessa uutta virtaa ja pelannut viime aikoina todella hyvin.
Keskiviikkona sitten jälleen UCL:ää ja siellä Ajax vastaan.
 
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kyllä vaan, alun pienen tärinän jälkeen joukkue alkoi pelaamaan omaa peliään ja vieraat eivät olleet enää mukana pelissä. Lampard on rakentanut kyllä viihdyttävän pelitavan ja joukkue uskaltaa toteuttaa asiota vähän riskilläkin. Onnistujia alkaa tulla koko ajan enemmän. Myös Pulisic pelasi hyvän 30 minuuttisen tultuaan vaihdosta kentälle.

Ajax onkin sitten aika kova testi joukkueelle. Veikkaan Lampardin peluuttavan kolmen alakerralla ja wing packit.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsea lähtee Ajaxia vastaan seuraavalla avarilla: Kepa, Azpilicueta, Tomori, Zouma, Alonso, Jorginho, Mount, Kovacic, Willian, Hudson-Odoi, Abraham

Vaihtarit: Caballero, Gilmour, Giroud, Pulisic, Batshuayi, James ja Emerson.

Emerson kuntoutunut jo vaihtopenkille. Ainoa muutos avauksessa Barkleyn putoaminen pois nilkkavamman takia. Kovacic noussut tilalle ja toivottavasti jatkaa samoja otteita kuin Newcastlea vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hienot otteet jatkuvat ja nyt joukkue raapi tärkeän vierasvoiton. Kovacic on väsymätön työmyyrä ja Pulisic on pelaamassa itseään vahvasti avaukseen. Myös Batsman ansaitsisi avarin paikan, koska Abrahamilla ei oikein pääae enää paikoille. Tänään hieno maali Belgille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: DR_J

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
#InFrankWeTrust
Pulisic oli tosiaan tänään kentälle tullessaan todella hyvä ja toi kyllä Chelsean hyökkäyspelaamiseen valtavasti lisäarvoa. Michylta hieno maali yhden harjoittelupaikan jälkeen. Pakko oli kyllä ihailla jengin pelaamista kun johdettiin maalilla. Palloa uskallettiin pitää eikä Ajax saanut missään vaiheessa kirivaihdetta silmään.
Puolustuspelaaminen myös kokonaisuutena hyvää ja Zoumakin alkaa saada pikku hiljaa juomesta kiinni. Tomori oli jälleen kerran oma varma itsensä.
Massiivisen isot pisteet tosiaan ja UCL-jatkopaikka on täysin otettavissa.
 
Lauttasaari.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Massiivisen isot pisteet tosiaan ja UCL-jatkopaikka on täysin otettavissa.
Voiton arvo nousi vielä aavistuksen korkeammaksi, kun Valencia pelasi eilen tasan. Chelsea lähtee UCL:n toiselle kierrokselle hyvistä asetelmista.

Zouma ja Tomori ovat löytäneet viime peleissä hyvin yhteisen sävelen ja varsinkin eilen molemmilta varmaa työskentelyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy