Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Chelsea FC 2018–2019 – vaihteeksi uuden managerin opein

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Axbor Nocturne, 17.07.2018 klo 16.10.

 1. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Sinisten avauskokoonpano Bournemouthia vastaan on seuraava: Kepa, Azpi, Rüdiger, Luiz, Emerson, Jorginho, Kanté, Kovacic, Pedro, Hazard jq Higuain.

  Vaihtarit: Caballero, Christiansen, Alonso, RLC, Barkley, Willian ja Giroud.
   
 2. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Ovatko pelaajat jälleen savustamassa manageria ulos seurasta vai miten on mahdollista eilisen kaltainen nöyryytys ja 4-0 turpaan lopputulos? Pelaaminen oli jälleen tuttua rollaattorifutista ekalla puoliajalla, mutta jotain on tapahtunut tauolla... kun toisella puoliajalla kuokkaan 4-0. Vitun lampaat. Mitä hyötyä on pallonhallinnasta jos teet nolla maalia?
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2019 klo 06.03
 3. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Chelseaa lähellä oleva taho twiittaili, että Sarri oli linnoittautunut joukkueen kanssa tunniksi koppiin matsin jälkeen ilman apuvalmentajia. Luultavasti tuolla ei pyyhkeitä säästelty, niinkuin ei pidäkään. Matsia en kokonaan nähnyt, mutta kyllähän osa tuosta menee myös Sarrin piikkiin. Jotain uutta tuohon hyökkäyspelaamiseen on pakko keksiä tehottoman pallonsiirtelyn sijaan tai ensi kaudella pelataan taas vain torstailiigaa.
   
 4. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Sarrin vastuuseen viittasin juuri turhalla pallonhallinnalla, joka ei tuota maaleja. Pressissä Sarri otti jälleen esille pelaajien motivaation, jota ei tunnu löytyvä tai Sarri ei saa sitä tuotua esille.
   
 5. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Chelsea hävisi eilen 4-0 yli 70% pallonhallinnalla, joten luulisi jo Sarrinkin pikkuhiljaa yrittävän keksiä tuohon pelitapaan jotain uutta. Ja tuo joukkueen haukkuminen julkisesti ei ainakaan paranna hänen asemaansa. Chelsealla kun sattuu olemaan melko pitkä historia seurana, jossa pelaajat savustavat koutsin pihalle.
   
 6. BaronFIN Jäsen

  Sarristahan alkaa paljastua Jose sedän piirteitä: vika on pelaajissa, pelaajissa ja motivaatiossa. Ei taida olla kaikki Lego-palikat ihan järjestyksessä kun menee hankalaksi...
   
 7. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Olihan tuo vielä sanonut, etteivät pelaajat osaa edes kaikkia perusasioita pelitaktiikasta. Eilinen peli oli todellinen nöyryytys myös Sarrille, koska hänen vastuulleen menee tämä sulaminen 90 prosenttisesti. Pelitapa on ennustettava ja joukkueella ei ole mitään plan B:tä, jos vastustaja muuttaa tyyliään. Tämä nähtiin esim. Spurssia vastaan, kun toisella puoliajalla Poch muutti taktiikka, niin Chelsea oli lirissä ja heiltä ei löytynyt mitään aseita.
   
 8. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Batshuayi siirtyi loppukauden lainalle Crystal Palaceen: Batshuayi makes Premier League loan move | Official Site | Chelsea Football Club Mikä mahtaa olla pelaajan tulevaisuus Sinisissä vai onko sellaista enää? Toivottavasti onnistuu, jotta mahdollinen siirtosumma olisi kesällä edes kohdillaan...

  Chelsean suuntaan ei sitten tullut uusia pelaajia, joten näillä mennään. Lisäksi uudella täsmähankinta Higuainilla on selkävaivoja, jotka saattavat vaikuttaa pelaamiseen. Hieno homma kaikkiaan...
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Everton oli ilmeisesti kiinnostunut hankkimaan Michyn pysyvällä siirrolla nyt tammikuussa. Ainakin joku sisäpiirilähde kirjoitti, että ykkösprioriteetti on myydä Evertoniin. Koska meni lainalle, niin ilmeisesti Everton ei tarjonnut tai tarjous ei miellyttänyt. Eiköhän Batsmanin ura Sinisissä ole joka tapauksessa taputeltu.
   
 10. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Rutiinivoitto tänään surkeasta Huddersfieldistä ja Higuainille avausmaalit sinisissä. Pipitalta muutenkin ihan lupauksia herättävä esitys. Hyviä juoksuja Huddersfieldin linjan taakse ja kyllähän mies paikkoja saatuaan edelleen maaleja tekee, vaikka Milanossa ei homma toiminutkaan. Higuainin tulo myös vapautti Hazardin taas omalle paikalleen ja kyllähän tämä oli maestroltakin paras peli pitkään aikaan.
  Ensi viikolla sitten ailahdelleen Cityn vieraaksi Ethihadille ja pisteeseenkin olisin helkkarin tyytyväinen.
   
 11. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Tänään tuli katsottua pelin kooste ja kyllähän noissa Higuainin maaleissa oli vähän enemmän tekemisen meininkiä kuin Moratan ja Giroudin! yrityksissä. Jälkimmäinen ei edes osu maaliin. Paikkoja olisi ollut tehdä muutama enemmänkin. Seuraavaksi sitten City vieraissa ja tuosta pelistä tasuri olisi loistava juttu, en pidä voittoakaan mitenkään mahdottomana suorituksena, jos joukkue pelaa parhaalla tasollaan.
   
 12. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Voi luoja, mitä touhua taas joukkueen "pelaaminen". Ensi kaudella kutsuu jälkeen Europa League, ellei joukkue pysty voittamaan jollain ilveellä sitä tällä kaudella. Ilman UCL paikkaa joukkueen rakentaminen saattaapi olla aika hankalaa kesällä.

  Sarri ei taida ainakaan nähdä ensi kauden alkua...
   
 13. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Ei oikein meinaa löytyä sanoja. Tasoero joukkueiden välillä on kammottava ja Chelsealta puhtaat paperit saa tänään ainoastaa Rudiger. Jännä nähdä mitä Sarri sanoo pressissä. Onko vika jälleen vain pelaajien asenteessa vai jokohan olisi peiliin katsomisen paikka?
   
 14. Mängimies Jäsen

  Täytyy kyllä sanoa, että voittajasta ei ollut tänään epäselvyyttä.

  Valioliigassa tilanne on vielä UCL-paikan suhteen hyvä. Vain pinnan päässä nelossijasta ja esimerkiksi Unitedia vastaan vielä keskinäinen pelaamatta. Spursin saavuttamiseen en enää jaksa uskoa, sillä eroa on jo 10 pistettä.
   
 15. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Ei se nyt mikään järin hyvä ole, kun siitä taistelevat joukkueet ovat menossa täysin eri suuntiin tuloksellisesti. Chelsealla ei ole tietoakaan mistään flow-tilasta, kun taas ManU on pistänyt haisemaan ja voittaminen vain ruokkii sitä entisestään.

  Mistä Chelsea saa voittoputken aikaiseksi? Tällä hetkellä se ei ole mikään uhka sen enempää Arsenalille kuin ManU:llekaan. Nämä isot tappiot syövät joukkuetta ja kohta alkaa taas pelaajien usko/uskollisuus loppua valmentajaa kohtaan. Viimeistään siinä kohtaa tämä kausi on taputeltu ja Sarrin päivät ovat luetut Lontoon Sinisissä. Tämä on tapahtunut ennenkin ja osallisina ovat olleet nimenomaan samat pelaajat, joita löytyy tämän kauden joukkueesta.
   
 16. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Eikö tämä ole Chelsean kannalta juuri melko suuri paradoksi? Valmentaja vaihdetaan, koska pelaajilta menee usko valmentajaan ja pukukoppi kääntyy valmentajaa vastaan -> uusi valmentaja sisään. Pelisysteemi ei mene heti täysin perille kaikille palaajille -> siitä huolimatta "kohtuullinen suoritus" -> tappiokierre ja ongelmia -> valmentaja savustetaan ulos, koska pukukoppi kääntyy valmentajaa vastaan -> vaihdetaan valmentajaa, koska pelaajat menettävät uskon valmentajaan...repeat ad nauseam.

  Chelsealla ei kyllä oikein "koskaan" ole ollut kärsivällisyyttä valmentajien suhteen. Tuossa voisi tietenkin miettiä vanhan klassikon mukaan sitä, että jos asiat tehdään aina samalla tavalla mutta odotetaan eri tuloksia, niin kannattaisiko joskus yrittää tehdä jotain eri tavalla? Jospa sitten tulisikin erilaisia tuloksia?

  Tosin eihän Sarri vielä ole kenkää tuolta saanut.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 12.16
 17. Sim0n Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tottenham
  Lainaus:
  Pahoitteluni naapuriin huutelemisesta, mutta itse ainakin ajattelin tuossa alkukaudesta molempien suurempien lontoolaisten kilpakumppanien kohdalla tätä. Eli luulisin, että pelaajien ja fanien ja median olisi ollut jokseenkin helpompi suhtautua pettymyksiin (joita väistämättä tulee uuden valmentajan alaisuudessa, varsinkin jos tämä on vahva pelisysteemivalmentaja [Sarri] tai jos edellinen valmentaja on ollut seurassa 80-vuotta [Wenger-Emery, miksei Ferguson-Moyeskin]) jos vaikeuksia olisi tullut heti kauden alussa. Eli tavallaan Chelsean kausi lähti liian hyvin käyntiin, koska odotukset kasvavat ikään kuin katteettomasti.

  Tuohon lainaamaani kirjoitukseen lisäisin vielä materiaalin, mikä on Sarrin kohdalla tärkeää. Eli systeemi ei ole heti mennyt kaikille täysin perille, eikä materiaali sovi ainakaan täysin saumattomasti siihen systeemiin. Suuri osa tästä on tietysti median luomaa painetta: eihän kukaan muu kuin klikkiotsikoiden kirjoittajat ole oikeasti vaatinut esimerkiksi Sarrin eroa, mutta jos huonoja tuloksia tulee vielä muutama, niin tämä luo aivan turhia lisäpaineita Sarrille.

  Jos kausi olisi lähtenyt enemmän yskähdellen käyntiin, niin tähän kauteen olisi voinut suhtautua paremmin siirtymäaikana, ja sitten tammikuun ja varsinkin vielä kesän siirtoikkunan ja kesätreenien jälkeen Sarrin joukkueelta olisi mielestäni mielekästä odottaa jo erittäin hyvää tulosta. Silloin olisi oikeutetumpaa kasata näitä paineita hänen niskaansa.
   
 18. BaronFIN Jäsen

  Kyllä Chelsean perusongelma on se, että omistaja on muukalaislegioonalainen, pelaajat ovat muukalaislegionaalaisia ja valmentajakin on rahalla pallilleen istutettu. Miten luulisitte tämän onnistuvan?

  Jos tuossa jengissä olisi muutama oma kasvatti, muutama avainpelaaja valmentajan kanssa yhteisellä historialla/kansallisuudella, niin viesti menisi perille ja ryhmäkuri pitäisi huolen lopusta.

  Nyt kaverit vetelevät Bentleyllä harkkoihin, keskittyvät omiin somejuttuihin/kenkämalleihin, niin ulkopuolelta tuotu kaveri ei välttämättä herätä sellaista paloa kuin tarve olisi. Contekin menetti otteen kopista, vaikka itselleni jäi Juventuksesta/Italiasta kuva, että on pelaajien pitämä/arvostama. Ilmeisesti ei kumarellut tähtistatuksille ja Bentleylle vaan vaati kaikilta saman. Chelsessa ei ole enää Drogban, Terryn ja Lambardin jälkeen ollut pelaajia jotka laittaisi työrukkaset käteen ja ottaisi koko muun joukkueen reppuselkään. Ei, Hazard on enemmänkin taiteilija kuin duunari. Loistava omalla tavallaan, mutta ei raa’an työn tekijänä.

  Siinä missä OGS on ManUlle juuri sitä mitä lääkäri määräsi, niin Chelsean lähimenneisyyden menestys on kuitenkin liian lähellä ja sen takia esim. Lampard ei nykyrosterin silmissä saa riittävää arvostusta osakseen onnistuakseen Chelsean managerina. Vaikka se päivä koittaisi joskus 2020 luvun alussa (tai nopeamminkin kun sinisistä on kyse).

  Chelsean rosteriin pitää puhdistua kokonaan mestaruudet voittaneista pelaajista, sitten vasta tuo jengi oppii tekemään töitä.
   
 19. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin sitä eroa on tosiaan kokonainen yksi piste. Varsin hyvä tilanne kunhan voittoja alkaa taas löytymään jostain. Edelleenkään Man United ei vedä loppukautta tappioitta. Eikä varsinkaan Arsenal.

  Se nyt ainakin olisi typerintä ikinä antaa Sarrille kenkää tässä vaiheessa tai kesällä. Kyllä sen verran luottoa omaan rekrytointiin ja hänen ideologiaan pitää olla, että annetaan aikaa. Tämä kausihan on sujunut varsin hyvin siihen nähden, että tämä on Sarrin ensimmäinen kausi Englannissa. Ja varsinkin kun Sarrin pelifilosofia poikkeaa niin vahvasti siitä miten tässä seurassa on ennen pelattu. Ja lisäksi puuttuu ne systeemiin sopivat pelaajat lähes kokonaan. Ja tosiaan, kausi lähti vähän liiankin hyvin käyntiin, kuten @Sim0n totesi ja sitä kautta odotukset ovat näemmä monilla kasvaneet epärealistisen koviksi.
   
 21. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Minulla ei ollut mitään ihmeellisiä odotuksia kaudesta, top-4 paikka PL:ssa ja joku cupin pokaali bonuksena. Minulta ei löydy luottoa pelaajien selkärankaisuuteen ja seurajohdon pitkäjänteisyyteen, mielestäni tämä on ollut jo pitkään Chelsean ongelma ja tätä myös Conte pyrki hajottamaan. Conte halusi eroon puolesta joukkueesta, mutta saikin itse kenkää.

  Mistä niitä voittoja alkaa löytymään, kun joukkue saattaa romahtaa mitä vastaan tahansa, nyt on tullut kaksi isoa tappiota kolmessa viimeisessä PL pelissä. Helmikuussa tulevat vastaan vielä molemmat Manchesterin jengit cup peleissä ja Spurs valjussa. Tähän lisänä viikkopelit Malmötä vastaan. Loppu kuukausi tulee todennäköisesti näyttämään suunnan, missä joukkue majailee sarjataulukossa kauden päätyttyä. Se on kuitenkin selvää, ettei vastaavia selkäsaunoja saa enää tapahtua.
   
 22. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
 23. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Aika hurjaa kyllä mikäli Sarrin potkivat pois. Toisaalta se kyllä sopisi hyvinkin näihin pitkän tähtäimen suunnitelmiin joita Chelsealla on vuosien varrella ollut. Hieman klikkiotsikkohan tuo eittämättä kuitenkon on, sillä tuolla asialla on nyt helppo spekuloida.

  Toki paljon varmasti riippuu EL-menestyksestä, se on varmasti totta. Mikäli Chelsea Sarrin potkii pois niin eihän tuonne pian yksikään puolijärkevä manageri mene töihin. Muuten kuin isolla rahatukolla ja sopimuksella, jolla saa koko summan vaikka saisi potkut kesken sopimuskauden. Mikäli Mourinho oli ManU:ssa se "toxic", niin Chelsealla se on sitten osa pelaajista. Kumpikaan skenario ei ole yhdellekään joukkueelle eduksi. Tuolle tosin on hankalampi tehdä mitään kun tilanne on tuollaiseksi päässyt.

  Potkut siis kaikille.
   
 24. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Itse en kohta näe enää muuta vaihtoehtoja kuin potkia pelaajistosta kiukuttelevat primadonnat kuuseen. Jos jatkuvasti hommaa tehdään vain tähtipelaajien ehdoilla, mennään metsään ja isosti.
   
  Jesus Shaves tykkää tästä.
 25. maken veivi jr. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Manchester United
  Conte ja Sarri ovat kyllä sen verran kovia valmentajia, että kukahan pitäisi saada tilalle että homma toimisi? Toinen kysymys on että kuka huippuvalmentaja tuonne kohta enää haluaa tulla?

  Tosiaan kyllä pelaajillakin on joku vastuu.
   
  Jesus Shaves tykkää tästä.