Champions Hockey League

  • 655 923
  • 3 181

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Pudotuspeliparit menisi sitten seuraavasti ja taas nopilla vedetty.

Eka kierros:

Frölunda-Luulaja
Ilves
-Cardiff
Brynäs-Djurgården
Linköping
-Lukko
Färjestad-TPS
HIFK-Kalpa
HV71-Skellefteå
Tappara-JYP
Sönderjyske-Geneve
Zürich-Mannheim
Pardubice-Stavanger
Nürnberg
-Lorenskog
E.Berlin-Trencin
Iserlohn-Asiago
Davos-Plzen
Liberec- M.Boreslav

Toinen kierros:

Luulaja-Ilves
Djurgården
-Linköping
Färjestad-HIFK
HV71
-JYP
Geneve-Mannheim
Stavanger-Nürnberg
E.Berlin-Iserlohn
Davos-M.Boleslav

Kolmas kierros:

Ilves-Djurgården
HIFK-HV71
Geneve-Stavanger
E.Berlin
-M.Boreslav

Välierät:
Ilves-HV71
Stavanger-E.Berlin

Finaali:
HV71-E.Berlin
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Ensi vuonna olisi myös hyvä, jos CHL:stä saisi paremman tv-tuotteen. Jos porukka ei löydä hallille, niin löytävät varmasti helpommin edes olohuoneen sohvalle ja selaimesta saavat pelin auki. Tämä vaatisi sitä, että turnausta pelattaisiin pidemmän aikaa, säännöllisesti, syksyn aikana. Nythän lohkovaihe pelattiin kolmessa viikonlopussa ja otteluita oli sen verran, ettei normi kiekkointoilija ehtinyt katsomaan, kuin oman suosikkijoukkueensa pelit ja ehkä muutaman muun. Tämän jälkeen sitten näitä pudotuspelejä on ollut pari pelii, per joukkue, noin kuukauden välein. Lähde nyt sitten tällaista tuotetta ostamaan.

Toki kalenterin tekeminen on myös hankalaa, kun on kymmeniä liigoja ja liittoja, yhteistä soppaa hämmentämässä. Mutta jos tehtäisiin päätös, että ottelukalenterikaavio tehtäisiin valmiiksi etukäteen ja kun joukkueet sitten lohkoihin arpoutuvat, niin samalla ilmenisi suoraan heidän pelipäivänsä. Jos tällainen arvonta tehtäsiin jo hyvissä ajoin, esim. ensikauden osalta vaikka jo tulevana keväänä, ennen pudotuspelejä, niin kansallisilla liitoilla ja liigoilla pitäsi olla hyvää aikaa sopeutua osallistuvien joukkueiden osalta tilanteeseen.

Eli ehdottaisin, että ensi kauden lohkoarvonta suoritettaisiin jo vaikka kaksi viikkoa, tämän kauden kilpailun finaalin jälkeen. Koska osallistuvat seurat ja heidän kansallinen järjestys ei olisi vielä valmis, arvottaisiin lohkoihin "liiga paikkoja" sijoitusten mukaan (esimerkiksi viestissä #2050 kuvailemallani tavalla) ja kun sitten pudotuspelien myötä kansalliset sijoituksen varmistuvat, myös seuraavan kauden CHL otteluohjelma varmistuisi.

Otteluita pitäisi pelata myös pidempään ja laajemmalla skaalalla. Ei kaikkia kierroksen pelejä, kahteen päivään vaan niinkuin jalkapallopuolellakin, että ensin pelaa alkupään lohkot, sitten seuraavat ja seuraavat ja saadaan pelejä jatkuvalla syötöllä. Ehdottaisin, että pelipäivät tulevalle kaudelle olisivat tiistai ja torstai ja aina yhden viikon aikana, jotkut joukkueet reissaavat kaksi vieras peliään, tuollaisella tiistai torstai aikataululla.

Ti 30.8 A2-A3 (Myös lohkot B C ja D samalla tavalla)
To 1.9 A1-A3
----------------------
Ti 6.9 E2-E3 (Myös lohkot F G ja H samalla tavalla)
To 8.9 E1-E3
----------------------
Ti 13.9 I2-I3 (Myös lohkot J K ja L samalla tavalla)
To 15.9 I1-I3
----------------------
Ti 20.9 M2-M3 (Myös lohkot N O ja P samalla tavalla)
To 22.9 M1-M3
----------------------
----------------------
Ti 27.9 A3-A2 (Myös lohkot B C ja D samalla tavalla)
To 29.9 A1-A2
----------------------
Ti 4.10 E3-E2 (Myös lohkot F G ja H samalla tavalla)
To 6.10 E1-E2
---------------------
Ti 11.10 I3-I2 (Myös lohkot J K ja L samalla tavalla)
To 13.10 I1-I2
---------------------
Ti 18.10 M3-M2 (Myös lohkot N O ja P samalla tavalla)
To 20.10 M1-M2
---------------------
---------------------
Ti 25.10 A3-A1 (Myös lohkot B C ja D samalla tavalla)
To 27.10 A2-A1
---------------------
Ti 1.11 E3-E1 (Myös lohkot F G ja H samalla tavalla)
To 3.11 E2-E1
---------------------
Jos karjalaturnaus tulisi tähän ja liitot eivät tykkäisi, niin aloitetaan kilpailu viikon aikaisemmin ja tämä viikko tyhjäksi
Ti 8.11 I3-I1 (Myös lohkot J K ja L samalla tavalla)
To 10.11 I2-I1
---------------------
Ti 15.11 M3-M1 (Myös lohkot N O ja P samalla tavalla)
To 17.11 M2-M1
---------------------

Tiistai voisi olla aina se kiinteä päivä ja jos johonkin lohkoon tulisi jotain ihan eläimellisiä, tyyliin Glasgow - Minsk reissuja, niin tarvittaessa viikon toisen pelin voisi siirtää, erikoisluvalla perjantaille. Tiistai olisi myös pääpelipäivä siten, että tuolta päivältä voisi yksi peli (neljästä) olla ilmaispelinä, jos ei muualta, niin vaikka kilpailun omilta nettisivuilta (jos paikalliset sopimukset estävät muunlaisen toiminnan). Tällä tavalla syksyllä kiekkointoilijat voisivat altistua eurooppalaiselle kiekolle melkein kolmen kuukauden ajan, joka tiistai. Siitä olisi pakettien ostajaksi paljon helpompi siirtyä, kuin tästä nykyisestä, pelataan kolme viikkoa elo-syyskuussa ja sitten pari pelii, kerran kuussa.

Pudotuspelit sitten
Ensimmäinen kierros Ti 6.12 ja To 8.21
Toinen kierros Ti 27.12 ja To 29.12
Kolmas kierros Ti 17.1 ja To 19.1
Välierät Ti 7.2 ja To 9.2
Finaali La 18.2

Edit. Rukkasin otteluohjelman uusiksi, kun vieras ja kotijoukkueet olivat menneet juurikin väärinpäin..
 
Viimeksi muokattu:

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Jos yllä kuvailtuun malliin pääsisi, helpottaisi se myös fanimatkojen suunnittelemista, kun jo heti pudotuspelien jälkeen olisi tiedossa, milloin se oma joukkue pelaisi vieraissa ja voi tarvittaessa/halutessaan kesälomansa suunnitella sen mukaan. Meinaa kun on pari kertaa noilla vierasreissuilla käynyt, niin ainakin omalta osalta on pitänyt kuummotella HIFK:n toimistoa, että milloin se otteluohjelma tulee, kun työnantaja haluaa tietää, milloin pitelen lomia.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jotkut kiinteät pelipäivät tosiaan pitäisi olla, esim. tiistai ja lauantai. Lohkovaihe voisi olla sen kuukauden mittainen, esim. viikolla 1 pelaisivat tietyt lohkot kaksi matsia, tiistaina ja lauantaina ja sitten seuraavalla viikolla taas ne lohkot jotka eivät viikolla 1 pelanneet niin puolestaan pelaisivat omat matsinsa. Ja sitten pudotuspelit niin, että keskinäisten otteluiden välissä on 2 vko aikaa ja pelipäivät olisivat perjantai ja lauantai. Jos esim. IFK pelaisi nyt perjantaina kotonaan pudotuspelimatsin niin seuraavan kerran se pelaisi kahden viikon päästä lauantaina vieraissa. Ja jos Kärpät eivät olisi tulessa nyt perjantaina niin sen otteluparin vuoro olisi taas lauantaina ja sitten seuraavan kerran kahden vko päästä perjantaina. Näin olisi kaksi pelipäivää ja katsojalla olisi mahdollisuus katsoa ainakin pari matsia, jos alkamisajat ovat eri niin vielä enemmän. Eli selkeyttä noihin pelipäiviin.

Sitten muuta niin ts-paita pois. Markkinointia enemmän ja pelit pois maikkarilta kiitos.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Jotkut kiinteät pelipäivät tosiaan pitäisi olla, esim. tiistai ja lauantai.

Mahtaisikohan esim. ruotsalaiset tai miksi ei suomalaisetkaan suostua lauantaihin tai ylipäätään viikonloppuihin, pidemmällä tähtäimellä, jos on pelkoa, ettei nämä pelit vielä lähiaikoina vedä väkeä, kuin kansalliset pelit. Toki huolestuttavaa jos siellä kaikkien muidenkin lajien takia pelätään runkosarjaa laajentaa. Sellaisenhan kuvan saisi esim. tästä Everin haastattelusta (suomikiekko.com), Bundesligan voi vielä saksalaisten näkökulmasta ymmärtää, mutta että esim. jalkapallon mestareidenliiga? Eihän saksalaisten perustajajoukkueiden kaupungeista juuri pelata jalkapallon mestareidenliigaa. Ingolstad on lähellä Müncheniä, mutta eihän Berliinillä, Mannheimilla/Frankfurtilla tai Krefeldillä ole siellä mitään merkittävää asiaa. Okei tänä vuonna oli mukana myös joukkue Münchenistä, mutta eikai tätä kilpailua viedä eteenpäin yksittäisten b-lisenssijoukkueiden ehdoilla?

Bundesligaa pelataan käsittääkseni pääasiassa viikonloppuisin, ylettyen yksien pelien osilta myös perjantaille ja maanantaille. Tshekeissä ja Itävallassa voisi kuvitella jääkiekon taistelevan vähintään tasapäisesti jalkapallon kanssa ja Ruotsissahan jalkapalloa pelattaisiin vaan kesäisin. Eli kyllä kannattaisin tiistai-torstai akselia. Mutta eihän nämä käskemällä tule ja jos tosiaan muissa maissa tilanne nähdään toisin, niin kait niitä pelejä on jatkettava nykymallilla. Tosin merkittävään kasvuun, tämän kilpailun osalta en jaksa uskoa, jos lähtokohta on varoa kaikkien muiden tekemistä...
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Puolivälierien ensimmäiset pelit on pelattu ja illalla voittajiksi onnistui nousemaan vain Espoon Blues ja Luulaja. HC Davos pelasi tasan Skellefteån kanssa ja niin tekivät keskinäisessä ottelussa myös TPS ja Lukko. Ottelunsa siis hävisivät Kärpät ja Frölunda.

Rekordit näiltä joukkueilta näyttääkin ensimmäisten puolivälieräpelien jälkeen, koko kauden osalta seuraavilta.

KÄR | 7 0 0 0 2 | 23-08 | 21
SKE | 6 1 1 0 1 | 30-14 | 21
DAV | 6 0 1 1 1 | 28-17 | 20
TPS | 5 1 2 1 0 | 30-19 | 20
LUK | 5 1 1 1 1 | 26-20 | 19
FRÖ| 6 0 0 0 3 | 35-15 | 18
LUU| 5 1 0 0 3 | 27-16 | 17
BLU | 4 0 1 1 3 | 19-14 | 14

Eli jos näiden perusteella jaetaan se finaalin kotietu, näyttäisi Kärpillä säilyneen ote siitä vielä, mutta Skellefteå on jo samoissa pisteissä ja maalierossa edellä. En tiedä, kumpi menee edelle, "kolmen pisteen voitot" vai parempi maaliero. Tai no, en mä ole saletti, jaetaanko sitä finaalipaikkaa tämän perusteella, mutta muistaakseni viime vuonna se jotenkin näin meni.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ehkä nämä on jo jossain mainittukin, mutta kirjataan tähän talteen illan otteluiden yleisömäärät vaikka myöhempää vertailua ja tarkastelua varten:

TPS - Lukko 3006
Blues - Kärpät 2799
Davos - Skellefteå 4002
Luleå - Frölunda 4130
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ehkä nämä on jo jossain mainittukin, mutta kirjataan tähän talteen illan otteluiden yleisömäärät vaikka myöhempää vertailua ja tarkastelua varten:
Yleisökeskiarvohan on parempi kuin mm viidellä joukkueella liigassa. Mitä ne sanoo ettei CHL muka kiinnosta.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yleisökeskiarvohan on parempi kuin mm viidellä joukkueella liigassa. Mitä ne sanoo ettei CHL muka kiinnosta.

Ihan ok lukujahan nuo on mutta enemmän kai tuossa pitäisi aina seurata omaan kansalliseen liigaan verrata ja sen joukkueen omia kotipelien keskiarvoja, niistä jokainen seura taisi kuitenkin jäädä ainakin suomalaisista seuroista. Vielä kun lipun hintakin taisi seuroilla olla suhteellisen halpa niin se on vähän että hyötyykö seurat tuosta mitään vai ei. Juuri nyt pitäisi alkaa ne isot rahat taskuun lipputuloista tulla.

Tuossa voidaankin varsinkin TPS ja Bluesin kohdalla kysyä että maksoiko CHL-peli pisteet liigamatsissa ja veikö matsi katsojia liigasta pois kun peräkkäiset pelit. Siinä missä esimerkiksi JYPillä oli nyt lauantaina peli ja seuraava perjantaina niin nää joukkueet tahkoo ylimääräistä matsia, menettää treeni ja harjoittelupäiviä ja vielä kaiken lisäksi ainain TPS todennäköisesti menetti pisteen tuon peräkkäisten pelipäivien takia kun hävisi ottelun lopulta tiukasti.

Toki muutama kymmentä tonnia tulee rahaa seuroille, mutta mulla oli pointti että ei hirveästi näitä seuroja hyödytä turnauksessa olla mukana jolla ei ole resursseja oikein pelata näitä, ei ole tarpeeksi kova ja laaja materiaali jotta myös liigassa pärjää samalla. Kärpät on ehkä Suomessa ainut joka voi uskottavasti pelata samaan aikaan kumpaakin turnausta eikä niiläkään mene liigassa nin hyvin että nämä pelit hirveästi auttaa samalla. Suomessakin kun olisi mukana korkeintaan 2-3 parasta ja isoin organisaatiota ja sama juttu muista maista niin saataisiin oikeasti se mestareiden liiga aikaan. Ei sillä ihan mukavahan näitä pelejä on seurata mutta monen kohdalla näistä peleistä on ainakin toistaiseksi haittaa kun hyötyä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toki muutama kymmentä tonnia tulee rahaa seuroille, mutta mulla oli pointti että ei hirveästi näitä seuroja hyödytä turnauksessa olla mukana jolla ei ole resursseja oikein pelata näitä, ei ole tarpeeksi kova ja laaja materiaali jotta myös liigassa pärjää samalla. Kärpät on ehkä Suomessa ainut joka voi uskottavasti pelata samaan aikaan kumpaakin turnausta eikä niiläkään mene liigassa nin hyvin että nämä pelit hirveästi auttaa samalla.
CHL tuo Lukolle maksimissaan 13 peliä. Harjoitusotteluita Lukko ei pelannut kuin yhden, juuri CHL:n takia (+pitsiturnaus). Joku HPK nuhjasi yhdeksän harjoituspeliä (liigan sivujen mukaan). Eli Lukolle tulisi CHL:ssä loppuun asti pääsemisestä maksimissaan viisi peliä enemmän kuin Kerholle. Sanoisin että CHL ei ole vaikuttanut eikä vaikuta ainakaan negatiivisesti Lukon liigapelaamiseen. Toki Lukolle myös otteluohjelma on ollut suosiollinen, arvioisin. Ja Lukko on myös ilmoittanut, että jos CHL ei olisi Lukolle positiivinen (taloudellisesti ja pelillisesti) niin Lukko ei osallistuisi.
Suomessakin kun olisi mukana korkeintaan 2-3 parasta ja isoin organisaatiota ja sama juttu muista maista niin saataisiin oikeasti se mestareiden liiga aikaan. Ei sillä ihan mukavahan näitä pelejä on seurata mutta monen kohdalla näistä peleistä on ainakin toistaiseksi haittaa kun hyötyä.
No nythän mukana on se 2-3 parasta ja isointa organisaatiota (+Blues)! Ennen tätä kierrosta pudonneet eivät ainakaan voi minusta väittää että CHL olisi ollut sen paremmin taloudellinen kuin urheilullinenkaan rasite, kun alkusarja nyt oli lähinnä kauteen valmisteleva ja sitä palveleva.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
CHL tuo Lukolle maksimissaan 13 peliä. Harjoitusotteluita Lukko ei pelannut kuin yhden, juuri CHL:n takia (+pitsiturnaus). Joku HPK nuhjasi yhdeksän harjoituspeliä (liigan sivujen mukaan). Eli Lukolle tulisi CHL:ssä loppuun asti pääsemisestä maksimissaan viisi peliä enemmän kuin Kerholle. Sanoisin että CHL ei ole vaikuttanut eikä vaikuta ainakaan negatiivisesti Lukon liigapelaamiseen. Toki Lukolle myös otteluohjelma on ollut suosiollinen, arvioisin. Ja Lukko on myös ilmoittanut, että jos CHL ei olisi Lukolle positiivinen (taloudellisesti ja pelillisesti) niin Lukko ei osallistuisi.

Lähinnä pointti nyt oli itsellä että se on vähän miten kukin haluaa panostaa. Esimerkiksi juuri TPS saattoi menettää tärkeitä pisteitä CHL takia runkosarjassa, samalla kun muut lepää niin joutuu vetämään ylimääräistä ottelua ja tuli heti seuraavana päivänä peli, Se on miten kukin haluaa jos saa muutamakymmentä tonnia siitä että pelataan ylimääräistä, pelaajat voi loukkaantua ja menetetään lepo/harjoituspäiviä niin siitä vain. Yhden pelaajan loukkaantuminen vain voi olla kalliimpi kun sieltä saatava raha.

Ainakin jatkossa seurat ja CHL pitää tehdä paremmin yhteistyötä noiden otteluohjelmien kanssa. Liigassakin jos jatkossa näin monta joukkuetta osallistuu niin pitää harkita liigamatsien vähentämistäkin. Ainakin organisoida ottelut paremmin ohjelmaan. Kyllähän tuo varmaan seuroille käy jos jäädään edes lähellä plusmiinusnollaa jos harjoituskaudella noista CHL matseissa, mutta jos keskellä kautta pelattavissa otteluissa ei käy sen vertaa enempää ihmisiä ja ne lisää otteluruuhkaa niin onko se sitten kuinka kannattavaa. Toki sinne 4 joukkoon ja finaaliin pääsevät seuroille jo ehkä enemmän jääkin käteen myös rahallisesti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuo HC Davos - Skellefteå AIK olisi varmasti mielenkiintoinen pari seurata, mutta harmi ettei sitä katsomosta näe. Toivottavasti Davos menee jatkoon tuosta ja sitten Luulaja sekä Kärpät. TPS - Lukko parista aivan sama kun kummankaan seuran kannattajia ei taida pahemmin CHL-matseissa käydä?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tuo HC Davos - Skellefteå AIK olisi varmasti mielenkiintoinen pari seurata, mutta harmi ettei sitä katsomosta näe. Toivottavasti Davos menee jatkoon tuosta ja sitten Luulaja sekä Kärpät. TPS - Lukko parista aivan sama kun kummankaan seuran kannattajia ei taida pahemmin CHL-matseissa käydä?

Luulaja-Kärpät olisi aika mielenkiintoinen pari finaaliin. Kärpäthän on ihan syystäkin lanseerattu "puolen Suomen joukkueeksi", jolla on paljon kannatusta ympäri Pohjois-Suomea. Luulaja vastaavasti on jopa yli valtiorajojen todella pohjoisessa asuvien ihmisten "oma" joukkue, mm. saamelaisista ne lätkää seuraavat taitavat kannattaa Luulajaa.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Tuo HC Davos - Skellefteå AIK olisi varmasti mielenkiintoinen pari seurata, mutta harmi ettei sitä katsomosta näe. Toivottavasti Davos menee jatkoon tuosta ja sitten Luulaja sekä Kärpät. TPS - Lukko parista aivan sama kun kummankaan seuran kannattajia ei taida pahemmin CHL-matseissa käydä?
Noita pelejä voi ostaa CHL:n nettisivuilta. Yksi peli maksaa 1,99€. Itse olen tuota kolme kertaa käyttänyt ja erittäin hyvin on toiminut. Laatu on hyvä, ei ole pätkinyt ja ainakin minun ostamissani peleissä oli englanninkielinen selostaja, joka oli ihan hyvä hommassa.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Noita pelejä voi ostaa CHL:n nettisivuilta. Yksi peli maksaa 1,99€. Itse olen tuota kolme kertaa käyttänyt ja erittäin hyvin on toiminut. Laatu on hyvä, ei ole pätkinyt ja ainakin minun ostamissani peleissä oli englanninkielinen selostaja, joka oli ihan hyvä hommassa.

Tarkennetaan vielä sen verran, että tuolta voi kait ostaa siis ne ottelut, joita Katsomo ei näytä, eli käytännössä pelit, joissa ei pelaa suomalaisjoukkueita. Lisäksi näitä pelejä voi halutessaan seurata myös unibetin sivuilta, mutta silloin ilman selostusta ja vaatimattomalla kuvalaadulla.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Tarkennetaan vielä sen verran, että tuolta voi kait ostaa siis ne ottelut, joita Katsomo ei näytä, eli käytännössä pelit, joissa ei pelaa suomalaisjoukkueita. Lisäksi näitä pelejä voi halutessaan seurata myös unibetin sivuilta, mutta silloin ilman selostusta ja vaatimattomalla kuvalaadulla.

Kyllä, ainoastaan ne mitä ei Katsomossa näy, mutta sellaisesta pelistähän tässä olikin nyt kyse.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Entä onko kenelläkään kokemusta Nordic Betin striimistä? Mainostavat olevansa CHL:n virallinen kumppani ja riittää että pelitilillä on edes joku sentti rahaa. Onko sielläkin postimerkin kokoinen ruutu ilman selostusta?
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Entä onko kenelläkään kokemusta Nordic Betin striimistä? Mainostavat olevansa CHL:n virallinen kumppani ja riittää että pelitilillä on edes joku sentti rahaa. Onko sielläkin postimerkin kokoinen ruutu ilman selostusta?

En ole ennen testannu tuota nordicbettiä, mutta nyt ku katon, niin aika rakeista kuvaa näyttäisi olevan tuonkin kautta. En tiedä, onko sitten omasta koneesta kiinni, mutta se on tuossa nordicbetin kuvassa parempaa, ettei ainakaan itellä nyi juuri lainkaan. Unibetillä on vähän sellaista diashowta ajoittain.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Toinen välieräpari on jo ratkennut ja se näyttäisi olevan Kärpät-Lukko. Ja jos tosiaan kauden aikaisempien otteluiden "rekordilla" ratkaistaan, niin etu annetaan Kärpille. Siten pelit pitäisi mennä siten, että 12. tammikuuta pelataan Raumalla ja 19. tammikuuta Oulussa.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
HC Davos järjestää yllätyksen, kun raivaa tiensä aina välieriin asti. Pudotti tänään päättyneessä sarjassa Skellefteån ja tämän kautisen "rekordinsa" osalta saisi edun seuraavalla kierroksella, tuli toisesta parista sitten vastaan Luulaja tai Frölunda. Vaikkei Skellefteå kait tällä kaudella ole enää ollut niin vahva SHL:ssä, kuin useampana edellisenä vuonna, niin kait tuota voidaan kuitenkin sellaisena päänahkana pitää, että Davosin voi tämän myötä nostaa ihan realistiseksi voittaja kandiksi, tämän vuotiselle kilpailulle?
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
HC Davos järjestää yllätyksen, kun raivaa tiensä aina välieriin asti. Pudotti tänään päättyneessä sarjassa Skellefteån ja tämän kautisen "rekordinsa" osalta saisi edun seuraavalla kierroksella, tuli toisesta parista sitten vastaan Luulaja tai Frölunda. Vaikkei Skellefteå kait tällä kaudella ole enää ollut niin vahva SHL:ssä, kuin useampana edellisenä vuonna, niin kait tuota voidaan kuitenkin sellaisena päänahkana pitää, että Davosin voi tämän myötä nostaa ihan realistiseksi voittaja kandiksi, tämän vuotiselle kilpailulle?

Todellakin voidaan. Skellefteålla oli vaikeahko alkukausi, mutta sitten voittikin tuossa juuri 12 peliä putkeen ennen kuin hävisi viime viikolla Frölundalle. Vai oliko se, että voitti 12 peliä viimeisestä 16 pelistä? Joka tapauksessa Skellefteå on pelannut hyvin viime aikoina. Odotellaan kommenteja siitä kuinka ruotsalaisia ei vain kiinnosta...
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Illan pelit saatu pelattua ja välieräparit ovat

Kärpät-Lukko
Davos-Frölunda

Ensimainituilla on "etu" ja pelaavat ensimmäisen ottelun vieraissa ja vikan kotona. Pelit pelataan tammikuun 12. ja 19.

Jäljellä olevien rekordi näyttäisi tämän iltaisen myötä seuraavalta

Kär | 8 0 0 0 2 | 28-09 | 24
Dav| 7 0 1 1 1 | 32-18 | 23
Luk| 5 2 1 1 1 | 28-21 | 21
Frö| 6 1 0 0 3 | 41-19 | 20

Toisaalta en ole varma, miten noita "pisteitä" lasketaan tässä pudotuspeli vaiheessa (vai lasketaanko ollenkaan), kun sekä Lukko, että Frölunda voittivat tänään vasta rankuilla. Että tuleeko niistä tällaiseen taulukkoon kaksi pistettä vai yksi piste. Meinaa jos pisteitä ei katsota, niin Frölundallahan olisi kuitenkin Lukkoa enemmän suoria voittoja.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Oli taas erittäin viihdyttäviä ja jännittäviä pelejä. Todella hienoa, että saatiin keskieuroppalainen joukkue neljän parhaan joukkoon, tekee hyvää koko sarjalle. Frölundan valmentajalla oli itku kurkussa pelin jälkeisessä haastattelussa, että kyllä ainakin joitain joukkueita CHL kiinnostaa.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Kausi on sen verran pitkällä, että tässä vaiheessa CHL-pelit kiinnostavat. Ennen liigakauden alkua pelattavat alkulohkot ovat korvanneet harjoituspelit ja siksi niitä sellaisina myös pidän. Pelaajat kuitenkin pitävät, että harjoituspeleissä on panosta, joten siksi tämä kaavio lienee onnistunut, vaikka minä kannattaisin sellaista, joissa ainakin osa Suomen ja Ruotsin joukkueista tulisi mukaan eri aikaan kuin itävaltalaiset, italialaiset ja englantilaiset joukkueet.

Lauri Marjamäki oli sitä mieltä, että saman maan joukkueiden ei pitäisi kohdata ennen finaalia. Marjamäki voisi sitten itse tehdä sarjaohjelman, jossa tätä ei tapahdu sarjassa, jossa on mukana peräti kahdeksan suomalaisjoukkuetta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tosi hienoa, että Davos on raivannut itsensä neljän parhaan joukkoon. Upea finaali tulossa, ketkä ikinä siellä nyt tulevat pelaamaankaan. Veikataan, että Kärpät ja Frölunda.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös